Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X119

2011. április 15. 15:31 - Hódos Hajnalka

Tegnap este óta sugárban ömlik a nyálam, úgy ennék pörköltet. Na nem Alekosz miatt, még mielőtt. Még csak főzni sem tudok elvágólag. Nem is akarok. Mást sem akarok úgy csinálni, khm, és felőlem a cipők is állhatnak össze-vissza. A hétvégi menü meg is van. Kakaspörkölt. Jó sok herével. Ha kapok. Ha nem, csak kettővel. Szívem szerint kitérnék az öt évvel ezelőtti kakaspörkölt-főző versenyre, ami egy Mecseknádasdon töltött hosszú hétvégén a fő programot képviselte, de akkor el kellene mesélnem azt is, hogy jelentékeny mennyiségű szilvapálinka elfogyasztása után második helyezést értem el a házi rendezésű üzekedő szarvasbika bőgés utánzó versenyen és nem óhajtom lerombolni az imigájémat, ha már ennyi energiát feccöltem bele. A főzőversenyen utolsók lettünk egyébként, a zsűri úgy értékelte csapatunkat, na, a bajaiak megint halat főztek. A részvétel a fontos, nem? Na nézzük, Alekosz hogy boldogult a konyhában.

Egyelőre felravatalozott hulla pózban döglik a mostanság újra trendi babzsák fotelben és beleszúr egyet mimózalelkű Anikóba, aki utolsóként szeretné bemutatni főzőtudományát. Addig van ideje felkészülni arra, hogy meg tudjon csinálni egy tükörtojást. Anikó természetesen megsértődik. Éva kíváncsiskodik, hagyománytisztelő séf lesz-e Alekosz, vagy eltér a tradícióktól. Alekosz megnyugtatja, Alekoszos lesz. Nem vagyunk merevek. Az elemi erejű rettegés végighúzódik az összefoglalón, a Lakókban élénken él az élmény, mikor Alekosz marhalábszár pörköltet főzött, nyolc órán keresztül. Mindenki biztos benne, hogy ma is az lesz a vacsora. Abban is, hogy ugyanennyi idő alatt fog elkészülni. Egyedül Alekosz bízik Alekoszban. Na apukám, egyet garantálok, ma jóllakunk! Az száztíz százalék! Azért nagy vonalakban magyarázd már el nekem, hogy hogyan készül a nokedli. Jerzsi vasal, magyaráz. A tojásnak mindenét bele kell rakni, igen.

Alekosz is bemutatkozással kezd, ez idő szerint ez az én rezidenciám. Ez a kétszer kettes cella. Most itt lakom. A sors akarta így, hogy ez legyen az ágya és megemlíti hálótársát, Ananászőrizgető Olivért is, nehogy elfeledkezzünk róla. Félek, ha akarnám se menne. Ennek a helynek varázsa van egyébként. Ez az ágy, meg az Évának az ágya olyan energiamezőben helyezkedik el, amely jótékony hatással van az ember idegrendszerére. Itt kiáltott fel egy kedves kommentelőnk, pushpang, mi lenne, ha Éva vízéren aludna? Majd én megmondom. Az első roham után jönne az a pálcás ember, az. Aztán az ördögűző. Alekosz bemutatja kedvenc képeit, Éva képét ő foglalta keretbe. Hát ilyen keret volt. A másik kép egy díjnyertes alkotás. Magáért beszél. Valószínűleg azért lett díjnyertes. A képen Alekosz és Gigi, erotikusnak szánt pózban. Nagyjából ennyi. A szuvidálás úttörője olyan estet tervez, ahol erősen dominál a magyar vonal, alekoszosan elkalandozva. A fő hangsúly a tartalmasságon, a kalóriákon, a kilókon van. Csak testes dolgokkal foglalkozik. Igazi laktató, kajálós, jó hangulatú, felszabadult estében gondolkodik. Ezek szerint ő nem vesz részt a vacsorán.

Kuktájával, Jerzsivel vásárolni indul és a testesség jegyében rögtön lecsap egy trappista sajtra. A magyaros vonal eddig megvan, magyar embernek trappista sajtot, magyar égre magyar csillagot. Olvasói nyomásra kénytelen vagyok a poszt szövegébe utólag beilleszteni az is, magyar seggbe magyar lófaszt! Mindent az olvasókért! A kolbász szándékosan nem gyulai. Az nem megfelelő arra a célra. Az uborka sem szimpatikus, Alekosz az apró uborkát szereti, ezzel kivételesen egyetértek, kovászos esetén nincsenek ilyen igényeim. Jó, most Jerzsi maradjon nyugton, ne zizegjen, a séf át szeretné gondolni, nehogy kimaradjon valami, mert nem akar még kétszer visszajönni. A testesség és a zsír lobogója alatt kiválaszt egy sertéscombot, az jó lesz, egy deka zsír nincs rajta, ugye nálunk ez jelenti a szép húst. Meg is szagolgatja. Nájlonon keresztül, a kiborgoknak kifinomultabb a szaglása, mint egy falka vadászkutyáé. Visszatérnek a konyhába, Jerzsi cepekedik, Alekosz úgy vonul, mint egy földesúr. Pakold ki ide, hogy mindenre rálátásom legyen. Rend a lelke mindennek, akkor tudunk jól főzni, akkor tudunk kiváló ételt készíteni, ha a konyhában rend és tisztaság uralkodik. A civilek hagyják el a konyhát! Jerzsi újabb feladatot kap. Varázsolnia kell a tálcával. Olyan legyen, ami hívogatja az embert, arra ösztönzi, hogy odanyúljon, és a tartalmát megegye. Csinálj belőle egy jó csajt. Jezsi elsősorban megfürdeti a csajt.

