Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x103

2011. március 30. 15:00 - Hódos Hajnalka

Hogy a franc essen bele ebbe az órabazgatásba, meg vagyok zavarodva, mint a szőke női sofőr a körforgalom előtti harmincas táblánál. Felkelek én a szokott időben, vekker nélkül, ahogy szoktam, aztán szédelgek egész nap eltévedve a felborult tér-idő kontinuumban, vissza a homokórákat, le a gépkakasokkal! Laci és Anikó között természetesen semmi nem történt, jó volt eldumálgatni hajnalig, aztán pont ennyi. Nagyjából erre számítottam, ez körülbelül annyira lehetett izgalmas, mint egy Kaposvár-Pápa meccs és körülbelül annyira is érdekelt. Nem úgy mint az, mire volt kíváncsi Andris! „Én akkor is kíváncsi vagyok rá, ne haragudj, jó? Mert nekem ez a mun..” kezdődött az öfi, szerencsétlen rendes kis húg megint szarul járt, innentől kezdve kit érdekel, miért borult ki Gigi?

Egyébként attól borult ki, hogy úgy érzi, egy nagy nulla. Négy hónapig takarítottam meg mostam és semmi nem jött le sehova. Mindenki többet ér itt nálam. Gigiben van más is, de nem akar kijönni. Olyan, mintha csak itt lenne. Ez egyfajta tünet, meg akar felelni. Attól borult a bili, hogy Béci leoltotta, miért takarítja a konyhát. Gigi elvonult bőgni a nyugiszobába, Béci több értelmezhetetlen mondatban, amitől megkímélnék mindenkit, kifejtette Jerzsinek, hogy Gigit idegesíti mások trehánysága, de nem szól, magában őrlődik, őt meg az bosszantja, hogy mások sminkbe’ meg hajba’ meg mindenbe’ odarakják magukat, körülöttük meg retek van, aztán Gigi után ment. Próbáld meg azt, ami benned van, ami jó. Nem biztos, hogy ha kimész, mosogatólány akarsz lenni, vagy házmester. Csináld azt, amihez értesz, hat heted van, használd ki. Végül, mit rinyázol, keljél már fel, te retek felkiáltással belerúgott egyet.

Gigi felkelt, de a konyhában is bőgött. Normális esetben ő őrült és hülye. Magamat rendelem magatok alá. Te otthon is ezt csinálod! Hát igen. Hát akkor? Csak lehet, hogy az emberek erre nem kíváncsiak. Ők arra lennének kíváncsiak, hogy elmondom a véleményem és ha kell, összeveszünk. És ha nem lenne itt Jerzsi, pucsítana is. Jó lenne, ha egyszer-kétszer felszólalnál, hogy lássák az erőteljesebb énedet! Ha fáradt vagy, pihenj, egyél csokit, érted, akkor csináld! Ha leköp az Éva, biztos nem fogom engedni, hogy visszaköpj, akkor én fogok köpni! Van itt elég pszichológiai eset, nehogy már te is az legyél! Természetesen Alekosz és Éva is értékeli a történteket. Ki mondta neki, hogy legyen ő a takarító fővállalkozó? Mondta valaki, hogy vegye magára ezt a szerepet a kezdetektől? Ha meg önszántából valaki nekiáll, akkor meg ne dörgölje a másik orra alá. Na. Most sír. Ha meg nem tud kuplerájban élni, költözzön ki a fűre. Gigi, tudnék sok közhelyes baromságot mondani, de csak egyet mondok. Ez a hajó már elúszott. De fogalmazhattam volna úgy is, most már baszhatod, kisanyám.

Béci és Alekosz feladatot kaptak, neveljenek jó cselédet Évából. Attól tartok, ahhoz kellett volna egy agymosó készüléket is beküldeni, nemcsak a levelet. Meg egy júdásbölcsőt is. Éva, gyere ide! Talán légy szíves! Nem. Az már megszűnt. Béci szeretné, ha Éva úgy venné ezt az egészet, amit büszkén vállalhat. Ez az egy mondata van, mint jó rendőr, Alekosz átveszi tőle a szót. A dolog lényege, viseld méltósággal azt, hogy cseléd vagy. A cselédség kiváltság. A fölső tízezreket szolgálod ki. Nem mindenki részesülhet abban a kiváltságban, hogy a fölső tízezrek lakásában él. És akkor kezdjük az alapoknál. Béci a gazda. Őt úgy kell szólítani, hogy igen, uram, vagy igen gazdám. Mert ő a tulajdonos. Na most Alekosz vagy keveri a cselédséget a rabszolgasággal, vagy ami még riasztóbb, olvasta az O. története c. könyvet. Azt, hogy a férfi-nő kapcsolatot a Boxing Helena-ra alapozza, már hetekkel ezelőtt megmondtam. A Jerzsit, minekután ő a legfiatalabb, úgy kell szólítani, úrfi. Gigit kisasszonynak. Úgy határoztunk higiéniai okokból, a legelső, ami bevezetésre kerül, hogy föl kell fognod a hajadat! De tovább megyek! Éva is, dühöngve a szobába. A sminkelésedet is korlátozni fogjuk! Vigyázzt vezényel, hogy megállítsa, ezen már nemcsak én, Béci is röhög. Te vagy a Gazda, parancsolj neki!

