Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x06 és 1x07

2011. május 17. 15:10 - Hódos Hajnalka

Valljuk be, van abban valami különleges báj, ahogy Beatrix a kérődző szürkemarha hangján elbődül és azt óbégatja, én egy ízig-vérig nő vagyok. Utoljára akkor éltem meg hasonlót, mikor a tavalyelőtti EFOTT-on izzadtan, csatakos hajjal, teljes átéléssel üvöltöttem a Belga koncerten, hogy négyöthatszopdleafaszt, majd körülnéztem és összetalálkozott a tekintetem egy nyolc év körüli kislányéval, aki az apukája nyakában ült és ugyanolyan átéléssel ordította, hogy nyeljélgecitvagynégyötdecit, megismételhetetlen pillanatok ezek, na. Ugyanezen a rendezvényen éreztem magam utoljára Pajkos Póninak is, míg a férjem elment sörért, rám pusztult egy húsz év körüli kölyök, hinnye, ráztam meg a hajam, ilyen fiatalnak tűnök? Megjött a sör, vigyorogva biccentek a fejemmel, nézd má’, mit fogtam, mire jött a válasz: sötét van, szemüveges, meg be is van baszva, na egs. Tényleg be volt, meg sötét is volt, de mikor felcsendült a Legelő, elkapta a derekam, és beleordította a fülembe, hogy ez a kedvenc számom, akkor jöttem rá, hogy kibaszott öreg vagyok, na gyerünk, legelöl megyek én, nagy a fény az elején.

Alekosz eszeget magányosan a buszban, jön Olivér, akarom mondani Apukám, belezabál a szendvicsbe, ezért tőlem alapból jár egy könyökös, Alekosznak kétségei vannak, alig tudott aludni éjjel. Reméltem, hogy meghajtotta a szemgolyó, de nem, attól tart, valamit nem jól csinált, lehet, hogy vannak háttér dolgok, sumákságok. Mármint hogy nem miattad jöttek ide? Például. Brigi és Veronika éppen erről beszélgetnek, Brigi sem miatta jött elsősorban, de az első találkozás mindent megváltoztatott. Nem is gondolta volna, hogy ennyire át tud fordulni ez az egész, márpedig ezt ő tudhatja legjobban, mert ő van benne saját magában. Veronika kínlódik a tegnapi pokolrandi miatt, odabújik Brigihez és nyüszög, itt dől el, hogy ezt a csajt a végéig benn akarom látni, egyszerűen igényem van rá. Alekosz még mindig a kételyei miatt vergődik, aztán megszületik a nagy terv a deníró film alapján, mert az is buszban lakott és volt ott egy hazugságvizsgáló, nem az az első részben volt és nem a buszban, de hagyjuk, szóval a csajokat egy kamu hazugságvizsgálatnak vetik alá.

Olivér jelenti be a nagy hírt, megrebbenő pillák és bamba tekintetek egyvelege, aztán a záporozó kérdések. Őszinte embernek tartja magát? Jelenleg szerelmes? Szexuálisan vonzódik Alekoszhoz? Képes lenne Alekosszal leélni az életét? A hírnév iránti vágy hozta a Villába? Ön szerint maga az, akire Alekosznak szüksége van? Jó érzés Alekosszal csókolózni? Hazudott magáról Alekosznak? A kérdésekre igennel, vagy nemmel lehet válaszolni, Veronika megint odabaszott, előfordult már, hogy azt hazudta valakinek, hogy szerelmes belé? Nem emlékszem. Barbit annyira megindították a kérdések, hogy sírva fakad. Na, kellett neki elgyengülni meg meghatódni, Beatrixtól meg is kapja a beosztását, lelki sérült, nyomorult nő, te, te mindig csak bőgni tudsz! Rövidesen megérkezik a kamueredmény, vannak olyan hölgyek, akik nem éreznek testi vonzalmat Alekosz iránt, többeknek a hírnév többet jelent, mint Alekosz. Vannak olyanok is, akik Alekoszon kívül más férfi iránt is táplálnak érzelmeket és egy hölgy úgy gondolja, hogy nem tudná Alekoszt boldoggá tenni. Megszeppent kuss. A Hellén Hős megkapja az eredményeket lezárt borítékokban, a csajok meg feladatot kapnak, mondják el egymásnak, kiről gondolják azt, hogy nem vonzódik Alekoszhoz, ki az, akit a hírnév vonzott és ki az, aki más iránt is táplál érzelmeket? Na, ebből balhé lesz, én mondom. Lesz is, de nem olyan, amilyenre én gondoltam.

Többen úgy gondolják, hogy Anita az, aki más faszit is szeret, kiakad, elege van, ő nem fog idegbeteg lenni. Földhöz bassza a tűsarkút és bedurcul az ágyba. A csajok vállat vonnak és folytatják nélküle, Anita pechjére Veronika és Olga is úgy gondolja, tényleg ő az, aki másra is rá van pusztulva, Zrínyi kirohanása kutyafasza ehhez képest, kiront a hálóból, neki erre az egészsége fog rámenni, neki se pasi nem kell, se hírnév, se péz. Belerúg egy kurva nagyot az ajtóba, hogy mindezt nyomatékosítsa, aztán sír a többi luvnyának és ebben a pillanatban rádöbbenek, a nagyon öreg, tüdőbeteg Vahúrnak van ilyen hangja. Nem bírja a bezártságot, igen, összejönne Alekosszal, de a külvilágban. Meg kell szereznem a Vukot bazmeg. Alekosz érkezik, Anita éppen most fejezte be a sírást, csak ha látja, még jobban sírnia kell. Fogdossák az ágyon egymás kezét, Anita nyüszít, kitört belőle az állat. Pedig mindent megadott volna Alekosznak. Alekosz tudja. Anita azt hitte, hogy ő erős, de ezt nem bírja. Én mindig is azt hittem, hogy Anita gyenge idegzetű, de engem sose kérdez senki. Igen, Anita eldöntötte, hogy elmegy. Alekosz egészen emberinek tűnik, ez a szerelemről, az egymásra találásról szól, nem a szenvedésről és a problémákról, neki se jó ezt látni, fantasztikus lánynak nevezi, aztán segít neki kicuccolni.

Miután Anita kihúzta a belét, Alekosz egyenként elbeszélget a lányokkal és mindenkinek bevallja, nem nézte meg a vizsgálat eredményeit. Olga nem fogja neki mondani, vonzódik-e hozzá, ott van a papíron, ha kíváncsi rá, nézze meg, de ilyet nem szabad kérdezni. Beatrix bevallja, hogy bár kiszállt egy öt éves kapcsolatból már több mint két éve, de azért. És persze készen áll egy új kapcsolatra. A csajok úgy tudják, hogy Olivér elolvasta az eredményeket, hogy mi az igazság, számomra nem derült ki, mert éppen vénásan szúrtam magamba valami nyugtatót. Olivér egyébként örül, hogy Brigi milyen őszinte volt, pedig a csajnak megvan a magához való esze és van egy nagyobb múltja is. Brigi tudja, mit akar, Alekoszt. Barbi bőg, pedig ő nem sírós típus és nem gondolta volna, hogy ennyire belezúg Alekoszba. Veronika örül, hogy ő maradt utoljára, kicsit a tegnapi randiról is akar beszélni, azért volt elutasító, mert akkor ő lesz az egyik és akkor strigula be. Ezt nevezhetjük taktikának is. És úgy jött be a Villába, hogy szimpatikus volt neki Alekosz, de nem úgy, mint férfi. Kész, nekem kell egy ilyen itthonra.

Na most tudnám, hol az az oldal, ahova a fotószobát meg a luvnyatakarodót jegyzeteltem ki. Merthogy szívceremónia van. Itt, a hv-n persze csak akkor, ha megtalálom a lapot. Na. A fotószobában Lilu most senkit nem nevez angyalinak hálistennek, mondjuk én azt várom, mikor lesz Balász a fotószobában Alekosszal. Alekosznak Beatrix kicsit sok. Nekem nagyon. Olgának nem az asztala az efféle versengés, de pont ezt tetszik neki benne, Veronika iszonyatosan elbizonytalanította, Brigitta tökéletesen működne egy párkapcsolatban, elég strapabíró. Testileg is. Lefordítom. Alekosz már fantáziált mellbedugásról. Érkezik a rókavadásznak öltözött Alekosz és Apukám, a csajokon iszonyatos ruhák, Barbi konkrétan úgy néz ki, mintha tyúknak öltözött volna a jelmezbálon, Beatrixnak bundeszliga haja van és öklömnyi narancsszínű golyók a nyakában. A ceremónia unalmas és vontatott, ahogy eddig is, két momentumot emelnék ki, az egyiket azért, mert később ebből hirig lesz, Olga fogdossa Alekoszt, vigyorog, mint a rohadt paradicsom és azt mondja neki, imádom, mikor mosolyogsz, a másik természetesen Veronika, akinek Alekosz a következő mondattal adja át a kulcsot: és majd akkor illetem az ajkad csókkal, mikor te kéred. Farkasvonyítok. Éva, isten áldjon.

