Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X136

2011. május 02. 18:11 - Hódos Hajnalka

Hirig van, elementáris felháborodás, sorstragédia, dráma, katasztrófa. A Kazal negyedik párbaján kiejtette Anikót és visszatért lelki társához a Villába. Fiaim összeomlottak, S. üzeni, hogy maga alatt van és varand sincs túl jól. Mondjuk én is megnéztem volna a saját fejemet, mikor a fantomképek megfordultak és megláttam, hogy Éva az, aki 51%-on áll, az álom tehát valóra vált, Alekosszal jött, vele megy. Kéz a kézben. A folyó folyik tovább. Az öfi annyira kínosan szar volt, hogy csak na, sejthettem volna, hogy a vége lesz a legnehezebb, és Ágica még be se költözött. De Rossinak meg üzenem, hogy kapja be.

Kevés idő van hátra, amit a négy lakó együtt tölthet, ezért szorosabbra fűzik a köteléket, egy hétvégére házastársakká válhatnak. Mindenkinek azonnali reakciója van, Jerzsi már most válna, Anikó nyüszög, nem akarok az Alekosszal lenni, Éva viszont Alekosszal akar lenni, de sorsolás alapján kell dönteni. Majd úgy sorsolunk, hogy az enyém legyél. Alekosz kap az alkalmon, akkor házaséletet is kell élni. Éva azt fogja mondani, hogy fáj a feje. A sorsolás Anikónak kedvez, Jerzsit húzza, kurjongatva örül, Alekosz összeomlik, Jerzsi annak örül, hogy Anikó ennyire örül neki.

Alekosz pillanatok alatt feltalálja magát, na mindegy, ettől függetlenül szeretők még lehetünk. Anikó hűséges a férjéhez, Alekosz meg ne rosszuljon. A házasságkötés még meg sem történt, Alekosz és Éva már összebalhéznak, mert Alekosz csöcsörészi meg bazgatja Évát. Jerzsi olvasná a Villaszabályzatot, ha tudná, Éva már az első pontnál visít, mint akit élve nyúznak, mert a házaspárok nem távolodhatnak el egymástól, csak két méterre. Egy ágyban kell aludniuk, a feleségnek a férj igényei szerint ebédet vagy vacsorát kell főznie és napi fél órát kényeztetni kell a férjét. Szívesen elbeszélgetnék azzal a hímsovinisztával, aki ezeket a szabályokat kitalálta. Vagy nőgyűlölő, vagy agglegény lehet. Vagy mindkettő egyszerre.

A házaspárok ruhákat is kapnak, Anikóék talpig fehérben, Alekosz és Éva fekete hacukát kapnak, végül is, Addams-éken se tudtam volna valami pink szerkót elképzelni. Az öltözésből is cirkusz van, Alekosz a nappaliban akar öltözni, Éva a vécében, Éva ne üvöltözzön már. Anikóék csendben hajtogatják a ruháikat és segítenek egymásnak a választásban. Hajadonoknak mondom, ez az idők végezetéig így marad, mert a férfiak a házasságkötés pillanatától csőlátásban szenvednek, nem találják a fekete gatyát, a csíkos inget, az egyszínű szürkét pláne, hol a papírzsebkendő, mondom a felső polcon, mondom balra, elfogyott a fogkrém, melyik, az a kettő előtted, nincs vaj, bazmegtenittlaksz??!! Anikó és Jerzsi meggyűrűzik egymást, a nappaliban cirkusz van a cigi miatt, Éva leszarja, ha megbüntetik, aztán támasztja a fejét a fürdőszobában. Ne aludj, szórakoztass! A végkimerülés határán vagyok! Szórakoztass! Alekosz, az nem a feleség, hanem a tévé. Vagy a bazári majom.

Jerzsiék a nászéjszakát a Velencei-tónál töltik, öt húszkor indul a vonat. Anikó szól a férjének, holnap este elutazik, remélhetőleg csak pár órára. Ha véletlenül közbejön valami, lehet, hogy egy hétig is távol lesz. Készüljek valamivel? Hát, csak várj itthon. Ez aranyos, nevetek. Éva engedélyt ad Alekosznak a megcsalásra, keressen másik nőt. Nem akarok másik nőt. Sőt, téged se akarlak, csak összekerültünk. Hát én se akarlak téged. Pedig megérdemelnétek egymást. Alekosz idétlenül röhög és bekeni a homlokát is arcszesszel. Jaj most miért mennek ki, olyan meleg van. Hát nézd, itt vagyunk a Duna-parton. Élvezd a madárcsicsergést! Azt javasolom, üljünk le a tópartra. Na, ülj oda. Éva oda ül, ahova akar, nem Alekosz rabszolgája. A leendő férj átnyújt neki egy anyacsavar kecsességű gyűrűt, legyen ez a szerelmünk záloga. Felhúzhatom az ujjadra? De biztos? Biztos, hogy akarod? Innentől kezdve az enyém vagy, csapkodja Alekosz Éva combját, én rendelkezek fölötted! Azt te csak hiszed. Az uralmat én veszem át, mert én dominánsabb vagyok. Tényleg? Akkor miért én simogatom a combodat? A házasság megköttetett.

