Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X129

2011. április 25. 15:10 - Hódos Hajnalka

Nagyon büszke vagyok a fijjugra, remek pályaművek érkeztek és még nem késő csatlakozni!

Játsszunk locsolósdit, azaz felhívás férfi olvasóinknak/kommentelőinknek!

Írjatok locsolóverset! A stílus szabadon választható, az egyetlen feltétel, hogy szerepeljen a versben a "hogyvolt" szó. A pályaműveket ma este hét óráig várjuk, kommentben. Akinek a verse a legjobban tetszik, kap egy üveg Irsait. A szőrös szívű zsűri is összeállt, a hogyvolt blog hölgy olvasói/kommentelői kezében a döntés, név szerint: nyuszómuszó, MegLepke, Ancilla, genevieve, Kivétel, ananivi és jahuu.

Eredményhirdetés ma este 20.15-kor, hajrá!


Mesélhetnék megboldogult leánykorom locsolkodásairól, de ahhoz ki kéne raknom a tizennyolcas karikát, és nem tudom, hogyan kell, úgyhogy inkább nézzük, hogyvót az öfi meg a kiválasztás. A hová tűnt Damon Hill analógiájára reggel mindenki Anikót keresi, kicsit kevesebb lelkesedéssel, mint a mi szeretett Palikunk. Igen, azért aludt a nyugiban, mert Gigiék cuppogtak. Megy így mozgott az ágy is. Meg nyikorgott. De. Ne mondja, Gigi, mert de. A hálóban Éva susmutol Alekosszal. Most már tényleg nem lehet kockáztatni, ha be akar kerülni a fináléba. Tényleg az lenne a legjobb, ha Anikó és Jerzsi mennének párbajozni, de a Jerzsi megsértődne, ha rá rakná a jelet és őt vinné. És? És az lenne a jó, ha Jerzsi nem őt, hanem Anikót vinné. Biztos, hogy úgy csináljuk a kiválasztást, ahogy megbeszéltük? Hogy az Anikóra rakjuk? Miért ne lenne biztos? Hát csak kérdezem. Alekosz szerint nem elkerülni kéne ezt a párbajt, Éva inkább arra törekedjen, hogyan jön vissza. Ennek a párbajnak létre kell jönni és meg kell csinálni, ennyi. Éva fél, olyan picike volt a különbség a Giginél, pedig őt gyengének tartotta. Anikó meg elég sokáig kihúzta, hiperérzékeny, meg a színészi teljesítményei.. És attól is fél, hogy Anikó nagyon csúnyán fog fellépni ellene. Tudod, Olivér mit javasolt? Hogy maradjak úrinő. Felnyerítek, hogy micsoda?

Hogy a közelgő párbajról kicsit eltereljék a játékosok figyelmét, kapnak egy hülye feladatot. Rajzolják le az ex-villalakókat. Olivér középen áll, a lányok két oldalt, Zsófinak harmadszorra csak sikerül megérteni, hogy a tedd karba a kezed nem azt jelenti, hogy tegye a csípőjére. Úgy, úgy. Évának nem is ér a keze így a táblára. A radír meg nem radíroz. Alekosz festménye részletgazdag lesz, ettől Olivér nagyon tart. Anikó visítva röhög, Éva rajza olyan Olivérről, mint egy thai szakács, aki nagyon be van baszva. Pedig még nincs is szeme. Ja, az nem a szeme? Alekosz örül, mert Anikó rajza rá hasonlít, nem Olivérre. Tudtam, hogy én szerepelek az álmaidban! Aztán elégedetlenkedik, nem tudja lerajzolni Zsófit, mert megjelenülnének a valós érzései, és nem akarja őket láttatni. Túl bensőséges, túl privát. Lehet, hogy beléd szerettem, azért nem tudlak lerajzolni. Hogy mennyire nem, az Anikó értékeléséből derül ki, hát ez azért nem kutyafasza!

A művek elkészültek, Éva Olivérje egy vaddisznófejű lény egy kategórián kívüli horrorfilmből, Jerzsi azt sem tudja, mi ennek az alkotásnak a stílusa, felszisszenek, sok mindent mondanék erre a firkálmányra, de az alkotás szó lenne az utolsó, ami eszembe jut. Olivér sem akar nagyon belemerülni, de mi a fasz az a fejem tetején? Alekosz rajzán a mögöttes tartalom az, ami fontosabb. Aha, egyenesen a Majmok bolygójából. Mire Gigihez ért, addigra már tudott rajzolni. A Gigi ujjait nézd! Igen, az öt pálcika valóban a részletgazdagság csimborasszója. Anikó egy jelenetet rajzolt egy elég komoly könyvből. Káma Szútra? Nem, a Biblia. Ez a tudás fája. Ti már elég sok mindent tudtok, amit mi még nem. Én azt is észrevettem, hogy Anikó odarajzolta Évát is. Ott tekereg a fa törzsén.

