Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X139

2011. május 05. 15:14 - Hódos Hajnalka

A tegnapi öfiben egyetlen jó dolog volt, a Smooth c. szám rögtön az elején. Rob Thomas egyébként is a kölleszmost kategória, tépném a húsát, jaja, még szárákonorosat is játszanék vele, és az sem érdekelne, ha trotyigatyiban lenne. Persze mindezt csak halkan írom, nehogy állandó, egyetlen és örök szerelmem, Denis Leary meghallja. És hogy mi van Angus-szal? Vele olyan legfölsőbb dimenziókban járunk, ahova másnak sskk nem követhet minket. Szóval, Rob Thomas és Santana teszik a dolgukat, ébredezés, Jerzsi és Ági táncolnak a fürdőben, aztán kávézás a teraszon. Ági nem tudja feldolgozni az éjszakai szexkiborg támadást, úgy dönt, kibeszéli magából Jerzsinek és Milonak. Alekosz közben szemrehányást tesz Évának, miért hagyta egyedül éjszaka és eldicsekszik, valamelyik lánynak megfogta a fenekét, nem tudja, melyiknek, amelyik közelebb volt. Igen, úgy támadt, hogy a lányok aludtak. És igen, a lányok élvezték, csak nem merték bevallani maguknak. De majd ma! Ma be fogják! Anettnek nézzük meg a táskás szemeit, nem tudott elaludni, ideges lett, mikor Alekosz felébresztette és tényleg minden lánnyal ezt csinálta? Fú, de rafinált ez az Alekosz! Fú, de rafinált!

A rafinált Alekosz és Jerzsi zuhanyoznak, Jerzsi szerint Alekosznak ilyen csajozós iskolát kéne vezetnie. De hát nem jön össze, látod! Jerzsi a nagy számok törvényére hivatkozik, felröhögök, aztán csodálkozik. Hogy jut eszedbe hajnalok hajnalán (Hajnik Hajniján) beöltözni, kiöltözni, arcszesz? Szólított a természet. Én ezt kangörcsnek hívom, de ez egy természetes görcs. A reggelinél(?) még mindig az a téma, melyik szőkeség seggét markolászta Alekosz, Éva érdeklődik a leghevesebben, és persze elmondja, hogy az ő fenekét megfogdosta. Csak azt nem teszi hozzá, hogy bibibíííí. Ágicát az érdekli, hogy Alekosz mindig bepacsulizva alszik-e, Ágit az, ha megengedi, hogy közéjük feküdjön, úriember maradt-e vona. Hát persze, Alekosz egy meghitt, odabújós alvást képzelt el és megint kimondja az illat-jaitokat szót, így, ahogy leírtam.

Kínzós játék következik, a második percben eszmélek, nekünk, nézőknek az igazán. A játék lényege, hogy a kínzásokat némán kell tűrni a gongszóig. Hihihi, gyantázás. Miután Jerzsi meg se nyikkan, mikor kitépnek jó tenyérnyi szőrt a lábszáráról, új ötlet születik, belső comb, a fütyköse felé! Hát szegénynek kétszer fenn akadt a szeme, hú, leizzadt szegény! De kibírta, nem szólalt meg. Jáááj, nyakcsókolgatás! Anett a szenvedő alany, a végrehajtó Alekosz. Alekosz belemorog és többször hangosan belenyög Anett nyakába, az némán kapálózik, én meg azon gondolkodom, ki az az elvetemült, aki ezeket a feladatokat kitalálta, már a hatodikos örsi gyűlésen is kínos lett volna. Mi lesz még? A fiúk mutassák meg a kukijukat, a lányok meg a nunijukat a tuja mögött? Nem sokat tévedtem, juj, hascsókolgatásjuuuuj. Persze Alekosz nem hagyja ki a na, le a pólót szöveget. Ági neki készül, jaj és ő csikis. Hát gondolom, fekve. Jerzsi puszilgatja a hasat, Ági tekereg és néha pont olyan arcot vág, amit rossz pornókban szoktak a csajok kéjt és mámort imitálva, Éva és Anett sugdolóznak, tetszik neki a Jerzsi! Alekosz biztatja Jerzsit, menjen lejjebb, ne lébecoljon. A riportban Ágica borzalmas rúzsamintás pruszlikban és kölökgólyákat megszégyenítő fejjel pironkodva elárulja, mennyire zavarban volt a Jerzsitől.