Jerzsi és Anikó éppen azt fejtegetik, tényleg el tudnák képzelni őket házastársaknak, mikor megérkezik Csonka András és Valkó Eszter. Picit régen láttam, meglepődöm, mintha hirtelen megöregedett volna, vagy csak én látom? Játszanak a párok, az első feladat az, kérdésekre kell neveket felírni egy lapra, annak a nevét, akire a válasz szerintük vonatkozik, egymásnak háttal. Az a páros kap pontot, aki ugyanazt a nevet írja. Anikót nagyon meglepte, hogy mennyi mindent tudnak a másikról, sokszor adták Jerzsivel ugyanazt a választ. Jerzsi kedves volt, sokszor írta jó helyekre az ő nevét. Az ügyességi feladat egy helyes szokáson alapul, átemelni a menyasszonyt a küszöbön. Az már az újasszony, de hagyjuk. Átemelni nem, de tartani kell. Na, ennyit a súlyodról, mondtam én neked, apukám, nyög Alekosz, aki fél perc múlva már a tűrőképessége határát feszegeti. Már, csodálkozik András. Jerzsiék nyerik a versenyt, Anikó láthatóan zavartan tekereg Jerzsi karjaiban.

Szövegelős feladat következik, először a feleségek beszélnek arról, miért az ő férjük a jobb férj. Alekosz egyértelműen jobb férj, mint a Jerzsi. Nagyobb a humora, mellette sosem unatkozok, teljesen kiegészítjük egymást. Odaadó az ágyban, tizenkét órán keresztül kényezteti a nőket. De ebben benne van egy négy órás Ben Hur, meg az, amíg berúg, szól közbe Anikó, röhögök. Éva képes felizgatni szexuálisan Alekoszt úgy, hogy csak beszélgetnek, Anikó inkább lehangolja. Anikó csak akkor izgatja szexuálisan, ha fizikai valóságában látja. Éva, ha még a testét is adja, a határ a csillagos ég! Anikó férje sokkal jobb képűbb, helyesebb, mint Alekosz, nyolc kocka kapásból, bök rá Jerzsi hasára. Alekosznak egy kockája van, de az jó nagy.

Jerzsi minden egyes mondatát kommentálja Éva, rettentő idegesítő ez a nő, de nincs mit tenni. Jerzsinek a fekete haj sokkal jobban tetszik, mint a szőke (amikor bejött a Villába, én tetszettem neki), Anikó egy tanult lány (mert én buta vagyok, Jerzsikém, olyan böszmeséget mondtál, hogy a hajam égnek áll!) Tud énekelni, van hangja. A színészi tehetsége eszméletlenül jó (azért varázsolt el) És tökéletes műsorvezető lesz. Erre véletlenül nem mondott semmit. Az bónusz feladat egy romantikus csók. Míg Pici beszél, Alekosz Évának duruzsol, vállalják be élesben, Éva a fejét rázza. Eszter és Pici kis szerencsétlenkedés után bemutatják a színpadi csókot, ami nem volt egyszerű, mert Pici úgy nézett, mint egy szomorú husky. Jerzsi és Anikó színpadi csókot vált, utána viháncolás, persze, hogy ott volt az ujja!

Alekosz nekiesik Évának, mormog közben, azt várom, Éva arca mikor kezd összeesni, ahogy kiszívja belőle az életerőt. Piciék sem elégedettek, nem volt elég romantikus, megismétlik a csókot, most se jobb. Az est fénypontja egy romantikus vacsora. Addams-éknél kitör a balhé egy ruha miatt, Éva ordít, értsd már meg, hogy nem jön föl rám, nem fogom tönkretenni a negyvenezres ruhámat! Pár perc ordítozás után magára préseli a vécében, majd este megfürdik. Hát de most bűzölögni akarsz? Most mit csináljak. Jó, Anikó felhúz egy fekete cicanadrágot a ruhához, Éva megint ordibál mert nem akar meztélláb Alekosz előtt állni. Combfixet se akar húzni és Alekosz ízlésficamos. Miután a ruhakérdés megoldódott, a fiúk lázasan terítenek, Jerzsi kiborítja a rágcsát, a feleségek kitárgyalják kapcsolatukat. Milyen a férjeddel együtt élni, kenegeti magát Anikó. Hát hihetetlenül megterhelő. Ma nekem is. Egész éjszaka pofázni fog! Meg simizni meg nyúkálni, vihog Anikó és csak ennyit fog mondani, ne neszezz!