Játszásiból kiválasztósat játszanak, az ex-villalakók jelet raknak. Valamilyen okból kifolyólag mindenki jégkrémet zabál, egyesek szörcsögnek tőle, megint mások a pálcikával mutogatnak. Olivér egyféleképpen tudja megoldani, hogy az Éva ne menjen párbajozni, úgy, hogy ezt a jelet egy fiúra rakja. Az én kiválasztottam Jerzsi. Gigi szerint túl sokat hangoztatják az Éva-Anikó párbajt, ennek nem ad sanszot. Ha már így alakult, hogy két lány van benn, maradjanak is benn. Rakhatná Jerzsire is a jelét, de ő még mindig közelebb áll hozzá, mint Alekosz. Alekosz. Zsófi, mikor bejött, volt egy játék, hogy ki ne legyen a fináléban, akkor Évát mondta. Hogy kompatens legyen a dolog, a jelemet nem rá, hanem Jerzsire rakom. Jerzsi nem csodálkozik, mert egyszer már volt összebeszélés. Éva az életére esküszik, hogy nem beszélt össze az Anikóval ilyen dologban! Van itt egy érdekes meglátás, szólal meg Alekosz, a levegő kezd megfagyni. Ha kialakulna egy olyan szituáció, hogy az Éva rám teszi a jelét, a Jerzsivel megbeszélem, hogy rám tegye a jelet, én ráteszem valakire, Anikó valakire teszi, nekem kettő van és kiviszem az Anikót. Azért, hogy az Éva elkerüljön egy párbajt. Ez könnyen előfordulhat. Ha sikerülne visszajönnöm, az Éva megúszta és benn van a fináléban. Éva nem akarja, hogy ez megtörténjen, mert nem venné a szívére, ha Alekosz kinn maradná. Lehet, hogy feladná a játékot, mert nem tudná elviselni, hogy miatta esett ki. Éva bőg, ez a szerencsétlen nő tényleg egyre szarabbul néz ki. Anikó szeme elsötétül, még a bilikék fülesei sem fityegnek, hanem haptákba vágják magukat. Na, erről az egészről az a véleményem, hogy itt én ebbe a kurva játékba befolyásolni már semmit nem tudok, azt csináltok, amit akartok, bárkivel kimegyek párbajozni és bekaphatjátok a faszomat, de jó tövig. És most elszívok egy blázt. Felemelem a táblát, tíz pont. Mintha magamat hallottam volna, csak az én mondatomban lett volna még valahol elrejtve egy lófasz is.

Anikó után Éva is kivonul cigizni, esküdözik, hogy nincs semmiféle taktika, meg hogy ő ezt nem akarja. Nem tudnék a szemembe nézni, ha kiejteném a legjobb barátomat az önös érdekeimmel. És most Anikó ne támadjon neki. Akkor meg ne idegeskedjen. Olivér Alekosszal beszél, te tudsz hatni a Jerzsire. És? Magyarul meg kéne neki magyarázni, hogy menjen párbajozni, el kéne vele hitetni, hogy a párbaj egy szép dolog. Olivér köhög aztán erőltetve felröhög, én végképp megnyugszom, a Nagy Taktikus lófaszt nem ért abból az egészből, ami történik, még azt sem fogta fel, hogy Alekosz fejben már összerakta a finálét is, az idétlen szövegelése pedig, hogyaszongya nem akarok a szádba adni semmit, még jobban megerősít ebben. Alekosz azért poénkodik még vele egy kicsit, ja, hadd szokja Jerzsi a kamerákat, haha, de biztos vagyok benne, hogy ugyanazt gondolja, mint én. Anikó és Gigi a kanapén beszélget, olyan tróger egy héttel a finálé előtt kiesni, nyavalyog Anikó. Gigi szerint Éva kellőképpen fél tőle. Anikó abban bízik, Éva nem fog szart csinálni a szájából. Hányszor csinált?

A helyes kis búcsúbuli vadnyugati stílusú lenne, ha nem úgy nézne ki mindenki, mint Józsi sógor a hobbikertben. Anikó, a fekete áru szuperszexi, hát ott meg a redneksz. Ez utóbbi Zsófi copfokkal. Olivér és Jerzsi, a két szellemóriás a fürdőben elemeznek. Jerzsinek olyan érzése van, vagy Anikó, vagy Éva lesz a kiválasztott. Ha döntetlen lesz, tudja, kit fog választani. Kíváncsi rá, ha kiválasztja ikszipszilont, kiviszi-e a másik lányt, vagy őt választja. Olivér halálbiztos abban, hogy Anikó kit fog kivinni, Évában kételkedik. Jerzsi szerint a fináléban is eldőlhet, ki lesz a First Lady, az meg igazából eszébe sem jutott, hogy Alekosz őt vinné párbajozni. A nagy elmék találkozása után Éva ölelgeti Jerzsit, nem tudom, mi kínosabb, ez a jelenet, vagy a háttérben üvöltő V-Tech örökbecsű slágere, Miért kell más? Olivér még megpróbál egy utolsó nagyot alakítani, a matarészeg Évának magyaráz a kertben, Jerzsinek ugyanannyi keresnivalója van itt, mint akármelyikőtöknek. Éva Alekosz kezét fogdossa, igen, menjen Alekosz párbajozni helyette az Anikóval vagy a Jerzsivel! Szeretné! Olivér karnyújtásnyira van a cuccozik, Éva vállat von, de ez minket nem érdekel, mert szeretjük egymást. Ne akard elküldeni helyetted, fújja ki a füstöt Olivér, aztán az oroszlán utolsó foga is kihullik nagyon koppanva a földre.