Készülhet az előétel, Alekosz sakkfigurái. Hát mit mondjak, a gasztronómia csimborasszója következik, pedig én őszintén hittem eddig, hogy az aszalt szilvás, békünbe tekert csirkemájnál unalmasabb és laposabb falatka nincs a világon. Van. Alekosz sakkfigurái. Tartós kinyér héj nélkül, rajta egy kóbász héjastul, trappista, fogpiszkáló, neszebazmeg, egyé’. A kolbászt 5-7 mm vastagra kell vágni. Jó, lehet nyolc is talán. Hangulattól függő. A paprikát meg ki kell filézni. Meg is mutatja. Így. Így. Ennél nagyobb ne legyen. Hogy mit fog csinálni azzal a vízízű tévépaprikával, Isten tudja. Az előétel elkészítése után minőségellenőrzést fogunk tartani a kecskeméti szilvapálinkából. Az egy nagyon fontos dolog. Jerzsi leborul ura és parancsolója nagysága előtt. A főétel Alekosz specialitása. Amint a vendégek elolvassák a menükártyát, elindul a zabszemeffektus. Hát akkor ez a lábszárpörkölt! A hús felkockázása közben Alekosz előadást tart kedvenc témájáról, saját magáról. Nagyon precíz vagyok. Legalábbis úgy érzem magam. Szeretem, ha minden elvágólag van. Ez megmutatkozik mindenben. Ha kaját csinálok, ott is, ha takarítok, ott is. Ha szexelek, ott is. Felhívnám a figyelmet a rövid szócskára. Ha. Jerzsiből és belőlem egyszerre tör ki a gyötrő kérdés: hogy tudsz elvágólag szexelni? Az ágyon már úgy fekszel rajta? Vagy csak a misszionárius póz? Nem nem nem, hát vannak ott változatosabb dolgok is azért. Ja. Másik pléjboj, mikor már az előző lapjai összeragadtak. Netán kézváltás kéthetente. Esetleg almás pite. A kásztingra jelentkező hölgyek figyelmét felhívnám, Alekosznak az a halála, mikor egy lány bejön hozzá és a cipőjét nem teszi szépen egymás mellé. A többi ruhadarabot szét lehet szórni, de a cipőket egymás mellé! Szépen. Utána következik a rituális fürdés, tetvetlenítés-fertőtlenítés magasnyomású mosóval és drótkefével, majd nőgyógyászati vizsgálat, negatív AIDS-teszt bemutatása, góckutatás és pszichológiai alkalmassági teszt kitöltése.

Apukám, én, ha megnősülök, az udvaron otthon felállíttatok egy sátort és akkor lesz két kondér. És abba’ marhalábszár pörkölt lesz! Nokedlivel. Meg pálinka. A séf újra emeli poharát. Úgy tervezem, hogy negyven percen belül kész a pörkölt. Egészségünkre. Remélem, szólt valaki a pörköltnek is. A desszert: szilveszteri bólé. Anikó kicsit erősebb desszertre gondolt. Én a helyében mélyen hallgatnék. Az egész desszert egy nagy igényesség lesz. Konzervgyümölcsökkel, teszem hozzá. Nagyon fontos a konzervnak a leve. Még azt is meg merem reszkírozni, hogy kimondottan jót tesz neki a tartósítószer. Annak a három üveg tokaji aszúnak pláne. A desszert egyébként import szőlő, konzerv barack, konzerv ananász, felöntve borral. Levestül. Hát egy ízorgia lehet, tényleg. Ajaj, porszem került a gépezetbe. Mi ez? Mi? Csokis! Mert az Éva mosogat! Nézd meg, tönkreteszi a sterilitásunkat! Egyszer nyúlunk az Éva dolgaihoz, akkor is koszos!