Éváék a nyugiban vacsoráznak, Alekosz kiadja az ukázt, hova és miért üljön le Éva, Jerzsi udvariasan betolja Anikó alá a széket, megdicséri, milyen csinos. Alekosz hosszú tósztot mond, amire szándékosan nem figyeltem, Anikó bevallja, zavarban van mert még soha nem vitték romantikus vacsorára. Jerzsi évődik Anikóval, Éva kiakad, ez nyers hús? Nyers húst fel lehet tálalni? Igen és carpaccio-nak hívják, te. Alekosz minden falatot megszagol a villáján, gondolom, elegánsnak akar tűnni, de ez inkább gusztustalan, na Éva inkább marad a pörköltnél, ha a hús a fölső tízezrek konyhájában nyers, nekem csorog a nyálam Jerzsi halát látva, kéne, nekem mindegy, csak vízben legyen! Alekosz ott van a bíborban, Éva megcsillan a vörös-fekete ruhájában, előtte a bélszín Budapest, tökkkéletes. Mindkét pár a párbajról beszélget, Éva emeli poharát a VV4 negyedik párbajára, Anikó nyugodt, mert látja, hogy Éva sem áll bunkón a dolgokhoz. Éva örül, hogy mert az utolsó estét Alekosszal szerette volna tölteni. És mit szólt volna, ha reggel azt látja, hogy Alekosz és Anikó között történt valami? Vagy gratulál, vagy fejbe vágta volna a cipőjével.

Lilu, Balázs, tilinkó, az öfi végén 51-49 az állás, a lakók a kanapén ücsörögnek, Éva úgy néz ki, mint egy rántotta, Anikó masnis tűsarkúban. Ma este eldől, hogy ki a legsikeresebb nő a ValóVilágban. Nem kérdés, én. Hogy ezt bírom. Alekosz, milyen érzéseid vannak? Elég izgatott vagyok, szerintem az Éva fog visszajönni. Jerzsi mindenki legnagyobb megdöbbenésére Évát szeretné maga mellett látni a fináléban. Évát mondtam? Röhögés, ki az a Freud, Jerzsi? Éva már kezdi, kedves nézők, ha már háromszor visszaszavaztak….Anikó? Nagyon várta a ma estét, nagyon fél, Éva erős ellenfél. Megbeszéltük, hogy úrinőként fogunk viselkedni, egészen addig, amíg a másik oda nem szúr. Balázs röhög, ez Évának nagy kihívás lesz. Anikónak pávatoll van a fülében, uram irgalmazz!

Kapcsolat-kisfilm. Éva, mikor voltál Anikóra a legdühösebb? Mikor Szandikával kitúrtak az ágyamból és ott rajtam röhögtek. Aztán nagy egyetértésben bólogat a két harcos amazon, hát igen, annak a barátságnak a szétrombolásában mindhárman benne voltak. Anikó, kinn lehettek barátnők? Anikó diplomatikus próbál lenni, ahhoz újra meg kéne ismerniük egymást. A ki az őszintébb kérdésre mindketten saját magukat mondják, persze, Éva ami a szívén az a száján típus, kiflattyan belőle. Anikó, búcsú, gegv. Elment ez az öt hónap, volt sok jó, volt sok rossz. Köszönöm, hogy megpróbáltatok elfogadni. Alekosz, egy dologról biztosíthatlak, amiket elterveztél, az úgy lesz. Jerzsinek megköszöni az utolsó pár napot, maradjon önmaga, nagyon klassz ember, büszke rá. Éva, gyere ide. Megölelik egymást, aztán mindenki összeölelkezik, Anikó indul, szerényen, de keményen, huhúúzik egyet az udvaron, legszebb pillanatok.

Simply the best. A stúdióban reszket, mint a nyárfalevél, úgy várta, mint kisgyerek a karácsonyt. Sokáig bántotta, hogy ez az első párbaja, de most volt itt az ideje. Megosztó személyiség, de mindig voltak benn olyan ellenfelek, akik sokkal jobban gyűlölték egymást, mint őt. Nekem kell visszamenni! Jobban megérdemlem, hogy én legyek a fináléban, mint Éva! Éva, búcsú, gegv. Jerzsi, nagyon örülök, hogy ilyen változáson mentél keresztül, köszönöm, hogy megbocsátottál. Nem érdemelted meg, mikor nagyon sokszor bántottak, én is. Bebizonyítottad, hogy szürke kisegérből is lehet főszereplő. Fú, Alekosz! Éva sír, Alekosz nyakába borul, szeretlek, ilyen barátot sosem találtam még. Együtt jöttünk, együtt menjünk! Szeretlek téged, Alekosz! Éva legjobb pillanatai.

Éva mai legjobb pillanata, amikor majdnem hasra esik a stúdióban, jaj, nem üdvözöltem az Anikót, puszipuszi! Vissza akarok menni! Három párbajról jöttem vissza, mindig haza akartak küldeni! Én Alekosszal jöttem, vele szeretnék távozni. Tudom, hogy nehéz eset vagyok, de mindig magamat adtam! Reklám után 52-48, Éva megnyugodott, látja a családját, Anikó? Erre nem lehet felkészülni! A következő percekben Anikó győzelmeiről van szó, Éva fossa a szót, ő egy egyetemista lány, ha nincs kedve, nem csinálja a feladatokat. Az volt Évának a legrosszabb, hogy Anikó nyerte az iskolai hetet, ha még egyszer elmondja, hogy ő a Corvinusra járt, az összes diplomám visszaadom. Kisfilm Éváról, az ami a szívemen a számon jegyében. Nehéz eset vagyok. Önmagamat adom. Magamat adom. Anikó alig szólal meg, most végre igen. Éva hisztis, notórius szabályszegű, de nagyon tud szeretni. Ha előtör belőle az állat, mindenkinek nekimegy, még az élő fának is.