Kicsit később a holtrészeg Éva leesik a kanapéről, nem történt semmi, végig itt volt, öleli magához Alekosz, a fiúk ordítva röhögnek. Levél érkezik, Oli megkéri Anikót, hadd olvassa fel őket ő. Jerzsi, Gigi nem jó öntés, öntes. Döntés? Az. Jerzsi, Gigi nem jó döntés, Ani, ne szólj meg másokat, te sem vagy angyal. Ezen az üzeneten Jerzsi és Anikó összerúgják a port, a vita lényeg a következő. Jerzsi: ez a Gigi és az én dolgom, vájkálsz a magánéletemben. Anikó: a Gigi megkérdezett engem és elmondtam a véleményem, haladjunk. Anikónak kemény estéje van, épp most veszett össze a Jerzsivel, most meg Éva közeledik. Évát nem érdekli ez a Jerzsi. Aranyos, meg minden, de nem érdekli. Egy kibaszott Jerzsi! Kibaszottul leszarom, hogy hova fejlődött! Nem érdemli meg, hogy a fináléba kerüljön! Nem fogom hagyni! Aztán taktikázni kezd, ami merev részegen nem kis teljesítmény, Anikó eszeget és türelmesen hallgatja. Éva taktikája a következő: röhögnek rajtunk a hülye pasik, utálom a pasikat, ejtsük ki őket! A hogyanra a válasza egyszerű: mi nők vagyunk. A taktika még kiegészül a következő elemmel: nem érdekel. Anikó bölcs. Na gyere, menjünk be lefeküdni. Anikó, csak azt akarom mondani, hogy mi ketten nők vagyunk, és nem hagyjuk majd egyik pasinak sem, hogy minket kiverjen a fináléban! Az öfi végén Anikó lapockás pólóban beszélget Alekosszal, nem árulja el, kire teszi a jelet. Alekosz arra játszik, hogy meggyőzze Anikót, az a legtisztább, ha megmérkőznek Évával. Annyira adja magát, hogy itt a két lány. Akkor miért akarod az Évát megvédeni? Mert szeretne ott lenni. Én is szeretnék. Miért lehetnénk ott mind a ketten? Meglátjuk, Anikó, a vak is azt mondta.

Kezdetét veszi az utolsó kiválasztás, a Négyek a kanapén kuporognak. Alekosz szeretné elkerülni, hogy ő legyen a kiválasztott, jó lenne most már párbaj nélkül bejutni a fináléba. Jerzsi nagyon kíváncsi a kiválasztás kimenetelére, lehetséges, hogy a két leányzó összebeszélt. Anikó fél. A kisfilmek az elmúlt hét eseményeiből lesznek összeválogatva, rögtön az elsőnél tökön szúrom magam, már megint megnézhetjük, hogy settenkedtek be a kiesettek a Villába. Éva, mit éreztél? Elsősorban Olivérnek örült. Sok pozitív energiát hoztak be. Alekosz úgy érezte, mintha már vége lenne a játéknak és elmentek volna közösen kempingezni. Gondolom, Agárdra. Strandhangulat volt. Jerzsi, milyen érzés volt látni Gigit? Az első pillanatban boldog volt. Örül, hogy itt volt, mert tisztáztak egy fontos kérdést. Anikó, segítette ez a néhány nap? Segített, nem voltam egyedül. Hogy esett Olivér viselkedése? Lilu addig csűri-csavarja a szót, míg Anikó ki nem mondja, hogy igen, bántotta. Hogy kiről szólt az első kisfilm, fogalmam sincs. Talán Alekosz. Alekosz egyébként nem azt mondta, hogy Éva lába gombás, hanem azt, hogy rá férne egy pedikűr. Éva szereti Alekoszt, de úgy ki tudja hozni a sodrából! Amíg Éva ilyen dolgokkal foglalkozik, hogy pedikűr, addig jó. Anikó, miért Alekosz a napraforgó? Néha rám is rám férne, hogy gondolkozzam, mielőtt beszélek, de hát abban az állapotomban, hehe. Alekosz a nők terén napraforgó, hihihi. Éva, a párbaj óta hogy állsz Jerzsivel? Egyre jobban javul a viszonyunk. Kedveli, vicces a Kölök.

Jerzsinek jólesett, hogy Éva meghallgatta, de tart attól, ha Éva iszik egy kicsit, akkor beszólogat. Úgy néz rá, mint egy normális ember. Alekosz, miért bántod időről-időre Évát? Ha ő valakit megszeret, előjön belőle ez a csipkelődés. Ez olyan, mint az oviban, hogy annak a lánynak a copfját húzzuk, amelyik tetszik? Igen. Jó érzés helyre tenni utána, megvigasztalni. Liluból kibukik egy jézusom, Alekosz, te beteg vagy felkiáltás, mi ezt eddig is tudtuk. Anikó cáfolja Lilu állítását, nem a többiek fordultak ellene a párbaj után, ő húzott fel egy falat. Ezekkel az emberekkel nem ápol olyan viszonyt, mint azokkal, akik már kiestek. Jerzsi szabadkozik, kivel tudta volna megbeszélni a problémáit, mikor Alekosz Bécivel főzött, Anikó meg a nyugiszobában aludt? Éva meghallgatta. Annak is örült, mikor visszajött és örültek neki. Ő is nagyon örült, bárkinek örült volna, aki neki örül. Ki a napraforgó a Villában? Éva már Anikóra sem mondja, itt vagyunk öt hónapja. Már senki nem az. Jerzsi soha nem mondott ilyet semmire, lehet, hogy most rá mondják Éva miatt. Anikó nem adja ezt a titulust senkinek. Ez az övé. Jerzsi marad utoljára, szerencsétlen kiakad, mert lejátsszák a Éva kibaszott Jerzsizését is. Anikóval kapcsolatban még mindig köti az ebet a karóhoz, nem szemtől-szembe beszélt a magánéletéről, jól van, haladjunki. Éván nem lepődött meg, megint hozta a formáját. Éva csak annyit szeretne mondani, hogy ők öt hónapja tolják, Jerzsi egy hónapja kezdett pozitívan változni. Éva, mit érzel Jerzsi iránt? Kedvelem, de azt akarom, hogy Alekosz, Anikó és én legyek a fináléban.

Kis nosztalgia, ki miért jelentkezett a Villába? Éva azért, mert rendezvényszervező szeretne lenni és a médiában szeretne szerepelni. Előzőhöz okj-s tanfolyam kell szerintem, utóbbi megvolt, pákisaranyom. Anikó ki szeretett volna törni abból a közegből, amit talán nem jól értékelt. De igen, Baja tényleg egy proviniciális porfészek, egyetértek. Nem egy akárkinek lenni, hogy megismerjenek. Alekosz azért jött a Villába, hogy a beképzelt, nagyképű embereket szembesítse saját magukkal. Volt egy-két ilyen, de azért ez egy nagyon jó banda volt. Jerzsi egy jobb, egy könnyebb élet reményében jelentkezett a játékra. Hogy bebizonyítsa, egy Szépfiú is lehet normális. (hangosan röhögök) Egyszerű átlagember vagyok, normális hibákkal. Kezdjünk, Jerzsi, te vagy az első. Éván és Anikón gondolkodtam sokat. Mérlegelnem kellett. Anikó, rengetegszer megbántottál, a falat nem akarod lebontani. Éva, okoztál nekem sérelmeket, ezek az emlékek egy életen át megmardnak bennem. Hiába állunk közelebb. Éva. Éva Anibabára teszi. Mindannyian kifelé gondolkozunk, feszültek vagyunk. Sok szó esett taktikáról is. Én vagyok az, akinek nincs esélye elkerülni egy párbajt. Sose tenném az Alekoszra. Másfél hete tudja, hogy kire rakja, ezt nekik le kell fájtolni. Alekosz Évával ellentétben nem feszült, jól elvan. Akár egy évig is el lenne itt velük. Valakire tenni kell. Úgy tűnik, nem vagyunk jóban, de ő úgy érzi, sokkal jobban megvannak, mint gondolnák. Anikó. Anikó az utolsó. Rengeteget hangoztatta az Éva-Anikó párbajt, de nem szeretné, ha a fiúk nyugodtan ülnének a babérjaikon. Nekem ez a párbaj nagyon fontos. Mert még nem voltam, és hogy önmagamnak bizonyíthassak. Akire tesz, úgy gondolta, ma este nem fog jelet kapni. Alekosz. Anikó bízott benne, hogy ez a mai este így alakul. Ha ez egy taktika, taktikáztam. Végig matekoztam, ezt tudtam kitalálni. Félek, de örülök. Na aztán ott legyen ám az eszed, te lány!

S-nek köszönöm a képeket és a virtuális locsolást is :)) 
 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2011.04.26. 11:01:42

@frea: szia:-)

a találkozó elég érdekes volt:-D
olyan valakivel találkoztam akire nem is számítottam....nekem azt mondta, hogy nem szokott kommentelni, csak olvasni ...bár utólag belegondolva bárki lehetett:-)

lehet thomoceusz tisztelt meg név nélkül:-D

frea 2011.04.26. 11:02:38

@Trevlovics: Remélem, jók a megérzéseid!

genevieve 2011.04.26. 11:03:54

@Trevlovics: hmmm, az előző vv-ben milo édesanyjáért is helikoptert küldtek:-)

frea 2011.04.26. 11:04:07

@genevieve: Biztos inkognitóban akart maradni. Jót beszélgettetek?

Trevlovics 2011.04.26. 11:08:19

@frea: hát, ez nem is annyira megérzés, inkább csak arra gondoltam, hogy majd pont erre ne ugrana rá a csatorna?

frea 2011.04.26. 11:08:21

@Trevlovics:Attól tartok, nem lesz itt az anyuja, csak úgy lenne értelme, ha Anikó is ismerné a hírt.

dr. gernika 2011.04.26. 11:10:19

@Toszkana: Ez aztán elmés ellenvélemény volt.

nowo 2011.04.26. 11:15:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nézd,lehet,hogy nincs igazam Anikót illetően.
De tételezzük fel,hogy a Te véleményed sem olyan egyértelmű,hogy "csak a vak nem látja".
Egyébként pedig nyugodtan ugord át a beírásaimat.

