Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x02 – 9:00-10:00

2011. június 27. 09:30 - Milo Rambaldi

9 óra van. Eseménydús évadnyitónk volt, a mi Tónink megzombult feltámadtában, és geciember lett, kormányzati tűzfalakat tör, embereket kínoz, és repülőgépeket akar egymásnak irányítani. Jack összeállt az FBI-jal, és egy Renée Walker nevű szép, határozott és tökös csajjal nyírják az ellent, Renée főnöke ellenben egy díszfasz. Van új elnök is, a keresztségben a Mangal Ica nevet kapta tőlem, férje az öngyilkosnak hitt gyermekük után nyomoz, ő maga pedig fekete tábornokok seggét akarja szétlőni Sangalában, ezzel az általam lazán letitkározott külügyminisztere annyira nem ért egyet.

Tóni továbbra is ATC-nek álcázza magát, a repülőgép meg persze hallgat arra, amit mond, mert azt hiszi, tényleg a légiirányítással beszél. Megy is a szerencsétlen 117-es jobbra, balra, minden irányba, az FBI meg csak néz, semmit nem tudnak tenni. Jack és Renée balhézik össze, Jack szerint csak úgy lehetett mesterlövész a tetőn, ha valaki köpött az FBI soraiból, Renée szerint Jack egy paranoiás fasz, ezért elveteti a fegyverét, majd visszaviteti a központba. Hülye picsa. Majd megtanulod, hogy Jacknek MINDIG igaza van. A mesterlövész eközben távozna, de meglátja az ügynököket, és fénysebességre kapcsolva visszahúz az épületbe.

Tóni demonstrálja tudományát, első körben lockolja az északkeleti 3-as szektor komputereit, akik így egyáltalán semmit nem tudnak tenni, majd egy másik gépet is leszállásra hív. Ezzel még nem lenne gond, csak a két leszállópálya merőleges egymásra, és a két gép pontosan egymás felé tart. Tóni fel is hívja az ATC-s fiúkat, kapcsoljatok át a JFK reptér 2-es kamerájára! Végül senki nem hal meg, mert vészparancsot adnak ki az egyik kapitánynak, majd Toncsi közli, hogy legközelebb nem bemutató lesz, hanem éles adás. A „mi a faszt akartok?” kérdésre meg csak annyit sziszeg: majd meglátjátok, ti rohadékok. Tikktakktikktakktikktakk...

Tónihoz érkezik David Emerson nevű főnöke egy hajóra, David felettébb boldog, hogy ártatlanok millióit tudja immáron veszélybe sodorni, sőt akár meg is ölni, ez az érzés tényleg rendkívül felemelő lehet. Tóni érdeklődik, hogy akkor mi a következő meló, de ezt majd egy harmadik, Tanner nevű jó képességűtől fogjuk megtudni, ő lehet a kulcsok őrzője a bandában. David és Tóni egyébként három éve dolgozik együtt, és ez az utolsó meló lesz a nagy. Tóni megígéri, hogy elintézi Jack Bauert is, ha kell, hát ebben én annyira nem vagyok biztos. Tanner egyébként a tetőn figyelő bérgyilkosunk, ez egy gyors snittből kiderül, és a kimenekítésre vár.

A Fehér Házban Ica és stábja nagy bejelentésre készül, nem hagyjuk, hogy Sangalában ez a bantu néger kiirtsa a többi bantu négert, mi vagyunk a Földgolyó biztonsági őrei, és ha kell, erőszakkal is demokráciát csinálunk, mert ebben olyan jók vagyunk, l. Vietnam/Irak. Ica eközben a helyettes bantu négert (Matobo miniszterelnök a Szabadulásból, Trágyapofától kért segítséget, de végül menekülnie kellett) próbálja arról győzködni, hogy bár Juma egy rohadt állat, ettől még bíróság elé kell állnia, ha akarja, ha nem, mert ez a demokrácia. Bár két testvérem a fűbe harapott miatta, szól Matobo, mivel megint én lehet az ország ura, a kedvedért tárgyalás után lőjük jeltelen tömegsírba.

Jack és fekete őrzője beszélgetnek a kocsiban, az őr Bauer fan, szerinte Jacknek nem hogy bíróság előtt kell felelnie múltjáért, hanem minimum sugárutat kellene elnevezni róla Washingtonban, vagy legalább egy szökőkút vagy játszótér felvehetné a nevét. Jack szerint a népnek végre tudnia kell, miket csináltak titokban, amúgy meg menne sétálni egyet, mert vágyik a szép Renée-re. Az őr elengedi, eközben az épületben egy korrupt FBI ügynök elengedi Tannert, majd bejelenti a telefonon, hogy minden rendben, sehol senki. Jack persze kiszúrja Tannert, akin egy leértékelt velúrcipő van (én is ilyet vettem a múlt héten), nem az FBI egyenfeketéje. Szól is Renée-nek, senkiben ne bízz, csak bennem, gyere renegátkodni. Renée meg persze megy. Tikktakktikktakktikktakk...