Anikó, őszintének tartod magad? Az ember nem attól őszinte, hogy állandóan ezt sulykolja. Kikhez került közel Anikó? Halk jajgatás. Sokszor lettem kapcsolatrombolással megvádolva. Az ember társas lény, akkor tud kiteljesedni, ha van valaki akit szeret és viszont szeretik. Én szeretetfüggő voltam. Az ember elkezd kapaszkodni, és kihúzzák alóla a széket. Anikó, ki jelentett a Villában számodra valamit? A Béci. Ne haragudj, kacsint ki Bécire Anikó, az tele pofával vigyorog vissza. Nem maradhat ki Éva és Alekosz viszonya, pedig nem bánnám. Á, már Éva sem hiszi, hogy Alekosz szerelmes belé. Használ, kiabál be Béci. Jaj, Béci, megint olyan taj vagy! Ani szerint érdekes ez a viszony. Ha valaki a barátunk, azt előre visszük, nem lehúzzuk! Olyanok vagyunk, mint Peggy és Al Bundy, vág közbe Éva. Az ex-villalakók nyilatkoznak, Szandika nem foglal állást, hajrá egyik, ne hagyd magad, másik! Az állás 52-48, Éva vezet, de most olyan jön, ami még nem volt, nektek is megmutatjuk, hogyan állunk.

50-50, a lányok megfogják egymás kezét, kiabálnak, ezt beszéltük, ezt beszéltük! Kapcsoljuk a Villág. Balázs szerint kortesbeszédek következnek, Lilu szerint nem, hanem a lakók elmondják, kit várnak vissza. Ahogy az várható, Alekosz Évát várja, aki különleges lány, nem lehet kiismerni, ezért vonzó. Jerzsi Anikót várja, mert jól alakul a viszonyuk. A saját kampánybeszédek hálistennek rövidek, Éva szeretné kezdeni, természetesen. Három párbajon túl vagyok! Három ember mellett tartott ki, Anikó meg 8-9-10-12 ember mellett! Anikó közbeszól, ha Alekosz nem lenne a Villában, de nem tudja folytatni mert Éva ordítva belefojtja a szót. Anikó kampánybeszéde egy mondat, én is vagyok olyan egyéniség, mint az Éva. Még fél perc van. Kézfogás, Lilu el. Lányok, hogy érzitek? Anikó nagyon izgul, nagyon fél, úgy lesz, ahogy lennie kell, nem fogok összetörni. Éva szeretne visszamenni. Az eredmények megvannak. 49-51% Éva! Éva az, aki bekerült a fináléba.

Fetrengés, bőgés, óbégatás, apa szeretlek, szeretlek, szóval a szokásos cirkuszolás. Balázs megfogdossa a kócot, valódi-e. Anikó nem szomorú, mert rengeteget nyert a játékkal. Sok mindent átértékelt magában, jó tapasztalatszerzés volt. Édesanyja iránti szeretete felértékelődött. Itt lett felnőtt. Lilu szerint Éva tekintete eszelős. Éva liheg, azt hitte, Anikó le fogja győzni, kishitűen indult neki a párbajnak. Omolj a lovagod karjába! Éva benyit az ajtón, Alekosz rózsával várja, csimpaszkodás, Jerzsi őszintén gratulál. Anikó Évától búcsúzik, először is gratulálok. Éva csapasd, hajrá, nyerje nő a VV-t! Éva szereti Anikót, Anikó megkapja a kamerát, utca ajtó nyílj ki. Nádai Anikó 154 napot töltött a Villában. Még mindig nem hiszem el, hogy a Kazal ment vissza.

Köszönöm a képeket S-nek és varandnak :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frea 2011.05.03. 10:30:25

@avanivi: Sejthettem volna.Miért nem csodálkozom ezen?

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 10:37:41

@avanivi: köszönöm szépen. Még szerencse, hogy mindenki más helikopter:))))))

Albino Vernyul 2011.05.03. 10:40:57

@frea: Marmint..? Nekededvalo..?

Albino Vernyul 2011.05.03. 10:42:07

Na, tenyleg egy normalis hangnemu Belevalo.. Mik vannak..:

www.valovilag.hu/video/127345

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 10:42:55

a Rebekás aláíráshoz annyi, hogy láttam már embert, aki a gyerekeinek írt képeslapot úgy írta alá, hogy JÓSKA.

genevieve 2011.05.03. 10:56:37

@Ayesha: biztosan apák napja alkalmából:-)

Townsend 2011.05.03. 10:57:05

@genevieve: Vagy a névnapján, diszkrét figyelmeztetésként.

