Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x10

2013. február 19. 18:30 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Pinokkina fémvázára terepszínű élőszövetet húztak a vicces robotgyári munkások, ennek köszönhetően kaméleonként olvad bele környezetébe. A beszéd- és mozgástechnikai processzorokat nem sikerült viszont upgradelni, ilyen hanglejtéssel csak direkt lehet beszélni, véletlenül nem. A kolumb napfelkelte szép, ezt el kell ismerjem, az alvó BunkóPista viszont nem. Niki rutinszerűen csöcsöt villant, Kriszta meg szélfútta frizurát tép magának egy nagyobb kefe segítségével. Levi arcán a Biblia passzusai íródnak ki a másnapos ráncokban. Sebaj, a katolikus papok örülnek majd neked, hidd el.

 

Korleónéék szobájában érdekes édesnégyes alakul, Niki az ágy széléről figyeli, ahogy Kristóf betúrja magát Ádám és Kata közé, ha itt lesz párcserés dugás, az csak ebben a viszonylatban elképzelhető, tessék drukkolni, hátha valóságshow-történelmet írunk. Nikinek fáj a szája, Korleóne készségesen közli vele, hogy ja, lesz pár herpesz a sok smárból. Ádám2 (szevasz, Szöszi!) Alíznak vallja be, hogy hajnalban őt nézegette alvás közben, disz iz dö biginning of ö bjútifúl frendsip. Ádám2-nek bejön Alíz, és a vörös démonon is látszik, hogy még a lábujjait is keresztben hordja, csak összejöjjön már neki egy állandó partner. Ez persze Korleóne mesternek nem fog tetszeni, de ettől szép ez a játék.

Niki magában megnyomta a delete-gombot, Ádám is azon van, hogy felejtsék el ami történt, nem veszekedtünk senkivel, igaz, Zsömike, nyal be virtuálisan az imbecillisen vigyorgó Katának. Pedálozol, mi, gecó? Aztán menten beszól, hogy azért Zsömi, mert kerek a feje? Bravó, Ádám, a Szőke kommandó elemészt egy szép napon, a nők, bazdmeg, nem felejtenek, egy ilyen takaroggyálmár meg örökre beleég az agyukba. A reggelinél is ez a téma, a fiúk bezzeg csak a leszbicsókkal vannak elfoglalva, illetve Kristófot szopatják a majdnem a mödansziéba eresztett utódok miatt. Niki a másik asztalnál hitetlenkedve érdeklődik az események iránt, én a Kristóffal? Smár? Pippantás víz alatt? Aztán lezárjuk a témát, Niki annyira szét volt hullva, hogy arra sem emlékezett volna, ha José és gerillahaverjai a Gangbang in the Jungle című pornót forgatták volna le az ő főszereplésével. De reggel azért volt rajta bugyi.

Levi a kis szívét önti ki Krisztának, arra tuti nem emlékszik, hogy szerelmet vallt neki, Kriszta menten emlékezteti is erre, majd tisztázza, hogy kúrás nem lesz, mert ő rendes, és nem akarja hülyíteni Jászkarajenő egyetlen exportcikkét. Az otthon részegen fetrengő José helyett megint Isaura hozza a csillogós levelet, Levi kap büntetést, mert a sóher produkció nem bírja ki egy kibaszott plusz mikroport költségét, ő viszont holtrészegen a mödansziéba ugrált vele. Egyelőre nem lehet tudni, mit kap, de senki nem veszi komolyan a dolgot. Én azért figyelmeztetnék Pelikán elvtárs fekete vágására, attól függ, apuka, hogy statuálnak-e. BunkóPista szerint Ádám2 egy gerinctelen pöcs, mert mindenkivel jól van, ezt először lendületből seggnyalásnak titulálja, majd észbe kap, és barokkos körmondatban arra lyukad ki, hogy "én azt nem tudom, hogy körbemegyek oszt mindenkinek izgatom az alsó felét a nyelvemmel". Epic, Pista, remélem örökké a hotelben maradsz.