Érkeznek a vendégek, micsoda társaság! Az előétel felvezetése hosszabb időt vesz igénybe, mint az elkészítés. Azért választotta ezt, mert ha nem pörköltet csinál a vendégeinek, akkor ilyet. Katonákat. Az ember megeszik ötöt-hatot, már jóllakik. A lányok is szeretik. Ja, utána meg jó fokhagymásakat böfögnek, élmény lehet egy ilyen randi. A kóbászbőr nem lett lehúzva, de gyenge bőre van, könnyen el lehet rágni. Jerzsi nem gondolta volna, hogy a sajt, a kolbász és a kenyér együttesen mennyire finom, nem evett még így. Istenem. Tud élni az Alekosz, és megmutatta, mennyire. Na ezt eltaláltad, még ha nem is arra gondoltál, amire én. Anikó amondó, nézzük meg azt a másodikat! Én amondó vagyok, mindenki keressen rá a Hiperkarma: Amondó c. számra, odabasz! A főétel várat magára, mert Balázs behallózik és kezdődik a kihívás. Szünetben a csajok bagóznak, Évát elkapja a szófosás. Nem attól félt legjobban, hogy Anikóval párbajozik, hanem Bécitől! Anikó utólag belegondolt és ő is így tett volna, hogy mentse a bőrét. Én is azért! Ha te csinálod ezt meg velem, én is így reagálok és utána belátom! Tudod, most nálam van ez a lila és muszáj kihasználnom! Mindenki úgy játszik, ahogy akar, hamuzik Anikó. Én vettem rá az Alekoszt, vagyis nem kellett rávenni, én beszéltem meg vele, hogy rakjuk a Bécire! A végén azt hittük, te is Alekoszra rakod! Miért tenném az Alekoszra?

A kihívás után a helyszín és a szereplők ugyanazok. Éva azt szeretné a legjobban, hogy legyőzze Anikót a párbajon. Úgy fog hozzáálni, ahogy Ani a feladatokhoz. Akkor Ani háromszor úgy áll hozzá. Akkor Éva tízszer úgy, mint a Gigis párbajhoz. Az én apukám az erősebb nem hangzik el, pedig számítottam rá. Jó, Anikó olyan párbajt nem szeretne. Elmondtam a Bécinek, hogy el akarok veled kerülni egy párbajt, két dolog miatt. Az egyik, sokkal cikibb, ha te versz meg engem, mint a Béci. A másik az, amit a legutolsó párbajon láttam, én annak nem akarom kitenni a családomat. Az nem rajtam múlt! Én nem akarom, hogy engem lefujjogjanak, nem akarom, hogy bekiabáljanak! Az én családom senkit nem fujjogott le! Nem a családod! A te rajongótáborod! A beszélgetésnek Alekosz vet véget, lányok, befelé, kaja van! Elhangzik a pörkölt kortesbeszéde. Sertéscomb pörkölt nokedlivel. A legalapabb. Tökéletesen oltja az étvágyat. Én a pörköltben hiszek, a pörköltre esküszök, a pörkölt a világ akármelyik pontján megállja a helyét. A pörkölt az mindig elfogy! Szavazzanak rá! Jó étvágyat! Éva rögtön kérdezgetni kezdi Bécit, mikor rád került a zöld kendő, már tudtad? Már akkor tudta, mikor a Laci kiment. Ennek így kell lennie. A Jerzsitől, ha visszajön, nem sajnálom, ha megnyeri. Éva biztosítja Bécit, a helyében ugyanígy döntött volna. Volt rá lehetőséged, mégsem engem vittél, csattan Jerzsi. Nem, erősebb ellenfelet választottam. Jerzsi szerint ez kamu. Anikó, védj meg! Ééén? Én nem védelek, ne haragudj, tőlem várd utoljára!

Anikó meg egyébként egyen már. Nem, mert neki sok volt az egész. A bejátszások, a dolgok, meg amiket mondtak. A pörkűtt egyébként jóvót. Éva a fantasztikus jelzőt használja, olyan volt, mintha apukája csinálta volna. Jerzsi csillagos ötöst ad. Anikó is eszik egy kicsit. Alekosz büszke, a hazai ízeket érezhették, ez volt a cél. Jön a desszert, a nagyon klassz minőségű téma. Alekosz a szakmai titkokat nem árulja el és hozza a célszerszámot. A bóléban a gyümölcs csak azért van benne, hogy a lét nemesebbé, dúsabbá tegye. Igazából a léről van szó, vagy ahogy Béci megjegyzi, itt a lé a tét. Ott is, muhaha. Anikó nem így képzeli a bólét, de Alekosz megvédi magát, hát ebben kérlek szépen benne van kilenc puttony! Éva jól definiálja a cuccot: tokajiban megáztatott gyümölcs ágy. A lányok kimennek cigizni, a fiúk magukra maradnak és megegyeznek, van, mikor nők nem is kellenek. Mint ahogy most sem. Hadd játsszanak, mint két cica. Alekosz mindjárt ad egy labdát is, hadd gurítgassák. Pamutgombolyag az, hülyegyerek. Béci tíz pontot ad, Anikó nyolcat, Jerzsi tízet, Éva kilencet, haladjunk mert lesz balhé is a palintában.

