Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X134

2011. április 30. 16:10 - Hódos Hajnalka

Valaki szólhatna a Napnak, hogy az a dóga, süssön, kezdem magam úgy érezni, mint Tarkovszkij Sztalkerja után. Drága kommentelőink és olvasóink időről-időre megörvendeztetnek ajándékokkal, tegnap varand lendült be, a mai posztban az ő képeit (is) láthatjátok és küldött egy tök jó gif-et is, amit sajnos nem tudtam becsinálni, aki szeretné látni, szívesen elküldöm e-mailben, Anikó rajongók előnyben! Persze maradtam továbbra is S. hű rabszolgája, majd húzom szánkón is.

Hát mik vannak, tegnap emlegettem a babos kendőt, erre este az öfiben megjelenik Nagy Feró. Csak azt a piros bőrnyakkendőt tudnám feledni, meg a nyolcvanas években oly divatos lila és méregzöld kétsoros gombolású öltönyöket, felhajtott ujjal, húbaszki. Gyere, gyere, vagy tessék jönni! Juj, hát nagy a meglepetés, mert Jerzsi elhintette, hogy ma sportolni fognak. Ekkora büdös parasztot, komolyan mondom, jön az S-modell köszönteni a vendéget. Tele pofával. Nem baj, egyél nyugodtan, majd a puszit megkapod később! Kicsit tanulunk énekelni, megtanulunk a színpadon szerepelni, amit úgyis tudtok már. Nagyon rossz különben, idegileg? Heherészés. Üdítő vagy sör? Kávé, sok cukorral. Mi a helyzet amúgy? Kinn általában nagyon szép a világ, minden oké. Ja, Fukushimában kifejezett hepihangulat van. Éva elöljáróban annyit szeretne mondani, hogy neki és Jerzsinek van a leggyatrább énekhangja, mondjuk a kutya se kérdezte, biztos most is magát adja. Igazából nem az számít, hogy mennyire tudsz énekelni, hanem, hogy mennyire tudod elhitetni a többiekkel, hogy tudsz. Remélem, minden U2 rajongó érti, hehehe.

A halál utálatos zsűrihez Baukó Éva érkezik egy dallal. Hát, ha muszáj, akkor adja elő. Erdőerdőeeeerdőőőő… Na most az a tizenkét madár, aki abban lakott, már nem él. Kollektív öngyilkosságot hajtottak végre. Ööö…majd kiértesítjük. Nagy Alekosz egy dalrészletet szeretne előadni, ez a perc, hogy mindenki rajtunk mosolyog, ellenség, barát sarokonok, csak bámulnak ránk. Persze, mert a sokkhatástól nem tudnak megszólalni. Én sem. Feró értékel, hát ott a közönség, nem nekik kéne, hogy felmászott a nyúl a fára? Nyomulni kell a közönségre! Jerzsi tudta, mivel fog a legjobban pusztítani. Erdőerdőerdő. Csak az első két sort tudja, de ahhoz teljes koreográfiát ad elő, elmutogatja az erdőt, azt is, hogy az erdő kerek és nehogy azt higgyük, 14 madár lakik, megmutatja azt is, tizenkettő.

Nekem erről azok a fiúbandák jutnak eszembe, akik dekoltázsban, esőcseppektől fényes, lézeres szőrtelenítésen átesett mellkasukhoz szorítják a kezüket és olyan tekintettel éneklik, hogy miért hagytál el, meg mennyire fáj, mintha másfél hete székrekedésük lenne. Mindig van köztük egy szőkített hajú, feminin jellegű ványadt kölyök is, aki egész életében fel volt mentve testnevelésből. Anikó előadja az egyetlen dalt, amit tud, éppoly manírosan, ahogy szokta. Gondolkodott azon, hogy jelentkezik éneklős műsorba, de sose vitte rá a lélek, ezt vehetjük istenbizonyítéknak. Közösen énekelgetik a nyolcóramunkát, mikor írtad ezt a szöveget? 1988-ban. Meg se születtem még, sikolt Anikó. Hát, Ancikám, az az igazán durva, hogy én már akkor éltem, mikor Bon Scott meghalt.

Nagy Feró miránk volt kíváncsi. Ilyen hosszú idő alatt minden kiderül, hogy ki vagy, mi vagy, minden. Minden, bólogat Alekosz. Jobb esetben. Aztán Feró érdekes kérdést tesz fel neki, te szereted magad? Szeretem. Csak…akkor jó, ha széles skálán ki tudom nyilatkoztatni azt, hogy milyen vagyok. Ez a skála, akármilyen szélesnek tűnik, annyira szűk. Éva Alekoszról beszélget vele, fú, meg kell ismerni. Teljesen fordítva működik, mint egy átlagos, normális ember! A kerti asztalnál mindenkinek gratulál, tiszteletbeli rockerekké nevezi ki őket, elénekelgetik, hogy azok a boldog szép napok, ég veled. Már aki tudja. Céges bulikon, elvetemült vendégekkel teli esküvőkön ez után következik a vonatozás Demjén Szerelemvonatára. Hiányozni fogtok egymásnak? Hogyne, mint egy kibaszott nagy púp a hátukra. Kinn sokkal szebben süt a nap, higgyétek el! Juj, Jerzsi, köszi szépen, vigyorognak a lányok. Telitalálat volt? Igen. Tudtam én!