Ádám2 valóban elég nyálasan tolja, Korleónétól például kisír egy karkötőt magának, na, lécci, Ádiiiiii, az meg megunja, és olyan lekezelő mozdulattal vágja oda a kibaszott karkötőt, hogy nekem nyílik ki a bicska a zsebemben. Ádám2 mindezt diadalként értékeli, Korleóne a kamerába annyit mond, hogy adott neki egyet, mert állandóan sírt a szája. BunkóPista kissé későn, de nekilát meggyőzni Alízt arról, hogy több esze van egy kistérségi megbízottba öltött államtitkárnál, mert amit ő mond, az úgy van. Alíz ügyesen lavírozik egyelőre, nem kötelezi el magát még senki mellett, a bent maradás a lényeg.

Ádám2 levelet kap, vihet egy luvnyát tengerparti randira, de Alízt nem, mert vele már volt. Nikit viszi, mert be akar törni a bázisra, és ez nem azt jelenti, hogy meg akarja dugni, csak elvetelmült kommentelőknek. Kristóf úgy fél percig nyüszög a Donnak, hogy mi van, ha Niki átkúrja a fejét, de az fölényes mosollyal legyint egyet, adunk neki egy üveg vodkát, és a tenyerünkből eszik megint. Szó szerint, mármint. Ettől még egy látogatás kijár szilikonvölgybe (tényleg, milyen vastag farok kell ahhoz, hogy ezt a nőt rendesen mellebkúrja valaki?), ahol Niki cseppet sem zavartatva magát öltözik át Ádám előtt, és közben bizonygatja, hogy nyugivan, Kristófot nem bántjuk. Norbit közben Jennifer masszírozza, a csaj úgy érzi, közelebb kerültek egymáshoz. Na ja, ott ülsz rajta, ennél közelebb már nehezen lehetne.

Miközben Ádám2 és Niki a tengerparton a kissé csipás szemű José társaságában kajál, Levi megkapja a büntetését: egy verset kell megtanulnia. Testhezálló feladat, vicces lesz, hiszen felolvasni sem tud rendesen. Norbi lesz a beszédtanára, kell is, mert nem szereti a verseket. Kristóf kap egy távcsövet (Dani hogy örült volna ennek, mondja), hogy kukkolhassa a tengerparti liézont, már ha felfogja, melyik végébe kell belenéznie. Levi megkapja az első tanácsot a verstanuláshoz Norbitól: az egészet olvasd el sokszor, de magadban, ezzel saját agysejtjeit és a mi idegrendszerünket kímélné, gondolom.

A kukkolás alatt Kristóf próbálja eljátszani a féltékenyt, Arany Málna-díjat ér a produkció. Ádám2 puhítja Nikit, és Ádámot dicsérgeti megállás nélkül, majd előkerül egy pezsgő, ami Nikit ismerve veszélyes lesz, eddig ugye egy napot sem bírt ki hányás nélkül. Ádám2 be akar kerülni a belső körbe, Niki viszont azt szeretné, ha Alíznak lenne egy állandó társa, és kezd bízni Ádám2-ben, aki rettentő negédesen eteti Nikit, kis falatot kérsz, tessék, hamm. Bazdmeg. Mennek fürdeni, Niki a biztonság kedvéért Ádám2-nek is villant, szerencsére arra nem kérte meg, hogy csöcsöréssze meg, ha már kimaradt az első napi hepajból. Lesz masszázs is, Niki szétterülne a homokban, de a csöcsei nem engedik, Ádám2 meg gyúrja a hátát, se nem erotikusan, se nem túl jól így első blikkre, de ha ezt az instrukciót adta a szerkesztő, akkor ezt kell csinálni.

Norbi leszarja Levi versmondó próbálkozásait, inkább a tőle kb. két méterre fetrengő Kata fürdőruhás testét kukkolja, jó távcsővel minden pórus akkora lehet, mint egy kráter, de ez nem zavarja. Csak segít azért Levinek, aki féltérdre ereszkedve mondja majd a verset Krisztának, már ha meg tudja jegyezni. Szegény Shakespeare forog a sírjában. Nikiék visszatértek, Ádám2 megy is rapportra a Donhoz, aki nem fogadja, de Kristóf és Kata igen, nem dugni vittem el, csak barátkozni. Niki szerint befér a nagy négyesbe. Levi Kriszta szemébe nézve adja elő ezt a szonettet, a szerkesztők tényleg mindent megtesznek annak érdekében, hogy legyen már kurelés a villában, a skandináv verziókban tán már az első héten egymásnak estek a delikvensek, tiszta égés, hogy így lemaradtunk. Kriszta olyan tekintettel hallgatja a kissé darabos szerelmi vallomást, mintha valaki az úttörők 12 pontját sorolná neki.