Az újabb feladat a verbális molesztálás, a lányok kezdik. A cél ugyanaz, ki kell bírni szó, hang nélkül. Alekosz a második mondat után bukja a feladatot. Éva azt kérdezi tőle, mondták-e már neki, milyen gyönyörű férfi, mire elégedett morgás tör ki belőle. Hiúság, asszony a neved, mi? Anett Jerzsit molesztálja, tetszik neked az Ági? Örülnél, ha együtt aludhatnátok? Ági dörgölőzik, de Jerzsi egy kőszikla. Éva lép hozzá, szét a lábakat! Szeretnéd, hogy megcsókoljalak? Na gyere, int Jerzsi a fejével, juj, huhú, jaj, Éva beijedt. Egy pillanatra. Újra odalép. A Gigivel való kapcsolatod egy vicc volt, mindenki rajtad röhögött! Kihasznált téged, hálistennek dobtad, büszke vagyok rád! Te nyered a fődíjat, egyszer elhívod, megmutatod neki a lakásodat, na látod, ez az a hely, ahova nem jöhetsz be, és utána elküldöd a sunyiba, a halál farkára! Gong. Éva ücsörög a széken. És, ki molesztálja? Már elkezdtem, feleli Alekosz. Na lássuk, mit lehet kezdeni ezzel a szukával? Vigyázz! Vi-gyázz! Te vagy a szabályszegő? Most én szegem meg, de úgy, hogy nekem is jó legyen! Puszpuszpuszpusz! Jerzsi Ági szemébe néz, egy kameramentes óra velem? Óóóóó! Kettő? Gong után Ági visong, jajdeszemétvaaaaagy! Hihihi. Kábultan ülök egészen addig, míg Éva azt nem mondja Áginak, Jerzsi az idősebb nőket kedveli, váháháháá, aztán elhallgatok, mert eszembe jut, mennyivel vagyok idősebb Áginál.

Fizikailag is összemérik erejüket a lányok és a fiúk, szkanderral nyitunk, Alekosz átszellemül. Átmegyek Sólyomba. Láttad a Túl a csúcsont? A legjobb film! Hozd a sapkádat, az kell nekem. Megfordítani. Anettnak és Évának lehet, hogy be kéne melegíteni, ezért Éva kettőt köröz előre, Anett kettőt hadonászik oldalra. Éva lenyomja Anettet, Jerzsi Alekoszt, Ági Évát, nagy meglepetésre Milo Jerzsit, haladjunk tovább. Gólya viszi a fiát. A lányok Anettet tartják, a fiúk Milot. A csapatok verbális terrort vetnek be egymás ellen, Alekosznak olyan a testtartása, mint egy kérdőjel. Milo lehet, hogy összefossa magát, mert két napja megy a hasa. Alekosz, te egy gyíkba is bele tudnál szeretni! Rövid vita arról, miért nő vissza a gyík farka, ha levágják, ezt inkább hagynám. A mélypont, mikor a lányok csúfondárosan énekelni kezdnek, bírjukbírjukbírjuk, tinembírjátoktinembírjátok. És valóban, Alekosznak kicsúszik a keze, konstans visítás és ugrabugrálás.

Alekosz Áginak udvarol, jó áll az az anyajegy, kiemeli a mosolyát. Ellenállhatatlan a mosolya. Ági! Olyan érzelmeket keltettél bennem, amiben, azt képzeltem, már nem lehet részem többé! Tegnap ugyanezt mondtad Anettnek. És tíz perc múlva ugyanezt fogod mondani neki, akkor ez így hogy van? Megáll bennem az ütő, Áginak mennie kell próbálni. Ja és fantasztikus, be van kenve a keze aloe verás kézkrémmel, ügyel a részletekre. Koreográfia van gyerekek! Ettől tartottam egész este. Hát Éva így csavarni fogja. A fiúk a cintányérra jönnek be, de így, lazán. A lányok elkezdik gombolni, jó, kezdjük el széthúzni. Jézusom, Alekosz kész lesz! A fiúk frappáns koreográfiája abból áll, hogy elmennek a lányok előtt – overallban, sisakkal a fejükön, szerszámokkal a kezükben – Alekosz, a főmérnök úr pedig rámutat arra a hölgyre, akit a munkásoknak meg kell szerelni. Sírok. Ahogy azt vártam, Jerzsi tekereg és hozza a chippendale formáját, Milót nem figyeltem, Alekosz meg colstokkal bazgatja Ágit. A lányok értékelnek, Ági nem mer Jerzsire nézni, igen, nagyon zavarban van, nagyon-nagyon melege van, Jerzsi elvarászolta.