Na eddig tartott az öfi nézhető része, depresszióra hajlamos olvasóink inkább nézegessék a képeket a továbbiakban. Őszinteségi délutánnal kezdünk. Alekosz sértetten előadja, aggódik, mert úgy érzi, Éva már nem tartja olyan barátjának, mint azelőtt. Nagyon rosszul esik, mikor azt mondod, egy csomó mindent tettél értem, én pedig érted semmit. Mindig eszembe jut, hogy te az elején elég labilis voltál idegileg, és úgy érzem, a barátságommal sokat segítettem és megerősödtél. Te ezt elfelejted. Ahogy közeledik a játék vége, próbálod a barátságunkat lekapcsolni. Jerzsi, ha jól érti, megpróbálja... De nem kell megmagyarázni, rivall rá Éva, mert ehhez semmi közöd! Leugatja, már megint rossz színben tünteti fel! Alekosz meg, ha ezt gondolja róla, el van tévedve! Az utóbbi három napban te paranoiában szenvedsz! Akkor paranoia, von vállat Alekosz. Jerzsi, ha Évára néz, egy feszültséggombócot lát. Rendes gyerek ez a Jerzsi, mondhatott volna idegbeteg, tébolyult picsát is. Egyik pillanatban szeretsz, kedvelsz, a másikban tudsz olyat mondani, ami akkora bedöfés! A feszültséggombóc közbevág, má’ megint mit mondtam? Neked olyan kis érzékeny lelked van, hogy elsírom magam, tényleg. És? Én egy ilyen személyiség vagyok. Én meg más. Túlérzékeny vagy. Te meg nyers vagy! És akkor mi van? Jerzsi is megkérdi, és akkor mi van, ha ő érzékeny, na ezt jól megbeszélték.

Éva kipattan a szőnyegre, Jerzsivel kezdem. Túlbuzgóságot, idegesítést, kellemetlenkedést váltasz ki belőlem. Próbálsz belém beszélni dolgokat, próbálsz fölényeskedni. Mióta megkaptam a zöld kendőt, te változtál meg legjobban, somfordálsz Anikó után! A kihívás előtt hiába mondtad, hogy nem akarsz neki puncsolni, de láttam olyan jeleket! Hát Alekosz! Ne gondold azt egy percig se, hogy én sztenderdpályára tettelek volna, sőt! Pont fordítva! Én érzem úgy, hogy te tettél engem sztenderdpályára. Mi a kóchengeres ez a sztenderdpálya? Sosem gondoltam azokat komolyan (hálóüngös részeg ordítozás), ne forgasd ki a szavaimat, mert ismersz engem, tudod, hogy milyen vagyok! Te már nem szeretsz annyira, vagy nem tudom! Ó, Anikó szívesen van Jerzsi társaságában. Nocsak. Szívesen mond el neki dolgokat és nem tudja, ez jó-e, mert már fél bárki felé is nyitni. Már látja előre, hogy most Jerzsivel is össze fogják hozni. Anikó, én szingli vagyok. Felröhögök. Anikó is. És, ha ezt gondolják, vigyorog Jerzsi. Jézusmária! Szóval így pozitív érzéseim vannak veled kapcsolatban. Csak ezeket még félek kimutatni. Na, elszívok egy cigit. Éva hívja Alekoszt beszélgetni, akinek esze ágában sincs menni. Miért? Mert. Szeretne lepihenni. Úristen, hát ez hülye. Nem vagyok hülye, nincs semmi baj, csak szeretnék lepihenni, ezt olyan nehéz megérteni? Nem, csak megint ideges vagy és feszült. Éva Anikót kérdezgeti, mert muszáj megkérdeznie, csinált valami olyat, ami miatt Alekosz így viselkedik vele? Anikó sokáig sajnálta Évát és úgy érezte, ki kell állnia mellette, hátha Alekosz akkor rájön a dolgokra. De nem jött rá! Az utolsó három napomat nem akarom így eltölteni vele!

Mediáció van a békítsük ki Alekoszt és Évát jegyében. Jerzsi a mediátor. Alekosz fütyörészik az asztalnál, én ezért alapból ütök, Éva sorolja a sérelmeit. Nem érti Alekosz viselkedését, akinek bocsánatot kéne kérnie, az Alekosz, nem ő. Alekosz sosem tud bocsánatot kérni, ő egy olyan fajta ember. Már nem is várom el. Ő a szent, a tökéletes, a sérthetetlen. Alekoszt nagyon zavarja, ahogy Éva bánik az itallal. Nem tiszteled az italt. Nem az ital szépségéért iszol, amiért én. Az az erőszakosság, amit az itallal kapcsolatban lefolytattál, kiverte nálam a biztosítékot. Mikor valaki ilyen szinten remeg a piáért, hiába értem, hogy miért….Éva köszöni szépen, feláll, elindul kifelé, elszívni egy cigit. Akkor Alekosz is feláll. Ugyanazt csinálja, mint a borral. Remeg a cigiért. Anikó tojást akasztott a fülére, én is szoktam, meg cserösnyét is. Éva ordít az ajtóban, őt az összes villalakó lealkoholistázta és nehogymá’ Alekosz döntse el, mennyit cigarettázik! Most arról beszélgetünk, hogy mi miért történt. Kiverte a biztosítékot. Ühüm, meg volt a beledben másfél üveg bor! Hat hónapig azon voltam, hogy te nyerd meg ezt a játékot! Az én érdekeimet magam elé helyeztem! És akkor? És akkor neked kicsit normálisabban kéne viselkedni!