David Emerson érkezik Iké Dubakuhoz, első körben ő tűnik a főgecinek, Emerson és Tóni csak zsoldosok, akik mindenkivel lefekszenek, csak adjanak sok lóvét. Dubaku többszörös bosszút akar állni az USA-n és Icán, na meg Jacken is, aki a Szabadulásban elnyisszantotta a testvére nyakát (csak fogok egy hv-t írni...). Dubaku szerint Dzsuva tábornok rendkívül boldog lesz, hogy a CPI tűzfal mögé juthat, és kedvére ütköztethet polgári repülőgépeket, de előbb még jól meg akarja fenyegetni Icát. Ica egyébként sokkot kap, amikor rájön, hogy nem csak a gépek potyoghatnak, hanem az áram és az ivóvízkészlet is veszélyben van. Ica döntése értelmében az összes repülőgépnek azonnal földre kell szállnia.

Jack és Renée autókáznak, Larryt meg eközben a Fehér Ház baszogatja, hol van Tóni, hol van a gyilkos. Larry első körben azt szeretné tudni, hol van Renée, ezért felhívja, Jack instruál, ne vedd fel a telefont, de Renée felveszi, engemet te ne instruálj. Larry megtudja, amit meg kell tudnia, de Renée nem hajlandó elárulni, hová mennek, bízz bennem, mondja. Larry nem bízik, bekapcsoltatja a nyomkövetőt Janis-szel, aki persze akadékoskodik. Jack közli, hogy mivel Renée módszerei a besúgó miatt csődöt mondtak, mostantól az ő módszerei következnek, Renée meg kösse fel a tangabugyiját. Tikktakktikktakktikktakk...

Néhai Roger Taylor barátnőjét látjuk, a kislány egy brókercégnél dolgozik, és egy dekoratív barna. Érkezik Henry egy adag titkos ügynökkel, Samantha meg megy a tetőre dumálni. Henry papa, de rég láttalak, a temetés óta nem is beszéltünk. Nem hát, te büdös kurva, na mi újság van azzal a 400.000 dollárral, amit Roger halála után három nappal kaptál? Ki adta neked, és miért akar elhallgattatni. Hát az nem is az enyém, hanem a habókos sanghaji táncos kurva nénikémé, aki homokért baszott, és övé a Szahara, most meg üldözi az APEH. Hazudsz, mondja Henry, és visszajövök, mint a terminátor.

Jack és Renée érkeznek mindeközben Tannert követve a kikötőbe, Tóni már nagyon kíváncsi, mi a következő meló, de Tanner persze titokzatoskodik, majd elmondom, ha odaértem. Hát én ebben nem hiszek, kicsi csillag. A kikötőben Tannert leszerelik egy olcsó horrortrükkel, Jack csörög egy konténer mögött, mikor Tanner azt hinné, megvan Jack, érkezik Renée balról egy karabéllyal, szívtál, bérgyilkos geci. A „hol van Tóni?” kérdésre Tanner nem válaszol, Jack ezért kitapossa egy kicsit a belét.

Tannert pajzsként használva a fiatalok a hajóra mennek, Tóni sehol, a számítógépeken valami önmegsemmisítő vírus garázdálkodik, a tűzfaltörő-kézikészülék sincs ott (persze, mert Dubakunál van), Renée egészen nekikeseredik. Tanner kap pár golyót a mellyébe, ezért Jack egy szomszéd vitorlásra áthajítja, majd némi thriller utánérzés (nyikorgó kabinajtók, üres kabinok) után Tóni is megkerül, menekülőre fogja, de Jack egy király free running trükkel legyakja. Larry is befut egy helikopteren, fő a bizalom, Jack pedig azt kérdi Tónitól, teveled meg mi a tetves lófasz van, hogy feltámadtál és megzombultál? Hát mi is ezt akarjuk tudni... Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vince Larkin 2011.06.27. 10:33:55

jaj, ez a szabálykövetéses fbi-os duma, amit Moss ügynök nyomat...szánalmas. Ki veszi ezt be? Az viszont pozitív, hogy a szép Renée asszimilálódik Jack mellett..:-)
A first gentelman magánynomozása Roger fia öngyilkossága miatt érdekes szál lesz. Nyilván nem véletlenül murdelt meg, miután Jon Voigt sameszai a drogos haverját betonba öntötték a szabadulásban...

Gabba 2011.06.27. 19:28:11

Na ja, az már látszik, hogy Reneé és Jack legyőzhetetlen páros lesz. Alig egy óra alatt már milyen jól összehangolódtak.

"Renée meg kösse fel a tangabugyiját"
engem az sem zavarna, ha ledobná.

Robinzon Kurzor 2011.06.29. 21:28:20

Az meg milyen már, hogy ilyen patrióta tévésóban Érbászok ütköznek majdnem.
Vagy direkt nem Boeing?
süti beállítások módosítása