 

Béci röhögve benyit Évához, gyere már, nem lesz olyan drasztikus, aztán odasúgja Alekosznak, figyelj, a hajhálót elmondom neki, szerintem megmakkan! Éva kijön a szobából, úgy látszik, tényleg komolyan gondolta, hogy most nem szarik bele a feladatokba. Mit szólnál ahhoz, ha esetleg főzésre kerülne sor, mi lenne, ha kérnék egy hajhálót…amikor csak főzöl! Biztos, hogy nem, most felejtsd el! Én sem értem Bécit, ez a ValóVilág, nem egy fantasy, hogy jutott egyáltalán eszébe, hogy Éva főzni fog? És mert rosszmájú dög vagyok, igen, felteszem a költői kérdést, az elmosogatott edények közt persze még senki nem talált legalább egy darab hatvan centis hajszálat Gigi loboncából, mi? Na persze. Gyere, Éva, demonstrálni kell! Nem előzhetsz meg bennünket, mögöttünk kell jönnöd! Megnézzük, hogy önállóan hogyan terít. Vigyázz! Nem azért van itt ez a szék, hogy te leüljél! Tessék, kezdheted. Amíg Éva terít, Béci vigyorog, Laci, ahogy már megszokhattuk, ülve alszik a kanapén, felröhögök és a barátnőmre gondolok, akinek szent meggyőződése, hogy a férfiak negyvenöt körül vagy elkezdenek megtrottyosodni, vagy megőrülnek és nők után kezdenek kajtatni. Hogy ebből mi igaz, itt egy éven belül kiderül, Lacinál nyilvánvaló.

Jó, akkor mondom. Ferde, nem jó, szanaszét áll minden. Ez úgy nézett ki, mint amikor a feleség az urának megterít. Mutatom! Megközelítjük az asztalt. Alázattal, méltósággal. A tányért a lehető legkisebb felületen fogjuk meg, nem markolásszuk. Fordítunk rajta, háromnegyedet. A másikat is ráhelyezzük és szintén fordítunk felet rajta. Ujjbeggyel fogjuk meg a tányért, ez nem az, amit marokra kell fogni. A boros poharat szintén elvágólag, öt centire a kés hegyétől, balra. Éva újra terít, Alekosz elégedett. A levelek mindenkori felolvasója ezennel te vagy. A stílus a következő: a főbb szavakat kiemelve, nem hadarva, tisztán és világosan. Nem az egyéni stílusodban, mert az már megszűnt létezni. A Gazda, ha egyetlen szót is elvét meghallani a te hanyagságod miatt, annak beláthatatlan következményei lesznek! Na, akkor indulhat a hét! Indul is, a Kertlakók készülődnek, csodálom, hogy Anikónak nem jutott eszébe, hogy megint ridegtartáson van. Alekosz kész van, tőle indulhatnak. Figyelmezteti a cselédet, az ágyam és az ágyam körüli terület tiltott helyszín. Jó, akkor azt fogom először célba venni. Az óvszert itt hagyom, majd ha végeztünk, elhasználjuk. Bár, ha jobban belegondolok, kinn van az Anikó! Úgyhogy, Anikó, óvszerrel vagy anélkül? Fásult jajAlekosz a válasz. Szóval anélkül, értem. A Gazda átkutatja a Kertlakókat, motozás is van, testüreg vizsgálat vagy nem is volt, vagy nem mutatták. Na eredjetek Isten hírével! Redőnyök fel, jééé dejóóó kaja, pia hegyek, bográáács, huhúú! Alekoszban megint nosztalgikus érzések ébredtek. Sokat kempingeztek. Agárdon.