A lányok tánca következik, Éva megpróbált csábító, huncut és pimasz lenni. Flitteres vörös kalapban. Hát nem tudom, mi (ki) venne rá, hogy egy fekete blézerben, fekete csipkés francia bugyiban és egy szál vörös rózsával a kezemben táncoljak egy férfi előtt, egyelőre úgy érzem, semmi és senki, mondjuk eddig nem is hozott össze olyannal a sors, akinek ilyesmire lett volna igénye, tán nem véletlenül. Billy Idoltól a Cradle of Love videoklip azért megvan mindenkinek, remélem, azon még nevetni is lehet. Fú, Éva azt a formáját hozta, amit Jerzsi a villaléte alatt nem is látott, erotikus volt, frankón, mint egy sztriptíztáncosnő. Aztán évődős vita arról, ki hozta jobban zavarba a másikat, Jerzsi vagy Ági, Ági vagy Jerzsi, komolyan mondom, mindjárt lefordulok a székről.

Az öfi végén vita a konyhában, Jerzsi beszól Évának, a vendégek segítenek neki főzni, ők mosogatnak és takarítanak, amióta itt vannak. A válasz a szokásos most miért nekem mondod, Anett Jerzsi védelmére kel, biztos csak Ágit akarta Jerzsi védelmezni, aki két napja a konyhában segít mellette. Éva szerint ez gusztustalan, Jerzsi ugyanúgy viselkedik, mint amikor a Gigi itt volt. És ugyanúgy néz Ágira. Lecsapnak a témára, és a kertből leskelődnek befelé, látod, látod, direkt úgy áll, hogy látsszanak az izmai. Nézd, figyeld, nem tud mit kezdeni magával, zavarban van! Aztán a két liba bevonul a nappaliba, megnézzük magunkat a tükörben, de közben őt nézzük. Visítva berohannak a szobában, a látvány még Ágit is meglepi, jézusom, hány évesek vagytok? Anett elmeséli, hogy Jerzsin poénkodtak Évával a kertben és szerintük Ági tetszik neki. Ági besértődik, szép kis barátnő vagy bazmeg, majd kinn megköszönöm, most nagyon megbántottál, és bekúrja maga mögött az ajtót. És a mai öfiben is benne lesznek, brühühü.

Köszi S.! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thulea 2011.05.06. 13:41:46

Anett, szegény, nagyon egyszerű.
Egyébként nem értettem azt a jelenetét, amikor kirohant Alekosztól a teraszra és azt mondta, hogy Alek bunkó... Más esetEKben simán le tudtam volna bunkózni Alekot, abban az esetben nekem nem tűnt bunkónak. Primitívnek igen, de bunkónak semmiképp...

frea 2011.05.06. 13:43:52

@sirokkó: Rosszindulatú vagy!A Zanett megmondta, kiesett a Gigi, tehát angyalok játszanak fanfáron, és az égből rózsaszirom hull alá!D

sirokkó 2011.05.06. 13:44:57

@Thulea: csatlakozom.Azt az esetet én sem értettem.Tud rá valaki magyarázatot?

genevieve 2011.05.06. 13:45:06

@frea: pláne ,ha megtudja, hogy gigi és béci bent volt a nyeremény lakásban, ugráltak az ágyon, nézték a tévét, ettek az asztalnál és napoztak a teraszon:-DD

_most_ 2011.05.06. 13:45:13

@sirokkó: Az rtl biztos elintézi, hogy azért izgalmas párbaj legyen, szerintem mikor megmutatják a képeket 33-33-33% lesz és a végén 1%-al nyer valaki.

frea 2011.05.06. 13:45:27

@pocokpocok: Meg köszönőviszonyban sincs azzal, amit láttunk.

genevieve 2011.05.06. 13:46:37

@Thulea: ebből is látszott, hogy alek milyen sötét...egyszerűen nem értette a kérdést, nem tudta mi a lényege:-)

látszott a fején, hogy teljes memória törlés van:-)

frea 2011.05.06. 13:47:14

@lami83: Tudod, én a Boglyának és az Alkoholosznak szorítok!Remélem, most is igazam lesz!

frea 2011.05.06. 13:49:44

@genevieve: Megmondta párszor a szerencsétlen, hogy fel kell töltenie a celláit.Te sem hittél neki?