Béci most nem akarja azt mondani, hogy ő fog visszajönni. Most azt mondja, ő szeretne visszajönni. Tény és való, hogy be lett harangozva a Béci-Alekosz döntő, de ez Bécinek rosszul esik! Hát a lányoknak milyen rosszul esik! Alekosz úgy gondolja, aki a fináléba bekerül, az már elkönyvelheti, hogy az nem akármi. Anikó Évát kurkássza és félhangosan megszólal, ő nem éri be a harmadik hellyel. Béci feldúltra itta magát, ez a félrészeg állapot a legrosszabb, még nem látszik, de már megüt, te? Te nem éred be? Vita kerekedik, mert Anikó többször mondta, hogy ki akar menni meg most is azt akarta, hogy Béci vigye ki és hagyja kint., meg még azt is mondta, hogy kezdi úgy érezni magát, mint Szandika. Anikó nem ezt mondta! Mikor mindenki mondja, hogy de ezt mondta, akkor Anikó ezt mondta. Béci nem érti, Anikó miért becsüli le magát, Éva és Anikó szerint Anikó nem becsüli le magát. Jerzsi száz százalékig biztos volt benne, hogy Béci őt választja, de nincs benne harag. Éva és Anikó nem értik, nekik fájna. Éva felszólítja Jerzsit, vallja be, férfiasan, hogy fáj neki! A luvnyák erőlködnek, fájjon már Jerzsinek! Ani ki lenne. Úgy érezné, hogy elárulták és hogy ez most mi? A haddmongyammáel helyébe a monddmáhogyfááájbazmeg lép. Alekosz odaszól Évának, most az a baja, hogy nem azt mondja, amit hallani akar? Ne erőszakolja már rá Jerzsire a saját gondolatait! Demonddmáhogyfáj! Mi Anikó véleménye egy Jerzsi-Béci párbajról? Bécit nagyon erősnek tartja, de nem akarja futtatni, futtatták már eleget, Alekoszt is. Béci megint elkezdi hajtogatni, hogy ez neki rosszul esik, Anikót idegesíti, hogy a két fiú potenciális győztesnek van kihirdetve. Béci hőzöng, Anikó haddfejezzemábe, nincs vége a mondatnak. Béci nem figyel, ne csitítgassa, Éva meg ne úristenezzen a háta mögött. Anikó most mondja el először és utoljára, hogy ő elhiszi magáról, hogy meg tudja nyerni a játékot. Éva azért úristenezik mert álmos, uncsi és nem is figyel.

Szexeljünk! Alekosz udvarolni kezd, Béci és Anikó a háttérben óbégat. Hozzunk össze valami könnyűt, tudom, hogy bevállalós csaj vagy! Éva kacérkodni akar, bár ne tenné, a milyen szépek a szempilláid szöveg siralmasan nyomorult. Belehajol Alekosz nyakába, fájtolják le azok, akiknek kell! Mind a hárman egymásra haragszanak, hogy ilyen szituációba keveredtek, ez milyen jó, trallala trallala trallala! Nem adja be a derekát sose. Alekosz megbeszélésen alapuló szexuális kapcsolatot akar, én azt, hogy vége legyen az öfinek. Nézd meg, hogy veszekednek! A combod jobban leköt. Éva Anikó felé próbálja terelgetni Alekoszt, aki nem bír már magával. Az ilyenek, mint Éva, jobban tetszenek neki. Milyenek? A teltkarcsúak. Éva sose tanul.

Köszi a képeket S. Csak a felét is! :))

Címkék: vv4
1026 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drogon 2011.04.17. 16:07:02

@genevieve: Úristn, én egyszer mondtam ilyet egy fiúnak, mert képtelen voltam lekoptatni. Már üvöltöttem vele a végén, hogy mennyire idegesít, rosszul vagyok tőle, hagyjon békén, ne járjon a sarkamban, hányinger kerülget tőle.
Szerencsére ma már boldog családapa :)

genevieve 2011.04.17. 16:07:19

@hullámpapír: de ha alek és a frigiditás között kell választani akkor inkább az utóbbi:-)

genevieve 2011.04.17. 16:10:44

azért kiváncsi lennék, a fordított helyzetre, milyen megitélése lenne annak a nőnek aki bent minden pasira úgy akarna rámászni mint alek a nőkre?

