Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Chuck 1x09 - Chuck és a szalámi

2011. május 25. 09:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Imported Hard Salami
 

Finn éjszaka egy kikötőben. Konténer pakolás, fegyveres őrizet – komolynak látszik, de csak annyi derül ki, hogy az egyik konténerre különösen kell vigyázni, mert él, de nincs időnk ezen rágódni, mert az is kiderül, hogy bármi is az, csak 73 órája van.

Chuck visszautasítja Morgan esti programajánlatát, mondván, randija van; aztán jól pofára is ejti, mikor hozzáteszi, hogy nem Sarah-val, vele ugyanis szakított. Micsoda, ez nooormális?! A barátnő pont belép az ajtón és elhívja Chuckot, Morgan pedig már Jeffel és Lesterrel kiegészítve csodálkozik azon, hogy barátja nem is kocka, hanem sík hülye, ha képes volt megríkatni ezt a csodálatos nőt. Merthogy Sarah sírva távozik a boltból. Az pedig köztünk marad, hogy mindezt csak megjátszotta, ugyanis próbált még egyszer beszélni Chuck szakítós ötletéről, de sikertelenül – nem marad más hátra, mint hitelessé tenni az egészet. Lester együttérzéséről biztosítja Chuckot, majd rögtön ezután engedélyt kér, hogy rástartolhasson a lányra. Hajrá!*

Beckman tábornoknak nagyon nem tetszik a kialakult helyzet, sőt, kifejezetten gyanúsnak találja, hogy egyszer csak feltűnik valaki a semmiből és egyből lecsap az Intersectre, így kiadja a parancsot, hogy Sarah és Casey azonnal nézzenek utána ki ez a lány, mielőtt túl közel kerülne Chuckhoz.

Ezzel viszont némiképp elkésett, mert Chuck és Lou olyan közel kerültek egymáshoz a nagy csók-hadműveletben, hogy már levegőt sem kapnak a kocsiban. Nem baj, folyt.köv. a boltban: szendvics királynő nagyon boldoggá teszi Chuckot, aki kéjesen nyögdécsel és sóhajtozik… nagyon finomra sikerült a legújabb szendvics. Lou örül, Chuck ölbe kapja, majd véletlenül ránéz a faliújságra, ahol az egyik szórólap egy meghívó valami Stavros Demetrios klubjának megnyitójára és melynek hatására az Intersect beindul – görög gazdagfiú, csempészet, ujjlenyomat. Nesze neked, Chuck, kellett itt nézelődni nővel az öledben! Főleg, mert kiderül, hogy Stavros Lou régi pasija és nagyon keményen bánt a potenciális udvarlókkal.

Beckmantől később megtudják a többi infót: a srác egy playboy, több klubja is van LA-ben, az apja hajómágnás, éppen várnak egy szállítmányt, mely időérzékeny és ismerve a család közel-keleti kapcsolatait, akár még fegyver is lehet. Ugye, már ki is találtuk, Chuck következő bevetését: elmennek Lou-val a klubmegnyitóra, hogy kiderítsenek minél több infót. A legjobb alkalom erre egyből adódik is, mikor a lány ismét szendvicset visz Chucknak. Igaz, a csomagot Morgan simán lenyúlja, miután "megnyugtatja" Lou-t, hogy ha a barátja még nem beszélt róla, az azt jelenti, nem hiszi, hogy sokáig lesznek együtt. Ez persze a szendvics fényében más megvilágítást kap, Chuck szerint elfogadta a lányt… aki ezen már nem is csodálkozik azok után, hogy idefele jövet Sarah is szóvá tette, hogy Chuck remek srác, ez tény, úgyhogy ne bántsa meg.

A készülődésnél Chuck persze sopánkodik, hogy már rögtön a második randin hazudik a lánynak, azon pedig külön kiakad, hogy hülye gitár-kitűzőt adnak rá, amit már senki nem visel és tök nevetségessé válik, de legalább 6 m-en belül mindent hallani lehet vele, szóval, ha nem akarja a másik lehetőséget, miszerint Casey-ék is bemennek, akkor csönd legyen. És lesz. Chuck megkapja a fülest is, és itt nem a pofonra kell gondolni, no meg egy szál rózsát, mert hát mégiscsak egy randi, vagy mifene.

A klubban persze rögtön összeakadnak Stavrosszal, aki meginvitálja őket az asztalukhoz. Lou menne tovább, Chuck viszont elfogadja a meghívást – no, nem ám önszántából, hanem Casey hatására, aki Sarah-val ül kint a megfigyelő kocsiban és hallgatózik, meg leselkedik.

