Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X130

2011. április 26. 15:00 - Hódos Hajnalka

Másnapos hogyvoltos fiainknak kívánok kitartást a munkaidő végéig, igyanak sok folyadékot, egyenek banánt vagy pacallevest, akkor is, ha ez lehetetlennek tűnik, a másnapos gyomorra enni kell, ez főszabály. Én ma még sütök egy fonott kalácsot, mert nálunk még tart a húsvét, BL-elődöntővel súlyosítva, ja és a legfontosabb. Mindenki nézze a Trónok harcát, mert kurvajó. Van még egy jó hírem, az ex-villalakók kihúzták a belüket, úgyhogy többet nem kell a Villaszerelmesek végeláthatatlan nyűglődését néznünk. A rossz hírem, hogy velük kezdünk. Éjszaka van, a szerelmesek cinkosa, a Hold nem látszik, képzeljük oda. Megbántad, hogy bejöttél? Nem. Nekem azok a dolgok, hogy ha szakítok valakivel, vagy egy történetnek vége van, nekem ezek nehéz fejezetek az életemben. Ilyenkor én is sűrűn veszek nagy levegőt. Most már én is kezdek. Tudod mit jelent ez, amikor valaki homlokon puszilja a másikat? Hogy óvja a másikat. Nem, azt jelenti, hogy örökké szeretlek. Én a múzsa csókjára, vagy atyai csókra gondoltam volna de hát rám ilyen ügyekben - akinek a kedvenc filmes csókjelenete Ennis és Jack csókja a Túl a barátságon c. filmből, mikor négy év után találkoznak - ne hallgasson senki, de azért lássuk be, az a fékezhetetlen szenvedély és pusztító vágy, amit a két pasi produkált, az hat. Na az csók. Na az ott izzás. Nem ez a négy hónapon át tartó langymeleg nyáladzás, ami itt folyt. Höhö, folyt, értitek. Hát akkor ezt nem kellett volna. De ezt inkább fogd fel úgy, hogy én inkább szeretni foglak, mint gyűlölni. Boldogan fogok rád visszagondolni, ha visszagondolok rád, vagy látlak. Ne beszéljünk ilyenekről, mert elkezdek szomorú lenni, és nem akarok sírni, meg ilyenek.

Reggel Anikó kérdezgeti Gigit, na, miben maradtatok? Nem beszéltünk azóta, úgyhogy ugyanaz van. Én most már nem engedek belőle. Csak így meg Anikó nem érti ezt az együtt alszunk, csókolózunk, de nincs semmi dolgot. Én se Anikám, pedig kis jóindulattal anyád lehetnék, ha az első randin nem dől rám a szénakazal. Mikor Jerzsi a kézírását mutogatja Giginek, hisztérikus zokogógörcsöt kapok. Hát ez! Gigi eddigi összes létező pasija megváltozott a szakítás után a javára, úgyhogy neki nem kell több pasi. Jerzsi altassa el. Átvonulnak a nyugiba. Ilyenben még nem volt részem, hogy szakítok egy lánnyal és utána nulla huszonnégyben vele vagyok. Hidd el, nekem is furcsa. Hogyha elmész, akkor…..igen?......akkor már nem leszel itt. Aztakurva felkiáltással felpattanok, feltépem a szekrényajtót és meghúzom a pálinkásüveget. Kétszer.

Taktikázás van. Mit szólnál hozzá, ha a Jerzsit vinném ki párbajozni, kérdi Gigit Anikó. Az ütne. Anikó még maga sem tudja, mit akar, de ő akarja irányítani a szálakat. Gigi okosakat mond neki, ilyeneket, hogy minden a párbajon dől el és hogy Anikó tudja, mi a másik három játékos gyenge pontja. Anikó nem ismeri Jerzsit. Olyan szinten. A konfliktusokból tudsz építkezni! És ha Alekoszt vinném? Kinn hagyna a picsában! Nem feltétlenül. Jó kérdés, hogy egy Anikó-Jerzsi párbajon ki mellé állna. És a Béci? Hát hülye vagy? A nappaliban Éva már nem biztos benne, hogy Anikót őt fogja kivinni. Olivér érez valamit a háttérben, lehet, hogy a Jerzsit viszi. Lehet, hogy Anikó úgy gondolja, dőljön el a fináléban, ki a First Lady. Ugggyanezt gondolja Éva is. Mit gondoltok, melyik karakter erősebb, Jerzsi vagy Anikó? Alekosz nem tartja erősnek Anikót. Mitől lenne erős? Ugyanaz az effektus, mint a Bécinél. Mitől lenne erős? Mitől? A Jerzsi jönne vissza, ha ők ketten kimennének. Évának az lenne a legjobb, ha Alekosz befolyásolná kicsit Anikót, ha rá kerül a zöld kendő. Alekosz nem fogja, mert itt már nem lehet. Nem tudom, ki nyerne egy Buta Nézés versenyt, Jerzsi vagy Zsófi, most az utóbbit láthatjuk, Anikóval az ágyon ücsörögnek. Nagyon izgulok, nagyon sokat gondolkodtam éjjel, úgyhogy most van egy tervem. Nem akarom ellőni még a poént, majd este meglátod. Én akarom irányítani a szálakat. Egyedül. Nem akarom, hogy nyugodtan üljön bárki is a babérjain. De hogy tudod irányítani? Majd meglátod, kitaláltam valamit. Na, gyere ide. Na, ennek a Zsófinak még egy ördöglakatot se adnék a kezébe, az biztos, édes Istenem.