_most_ 2011.05.06. 13:55:41

@genevieve: hihetetlen Gigi megint mit keres Éva konyhájában :)

az én rózsám vasutas 2011.05.06. 13:55:44

Végre jönnek az adatok.
Jakupcsek Gabi és Cini mami nincs már a legjobb 100 nő között.
Béla már kalkulálni is tud.
Éva a mulatóban is összeönti az italokat
Tart még a gazdasági válság, a pénzes pasiknak nem tellik rá, hogy meghívják a lányokat titokszoba után egy pofa sörre.
Egyre kevesebb bármixert szopnak le ingyen a pult mögött, így azok egyre durcibbak.

Jerzy átvette a vezetést, Éva második, Alek lemaradt. A miért kérdésre a gép kitérő választ ad. Azt írja, elöbb mondjam meg neki meghágta Jerzy Ágicát vagy nem? És mutassak róla neki vidcsit.

genevieve 2011.05.06. 13:56:25

@lami83: éva konyhájában semmit:-)

gigi jerzy konyhájában volt:-)

sirokkó 2011.05.06. 13:57:34

De jó ez a lakás!!!!!Meg sem érdemlik!
Béci tényleg tud kicsit ellenszenves lenni,...amíg bent volt jobban szerettem.(kedveltem)

genevieve 2011.05.06. 13:58:05

@frea: na ja, csak milyen robot?
mert intelligenciája nincs, nyelveket nem tud, tolmács se lehet, szexelni nem szexel...a protokollt nem ismeri (kever mindent)...ha mondjuk a szeme kivetítené a filmeket akkor talán mozigép lehetne....

pocokpocok 2011.05.06. 14:13:30

@sirokkó:
béci játsza idekint a menő, laza csávót, csak néha hajlamos az emberek képébe mászni a tolakodó trendiségével.
bent én is bírtam..
kint bohóc lett..

az én rózsám vasutas 2011.05.06. 14:14:04

@genevieve: Nem csoda, hogy nem tudják eladni ezeket a lakásokat. Az összes erkélyről belátni, a fönti lakó akár célzás nélkül is nyakon huggyozhatja majd Alekot.
Az cikk írója meg egy tetű. Béla most nem is tesztelte az ágy puhaságát a húgával, egyedül feküdt bele. Az ilyen tetvek miatt kering annyi pletyka a srácról.

_most_ 2011.05.06. 14:36:26

Ne, lehet mégse Alekosz nyer, most olvastam: "A főszerkesztő szerint ha Alekosz veszít a VV4 fináléjában, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy elfogadja az új realityt, jobban lehet majd motiválni."

MegLepke 2011.05.06. 14:37:40

Hajrá Jerzy! Hajrá Hajni!

frea 2011.05.06. 14:38:58

@genevieve: Rájöttem. Eddig tesztelték. Most lesz az élesítés.Egy nap alatt olajcsere, vaxolás és célirányos töltés.Inni tud már, azt nem kell fejleszteni. Az agyába ültetett chip segítségével 100 udvarlási technikát és szöveget fog kiválóan alkalmazni, Sir Lancelottól Don Juanig.Mivel a prototipus együgyűre sikerült, kap kis Konfuciust, Descartest, és Arisztotelészt. Tehát a bölcselkedés is meg lesz oldva.A szavakat keveri-kutyulja, a 3.chip magyar értelmezőszótárt tartalmaz 100 latin, 100 angol és 100 német szóval kiegészítve. Meglátod, milyen csoda lesz a feltöltött Alkoholosz!Csak ne legyél kishitű!

frea 2011.05.06. 14:41:06

@lami83: Így is van!Mit keres a kocsmájában?

nosce 2011.05.06. 14:44:09

@lami83:
sztem Alekosz már tudja, nem hiába kérdezte meg Anikot is meg Évát talán miután Oliverék kimentek, h nem fogják-e sajnálni a villa után h nem feküdtek le vele, vagy valami ilyesmi...
Amúgy meg nem képzelitek h millákat költenek el úgy hogy a főszereplő nem is tud róla, ez nem egy szülinapi meglepi parti...

frea 2011.05.06. 14:44:45

@genevieve: Jaj, és a legfontosabb!A 4.chip a Szerelmi technikák, azaz nem a méret a lényeg!

Trevlovics 2011.05.06. 14:45:28

@lami83: az utóbbi időben beküldött csajok nem csak az új műsornak voltak promó, hanem egyben alekosznak is kedvcsináló, jól láthatóan ráérzett a "hajtás" ízére, ha még megmondják neki, hogy igazi belevaló nők lesznek vele, nem ilyen frigidek, mint a vv-sek, meg ágianett, meg a tanárnők, akkor odáig lesz :)

lupacchiotta 2011.05.06. 14:48:38

@Hódos Hajnalka: elajándékoztad Supermarco-t?! :(

frea 2011.05.06. 14:48:41

@Trevlovics: Ki is fog nyúlni a szerencsétlen, ezek a csajok bármire képesek!

nosce 2011.05.06. 14:51:48

@Trevlovics:
"hanem egyben alekosznak is kedvcsináló, jól láthatóan ráérzett a "hajtás" ízére, ha még megmondják neki, hogy igazi belevaló nők lesznek vele, nem ilyen frigidek, mint a vv-sek, meg ágianett, meg a tanárnők, akkor odáig lesz :)"

Ahogy néztem a felhozatalt, meglesz ott Aleknak a szendvics is, az ételitalonsima puncin kívül :)

Trevlovics 2011.05.06. 14:58:45

@nosce: a szex az csak egy gyors szükséglet kielégítés lesz, még ő sem tudja talán magáról, de neki ez a pszichológiai terelgetés (nyúzás) az igazi terepek, ha kiszavazós műsor lesz, ahol ő lesz a főnök, a mindent megmondó, a nők meg mindenre hajlandóak, mindent tűrnek a benn maradás reményében, akkor eljött számára a paradicsom. :)

frea 2011.05.06. 15:03:40

@Trevlovics: Engedjük játszani a kis pszichopatát!Teljesedjék ki!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:05:33

@Trevlovics: lehet, hogy csak én nem figyelem körmöm rágva a fejleményeket, de azt lehet tudni, hogy hány napig/hétig tart majd Alekosz műsora?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:08:18

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: remélem összejön Bécinek ott egy felső lakás és minden nap, akár többször is lepisálhatja Alekosz tujáit.

Trevlovics 2011.05.06. 15:10:25

@pushpang: különböző írásokban 16 hetesre tippelték.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:10:52

most olvastam Anett blogját, hát nem semmi hozzászólások születtek ott. :D

pocokpocok 2011.05.06. 15:12:54

@frea:
ott a pont!
Engedjük játszani a kis "pszichopatát!Teljesedjék ki! "
a követendő minta napjaink fiatalságának..pfúúúj.

frea 2011.05.06. 15:13:06

@Trevlovics: Én jóval hosszabbat hallottam, de remélem tévedek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:13:44

@Trevlovics: 16 hét?! 16 hét?!! mi a náthás lófaszt akarnak 16 hétig csinálni ott? És ezt 16 héten keresztül minden nap adják? Mondd, hogy csak hetente lesz adás.
Sokkot kaptam.

Trevlovics 2011.05.06. 15:13:51

@frea: 4 hónapnál jóval hosszabbat? az azért soknak tűnik, majdnem vv méret lenne.

pocokpocok 2011.05.06. 15:14:11

www.valovilag.hu/video/127563
szandi minden megjelenésekor másnak drukkol, már nem tudom követni, most éva, reggelre jerzy lesz a nappaliban(ma ment)

Trevlovics 2011.05.06. 15:14:50

@pushpang: napi szintű adásról tudok. szereted alekoszt. szereted alekoszt. nézed a műsorát. szereted a műsorát (távolodik mindent és már csak ezt ismételgeted) szereted alekoszt. ...szereted a műsorát...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:16:23

@Trevlovics: igen, már érzem. meg kell ölnöm a királynőt... meg kell ölnöm a királynőt...

_most_ 2011.05.06. 15:18:04

@Trevlovics: én úgy tudom körülbelül egy hónapi fog tartani, a 16 hét azért durva lenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:20:52

@Trevlovics: a legrosszabb meg csak most jutott eszembe: olivér, a tátott szájjal rágózó pinainas, a vörhenyes fejével és orrpolipos hangjával.
Már most szeretem azt a műsort, szeretem azt a műsort..

Trevlovics 2011.05.06. 15:22:09

@lami83: rendben. egy cikket láttam csak korábban, abban még egy 16 hetes tipp volt, meg 10millió ft, ezek szerint belátták, hogy legalább az egyik túlzás lenne. :)

nosce 2011.05.06. 15:28:57

@Trevlovics:

Ez lehet egy nagyon jó só is, attól függően h milyen szikrákat kap Alek, de Olivér tolni fogja neki ezerrel. Benkő fél életműve amit a f@szára épített fel, fog villámgyorsan összetöpörödni, mintha minusz 4 fok lenne a törülköző alatt..... A csajokat nem kell üldöznie, sokan majd őt üldözik és Alek gátlástalanul állni fogja a rohamokat sztem...Ő lesz a f@szharcos helyett a f@szkiborg vagy f@sztribunus :). De ha olyan punnyadt lesz mint az utóbbi időben soxor, akkor hamar lapattintják és a többi rész dobozban marad...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:32:56

@nosce: be kéne vinni a műsorába Edit nénit is, aki majdnem Benkő felesége lett. Pont olyan törtető és gátlástalan, mint Éva és pont úgy szokott bólogatni, meg helyeselni minden marhaságra (és állítom, hogy még mindig jobb teste van, mint Évának). Kiválóan és áhitattal kontrázna Alekosznak.

nosce 2011.05.06. 15:46:17

@pushpang:
jah, felgyapjazzák kicsit a frizuját, fetrengeni is megtanul, és Edit nénje tökre hozza az Éva karaktert...és legalább Ádám se durcizik majd :) Éva meg a lakókocsiban megihatja a maradék-pia-koktélt

kitikati 2011.05.06. 15:46:18

És vajon a nézők sms-ezni fognak? Vagy miből termel pénzt ez a műsor?

Thulea 2011.05.06. 16:24:17

@buppi: A Benkőnél hogy volt? Ő választott a csajok közül, simán ment a közti reklámokból, nem?

pocokpocok 2011.05.06. 16:36:51

bohócot, vásári majmot csinálnak alekoszból az új swhowjában, oli szépen megizmosodik rajta persze..
ez az ürge..
hánynom kell a csúszómászó , sárbataposó, erkölcsi értékrendnélküli belsőjétől:
mindent a pénzért!
és van, aki ezt nem látja..

pocokpocok 2011.05.06. 16:38:01

@pushpang:
és hasonlít is a majdnembenkőné alekoszra több szempontból:D

Soror Formoza 2011.05.06. 16:40:11

Jaj, csak ne vállalná el! Nézhetném Simon Bakert minden este. (arról is lehetne hogyvoltozni) :)

pocokpocok 2011.05.06. 16:41:24

@nosce:
ebből csak a f.sz kifejezés áll alekoszra:)

pocokpocok 2011.05.06. 16:42:07

@jahuu:
olivér nőt keres helyettesítőműsort!!!
:D

pocokpocok 2011.05.06. 16:44:05

VV - Olivér Mozgalma Alekoszért
Kedves Rajongók!

Sajnálatos módon a valóvilág adta a saját formáját. Bizonyos okok, miatt nem jutottunk el a bulira a pólókkal. De semmi vész! Megvásárolhatjátok online és személyes átvétellel. Ne felejtsétek el ezzel támogatjátok Alekinnyót! Minden póló mellé Alekinnyó matricát adunk. Bővebben hamarosan!

húú, könnyesre röhögtem magam: népbutítás felsőfokon:D

sirokkó 2011.05.06. 16:44:38

@pocokpocok: olyan ember nincs aki ezt nem látja.De nekik így is jó,vagy pont ezért jó.
@jahuu:de jót nevetnék én is akkor!!

pocokpocok 2011.05.06. 16:46:11

ui: először 4e-ért akarták elsózni, aztán bammegozott a nép, lett 2e, most 1500..
megy a lehúzás:D
alekot támogatod vele: jah, persze, meg a prolivérék zsebeit:D

Soror Formoza 2011.05.06. 16:46:49

@pocokpocok:
Hát ami azt illeti eddig olivér kereste, alekosz csak válogatni fog (ismétlem: remélem nem vállalja, remélem nem tudják felkészíteni agyilag, remélem bebuknak vele) :D

sirokkó 2011.05.06. 16:47:18

@pocokpocok: ez már sok!Emberek ezt venni fogják????