Ezalatt Morgan a házimozi-teremben játszik, mégpedig Anna-val, mégpedig videójátékot. A lány teljesen odavan a srác játéktudásáért, mire Morgannek eszébe jut Anna délutáni kijelentése, hogy Jeff helyett akkor inkább vele lenne… és a csók hevében egyből le is dönti a lányt a kanapéról. Anna meg kiakad rendesen, hogy mégis mi a fene volt ez, Morgan már csak a hátának mondja, hogy oké, félreértés, de azért ez inkább maradjon kettőjük között.

VIP szekcióban Stavros nyomul rendesen, Lou kényelmetlenül érzi magát, Chuck pedig szintén, ugyanis nem túl jó, ha az ember nyakát tekergetik, miközben a csirkék lenyakazásáról beszélnek. Sarah ezt hallva be is megy, Casey megjegyzésére fittyet hányva (és hevesen tagadva a dolgot), miszerint már megint megtörténik: Bryce után most Chuckba is belezúgott. Az akcióval viszont csak azt éri el, hogy Lou besokall, hogy a partnere többet van az exeikkel, mint vele és elinal. Chuck menne utána, de közben bevillan neki az egyik vendégről idősebb Demetrios; ezt alig feltűnően közli is a kitűzőn keresztül Casey-nek, csak hogy előálljon a nagy dilemma: Lou után az utcára, vagy Stavros apja után vissza a klubba? Ez utóbbi mellett dönt/enek, ám mivel nem engedik be, a gitár-lehallgatót rádobja az éppen felszolgálandó italos tálcára és szalad a lány után. Már késő, Lou épp taxiba pattan, Chuck pedig csak annak örülhet, hogy Sarah a kocsiból megköszöni az akciót, mert sikerült megtudni a szállítmány érkezésének helyét és idejét. De nem örül, mert Caseynek van pofája megkérdezni, hogy milyen volt a randi. Milyen?! Olyan, amiből kiderült, hogy a kormány azt akarja, sose szexeljen többé.

A Buy More-ból aztán nem győz üzeneteket hagyni Lou-nak, amit sikeresen megzavar előbb Casey, mondván, hogy mennek a szállítmányért, majd Morgan, mondván, hogy rámozdult Annára, aki elküldte melegebb éghajlatra, de reméli, ez köztük marad, mert különben oda a jóhíre. A mije?! És máris? Merthogy a pultnál Jeff és Lester röhögnek Annával, mire Morgan már fennhangon emlegeti az esti fiaskót, ám kiderül, hogy nagy balek a lelkem, mert a társaság azon vihogott, hogy Chuck két szék közt a pad alá esett.

Chuck nem adja fel az üzi-hagyást, most a változatosság kedvéért Sarah zavarja meg, bocsánatot kérve az esti viselkedéséért, majd miután megbeszélik, hogy nem egyszerű a kémeknek valódi kapcsolatot fenntartani (na nem mintha a kamukapcsolat könnyebb lenne, ugye), és persze ezt ő nem is érezte munkának, elárulja Chucknak, hogy Lou kedvence a gerbera (naja, egy kémnek ez könnyű). Nosza, csokor a kézbe, el a szendvicsbárba, már csak tűrni kell a szivatást (egész nap kivárni a vevők sorát) és ha minden jól megy, akkor a jutalom egy kibékülés. És csók.

Eközben Casey és Sarah a fél hadsereggel a kikötőben rohanják le a célkonténert, melyből … csak egy kamera néz szembe velük. Ez is szívás. A felvételeket később Demetriosék elemezgetik, próbálnak rájönni, kik ezek az emberek, mert ha a szállítmányt miattuk nem tudják célba juttatni, nekik annyi, még akkor is, ha azt sem tudják, mi az, amit szállítanak. Még szerencse, hogy Apa megtalálta a hülye gitár-kitűzőt, mert az kiindulásnak éppen jó, még nagyobb szerencse, hogy Playboyfiú fel is ismeri, emlékszik arra, aki viselte.

Reggel Chuck a fellegekben jár, őrangyalai viszont egyből le is rángatják onnan, ugyanis fényképekkel bizonyítják, hogy a randi után Lou találkozott a kikötőben Stavrosszal és még némi pénz is gazdát cserélt, a lány sáros. Chuck szerint van erre ésszerű magyarázat, de nem hisznek neki. Így már ő sem hisz magának, mert amikor lesben állnak ülnek a kocsiban és Lou tényleg feltűnik, egyből utána rohan. Azt nem hallja, hogy Stavros kérdezgeti a lányt róla, de amikor eltűnik a srác, egyből számonkéri újdonsült barátnőjétől, hogy csempész, meg ejnye, meg különben is, mi van ezekben a dobozokban?! Hát mi lenne, egy csomó import szalámi, amelyek megromlanának, ha ki kellene várni a vám-procedúrát. Kínos. Chuck ég, de legalább az óráját bedobja a vízbe, hogy a csapat ne tudja lehallgatni ezt a vallomást. Ezzel persze csak azt érte el, hogy Sarah jön, mert elvesztette a jelet, Lou pedig megy, mert elvesztette a bizalmát – de a szalámija legalább megmaradt.