Hogy mióta Dezmondka Jerzsi, fogalmam sincs, de most ajándékot kap Olivértől. Ahogy mindenki más is, közeledik a búcsú ideje ugyanis. Dezmondka, ha unatkozik, kapja elő, nem azt, hanem Olivér ajándékát és dobjon össze valamit. Jáááj, egy barbitűzhely! Anikó könnyekig hatódik. Azért kapod ezt tőlem, mert úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb. Morogva, de kénytelen vagyok Olivérnek bevésni egy piros pontot. Anikó sír örömében, anyukája fényképét kapta ajiba. Alekosz szeretné Zsófit megcsodálni, hogy ne legyen rajta más, csak ez. Zsófi egy a búcsúkban kapható hevimetál szögecses karkötőt kap ajándékba, a céllövöldében egy pálcán szokott lenni. Juhuhúúúj, nyakörv, visít Éva. va tudatalattijának szexuális tartalmára roppant kíváncsi lennék. Gigi egy új bugyit ad Alekosznak, aki természetesen többször megszagolgatja, hogy mi rejtőzhet Alekosz tudatalattijában, sskk nem vagyok rá kíváncsi. Kéjenceskedve hümmög és nagggyonjóóózik. Ha most megint kimegyek és meghúzom a pálinkás üveget, az öfi végére beállok, mint a gerely, inkább rágyújtok.

Ez egy kis apróság és ebben az apróságban vannak még apróságok. Igen, ez Jerzsi ajándéka Giginek. Fényképek. Majd otthon nézze meg őket. Jerzsi Zsófitól egy kötényt kap, amin egy izmos férfitest látható, hihihi nem mintha lenne különbség. Gigi emlékkönyvet ad Jerzsinek, van benne két kép meg egy giccses, elcsépelt idézet, szeretném, ha minden lapja tele lenne. Ja és ne mások, hanem Jerzsi írkáljon bele. Búcsúzkodás, Zsófi bőg, Olivér nem ölelkezik, ennek megvan az oka. Mert a határán vagyok, hogy …elbőgd magad. Aha, úgyhogy legyetek jók. Alekosz azért meglapogatja barátját, tartsd a frontot apukám! Kinti helytartóként, jó? Te vagy a tribunus! Te vagy az! Jerzsi hosszan öleli Gigit, minden vég egy új kezdet. Vissza a valóságba. A végtelenbe. És tovább. Huhuhúú, hadd menjenek!

Mint minden kiválasztáskor, most is azt kell nézni, mi történt előtte, közben és utána. Előtte Alekosz Anikóval beszélget a nyugiszobában, Éva a hálóban Jerzsivel. Alekosz nem tudja, mi volna Anikónak a jobb, ha Évával, vagy ha Jerzsivel menne párbajozni. Mind a kettő mellett van pro és kontra. Anikó nem érzi úgy, hogy segget csinálna a szájából, ha nem Évát vinné és rácáfol Alekoszra, nincs nehéz helyzetben, bárkit vihet, nem az van, hogy barátok vannak itt és nem tudok dönteni. Ennyire nincs itt senki, aki közel áll hozzád? Olyan közel, mint akik elmentek, nem áll hozzám senki. Senki. Na jól van, csak ügyesen. Én meg majd az indokaimat elmondom. Csak azt ne mondd, hogy nem tudsz velem együtt élni. De, azt fogom, csaó. Éva esküdözik Jerzsinek, nem beszélt össze Anikóval. Majd meglátod, hogy mi lesz! Nem vagyok bunkó! Éva jobban örülne, ha Anikó lenne a kiválasztott és szarul esne neki, ha Jerzsi rá rakná a zöld kendőt, ha esetleg döntetlen. A te döntésed, de…rajta még úgyse volt! Éva Anikónak is rinyál, miután Jerzsivel beszélt megint van egy érzése. Anikó sokatmondóan ránéz. Nyugi, Éva nem lehet döntetlen. Hogyne lehetne? Ha úgy történnek a dolgok, ahogy számoltam, nem lehet döntetlen.

A kihívás alatt Alekosz kiakad Évára, elég érdekes dolgokat mondtál a kék pizsamában, ami hálóing egyébként, de ilyen apróságokkal nem foglalkozunk. Alekosz, amikor a lábkörmömet csináltam, én be voltam rúgva. Nem a lábkörömről van szó, hanem a fináléról, Ja, amikor üvöltöztem meg őrjöngtem? Jaj de azt nem gondoltam komolyan. Mikor tudja az ember ezek után, hogy mit gondolsz komolyan? És rólad? Neked is vannak olyan momentumaid. Alekosz Jerzsinek morog, itt gyilkolták egymást, eltelik két nap, most meg arról kooperálnak, hogyan tegyenek téged ki. Őrület. Komolyan mondom, őrület. Meg is érdemelnék, bármelyik is visz ki téged, hogy kinn maradjon. Jerzsinek arról is megvan a véleménye, Anikó hogy ellene volt, hogy beszélgessenek a Gigivel. Alekosz mintha nem is hallaná, majd később kiderül, nagyon is hallotta. Úgy látszik, az Éva mindenkit ki akar rakni. Engem is. Na mindegy, tudjuk be annak, hogy be volt rúgva azt kész. De mindig, kérdezi Jerzsi. A kiválasztás után Anikó a kertben örömködik, jaj hadd élvezze már a választás lehetőségét. Sóhajtozva bevonul, Éva megosztja a női megérzéseit. Ennek állandóan ilyenjei vannak, lehet, nem is rendezvényszervezésben kéne gondolkodni, hanem médiumkodásban. Anikó kiismerhetetlen, mindig úgy cselekszik, hogy nagyon jól tudja, mit miért tesz. Anikó őt fogja választani. A másik megérzése, hogy nem jön vissza. Alekosznak most már meggyőződése, hogy nem lesz Anikó-Éva párbaj. Az a legmeglepőbb számára, hogy ezek milyen jóban vannak. Annyira félnek egymástól, hogy inkább kibékültek. Alekosz egyébként egész este egy kólásüvegett lóbált a kezében, azóta úgy innék kólát!

Az öfit hintázással zárjuk, Jerzsi kiönti a lelkét, a lányok vacsoráznak, Alekosz lóbál. Jerzsi a lányok szemére veti, múltkor is összebeszéltek ellene, ki akarták tenni a szűrét. Igazából elég kemény közöttetek a hangulat, másnap meg tök nyugodtan cigizgettek, ezzel egyébként neki nincs gondja, csak ebből kiindulva már nem lepődik meg semmin. Ez nem így van, Anikó csak elgondolkodott azon, hogy milyen jogon háborodik fel azon, hogy ki kire teszi a jelet. Ó, Anikót ezzel kapcsolatban utolérte a lelkifurdalás, de Jerzsi és Gigi kapcsolatába beleszól! Na, Alekosz betalált, Jerzsinek mostanában ez a lovaglópálcája. Megint elkezdődik a vita, inkorrekt dolognak tartja, hogy Anikó az arab esten vissza akarta tartani Gigit. Azok után, amit csináltál, meg is lepődtem, hogy szóba áll veled. Mit csináltam? Megaláztad egy ország előtt. Hülyét csináltál belőle. Tudod, kinek szoktak ilyet mondani, hogy tisztellek, mint embert? De ehhez neked mi közöd? Azt gondolom, te nem örülsz mások boldogságának. Te nem akartad hagyni, hogy a dolgok jobbá forduljanak! Hadd döntsük már el mi! Jerzsi még egy kicsit háborog a témán a riportban, aztán Anikóval ücsörögnek a kanapén. Kibéküléscsírát vélek felfedezni. Anikónak furcsa Jerzsi változása. Sokkal jobban tetszett neki a régi Jerzsi. Annyit dicsérték, hogy átbillent a ló másik oldalára. Alekosz mondta, mikor Béci visszajött az Olivér fajta párbajról, hogy másképp jár, másképp nyitja az ajtót. Most rajtad látom ezt. 

Köszönöm a képeket S-nek!
 

Címkék: vv4
1276 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2011.04.28. 14:32:30

@mama ottmarad: fuuu láttam egy tegnap esti on-line adást...éva letolta magáról a farmernacit, felvette a pizsamát, bemászott az ágyba,ahol már akkora kupi volt, hogy az elmondhatatlan, és egy vattával letörölte a sminkjét (az ágyban!)...nagyon igényes a csajszi:-)

egyébként ha alek tényleg olyan rendmániás lenne nem tudná elviselni maga körül a kupit, a konyhában sem, sehol sem!

_most_ 2011.04.28. 14:36:35

@genevieve: A rendmániások idióták. Alekosz idióta tehát rendmániás.

Albino Vernyul 2011.04.28. 14:37:18

@mama ottmarad: Mi vagyok en lexikon..?!;) Napraforgo.. Nem emlekszem, valahogy akkorul..
Amugy Eva Aleknek egy haziallat, hogy ne legyen egyedul.. Anikoval a sexualis vagyait elne ki, igaz erre az elso perctol nem volt eselye..

Albino Vernyul 2011.04.28. 14:38:34

@genevieve: Nezd meg az agyat, meg ranc sincs rajta... A konyha kozelebe meg nem megy..

Thulea 2011.04.28. 14:38:53

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Kivel lett volna alkalma kiélni a szexuális vágyát? :-)

genevieve 2011.04.28. 14:40:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: de pl. eszik tányárból, vagy használja a wc-t és a zuhanyt....

én hasonló helyzetbe minden használat előtt fertőtlenitettem volna a többiek után:-)

mama ottmarad 2011.04.28. 14:41:21

@lami83: igen, a kinti helytartóságon nyilván ezt értette. Ez volt a másik verzió Anikó semlegesítésére.
Csak aztán nehogy csodálkozzon a Béci beteljesedett forgatókönyvén.

A csatorna rekordbevételre számíthat - figyelem, villatörténeti pillanat lesz :DD

genevieve 2011.04.28. 14:47:04

@lami83: szerintem rendet lehet tartani mánia mentesen is:-)

úgy teljesen normális, hétköznapi módon:-)

eltorzult valóságérzékelés 2011.04.28. 14:47:32

remélem Anikó nyeri meg a játékot
hogy leoltotta a retardált Alekot tegnap fúú :D istNNő!!!!
Alekosz meg egyre jobban elveszíti a fonalat, elhitte magát, elhitte, hogy bármit megtehet, hát egy lófaszt!
Szegény lányok milyen pszichoterrorba tartja már őket a görénye!
Alokosz itt a VV!-ben még úgy ahogy szórakoztató, de az Alekosz dugópartnert keresben, ahol ő lesz az istencsászár - el se merem képzelni! egy biztos, hamar unalomba fog fulladni és lekerül a képernyőről

_most_ 2011.04.28. 14:48:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Alekosznak nincs az ágyán ránc? Akkor lehet ez a baja Évával Alekosznak, nem szereti a ráncokat.

locsolóember 2011.04.28. 14:48:45

@nyuszómuszó:
Pedig olyan szépen elmagyarázta... :P

mama ottmarad 2011.04.28. 14:54:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem lexikon, Anikó drukker :)
A háziállaton jót röhögtem, bár szegény pára ridegtartáson van. A füle tövét se vakarja meg (brrr, én se tenném), és bár mindig a közelében van, de hozzá nem ér. Képzelem, mit érzett, mikor az Éva a szerteszét hulló haját tépte azzal a kefével, és neki mellette állva beszélgetnie kellett vele. Mindenhová nézett szegény, esküszöm, sajnáltam.