Éva kiviharzik, Anikó és Jerzsi is kimennek, kis idő után Alekosz is, mert ez így nem jó, így ő most nem tudja, miről van szó. Éva maga elé helyezte Alekoszt És, ezért engem hibáztatsz? Nem, magamat hibáztatom! Éva ordibál, ő már azt sem tudja, mit mondhat Alekosznak meg mit nem, leépítette magát köztük a negyedik helyre és ha így folytatja, tényleg ki fog esni. Alekosz megint előhúzza a rossz piás vagy, a piába menekülsz, ahelyett, hogy megoldanád a problémáid kártyát, Éva felugrik az asztalról, leszedi magáról a zöld kendőt, a földhöz vágja, nem én vagyok az alkoholista, ha kettőnkről beszélünk! Fogalmad sincs, mit miért teszek, valaki nyerje meg, nincs rá szükségem! Nem lehet megérteni, hogy nem gondoltam komolyan? Jaj, Alekosz morci! Alekosz sokkal többször megbántotta, ő nyolcvanötször nyelt, két ilyen dolgot hoz fel neki, amit nem gondolt komolyan? Kibaszottul unom. A mediátor értékel. Elválasztanálak benneteket egy életre. És utána átgondolnátok azokat, amik történtek. Ezek szerint tényleg van élet a halál után. Átértékelnétek, megérte-e ekkora balhét csinálni. Mikor elveszíted azt, akit szeretsz, de nem becsülted meg, akkor érzed, mennyire volt fontos számodra, inkább ebbe gondoljatok bele! Ez szép volt Jerzsi. Közhelyes, de szép.

Az esti rockbuliból nem látunk egy kockát sem, bezzeg a kurva konspirációs elméletet elejétől végig kell nyűglődni. Alekosz sms-eket olvas. Hogy lehetsz ilyen bunkó Anikóval és Évával? A lányok röhögnek rajta, figyelj, most lesz rosszul! Most bekortyol, most fog kiakadni! Véletlenül kapott egy negatív sms-t! Éva, nem figyelsz Alekoszra! Semmi nem az, aminek látszik! Tudom, hogy azt akartad elérni, hogy Anikó téged vigyen párbajozni, nem vagyok olyan hülye! Éva jobban megörül felfedezésének, mint Arkhimédész, csak ő nem az utcára rohangál Heurékát óbégatva, hanem Anikó után. Képes lett volna? De miért? Ezért nem őt választottam, feleli Anikó. Az egész erre ment ki. Éva Jerzsinek is elmeséli a hatalmas felfedezést. Én ezt kurvára nem láttam! Akkor én vagyok ilyen buta, nem tudom, én mindig magamat adtam! Én mindig úgy viselkedek, ahogy érzem magam, érted? Alekinnyó visszafogja most magát, mert fél valamitől, Anikó meg rafkós! Nem vettem észre! Miért kell mindent észrevenni, kérdezi Jerzsi. Ja, ja, ja, és te meg én vagyunk a hülyék! De nem vagyunk azok! Éva már teljesen behergelte magát. Te kit választottál volna? Vagy téged, vagy az Anikót. Éva folytatja a soha véget nem érő, és se füle se farka dumát. Mi vagyunk hülyének nézve! De miért beszélsz többes számban? Felemelem a táblát, tíz pont! Mi van akkor, ha ez a sztori engem nem érdekel? Újabb tábla, újabb tíz pont. Ha nem érdekel, ennyi, úgyse te fogsz nyerni a ValóVilágban.

Ezalatt Alekosz a fürdőben próbálja rávenni Anikót a közös alvásra. Megegyeznek abban, ha Anikó visszajön, a párbajról, akkor komolyra fordítják a szót. A jelenetet csak azért nem hagytam ki, mert ahogy Alekosz vizslatta Anikót, attól rosszul lettem. Aztán röhögtem rajta. Aztán iszonyodtam. Aztán megint röhögtem. Íme:

Jerzsi elmeséli Anikónak, mi volt Évával, újra kap tíz pontot a következő mondatért: Évától milyen igazságot várjak? A beszélgetés közepén Alekosz becsörtet a szobába, ráül Anikó ágyára és odadob rá valamit. Álljon már meg a fáklyás menet, hogy sörökupakkal dobálsz! Csak odatettem hozzád! Miért, miért nem takarja már meg valaki? Felkel, átül a saját ágyára, ennek az elméletnek semmi alapja nincs. De, Anikó szerint van, aki a pozitív sms-eit vagdossa, annak az ollónak most tudnék egy sokkal jobb helyet. Alekosz hátába állítva. Éva még mindig a felfedezésen pörög, szalad Alekosz után a medence széléhez, szóval most akkor miért csináltad? Mert én nem gondoltam, hogy te ezért csinálod! Ő azt gondoltam, hogy Alekosznak ki van a fasza más dolog miatt. De ha ez így volt és nem vette észre, tényleg nagyon sötét, buta nő vagyok! Nem hiszem el, hogy te így akartál megóvni. Nem is így vót! Na, ez az, ennyi, örül Éva. Nem azért csináltad! Minden úgy van, ahogy elmondtam. Máshogy nem is lehetne, mondja Alekosz. Évának nem tűnik fel, hogy Alekosz nem mondott semmit, nekem igen. Másnak még?