Mire Sarah odaér, Chuck már maga alatt van rendesen, elkezdik a kis vitájukat, majd megjelenik Stavros az embereivel, a kocsi csomagtartójába* gyömöszölik őket, ahol szépen folytatják a féltékenységi szópárbajt. No nem baj, legalább Casey tudja, hogy hol vannak, merthogy Chuck órájában nyomkövető is van. Aham, csak az a kár, hogy az óra a kikötőben maradt. Casey szívja is a fogát, de megoldja a dolgot: este meglátogatja Lou-t élelmiszer felügyelőnek kiadva magát és megzsarolja a lányt alkut ajánl, ha elárulja a lány a fegyverkereskedő Demetrios család áruátvevő helyét, megtarthatja a szalámikat.

Morgan eközben magányosan üldögél a házimozi-teremben, mígnem csatlakozik hozzá Anna és most ő az, aki rámozdul a másikra; barátunk persze nem ellenkezik.

Chuck és Sarah megkötözve ücsörögnek egy rakás fegyveressel körülvéve, id. Demetrios próbálja kiszedni belőlük, hogy mi a helyzet, mire Chuck egyből bevallja, hogy tudnak bizony a szalámi-bizniszről, majd sorra bevillantja a rosszfiúkat, egymásnak ugrasztva ezzel őket. Mindez arra kiváló, hogy Sarah sutyiban előkapja a lajbiujjból a kést és elkezdi kiszabadítani magát, eközben Casey is beoson és a jelre elkezdődik a tűzpárbaj. A lány kiszabadítja magukat, elmennek a szállítmányhoz, Casey marad, hogy elbánjon a társasággal. Sikerül, már csak Apafigurát üldözi, aki már megadná magát, amikor valaki a távolból lelövi, majd a telefonon Tommy-ként bejelentkezve közli, hogy baj van, mert a csomagot elfogták.

A csomag ott áll a hangár közepén, Chuck és Sarah a fogó. Sikeresen kinyitják a konténert és rácsodálkoznak arra, ami benne van: egy tartályra, melynek oldalán ketyeg a visszaszámláló. Sarah megpróbálja leállítani, Chuck megpróbál villantani, de egyikük sem jár sikerrel, vagyis az Intersectet biztonságba kell helyezni, Chuck húzzál innen. Nem, Chuck marad, nem hagyja ott Sarah-t, mire szépen újra összevitáznak. 10… 9… 8… a visszaszámláló már majdnem lejár 7… 6… ez jobb belátásra készteti őket, örülnek hogy megismerték egymást 5… 4… 3… Chuck csukott szemmel várja a véget, Sarah pedig… rácuppan a szájára - úgy tűnik ő csak Chuck csókját akarja utolsó emléknek. Azért ez nem rossz, két nap alatt két nővel – ilyen egy lúzer? A visszaszámláló közben lejár és … nem történik semmi.

Másnap Chuck első útja Lou-hoz vezet, hogy sokadszorra is bocsánatot kérjen, de már nem folytatni akarja, hanem abbahagyni, az időzítés, ugye. Második útja a Buy More, ahol Morgan is örömmel újságolja, hogy barátnője van, pénteken menjenek duplarandira. Chuck közli, hogy Lou-val szakítottak, de …Morgan rögtön bemondja a hangosbemondón, hogy bocsi, Anna, ennyi volt… lehet, hogy újra összejönnek Sarah-val. És ezt miért nem mondtad előbb (mert nem hagytad, te…)? – ilyen egy lúzer.

Sarah és Casey visszatérnek a tartályhoz, mely körül már egy csomó szakember sürgölődik, de azt már kiderítették, hogy a visszaszámláló az oxigén ellátást mérte. Végre sikerül a művelet, a tartály fedele felnyílik és miközben Chuck éppen üzenetet hagy Sarahnak, hogy akkor esetleg talán randizhatnának is, kiderül, hogy miért mondták élőnek a csomagot: egy ember fekszik benne, aki nem más, mint – Bryce.


Casey: Nem öltem meg? 

 

* BÓNUSZ

Lester rástartol Sarah-ra, de a lány nagyon jó … és így kiderül, hogy Lester középső neve az "amelyik kutya ugat, az nem harap" valami rövid angol megfelelője lehet, ugyanis Sarah akciója nyomán, farkát behúzva menekül a boltból.

Kicsit szűkös a csomagtartó.

 

ZENE

Merideth Bragg - My Absent Will

 

Címkék: chuck
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása