Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x124

2011. április 20. 15:00 - Hódos Hajnalka

Mint a régi szép időkben, valóban. Semmi nem változott. Gigi és Jerzsi kínlódik, Olivér helyében azt az egyre súlyosodó krónikus bronchitist kezeltetném, az első sokk miatt azt még nem volt időm megvizsgálni, a félkész varrásokkal mi a helyzet, elég volt pusztán a tudat, hogy benn van a Villában. Zsófi ül és bután néz ki a fejéből félig tátott szájjal, de hálistennek még nem evett semmit. Hiányérzetet egyedül az okozott eddig, Gigi még nem visított, nyeríteni már nyerített. Hát újra itt van a nagy csapat (egy része). Annak azért kimondhatatlanul örülök, hogy Jerzsi továbbra is a megvilágosodás útján halad, lássuk.

Délelőtt fél tizenegy, Éva és Alekosz a kertben üldögélnek az asztalnál, örömük határtalan. Mindig azon gondolkodom, hogy meglátom az ajtóban a Jerzsit. Nem hittem a szememnek! Nincs itt! Úristen! Tudod, mi a legszebb az egészben? Annyiszor ki akart engem innen rakni, és én még mindig itt vagyok! Kárörvendezve röhögnek, aztán Anikóra terelődik a szó, aki a babzsákon napozik. Megint folytatja, nem szól hozzánk semmit! Fú, tegnap olyan énjét vette elő, ocsmány! Alekosz megfigyelte, Anikó akkor gonosz, ha fekete ruhát vesz fel és kisminkeli magát sötét tónusúra. Valami nagy sérelem érhette őtet, amit újra és újra meg akar bosszulni. Jerzsi érkezik egy tál étellel, Alekosz fényesre nyalja a seggét, milyen tisztelettel és alázattal közelít az étekhez. Jerzsi sem marad adós, még egyszer megköszöni Alekosznak, hogy kiállt mellette. Látta rajta a baráti szándékot. Olyat látott Alekoszon tegnap, amit még soha. Hát nőt nem, az biztos. Alekosz mintegy búcsúztatásul megint elmondja, milyen beképzelt fráter volt ez a Béci, érzelmileg megérintette, hogy kihívta ezt az embert, aki semmiről nem tehet. Béci ellen voltál, vagy ellenem? Tudom, hogy benned ilyenek merülnek föl. Igen, örülünk annak, hogy a Béci nincs itt, de ez nem azt jelenti, hogy nem örülök annak, hogy te jöttél vissza. Jerzsi érti aztán sóhajtozni kezd, folyamatosan a tegnapi napon gondolkodik. Hogy láthatták a nézők őt, meg azt, hogy egyes emberek hogyan viselkedtek. Rövid vívódás után kiböki, konkrétan a Gigiről van szó.

Éva lecsap a témára, mint gyöngytyúk a takonyra, nem akarja mondani, de. A Gigi már most nem úgy viselkedett, azt láttam, hogy na mindegy, nem is mondom. Ha már elkezdted, akkor mondjad, szólal meg az Úr hangja. Lehet, hogy itt össze voltatok zárva és kint nem fog működni. Jerzsi ne haragudj, de nem vagytok egy asztal. Valamit Jerzsi is érzett. Ez nem az a Gigi volt, akit megismert és akitől elbúcsúzott. Gigi odahúzta ugyan magához, de olyan najóvan, gyere ide íze volt az ölelésnek, rá sem nézett, nem fogta meg a kezét, mikor Jerzsi meg akarta csókolni, elhúzta a fejét, csak átölelte és azt mondta neki, vigyázz magadra. Jó, a csók még nem is lenne gond, de egyetlen olyan pillantása sem volt, ami az éreztette volna, örül annak, hogy látja Jerzsit. Alekosz elhűlten hallgatja, tyűzik, Éva bólogat és akárhányszor Jerzsi kiejti a száján, hogy úgy éreztem, rávágja, nem szeret! Tudod mi voltál te ott? Egy szükséges rossz. Egy kellék. Jobb lett volna, ha ott sincs. Egyébként igen, néz Jerzsi Alekoszra. Dramaturgiailag a legjobb pillanatban (itt és most) megérkezik Anikó. Farmerben és szürke felsőben van, nincs rajta smink, ezt csak azért írom le, hátha később Alekosz ebből is messzemenő következtetéseket von le, gondolok itt ilyesmire, amikor ilyen tónusú ruhákban van, akkor Anikó házias. Tegnap kicsit sok volt bennem a feszkó, úgyhogy ne haragudjatok. Nem haragszunk Ani. Pont azt beszéltük az Alekosszal, hogy gonosz vagy reméljük, mára megnyugszol. Mindenki biztosítja a másikat arról, nem fogják támadni egymást, végül Éva anyai tanáccsal látja el a Fekete Özvegyet. Legyél olyan aranyos, amilyen szoktál. Mert akkor szerethető vagy.

Balázs belemagyarázza a fejünkbe, hogy a következő jelenetre nagyon figyeljünk, nagyon tanulságos a feladat, megláthatjuk, ki őszinte és ki szól kicsit szavazatok reményében a nézőkhöz. Figyeljünk nagyon. Nagyon tanulságos. Nagyon. Jól van, Bazsa, nyugi. Gyónni indulnak. Ami miatt Anikó a legjobban szégyelli magát, az például az, amit a Bécivel is csinált. Érzékeny és érzelmes ember, az élteti, ha érzi, hogy szeretik, és ezért képes lett volna tönkretenni egy kapcsolatot. Reméli, azért nem olyan rossz ember. Jerzsi Gigivel kapcsolatban érez, ha nem is bűnt, de olyan dolgot, amit csinálhatott volna másképp. Túlságosan is szerette, ezáltal megfojtotta a szeretetével. Megváltoztak az érzései, tegnap óta azt érzi, hogy ez a láng nagyon összement. Tiszteli, szereti, mint embert, de már nem tud úgy tekinteni rá, mint a párjára. Jerzsikém, elmész te a pébe. Éva is gyón, a Jerzsivel való konfliktusát elég erősnek és durvának tartja. Iszonyatosan sajnálja, hogy az édesanyjával példálózott és azt mondta, olyan mint az anyja. Ezt jobban bánja, mint azt, hogy leköpte. Olyan dolgokkal tud jönni az embereknek, amik nagyon fájnak. Sokszor nincs is tisztában azzal, mennyire fáj, amit mond vagy cselekszik. Ő jó ember. Alekosz nem gyónt, gondolom, az ő imája úgy kezdődhet, Uram, nem vagy méltó arra, hogy hajlékodba menjek. De lehet, hogy pusztán arról van szó, hogy neki nincs mit meggyónni. Szeplőtelen.