Köszönöm a képeket S-nek és varandnak! :)

Címkék: vv4
803 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albino Vernyul 2011.05.01. 13:46:49

@MÁRIA TERÉZIA: Valamit benezel.. Eva a hatbaszuros.. Anikonal mindig tudod, hogy eppen szeret, vagy nem szeret, kozolni szokta... Evara jellemzo az, hogy a szemedbe mosolyog, mikor elfordulsz mar kigyo, es kurva vagy..

inmemancsi 2011.05.01. 13:47:31

hát azért azt nem mondanám, hogy ez gyenge eső

_most_ 2011.05.01. 13:48:03

@MÁRIA TERÉZIA: tegnap csak alvást mutatták online-ban, de ebben is Éva volt a legérdekesebb, többiek csak nyugodtan aludtak, de ő csomót forgolódott.

inmemancsi 2011.05.01. 13:54:07

letördeltem a spárgát, hát alig maradt belőle..

Albino Vernyul 2011.05.01. 13:56:22

@lami83: En tudom, hogy poen volt, csak ismerem az ilyenek mukodeset.. Van aki benyeli, aztan terjeszteni kezdi.. Jobb azonal elvagni a dolgot...;)
Na DTM idenynyito, plusz MOTO GP... Es errefele elkezdett dorogni, es villamlani.. A fene...

bigél 2011.05.01. 13:57:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: itt még tartja magát, bár eléggé borult

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:58:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Pont fordítva látunk mindent, mert mint mondtam én az Évát tudom kezelni, az Anikót nem tudnám.

Éva ügyetlen, átlátszó és önpusztító, és könnyen szétesik, emiatt is könnyű védekezni ellene.

Anikó ügyes, nagyon jól egyben tudja tartani magát, tudatosan kavar (lásd mikor bevallotta a riportszobában mosolyogva, hogy szándékosan akarta felrobbantani a négyest azzal, amit kavart Éva és Szandi között + bónuszként megkapta Szandit.)

Anikó váratlanul, lesből kap el a mérgező nyelvével, és mint láthattad végig az egész játékban ő a győztes típus, bármikor kicsinál, és nem tudsz védekezni ellene, igazi femme fatal.

Albino Vernyul 2011.05.01. 14:00:38

@lami83: Akkor nem nezted vegig..;) Aniko is forgolodott.. Bar most nem dontott rekordot, mint hetfon-kedden, akkor ejfeli lefekvessel 3 korul el is aludt..
Apropo.. Holgyek, akinek tetszik Rosberg az F1-bol, most eppen 5 millis borostaval tapossa a noi sziveket..;)

bigél 2011.05.01. 14:02:30

@MÁRIA TERÉZIA: azért nemcsak ő kavart tudatosan, a többiek is, pl. Éva és főként Alek. szerintem ez belefér a játékba. A femme fatal-ról nem tudok mit mondani, mert amit láttam, annak alapján - ha volt is benne ilyen szándék - nem nagyon jött össze Anikónak, úgyhogy messze van ő még ettől.

neduddki21 2011.05.01. 14:03:42

@nosce: Honnan jön ez a 450 pont? A Corvinuson vannak olyan szakok, ahova ennél jóval alacsonyabb pontszámmal is be lehet kerülni, pl. élelmiszer mérnök, nem is beszélve a fizetős szakokról. Tudomásom szerint Éva is fizetős szakon volt, vagyis nem vették fel a normál, államilag finanszírozott szakok egyikére sem. A gimnáziumi tanára, vagy valamelyik társa (már nem emlékszem) kifejezetten azt nyilatkozta, hogy nagyon sok baj volt vele, még évet is kellett halasztania (vagy ismételnie).

Tompó 2011.05.01. 14:05:28

@tizenot: Már csak Jerzy maradt akinek szurkolni lehet?? Hát ez volt a kedves rtl célja a sunyi, gerinctelen, szegény, szomorú sorsú árva fiú fog nyerni!! Igaz 4,5 hónapig észre sem vettük, hogy ott van de ez nem számít!!! Azért tették be a műsorba a "nézők akarata" (lsd.beszavazó) ellenére, hogy ő legyen az egy, aki mindent visz.

genevieve 2011.05.01. 14:05:33

@lami83: te peti-cs vagy:-DDDDDD

Albino Vernyul 2011.05.01. 14:06:20

@MÁRIA TERÉZIA: Az nem tunt fel, hogy olyan hulye, hogy meg el is mondta..?!;) Anikot boven lehet kezelni, megadod neki a megfelelo impulzosokat, semmi baj nincs vele, minta szerint mukodik.. Evanal egy minta van, ne fotdits neki hatat, mert hatadba a kes...

genevieve 2011.05.01. 14:11:39

@genevieve: mikor volt jerzy sunyi és gerinctelen??????

szürke, szomorú, az igen....

és tegnap még a nagy igazmondó és taktikus alekosznak is sakk-matt-ot adott:-D

genevieve 2011.05.01. 14:14:10

@neduddki21: ezt a sok baromságot....

450-en pontot csak úgy lehet elérni, ha az utolsó két év érettségi/felvételi tárgyából 5-ös és legalább 904 %-os teszteket ir....
ehhez pedig nagyon-nagyon-nagyon sokat kell tanulni....