Esteledik, José a gangszó dallamaira hozza az új levelet, amit jajistenem és nanemár fogad Nikitől, hiszen a levélben Kristóf utasítást kap, hogy költözzön BunkóPista mellé a szingliszobába, Ádám2 meg Nikihez, Alíz megint felállt a szopórollerre, és kibaszottul nem örül neki. Korleóne nyugtatja Kristófot, BunkóPista meg Ádám2-vel közli, hogy teljesen megbízik Alízban, na végre, hogy felismerte a veszélyt. A beszélgetés közhelyek csatájába fullad, kemény helyzet ez vs. majd meglátjuk, mi történik. Ádám2-nek úgy jött a váltás, mint üveges tótnak a hanyatt esés, kész terve volt Alízzal, erre tessék, teccett volna nem kedvesnek lenni Nikivel.

Este Ádám, Ádám2, BunkóPista és Kristóf összerakják a villa nőjét, de először tisztázni kell, milyen tekintetben, hát pisztolyozásilag, mondja Kristóf. A segge Jenniferé, a szája Nikié, a melle Krisztáé, a feje meg Kataé. Az agy is Krisztától érkezik, de Ádám2 Alízét tenné bele. BunkóPista megy Alíznak nyalni, azárt voltam gyökér, mondja, mert szarul fogadtatok, Alíz csak a vállát vonogatja, szerintem a génjeidbe van kódolva, de mindegy. Jennifer odalent Ádám2-őt faggatja pont Alízról, ez most a központi téma, szerintem kibaszott unalmas, és csak a vak nem látja, hogy Alíz rá van pusztulva Ádám2-re és viszont, BunkóPista meg ki fog esni, de mindegy. Kristóf attól tart, hogy BunkóPista az ágyban fog recskázni mellette, van benne valami. A nap beszólása Ádám2-től jön? ha én ebben a játékban nőként lennék benne, akkora kurva lennék, hogy ihaj.

Lefekvés előtt Ádám2 és Alíz arra jut, hogy szét kell robbantani a nagy négyest, mert csak úgy lehet nyerni, közben ártatlanul simogatja a vörös combját, akinél megindul a szapora légzés. Ezek ketten kezdenek egymásba habarodni, Alíz is simogat már, és puszival búcsúznak egymástól. A T69-es háromnegyedes profilból foglalja össze az eseményeket, és bejelenti, holnap jön egy új lakó, ÉS kinyílik Pandora szelencéje is. Az új lakónak farka van, csak szólok.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haruka 2011.03.23. 07:53:24

én csak azon csodálkoztam, hogy Niki a hasára feküdt a masszázsnál, és nem rögtön a melleit nyomkorásztatta. valamint ahhoz képest, hogy megesküdtek hárman, hogy semmi infó az újaknak, elég sokat pofázott.

Pistánk pedig rosszul tudja, nem azért volt bunkó, mert szarul fogadták, hanem szarul fogadták, mert egy utolsó türhő seggfej.

beacska 2011.03.23. 07:55:06

ÚjÁdám! Szerintem túl gyors az iram. Első héten elégedj meg Aliz szívével (v. bugyijával), utána ússz rá Nikire, ez így kicsit necces....de majd kiderül...

haruka 2011.03.23. 08:01:44

@beacska: szerintem Nikire nem is akar úgy rámenni, mert látszik, hogy Alíz bejön neki, csak fel kell kavarni az állóvizet kicsit. de kíváncsi vagyok mi lesz. szerinted most, hogy megint beküldenek egy pasit mi lesz? mert ugye erős túlkínálat lesz. két lánynak is választania kell majd a végén?