Száznegyvenhetedik alkalommal is megnézhetjük, hogyan settenkednek be a Kiesettek a Villába. Ahova ugye sskk nem térhetnek vissza soha. Éva rohamot kap, rikoltozik, a földre veti magát, toporzékol, Olivér nyakába csimpaszkodik, bőg, majd artikulátlanul ordítva közli Olivérrel a legfontosabb információt, kinn hagyta! Kinn hagyta a Bécit! A csajok csajoskodnak, milyen klassz cipőd van! Tényleg az, kéne. És a ruhád, hát ezt még nem is láttam! De jól nézel ki Gigi, gyere ide, cuppcupp! Fú, de nagy a melled, de durva! De nem is olyan nagy! Pont hozzá való. Nincs rajtad melltartó? És nem lett érzéketlen? Nem, Zsófi melle nem lett érzéketlen, az előbbi jelenet meg talán megmagyarázza, miért járok zárás után fodrászhoz, pedikűröshöz és minden olyan helyre, ahol az előbbihez hasonló párbeszédeket kéne hallgatnom. Jöhetnek a kevésbé fontos dolgok, azaz milyen viszonyok vannak most a Villában? Neeeee, Gigi nem hiszi el, hogy Jerzsi Évával és Alekosszal bandázik. Az egyik leköpte, a másik megalázta! Tökmindegy, az a múlté, és megbocsátott! Megbocsátott neki Gigiiiiii! Anikó részletesen elmeséli Jerzsi megvilágosodását, és elmeséli, milyen szinten le lett sokkolva attól, hogy Béci maradt kint. Vigyázni kell veled, mert ahova te mész barátkozni, azok kiesnek, nyerít Gigi. Hülyevagy? Amikor elkezdek támaszkodni egy székre, kihúzzák alólam! Milyen jó, hogy bejöttél, beszélj már a fejével! Hát a Jerzsivel! Egyik napról a másikra országos cimborák lettek! Hát az Éva segített neki bepakolni a bőröndjeibe! Amikor visszajött, a nyakába ugrott! Hát persze, mert a Béci, a rivális kiesett.

Anikó a terveiről is mesél. Van egy olyan mondás, tartsd magadhoz közel a barátaidat, de az ellenségeidet még közelebb. Ehhez tartja magát. Ha ő kapja a jelet, Évát viszi, mert neki fontos, hogy a lányok közül ki lesz az első, és ő nem éri be az ezüsttel. Ez az egyik. A másik, hogy ez a párbaj már a fináléért megy! A csajoskodás alatt a Klán a kertben beszéli meg a történteket. Két hét alatt kiesett az a három ember, akiket úúúúgy úúúútáltam, mint a sszart! Nem változtam semmit! Nem is akarok, hova változzak? Olivér nem túl nagy érdeklődéssel figyeli Éva eszeveszett röhögését. A boszorka kicsit fényezi Jerzsit, dicsekszik, ők adtak neki egy csomó tanácsot! Amikor megláttam az ajtóban, mondom nem hiszem el, hogy legyőzte ezt a paprikajancsit! Jaj, Éva úgy szereti Alekoszt és Olivért, hogy nem is tudja elmondani. Ölelgeti őket, gyere te is! Jerzsitvel is összeölelkeznek. Alekosszal megbeszéltük, hogy tudod kire kell tenni? A Bécire! A Bécire! Váháháháááááá! Kinn maradt! Ha nem lennék akkora humanista, amekkorának hiszem magam, azt mondanám, Évikém, kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb örömöd az életben, de szeretek ebben a szerepben tetszelegni, így csak a fejem ráztam meg hitetlenkedve. Olivér Jerzsit kérdi, aki tesó egyébkén, mit gondol a párbajról. Remélem, utoljára kell meghallgatnom, hogy neki egy hét után esett le és az ő érzései, mert kibaszottul unom. Azt is, hogy ő lojális volt. Az azért megüti a fülem, Jerzsinek idézőjelben nincs senkije, valahova tartozni csak akar az ember, akárkiről is van szó. Ja hogy akárkiről, ühüm. Gigikém, kezdhetsz átpakolni Béci megüresedett ágyára.

Anikó Zsófinak panaszkodik. A vésztartalékait használja. Ha most nem jönnek be Zsófiék, nem tudja, mi lesz holnap, tán fő se szárad az ágyból. Kimegy enni és jön vissza aludni, de ezt meg nem tehetem meg, mert ki kíváncsi arra, hogy alszok egész nap? Úgy rémlik, mikor Szandikával párosban űzték ezt a sportot, még nem zavarta, ki mit gondol. Ja, de hogy ez már itt a hajrá. Nagyjából tudja Évát kezelni, ha nem szúr oda, Éva se szúr. Zavarok, lép be Éva, ááááááádehogy. Anikó villámgyorsan témát vált. Mutatóujjal többször megböki Zsófi új bal mellét. De azért jó kemény. Sóhajtva Zsófira néz, szerintem visszanőtt a szűzhártyám. A szerelemről meg leszoktam. Hatalmas erejű, fülsiketítő robaj rázza meg a Villát, ahogy a tuják szívéről legördülnek a kövek. Gigi úgy néz ki, mint egy sztár. Dehogyis! Jerzsi belül ég, boldog. Bocsáss meg, hogy ilyen merev vagyok, de fel kell oldódnom. Úristen, nem hiszem el, hogy itt vagy! Egyelőre a rakott krumpli fontosabb, mint Gigi, de majd négyszemközt beszélnek és kiveséznek mindent.