@genevieve: éppen ezért fürdik éjjel, egyedül. Lehet, h előtte fertőtlenít, csak nem mutatják nekünk. Nagy megpróbáltatás ez egy kényszeresnek. Lásd: Lesz ez még így se c. film.

_most_ 2011.04.28. 14:55:06

@genevieve: Jerzy rendőr, hát ezen valahogy nem lepődök meg :)

Albino Vernyul 2011.04.28. 14:59:53

@lami83: Nem rendor.. Tolmacsol, ha kell..

Thulea 2011.04.28. 15:00:03

@lami83: Azt írja a cikk, hogy négy nyelven beszél anyanyelvi szinten és az angolt is odasorolja, de azt a nagyon általános angol szót, hogy enough sem ismerte, Gigit kérdezte, mi "mi?".

mama ottmarad 2011.04.28. 15:03:50

@lami83: nem rendőr. Csak alkalmi tolmács, erről maga is beszélt a villában. Csak a többiek valamiért nem akarták meghallani.
Eleve lenézték, mert egyszerű gyerek, egyszerű gondolkodással. Mert dolgokhoz nem tudott hozzászólni, a neveltetése miatti hiányosságok miatt. Bennünk is felmerült, hogy nem biztos, hogy nem tud beszélni, lehet, hogy csak magyarul fogalmaz nehezebben, mert kicsi a magyar szókincse.

genevieve 2011.04.28. 15:04:12

@mama ottmarad: ha fertőtlenitene akkor egészen biztosan mutatnák:-D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.28. 15:04:28

@genevieve: ja, és mint a cikkből megtudhattuk, Erzsónk 4 nyelven beszél folyékonyan - a többiről nem nyilatkozhatok, de azért az anyanyelvi szintű angoltudást olvasva fetrengtem a röhögéstől, abból már kaphattunk námi ízelítőt, akkor én minimum tíz nyelven beszélek folyékonyan; tudom, hogy igen-nem! ;)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.28. 15:06:44

@mama ottmarad: azt én is többször megállapítottam, hogy nem azért olyan "lassú", mert a felfogása az, hanem egyszerűen keresi a szavakat, próbál fogalmazni - hozzáteszem, ha nem lámpalázas, amiatt, hogy egyszerűen nem várják ki, amit mond (pl a riportszobában), és úgy kell összefüggően beszélnie, akkor nagyon szép választékosan fejezi ki magát

locsolóember 2011.04.28. 15:07:18

@genevieve:
Nem is lett volna lábgombád. :)

varand 2011.04.28. 15:11:32

@Gee Halen: Nem fél 4 körül szokta kirakni?:)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 15:11:56

@nyuszómuszó: idegen nyelven én is jerzsi vagyok, meg bárki, aki nem érte el a legfölsőbb nyelvi szinteket, semmi szégyen nincs benne.

Hódos Hajnalka 2011.04.28. 15:12:44

lécci türelem és ne baszogassatok már állandóan ezzel a hajnifeladta szöveggel, attól se több időm nem lesz, se nem tudok gyorsabban írni, viszont rohadtul idegesítő.
köszönöm.

mama ottmarad 2011.04.28. 15:14:10

@genevieve: én nem láttam fürdeni, de lefogadom, papucsban.
@nyuszómuszó: abban megállapodhatunk, hogy nem olyan gyagyás, mint a többiek állítják, és bár a mért IQ-ja az első feladat kihagyása ellenére se lett a legalacsonyabb, azért nem egy Eistein. Ahogy a többi sem.
(Velem együtt :DDD)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 15:25:46

na megindult a semmigitt-rágás a nekedvalóban...kapcsolok is elfelé.:)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 15:28:57

imádom az ilyen nagyokosokat, ránézésre is masszív piás a bácsi, meg a farmeros-fekete nő is megissza a magáét:))))))
ezek tartanak kiselőadást az alkoholizmusról:D (meg a szépségről)

Albino Vernyul 2011.04.28. 15:39:11

Most neztem meg a tegnapi Belevalot.. Olika mennyire visszafogott volt, es mindenki felremagyarazza az Anikoval kapcsolatos furasait.. Ejnye, ejnye, vajh ki rugta seggbe..?!

mama ottmarad 2011.04.28. 15:42:04

@Hódos Hajnalka: na jó, csak úgy mondtam. tegnap szóltam egy szót is? :)

frea 2011.04.28. 15:43:23

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Épp ideje volt, bárkinek is köszönhető.

frea 2011.04.28. 15:44:09

@genevieve: Nagyon pajzán vagy ma!

genevieve 2011.04.28. 15:47:06

@frea: be vagyok folyásolva ma:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 15:50:01

na megérkezett Mme Curie...

sogeking 2011.04.28. 15:52:30

kezdek félni ettől a nőtől:)