Tompó 2011.05.06. 16:47:57

Na most, hogy berakták a villába a nyeremény autót, kiderült ki reszket leginkább ezért az egészért!! A szende, kis ártatlan, szegény sorsú, köcsög Erzsike szinte remegett, olyan izgalomba jött!! 10 forintért megb...na bárki, bármit!!! És ez az okádék fog nyerni!!

pocokpocok 2011.05.06. 16:51:00

http://www.facebook.com/vv.oliver.mozgalom.alekoszert?ref=ts#!/vv.oliver.mozgalom.alekoszert/posts/152208684844550
ehune:)

pocokpocok 2011.05.06. 16:51:37

néhánynak már kinyilt a szeme...olvashatod.

pocokpocok 2011.05.06. 16:53:10

@jahuu: köteles lesz elvállalni, a vv4 szerződés szerint-szerintem- x idejig rendelkeznek a lakókkal a műsor után, vagy anyagi kártérítés..
igen, igen, eladták a lelküket..

nosce 2011.05.06. 16:56:16

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: @Thulea:
na akkor a gépbe be kell vinni,
- h a fél vv4-t Alekosz fogja eltartani,
-Béciről nincs hír h szerepelne benne, de majd nyilván ö rappeli fel a műsor slágergyanús címzenéjét, de az is lehet h a tervezett és óriási érdeklődéssel várt közép-EU turnéja miatt nem ér most rá,
- továbbá be kell vinni h Alek ha nem nyer könnyebben igent mond a felkérésre , így már érthető h az összes vv4 szereplő aki Alekból fog élni Jerzy gyózelmére szavaz
- és vigyük fel a gépbe h Jerzy aktja amin a farkát a tükörre veri eltünt a netről, nepperek kezdték árulni borsos áron, az amazon.com-on hosszú előjegyzési sor vár a letöltésre

Így most mit mutat a gép ? :)

pocokpocok 2011.05.06. 16:57:54

@nosce:
gigi ma a face-n azt nyilatkozta, felénekelni megy ma napközben..
lehet igazad van a zenével kapcsolatban..

Soror Formoza 2011.05.06. 17:07:05

@pocokpocok: Nem nagyon értem mi a haknizás, hogy tudnak emberek fizetni csak azért, mert egy ismert, semmihez sem értő senkit bámulhatnak.
Viszont nálunk a héten Fábry járt előadni, és nagyon lehúzta a VV4-et, nem viccesen. Szerinte is elszomorító, hogy a fiatalok ilyen példát látnak, amikor sötét bunkók bármit elérhetnek.

nosce 2011.05.06. 17:07:38

@pocokpocok:
na b+, akkor szegény Aleknek annyi esélye van vasárnap nyerni, mint a háromlábú lónak az epsomi derbin...

Albino Vernyul 2011.05.06. 17:09:04

@Tompó: Mondjuk O reagalt normalisan.. Megnezte a kocsit kivul-belul.. Mint egy normalis ferfi, ha technika kerul a kozelebe..;)

pocokpocok 2011.05.06. 17:09:45

@jahuu:
ez olyan, mint a:
- mire kell neked egy ferrari a magyar utakra, hisz 110-nél gyorsabban sehol sem mehetsz?
-hát csillogni, hogy megengedhetem magamnak..

pocokpocok 2011.05.06. 17:12:29

idézet vvoli mozgalma alkeszért oldalról:

"Miklos Vari Olga igazad van,es h tudd draga heni van olyan ember aki aleknak a parbajara 200ezret költött!Addig nyujtozkodj ameddig a takarod ér!
3 perce · Tetszik "

szánalom.

sirokkó 2011.05.06. 17:15:06

@pocokpocok: megnéztem.A póló már csak 600.Evvel támogatják a műsort!!!!Hát Oli nagyon dolgozik,hogy megéljen valamiből anélkül,hogy dolgozna:)))