Sűrű napunk van, Béci büntetésben részesül, mert nem viselte a kiválasztáson a lila kendőt, ezért a párbaj végéig csak lila színű ruhákat viselhet. Ehhez segítséget kap, a raktárból. Béci haragszik a hózentróglis lila gatyára, ez katasztrófa. Tényleg az. Alekosz is büntetést kap, mert a nap folyamán többször átlépte a határvonalat, szárazbabon kell térdelnie húsz percig. Nagy az öröm, az-az fájjon! Akkor jó, ha fáj, tudod, olyankor távozik belőled a gyengeség! Éva leül Alekosszal szemben és szemétkedik vele, alig vártam ezt a pillanatot, hogy letérdelj elém! Nem hajolhatok közelebb, egy vonal, egy fal választ el minket! Fáj már? Igen, Alekosznak folyamatosan fáj, de kikapcsolta az érző receptorokat. Elkaplak! El foglak kapni! Tudod mit jelent, ha a szemembe fújod a füstöt? Jól van, kihúztad a gyufát! Most kihúztad a gyufát! Éva vihog, én meg tudom, mit jelent a másik szemébe fújni a füstöt. Orbitális türhőség.

Fontos szabály, hogy a Kertlakók lophatnak a Villalakóktól, és ha azok nem veszik észre, hogy beosontak és elvittek valamit, meg is tarthatják. A Villalakók vacsoráznak, pezsgőznek, ha Alekosz benn lakna, tuti, hogy Éva nem az asztalnál eszik, hanem sámlin a mosókonyhában, sőt, azt is el tudom képzelni, hogy a maradékot kaparná neki össze a többiek tányérjáról. De Alekosz kinn van, Éva pezsgőzhet és rázhatja magát a csipkés köténykéjében. Anikó berohant és vihogva ellopja a csokitortát. Éva felfedezi, hogy eltűnt a torta, kezdődik a tevoltozás meg a vihánc, Évaaaa nem jöhetsz be a sátorba! Jerzsi egy partvissal ütlegeli Lacit, Béci ordítozik, megetted a tortát, dagadék, mindenki visít és röhög. Jó éjt, szép álmokat, reggelre hűtőtök se lesz! Béci és Jerzsi visszavágót terveznek, ehhez be is öltözködnek, Béci még maszkot is húz. Szerinted levágós a lila kendőről, hogy én vagyok az? Amíg a tolvajok készülődnek, a sátorban megkezdődik a na, Alekosz, menjél innen, ahogy arra mindannyian számíthattunk.

Béci és Jerzsi ellopják a krumplipaprikást és a két gáztűzhelyet, óriási röhögés, a sikertől megittasodva vérszemet kapnak és már minden kell nekik. Nem szaroznak, elviszik a sörpadot is, cakumpakk. Anikó humorérzéke eltűnt, mint szürke szamár a ködben, berohan, de csak a háló ajtajáig jut, mert a többiek belülről nyomják az ajtót és vihognak. Ti nem lophattok tőlünk és nem léphetitek át a vonalat, úgyhogy adjatok vissza mindent! De most miért vagy ideges? Hát poén az egész! Anikó bevágja maga mögött az ajtót, bemászik a sátorba és dühöng. Elvittek mindent! A cigimtől kezdve mindent! Laci, csinálj már valamit! Menjél már! Inkább csókolj meg, szólal meg Alekosz. Azt hiszik, hogy mindent lehet! Gondolj a szerelemre! A slaggal verették a sátrat, Laci bazmeg, csinálj már valamit! Az álmából ébresztett barna medve megmoccan, ne röhögjél bazmeg, mert a fasz kivan veletek! Húzzatok befelé, mert levegőt nem akarok most veletek egységesen szívni! Béci kedvesen integet, Laci röhögve akkora lófaszt mutat be neki, mint ide Nagykáta, gondolom, ezután stílenáht.

Köszönöm S-nek a képeket! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronda Bözse 2011.03.31. 07:39:09

Évának kellene megnyernie,mégpedig azért mert:
-Az Alekosz csak elvedelné a nyereményt,semmi értelme nyernie.
-A Ráczgyerek pedig megjátsza magát,hazudűs és lopós és irígy szarkeverő,nem szimpi!
A többiről nem is érdemes említést sem tenni.
Az Éva szenvedett a legeslegtöbbet,mindig őt szívatták a legeslegtöbbet,ő igazán tudna örülni a nyereménynek rádásul csóró,továbbá mindvégig önmagát adta,amire egyik sem volt képes!
Évának kell nyernie!

mimózA 2011.03.31. 08:19:56

@Ronda Bözse: Hú, ez aztán a tuti! Mert Évikénk nemcsak, hogy elinná, elkábítózná,a szeme alatti árkok eltüntetésére használná a nyereményt. A csórók arra szokták! Úgy hallom a barátja is lelépett, mert már nagyon gáz a boglya.