_most_ 2011.04.28. 15:57:52

Anikó jól megszívatta Olivért, hogy nyíltan ne kampányolhasson ellene, mert tudja, hogy Béci is ezért esett ki. Meg amikor előadta, hogy ha Szandi Éva mellet áll a párbajon akkor összetörik, mekkora színjáték volt, csak azért mondta, hogy Szandi ne kampányoljon Éva mellett. Tegnap meg előadta, hogy kiállt Éva mellet Alekosz ellen, vicc, csak össze akarja őket ugrasztani. Ez a nő mindent csak érdekből csinál.

genevieve 2011.04.28. 16:03:12

@lami83: hmm, azért mint a lopott biciklit ugye?:-DDD

mézescsók 2011.04.28. 16:12:08

Nem túl gyakran kommentelgetek, nem igazán az én műfajom. Személyes okok miatt úgy alakult, hogy a Vv4-et néztem az elején, aztán bekapcsolódtam. Nem is annyira azért, mert olyan rettenetesen érdekelt a műsor, sokkal inkább miattatok, nevezetesen azért, mert elcsodálkoztam, hogy hányan hányféleképpen képesek értelmezni a látottakat. Néha mintha nem ugyanazt néznénk/néznétek. Persze, tudom, hogy ez a természetes, hiszen sokfélék vagyunk, sokféle ízlésvilággal, innen-onnan származó látásmóddal, mentalitással, stb.
És még mindig ámulok. Nem azért, mert néhányotok véleménye nem egyezik az enyémmel, hanem azért, mert valahogy bíztam eddig a statisztikai átlagban.
Na, itt olyan nincs.
Mivel a kommentekben kivesézitek - és ahogy én is tettem korábban - a játékosok külsejét, belső, tegyük hozzá, hogy általatok/általam sejtett világát, ezért most én is megteszem, úgy ahogy én látom.
Előrebocsátom, hogy nem vagyok tévedhetetlen, mindenáron vitatkozni sem vagyok hajlandó és végül: tökmindegy nekem személy szerint, hogy ki nyeri a Vv4-et. Egyikőjükhöz sem fűz nemcsak személyes kapcsolat, de még olyan szintű szimpátia sem, hogy bárkiért kardot rántanék. Még egy megjegyzés: az emberekről kialakított véleményemben először számít az első benyomás, ami a külső megjelenés alapján jön le. Ez nem azt jelenti, hogy egy fizikailag súlyosan sérült embert ne fogadnék a szívembe és ne lenne tárva előtte a házam kapuja, de bizony ebben is úgy működök, mint az átlag: a tetszetős megjelenésű emberekkel könnyebben ismerkedek, és azt is az előbb már említett statisztikai átlag mutatja, hogy - nem mindig megérdemelten- sikeresebbek náluk előnytelenebb külsejű embertársaikkal szemben. Az egyéni véleményem később, az ismerkedés mélyebbé válásával változhat és általában változik is, de az aztán igazán nem téma. Csak azért említettem, mert foglalkozni fogok a játékosok külső megjelenesével is. Ti is ezt teszitek egyébként, illetve ezt is.
Szóval árkon túli hegymesterként nemek szerinti alfabetikus sorrendben a játékosokról a véleményem.
Anikó:
Külső: az arca szép, nem borzasztóan gyönyörő és jól sminkel. Ráadásul jól játszik az arcával. Ez lehet, hogy adottság, lehet, hogy a szinitanulmányai során tanulta. Mindenesetre képes - főleg a titokszobában - előadni az őzikeszemű ártatlanságot, kint meg a végzet asszonyát.
A teste a korához képest tragikus. Gyenge, puha és formátlan. (Nézzétek meg a múlt heti öf-k közül azt, amikor az Évával a fürdőszobában azon vitatkoznak, hogy mit tud az Éva és mit nem, a régi játékosok bejövetele, J. és G. udvari babzsákos jelenete után). A lábai formátlanok (nem az a baj, hogy görbék, hanem csúnyák a térdei, ványadt a combja és kb. akkora a hasa, mintha többhónapos terhes lenne. Vagy rosszul látok a szemeimmel.)Ezen könnyen segíthetne némi sportolással, odafigyeléssel, de nem teszi. Egy 22-23 éves nő (1989-ben született) lehetne igényesebb is.
Belső: nem biztos, hogy meg tudom indokolni, de nem tartom jó embernek. Nem rosszabb az átlagnál, de nem érzek benne semmi empátiát, őszinteséget, segítőkészséget, önzetlenséget és még sorolhatnám, hogy mi mindent, amitől szeretném. A műsor elején megmutatta, hogy van benne kitartás (a tálat a fej fölött tartásos játéknál, majd később a dzsungeljátéknál is a vártnál kevesebbet nyafogott), ezt máig is a rajongói a fantasztikus erejének tulajdonítják, de ha az egész játékot együtt nézem, akkor nem volt semmi extra. Az ideje jórészét az ágyban töltötte, többnyire Szandival és lelkizéssel. Ezenkívül időnként piált és szerelembe esett valakivel. Elárult dolgokat magáról (frigidítás), és nagyon ideges volt, ha erre más később emlékezett. (A más értelmezésre példa: amikor egyszer az igazmondó témában az álmokról volt szó és A. holmi motorról beszélt, majd Éva közbeszólt, hogy ezért nem ment el, nekem nem az jutott eszembe, ami Anikónak, hogy É. a frigiditására utal és ezért aztán hatalmas balhét csapott, hanem az, hogy rossz volt a motor - ebből is látszik, hogy mennyire sekélyes és fantáziátlan ember vagyok.) A villában soha senkiért nem állt ki és konkrétan csak saját maga mellett foglalt állást. Roppant ellenszenves módon, szótagolva, kiabálva, magából kivetkőzve: nekem...ne...merd...még...egyszer...mondani... Hogy senkinek nem jutott eszébe visszaszólni, hogy ha mégis mondom, akkor mi van? Megversz?
Jól látta Alekosz: forgott, mint a napraforgó - bár abban legalább van valami rendszer -, inkább mint egy szélkakas. Beledumált rendszeresen más dolgaiba (legutóbb Gigi-Jerzy dolgába, az ugyanis, hogy valamelyik fél beavat a történtekbe és az érzelmeibe, sztem senkit sem hatalmaz fel arra, hogy utána ezzzel később visszaéljek vagy beleszóljak. Annak, aki elmondott valamit, legfeljebb elmondom a véleményem, aztán annyi. Ezzel később nem illik visszajönni. Fordított esetben hogyan reagált volna? Szóval ebben J.-nek igaza volt még akkor is, ha előzőleg nem tudta, hogy Gigi megbeszélte a történteket Anikóval. Ja, és arra aztán igazán nem alkalmas, hogy párkapcsolatban tanácsot adjon.
A múltjával kapcsolatban homályosított. Az elején úgy jött le, hogy rettenetesen rossz anyagi körülmények közül jött, Ő támogatja Anyukáját, egy lepusztult konyhában van a videofelvétel is, aztán nem. A bemutatkozó lapján az van, hogy arra büszke, amit elért. Hát, eddig nem ért el semmit. Amit tudunk: tanult főiskolán, amatőr színjátszócsoportban játszik, volt hivatásos pókerosztó, jelenleg műkörmös. Ezekkel nincs is semmi baj, egytől egyik elismerhető dolog, de mi is az, amit elért? Mert ez azért nem akkora mutatvány. Ezt maga is érezheti, de egy baklövés, amit célként kitűzött: hogy az emberek, akik elmennek mellettem, tudják, ki vagyok. Erre a Vv valóban alkalmas - egy-két hónapig bejöhet vagy lehet belőle Molnár Anikóhoz hasonló celeb. Hát, ha ez a karrier, akkor sok sikert kívánok hozzá.
Egyébként még meg is nyerheti szerintem a játékot, az őzike szemekre és meg nem értett ártatlanságra vevők a nézők, de semmi többet nem látok ebben a csajban.
A többiek külön kommentben jönnek.