és a kitartás és türelem nem az éva erényei

és még ha tényleg nagyon intelligens lenne akkor is kellene a felvételihez egy nagyon erős tárgyi tudás 450 pont eléréséhez!!

_most_ 2011.05.01. 14:14:13

@genevieve: Haha, Jerzy jól behúzta a csapdába Alekoszt, szerintem öt hónapja erre készül, csak emiatt jött össze Gigivel, aztán szakított vele, hogy mattolja Alekoszt :)

genevieve 2011.05.01. 14:15:20

94 %-os természetesen:-D

@lami83: alekosz volt a mestere ő is 4 hónapot készült az egyetlen kirohanásos beszédésre:-D

tizenot 2011.05.01. 14:18:49

@Tompó: Nos engem rohadtul nem érdekel hogy manipulál az rtl, mert én egy szavazatot nem küldök senkire :D

Amúgy még mindig a jerzsi a legkevésbé rossz mind közül aki bent van és ha visszanézed a kommentjeimet hónapokkal ezelőtt is ugyanezt mondtam.

_most_ 2011.05.01. 14:20:48

@genevieve: Amikor Alekosz kiosztotta Bécit a legjobb pillanatok egyike volt.

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 14:23:04

Éljenek a nur die Mutter ist sicherek!
Virágozzék Éva, mindannyiunk ősanyja!
Tanuljon Anikó a hibájából a következő valóságsójáig! Ezen a napon csak Jerzy és Alek nevű emberekkel párbajozunk.

_most_ 2011.05.01. 14:23:50

@genevieve: hát mert tetszett és abszolút igaza volt.

nagyon gromek 2011.05.01. 14:25:42

ha már a kavarásról van szó, Anikó és Éva/Alek között az a különbség, hogy Anikó ezeket nyíltan megmondja a riportszobában. Kvázi a játék részének tekinti. Ezzel szemben az Éva/Alek duó mindig kimagyarázzák, hogy az nem úgy volt, nem azért volt, nem is volt.

_most_ 2011.05.01. 14:29:17

@nagyon gromek: Akkor Anikó a játék részének tekinti a kapcsolatrombolást?

inmemancsi 2011.05.01. 14:31:57

@lami83: nem dehogy abban alekosz és éva a legjobb, annyira kár, hogy még nem nyírták ki egymást:)))

genevieve 2011.05.01. 14:31:58

@lami83: ha annyira igaza volt, akkor ő most miért csinálja ugyan azt cirka 3 hete?

nagyon gromek 2011.05.01. 14:32:08

@lami83: igen. egy tegnap esti kommentelőnek (nem emlékszem a nevére, bocs) is sikerrel lerombolta a párkapcsolatát a tévén keresztül. :D

genevieve 2011.05.01. 14:34:36

@nagyon gromek: mikor éva felolvasta az sms-t, hogy alek leveszi évárol a kezét és kétszer is nyugot arccal bekamuzta, hogy ő ilyet nem mondott, megértettem miért nyitott az a kupola ami a kert felett van:-D

alek szem rebbenés nélkül kétszer is hazudott...aztán mikor éva a nagy eszével elkezdte kapisgálni, hogy a nézők csak nem irják ezt be nekik, ha nem volt ilyen akkor alek elkezdte magyarázni, hogy hát nem is úgy volt, meg nem is egészen azt mondta....

bigél 2011.05.01. 14:34:41

@nagyon gromek: gempacsöki a böcsületes neve

nagyon gromek 2011.05.01. 14:35:23

@lami83: most komolyan: az Alek-féle stigmatizáláson túl, mivel tudod alátámasztani Anikó kapcsolatromboló mivoltát?

inmemancsi 2011.05.01. 14:38:10

@nagyon gromek: @bigél: gombacsökire emlékeztem, vagy röviden gemkapöcs

ne most 2011.05.01. 14:38:23

@genevieve: A tény persze az, hogy nem mondta. Ettől még hihetünk Anikónak, akit fellökött.

bigél 2011.05.01. 14:38:59

@nagyon gromek: engem pl. gyíkká változtatott (de már elmúlt). ez igencsak megviselte a férjemmel való kapcsolatomat.

_most_ 2011.05.01. 14:39:13

@genevieve: ha jól emlékszem azt a mondatot éppen Jerzynek mondta, tegnap meg láthattuk Jerzy mennyire be tudja húzni a csőbe Alekoszt :)

Albino Vernyul 2011.05.01. 14:39:56

@genevieve: Igen a vacsora csata heten mondta, Jerzy estejen.. A 2 csaj kiment cigizni, es akkor rohogcseltek a sracok bent, hogy majd a ket csaj csak parbajozzon, es Alek kijelentete, hogy leveszi a kezet rola, azt oldja meg maga, meg felkeszuli se segit...

genevieve 2011.05.01. 14:40:07

@ne most: egyrészt mondta, mert én is hallottam...másrészt olvasói sms-t olvastak fel és nem anikó mondta évának...

genevieve 2011.05.01. 14:41:03

@lami83: nem, alek ezt korábban mondta kb. 2-3 hete

ne most 2011.05.01. 14:41:42

@genevieve: Mikor, hol? A nézői SMS Anikó szövegére alapul.

nagyon gromek 2011.05.01. 14:42:37

@genevieve: egymást rombolja a két szerencsétlen (meg saját magukat persze), de ezért olyan jó valaki mást hibáztatni és kapcsolatrombolónak beállítani.