Albino Vernyul 2011.03.31. 09:19:42

Joreeeeeeegggggggeeeeelt Valyognepek..!!!!

rianna 2011.03.31. 09:28:18

Jó reggelt. Elfogyott a kávém, hogy ébredek így fel :(((

_most_ 2011.03.31. 10:00:15

Remélem Éva visz a párbajra rácztalanító krémet :)

Eznemsemmi 2011.03.31. 10:14:12

Ma reggel a "móningshó"-ban Balázs azt mondta, hogy szerinte Éva nyeri a párbajt, mert rajta és Alekoszon milyen jót lehet szórakozni.
Innentől kár is esélyeket latolgatni, az RTL meg akar szabadulni az egyik testvértől plusz nem akarják, hogy Alekosz magára maradjon.

Kérdés? :D

Eznemsemmi 2011.03.31. 10:16:21

Pedig eddig úgy voltam a párbajjal, hogy bárkit is visz ki Éva, arra nyomok pár tucat sms-t a céges mobilomról (bár eddig még soha nem tettem ilyet).ű
De ezek után.....

Albino Vernyul 2011.03.31. 10:28:37

Videok..:
Kivalasztas..:
www.youtube.com/watch?v=t91CMm322xM
Toltelek. Alek lakajkodik, a lanyok keszulodgetnek..:
www.youtube.com/watch?v=fRxVP-jf6V4
Beci behelyetesit, hasabfa=eva feje, Aniko aggodik.. Kaja, aztan Ani probal keringo kozben tavol maradni Alektol, vegul Alek/Evaval tancika..:
www.youtube.com/watch?v=KLsK9QgvaYU
Alek/Eva taktikai ertekeles..
www.youtube.com/watch?v=riQh2vNZ3Os
Blikk, szatir lakajjal..
www.youtube.com/watch?v=riQh2vNZ3Os

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 10:32:56

@Eznemsemmi: nem bíztatlak sms küldésre, de nagyon sok "bárki, csak Éva ne" sms lesz szerintem.
És akkor még nem beszéltünk Béci+Jerzsy+talán Laci szavazótáboráról.
Persze a másik oldalon ott vannak az alekosz hívők, Olivérrel az élen. Bármi megtörténhet..

Éva nélkül se lesz magányos Alekosz, csak Anikó bírja. :D

_most_ 2011.03.31. 10:48:19

@pushpang: Szerintem gusztustalan, ha valaki valaki ellen szavaz, nem valakire.

_most_ 2011.03.31. 11:28:17

@pushpang: Mert nem értem, hogy utálhatnak emberek ennyire egy másik embert, hogy még szavaznak is, csak hogy ne lássák többet. Olyan mint fociban egy meccsen valamelyik csapat ellen szurkolni, kivéve ha az a Milan vagy Bayern München, mert akkor érthető :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.31. 11:42:23

@lami83:

csak nagy a szájuk, senki sem költ pénzt olyanra, akit nem igazán bír, azért piacról élünk mindannyian, annak komoly oka kell legyen, hogy valaki nekiálljon költekezni... Ha valaki nem lelkesedik igazán Gigiért nem fog mellette szavazni, és költeni csak azért, hogy Éva nem mehessen vissza, a kérdés inkább az, hogy van e elég tényleg szavazó Éva-fan, azok ellenében, akik a Béci tinilány táborából Gigire szavaznak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 11:42:53

@lami83: én meg azt nem értem, hogy miért kedvelnek emberek ennyire egy másik, vadidegen embert, hogy még szavaznak is rá, csak hogy még többet láthassák.
És még csak nem is sportolóról vagy művészről van szó, akik esetleg teljesítményt vagy értéket adnának... :D

Eznemsemmi 2011.03.31. 11:44:45

@lami83: Akkor én a te terminológusoddal élve gusztustalan leszek... és akkor te nem itélkezel senki felett, mi?

Szerinted tavaly a választásokon tényleg ennyi ember lett fideszes, vagy esetleg a maszopból volt elegük sokaknak és az ellen szavaztak?

Eznemsemmi 2011.03.31. 11:45:24

@Eznemsemmi: terminológiáddal, már bocs

Eznemsemmi 2011.03.31. 11:47:11

@MÁRIA TERÉZIA: céges mobilról lehet? Vagy akkor meg etikátlan vagyok, hogy nem a saját pénzem költöm?

_most_ 2011.03.31. 12:03:03

@Eznemsemmi: Ja valószínűleg sokan szavaztak az mszp ellen, de nem hiszem hogy felhőtlen az örömük...

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 12:09:31

sziasztok, ingecske-nadrágocska kivasalva, kb két óra múlva elindulok a beszavazóra.