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 16:15:44

@mézescsók: ez aztán a nemsemmi volt. Kíváncsi vagyok a többiekre:)

sogeking 2011.04.28. 16:16:51

@genevieve: hogy kit sunáznál és miért? (és legfőképp hogyan:)

frea 2011.04.28. 16:19:24

@sogeking: Ő csak pajzán ma!Nem akar sunázni senkit.

sogeking 2011.04.28. 16:20:20

@frea: azért várjuk ki, hogy mit mond:)

Trevlovics 2011.04.28. 16:22:56

nade mézescsók, alfabetikus sorrendet anikóval kezdeni?

frea 2011.04.28. 16:23:57

@mézescsók: Érdekes a véleményed, várom a többiekét. Összeveszni nem fogunk, valóban mást látsz, mint pl. én. Kíváncsivá tettél!

genevieve 2011.04.28. 16:24:11

@sogeking: én senkit:-)

nem magamról irtam:-)

sogeking 2011.04.28. 16:25:32

@genevieve: sunáznám sunázná, akárcsak te :D

genevieve 2011.04.28. 16:26:17

@sogeking: laminak irtam anikóról, és utána sunáznának,hogy akárcsak ő is anikót:-)

Albino Vernyul 2011.04.28. 16:26:23

@mézescsók: Kurva unalmas vagy.. Egy regi posztod kicsit aktualizaltad, oszt kesz... Raadasul azt se tudod mit beszelsz, es onellentmondasz.. Csak igy tovabb..;))

frea 2011.04.28. 16:26:31

@genevieve: Most már magyarázhatod a bizonyítványt!DDD

foxglove (törölt) 2011.04.28. 16:30:17

@mézescsók: "Az elején úgy jött le, hogy rettenetesen rossz anyagi körülmények közül jött, Ő támogatja Anyukáját, egy lepusztult konyhában van a videofelvétel is,"
Nézd meg még egyszer. Kevered Zsuzsival.

_most_ 2011.04.28. 16:31:30

@mézescsók: Eddig korrekt vélemény.

genevieve 2011.04.28. 16:32:03

@frea: végül is tök mindegy:-)

Trevlovics 2011.04.28. 16:32:34

@foxglove: nagyon sokan keverik. anikót kizárták még az elején dobálás miatt. zsuzsi van benn. zavaró, hogy még a bentiek is következetesen, de tévesen anikónak szólítják.

genevieve 2011.04.28. 16:37:26

@Trevlovics: az a kizárás pusztán politikai meghurcolás volt:-))

Narancsot dobálni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.

Trevlovics 2011.04.28. 16:41:45

@lami83: én ellenszenvet vélek felfedezni benne (amit egy helyen ő maga is elismer), úgyhogy nevezzük inkább simán csak véleménynek.

az én rózsám vasutas 2011.04.28. 16:44:20

@mézescsók: Remek. 9 pont. Egy a minusz, olyan hosszú hogy nem lehet végigolvasni.

sogeking 2011.04.28. 16:44:24

Ani tényleg ügyes. míg a pókerasztalnál játszanak, megcsinálja a játékosok körmeit is.

genevieve 2011.04.28. 16:44:25

@Trevlovics: izgulsz mikor ér a "J" betűhöz?:-)

Trevlovics 2011.04.28. 16:45:58

@genevieve: izgalom nincs bennem, de kíváncsi vagyok. viszont a jerzsi tábor (ha van még ilyen) még meg sem ünnepelte a döntőbe jutást.

genevieve 2011.04.28. 16:46:39

@Trevlovics: van, csak én osztódással szaporodtam:-)

locsolóember 2011.04.28. 16:46:50

@mézescsók:
Megvárom a többiek jellemzését is.
(Főleg Alekoszét.)
Addig is; mijaza árkon túli hegymester?

locsolóember 2011.04.28. 16:50:12

@sogeking:
De csak azokét az emberekét, akik tudják, ki ő.

frea 2011.04.28. 17:04:34

@genevieve: Ma persze, mint tudjuk, be vagy folyásolva. Majd holnap odafigyelünk rád!Amikor nem folyás alatt vagy!