beacska 2011.03.23. 08:03:12

@haruka: nem tudom, tényleg. És nem is értem, mit akartak ezzel a szerkesztők (már ha lehet többesszámot használni).
Szerintem ez egy baromság (hacsak nem DANINK jön vissza ;D)

beacska 2011.03.23. 08:14:06

@msc_nn_stp: utána kellett néznem, ki is Dombi (naná, hogy focista). A gugli kidobta a Dombi ratost is :DDD

beacska 2011.03.23. 08:17:16

amúgy az király volt, ahogy Norbi keményen dolgozott a Levi verstanulásán a távcsővel. Tuti ez is összevágás kérdése volt, de jól jött ki

Répatorta 2011.03.23. 08:21:14

BunkóPista kicsit kevés ebben a társaságban, pedig a léc nincs túl magasra rakva. Csodálkoznék, ha a péntek reggel még hoteles lenne. Bár meg kell valljam, az egyik kedvenc snittem, amikor a dinnyével a hóna alatt fut a parton azzal a leírhatatlan művigyorral az arcán. Attól kész vagyok ::)
SzőkeÁdám jól kavar, kíváncsi vagyok, mikor veszi észre Korleóne a veszélyt.
Jászkarajenő egyetlen exportcikke (ez nagyon jóóó) verset tanul, bár előbb valahogy el kellene olvasni. Amennyire az elején antigyógyszerész volt, most egyre jobban figura lesz a külföldet is megjárt labdazsonglőr.
ZsömikeKata viszont nagyon leült, szinte észre sem lehet venni a kezdeti feltűnősködés után.
Alakul ez, mint az a bizonyos testi fogyatékos kiskorú a prés alatt.

beacska 2011.03.23. 08:46:42

nnna, örömmel látom, hogy működik a moderátor. kösz

capa05 2011.03.23. 08:54:07

Sajnos kihagytam a tegnapi epizódot, de szerencsére a poszt képbe helyezett a történésekkel.
A medencében való pippantás csak szóba került vagy izgulhatunk a 18 karikás összefoglalóig?
Tudom nem igazán emlitésre méltó, de Niki nem jódlizott a piszoárba a tegnapi összefoglalóban?

Lacka929 2011.03.23. 09:04:33

Kicsit elvesztettem a fonalat... Most akkor éppen hányan is vannak bent lányok és hányan is fiúk? Két fiú a szingli szobában, tehát két fiúval több van, de ma este jön még egy? Vagy van egy szingli lány is, de nem a szingli szobában? Egyre zavarosabb...

gonda_123 2011.03.23. 09:25:00

Tudja valaki hány évig tart ez a műsor? Egyre többen vannak, ha ez így megy tovább új szárnyat kell építeni a hotelhez...

beacska 2011.03.23. 09:25:49

@Λατζκα: Ádám és Kata, Levi és Kriszta, Norbi és Jenny van együtt. ÚjÁdám Nikivel, Kristófnak ki kellett költöznie Pistánkhoz a "szinglibe" és Aliz egyedül maradt.

Peetee 2011.03.23. 09:29:35

Az, hogy farka van, még semmit nem jelent.
Lehet kan, férfi lélekkel, de lehet puhapöcs-ratyi-buzenráns is.
De lehet identitászavaros hosszúhajú, műkörmös cicafiú, akinek már csöcse is van ,de a lompos még ott ficánkol a lába között.

De lehet akár egy pejkó is, ebből a műsorból az is kitelik :) :) :)

rianna 2011.03.23. 09:40:10

Legalább most nem hányt senki :))

Bar Kochba 2011.03.23. 09:40:53

@Λατζκα: Ha jól számoltam, akkor Alíz aludt egyedül egy nem-szingli szobában és a két fiú együtt szinglik. Bonyolult játékszabályok vannak itt...

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.03.23. 09:42:36

köszi, egy élmény volt az összefoglaló (a műsorral ellentétben), azt még mindig nem értem, hogyan fognak ezek elfogyni egyszer ha többen jönnek be, mint mennek ki...

beacska 2011.03.23. 09:44:33

@chilii: a múlt héten is elintézték vhogy

beacska 2011.03.23. 09:46:43

én csak azt nem értem, hogy erre a játékra csak pasik jelentkeztek? már hemzsegnek ott. Nem is csoda, gondolom a könnyű kufirc reményében indultak neki, aztán homo fenékrisza lesz belőle :)))

aki nem foglalkozik a nőjével, az repül ;)

(brühühűűű)

sylerolam 2011.03.23. 09:56:36

Azért az fincsi, hogy Kriszta nem is tanulta a verset, aztán mégis ő súg Levinnek.