Trevlovics 2011.04.26. 11:18:23

@frea: akkor meglátjuk, szerintem tudni fogja, már csak azért is, hogy ha mégse lenne ott tényleg, akkor számítson rá, és ne omoljon össze, ne ott szembesüljön vele.

nowo 2011.04.26. 11:18:34

@MÁRIA TERÉZIA: Viszont Éva gyengébb Anikónál, tehát Oli inkább őt favorizálja, hogy bekerüljön a döntőbe..

Azt senki nem tudhatja egyelőre,hogy a közönség köreiben Anikó erősebb-e,vagy Éva.
Más fórumokon nagy Anikó-utálat érzékelhető.

Albino Vernyul 2011.04.26. 11:26:45

@Trevlovics: Ezektol kitelik.. Elotte bent majd jol fel is huzzak a hangulatot, azt lefogadom.. Innet jon a fikcio.. Parbajra ki, sehol, jol osszecsuklik, meg egy Szandikaval ratesznek, ezutan a musor egyharmadanal Kolosi szemelyesen meghozza.. Ezutan Aniko felpattan, artalmatlanna teszi a ket gorillat, tokon rugja Balazst, kiszalad, es kizarjak..;)

genevieve 2011.04.26. 11:26:50

@frea: igen, én jól éreztem magam:-)
szerintem Ő is:-)

genevieve 2011.04.26. 11:28:33

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

a búcsúzás előtt zsófi jelentőségteljesen ránézett anira és azt mondta, a párbajon MINDENKI ott lesz akit szeretnél!

_most_ 2011.04.26. 11:31:57

@Trevlovics: Szerintem is rámennek majd erre, kell a dráma, az hoz nézettséget. Aztán ha Anikó kisírta magát, majd megjelenik az anyukája is, azt lesz nagy összeborulás.

Albino Vernyul 2011.04.26. 11:42:45

@genevieve: Tudom, elraktaroztam..
A forumozokrol hovatartozasilag lenne par megallapitasom, de inkabb nem...;)

genevieve 2011.04.26. 11:44:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul: milyen hovatartozásra gondolsz?:-)

faji,nemi, politikai, társadalmi?

Zelefánt 2011.04.26. 11:56:18

@genevieve:
Milyen is lehet egy IGAZI fórumozó?...
Dagadt, ötvenes, SZDSZ-szavazó cigány buzi, aki azt sugallja magáról, hogy huszonéves szőke-kékszemű főiskolás leányka, amilyen a lelke legmélyén talán valóban lenni szeretne?
Albinyuszit most én sem értem.

(Nem, Hajnalka, nem voltam kirekesztő, irgalmazz! Csak töprengtem, töprengtem.)

Zelefánt 2011.04.26. 11:57:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Így már értem, némileg, bár én egyik bábura sem gerjedek, talán ezért ki is lógok a sorból.

genevieve 2011.04.26. 11:59:49

@Zelefánt: milyen kis gyanakvó vagy te:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 12:01:12

Ani: Hol van az az Ascot?
Ali: Escort? Az ott ül. Egen. Állj rá apukám!
Jeri: Hagyjuk ezt a vonalat.
Ali: Hagyjuk?
Jeri: Persze.

Jók ezek a srácok, döntőben a helyük.

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 12:03:48

@genevieve: Nem adunk külső infókat, benne van a szabálykönyvben. Még jó, hogy nem teszed fel a söntéses videónkat.

Albino Vernyul 2011.04.26. 12:13:01

@genevieve: Hogy melyik lakonak milyen szurkoloi vannak viselkedesileg.. Megjegyzes egy masik kommentre, hogy mas forumkon fikazzak Anikot..;)

_most_ 2011.04.26. 12:20:19

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ja gondolom arra gondoltál, hogy Anikó szurkolói tökéletesek, mint Anikó.

genevieve 2011.04.26. 12:26:04

@lami83: biztosan:-)

nekem is olyan kockás a hasam mint bécinek:-D

Albino Vernyul 2011.04.26. 12:27:26

@lami83: Nem.. Senki se tokeletes, Aniko se..;))

nowo 2011.04.26. 12:34:43

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
na mi van,az én kommentjeimet mással beszéled meg?
Kis egyenes Anikó-drukker.

genevieve 2011.04.26. 12:37:54

@nowo: na! csak semmi személyeskedés...nem mással beszéli meg, csak beszél mással is!

nowo 2011.04.26. 12:40:33

@genevieve: arról van szó,hogy A "k" v azt írta nekem az éjszaka,hogy már nem érdeklik az én kommentjeim.
Mondtam neki,hogy akkor ugorja át őket.
Én nem személyeskedem,nekem semmi bajom vele,ő nem bír engem.

nowo 2011.04.26. 12:41:08

@genevieve: akkor miért nem egyenesen nekem reagál?

_most_ 2011.04.26. 12:44:05

@genevieve: Jó ha így nézzük én is szeretnék annyiszor részeg lenni, mint Éva :)

genevieve 2011.04.26. 12:44:41

@nowo: majd fog neked is, ha úgy gondolja:)

nekem meg azért írt, mert "beszélő" viszonyban vagyunk:-)

dr. gernika 2011.04.26. 12:48:20

@nowo: Talán mert nem érdemled meg?

nowo 2011.04.26. 12:50:56

@gernika: talán,bár A "k" v-at nem bántottam egy szóval sem.
Ill. ha én nem érdemlem meg,hogy egyenesen nekem válaszoljon,akkor a kommentjeimmel se foglalkozzon,nem igaz?

genevieve 2011.04.26. 12:55:18

@nowo: pontosan melyik kommentedre gondolsz? mert én nem találom azt amelyikkel foglalkozik....