A ceremónia után sajnos Beatrixot kell hallgatni, Olgától okádhatnékja van. Telibe hányá. Olga Barbival vacsorázik, Barbi hulla fáradt, megkéri Magdit, ha beszélgetni akarnak, lécci kinn. Akkó’ se. Közösségben vagyunk és nem fogok alkalmazkodni. Ha Magdi beszélni akar, akkor fog is. Cirkuszolni is fog, ha akar. Ennek a nőnek egy szerencséje van, hogy én nem vagyok benn. Olga megkéri Magdit, ha véleménye van, ne a háta mögött, Magdi elordítja magát, csodálom, hogy a szerencsétlen orosz csaj kezéből nem esett ki csörömpölve az evőeszköz, Beja, gyeremááááide! Bea elfoglalt, épp most ordítja, hogy ő ez ízíg-vérig nő, mit akarsz te meg? Hát az Olga aszontahogy. Mer’ provokál, mert ő egy szürke laposegér, aki konfliktusba próbál kerülni! A fantasztikus hangulatú este után Alekosz rendezett egy reggelit a hölgyeknek. Ó, és hol vannak a székek? Állófogadás. Alekosz sütit is hozott, mindegyikben van egy idióta versike, na vajon, kire mennyire illik a vers? A „tehettek volna belém több mandulát” sornál felvisítok, belém raktak, a kettő garatot ki is csupálták, életem egyik nagyszerű élménye. Olga elvonul a szobába, a többiek kárörvendeznek, mert olyan versikét kapott, hogyaszongya, ha őszintébb lennél, nem utálnának a lányok, na, most elfekvősdit játszik. Olga saját bevallása szerint nem azért ment be a hálóba, mert megsértődött, hanem azért, mert kíváncsi volt rá, Alekosz bemegy-e hozzá. Be, úgyhogy Olga ölbefekvős-évődőset játszik.

Előtte Alekosz Magdival beszélget, akinek az ananász megy az arckarakterisztikájához, ezt harmadszorra bírtam leírni, úgyhogy kiosztottam egy faszkorbácsot Alekosznak és nemcsak ezért. Beatrix is ott terem az asztalnál, intimet kérdez Alekosztól, mikor volt az utolsó párkapcsolat. Magdi beleugat. Alekosznak folyadékhiánya van, ezért távozik Olga mellől, Barbi kikíséri, talál rajta egy szempillát, fújj rá hármat, kívánj valamit. Jaj, te nyertél! És belém kened. Igen, mert úgy kell. Nem. Nem írom le, mi jutott erről eszembe. Akkor sem. Megtudhatjuk továbbá Barbitól, hogy a homlokra adott puszi a hűség jele, itt utalnék arra, Giginél és Jerzsinél ez még azt jelentette, hogy örökké szeretni foglak. A luvnyák irigykedve figyelik a párost, ez a Barbi mindig kicsikar egy ölelést! Barbi lelkendezik a riportban, teljesen elgyengül Alekosz közelségében, lángol is, legszívesebben rácsimpaszkodna és el se engedné. Barbi feje kifényesedett piszkosul, úgy látom, tényleg odavan a csaj. A tesók összebalhéznak, a lényeg, hogy amikor az egyik félre akar vonulni akkor a másik mit megy oda ugatni, de szándékosan nem figyeltem, mert meg akarok őrizni pár agysejtet a műsor utáni időkre.

Alekosz megajándékozza a lányokat, előre röhögök, aztán sírok, mert rögtön Brigi kap egy személyre szabott Fásy mulatót, valaki szóljon ennek a fasznak, hogy nem a táj készül elaludni, hanem a nyár! Egyben azt is megmondhatná neki, hogy sskk ne énekeljen. Brigiben a daltól érzések indultak meg. Meleg a tenyere és izzad. Az enyém ökölbe szorul. Sajnos a jobb is, pedig azzal kéne írnom. Alekosz diszkrét nőnek gondolja Brigit, egy bizalmas valakinek, akiben lehet bízni, és lehet rá számítani. Igen, Alekosz mindÉg megérdemli, hogy bízhasson benne. Alekosz Barbival bármit tehet, amit akar, előbb-utóbb biztosan. Körbeszagolgatják egymást, az eredeti feromon illat a legjobb, ami jön az emberből, csak szólok. Magdi is elérzékenyül, mert ő is dalt kap, nem tudom, mit mert befogtam a fülem. Hű, nem is tud mit mondani. Veronikát már elég meglátnom, hogy kitörjön belőlem a röhögés, nem is kell megszólalnia. Nem érti, mi zavarta meg a randevún Alekoszt, nem baj, mindjárt megválaszolja dalban. Veronikát teljesen összezavarja a Ha volna két életem c. dal, nem érti, miért énekelte ezt neki Alekosz, mert semmi nem jött át sajnos. Hangosan felröhögök, és akkor még nem is láttam, milyen fejet vágott Alekosz. Értem, na menjünk, gyere. Veronika még értetlenkedik egy kicsit, innen minden lány úgy ment ki, hogy fülig ért a szája, és egy másik dimenzióban volt, ő meg nem ért semmit, később Olgának nyavalyog, ő nem akar egy lenni a sokból és meg van hökkenve, hogy mindenki azt érzi, ő itt az igazi.