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 10:57:38

@genevieve: de csak így: Jóska. Nem "apu" vagy "fater" vagy "nemzőtök". Jóska bazmeg.

frea 2011.05.03. 11:00:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Köszi, avanivi már válaszolt.Az volt a kérdés, mindegyik nekedvaló ilyen szörnyű, vagy csak Anikót érte ez a szerencse?

genevieve 2011.05.03. 11:01:57

@Ayesha: értem, és akkor ebből mi a tanúlság?:-)

genevieve 2011.05.03. 11:03:53

@Ayesha: bár alek édesanyját látva (bocs) akár aláírhatta volna úgy is, hogy jóska....

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 11:05:03

@genevieve: hát nemtom, nekem valahogy fura, mintha idegeneknek írta volna.

avanivi 2011.05.03. 11:06:47

@Ayesha: A Nekedvalót néztem,és azokról írtam véleményt@frea:-nek, nem rólad!

Townsend 2011.05.03. 11:07:59

@Ayesha: Az apa sohasem biztos. Lehet, hogy akkor tudta meg, hogy kakukkfiókákat nevelt addig. Csak vicceskedek.

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 11:08:10

@genevieve: :D Vája mama nem szép, viszont a fia (a nagyobbik legalábbis) örökölte ezt az adottságát:)

bigél 2011.05.03. 11:27:19

Visszaolvasgattam, láttam nagy téma volt, hogy Anikó szájba vágással "fenyegetőzött". Nem láttam a NV-t, a leírtak után pedig biztosan nem nézem meg, de szerintem ez nem akkora szám. Jobb lett volna, ha nem mondja, persze, de ki nem került még ilyen szituációba. Nagyon megértem, nem egyszerű most neki, erre jönnek mindenféle véglények, akik szapulják rendesen. Az ilyen reakciók egyáltalán nem jelentik azt, hogy tényleg verekedne az illető, legalábbis a saját példámból kiindulva, még senkit nem vágtam orrba, pedig ígértem már én is ilyet.

Másik: szerintem ha valaki XY-nak szurkol, az nem jelenti azt, hogy ama személy összes rajongójának MMKK igaza van, helyesen viselkedik és neki azt támogatnia kell.

Egyébként a "van sapka, nincs sapka" elv alapján ha Anikó nem szól így vissza, akkor egyeseknek az lett volna a problémája, hogy micsoda színésznő, hogy megjátssza magát, úgy tesz, mintha nem érdekelné, stb. stb. bla-bla-bla

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.03. 11:30:54

@Ayesha:

De ha egyszer ez a neve! :) Biztos csak ezt tanulta meg :)

bigél 2011.05.03. 11:32:08

Ja, tegnap kiderült az öfiből, hogy Éva terjeszti magáról ezt a rekorder dolgot a négy győztes párbajjal, Alek meg asszisztál neki. Felvilágosíthatná őket valaki, hogy nem írtak történelmet, volt már ilyen (VV1- Szabolcs, mint tegnap írtam). Ráadásul ott mindegyik alkalommal Szabolcs volt a kiválasztott.
Mondjuk úgy általában jobban felkészülhettek volna a VV történelemből, Bélánk sem tudta, hogy ki az a Miló, szerintem ez okozta a vesztét a végén. :)

_most_ 2011.05.03. 11:59:52

@bigél: most fordult a kocka, Milo bent van, Béci kint, szerencsére.

bigél 2011.05.03. 12:07:48

@lami83: lehet Milo megint megnyeri?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.03. 12:08:19

@lami83:

Tyű, micsoda szerencse! :) Olcsóbb lett-e a benzin ettől? :D

bigél 2011.05.03. 12:13:19

@Nard: az nem, de a gázolaj igen. magyaráztak itt mindenfélét, hogy miért, de most kibújt a szög a zsákból.

_most_ 2011.05.03. 12:15:07

@bigél: á, Milo hamar kiesik, eddig nagyon szürke volt, alig szerepelt az összefoglalókban. Éva kiviszi, azt kint hagyja.

Albino Vernyul 2011.05.03. 12:18:35

@lami83: Milonak peche van, Aniko kiesett, maradt neki a 2 Pandacsoki Boborjan.. Meg a vegen tenyleg megnyeri elottuk...;)

_most_ 2011.05.03. 12:28:03

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Mondjuk Milo bátor volt, hogy nem Éva nevét mondta és ezek után be mert menni.

bigél 2011.05.03. 12:29:54

@lami83: Évát gyengítik az Anett és Ágica szavazók

bigél 2011.05.03. 12:30:40

@lami83: kockázat nélkül nincs rizikó

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 12:35:09

Ez a Miló gyerek egész kikupálódott, kezd valami férfi-félére hasonlítani.

bigél 2011.05.03. 12:41:06

@Ayesha: felette sem múlik el az idő nyomtalanul, de nála még a pozitív hatások dominálnak. amúgy Milón totál meglepődtem, hogy újra előkerült (bár már a vacsoracsatában is volt annó), mert nekem ő úgy tűnt, hogy nem kér a médiából, jól elvolt magának a nyereménnyel, azt olvastam, hogy befektette, jól gazdálkodott, tanult, ilyenek.
Ugyanakkor a két csaj nyilván minden lehetőséget megragad (és ugye egyre kevesebb lesz), hogy újra képernyőre kerülhessen, hátha egyszer "letehetik a telefont".