Eznemsemmi 2011.03.31. 12:17:10

@lami83: Nekem se felhőtlen az örömöm, de ezt csak analógiaként hoztam fel.
Amúgy miért is ne szavazhatnék Éva ellen, ha az amúgy szórakoztató műsort számomra ő jelenléte rombolja (és nem utálom, hisz egyetlen embert se utálok, csak idegesít, itt kint sem utálnám, csak nagy ívben elkerülném).

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 12:22:53

hú és a hajamat is ki kell vasalnom...
én most tuti nem fogok szavazni, de csak a sóherség és csóróság végett.:)

genevieve 2011.03.31. 12:24:38

@Eznemsemmi: a kiszavazás is arról szól, hogy kit nem akarnak a lakók bent látni, és ki az akivel nem akarnak tovább együtt élni....

rianna 2011.03.31. 12:27:57

@Ayesha: szorítok, majd számolj be

_most_ 2011.03.31. 12:29:11

@genevieve: Ja, de ha így nézzük, akkor a párbajon meg arra lehet szavazni, hogy ki menjen vissza, nem hogy ki essen ki.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 12:29:42

@rianna: oké, persze:) háromra kell mennem.
csak az zavar benne, hogy nem közvetlenül a munkaerőt kereső céghez megyek, hanem személyzeti tanácsadóhoz.Megint.

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 12:32:29

@Ayesha: hat talicska apró majom szarjon az utadba! :)))

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 12:33:58

@Hódos Hajnalka: óóó, de édes vagy:) köszönöm:)
neked meg Angus szolgálja fel a holnapi reggelidet, esetleg hiányos öltözékben.:D

dr. gernika 2011.03.31. 12:39:55

@lami83: Szerintem az ország jó része mást se csinál parlamenti választásokkor sem, már sokszor 4 éve.

genevieve 2011.03.31. 12:43:16

@lami83: vagyis kit látnánk szivesen a villában:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.31. 13:07:08

Na, Buci vezetheti az új reality-t. Élő jelentkezés a "villából".

Atok 2011.03.31. 13:08:15

Stohl letöltendő két év négy hónapot kapott első fokon
Aki lemaradt volna rola

genevieve 2011.03.31. 13:08:39

@Gee Halen: nem tudom, letöltendő büntetést kértek rá , másfél évet

genevieve 2011.03.31. 13:09:12

@Atok: ja, én még reggel olvastam a blikket

nem semmi

Albino Vernyul 2011.03.31. 13:12:23

Meg egy video.. Fiuknak veszelyes.. Aniko/Gigi, ruhakrol, sminkrol, nemi ki meddig akart eljutni.. Gigi oldja a feszultseget a kivalasztas utan, Aniko meg parter hozza..:

www.youtube.com/watch?v=kKlvfC3EZbE

Atok 2011.03.31. 13:15:31

@genevieve: most hozta meg a biro a dontest par perce

genevieve 2011.03.31. 13:17:21

@Atok: gondolom még lehet fellebbezni enyhébb itéletért

rianna 2011.03.31. 13:20:16

@Atok: ilyen friss info?:) Tegnap még azt mondta, megelégedne egy felfüggesztettel...

2011.03.31. 13:29:20

Jó reggelt :)
Na a tegnap kifestett szobát kitakarítani nem kell félnem jobb lesz mielőtt megjelenik az új poszt :)
Vesszők tetszés szerint odagondolhatók bárhova :))

Wakka 2011.03.31. 13:45:33

Gondolkodtam kicsit,melyikbe írjam,C:C vs.HV,de itt ismertebb ez az Éva nevű nő,aki képes volt 10cm.távolságból az arcába fújni a dohányfüstöt annak az embernek,aki adott helyzetben nem tehetett semmit ez ellen.Nincs bocsánat.

dr. gernika 2011.03.31. 13:48:09

@rianna: Megelégedne, jófej. :) Össze illene tennie a két kicsi pracliját.

fran7 2011.03.31. 13:52:32

@Atok: A Blikket érdekesen fogják fogadni a lakók. Amikor éjfél körül beadják nekik az már a holnapi lesz, ugye?

dr. gernika 2011.03.31. 13:53:12

@Wakka: Érdekes miken akadsz ki. Valóban bunkóság, velem is csinálták, de bár ez lett volna a legdurvább, amit a villában csinált...

Wakka 2011.03.31. 13:55:10

@gernika: Ez volt a legdurvább.Nem baj,ha nem érted.

genevieve 2011.03.31. 14:01:05

@Wakka: akkor minek irod be?
ha csak te értheted, miért nem tartod meg magadnak?