Albino Vernyul 2011.04.26. 12:56:03

Borus az eg, esik.. Ma nincs szep ido..

dr. gernika 2011.04.26. 12:58:03

@nowo: Sértő stílusban kommentelsz, a reakciókon megsértődsz. Eldöntötte hogy nem fog reagálni, mert nem érdemes veled vitatkozni. Ettől még lehet véleménye arról, amit írsz, és mondhatja másnak is, ez IRL is így megy. Az is egy jelzés, hogy neked miért nem mondja. Ezen nem felháborodni kell, hanem elgondolkodni.

nowo 2011.04.26. 12:59:42

@genevieve: erre:

Albino "karazsnyikov" vernyul 2011.04.26. 12:13:01
@genevieve: Hogy melyik lakonak milyen szurkoloi vannak viselkedesileg.. Megjegyzes egy masik kommentre, hogy mas forumkon fikazzak Anikot..;)

De hagyjuk,nem szeretnék itt senkivel összeveszni.
Távol áll tőlem a személyeskedő fórumozás.
Én Anikót nem bírom,ennek párszor hangot adtam,és ezt Vérnyúl egy idő után nem bírta elviselni.Ennyi.

nowo 2011.04.26. 13:01:29

@gernika:Sértő stílusban kommentelsz, a reakciókon megsértődsz.

Na ez érdekes.
Kit sértettem meg itt,Anikón kívül?
Jelentkezzen.

nowo 2011.04.26. 13:05:20

@gernika: ez volt az én kommentem:

nowo 2011.04.26. 11:18:34
@MÁRIA TERÉZIA: Viszont Éva gyengébb Anikónál, tehát Oli inkább őt favorizálja, hogy bekerüljön a döntőbe..

Azt senki nem tudhatja egyelőre,hogy a közönség köreiben Anikó erősebb-e,vagy Éva.
Más fórumokon nagy Anikó-utálat érzékelhető.

genevieve 2011.04.26. 13:08:10

@nowo: jah, látom már kinek irtad....

de látod pl. most te meg én beszélgetünk egy olyan kommentről amit nem nekem irtál:-)
és én reagáltam rá..ezek szerint nem lett volna szabad?:-)

dr. gernika 2011.04.26. 13:16:55

@nowo: Nem erre gondoltam, úgy általában végigolvasva a megnyilvánulásaidat.

Albino Vernyul 2011.04.26. 13:20:53

Fejet hajtok az Opportunity marsjaro elott.. A 90 napos tervezett elettartalma helyett, immaron tobb mint 7 eve roja kitartoan a mars homokos, voros felszinet, tavol az otthonatol, szolgalva az emberiseg tudasvagyat.. Ave..
Emlekezzunk meg testverrol Spiritrol is, O elveszett statuszban, valoszinuleg energiellatasi gondokkal haldoklik valahol a nagy semmi kozepen.. Amen..

genevieve 2011.04.26. 13:23:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ne csináld már:-)

követeljük vissza a kommenteléseidet on témában:-D

nowo 2011.04.26. 13:23:58

@genevieve: másról van itt szó.
Vérnyúl a jelek szerint bojkottál engem,de a kommentemet és engem (Éva szurkolóival lenézően azonosítva) azért kibeszél.
Ezt nem tartom egyenes dolognak.

Vérnyúl,ezt neked is írtam!

nowo 2011.04.26. 13:26:27

@gernika: kommentelőket soha nem bántok.

_most_ 2011.04.26. 13:28:45

@nowo: Tudod az Anikó szurkolók milyenek, ha rosszat írsz Anikóról, mondhatni virtuálisan meglököd, megfogadják, hogy soha többet nem állnak szóba veled, ez Anikó mértékrendszerében körülbelül két napot jelent.

genevieve 2011.04.26. 13:29:08

@nowo: nem kéne ennyire véresen komolyan venni ezt az egészet:-)

megjegyzem én is mindenkit azonosítok a kedvencével:-)

nyilván, azért tetszik valaki mert tetszik a viselkedése, gondolkodása stb.

ez természetesen rám is vonatkozik:-)

genevieve 2011.04.26. 13:31:00

@lami83: szerintem ezt most kéne befejezni mindenkinek:-)

_most_ 2011.04.26. 13:33:37

@genevieve: ne, pedig most akartam a Béci szurkolókról írni :)

Hódos Hajnalka 2011.04.26. 13:36:39

na, gyerekek mindenki ciccentsen fel egy sört és nyugi.

genevieve 2011.04.26. 13:37:27

@lami83: oké, legyen gyerreknapod....lökheted, de nekem címezd, nem fogok megsértődni:-)

Trevlovics 2011.04.26. 13:46:21

a két mellbimbómba becsíptetek 1-1 kis csengőt, illetve van egy rózsaszín, snoopy-s forrónadrágom, azt még felveszem és a megbékélés jegyében idevarázsolnám a riói karnevál hangulatát. zenét! :)

_most_ 2011.04.26. 13:47:46

@genevieve: á, ha nem sértődsz meg úgy nem az igazi, egyébként is mióta kiesett Béci már nem zavar :)

genevieve 2011.04.26. 13:57:53

@Trevlovics: én megnézném:-)