_most_ 2011.05.03. 12:41:07

@Ayesha: úgy tudom, mióta megnyerte a való világot, azóta idősebb lett.

bigél 2011.05.03. 12:42:19

@bigél: bár lehet csak én nem láttam őket ezeken a telefonos játékokon kívül másban

dr. gernika 2011.05.03. 12:55:28

@bigél: Ezek szinte mind gyerekek voltak még, mikor a VV-k mentek. Én is nagyon homályosan emlékszem azokra, amiket néztem, pedig már "nagy" főiskolás voltam.

varand 2011.05.03. 13:07:33

Valaki VV csetelt már? Nem tudja vki hogy működik?
Elvileg most van Anikóval csak nem tudom miért nem jelenik meg semmi sehol!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:09:03

@bigél: azért az nagyon durva, hogy ezek a lányok jóformán abból élnek azóta is, tv-csatornák között ténferegve, hogy évekkel ezelőtt x hónapig egy valóságsóban szerepeltek.
Ott van pl. Györgyusz, ő legalább némi képernyős meló után tisztes családanya lett és nem írkál faszságokat a neten, mint pl. Anett.

genevieve 2011.05.03. 13:09:05

@gernika: ágica kb. annyi idős volt mint most éva, és nagyjából ugyan az a szőke hp karakter mint éva...(csak nála tényleg nulla müveltségi és tárgyi tudás)

és igen nagy karriert futott be mint telefonálós játék és többször vetkőzött...bár ahogy most elnéztem bent, már nemigen fog...

bigél 2011.05.03. 13:16:30

@pushpang: hát igen. Nyilván ad egyfajta előnyt, hogy megismerték őket (bár ez relatív, bizonyos esetekben inkább hátrány az), de az igazi karrierhez azért több kell.
Kicsit sajnálom őket, bár vsz Ágica és Anett még mindig jobban jártak, mint nagy Ő Anikó. Persze lehet ők nem így gondolják, hiszen Anikó többet szerepelt, nagyobb műsorokban volt, de pont emiatt jobban le is járatta magát.
Azok közül, akik médiaközelben maradtak egyedül Majkának jött be.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:18:11

@genevieve: azon gondolkodtam, hogy melyik (volt) idegesítőbb: éva vagy ágica, hát nem tudtam dönteni. Ágica egy ceruzabél intelligenciájával rendelkezett és rendíthetetlen ostobaságával volt ütős, de legalább nem volt velejéig gonosz, mint Éva. Évát nem részletezem, ott a lista, csak vele kapcsolatban nem találok "de"-t, mint enyhítő körülményt, vagy bármi pozitívumot.

bigél 2011.05.03. 13:19:37

@pushpang: Györgyusz azért nagyságrendekkel intelligensebb szerintem (bár már nagyon homályosak az emlékeim), mint Ágica vagy Anett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:23:04

@bigél: hát igen, Nagyőanikó is megfizette a tanulópénzt, mire rájött, hogy milyen is a való világ. Szerintem Éva is ezt az utat fogja bejárni, bár nála kétséges, hogy nem a BB.Évi vágányra fog-e kanyarodni.
Igen, Majka jól csinálta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:25:08

@bigél: igen, nekem is ez rémlik, bár a villában elég nagyszájú volt.
De ahogy mostanában is megszólaltatták 1x2x a műsor kapcsán, egészen kulturált volt.

bigél 2011.05.03. 13:28:51

@pushpang: a BB Évi féle utat nagyon nem kívánom neki, de szerintem okosabb ennél és talán kevésbé sebezhető. Ha jól emlékszem, BB Évi a belevaló csaj máza mögött nagyon sebezhető volt és sokszor elég naiv.

genevieve 2011.05.03. 13:31:15

@pushpang: ezért mondtam, hogy alapvetően hp kategória...mind a ketten a médiába akarnak érvényesülni, de nagy nullák...

_most_ 2011.05.03. 13:35:40

@pushpang: ez könnyű, Ágica egyértelműen idegesítőbb, mint Éva.

dr. gernika 2011.05.03. 13:38:15

@genevieve: Az a nő egy antikarakter, kábé mint Tordas, csak akkor még jobban nézett ki.

genevieve 2011.05.03. 13:38:41

@lami83: pont annyira idegesítő, csak más miatt:-)

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 13:40:23

@genevieve: Anett talán 22 volt akkor.
legalábbis én így tudom.