2011.04.17. 16:11:10

@genevieve: simán :D
@gernika: én már lassan sajnálni sem tudom ezért. mindenki előtt ott a lehetőség, hogy tudatosan éljen.

genevieve 2011.04.17. 16:12:25

@csicserierika: és ahogy látom nem vagyok vele egyedül:-)

dr. gernika 2011.04.17. 16:12:39

@genevieve: Pont erre jutottam én is. :D

csicserierika 2011.04.17. 16:12:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul: majd megdicsérheti Béluka a hugit, ha kijön, és meglátja a nyugiszobás jeleneteket :)
Gigi már most parázik :)

csicserierika 2011.04.17. 16:14:40

@genevieve: ti tudjátok,én az a verziót választanám a helyetekben :)

Albino Vernyul 2011.04.17. 16:15:14

@hullámpapír: Van egy olyan erzesem neha, ha Bela mondana neki, meg talan egy kutba is beleugrana.. Lasd. Laci aprilis elsejei poen..

genevieve 2011.04.17. 16:15:18

@csicserierika: gigi egyértelmüen nem frigid:-)

igaz, ő el is hajtotta alekot még az elején és egyértelműen:-)

genevieve 2011.04.17. 16:15:58

@csicserierika: én mindig mondtam, te tagadtad idáig:-)

de őszintén mondom, hogy egészségedre:-)

2011.04.17. 16:18:06

@csicserierika: nem akarok gonoszkodni, sem személyeskedni, ezért szigorúan elméleti alapon: úgy gondolom, hogy akinek már legalább egyszer az életben volt dolga aleknál "fölsőbb kategóriájú" pasival, az inkább az örök frigiditást választja ezután, ha az alternatíva csak alek :)
itt nincs helye megalkuvásnak :)

genevieve 2011.04.17. 16:20:32

@hullámpapír: aleknek nem a kinézetével van igazán baj, hanem a stílusával és gondolataival....

2011.04.17. 16:29:32

@genevieve: tudom, és ez épp elég ahhoz, hogy ne alkudjak meg :)
ezen röhögtünk a múltkor is, mikor éva mondta, hogy béci testét akarja alek "belsejével". nem, alekon még az sem segítene :)

csicserierika 2011.04.17. 16:29:59

@genevieve: nektek nem akartam rosszat :)
Nem érzed a jó indulatomat :)

csicserierika 2011.04.17. 16:31:10

@genevieve: ez még nem bizonyít semmit, lehet csupán taktikai lépés volt részéről :)

csicserierika 2011.04.17. 16:32:30

@hullámpapír: én meg nem vagyok frigid, ezért gondoltam, hogy annál nincs rosszabb, de hát ti tudjátok :) :)

csicserierika 2011.04.17. 16:34:09

@hullámpapír: valaki írta sms-ben, ha kijön Alek, szívesen várja egy testformáló tréningre, mire Alek válasza, hogy az már nem ő lenne :)
Milyen bölcs :)

genevieve 2011.04.17. 16:39:44

@csicserierika: majd ha megtapasztaltad alekot akkor már fogod tudni:-)

csicserierika 2011.04.17. 16:41:22

@genevieve: ez úgy alakul ki ? Már megint tanultam valamit. :)

2011.04.17. 16:48:15

@csicserierika: nézd, ha lehet választani, hogy egyedül, vagy alekkel ne évezzem a szexet, akkor inkább maradok az alek nélküli verziónál :)
persze csakis abban az esetben, ha alek az utolsó hímnemű a Földön. amíg van választék, addig én sem ítélem magam frigiditásra :)

dr. gernika 2011.04.17. 16:49:43

@genevieve: Elsősorban igen, de amikor elnézem mondjuk a riportszobában ahogy beszél, a szája esése, azok a kis, vértelen szemek, a fejtartás, meg az az antiszexuális alak.... hát mindig elfog a viszolygás. :S

@csicserierika: Én minden vagyok csak frigid nem, de töltöttem már igen hosszú időszakokat szex nélkül csak azért mert nem akadt arra érdemes pasi és mégis túléltem.

dr. gernika 2011.04.17. 16:51:03

@hullámpapír: "nézd, ha lehet választani, hogy egyedül, vagy alekkel ne évezzem a szexet, akkor inkább maradok az alek nélküli verziónál :)"

:DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 16:55:28

@genevieve: Alekosz ultragáz! Ahogy a nőkkel bánik, gyomorforgató! A kinti életben már az összes villalány is lekoptatta volna! Elkényeztetett kis puha pöcs!

dr. gernika 2011.04.17. 16:55:59

@inmemancsi: Én is most néztem meg. Kislányoknak még jól áll, nade Éva már mégiscsak negyven éves. :)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 16:57:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Zsuzsit is bele kellett volna rakni ebbe a csapatba! Alekoszt a helyére tette volna és Évát erősítette volna!

vitek 2011.04.17. 16:57:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Drága Ani, amit irántad érzek az szerelem a legfelsőbb szinteken. Még csak 19 vagyok, de remélem ez nem akadály, mert a szívem rabul ejtetted. Üdv, Nyuszi"

Gyanús nekem ez az sms Albino, a tettek mezejére léptél? ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 17:02:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ha nem támadták volna mindig falkában és nem pontozták volna le mindig, sokkal jobban viselné ez is. A Börtönkísérlet alanyaiéhoz képest egy kiegyensúlyozott reakció. Műveltségi vetélkedőt kellene bent rendezni, akkor Éva az első lenne!