Soror Formoza 2011.05.06. 17:16:42

@pocokpocok: Félelmetes! Egy egész országra kiterjesztett agymosás, a legfölső szinteken. :(

pocokpocok 2011.05.06. 17:20:23

@sirokkó:
oli komoly összegekkel tartozik verésre hajlamos hitelezőinek..ezért ment be..
anno olvastam, hogy igért mindenféle bárokba mindent, amit akartak, kiket hoz oda, mit szervez a forgalom érdekében-még a vivánál volt-és ingyen itatták cserébe brancsostúl, aztán persze nem hozott senkit, sőt , magát sem, úgyhogy orrolnak rá páran.

sirokkó 2011.05.06. 17:24:15

@pocokpocok: tényleg!Már el is felejtettem.Most gyűjti az adósságát.Meg talán az esküvőre is telik majd!!

_most_ 2011.05.06. 17:24:55

@pocokpocok: ez csak 635 sms, nem is igazi rajongó az ilyen :)

pocokpocok 2011.05.06. 17:33:03

indián nem felejt:)
remélem jó lesz az öfi, mert jön a pármaisonka, gomba, kukorica, paradicsomkarikás pizzám:P

pocokpocok 2011.05.06. 17:34:20

www.rtlklub.hu/
egy csajt megejtett mégis a don juan?:D

pocokpocok 2011.05.06. 17:38:26

ui: nem aggódna, ha nem lehetne...

Soror Formoza 2011.05.06. 17:44:31

@pocokpocok: Háát... ez olyan vagy valami vagy megy valahova :)

sirokkó 2011.05.06. 17:53:02

@pocokpocok: a kommenteken jót nevettem.Megnyugtat,h milyen sokan imádják:DDD

Albino Vernyul 2011.05.06. 18:05:39

@pocokpocok: Durva, az RTL oldalan meg mindig lehet szavazni Anikora..;)

Albino Vernyul 2011.05.06. 18:14:25

LOL.. Nem is olyan hulyek az emberek.. Barat/Kollega... Egyetertek..:

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/olvasoink-jerzynek-szurkolnak-2051502/

_most_ 2011.05.06. 18:40:30

@Albino "karazsnyikov" vernyul: lol, ez elég kamu felmérésnek tűnik. Blikk azt írja, amit az rtl mond nekik.

genevieve 2011.05.06. 18:45:27

@lami83: de ha éva állnak az első helyen akkor nem lenne kamu ugye?:-D

lol:-)

_most_ 2011.05.06. 18:57:03

@genevieve: hát az más, de igazából az lenne reális, ha Alekosz állna az első helyen, bár az Alekosz szavazók lehet intelligensebbek annál, hogy blikket olvassanak :)

Thulea 2011.05.06. 19:05:27

@lami83: Nem hinném, hogy az Alek rajongók többsége intelligens lenne. :-D

genevieve 2011.05.06. 19:09:24

@lami83: szerintem meg ez a reális:-)

Albino Vernyul 2011.05.06. 19:11:00

@lami83: Ez mar a donto pszichologia.. Itt mar mashogy mondanak velemenyt az emberek.. Ettol meg Alek is megnyerheti....

MegLepke 2011.05.06. 19:20:49

Azért az nem semmi, hogy inkább Éva üvöltözését meg hisztijét sírom vissza, mikor ezt a másik két szőke picsát nézem.

genevieve 2011.05.06. 19:25:52

jerzy mekkora arc:-)

és visszaszól aleknak:-D

genevieve 2011.05.06. 19:28:25

azt csinálja most alekkal amit oli is tett:-)

stuffolja:-D

és ahogy látom, anettnak is savanyú a szöllő

Thulea 2011.05.06. 19:30:28

Ez az Anett milyen butuska leányzó! Róla is elmondható, hogy minek ellenség, ha ilyen barátunk van? :-)

MegLepke 2011.05.06. 19:36:54

van ám új poszt, ha valakit érdekel:)

genevieve 2011.05.06. 19:39:40

milyen romantikus lélek ez az alek:-)

kézen fogva vonszolja a csajt a kertben, közben üvegből iszogat:-D

és megkérdezi, hogy volt-e már a margit-szigeten?:-D
süti beállítások módosítása