beacska 2011.03.23. 09:58:04

@sylerolam: :))) ezt a verset nem csak Kriszta tudja a világon (magyarul persze, csak itt mifelénk) én is súgtam neki vadul :DDD

sylerolam 2011.03.23. 10:02:43

@beacska: Akkor én is megtanulom, úgy látszik, jól jön ez.

beacska 2011.03.23. 10:05:56

@sylerolam: :DD tedd azt! szerintem ez a feladat nem is volt büntetés. Hosszúnak sem hosszú, és ugye van vmi azzal az alapműveltséggel is ;D

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2011.03.23. 10:15:20

Horváth Éva már szépségkirálynőnek is ronda volt.

Répatorta 2011.03.23. 10:54:15

@Bockó: ... és azóta csak romlott a kinézete. Ijesztő feje van ezzel a sörénnyel.

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.03.23. 11:08:28

@beacska: szerintem jó lépés, hogy hoznak egy új fiút, láthatóan Kristófot akarják kigolyózni :-)
Ehhez már szét is robbantották Niki+Kristóf párost.
Ha Niki bevállalja az új fiút, jelentősen megcsappanna Korleóne Ádám befolyása, és új frontvonal nyílna egyenesen a régi mag közepén :-)

Nekem Korleóne Ádám inkább Jockey Ewing :-) mellesleg, és kell ilyen karakter, unalmas lenne nélküle.

Szöszit meg kezdheti megszokni aki nem csípi, most marad, jövő héten lány jön be, és a köv héten is lesz két srác, aki hátrányban van hozzá képest!

Nem is hiszem, hogy túl sok új embert dobnak be ezek után, ha kialakulnak erős párok, Ádám és Kata meleltt, el kell és LEHET kezdeni fogyasztani a régieket, hisz csak egy nyerhet :-)

Valakinek más véleménye???

Ditti82 2011.03.23. 11:09:55

Ezek tényleg soha nem fogynak el...

beacska 2011.03.23. 11:21:05

@SAni: szerintem Kristóf surranópályán Jenny mellett marad. Én vagy Norbi-Pistánk kiesésére saccolok (ha tényleg fiú jön be), vagy ÚjFiú-Pista megy.

Kristóf még jócskán marad, ő az egyetlen, aki próbálkozik a csajoknál, és szemmel láthatóan nem bottal hajtják el ;D Én bízok Kristóf ...hmmm... férfiasságában

Honeyy 2011.03.23. 11:26:49

@beacska: egyébként nekem is Kristóf a legszimpibb. Mindenkinek volt már vmi hülye beszólása, de tőle nem hallottam még nagy hülyeséget (okés, lehet, h volt, de akkor szelektív a memóriám..). Mondjuk az ilyen játékokban nem mindig a jó arcok nyernek...

beacska 2011.03.23. 11:39:59

@kerdesek05: ez egy hülye cikk. ill. hülyeség, amit írnak. Én is monokinizni szoktam, viszont felveszem a felsőm, ha bemegyek a vízbe, vagy a büfébe. a monokinizés nem a meztelenkedésről szól, hanem a napozásról.

haruka 2011.03.23. 11:49:13

@beacska: szerintem is hamarabb megy ki Norbi, mint Kristóf. főleg, hogy Korleóne nem nagyon van oda Norbiért, Kristóffal meg nagy pajtik.

Zitucicó 2011.03.23. 12:00:18

Talán két összefoglalót láttam, színvonal alatti, de nagyon. Pedig én nagyon elszánt vagyok, hiszen a VV-t is nézem! :-)
Szóval a műsor nézhetetlen, de amit itt írtok az fantasztikus. Mostanában szar napjaim vannak, de mikor titeket olvaslak, még mosolyogni is képes vagyok.

banyanyanya 2011.03.23. 12:08:21

Joséról kaphatnánk képet? még sose láttam őt....

Britte 2011.03.23. 12:18:50

Csak én nem értem hogy mi a bajuk a fiúknak Alízzal?
Az egy dolog hogy ha pasi lennék nem rá startolnék a csajok közül, de ők túlságosan fikázzák.