És az Olivéres részt nem bántad meg, kérdezi suttogva Zsófi. Nem. És nem is érzem magam bűnösnek. Sőt. Úgy gondolom, hogy híró voltam. Zsófi úgy néz, ahogy szokott, kifejezéstelen, bamba tekintettel, közben a felvarrt hajú lányok mindegyikére jellemző kézmozdulatokkal simogatja a haját, szerintem ezt a hajfelvarrás után egy kötelező picsatanfolyamon tanítják. Hogy mit kap tőlem, ha kimegyek innen, fú! Sok minden van, amit még te se tudsz! Gondolom, kibékültek, megmagyarázta, eljegyezte, minden hepi, ez van kint. Zsófi próbál jelentőségteljesen nézni és hallgatni. Sejtettem, várható volt. Nem is kellett, hogy ez másképp legyen! Azt hittem, a párbajra nem fog eljönni, nemhogy bejöjjön a Villába! Van, akinek van bőr a pofáján.

Mi mással zárhatnánk az öfit, mint a VillaSzerelmesekkel? Hát már úgy hiányzott ez, tényleg, mint egy falat kenyér. A kanapén kezdünk. Jerzsi elmondja Giginek, mi esett neki rosszul a párbajon. Ez nem így van, Jerzsi rosszul gondolja. Jerzsinek Gigi viselkedéséből az jött le, hogy igazából az a dolog megszűnt közöttük teljesen. És tudod, a kapcsolatunk elején én szerelmes voltam, a szerelem átalakult szeretetté. Nem úgy szeretlek, mint egy barátot, hanem úgy szeretlek, mint a szerelmemet, érted? Mikor kimentél párbajozni, már éreztem rajtad, hogy valami nincs rendben. A tegnap történtek miatt a mai nap konkrétan lemondtam rólad. Ez elég durva, amit mondasz! Ha én szerelmes vagyok, azt nem tudom lenyomni szeretetté. Giginek pont az a két volt a legjobb, amiről Jerzsi úgy gondolja, már nem voltak rendben a dolgok. Biztosnak és harmonikusnak érezte. A nyugiban folytatjuk, a kása ugyanez, Jerzsi ugyanilyen balfaszul kerülgeti, mint eddig. Rosszul fogalmaztam. Volt egy időszak, mikor úgy ragaszkodtam hozzád, mint anya a gyermekéhez. De ez megszűnt. Megerősödtem. Kiszerettél? Nem szerettem ki belőled, nem erről van szó. Nem tudom megfogalmazni. Nyugi, amit érzel, azt mondd. Ne kompikáld túl! Nem komplikálom túl, egyszerűen nekem sok! Megmosom az arcom. Gigi egyedül marad, nem sokat ért abból, amit Jerzsi próbál neki mondani. Jerzsi kellemetlenül érzi magát amiatt, hogy Gigi bejött a Villába erre az összevisszaságra. Hát ja, aranyapám, mennyivel könnyebb dolgod lett volna, ha Gigi megnézi a délelőtti monológodat meg a gyónásodat a tévében és onnan vágja, mi a téma, mire te kijössz, addigra fel is dolgozza, te meg megúszod a kínos személyes beszélgetést. Ki volt ez találva fiam, csak az RTL beleköpött a levesedbe, arra nem számítottál, hogy megjelenik a csaj, mi?

A mosakodás (mily szimbolikus) után Jerzsi megkéri Gigit, hogy töröljenek valamit a beszélgetésből, de nem tudtam figyelni, mit mert Pötyi álmából felugrott és elkezdett ugatni, ettől úgy megijedtem, hogy még a toll is kiesett a kezemből. Szokott ilyet néha, jaj és az milyen cuki, mikor fut álmában és így mozognak a bábói, a kis szarházi! Hogy mi lesz a szerelmesekkel, az az elkövetkező napokban fog kiderülni. Jerzsi ledől a nyugiban, Gigi mehet majd, ha úgy gondolja. Minden rendben? Holnapra minden rendben lesz. Jerzsi nem tudja, a nyugiban alszik-e, lehet, hogy később visszajön. Gigi Anikó unszolása ellenére úgy dönt, nem megy ki Jerzsihez a nyugiszobába és a hálóban marad. Ma készítek papírzsepit is.

Köszönöm S-nek a képeket.

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ancilla 2011.04.21. 13:28:20

@lami83: Lehet, hogy éppen azért adta fel, mert a hite és a becsülete az egyre agresszívabbá, könyörtelenebbé váló játékot már nem bírta. (Én inkább azt nem értem, hogy ilyen életelvekkel miért ment be. Missziót akart teljesíteni?)

_most_ 2011.04.21. 13:28:29

@beebeer: haha, kocsmai vitákban érvek? Egy komolyabb kocsmai vitában egy köpésnél sokkal durvább dolgok is megesnek.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 13:28:57

@Ancilla: Laci azt is mondta, hogy életét adta emberekért. Nem adta, hiszen él:)

Ancilla 2011.04.21. 13:31:34

@Ayesha/A 6. ember: Ehhez nem feltétlenül kell meghalni. Laci metaforikusan értette.

2011.04.21. 13:32:17

@lami83: az attól függ te hová és kikkel jársz kocsmázni....
Én dolgoztam már olyan helyen, ahonnan te mint idegen seggel farolsz ki, verekedés, ordibálás megszokott esti program, de leköpni nem szokták egymást. Arra azért születni kell.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 13:33:56

@Ancilla: Kis leselkedős ez a Laca. Éva fürdőnapja a kedd, Lacáé a 12.-e. Mivel a villában eltöltött ideje alatt nem esett egy 12.-e sem keddre, Laca nem találkozhatott Évával a zuhanyzóban.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 13:34:15

Szegény Laca. Se a HB, se a csatározás nem jött be neki. Zsöninek viszont bejön a cimborája.:D

_most_ 2011.04.21. 13:38:38

@beebeer: Tehát ha valaki leköp valakit, az durvább, mintha megveri?

frea 2011.04.21. 13:41:07

Sziasztok, megnéztem az öfit. A liberós Alkoholosz perverz látvány volt, őszintén kíváncsi lennék arra a csajra, aki erre a pelenkás kecskére gerjed. Ez a filkó kihozza a rosszabbik énemet, csúnya röhögőgörcsöt kaptam , amikor landolt a medence szélén. Lehet, hogy gyakrabban kéne potyognia, eddig még mosolyognom sem sikerült rajta.