Trevlovics 2011.03.31. 14:01:14

úgy néznek ki a sátras képek, mintha valami déli-sarki kutatócsoport lennének. gigire éva elleni protestszavazatok is fognak menni, de ugyanúgy évára gigi elleni (illetve rácz-ellenes) protestszavazatok. nincsenek ugyan illúzióim azzal kapcsolatban, hogy ki tér majd vissza, ennek ellenére mégis sugárhányok.

Trevlovics 2011.03.31. 14:02:09

@genevieve: nem azt mondta, hogy csak ő értheti, azt írta nem baj, ha gernika nem

genevieve 2011.03.31. 14:03:37

@Trevlovics: momentán csak gernika válaszolt neki:-)

dr. gernika 2011.03.31. 14:04:16

@Wakka: Neked ez volt, ezt értem. Ennyi elég.

genevieve 2011.03.31. 14:05:12

@Trevlovics: egyébként én sem értem, mert szerintem sem az volt a legdúrvább megnyilávnulása

_most_ 2011.03.31. 14:06:30

@Wakka: Ez miért durva? Az a durva mikor véletlen a szemedbe fújja a szél a parázst, tök fáj.

Wakka 2011.03.31. 14:18:04

@genevieve: @gernika: @lami83: Voltatok már kiszolgáltatott helyzetben?Amikor nem tehettetek semmit?Na,az a helyzet ilyen volt.Csak verbálisan támadhattatok vissza.

Trevlovics 2011.03.31. 14:21:11

@genevieve: összevetni is csak akkor lehet, ha mindenki mondja a saját véleménye szerintit. bizonyos szempontból érthető az álláspontja Wakkának szerintem, mert itt a hangsúly a kiszolgáltatottságon van. ha olyannak okozol kárt aki nem tud ellene tenni semmit, az mindig súlyosabb. ha meg esetleg van valami extra érzékenysége a dohányzás, illetve a belőle fakadó elég ronda betegségekkel kapcsolatban akkor már helyben is vagyunk. én csak találgatok persze, a lényeg, hog nem mondta, hogy csak ő értheti :)

Wakka 2011.03.31. 14:22:59

@Trevlovics: Örülök,hogy valaki legalább megértette.

dr. gernika 2011.03.31. 14:23:08

@Wakka: Most komolyan úgy érted, hogy Alek attól volt kiszolgáltatott helyzetben, hogy közben térdelnie kellett? Miben lett volna más, ha egymás mellett állnak közben? Alek nem csavarta volna ki a cigit a kezéből és nem is ütötte volna meg. A villa összes lakója MMKK kiszolgáltatott helyzetben van Évával szemben, mert csak verbálisan támadhatnak vissza.
(mellesleg ne sajnáld Alekot, mert látszott rajta, hogy tetszik neki a játék, talán még fel is izgatta)

genevieve 2011.03.31. 14:24:38

@Trevlovics: igen, ha kifejti miért gondolja igy, akkor az más....de elintézni annyival, hogy te nem értheted, nem baj kis hülyegyerek....

Trevlovics 2011.03.31. 14:26:12

@gernika: úgy értette szerintem, hogy nem állhatott fel, nem mehetett arréb, ott volt köztük a piros vonal vagy mi, ne legyetek már értetlenek :)

genevieve 2011.03.31. 14:26:38

@Wakka: birom az ilyen másokat lenéző beírásokat:-)

_most_ 2011.03.31. 14:26:39

@Wakka: Ne sokkolj, Alekosz hányszor használta ki mások kiszolgáltatottságát, ez csak egy kis bosszú volt. Másrészt ha annyira zavarta volna, simán felállhatott volna, nem volt odaláncolva.

Trevlovics 2011.03.31. 14:27:40

@genevieve: "nem baj ha nem érted". ebből hogy lesz "te nem értheted", pláne hülyegyerek? csak úgy, ha bele akarod látni :)

Atok 2011.03.31. 14:29:11

@Wakka: "Poenbol" csinalta. Nem ertem miert keritesz ennek ekkora feneket. Meg sosem tortel borsot vmellyik haverod orra ala? Ugyanmar szerintem, tul komolyan veszed a dolgokat.