@bigél: köszönöm. csak a hozzászólásain annyira elrémültem, hogy a nevét már nem volt módom megjegyezni.:)

genevieve 2011.05.01. 14:42:37

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ott a pont!

de ugye egy alek rajongónak az is belefér, ha alek nyilvánvalóan hazudik és nem áll ki a nagyon nagy barátja mellett....
biztosan az is az anikó hibája:-D

_most_ 2011.05.01. 14:43:26

@genevieve: Azt az sms-t szerintem Anikó küldte, a riportszobában bevallotta.

genevieve 2011.05.01. 14:45:32

@lami83: aham, ha már nem lehet védeni a védhetettlen:-D

nagyon gromek 2011.05.01. 14:46:32

@lami83: ??? Kinek a kivel való kapcsolatát rombolta? Mit tett, ami rombolásnak minősül?

genevieve 2011.05.01. 14:48:12

@lami83: béci kapcsolata remekül van, köszöni szépen:-)

szandinak nem is volt kapcsolata (sanyi nem az:-)

oli...hát mint tudjuk ők is nagy szerelemben vannak

tehát egy kapcsolat se ment tönkre:-)

nagyon gromek 2011.05.01. 14:49:20

@genevieve: minden Anikó miatt van. még az is, hogy létezik kiválasztás és ezért Anikó Évát viszi párbajozni.:D

bigél 2011.05.01. 14:49:22

@lami83: nem köll neki sms, mondtam már, hogy delejez a boszorkája.

_most_ 2011.05.01. 14:51:21

@genevieve: elég könnyű védeni, több mint két hete mondta, valószínűleg ittas is volt és egy teljesen jelentéktelen beszélgetésben hangzott el, csak az összefoglalóban lett ez jobban kihangsúlyozva. Ne mond már, hogy teljesen elképzelhetetlen, hogy nem emlékszik rá.

_most_ 2011.05.01. 14:56:49

@nagyon gromek: Hát Anikó Béci kapcsolatát megpróbálta lerombolni, pedig Gigi direkt fel is hívta rá a figyelmét, hogy nem nézi jó szemmel Anikó közeledését. Olivér miatta adta fel a játékot, különben sikeresen tönkre tette volna a kapcsolatát. Szandi meg Éva pedig Anikó miatt távolodtak el egymástól. És mindezeket csak azért, mert éppen egyedül érezte magát.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.05.01. 14:58:57

@lami83: heh, olivér saját maga miatt "adta fel" (kiesett ugye)

Albino Vernyul 2011.05.01. 14:59:01

Na, kiraktak a penteki Belevalot.. Nezzuk..

genevieve 2011.05.01. 14:59:18

@lami83: nem volt részeg alek, és pontosan tudta, hogy mondta, emlékezett is rá:-)

mondom, véded a védhetetlen... a kapcsolatrombolás témában is....

ne most 2011.05.01. 15:04:34

@lami83: Hol mikor? Valami link?

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.05.01. 15:04:57

@Tompó: ezt nem csak neked, hanem általában is: ha 10-15 ember között van 3-4-5 nagypofájú, aki mindenképpen főszereplő akar lenni, akkor sztem nem gáz, ha a maradék 8-12 nem nagypofájú nem akar mégis túltenni rajtuk. ezt lehet úgy mondani, hogy "észre se vettük", mert nem róla szólt 50%-ban az öf. aztán ha marad a végére 3-4-5, akkor már lehet h az ő szava is kihallatszik a zsivajból (vö: "megerősödött"). ez sztem nem jellemhiba, hanem inkább erény (nálam).

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.05.01. 15:09:08

@ne most: valovilag.hu <- itt a link, nemrég történt, kereséljél

nagyon gromek 2011.05.01. 15:09:41

@lami83: ebből egyedül a Béci eset állná meg a helyét, ott Anikó tényleg hülye volt. Mentségére fel lehetne sorolni egy csomó mindent (bezártság, magány, stb) de felesleges, megbánta és ezt meg is mondta Bécinek. Sőt Béci barátnőjétől is bocsánatot kért.
Ha Olivér Anikó miatt adta fel a játékot, azt csak magának köszönheti, ugyanis az egész affért ő provokálta.
Évának és Szandikának pedig soha nem volt kapcsolata, saját magukat nem ismerik, nem hogy egymást. Ha jól emlékszem egyébként, Szandika azért orrolt meg Évára, mert az a szokásos őszinteségével és nyíltságával egészen mást mondott a háta mögött, mint amit a mosolyogva a szemébe.

nagyon gromek 2011.05.01. 15:13:21

@lami83: ja és még valami: az olyan kapcsolat, amit egy harmadik, külső fél le tud rombolni, az meg is érdemli, hogy lerombolják.