Albino Vernyul 2011.04.28. 17:08:51

@frea: Miota mondtam neki a GBK-t, teljese be van folyasolva..;)

inmemancsi 2011.04.28. 17:09:26

évi egy értelmes mondatot nem tud alkotni és riporter akar lenni

inmemancsi 2011.04.28. 17:10:41

és a kezével tapsol is az öözés mellett:))

inmemancsi 2011.04.28. 17:12:16

ma láttam az utcán tordas ildi nővérét,

frea 2011.04.28. 17:12:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ma még hivatkozhat rá, de holnap...

sogeking 2011.04.28. 17:13:56

@inmemancsi: közös fotó, autogram? esetleg énekelt valamit?

inmemancsi 2011.04.28. 17:16:40

a francba ez eszembe se jutott:)) pedig licitáltathattam volna itt a hogyvolton:(((

ja várjál lassú felfogás helyett mi a szöveg? több minden futott át az agyamon:))

az én rózsám vasutas 2011.04.28. 17:19:32

@inmemancsi: Tegnap még rendezvény szervező és partytündér akart lenni. Sokoldalú lány Évánk. Tartom a véleményem, szerintem filmcsillagnak kéne mennie, az Éva és a nyolc négerben nagyot alakítana.

mézescsók 2011.04.28. 17:20:35

Folyt. következik:
Éva:
Külső: az arcával nem lenne különösebb baj, szerintem szépek a szemei. A táskák lehetnek genetikai adottságok, de azért a piálás is hozzásegít. Ezen részben lehet segíteni, részben pedig kendőzhető. Tud nagyon pocsékul és nagyon jól kinézni. A haja már rég nem divat, de ha neki ez tetszik, akkor lelke rajta. Az alakja szerintem alapvetően formás, pl. a lábai, és arányos. Viszont tény, hogy magára szedett néhány kilót. Ettől még nem lenne undorító, sok nő boldog lehetne, ha így nézne ki. A gond az, hogy 28 éves korára néz így ki (a CKÖ fotózásra menjetek vissza, ha érdekel benneteket). És pardon: többen emlegetitek Éva korát, csak tudnám, hogy mi a francért: 28 az olyan sok? Mintha egy matróna lenne a többiekhez képest! Segíthetne magán, ha lenne hozzá akaratereje. Szerintem egyébként van is, mert az egyik legtudatosabb játékos!
Belső: visszatérnék az előző mondat végére: hozta azt, amivel bekerült. Győzni mindenáron: ehhez maximálisan tartotta magát, még akkor is, ha a cél - lábat vetni a celebvilágban - nekem nem is tűnik szimpatikusnak és épeszűnek. Nem szeretem a taktikázásait, a kirohanásait, a piálását, a rosszindulatát, az Alekossazl való pankrációit, az állandó mentegetőzéseit, a szereplési vágyát, az önzését, a kontroll teljes hiányát,a közönségességét, esetenként a durvaságát, a feladatokhoz való hozzáállását - nem is hozok példákat rá, mert ezeket már annyiszor leírtátok/leírtam. Viszont tény, maradéktalanul hozta azt, amivel bejött törtető Évaként. Ezért respect.
Győzelemre is esélyesnek tartom, bár szerintem szerzett elég ellenszavazót itt kint. Ha nem mutatják meg a Gigi elleni párbajakor arcokkal az állást, akkor nem jött volna vissza a villába és ez a többiek további sorsára is hatással volt. Gigi szavazói sztem azt hitték, hogy ennyi szavazat is elég, az Éva rajongók meg rányomtak még egy két sms-t. Feltételezve, hogy nem a csatorna sumákolt el valamit, de miért is tette volna?
Van esélye annak is, hogy nem jön vissza Anikó ellen, de ezt nem Anikónak köszönheti, hanem saját magának, annak, amit eddig kialakított a nézőkben. Anikó különben szerintem a játék előző részeiben - különösen az elején - bármikor simán kint hagyható lett volna, de majdnem annyira mellékes szereplő volt a villában, mint némi túlzással Jerzy. Most is csak azért tartom esélyesnek, mert kicsi a választék.