@lami83: nahááát:D egyébként csak arra akartam célozni, hogy előnyére változott. (külsőre)

kitikati 2011.05.03. 13:40:59

Mit gondoltok, a döntőben hány Jerzyre befutó szavazatot dobnak a szemétbe a nem tökéletes helyesírás miatt. Itt is vagy 6 féleképpen láttam leírva a nevét, arról nem beszélve, hogy a műsorvezetők Dzsörzinek ejtik.

kitikati 2011.05.03. 13:41:26

Mit gondoltok, a döntőben hány Jerzyre befutó szavazatot dobnak a szemétbe a nem tökéletes helyesírás miatt. Itt is vagy 6 féleképpen láttam leírva a nevét, arról nem beszélve, hogy a műsorvezetők Dzsörzinek ejtik.

bigél 2011.05.03. 13:42:08

@lami83: nehéz volt a döntés, de a végén nálam is Ágica jött ki "győztesként"

genevieve 2011.05.03. 13:45:00

@lami83: pont annyira idegesítő, csak más miatt:-)

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 13:47:13

Sőt, Anett még a Constance Carroll kozmetikumokat is reklámozta.

@buppi: Alek feszt "dzsezi"-nek ejti.
És ha én Dezmondkát írok bele az smsbe, az jó??

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 13:48:55

@buppi: Alek állandó jelleggel "Dzsezi"-nek ejti.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ha én Dezmondkát írok az sms-be, megfelelő-e.

_most_ 2011.05.03. 13:49:34

@buppi: ebben az a durva, hogy ha valaki J helyett É-t ír, E helyett V-t, R-helyett A-t, a zy-t meg lefelejti, akkor Évára fog menni a szavazat.

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 13:49:46

éljen az internal server error

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:52:43

@lami83: :D :D te tényleg szedsz valamit kérlekalássan.

dr. gernika 2011.05.03. 13:58:44

@genevieve: Az a nő egy antikarakter, kábé mint Tordas, csak akkor még jobban nézett ki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:59:56

@pushpang: ott JERZY van, így nem bonyolult, de az eltérő kiejtések miatti elhallásokból szerintem lesznek hulladékszavazatok bőven.

genevieve 2011.05.03. 14:01:52

@gernika: ott a pont:-)
olyan mint tordas:-D

bigél 2011.05.03. 14:18:39

@Ayesha: ez is Alek taktikai húzásai közé tartozik, megtévesztve ezzel az sms küldőket

bigél 2011.05.03. 14:19:10

@genevieve: tévedés, olyan, mint Tordas, nincs még egy (szerencsére)

genevieve 2011.05.03. 14:24:19

@bigél: és hidd el lesznek olyanok akik ágicára vagy anettra fognak szavazni:-)

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 14:24:27

Se online, se vidcsi. Mióta csak normális emberek vannak a villába no kukkulás, csak a kötelező tananyagot látjuk. Nem véletlen mondják, hogy rosszabbul élünk, mint négy hete. A suttyó ráczkorszakban ilyesmi nem fordulhatott elő..

avanivi 2011.05.03. 14:25:53

Tegnap az a jelenet nagyon tetszett, amikor a lányokat tartották kében , a Jerzy úgy fordult, hogy Anikó is lássa,ha esetleg Alek ledobja Évát.

bigél 2011.05.03. 14:27:42

@genevieve: mióta a párbajok párbaján, amely megrengette a világot, én is nyomtam sms-t, már semmin sem lepődök meg

genevieve 2011.05.03. 14:29:10

@bigél: látom mindenkit elkapott a gépszíj:-)

még jó, hogy nálam le van tiltva az sms küldés:-)

és azt hiszem ezen már nem is fogok változtatni:-)

bigél 2011.05.03. 14:29:21

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: itt már fölsőbb szinteken zajlik a játék

bigél 2011.05.03. 14:30:30

@genevieve: egyedül voltam itthon, csak így történhetett meg. azóta sem mertem bevallani. :)

genevieve 2011.05.03. 14:30:36

@bigél: jaja, alek szagolgatja a csajokat, eddig csak az arcukba szagolt be, de most már derékon alul jár....

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 14:30:51

@genevieve: Nincs meg valahol a jelenet 3. része? Az, ahol Alek Milo seggében szimatol.

genevieve 2011.05.03. 14:31:26

@bigél: nyugi, megőrizzük a titkod:-)

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én ugyan nem vagyok rá kiváncsi, de remélem azt is megtette:-D

bigél 2011.05.03. 14:32:25

@genevieve: na Aleknak legalább bejött a jutalomjáték (emlegette valaki ezt a kifejezést az utolsó héttel kapcsolatban)

_most_ 2011.05.03. 14:32:44

@genevieve: lehet hívással is szavazni, nem csak sms-ben, 2-es kód az Éva, ha érdekel.

bigél 2011.05.03. 14:33:31

@genevieve: köszi. pedig eredetileg nézni sem akartam, jobban jártam volna, ha betartom.