2011.04.21. 13:43:08

@lami83: bizonyos értelemben igen.

frea 2011.04.21. 13:43:37

@lami83: Ha verekszik, kizárják. Ha köp, akkor csak egy szar proli.

vitek 2011.04.21. 13:44:44

Azert vicces azt olvasni, hogy Beci mennyire rosszat tett Jerzsinek a kihivassal, mikozben a srac gyakorlatilag ennek koszonheti hogy megnyerheti a jatekot. Az is erdekes, hogy a velemenyuket nem tamasztjak ala ervekkel, az meg csak hab a tortan, hogy azok a kommentelok akik most ezerrel aggodnak szegeny Jerzsiert, korabban gyakorlatilag leszartak ot. Vajon miert is nem hitelesek szamomra a kommentjeik?

_most_ 2011.04.21. 13:45:44

@beebeer: és ha megöli, annál is durvább a köpés?

Albino Vernyul 2011.04.21. 13:46:07

@Ayesha/A 6. ember: Szerintem egyszer neked is volt mar eletedben.. Mert Gigi azt mondta, hogy egyszer..;) Tippre a katonai heten belerohadt a labuk a bakancsba..

Ancilla 2011.04.21. 13:46:28

Még egy kis adalék Évánkhoz: az ő legnagyobb értékének tartott tulajdonsága az őszinteség. Az, hogy mindig azt mondja, teszi, amit és ahogyan érez.

1. Amikor Laci búcsúzott, ő is beállt a siratók közé.

2. Amikor Olivér most bement, utánozhatatlan gonoszsággal és kárörvendéssel mondta neki Éva: "Két hét alatt kiment az a három ember, akit a legjobban utáltam." (S ez Laci, Gigi és Béci volt.)

Ahhoz meg különösen szemétnek kell lenni, hogy arról az emberről nyilatkozzunk így, akinek öt hónapon keresztül a főztjét ettük.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 13:49:44

az a hálószobaajtó még mindig szarrá van menve. Azt még majomkutya Gombár cseszte szét?:D

2011.04.21. 13:50:07

@lami83: figyelj, ha nem érted és nem érzed, hogy valakinek a leköpése mennyire megalázó felesleges itt válaszolgatnunk egymásnak.
Igen, képzeld ha megölnek az tényleg gáz, de ha te úgy szeretsz élni, hogy az életben felmerülő konfliktusaidat köpéssel zárod le, egészségedre!

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 13:54:17

@vitek: Már a kommentelőnek is hitelesnek kell lennie? Akkor minek tartjuk a villalakókat? Most szarban vagyok, mert hiába adom mindig önmagam, gyenge a belső kisugárzásom.

frea 2011.04.21. 13:56:16

@Ancilla: Őszinte ember nem hangoztatja, hogy őszinte. Ez a zöld lámpa a primitív kitöréseihez, és önigazolás maga felé, hogy minden ok. Az őszinteség szerinte pozitív fogalom, változtatni tehát nem kell, fejlődés kizárva, maradhat olyan csíra, amilyen most.

fran7 2011.04.21. 13:57:27

@MÁRIA TERÉZIA: A kulcskérdés az volt, hogy ki lesz a kiválasztott. Éváék ezért ültették be a hintába Anit, hogy Béci lehessen a kiválasztott, mert nem tudott volna jól választani. Alektől kikap, retek ideges, mert nem ezt akarták. Anival szemben nem egyenlő a párharc, Jerzsy pedig barát és a húga valakije. Utólag hozzátéve Béci bárkivel szemben kiesett volna. Nem a gyengesége miatt. A Béci-Jerzsy párbaj volt ami egy férfihez méltó. Nem bántó és sértő. De minél többet sulykolják ezt, annál inkább elhiszik az emberek. Mindamellett Béci azt gondolta, hogy könnyen nyerni fog.

Albino Vernyul 2011.04.21. 13:58:09

@vitek: Tegyuk hozza, azert Jerzynek nem jott rosszul a Beci klikk vedopajzsa.. Gyakorlatilag semmittevessel kihuzta idaig az arnyekban.. Kozben Gigi patyolgatta, volt biztos hattere minden formaban, szoval nem jart O olyan rosszul veluk..

Soror Formoza 2011.04.21. 13:59:16

Éva annyira vérmesen őrzi a rossz természetét, mint egy rendes lány a szüzességét.

frea 2011.04.21. 13:59:38

@beebeer:Nagyon ráragadtál a témára, meggyőzni nem lehet. Kívánom, éld át személyesen, és ítélj saját kútfőből.

_most_ 2011.04.21. 14:00:07

@beebeer: ok, csak azt nem értem, miért nem tudod elfogadni, hogy valaki nem tekinti a köpést olyan súlyos dolognak.

frea 2011.04.21. 14:00:52

@beebeer: Bocs, ez Laminak ment!

2011.04.21. 14:08:21

@frea: már megijedtem! :)))

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 14:14:17

@beebeer:

Mint írtam, részeg volt, és utána már többször is bocsánatot kért Éva Jerzytől különféle formában, és már nehogy az legyen, hogyha az ember egyszer csinál valami bunkó dolgot, ne lehessen elnézést kérni és ne legyen bocsánat.

Azóta sok mindent csináltak együtt, például főztek együtt, pontosabban Éva végigmosogatta Jerzy főzését, jókat pálinkáztak közben, utána is többször jókat beszélgettek. Éva és Alek mindenképpen jobban és őszintébben örültek Jerzynek, mármint mint akár Béci, akár Gigi, ők sokkal jobban lenézték Jerzyt, és kihasználták, mint akár Éva akár Alek.

Szóval azt gondolom, hogy tisztességesebben bántak vele, és az ő társaságukban természetesebben, nyugodtabban tudott viselkedni Jerzy. Lehessen már túllépni régi dolgokon, főleg, ha bocsánatot kértek, és el is fogadtak azt a bocsánatkérést.