A következő három percben Brigitta telefonos vallomását követhetjük egyre lankadó figyelemmel, nekem először Szilágyi Halló, itt vagyok c. műsora jutott eszembe, aztán a Halló, Vasedény?, végül nem bírtam a szemem levenni a telefon mellett törökülésben ücsörgő szárnyas tehénről, ezért a vallomásról le is maradtam, nagyon nehéz, de csinálom, mert megéri, veled akarok boldog lenni, érted? Ismét játszunk, ismét balhé lesz, fogadjunk. El kell, hogy mondjátok egymásról, ki a legjobb csaj. A három dobogós között fog eldőlni, ki megy este randizni Flores-szel. Hánemtom, tényleg. Biztos én vagyok egy rosszmájú dög, de hogy ebben a Beatrixban mi a kóchengeres a szép, akkor se tudnék rá válaszolni, ha véresre vernének, vagy azzal fenyegetnének, hogy átmossák az agyamat és holnaptól Inter drukker leszek. Magdi, Beatrix, Brigi és Olga kapnak voksot, Olivér úgy dönt, mérkőzzenek akkor meg mind a négyen, egy percük van, maguk mellett és a vetélytársak ellen kell beszélniük. Magdi egy érzelmes nő és anyuka elsősorban. Beatrixnak még nem volt lehetősége a megnyílásra, még nem tudta bizonyítani, hogy érdemes Alekosz szerelmére. Brigi azért érvelne maga mellett, mert a szem a lélek tükre és ezt egyvalaki vette észre, ezt még most se értem, mindegy is. Külsőről volt szó, ezért Olga úgy gondolja, őt itt a legjobb. Egy nőnek nagyon fontos a cipőtől kezdve a hajáig nagyon sok apró dolog és ebben a pillanatban ő a legjobb. Olivér Olga mellett dönt, meglepte, magabiztosabb volt, mint valaha és baromi jól érvelt.

Nahhát Veronika szája kis kifli lesz lefelé, igen, mert az Olga olyan nagyképű beszédet mondott, hogy majdnem elokádta magát. Beatrix akkor most kiáll és óbégatva elmondja, ő is szeretett volna randizni, de Olga most kap egy esélyt, ha nem sikerül, emelt fővel tud távozni, főleg azok ne legyenek féltékenyek, akik már kaptak randit. A következő öt perc Olga ekézésevel telik, idióta, hárpia, undorítóan beképzelt, fúj. Fura nőszemély, patkány, zsiráf, azt hiszem, nem hagytam ki semmit. Az esti randin ó, Olga fántásztícseszkij! Alekosz nemes egyszerűséggel Drakula grófnak öltözött, most három napig fognak utazni a gyogyós autóval, mert Moszkvába mennek, muhaha. Nem is, egy kertben vannak, Alekosz tapsára felgyúlnak a fények és kipenderül a színpadra egy fuksziacsokornak öltöztetett nő, kicsit később egy pasi is, opera randin vagyunk. Amíg a randizók az áriát hallgatják, a Villában Veronika a teljes kétségbeesésbe hergeli saját magát, na ne izéjjünk már, nem becsüli alá a szitut, de nem fognak itt kuffantani!