Albino Vernyul 2011.05.01. 15:13:45

@lami83: Belanak beidva vallott szerelmet, Bela megmondta nem, ezutan semmifele kozeledo lepest nem tett.. Oli maganak keverte a szart, addig provokalta Anikot, mig beelesedett, aztan ezt Oli szedte ki belole, ugy hogy Aniko vegig mondta neki, hogy ne csinalja ezt.. Mikor Oli ugymond nem-et mondott, nem eroltette, es azota se mond rola semmit, mert akkor kiderulne 100%-ra, hogy Oli kezdemenyezett, es ezt Eniko miatt nem akarja..
Szandi/Eva.. Hat, a 3 lany Oli miatt sodrodot egy csapatba, es ebbol a kettosbol Aniko aki baratnonek valo.. Nem veletlen, hogy Gina, Zsofi, Szandika, es vegul tet nelkul Gigi is Anikonal kotott ki.. A adott erzelmeket visszadja, es lehet ra szamitani.. Meg Eva is tamaszkodik ra, barmennyire is irigy ra egyebkent..

inmemancsi 2011.05.01. 15:13:59

@lami83: lamika drága, kapcsolatot nem lehet lerombolni kivülről, csak akkor, ha a kapcsolatban lévő egyik (vagy több:) fél is benne van, kivéve persze a szemmel verést, meg mocskos pofát - de ez nem rombolás, hanem a kapcsolat építés hiánya - lsd. éva

inmemancsi 2011.05.01. 15:14:55

@nagyon gromek: kár volt gépelnem, most látom:)

_most_ 2011.05.01. 15:19:17

@inmemancsi: lehet jó kapcsolatot nem lehet lerombolni, de azért nem kéne próbálkozni se.

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 15:19:52

@droid_: Megnéztem a vidcsit.
Helyes az a házaspár a kertben. De ki az a két gyűlölködő tetű a hálóban?

bigél 2011.05.01. 15:23:25

@droid_: nagyon igaz, amit leírtál.

ne most 2011.05.01. 15:26:12

@droid_: Megnéztem nincs rajta, ami ugye nem meglepő.

Zelefánt 2011.05.01. 15:27:32

@lami83:
Olivér mit is adott fel?
Kurva nagy arca volt, és letolták.
A többi maszlag a tömegeknek -- meg lehet, hogy saját magának is.
Itt nincsnek önzetlen Grál-lovagok, sem apácák: mindenki nyerni akar, ha már ennyi időt lehúzott egy üvegfalú dobozban, és a nyereménnyel akarja sínre tenni az eddig hmmm... nem túl sikeres életét.

Zelefánt 2011.05.01. 15:30:01

--nincsenek--, kurva klaviatúra.

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 15:34:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A fantasztikus hatosnál adott érzelmekről beszélni enyhe túlzás. 1 (azaz) egy adott érzelem volt, aki utálja Alekékat azt felveszik, aki nem azt nem. Ezért lett Jerzy független, azt hitte legalább puncikákról is fognak néha társalogni. De nem, Bélát annyira érdekli a puncika, mint Évát a mosogatás. Hogy Anikót mi érdekli még és miért lépett ki, az sajna nem derült ki.
Az Oli féle négyesnél a gyűlölködésen kívül fel lehetett fedezni más témákat is. Ha megeröltetném magam, még videókat is tudnék mutagatni ezekről.

Ancilla 2011.05.01. 15:35:49

@Ari11: Hát ezt a hozzászólást nem tudom szó nélkül hagyni. Ritkán tapasztal az ember ekkora érzéketlenséget, sőt lelki durvaságot, mint ami Te soraidból átjön.

Az az általad se lánynak, se fiúnak gúnyolt 24 éves lány több tragédiát élt meg, mint más az egész életén keresztül. Az ikertestvére kicsi korában halt meg, az édesanyja és az édesapja ugyanabban az évben, akkor ő 12 éves volt. Az édesanyja mindössze 36 éves.

S ez a lány nem menekült bele az alkoholba, nem züllött el, hanem elvégezte a Táncművészeti Egyetemet, és nagyon tehetségesen táncol.

Hogy ítélkezhetsz ilyen felelőtlenül emberek fölött??? Anélkül, hogy bármit is tudnál róluk???

Spéter46 2011.05.01. 15:37:09

Anikó senki kapcsolatát nem tette tönkre és senki nem ment ki magától a Villából, hanem egyszerűen kiszavazták!
Természetes, hogy a vesztes mindig valami magyarázatot akar adni arra, hogy miért maradt alul a küzdelemben, és erre a legjobb taktika, ha már úgy megy ki, mint aki kint akar maradni. Közben pedig belül majd megőrül, hogy győzzön.
Ha győz ujjong, ha veszít nincs szégyen, mert ezt "ő is így akarta"!

dr. gernika 2011.05.01. 15:37:43

@bigél: Én mondjuk gyerekkoromban a tévéből tanultam rengeteget. Ehhez persze olyan minőségű műsorokra volt szükség, a maiaktól már inkább butul az ember.