@gernika: Nincs még 2023!!! Még 2011 van!!!

inmemancsi 2011.04.17. 17:07:12

@gernika: fásy zsülikééknél a családban talán, egyébként egy normális 5 éves se csinál ilyet.

teljesen mindegy ki hány éves valójában, szerintem ne nyomjuk ezt a 40 éves dolgot, sok negyven éves jobban néz ki jóval mint ez.

avanivi 2011.04.17. 17:13:25

Látom magunkat amikor Hajni megírja a vv utolsó öfit,mi pedig minden nap idejárunk és csak kommentelgetünk évekig,össz. hsz 34567834 .Megszületnek a lányaik, fiaink, ballag az unokánk, elmentünk nyugdíja, megkaptuk az első protkót,mi a legfinomabb pépesitőkütyü stb. stb.

flanker 2011.04.17. 17:15:39

@csicserierika:
Tudom, hegy Getzen születtem, de nem bírom NEM megkérdezni:

>nálad a válasz. Én nem lettem volna ilyen finom :)
És Anikótól eltekintve mi a véleményed Alek fiókos-krémes akciójáról? Meg a katonaládásról? Meg az Olis fiókosról [Nagy-gyon sokszor fogok még belenyulni a fiókodba!]?
Csak mert ha bent vagyok, keze már lehet, hogy nem lenne egyben hasonló akciók után.
És mindenféle tetszés-nemtetszéstől mentesen - puszta reflexből...

_most_ 2011.04.17. 17:19:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Valahogy sejtettem, hogy Szandikát nem merik majd visszaküldeni. De Zsófit minek küldik vissza, nem oszt, nem szoroz. Gigi legalább majd takaríthat megint, persze ha ez nem csak taktika volt részéről.

flanker 2011.04.17. 17:21:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Ez tényleg megüti...
Lehet valamit tudni arról a másikról, amire hivatkozol?

Alek: Úgy, de ÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY megütném, amikor elmond valamit soxor. Itt mi az x!>#=(!<}@@# anyjáért kell elmondani 6x, hogy "éljenek a negyvenes nők"? Mint egy beragadt lemez.

És fogalma sincs a külvilkágról, hogy a többiek haladnának, hogy idegesítő, zavaró, csak mondja. Mikor Éva elkezdett sírni a púderes nagyvenes beszólásnál, ott is észre sem vette, hogy valami készüé-történik, csak hajtogatja, hogy "E-löl-ről!".
Vagy amikor a Béci-Anikó színésznő beszólásos vita volt, ott is előtte Jerzy és ANikó már egy perce vitatkozik, tök érdekes, Alek meg dajdajol a háttérben, alig lehet valamit hallani tőle.

Hát, én elkötelezett vega vagyok és állatvédő is, de néha meg tudnám elevenen nyúzni...

genevieve 2011.04.17. 17:21:40

megcsináltam jerzy almás palacsintáját...nyaminyami:-)

Albino Vernyul 2011.04.17. 17:23:11

@vitek: Nem.. Es oregebb vagyok..;)

genevieve 2011.04.17. 17:23:30

@csicserierika: persze, ha te szereted ha szexuális tárgyként kezelnek, akkor nincs gond:-)

genevieve 2011.04.17. 17:24:16

@Peter_Cs: ne nekem mond, én tudom:-)

csicserierika szerint menő alek:-)

genevieve 2011.04.17. 17:25:31

@gernika: ha egyébként egy kedves, aranyos jellem lenne, az tudná ellensúlyozni ezeket:-)

genevieve 2011.04.17. 17:28:33

@perpetum: látom alek megmarad erikának:-)

Albino Vernyul 2011.04.17. 17:29:35

@flanker: A hintas vitara gondolsz a masik alatt..?!

avanivi 2011.04.17. 17:29:45

@flanker: Engem is nagyon idegesít,már amikor megszólal leveszem a hangot .
Azt szeretném látni, hogy amikor szaglászni kezd, valaki leüti már végre.

genevieve 2011.04.17. 17:30:35

@flanker: hát én válaszul kicsit összekuszáltam volna a nyakkendőit:-D

genevieve 2011.04.17. 17:31:33

@avanivi: na az gyomorforgató dolog.....

na inkább bele sem gondolok a továbbiakba:-D

flanker 2011.04.17. 17:37:06

@gernika:
Én is kedvelem, de már lassan azt mondom.
Egyszerűen nem tudok másra gondolni.
És amit ki kell mondani, azt ki kell.

dr. gernika 2011.04.17. 17:39:50

@genevieve: Akkor minden jót kívánnék neki más, velem nem azonos nőkhöz. :D
De így azt sem.