Nem, nem kuffantanak, esznek. Illetve előtte isznak arra, hogy köztük csak igazság legyen. Őszinteség és bizalom. Közvetlenül ezután megbeszélik, hogy őszinték egymáshoz, érkezik a kaja, Alekosz szagolgatja, nincs miről beszélni. De, van, az asztalon levő arany szőlőfürt giccsparádéról. Az osztriga növeli a szexuális vágyat, Afrodité meg egy kagylóteknőben emelkedett fel a tenger felszínére, az meg megbeszélés tárgyát képezi, hogy ha Alekosz szexuális lesz, akkor mit fog csinálni. Olga nem szeretne a rezidencián aludni, aludjon Alekosz nála, mert érezni akarja, hogy mellette van. És mit érzel most? Olga beszélni kezd az érzéseiről, oroszul. Alekosz megpróbál úgy csinálni, mintha el lenne bűvölve, Olga azt mondta neki, hogy voltak több olyan férfi az életében, akikről azt hitte, ő az igazi, de csalódnia kellett és most úgy érzi, Alekosz az a férfi, akivel boldog tudna lenni. Nagyon reméli, hogy benne nem fog csalódni. Anyád üzeni Olgi innen a hogyvoltról, hogy ahhoz nem remélni kell, hanem nem kell elvárásokat támasztani és illúziókat kergetni, de majd ha kijössz, leülünk egy üveg vodka meg egy vödör ruszli mellé és elmesélek mindent. Alekosz klimpírozni kezd, Olga rádöglik a zongora szélére és majdnem meghal, mert az utolsó hang benne maradt. Olyan volt, mint egy orgazmus. Nincs csók, akarom mondani, nem beszélnek a tettek a szavak helyett. Veronika pucér seggel pucsít a kamerába, és aggódik, tán Olga haza se jön, hát ő nem volt ilyen sokáig randizni! Igen, kicsim, mert a tropicariumot nem tudták hajnali kettőig kibérelni, azért. Olga érkezik, fáradt és igazából azt sem tudja, hol voltak. Nem, igazából nem akar mesélni, majd holnap. Nem, nem csókolóztak, de erről sem mond semmit. Na akkor most kérnék egy kézmasszázst. Utána egy teljes hátat.

Sigismundusnak tsókok.
 

Címkék: alek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norcsesz 2011.05.18. 19:30:07

@gyvy: Bizonyám, márpedig hogyan kommenteljünk, ha nem nézzük?? :)

Peter__Blau 2011.05.18. 19:30:10

Ez az Alekosz egy akkora pozőr amekkorát még soha nem láttam.

dr. gernika 2011.05.18. 19:31:09

Háppersze, istenien áll aleknek a kezeslábas. :)

2011.05.18. 19:31:16

Remek! Versenyzői overall és tornacipő.
Puszi a stylistnak!

Hurri Kán 2011.05.18. 19:32:56

@Norcsesz:
Én egy másodpercet sem láttam belőle. De nem is bánom, nem forgácsolhatom szét a figyelmemet, fontosabb most az Egyesület nekem :)

Norcsesz 2011.05.18. 19:33:06

Hábuffff :D :D :D
Go Trabi, Go!!! :D

Zelefánt 2011.05.18. 19:33:11

Hánytál már össze repülőt?
Bevallom, én még nem, de az egyik ribi már ebben a témakörben is otthonos.

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 19:33:12

gríííz lájtnin góóóó grííz lájtnin:D:D

2011.05.18. 19:33:37

Alekoszt le kellene vinni rallyzni. Mondjuk beültetni Loeb mellé egy WRC-s futamon, megfelelő pillanatban aztán Sebastian egyszerűen kipattanna mellőle.

Drogon 2011.05.18. 19:34:07

Ez az ölelkezés lehet Alekosznak valami mentális orgazmus.

Norcsesz 2011.05.18. 19:34:23

@gyvy: Igazad van, ezt a részét átvállalom Tőled, leveszem ezt a terhet a válladról :) Persze szigorúan Hajni elvárása miatt :D

2011.05.18. 19:34:56

@gyvy: "fontosabb most az Egyesület nekem"

Hajrá! Valakinek dolgoznia is kell! Mi meg majd learatjuk a termést. :))))

Hurri Kán 2011.05.18. 19:35:04

@Zelefánt:
Ezek nyilván polifunkcionális persona non gratisok.

Norcsesz 2011.05.18. 19:35:21

Ééééés..... smáááár :))))

2011.05.18. 19:36:21

folyamatosan bontakozik és terjeszkedik. És várom mi lesz a végkifejlet.

Mi lehet ez, ekcéma?

rianna 2011.05.18. 19:36:44

Az alektranszporter minden pénzt megér:D Eddig azt hittem, hosszabb, most láttam, milyen kis csapott:))))

Drogon 2011.05.18. 19:37:15

Alekosz azt választja majd, aki úgy elveszi a szüzességét, hogy nem bír kimenni a lakókocsiból.