_most_ 2011.05.01. 15:44:01

@gernika: Alekosz is a tévéből tanult rengeteget :)

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 15:47:09

@gernika: Mostanság is lehet tanulni tévéműsorokból. Judd Trump most húz épp vissza. Már nekem is majdnem így megy.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.05.01. 16:04:08

@ne most: ööö... akkor mit állítunk? mondott ilyet vagy nem? mert ez egy példa arra h alekosz kijelenti: nem fogja évát védeni. aszittem ezt tagadod. ha nem tagadod, akkor egyetértünk

Albino Vernyul 2011.05.01. 16:06:04

Jerzy/Aniko mucsok ujjal.. Eva/Alek telibe..:

www.valovilag.hu/video/127145

nagyon gromek 2011.05.01. 16:07:09

attól függetlenül, hogy Anikó nem az, mégiscsak furcsa ezt a kapcsolatromboló jelzőt azoktól hallani, akik valószínűleg mélyen egyetértettek Éva azon kijelentésével, miszerint is a villa nem szeretettábor.
Ez egy játék. Mindenki pont úgy játssza, amilyen ő maga. A szerepjátszás ilyen hosszú távon már nem igazán működik.
És a manipuláció is benne van természetesen. Bárki egy napjából össze lehet vágni egy 5 perces jelenetet úgy is, hogy jól és úgy is hogy rosszul jöjjön ki belőle. ez csak a készítők szándékain múlik.
Szerintem Anikónál rosszabb színben senkit nem próbáltak különben feltüntetni. Az örökös műsorvezetői belekérdezgetésekkel az Oli-ügybe például, még akkor is, amikor Olivérnek már híre-hamva nem volt és amely ügynek Anikó leginkább szenvedő alanya volt. Érdekes, hogy Olinknál negyed ennyit nem forszírozták ezt a témát.
Ehhez képest Anikó elég jól állta/állja a sarat. A volt villalakós héten emberségből, korrektségből le is iskolázta Olivért.

Albino Vernyul 2011.05.01. 16:10:41

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: A hatok akkor alakultak, mikor Oli/Alek megszivatta oket, duhbol, plusz Zsofi parbaja miatt... Nem szerves fejlodes altal, ezert szet is estek.. Nem lehet osszehasonlitani egy mas okbol osszeallt tarsasaggal.. Az Oli/Alek klikk, csak a Beci klikkel vetheto ossze.. Ezek termeszetes folyamatok utjan alltak ossze..

ne most 2011.05.01. 16:11:12

@nagyon gromek: Anikó mindig igazat mond, fellökték, pedig "soha az életben még nem sértette meg igy senki".

Albino Vernyul 2011.05.01. 16:31:48

@ne most: Latom nem marad erv, ilyenkor szokott elojonni a fellokes, amire senki nem emlekszik..;)

nagyon gromek 2011.05.01. 16:32:36

@ne most: Anikó néha túloz, ez igaz. De ha hibázik, képes belátni és bocsánatot kérni. Nem mondtam, hogy tökéletes.

pocokpocok 2011.05.01. 16:44:34

hát gyerekek, a facen az a hír járja, anikónak szobát foglaltak estére, nem vicc, állítólag anikó-rajongós oldalon van..

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 16:55:31

@pocokpocok: Szobában nem férnek el annyian, lakosztályról lehet szó. Már várja Anikót kint az a 30 pasi, akikről azt híresztelte, hogy nem tudták normálisan megbaszni. A párbajon egyenpólóban lesznek 'na ezt játsszuk le újra' felirattal, könnyű lesz kiszúrni őket.

Albino Vernyul 2011.05.01. 16:56:01

@pocokpocok: Eva pesti.. Haza tud menni, ha kiesik... Aniko bajai, nem tud...

pocokpocok 2011.05.01. 16:59:16

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
de kis szenya vagy:)
amúgy addig kell menni, még egy normálisat nem talál.
mellesleg milyen ciki lehetmár azoknak a pasiknak, akik vele voltak, mit cikizheti őket a baráti körük?
mondjuk szerintem erre nem nagyon gondolt, mikor elmondta:(

pocokpocok 2011.05.01. 17:00:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
remélem nem lesz bunda, utálom, ha hülyének néznek, aztán azt mondják: ááá, csak félretájékozódtál..

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 17:05:12

@pocokpocok: Azért annyira nem kell adni a baráti kör véleményére. Én pl szívesen hallgatnám tőlük a 'de bénán töcskölted meg a Cameron Diazt háromszor egymás után ' élcelődést.

foxglove (törölt) 2011.05.01. 17:07:43

@pocokpocok: Éva testvére meg azt írja, h hasonló az állás, mint Giginél.

pocokpocok 2011.05.01. 17:09:10

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
yippi: tépek:)
@foxglove:
majd 2 óra múlva kiderül(ha beborult!):)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 17:28:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Nagy Feró Évának drukkol és Évát tartja az igazi rocker lánynak a Belevaló 150. adásában!

www.valovilag.hu/video/127067

na, ehhöz mit szólnak, akik szeretik mondjuk Nagy Ferót, de nem szeretik Évát..

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 17:35:30

@nagyon gromek:

"Évának és Szandikának pedig soha nem volt kapcsolata,"

hát izé, három hónapig egy ágyban laktak, bár lehet, hogy te ezt nem nevezed kapcsolatnak..

Kekec1 2011.05.01. 19:43:43

a lény úgy néz ki, mint egy úszóruhába öltöztetett hurka :))))

mimózA 2011.05.01. 19:46:58

@tizenot: Gratula, ebben egyetértek. Azóta nem nézem, mióta Éva köpött, olvasv jobb is, J. egyre jobban tetszik, úgymint értelmes dolgokat is tud mondani, nyerje meg ő.

qw123 2011.05.01. 22:04:22

Sajnálom azokat akiknek Éva a kedvence.
Ez a példa értékű amit ő csinál?
Ez kel a mai fiataloknak,azzal lehet előre jutni ha iszol mint állat és trágárul beszélsz és dühöngöl.
süti beállítások módosítása