"hát én válaszul kicsit összekuszáltam volna a nyakkendőit:-D"
Pont ez jutott eszembe nekem is, hogy ha nem ért a szép szóból, a saját fegyverével büntettem volna, rendetlenséget csinálok a holmijai között, az új nyakkendőjével kezdek takarítani, stb...

csicserierika 2011.04.17. 17:40:08

@genevieve: @hullámpapír: @gernika: bocsi most jöttem vissza. Hármas támadás, inkább fedezékbe vonulok, de véleményem marad :)

inmemancsi 2011.04.17. 17:41:04

@flanker: én csak azért néztem (nézem) néha az összefoglalókat, hogy valaki már végre beszól ennek a két mákvirágnak (alek+éva) és végre befogják fél percre - de mint kiderült ez semelyiküknek nem sikerül

genevieve 2011.04.17. 17:41:30

@csicserierika: ez nem támadás, csak vélemény a részünkről:-)

te kedvelek alek tapizós, nőt semmibevevős stilusát, respektáljuk, meg is hagyjuk neked:-)

Kivétel 2011.04.17. 17:41:49

Sziasztok, csak én nem találok tegnapi és mai összefoglalót? Vagy tudni valamit, hogy most mi van?

genevieve 2011.04.17. 17:42:21

@gernika: kapnál cserébe egy kb. 3 órás monológot a tiszteletről:-)

genevieve 2011.04.17. 17:44:12

@inmemancsi: jerzy vacsorája alatt ani többször is beszólt neki, de alek, csak mondta, mondta és mondta.....

azt hiszi magáról ő jerzy mentora azért mert tartotta azt az egy óra beszéd tanítást (azt is minek? borotfa:-D
az meg amilyen jó lelkü nem mond ellent neki...

genevieve 2011.04.17. 17:45:44

@Kivétel: nincs tegnapi öfi..elvileg ma lesz dupla...

penelope garcia 2011.04.17. 17:46:13

Hát hun a beígért dupla adag, Hajnikám, csillagos virágszálam?
Éváskodunk, éváskodunk, a temetők meg üresek, mi?

genevieve 2011.04.17. 17:46:42

van új poszt, lehet elsőzni:-)

csicserierika 2011.04.17. 17:47:24

@flanker: szerintem direkt húzza Anikót az ilyen fiókos dolgokkal, ami szerintem is túlzás néha, de amire reagáltam fentebb, az nem erről szólt. Bocsi.
Arról, hogy miért engedi, hogy Alek simogassa, ill néha meg elutasítja.
Erre az én teóriám, hogy igazából ki nem állja Aleket, de nem szeretné, ha ellenszenves lenne a nagy Alek tábor szemében, és Éva pozícióját is irigyli, amit Alekkal együtt értek el, hogy legtöbbször együtt emlegetik a nevüket a győztes hármasban, és, hogy emelik egymás ázsióját.
Szerintem !

csicserierika 2011.04.17. 17:48:46

@genevieve: téma befejezve, kihoztuk amit ki lehetett belőle :) :)

dr. gernika 2011.04.17. 17:48:49

@csicserierika: Nem támadás, ellenkező vélemény, de a tiédet senki nem akarja megváltoztatni.
@genevieve: Szerinted ott maradnék meghallgatni? :)

inmemancsi 2011.04.17. 17:48:55

@genevieve: hát én azt azért nem beszólásnak nevezném, inkább morgásnak, anikó jegyezete meg egyébként valamikor azt is, hogy ő is tudna mivel beszólni, 8 általános stb.
ezeknek azért keményebben meg kellene mondani, hogy legalább egy percre lehidaljon (az ilyen úgyse fogja fel tovább, belegondolni meg képességeinél fogva nem tud)

csicserierika 2011.04.17. 17:49:27

@genevieve: mikor mondtam, hogy menő ?
BIZONYÍTÉKOT :)

penelope garcia 2011.04.17. 17:49:42

Na, ki kinek drukkol, lányok?
A fiúkat nem kérdezem, mert ők irigyek a két szép hímistenre.
Én arra jutottam, hogy tkp mindegy nekem, melyikük győz, mert mindkettőt kedvelem.
DE a fröcsögő kisnácik kedvéért megszavaznám, hogy Béci kerüljön inkább vissza. Csak azért, nehogy leesen a vérnyomásuk szegényeknek.
Ja, meg azért is, mert Bécinek van esélye a végjátékban helyére tenni a főkretént. Akinek mellesleg szintén kijárna már egy kommunikációs és önismereti tanfolyam. :P

flanker 2011.04.17. 17:51:51

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Igen, arról beszéltél a kommentedben és most nem ugrik be, mire is gfondoltál.

genevieve 2011.04.17. 17:52:12

@csicserierika: minden alkalommal mikor alekot dicséred:-)

vagy szerinted is szégyenteljes amit művel?:-)

genevieve 2011.04.17. 17:52:54

@inmemancsi: persze, mert nem akart a jerzyt bántani...elég kinos volt, hogy alek nem vette észre magát...

nosce 2011.04.17. 17:53:01

@csicserierika:
sztem Ani alapból engedi magát simogatni, meg szereti ha Alek kedveskedik neki, csak ha kezdene Alek merevedni, akkor koccolja le. Sztem Ani is meg Éva is szimpatizál Alekkel , persze lehet mert rá vannak utalva, de akkor is...