Hurri Kán 2011.05.18. 19:37:36

@Norcsesz:
Nem is tudom betűkbe foglalni, hogy mennyire hálás vagyok ezért. Arra nézve pedig ötletem sincs, hogy mi módon róhatnám le hálámat :)))

Norcsesz 2011.05.18. 19:37:42

Barbi: "Csókolkodott párunkkal" nemááááá :D

Norcsesz 2011.05.18. 19:38:24

@gyvy: Lepényhallal :))) Mi mással?? :)

2011.05.18. 19:38:34

Szögezzük le, Alekosznak nincs humora. Semennyi se. És hülyeségeket beszél.

pocokpocok 2011.05.18. 19:39:13

ez a paraszt gúnya áll alekosznak a legjobban:D

Hurri Kán 2011.05.18. 19:40:04

@Norcsesz:
Természetesen.
Ha Hajni kiadja a szerzői jogokat, akkor leehetem rólad? (Mármint a lepényhalat).
:DDD

Zelefánt 2011.05.18. 19:40:08

És most, hogy Tajgetosz mégsem alakult vissza békából herceggé, vége is lesz a szériának?...

2011.05.18. 19:40:41

Zs-kategóriás bajor pornófilmekben szenvedélyesebb csókjeleneteket lehetett látni, pedig azok sem arról híresek!

Peter__Blau 2011.05.18. 19:41:21

Szeretnél táncolni?
Szeretnék.
Na gyere.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

rianna 2011.05.18. 19:41:26

na ezt hogy ússza meg?:D szeretnék a tied lenni:)))

dr. gernika 2011.05.18. 19:41:28

Ez a véglény bebaszva még kevésbé vonzó. Istenem, az a buta fej, nemhogy csipesszel, de még lovaglópálcával sem nyúlnék hozzá....

pocokpocok 2011.05.18. 19:41:29

ma volt egy kérdés, mittudoménholhallottam:
ez az escortos liba ebből a munkából tartjael szüleit: ha összejön alekosszal,majd alek tartja el az ősöket?

Zelefánt 2011.05.18. 19:41:41

Szürreális randevú...
Unnaturális lesz az inkább...

loverain 2011.05.18. 19:41:59

ugyenem? ugyenem? ugyenem fogják már most az elején csinálni???

Norcsesz 2011.05.18. 19:42:06

@gyvy: Na pillanat, hát nem én kapom a lepényhalat?? Akkor ezt most hogy??? :D :D

Drogon 2011.05.18. 19:42:50

@beebeer: Én leszögeztem. De ez a szőke nipa, aki lepuszizta, szerintem esélyes.

pocokpocok 2011.05.18. 19:43:25

úgy gondoltam,ma lesz szex: de elment a kedvem:D

dr. gernika 2011.05.18. 19:43:25

Miért kell két oldalon mutatni a tippelendő nőstényeket a kiesettekkel együtt? Szabin van a kolléga, aki egy oldalra rendezné a maradékot?

Peter__Blau 2011.05.18. 19:43:29

@gernika: Ezek a nők is így voltak az elején, azután rájöttek, hogy van az a pénz :-D

pocokpocok 2011.05.18. 19:43:57

@gernika: alacsony költségvetésű műsor:)

lac64 2011.05.18. 19:44:06

@pocokpocok: Alekosznak valóban a kiesett testvér feszegette ezt a témát.

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 19:44:57

MÉR NARANCSSÁRGA AZ A KURVA MADÁÁÁÁÁR?????MÉÉÉÉÉÉR?????

Hurri Kán 2011.05.18. 19:45:03

@Norcsesz:
Dehogynem. Talán vasárnap este volt, amikor valaki kitalálta, hogy úgy mennek Hajnival haknizni, lagzikba, meg ilyesmi helyekre, hogy egy ménkű nagy lepényhallal Hajnit beterítik, és leeheti róla az ünneplő tömeg.
És tudtommal ez a produkció is le lett védve.
Legrosszabb esetben helyettesítjük a lepényhalat mondjuk egy tonhallal, az is finom :)))

Zelefánt 2011.05.18. 19:45:38

@pocokpocok:
És otthon már tudják?...

2011.05.18. 19:46:58

@Ayesha: nem volt kék a kisállat kereskedésben, azért.

Hurri Kán 2011.05.18. 19:47:03

@Zelefánt:
Honnan tudod, hogy otthon akart?

Zelefánt 2011.05.18. 19:47:27

@Ayesha:
Mert kékre már a reteknek nem futotta, a sok bírság miatt, valószínűleg.