Ne legyen már életre szóló utolsó cseppig vérbosszú egy részeg köpés miatt, amit le se kell törölni, mert el sem érte Jerzyt. Nevetséges.

Fel van fújva, abba lehet hagyni a köpésesdi történetet.

Viszont se Béci se Gigi nem kért bocsánatot, sőt végig amellett kardoskodtak, hogy ők helyesen jártak el.

genevieve 2011.04.21. 14:17:12

@MÁRIA TERÉZIA: de miért kellett volna giginek és bécinek bocsánatot kérnie?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 14:19:39

@Ancilla:

Laci se kímélte Évát.

Egyezzünk meg abban, hogy rettenetesen nehéz ennyi embernek együtt laknia egyetlen hálószobában és nappaliban, akik mindenfelől jöttek, csoda, hogy kibírták egymást. Tehát az is érthető, hogy Éva sírt, amikor Laci pánikrohamot kapott vagy mit, és sajnálta Lacit, akkor ebben megértő volt Éva, mert ismeri, hogy mi az a pánikroham, tehát együtt tudott érezni.

És az is érthető, hogy mindent összevetve Laci mondott olyan rondaságokat Évának az együtt töltött hónapok alatt, hogy a végső összeadásnál, utólag örült, hogy Laci kiment, pláne, hogy ennek köszönhette, Olivérék visszatérését.

Toszkana 2011.04.21. 14:26:41

@Ayesha/A 6. ember: Igen az a Gombi lyuk. :))(De a majomkutya az Olivér, rá mondta a Gombi)

Trevlovics 2011.04.21. 14:28:06

@MÁRIA TERÉZIA: ne haragudj, de ebben a szituációban évát mentegetni olyan, mitn amikor a szellőzési lehetőség nélküli budiban a szarszagra ráfröccsentjük a citromillatú sprét.

fran7 2011.04.21. 14:29:47

@MÁRIA TERÉZIA: Jerzsy érzelmi árulásnak tekinti azt, amit Béci és Gigi csinált. Gigi részéről ezt jogosnak is gondolom. De Béci csak haverkodott, bandázott vele. Ez nem barátság volt. S ezért az átlag emberek közt ez nem érzelmi árulás. Jerzsynek igen. Ami Éva viselkedésében zavar engem ezzel kapcsolatban, hogy ő nem biztos, hogy komolyan rossznak gondolja, amit tett. Ha bocsánatot kérnek tőlünk ezt nem mérlegelhetjük, meg kell bocsájtani. Azonban Éva előadja, hogy kb két hete nem gondolja gyagyás tódinak Jerzsyt, azóta mióta kiment Gigi. Segítve ezzel áttolni a felelősséget Gigire és ez Jerzsynek jólesik, hisz nem ő a hibás. Csak senki nem kötelezte őt arra, hogy menjen Gigi után s hetekig ne lehessen őket látni csak együtt. S ezzel Éva legalább annyira kapcsolatromboló, mint Ani csak más módon.

Trevlovics 2011.04.21. 14:30:19

@MÁRIA TERÉZIA: azt a párbajon mondták, majd később biztos mondanak mást, lehet még majd bánják is kicsit és akkor megbocsátható, nem?

_most_ 2011.04.21. 14:31:17

@MÁRIA TERÉZIA: Jerzyt Alekosz tanította, szellemileg fejlesztett Éva meg segített neki megtalálni önmagát, míg Béci és Gigi szellemi és lelki nyomorban tartotta, hogy uralkodhassanak rajta.

fran7 2011.04.21. 14:35:54

@lami83: Ezt most komolyan mondod vagy ironizálsz?

genevieve 2011.04.21. 14:36:18

@lami83: tyűűűűű apám ezt a sok baromságot:-DDD

Albino Vernyul 2011.04.21. 14:38:34

@MÁRIA TERÉZIA: Jeeezuus Maaariiiaaa... Ezt mos te komolyan leirtad..?! Alek/Eva babunak hasznalja Jerzyt.. Alek a szavazoi fele felepitette mint tanitvanyat, hatha egyszer jo lesz valamire.. Jo lett, lehetett az Alek tamogatokat mozgositani melle a Beci parbajra.. Most azzal, hogy kozel engedik magukhoz, biztositjak, hogy a kov. jel rakasig nem klikkesedik Anikoval, illetve a Beci/Gigi szavazok kiabrandulnak belole, mint arulobol.. Az Alek hivek meg nem szavaznak ra, Eva/Alek elleneben.. Szepen errodalodik a szavazotabora, visszater a valodi erossegehez.. A dontoben nem lesz ellenfel, ha oda jut.. Mikozben Aniko ezzel erosodik, mert lemorzsolodott Alekekrol, kitaszitott statuszba kerult, es Gigi lathatoan hozza huz, miota bement, igy a Bela/Gigi szavazoknak is iranyt mutatnak, illetve majd a dontoben az Alek ellenes szavazoknak.. Ha Jerzy igy folytatja, Aniko lehet a valos kihivo a vegen, ha tuleli az Eva elleni parbajt.. Es az egeszben a legszebb, ha Jerzy megfogadja Aniko tanacsat, akkor ez O maradhatott volna.. Igy viszont minden Alekkel/Evaval toltott nappal, a sajat eselyit rontja...

JanCsi 2011.04.21. 14:41:35

Kedves Hajni!

Lányaim délután kettőtől alszanak így MMKK erre az időpontra kérem elhelyezni a már egyre csappanó számú (*sír*) VV öfit.