@lami83: na tessék, igy tegyek valakivel jót:-)

Albino Vernyul 2011.04.26. 14:02:15

@genevieve: En jol szorakozom... Mondtam, Alek bekoltozott a fejembe..;)

genevieve 2011.04.26. 14:03:43

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ha alek beköltözne a fejembe, akkor én beköltöznék a diliházba:-D

Toszkana 2011.04.26. 14:11:15

@gernika: nem vagyok olyan sziporkázó elme mint te.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 14:17:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Szandi azt nyilatkozta, hogy egy Éva- Anikó párbajra nem megy el...

de azt nem mondta, hogy egy Jerzy-Anikó párbajra sem megy el...

Anikót annyira frusztrálja a tudat, hogy esetleg Szandi megjelenik a párbajukon és Évának drukkol majd, ahogy az Éva-Gigi párbajon, hogy inkább lemond egy Anikó-Éva párbajról..

főleg, ha közben rájött, hogy az Oli-Alekosz párt szavazta vissza Jerzyt, és hogy neki viszont ott lehetnek tartalékban a még szavazni akaró Béci fanok egy Anikó-Jerzy párbaj esetén...

Toszkana 2011.04.26. 14:21:00

@genevieve: De olyan vén tyúk sem vagyok mint te.:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 14:22:24

@nowo:

Oli gondolja úgy, hogy Anikó erősebb Évánál, tehát veszély Alekoszra, ezért Oli Évát favorizálja a döntőben Anikóval szemben..

viszont, egy Anikó-Jerzy párbaj esetén "pihentetni" fogja a követőit, hogy tartalékolják magukat a fináléra. Magyarul egy Anikó-Jerzy párbajnál az Oli tábor nem fog szerintem szavazni senki mellett és ellen..

genevieve 2011.04.26. 14:22:55

@MÁRIA TERÉZIA: azért ani nem hülye:-)

egy esetleges nyerést nem fog amiatt elodázni, hogy szandi ott lesz-e és kinek drukkol:-)

főleg, hogy ő aztán ismeri szandi milyen:-))

genevieve 2011.04.26. 14:24:45

@Toszkana: mivel én nem tudom, hogy te mennyi vagy, se azt, hogy milyen nemű igy erre nem tudok válaszolni:-)

viszont az előbbi felvetésnél az életkor nem releváns:-)

_most_ 2011.04.26. 14:28:02

@MÁRIA TERÉZIA: Ha nem megy el Szandi a párbajra nem is érdemes nézni.

genevieve 2011.04.26. 14:30:03

@lami83: dehogyisnem:-)

éva földhöz fogja vágni magát mikor megtudja, hogy kiesett és toronydaruval sem fogják tudni felemelni:-)

_most_ 2011.04.26. 14:34:44

@genevieve: Ja ha Éva fog párbajozni az más, azt nyilván nézem. De mondjuk egy Anikó-Jerzy párbaj pont nem érdekel, tőlem kieshet bármelyik.

genevieve 2011.04.26. 14:36:53

@lami83: ez tény, egy ani-jerzy párbaj dög uncsi lenne...

Albino Vernyul 2011.04.26. 14:37:46

En egy Jerzys parbajt valoszinusitek, de lehet, hogy felkel szerdan, es kiviszi Aleket..

genevieve 2011.04.26. 14:38:08

@lami83: a legdúrvább és szerintem amire a legtöbben lennének kiváncsi az ani-éva....
egy ani-alek nekem csak a végén lenne érdekes, de addig uncsi az is

_most_ 2011.04.26. 14:45:04

@genevieve: Egyébként sose lehet tudni, én például azt hittem a Béci-Jerzy párbaj is unalmas lesz, aztán kellemesen csalódtam :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 14:51:19

@genevieve:

Anikó kétségbeesett azon, hogy az Éva-Gigi párbajon Szandi Évának drukkolt, és most nem tudja mi a helyzet vele és Szandival, mert Anikó ezt pálfordulásnak értelmezte.

Szandi viszont azt mondta, hogy semmiképpen sem megy el egy Éva-Anikó párbajra, amiről persze Anikó nem tud.

Anikó a saját nyugalma érdekében inkább fog választani egy Anikó-Jerzy párbajt, ha közben leesett neki, miért jöhetett vissza Jerzy, kik szavazták vissza és miért.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 14:54:58

@lami83:

Márpedig Szandi megmondta, hogy nem fog elmenni egy Éva-Anikó párbajra. Nem akar választani közöttük és túl kínos lenne neki, ha ezek egymásnak esnének. Inkább nem lesz ott.

Nem tudom egy RTL mire kötelezheti..

genevieve 2011.04.26. 14:55:20

@lami83: de neked is csak a vége miatt lett érdekes:-)

foxglove (törölt) 2011.04.26. 14:55:21

Ez már volt?

"A ValóVilág május 8-ai fináléját követő napon, hétfőn este 19 órától egy ráadás műsorral készül az RTL Klub, aminek a címe ValóVilág – A szembesítés lesz. Azon az estén megjelenik a 16 lakó mindegyike, és ahogyan az a címből sejthető, élőben szembesítik őket botrányaikkal, betartott vagy éppen be nem tartott ígéreteikkel.