Norcsesz 2011.05.18. 19:47:45

@gyvy: Értem már! :) Bármilyen hal jöhet, szeretem mindet :)

2011.05.18. 19:49:06

@gyvy: lehetne akkor már lazac, szerintem Hajninak mindegy mivel terítik be. A lazacnak még a színes is jobb. Meg nagyon szeretem és ritkán jutok hozzá. :)

Hurri Kán 2011.05.18. 19:49:44

@Norcsesz:
Jó neked, én a szaguktól rosszul vagyok, pedig horgászom :)))

Na jó, egy-két halat meg tudok enni :)

Hurri Kán 2011.05.18. 19:51:07

@beebeer:
Nem, kimondottan lepényhalról szól a program. Nem kívánt vendégeknek esetleg lehet szervírozni elektromos angolnát :DDD

2011.05.18. 19:51:10

@perpetum: "a szőke nipa, aki lepuszizta, szerintem esélyes."

Szerintem is, meg a Barbi meg az Olga.
Tippeljük meg, a haltápot meg amit nyerünk felajánljuk a Lepényhal társaságnak.

pocokpocok 2011.05.18. 19:51:39

@Zelefánt:
mostmár tuti, ha telik újságra, vagy tv-re:)

Zuzimama 2011.05.18. 19:51:50

A tévém a randi felénél beszüntette a sugárzást.
DE! Persze, hogy Olga nem vállalta be a pallónsétafikát, a szerkesztők nem untatják a nézőket kétszer ugyanazzal a csajjal. Olga sokkal hidegvérűbb annál mintsem kihátráljon egy ilyen megmérettetésből.

Aztán ami nyilvánvaló, hogy Brigi olvasta a szöveget az étteremben (ami szerintem nem is létezik, csak díszlet). Csak éppen pocsék színésznő, és felolvas, nem átéléssel előad.

Na és persze, hogy ők nyerték meg a "kupát", mert csak az ő kocsijukat borították talpra. Muhaha. :DDDD

A narancssárga madarat már csak említem, de hogy Alekosz felszólítja Brigit, hogy meséljen az érzéseiről aztán elkezdi habzsolni a hotdognak látszó valamit, az vicc.
Olivér még semmit nem evett???

never again 2011.05.18. 19:52:01

Hal, csak ha mélyhűtött és azt is csak zuhanyzáshoz! :D

Zelefánt 2011.05.18. 19:52:34

@beebeer:
A boldogság kék lepényhala, ajkán Tajgetosz csókjának ízével, és még ló sem volt a közelben...
(Végre megtapasztalhattam a női NEMet belülről...bazmeg.)

2011.05.18. 19:52:56

@gyvy: kaphatnék én is? Mármint nem elektromosat. Szeretem az angolnát is, nagypapám halőr volt a Zalánál, ha érted mire célzok. :)

loverain 2011.05.18. 19:53:28

Alek rossz szőkét rángatott ki a villából.
Eltévesztette :)

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 19:53:42

@beebeer: ööö..... ezt most hogy értsem? :D

Soror Formoza 2011.05.18. 19:53:47

@Ayesha:
mert a narancs az egy meleg szin, a madar meg az rtl kellektarabol van, azert

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 19:54:43

ja, és van új poszt :)))

Hurri Kán 2011.05.18. 19:54:57

@beebeer:
Természetesen, hogyne érteném :)))

MegLepke 2011.05.18. 19:55:08

Hellóka! Ma sem lesz poszt? Faszom, tegnap bedöglött a tévém, hang van, kép nincs. Nem tudok tanulni a nimfácskáktól stílustant!:(

pocokpocok 2011.05.18. 19:55:23

hagyd a kalapot, könyörgök, eltakarja a bamba fejed...

2011.05.18. 19:56:22

@Zelefánt: :DDDDDDDDDD

Nem csoda ha bekattanunk, ez a műsor híven tükrözi a belefektetett munkát. Ami nulla. Csak tudnám kinek lehet ezt megköszönni? Olivérnek személyesen szeretném. Rúgnám szájba. Telivérrel.

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 19:56:48

@MegLepke: szivi, még bele is írtalak, baszki!

Norcsesz 2011.05.18. 19:56:48

Andreát takarítsák ki onnan!!!!!!!!! Követelem!!!!

pocokpocok 2011.05.18. 19:57:14

meztelenül alszik, összenunizza a takarót, kamerák előtt:jáááj

dr. gernika 2011.05.18. 19:57:26

Brigike nagyon csúnyán ejtve lett.

Zelefánt 2011.05.18. 19:58:32

Na, már megint állatmese...
Ez tegnap is ütött.

pocokpocok 2011.05.18. 19:59:10

pff:akarod, hogy a görög bika beterelje a karámba a kis pónit?
*fetrengek!jáj

Zelefánt 2011.05.18. 20:00:05

@Norcsesz:
Tajgetoszt takarítsák ki onnan, a csajok voltaképp maradhatnának...

Zelefánt 2011.05.18. 20:00:52

És basszák utána azt a fasz kalapot is.