Thnxsinedvensz! ;-)

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 14:41:36

@MÁRIA TERÉZIA: Laca nem kapott pánikrohamot. Még jó, hogy nem azt írod Béla tudathasadásos, Gigi kényszeres önmutogató vagy Anikó narkolepszia+. Orvosi szakvéleményt kizárólag Évára és Alekra adunk. A javított változat, immáron helyesen:
Lacának már hiányzott az anyukája
Béla igenis nyertes
Gigi szaktanácsadója remek, a lány mosolya ellenállhatatlan
Anikónak jó az alvókája

Trevlovics 2011.04.21. 14:45:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul: az mondjuk nem teljesen tiszta, hogy miért száll jerzsi fejére éva és alekosz bécigigi fikázása. beállt melléjük savazni őket? szerintem csak társaságot keres, megpróbálja jól érezni magát önálló személyként is bent, ha már az idő nagy részében csak mint "szerelmespár" lett bemutatva.

genevieve 2011.04.21. 14:50:24

@Trevlovics: azért mert bólogat rá:-)
ha jól érzi magát velük, legyen velük, de ne helyeseljen faszságokra:-)

Trevlovics 2011.04.21. 14:52:57

@genevieve: jerzsinek akkor egyértelműen nyilatkoznia kell a témában. nem hagyhatja a tábort kétségek között.

_most_ 2011.04.21. 14:53:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Csak Alekosz szavazók vannak, szóval ilyen szempontból tök lényegtelen többiek mit csinálnak.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 14:54:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Béla is mondott valami hasonlót. Az a jó ebben az elméletben, hogy csak a neveket kell hetente cserélni. Anikóval is pont olyan meggyőző, mint Bélával, Lacával vagy Gigivel. Csak egy gyenge pontja van. Ha a végén Éva és Alek marad utoljára, amire azért látok némi esélyt. Mindegy. Majd ketten szétgyengítik egymást odabent.

frea 2011.04.21. 14:56:37

@lami83: Ilyen jót se röhögtem!A debil Alkoholosz fejleszt!Sosem mondtam, de most igen:Úristen!

dr. gernika 2011.04.21. 14:56:43

@lami83: Hát azért ez durva, bár helytelenítem Béci döntését, de nem tartom egyenértékűnek azzal, amit írsz.
@lac64: Egyetértek. Sokkal rafináltabbnak és okosabbnak kéne lennie ebben a korban, ha már állandóan azzal jön.

genevieve 2011.04.21. 14:57:40

@Trevlovics: pontosan!

tudod, hogy kedvelem, de ha már hangoztatja, hogy ő mekkorát fejlődött akkor határozottan meg kell mondani, hogy mi újság van vele

vagy hajtsa el a francba gigit, vagy vállalja fel

vagy álljon be alek zászlója alá, vagy mondja azt tiszteli és köszöni a segítséget , de ő egyéni játékos és saját jogán akar tovább menni és nem másokat sárba tiporva

frea 2011.04.21. 14:58:24

@genevieve: Jerzy esetében félve mondom, hogy lehet, hogy taktikázik?

_most_ 2011.04.21. 14:59:27

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Laci simán kiejtett volna mindenkit, azt mondta anyukája 19 vallás vezetője, meg minimum 5 millióan szavaznának rá, ha kell.

TapOut 2011.04.21. 15:02:37

@Trevlovics: te jó ég, ne alázzuk így az MMA-t :-))

fran7 2011.04.21. 15:03:41

@frea: Ebbe az a poén, hogy amennyi erővel ezt előadják. Azzal Tordast is leetne a tanárának nevezni, mikor felkészítette a kortes beszédére. Kicsit megvágják, Ben és Vivi hangsúlyozza ezt a NekedValóban, Stohl elmondta volna, hogy a színművészetis tanárára emlékeztette Ildikó maximalizmusa. S most nyílhatna a Tordasi Színi Akadémia.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 15:05:18

@lami83: Nekem ne mondd. Itt ültem 24ben a telóval és vártam, hogy Laca harcba küldjön. Az meg csak Évát kukkolta a fürdőben. Lassan új kedvencet kell keresnem.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 15:14:13

@genevieve:

Mire kellett volna Jerzynek helyeselnie? Hogy két nappal a párbaja előtt Gigi egy elegáns ebéd közepén, nagy nyilvánosság előtt azt mondta Jerzynek, hogy jaj, de büdöset fingottál már megint, és vágott egy rettenetes pofát hozzá.

Lehet, hogy büdös volt, de a nézők ezt sohasem tudták volna meg, ha Gigi csendben marad és nem mond semmit a "szerelmére" vagy barátjára, aki nyilván nem szándékosan pukizott, és a többiek, akik az asztalnál ültek nem szóltak semmit erre, akkor Gigi miért nem tudta megkímélni Jerzyt a nagy nyilvánosság előtti megalázástól?

nosce 2011.04.21. 15:15:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Es az egeszben a legszebb, ha Jerzy megfogadja Aniko tanacsat, akkor ez O maradhatott volna"

Egy dolog biztosnak tünik Jerzy jól döntött h nem fogadja meg Ani tanácsát, mert aki eddig megtette, mind alulról szagolja a való világot :)

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 15:16:24

@MÁRIA TERÉZIA: Egyszer olvastam valahol, hogy az őszinte ember nem hangoztatja őszinteségét. Sok elméletet tanultam ma is, így nyugodtan állíthatom, hogy a pánikrohamos se beszél a pánikrohamáról. Lacának az anyukája hiányzott, kiolvastam a szemeiből.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 15:17:49

@genevieve:

Nem tudom, hogy a kérésedre e, de Jerzy végül elküldte Gigit, felmondott neki. Szakított vele, így tehát mostmár se Alekosz, se a Béci-Gigi tábor szavazataira nem számíthat, hát kíváncsi vagyok eléggé "felhízlalta" e őt az RTL, már ha az RTL-nek az volt a terve hogy nyerjen.

De az RTL-nek csak egy érdeke lehet, minél több szavazatot besöpörni a párbajon és a döntőben.

frea 2011.04.21. 15:18:19

@fran7: A szörnyű benne az, hogy igazad van.