Trevlovics 2011.03.31. 14:29:48

@lami83: pont ezért írta wakka, mert nem állhatott fel, büntiben volt, nem mozdulhatott el onnan. ne csináljátok már, mert lezárom a kommentelést :)

Trevlovics 2011.03.31. 14:33:56

na, megöltem a bulit

Wakka 2011.03.31. 14:35:42

@Trevlovics: Nem fogják megérteni.Ne is reménykedj!

genevieve 2011.03.31. 14:35:45

@Trevlovics: ha most azt irom neked, hogy nem baj ha, te nem érted akkor ez pozitiv dolog szerinted?

genevieve 2011.03.31. 14:37:31

@Trevlovics: én meg erra azt irom, hogy éva mikor leköpte jerzyt, na az volt a legnyobb bunkóság amit elkövethetett...mert jerzy nem baszhatta pofán érte, mert kizárták volna és nem csak babra térdepeltetik büntiként....

teccik érteni?:-)

_most_ 2011.03.31. 14:38:38

@Trevlovics: Vágom, hogy büntetésben volt, de akkor se lett volna semmi, ha megszegi, szóval ez annyira nem volt kiszolgáltatott helyzet azért.

osgood 2011.03.31. 14:39:21

Mimózák vagytok mind. Füstfújás, köpés, legdurvább ... ugyan már! Az milyen durva, ha darázs csípi az embernyelőcsövét! Vagy grizzly. Na.

dr. gernika 2011.03.31. 14:40:55

@Trevlovics: Jajjmár most direkt kipróbáltam, térdelés közben is arrébb lehet rántani a fejünket.

Trevlovics 2011.03.31. 14:42:14

@genevieve: de hogy jön ide az, hogy pozitív-e? :) ami nem dicséret, az mind alázás? :)

Trevlovics 2011.03.31. 14:43:45

@genevieve: én értem, neked az volt a legdurvább, wakkának meg amaz. kezd kisütni a nap :)

_most_ 2011.03.31. 14:47:44

@gernika: Hallod ezt így bemondásra senki nem hiszi el, rakd már fel youtube-ra :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.31. 14:48:23

@Trevlovics:

már nem tudom követni ki gondolja azt, hogy ez a kis flörtölés, froclizás, cicázás Alekkal (aki egyébként szivarozik, tehát nem veti meg a dohányfüstöt) nem imponál pont Aleknek. Ő az enyelgés nagymestere pontosan tisztában volt az iciripirici dráma jelentőségével, éppenhogy élvezte, hogy Éva elé ült, szobalány felszerelésben és flörtölt vele.

Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy meg tudja e nyerni ezt Éva, tehát az egy dolog, hogy Gigi nem népszerű, de vajon Éva tud e elég szavazatot gyűjteni a nehéz természete dacára.

meggyőződésem, hogy győzködték a riportszobában, pl tudtára adhatták a közönség vágyát egy Gigi-Éva párharcra, bár szerintem az a szavazás meglehetősen gyanús volt, miért lenne érdekes egy Gigi Éva párharc? éppenhogy a Jerzy Éva lett volna érdekes, ha csak az RTL nem akar megszabadulni Gigitől.

Nem akarhatják, hogy unalmas legyen a végjáték, ezért Évát meg fogják próbálni benntartani a nehéz természetével...

dr. gernika 2011.03.31. 14:49:23

@genevieve: Ő a legfölsőbb szinteken van, oda mi nem érhetünk fel. :D

@osgood: :DD

genevieve 2011.03.31. 14:51:03

@MÁRIA TERÉZIA: bizonyos kultúrkörökben a másikra való cigifüstfújás azt jelenti, hogy dugni akar vele:-D

genevieve 2011.03.31. 14:51:55

@gernika:
hiába, itt a földszinten baromi egyszerű az élet:-)

Trevlovics 2011.03.31. 14:54:12

@MÁRIA TERÉZIA: szerintem éva be volt tojva jerzsitől, mindenkitől akinek ad a véleményére, azt kérdezgette, hogy ők is úgy látják-e, hogy a jerzsi megerősödött az utóbbi időben. giginél több szavazatot fog kapni, sajnos, teszem hozzá :)

Wakka 2011.03.31. 14:54:50

@genevieve: Veled nagyon elszállt a ...mi is?

genevieve 2011.03.31. 14:58:02

@Wakka: sasmadár?:-)

de ha ez megnyugtat én sem csipem évát, csak szerintem sokkal durvábbakat csinált már mint a cigifüst fújás....

pedig nem dohányzom és baromira utálom, ha a füstöt az arcomba fújják

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.31. 15:07:33

@Eznemsemmi: háthaháthahátha ;P

Éva ellen már többen ígértek az ismerőseim közül céges mobilokról sms hegyeket BÁRKINEK ;) Támogatom ;P

dr. gernika 2011.03.31. 15:07:59

@lami83: XD
@genevieve: Igen, Alek is pont úgy értette. Azért is mondta utána tüzelő szemekkel, hogy elkaplak még.

osgood 2011.03.31. 15:19:12

De nagy csend lett, csak nem új poszt van? Akkor: utolsó :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 15:27:05