Kivétel 2011.04.17. 17:53:11

@genevieve: köszi, reméljük lesz:)

2011.04.17. 17:53:56

@gernika: szerintem évával épp az ellenkezője történt, mint alekkel. alek ugye kint senki volt, odabent lett valaki, éva meg, úgy érzem, kint találta meg azokat az embereket, akik istenítették (hozzászokott, hogy egy bombázó, és a férfiak döglenek érte, stb.), és most szembesül vele, hogy csak a saját kis szemétdombján istennő, ebben a vegyes társaságban tök átlagos. vannak nála csinosabbak, feszesebbek, ügyesebbek, népszerűbbek, itt nem ő a tápláléklánc csúcsa.
ettől függetlenül (vagy épp ezért) ismét csak a "szánalmas" a legtalálóbb jelző, ami a videó kapcsán eszembe jut róla.

sogeking 2011.04.17. 17:54:21

igazam lett, 1000 komment volt a limit:)

2011.04.17. 17:55:48

@csicserierika: ugyan, szívességet teszel nekünk azzal, ha megszabadítasz alektól, legalább nem kell frigiditásba vonulnunk :)

genevieve 2011.04.17. 17:56:16

@hullámpapír: inkább úgy foglamaznék, hogy éva kint csak abban a körben mozgott ahol ő volt a menő, kint van lehetősége megválogatni ezeket a köröket, ha valahol nem jó a fogadtatása akkor elmegy onnan...itt a villában meg nincs hova mennie

2011.04.17. 17:59:55

@genevieve: igen, így gondoltam én is, erre írtam, hogy csak a saját szemétdombján istennő :)

na megyek az új poszthoz :)

nosce 2011.04.17. 18:00:22

@hullámpapír:
majd csorog még a nyálatok Alek után , az Alek feleséget keres hollywoodi vígjáték bombasiker után :) Producer: Andy Vajna :)

flanker 2011.04.17. 18:09:39

@genevieve:
Köszi, Zsöni - kezd visszajönni a nőkbe vetett hitem és reményem! :-)

flanker 2011.04.17. 18:10:33

@genevieve:
Sztem gusztustalan mind a kettő.

flanker 2011.04.17. 18:17:33

@genevieve:
Hát te egy nagyon bölcs nőszemélyzet vagy. Kicsit túl toleráns, de talán működne is a dolog - hiszen amikor ő (és Oli) nyúlt a mások kajájához, piájához, akkor nem volt semmi gond, de amikor az ő nyereménypezsgőjét csencselték el a többiek, az bizony megérintette az ő (külön) dimenzióját is...

flanker 2011.04.17. 18:22:01

@csicserierika:
Te jó ég, hány oldalon kersztül soroljam????
Több napba telne összeszednem, hisz szinte minden megjegyzésed tömjéntől csöpög... :-)

flanker 2011.04.17. 18:25:55

@hullámpapír:
Sztem is vigye, minden nap, amikor viszi a kutyáját sétálni, akaszthat egy másik pórázt Alekra is. Vele sem lenne kevesebb gondja, mint a négylábúval.

Még Era pluszköltségét is bevállalhatná az önkormányzat, hisz az ország érdeke lenne elvileg, hogy Alek egy szerető, megengedő, elfogadó, DE NAGYON ERŐSEN BEZÁRT helyen legyen a továbbiakban. :-)

nosce 2011.04.17. 18:32:06

@hullámpapír:
Na jó, ezzel a hasonlattál überelted az összes lehetséges válaszomat :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.17. 19:28:29

@perpetum:

sajnálom, hogy Jerzy ki fog esni!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.17. 19:53:40

Én csak egy karakterre vagyok igazán kiakadva az egész VV4-ben: a felfújt hámozott lufi Balázsra, igaz a Lilu nevű személy is rémesen felsőbbrendű, lekezelő, rossz nézni.

Na jó még a tökéletesen hitelten Lacit is eltuszkolnám zabot hegyezni pusztába. Egyébként nem a pánikrohama volt hiteltelen, azt elhiszem neki, mert be volt ijedve, hogy Éva megveri a párbajon, vagy hogy nem tud szembenézni a bogarakkal a próbán, hanem amit azóta művel megmondásban, mióta kijött, azzal a porba alázta magát.
süti beállítások módosítása