Alekosz:
Külső: jól látta saját magát, hogy átlagember. Nézzetek körül környezetetekben, pókhasú (vagy az lesz), rossz tartású, nem különösebben jó vagy rosszképű, mint a többség. Egyes dolgokban nagyon igényes a külsejére (hajzselé), minden másban az öltözködésen kívül igénytelen. Ha kijön, valaki megmondhatná neki, hogy pocsék az izlése! És, hogy egy kis testmozgással javíthatna magán. Ha akar persze, de szerintem nem akar, mert vagy ilyennek tartja az etalont, amilyen Ő vagy pedig lusta. Egyébként szerintem az utóbbi.
Belső: annyiszor lett elemezve már, hogy nem sokat tennék hozzá. Az én véleményem az, hogy külső manírjait tekintve sznob (a nyakkendő az úriemberség ismérve, az idegen szavak helytelen használata, a szokásokhoz való merev ragaszkodás, az általa elitnek vélt magatartás, szövegelés - ezt egyszer már kifejtettem), agyilag viszont nem annyira retardált, mint amennyire látszik.
Nem érdekel különösebben senki iskolai végzettsége, nem zavar a 8 általánosa, mert ettől még lehetne intelligens, de nem az. Volt egy 6 elemit végzett nagyanyám, nála intelligensebb és embernek jobb személlyel kevéssel találkoztam az életemben. Parasztasszony volt, csodálatos beszéddel, stílussal (ahogy mesélni tudott!!!), humorral, tapintattal, emberséggel, stb., bármikor, bármilyen környezetben büszke lettem volna rá, de ez most itt nem requiem a mamáért. Viszont csak ezért nem írtam Alekoszról, hogy paraszt, mert ezzel csak megsértettem volna valakiket.
Viszont: A. is hozta azt, amit ígért, nevezetesen az okostojás szerepet. Maximálisan. Nem változott a villalét alatt, de miért is tette volna, amikor ezt hiszi tökélesetnek? Különben bejött neki. Nem tudom, hogy tudatosan-e vagy ösztönösen, de rájött, hogy mire vevők a nézők. Ha igaz az, hogy filmekből tájékozódik, akkor inkább az előbbi.
Érdekes a nézők Alekoszhoz való hozzáállása. Tudom, hogy profán a hasonlat, de így húsvét táján eszembe jutott: amikor Pilátus a zsidók húsvéti amnesztiájának lehetőségére utalva a zsidókra bízza a választást, hogy ki kapjon kegyelmet, Jézus vagy Barabás, akkor érdekes módon az emberek egyénileg azt mondják, hogy Jézus, de amikor együtt kérdik őket, akkor az hangzik, hogy Barabás. Ha a nézők nyilatkoznak, akkor általában mindenki lehülyézi, kineveti, beteg embernek tartja, stb., de a szavazásokkor és a népszerűségi indexek összeállításakor elől jön ki. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem szerethető figura semmilyen szempontból. Félresikerült, félrenevelt, félredimenzionált ember.
Évával való kapcsolata a manipuláció iskolapéldája, mert a manipulációhoz ért elég jól. Bár néha elgondolkodtam azon, hogy nem a többiek voltak-e annyira hülyék, hogy bevették a szövegeit. Egyébként érdekes, hogy Alekosz voltaképpen a kezdettől fogva alig néhány emberre koncentrált, a többi, mintha nem is igazán létezett volna számára. Aki igen: Olivér, Éva, később Anikó és a Rácz-testvérek, akiktől félt. Gigitől a kezdet kezdetétől, mert visszaverte az "udvarlását", Bécitől, mert az erősebb volt. Ezt annak ellenére állítom, hogy Béci már rég kiesett, mert hülyén választott. Alekosznak a többi néma csend. Még Szandi is. A többiek mintha nem is léteztek volna. Szóval jól mérte fel az erőviszonyokat. Viszont jósnak ne menjen, mert a jóslatai ritkán jönnek be.
Ettől függetlenül: nem hiszem, hogy a műsorából lesz valami. Egyrészt azért, mert amire az elkészül, lesz más, ami leköti a nézőket. Másrészt azért, mert már láttunk olyat, hogy egy műsor dobozba kerül. Harmadrészt azért, mert annyira azért nem érdekes fazon. Ahhoz, hogy "meggörbedt időben meggörbedt férfi" még egypár felvonásra "divatba" jöjjön, III. Richard kell. Meg esetleg Cseh Tamás és Bereményi Géza.
A játék megnyerésére feltétlenül esélyesnek tartom, de nem első helyen.

Jerzyről most nem írok, mert álmos vagyok és alszom egyet. Majd ha visszajövök estefelé,de ha az eddigiek közunalomra tartnak számot, akkor nem írok róla semmit. Majd elválik.

inmemancsi 2011.04.28. 17:22:23

@mézescsók: te jó ég, nyiss inkább egy bloggot erről, ha annyira

frea 2011.04.28. 17:35:06

@mézescsók: Köszi, kimerítő volt, utóbbi kettővel túl sok bajom nincs is. A hímneműről még lehetett volna pár dolgot górcső alá venni.Anikóról merőben eltér a véleményünk.

az én rózsám vasutas 2011.04.28. 17:50:45

@mézescsók: Igaza van Aleknak, Gigitől én is félnék odabent. Bármikor szembejöhet a nappaliban és rám mosolyoghat. Bélától csak szimplán undorodott, ahogy Olivér is. Nekünk jó emberismerőknek ez érthetetlen.

sogeking 2011.04.28. 18:02:38

@frea: albino nyúllal néha szoktunk old school partit csinálni, amikor éjjel nincs onlájn, de úgy látszik már most hangulatban van:)

www.youtube.com/watch?v=E4MZw4jec_k

sogeking 2011.04.28. 18:13:08

@Albino "karazsnyikov" vernyul: a következőt majd az új posztba írom:)

MegLepke 2011.04.28. 18:29:07

@sogeking: úgy látom, teljes váltás történt online közvetítés ügyben. Remélem, jól végzitek a munkátokat.:)

sogeking 2011.04.28. 18:37:14

@MegLepke: hát a semmit könnyű közvetíteni:) biztos te szabotálod mindíg a takarítónénit aki kezeli az onlájnt
süti beállítások módosítása