Május 10-én, kedden 19:05-kor pedig indul Alekosz új párkeresős reality-je, amelynek végleges címe Alekosz – Szerelem a legfölsőbb szinteken lett. Ha Alekosz igent mond, akkor a görög okostojás önálló műsorban keresheti a szerelmet. Bár a ValóVilágnak vége, a villa nem zárja be kapuit, a villalakókat felváltják a menyasszony-jelöltek, akik 1 hónapon át küzdenek Alekosz kegyeiért."

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 14:58:34

@genevieve:

Anikó nem tudja jelenleg, hogy ki ellen nyerhet, de kalkulálhat az Oli párt erejével, amelyik Évát is visszahozta és Jerzyt is.. Már ha rájön, hogy ők így kerültek vissza..

az Oli pártnak most nem lesz oka szavazásra buzdítani egy Jerzy-Anikó párbaj esetén, nem akarják majd teljesen leszívni a szavazóikat...

foxglove (törölt) 2011.04.26. 15:02:53

@MÁRIA TERÉZIA: akkor a villában volt Olivér, amikor ezt mondta Szandál, fogadok, hogy azóta már elbeszélgetett vele erről.
A másik, hogy egy perccel ezután a kijelentés után Anikót már leszínésznőzte, elég nyilvánvalóan sejtette, hogy nem egy táborban állnak (Ani szerinte Béciékhez fog húzni innentől), nagyon érződött, hogy nincsenek már közeli kapcsolatban. Ja és Évát akarta a fináléban látni, nem Anikót... Ezután miért lenne meglepő, hogy a párbajon is Éva mellé áll? Szép, vastag szeletet szeretne Szandál az Alekosz-tortából, azért meg tenni is kell valamit. Ezt majd szépen elmagyarázza neki Oli.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 15:03:16

@foxglove:

De ez csak úgy lehetséges, ha Alek már aláírta a szerződést a showra.

Fura lenne, ha egy második vagy harmadik vagy negyedik helyezett Alekosz kapna egy showt, akkor tehát már le van vajazva a fődíj?

_most_ 2011.04.26. 15:04:52

@foxglove: ne, csak egy hónap, Alekoszban sokkal több van :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 15:05:43

@foxglove:

Dehát Szandál is Bécinek drukkolt, sajnálta, hogy kiesett. Akkor miért lenne baj neki, ha Ani is a Béciékhez húz? De mostmár mindegy, hisz Béciék nincsenek a házban, már nem tényezők.

foxglove (törölt) 2011.04.26. 15:09:07

@MÁRIA TERÉZIA: én már nagyon sokszor elmondtam neked itt, hogy Alek a legesélyesebb a fődíjra, de...
1. az ő ötlete is volt a barátnőkereső műsor, készpénznek veheted, hogy aláírja.
2. Sok (párkereső) valóságsó kifejezetten egy korábbi valóságsóban kiesett, viszonylag csóró játékosokra épül. A múltkor írtam neked konkrét példát.

Szóval nem, nem lenne fura, ha nem az első helyezett kapna műsort.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 15:13:58

@foxglove: Molnár Anikó második lett a VV2-ben és őrá is építettek Nagy Ő show-t.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.26. 15:15:42

@lami83: Alekoszból már így is túl sok... De nyugodt lehetsz, még legalább bő egy évre (sőt) meg lesz a mindennapi Alekosz-betevőd. :)
Meg ebbből az egész szájbalökött vv-celebesdiből.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.26. 15:19:36

@Peter_Cs: meglásd, lesz itt még Éva társat keres is. :)
Vadmacskapárducasszony Párját keresi, vagy ilyesmi. Már látom is a plakátot: olyan tébolyosra szétborzolt haj, vérben forgó szemek, hegyes metszőfogak, köztük rózsának stilizált letépett hímvessző...

genevieve 2011.04.26. 15:22:26

@pushpang: utóbbit valahogy nem tudom róla elképzelni:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 15:23:43

@foxglove:

Nekem furcsa lenne, ha egy csóróra építenének egy nagy Ő műsort.

Akkor itt abba is fejezhetjük: neked nem lenne furcsa, nekem furcsa lenne.

Én biztos nem fogom nézni.

Engem alapjaiban taszajt az ahogy Alek a nőkhöz viszonyul. Nem azért nincs nője, mert csúnya és rossz a tartása, hanem azért mert iszonyat bunkó a nőkkel, nem is látja őket, csak a saját showját nyomja, totál nem érdekli a másik ember, ha az éppen nő.

Nárcizmust viszont taníthatna. Bár egy félnapos gyorsképző abból elég volna tőle.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.26. 15:30:32

@genevieve: és ha motivációként elhúznának előtte egy csordultig tele felespoharat, hm? :D

genevieve 2011.04.26. 15:33:09

@pushpang: én az oralitást nem tudom elképzelni róla:-)

a műsort simán, hiszen a médiában akar dologzni:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.26. 15:35:01

@genevieve: mondjuk én se, de a plakátnak kedvcsinálónak kell lennie és erre iszik a vendég. :)

van új poszt! :)

genevieve 2011.04.26. 15:41:24

@pushpang: ebben is egyetértünk:-)

kössz, nézem
süti beállítások módosítása