@genevieve: 14:51:03
Tééényleg! Már el is felejtettem! Meg a tenyér hüvelykujjal való megcsiklandozása...:D bár utoljára gimnáziumban találkoztam ilyesmivel.
Vajon ma is élőek ezek a szép hagyományok?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 15:34:10

mindenki máshol frissítget az új poszt reményében? :D

mézescsók 2011.03.31. 15:51:49

@Atok: Van olyan, aki a legjobban Őt kedvelte a villában. Én.
Valamilyen szinten mindenki megjátssza magát a villában, kint nem olyan. Ez magyarázható a körülményekkel, a bezártsággal, azzal, hogy lehet suttogni és sikítani bele a kamerába, hogy ez játék és én nem nyerni jöttem, stb., pedig dehogynem, mindenki azért jött.
Nekem nagyon vállalható személyiségnek látszott. A Művésznő nevet még Alekosz ragasztotta rá, gondolom sértett férfiúságában, mert már a kezdet kezdetén udvariasan bár, de nagyon határozottan leállította és később sem jött be neki. Szemmel láthatólag Alekosz érintését is elég nehezen viselte.A művésznő becenevet aztán más is megkapta.
Tetszett a játékhoz való hozzáállása. Mindenben maximálisan részt vett, teljesen odatette magát, általában nyert is. A feladatok alól nem húzta ki magát és a legkevesebbet hisztériázott, ha a rövidebbet húzta (urak-szolgák játék - egyébként még hányszor sütik el ezt a kintiek-bentiek poént?). A maga büntetéseit mindig megkapta, holott volt olyan, aki egyiket sem. Anikó pl. eddig kétszer tagadta meg a búcsúbeszéd tartását, még csak ejnye-ejnye sem hangzott el.
A lakókkal ritkán konfrontálódott. Szerintem alapból sem szeretheti a konfliktusokat, mert ha nem ilyen lenne, az már rég kijött volna rajta. Három-négy hónapig az elfojtás ilyen körülmények között nem megy. Én tisztelem azokat az embereket, akik a problémákat inkább megbeszélik, mint erőből reagálják le és számolnak 10-ig magukban. Ha kell 20-ig is! Addigra általában eldöntődik, hogy megér-e az ügy akkora feneket, mint amekkora keríthető lenne neki. A bentiek közül a legkevesebbszer Ő dumálta ki a többieket a háta mögött. Általában a megérzései bejöttek (Lacinak milyen pontosan vázolta, hogy a fürdőben A. és É. hogyan próbálja megvezetni a többieket azzal, hogy lebegtetik, ki lesz a kiválasztott! Szinte szóról szóra.) Ebből nekem az jött le, hogy figyelte a társait.
A tisztaságmánia megint butaság. Szerintem nem azon volt kiakadva, hogy a többiek nem csinálják, hanem azon, hogy ezért hülyének nézték és nem, ne legyenek érte hálásak, de legalább ne cikizzék érte és ne róják fel hibájául.
Éva eddig kétszer puncsolt neki úgy, hogy "benned nem csalódtam", igaz, hogy ezt aztán Anikónál is elsütötte.
Korrekt, megbízható személyiségként jelenik meg előttem, ezért kedvelem.
A Jerzy-vel való kapcsolat - nem tudom. De abban biztos vagyok, hogy valamilyen fajta érzelmi kötődésnek kell lennie, tekintetekből, félmondatokból, gesztusokból gondolom, meg abból is, hogy ennyi időn keresztül folyamatosan eljátszani ezt vagy nagy művészi vénára vall vagy valamilyen szintű érzelemre. Hogy szexeltek? Hát, istenem. Megtesszük ezt többen is, mert jó. Akinek meg felfordul tőle a gyomra, az ne nézze, de a jelek szerint a többség nagyon tájékozott volt a témában.
A Blikk és a Velvet "írásai" - említésre sem méltók.
Az előélete? Milyen előélet? Erotika kiállítás, táncos múlt, pornóra sem hasonlító marháskodás csajokkal? Hát, ha mindenkinek csak ennyi hullája lenne a pincéjében, akkor nagyon erkölcsös nép lennénk.
Ez volt a búcsúbeszédem, mert úgy érzem, sajnos Éva fog visszamenni. Majd Olivér megszervezi neki, hogy ne maradjon egyedül az egyetlen irinyó pirinyó (vagy icike-picike? ennél a reklámnál mindig rosszul vagyok és elkapcsolok!) Alekosz barátja.

genevieve 2011.03.31. 15:55:35

@mézescsók: maximálisan egyetértek veled!:-)

mindig szivesen olvasom a véleményed, nagyon összeszedett és korrekt:-)

kérlek ne búcsúzz:-)

Wakka 2011.03.31. 16:25:34

@mézescsók: El ne merészelj menni!!!pls
süti beállítások módosítása