TapOut 2011.04.21. 15:21:28

@MÁRIA TERÉZIA: egyáltalán nem természetes, ha valaki az ebédlőasztalnál a másik orra alá fingik, akár barát az illető, akár családtag. Ha érzi, hogy gáz van, fel lehet állni és arrébb lehet menni.
Nem csodálom, hogy Gigi szóvá tette. Jerzy boldog lehetne, ha ez lenne a legnagyobb sértés, amit a villában kapott.

foxglove (törölt) 2011.04.21. 15:21:42

Ez a Jerzyt elnyomták duma nagyon gáz. Nekem sokszor úgy tűnt, hogy Jerzy nem férfiként közeledett Gigihez, hanem kifejezetten védelemért, gondoskodásért fordult hozzá (lásd "Mint gyermek az anyjához, úgy ragaszkodtam hozzád"), mert neki akkor erre volt igénye. Gigi ennek megfelelően hónapokon keresztül türelmesen babusgatta, pátyolgatta, ezek után azzal jönni, hogy szegény Jerzyt nem hagyta kibontakozni, és elnyomta... brrr.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 15:22:26

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: bezzeg Zsófi, neki anyapöttye volt, ugyanezen okból kifolyólag.

_most_ 2011.04.21. 15:22:50

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Laci megfigyelt mindenkit, a villát is be akarta kamerázni, csak szóltak neki, hogy már be van.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 15:23:43

@foxglove: alapvetően nem illenek össze. Gigi egy dominánsabb, karakánabb lány, akinek valami hasonló fickó állna jól. Dörzsi meg egy bújós kiskölök.

nosce 2011.04.21. 15:24:44

@foxglove:
"Nekem sokszor úgy tűnt, hogy Jerzy nem férfiként közeledett Gigihez,"

És amikor hátulról töcskölte, akkor milyennek tünt ? :)

fran7 2011.04.21. 15:26:23

@foxglove: Tökéletesen igazad van. Azt azért nehéz felszabadításként értékelni, hogy most három hónap után már nem hívják gyagyásnak. Jerzsy lehet meg fog lepődni, ha ezeket a dolgokat visszanézi.

dr. gernika 2011.04.21. 15:28:54

@Lone Starr: Még ha a vallástól el is vonatkoztatunk, rengeteg ilyen ember van.

foxglove (törölt) 2011.04.21. 15:29:30

@Ayesha/A 6. ember: ezzel egyetértek
@nosce: hátulról töcskölésnek, mi másnak? Szerinted a dugás és az anyakomplexus kizárják egymást?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 15:34:35

@TapOut:

veled sohasem fordult elő egész életedben, hogy nem tudtál időben felállni és kimenni, pukiázs előtt? Mert Jerzy maga mondta, hogy ő igyekezett mindig kimenni az udvarra, akkor épp nem sikerült.

Egyébként vicces, hogy valaki pont a pukizásról mondja, hogy nem természetes. Hát a pukizás a természetes, és az pedig egy kulturális kérdés, hogy az európai ember igyekszik nem mások jelenlétében ezt tenni.

Jerzynek akkor nem sikerült kijutnia a kertbe, de Gigi akkor is megalázta. Kínos volt. Persze az rtl megtehette volna hogy nem vágja be ezt a részt, de attól még megtörtént. Gigi durva volt vele.

nosce 2011.04.21. 15:34:38

@foxglove:
"Szerinted a dugás és az anyakomplexus kizárják egymást?"

A dugás nem zárja ki, de az a töcskölés férfias volt, és szerintem az kizárja az anyakomplexust...

genevieve 2011.04.21. 15:35:04

@MÁRIA TERÉZIA: nem tudom mi történt, én nem láttam az egyéretelmű szakitást gigi és jerzy között

nosce 2011.04.21. 15:37:05

@genevieve:
én se láttam, és mi van Olivér meg Ani egy órájával ?

caillard 2011.04.21. 15:41:01

Hát szerintem a Jerzyvel teljesen elszállt a ló, most meg van győződve róla, hogy Ő az ország kedvence. És mint ilyennek, már derogál egy Rácz -lány.

Albino Vernyul 2011.04.21. 15:41:20

@nosce: Ezt felesleges leirnod meg parszor, attol nem lesz igaz..;)

caillard 2011.04.21. 15:45:08

Egyébként azt tudja valaki, hogy Balázs miért nevezi "DDDZZZSSSörzi"-nek ?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.04.21. 15:47:04

Bocsánat az OFF-ért, de pont nézem a jutyúbon a vidiókat és ez valami elképesztő:

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/2/bacmQ5lsQKg

Kíváncsi vagyok, ki hány percet volt képes belőle végignézni. Zsófi csücsörítése, minimal-boglya igazításai, mellmarkolásai GiGi pá-pá-pá-pá-pá-pá-pá-pá-koóuúkerfész rikkantásai, valami hihetetlenül irritálóak. Anin látszik, hogy még talán szenved is e kettős társaságában, próbálja néha viccesre venni a figurát, de hogy mi a videó vége, azt már nm tudom meg, mert bevallom nem bírtam végignézni.

ON

Trevlovics 2011.04.21. 15:47:06

@nosce: újra fel kell venni, mert minden tiszta hab lett

nosce 2011.04.21. 15:53:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Mindenesetre meglátjuk Ani mennyire szavatartó, mert valszeg ö lesz vasárnap a kiválasztott. Vajon most h végre lehetősége lesz kihívni Jerzyt, megteszi-e ? Szerinted ? :)

sogeking 2011.04.21. 15:54:18

@nosce: szerintem Alekot hívja ki

Gabor45 2011.04.21. 15:56:38

Mindenki megnyerheti csak Alekosz és Éva ne!!!!!!!!!!!!!!!Két undorító féreg!!! Alekosz azonkívül hogy bájolog , Éva meg azon kívül hogy iszik, semmi mást nem csinálnak!! Ez tetszik a közönségnek? Le vagyok döbbenve!!!

nosce 2011.04.21. 16:01:23

@Trevlovics:
vagy kamera és mikrofon mentes órát kértek :)

_most_ 2011.04.21. 16:01:46

@nosce: Majd kiderül, ha mai szavazás az lesz, hogy kapjanak-e kameramentes órát is, akkor még nem sikerült elég jól.

Albino Vernyul 2011.04.21. 16:10:45

@nosce: Jelen pillanatban a 2 csajt akarjak osszehozni RTL-ileg parbajra, illetve Ok is egymast tartjak ellenfelnek.. Szoval elvileg, ha Ani kap 3 jelet, Evat hivja ki.. Ha, kozben mondjuk Ani idegilek leul, es inkabb ki akar jonni csendesen, akkor Aleket valasztja..