_most_ 2011.05.03. 14:39:57

@bigél: gyanítom nem sokára arról lesz szavazás, hogy Alekosz melyik lánnyal töltsön kettesbe egy éjszakát a nyugiszobában.

genevieve 2011.05.03. 14:40:48

@lami83: kössz, feltétlenül:-D

genevieve 2011.05.03. 14:42:22

@bigél: aleknak már a jutalom percek is nagy ajándék:-D

Albino Vernyul 2011.05.03. 14:43:17

Na, a szatarcsatban volt Aniko, nemi viharral, meg porszivozassal vegyitve..;) Kicsit megviseltnek tunt, de azert fel-fel csillantak a pozitiv vonasai.. A szokasos temakat erintettek, kicsit bovebben.. A Nekedvalorol annyit mondott, hogy mire bement fel volt spanolva, latta, hogy megkapja a napraforgot, es sokkolta, hogy ennyire gyulolik egyesek.. Kicsit bizalmatlan mindenkivel, es mar jo lenne hazamenni kicsit a megszokott eletebe, azok koze, akik kialltak mellette, mig bent volt.. Na nagyjabol ennyi..

genevieve 2011.05.03. 14:43:37

és elkezdődött a visszaszámlálás elvileg már csak 7 db öfit fogunk olvasni?

vagy hajni ir a vége utáni, végjátékról is?:-)

bigél 2011.05.03. 14:44:20

@lami83:
lehet jobb Anikónak, hogy kikerült

bigél 2011.05.03. 14:47:06

@genevieve: a "szerencsés" lányoknak viszont rémálom a villában, avagy sikoly újratöltve

avanivi 2011.05.03. 14:48:12

@genevieve: Nem bírom nézni ezt a marhát, már ketten vannak kis hazánkban ,Alek és még egy hülye f@sz ,akik,ha megjelennek a képernyőn, megdöntöm a csatornaváltás rekordot.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.03. 14:49:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Azt kívánom, edződjön meg Anikó és legyen sikeres, amihez elhivatott és tehetsége van!

_most_ 2011.05.03. 14:49:20

@genevieve: Alekosz műsoráról nem lesz hogyvolt?

genevieve 2011.05.03. 14:49:38

@bigél: igen, szerintem is jobb aninak, hogy már nincs bent

@avanivi: én is rögtön leveszem a hangot:-)

genevieve 2011.05.03. 14:50:44

@lami83: fogalmam sincs, én is csak kérdést tettem fel....
ha lesz, remélem sixx irja:-D

_most_ 2011.05.03. 14:51:38

@bigél: ahogy korunk nagy filozófusa mondta: kint és bent között nincs különbség.

bigél 2011.05.03. 14:53:48

@lami83: "kinn is vagyok, benn is vagyok, jaj de nagyon boldog vagyok"

genevieve 2011.05.03. 14:54:17

@lami83: akkor miért majrézik azon, hogy kikerül?:-D

lac64 2011.05.03. 15:00:56

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ezt meg lehet nézni valahol?
Mit értesz ezen: Kicsit megviseltnek tunt, de azert fel-fel csillantak a pozitiv vonasai?

TapOut 2011.05.03. 15:18:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: @TapOut:

öööö...most akkor eltaláltam?
vagy nem?
vagy valami?
:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.03. 16:42:34

Láttam az a reklámot Olivér és Alekosz
nőket vegzáló, zaklató showjából.

Alekoszon kívül az összes férfi betartotta a játékszabályokat a villában, tisztelték a nők privát szféráját, nem nyúlkáltak, nem tapiztak, nem nyaltak-faltak, nem nyomultak kéretlenül.

Azért utálatos dolog, hogy Alekosz most egy külön showban reklámozhatja ezt a nőkkel szembeni nyálas-erőszakos, nyúlkálós, tapizós viselkedését.

Már attól a lekezelő, hangtól rosszul voltam, ahogy Olivér a részletben szereplő nőkhöz beszélt. Undorító.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 17:28:42

@Hódos Hajnalka: hálistennek! Babonából nem mertem rákérdezni. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 01:16:06

@MÁRIA TERÉZIA: Ezzel teljesen egyetértek, ne nézzük ezt a ganyé műsort, bukja be a csatorna!
Egy normális nő nem kér, viszolyog és elutasítja azokat a dolgokat, amiket Alekosz csinál! A nőkre való rámászás, az erőszakoskodás (minden villalány ágyába belemászott, zaklatta őket, Évát folyamatosan gyalázta - ez az igaz barát? Anikót is falhoz szorította és taperolta többek között - ez jobb helyeken szexuális zaklatás, ami büntetőjogi eset; az ilyen erőszakoskodásai miatt már rég ki kellett volna zárni a játékból Alekoszt, Zsuzsi narancsdobálása ezekhez képest egy igencsak elhanyagolható dolog) egy olyan puha pöcsre utalnak, aki csak akkor érzi magát biztonságban, ha a körülötte élőket önmagánál is nyomorultabbá gyalázza!
süti beállítások módosítása