Zelefánt 2011.05.18. 20:02:32

@sigggggma:
Hát annyit mindannyian, már feltéve, hogy nem fej nélkül születtünk...

pocokpocok 2011.05.18. 20:03:33

brigitta: síííírjáááál!:D

MegLepke 2011.05.18. 20:04:09

@Hódos Hajnalka: engemet-e?:D Ezek után végképp kíváncsi vagyok milyen kontextusban kerültem egy posztba a niNfácskákkal:DDD De persze örülök ám neki nagyon:)

pocokpocok 2011.05.18. 20:06:29

paraszt: se puszi se pá anyának!
pofán törölném: anyja is majdnem megtette

2011.05.18. 20:07:41

Tudom, nem bántjuk a mamákat, de hány centi lehet Válja mama? Mint egy kislány a harmadikból.

pocokpocok 2011.05.18. 20:08:01

mekkora baszott mikró, mint egy komplett sütő:S

pocokpocok 2011.05.18. 20:08:47

mama menyet keres műsor!

Zelefánt 2011.05.18. 20:10:11

Kalapban zabál...
Tiszta Dallas...

Zelefánt 2011.05.18. 20:11:59

A nászajándék meg egy kurva nagy adag pálesz, gratulálok...

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 20:14:34

@beebeer: hát hogy nekem mindegy, hogy mivel terítenek be.
dehogy mindegy :DDDD

2011.05.18. 20:16:04

@Hódos Hajnalka: jaj bocs, most vettem észre, hogy áthallásos.
Én arra gondoltam, ha már hallal borítanak be legyen lazac. :)))))

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 20:21:53

@beebeer: nekem mindegy, csak vízben legyen, egyébként pont ma utasítottam vissza a lazacot, pedig nem beteríteni akartak vele, hanem a számba akarták adni.
detényleg :DDDD

sanya64 2011.05.18. 20:30:44

Veronika mai adagja:

- És közelebb kerültetek egymáshoz?
- Igen.
- Miiiii?? Miiiiiiiiii???!!!.... ((

meg köll zabálni a kis bigét, kb. ha a görög isten akár csak valakinek odaköszön, neki máá attól is összeszorul a pici szíve... ))

amúgy meg ő járt a legjobban, végigalutta az egészet, nem izgulta magát halálra, sőt holnap lehet, hogy kérni fogja, Alekosz helyett küldjék be neki inkább otthonról a maciját... ))

2011.05.18. 20:32:01

@Hódos Hajnalka: ez most fájt! Majdnem annyira mint Denis Leary.
Én szegény csajszi vagyok, akkor ettem lazacot, mikor a sarki CBA-ban elárazták a mirelitet, 286 Ft-ért vesztegették, vettem mindjárt tízet, mert én már tudtam, amire ők csak a következő héten jöttek rá, valójában 2860 Ft. Tőkehal is volt. :)

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 20:37:37

@beebeer: hát spanolj velem össze, olyanokat eszünk, hogy beszarsz, anyukám :))))

2011.05.18. 20:45:24

@Hódos Hajnalka: feltéve ha te főzöl. :)))) Majd jókat dumálunk közös (!!!) szerelmeinkről, listákról, meg hogyan lehet térdenállva vákumozni Angust a TV-ben. (hát sose nősz már fel, te lyány - ezt szokta mondogatni a nagymamám)

Zelefánt 2011.05.18. 20:51:20

Közösségteremtő idők járnak, úgy látom.

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 20:53:40

@beebeer: nem szándékozom (felnőni) .... de értem ám :D nálunk ez a "hajnyeLányakárapád... :D
jóvan, én főzök. te meg hozzál alapanyagot ennyiér, amennyiér lazacot vettél, mázlista :)))

2011.05.18. 21:14:05

@Zelefánt: irigykedsz, mi? :))))))

ez üres? 2011.05.19. 16:34:15

@Zelefánt: Kinek-kinek érdeme szerint!A vv Éva is a bemutatkozó listájában csak alkoholmenteseket sorolt fel. És ahhoz képest? Majd besegit a barátjának!

ez üres? 2011.05.19. 16:42:44

És Vája mama nem néz Netet?Mit szól Barbi fotóihoz?Pedig Őt ajánlgatta pici fiának!Bár aszongyák, a k...ból lesz a jó feleség! biztos Ő is hallotta ezt az aranyköpést!

Nyanyóka 2011.05.20. 17:00:47

Hanyas vagy Te Hajni?????!!!!!!!!

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 21:23:58

@Nyanyóka: hámajmegmondom, viccelsz? :D
süti beállítások módosítása