Trevlovics 2011.04.21. 16:12:13

a következő párbajt tekintve a legnagyobb várakozás (és lehetőség) az Éva - Anikó verzióban lehet szerintem. Az Alekosz - bárki párbaj adna egy újabb kvázi önálló szereplési lehetőséget alekosznak (béci szavaival: mehetne egyet fellépni) bár megfontolandó hogy hányszor lehet büntetlenül lemeríteni az alekosz rajongók "kártyáját" (párbaj után egy héttel megint szükség lenne rájuk). Az éva-jerzsi párbajnak lenne pikantériája, ugye közöttük nem kizárólag unalmas, száraz(!) beszélgetések történtek :)
Legkevésbé talán az anikó-jerzsi párbaj lenne érdekes, kb ugyanaz, mint annor a gombi-jerzsi antagonisztikus ellentét, senki nem tudja igazán, hogy miért volt, hogy indult, soha nem is veszekedtek látványosan igazán, egyszerűen csak jelölgették egymást. ami az anikó - jerzsi párbaj napján fontos szempont, ha a csatorna bele akarja keverni, hogy anyák napján lesz. külön-külön mindkettőjüknek segíthet ez, jerzsinek a sajnálat révén, anikónak meg a bemutatható szoros kapcsolat révén, viszont egymás ellen nem tudom hogy ez befolyásoló tényező lehet-e.

frea 2011.04.21. 16:25:29

@Gabor45: Legyen igazad, a próféta szóljon belőled!

ruzs54 2011.04.21. 16:28:11

@foxglove: Ez a Jerzyt elnyomták duma nagyon gáz. Nekem sokszor úgy tűnt, hogy Jerzy nem férfiként közeledett Gigihez, hanem kifejezetten védelemért, gondoskodásért fordult hozzá (lásd "Mint gyermek az anyjához, úgy ragaszkodtam hozzád"), EHHEZ kapcsolódva jutott eszembe az a vicc,hogy:Bőr és nemibeteg gondozóban közli az orvos sinyor kolompárral-uram önnek szifilisze van.Erre a válasz.-Ó hogy azemberfia már a saját anyjában sem bízhat!(kicsit durvus de jó)

ruzs54 2011.04.21. 16:30:39

@genevieve: a vv oldalán már van fent rövid videó róla.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 16:31:21

@Trevlovics:

Én a hibáival együtt el tudom fogadni Évát, és valóban sok javítani való van rajta, és tényleg nincs rálátása arra, hogy teszi saját magát újra és újra szerencsétlenné, de nekem mégis tetszenek az örömkitörései, sokkal őszintébbek, mint bármi, amit pl.Gigitől lehetett látni.

De egyébként én nagyjából az összes szereplőt sajnálom talán Alekosz kivéve, szóval szinte mindegyik teljesen kiszolgáltatta magát, vagyis az RTL kiszolgáltatta őket a nyilvánosságnak. Alekoszt nem lehet kiszolgáltatni, ő folyamatosan egy áthatolhatatlan páncélban van. Fogoly. Saját maga örizetében.

frea 2011.04.21. 16:32:34

Ez a mai nap nagyon vicces!VV Anett, az okos, intelligens agysebész nyilatkozott. Be kell neki 1000 szál hajat ültetni.Nem hullik a haja, csak kopaszodik.

dr. gernika 2011.04.21. 16:32:54

@beebeer: Így van, én is voltam már párszor részeg is, meg dühös is életemben, de még soha nem köptem le senkit.

frea 2011.04.21. 16:35:40

@MÁRIA TERÉZIA: Nem sajnálom egyiket sem. Ok, hogy egyikük sem az agyából él, de annyira azért hülyék sem lehetnek, hogy ne tudják, hova jelentkeztek, és ez mivel jár. Tudod, valamit valamiért.

frea 2011.04.21. 16:37:57

@gernika: Ezek szerint bátran megtehetnéd, többek szerint bocsánatos bűn. Pláne, ha a köpet el sem éri a célzott személyt. Csak ne lenne az emnernek az a fránya neveltetése!

Ancilla 2011.04.21. 17:56:53

@MÁRIA TERÉZIA: Éva örömkitörései infantilisek. Egy felnőtt ember nem veri magát a földhöz örömében.(Mellesleg Gigi is őszintén visított a helikopterben - nem tudom, miből gondolod, hogy az nem volt őszinte. Érdekes, hogy itt az egy főre eső gondolatolvasók száma messze meghaladja az átlagot.)

Éva sajnos egyrészt rossz géneket örökölt, másrészt nem nevelték meg gyerekkorában.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 18:25:06

@Ancilla:

Szerintem meg nagyon jó nézni Éva örömkitöréseit, legalábbis nekem, engem szórakoztat, és tudok vele örülni, Te meg azt infantilisezel le, akit jólesik, és persze imádkozz egy picit, hogy ezért senki ne pereljen be. (Én nem foglak).

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 18:28:59

@frea:

Ebben nem értek veled egyet, szerintem nem lenne szabad megengedni bizonyos fajta szerződések aláírását, pl. olyanét, ahol az intimszférád le van nullázva, és ahol kényükre kedvükre bármit bevághatnak rólad, és ahol gyakorlatilag 24 órás rabszolga vagy. Lehet, hogy a szereplők aláírták, de én nem engedném meg az RTL-nek, vagy bármely más ilyen tipusú valóságshow készítőinek, hogy egy ilyen szerződést akárkivel aláírathassanak, mert amikor a szereplők jogai sérülnek, akkor a nézőkéi is, mert rongálódnak a határvonalak, és egyre több mindent lehet mindenkivel megtenni, amit nem lenne szabad normálisnak tekinteni, és elfogadni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 18:31:20

@nosce:

Ő mostanában Évával akar párbajra menni. Nyilván úgy gondolja legyőzhető. De ha Gigi nyilvánosságra hozza a házban Jerzyvel való szakításukat, elképzelhető, hogy Jerzyt viszi, bár szerintem az RTL ennek nem örülne, egy Éva-Anikó párbajból sokkal többet tudna profitálni.
süti beállítások módosítása