Veder1 2011.03.23. 12:27:59

@Britte, ez egyszerű, Don Ádámot már az elejétől kezdve irritálta a csaj (valszeg valami gyerekkori élmény lehet a háttérben, olyan elementáris volt az utálat), a többiek meg mernének mást gondolni! :)

capa05 2011.03.23. 12:41:43

@Britte: Véleményem szerint Alizzal nincs olyan nagy problámájuk.Lejátszották, hogy Kristóf mentse meg.Akkor volt a "vérszerződés".
Az én meglátásom szerint Jeni szorul ki partvonalra.. De lehet, hogy a szerkesztők nem emelik ki.Szinte csak úgy el van.. ha jól tudom a nevét Danival a szakállas gyerekkel.

capa05 2011.03.23. 12:52:09

@Britte: Bocs tévedtem Norbira gondoltam.

Britte 2011.03.23. 12:56:06

@Vödör:
Ja végül is igaz. :)
De amúgy tényleg van abban a csajban valami ami miatt nem szimpi.

mafos 2011.03.23. 12:58:48

szvsz Kriszta fog kapni egy levelet, hogy melyik Ádám megy. Ma. Vagy Levi. Vagy Jennifer.

Britte 2011.03.23. 12:58:55

@capa05:
Jenny szerintem alapvetően ilyen lány és pont ezért Norbival jön ki a legjobban, aki szintén ilyen szerintem.

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.03.23. 13:04:00

Egy kcisit OFF:
Arra lennék kíváncsi, hogy forgatást intéző cég hogy tudja megakadályozni, hogy néhány gerillacsapat ne rohanja le a hotelt és ne hányjon "fasz-élre" - vagy raboljon el minden nőt és férfit? :)

beacska 2011.03.23. 13:20:35

@Als: az első 3 forgatáson még így volt, de már olyan régen megy itt az "üzlet", hogy megunták ;D

sélli_ 2011.03.23. 13:21:16

Ez a Niki lány félelmetes. Minden reggelt azzal kezd, hogy 1 szál bugyikában riszál a tükör előtt és gyönyörködik a saját melleiben :)) Mr. Nyíregyházát BENT KELL tartani - Ő adja a legtöbb olyan benyögést, hogy után még fél órát gondolkodom, hogy ez most mit is mondott.. de mind1, mert röhögök. Csini fiú - csak meg ne szólaljon!

beacska 2011.03.23. 13:22:31

@haruka: haruka! nem nézted meg jól a ma jövő srácot? mert bennem nagyon motoszkál vmi, hogy csak úgy van értelme a mai bejövetelnek, ha az a Dani. Egy vadi új nem sok vizet zavar, de egy új-régi...rendesen bekavarna...

KÖVETELJÜK DANIT VISSZA AZ ÉDENBE!!!!

Savafan 2011.03.23. 13:22:45

az a legjobb, hogy a szereplők látlák ezeket a HV-kat mivel nem live-ban nyomják őket:) gondolom jókat röhögnek rajta pont úgy mint mi:)

beacska 2011.03.23. 13:23:17

@sélli_: megszólalásig csini, mi?

beacska 2011.03.23. 13:23:49

@Savafan: ha van humoruk. Szerinted H.Évának van??? (fejcsóva)

beacska 2011.03.23. 13:25:17

@sélli_: te már hozzá szoktál a sajátjaidhoz (ha jól gondolom, hogy lány vagy), de neki még csak 2 éve vannak meg!!!

harCI BAnyulka 2011.03.23. 13:35:13

Engem az döbbentett meg, hogy a fiúknak Niki szája tetszik. Vajon mind szeret horgászni?
A legdurvább az volt, mikor a cápafogú meg ez a harcsaszájú csaj csókolózott. Brrrr...

haruka 2011.03.23. 13:35:27

@beacska: így van, Danit vissza!!! :))
szerintem nem csinálnák meg a dolgot ilyen korán, egyszerűen nem lenne értelme. mondjuk két-három kör múlva visszahozni, na az lenne érdekes. egyébként valahol azt olvastam, hogy sokáig nézhetjük még, majd két napra rá kiesett... szóval megeshet a dolog.

Honeyy 2011.03.23. 13:35:47

@beacska: hát igen. Én meg ahhoz szoktam hozzá, hogy le tudom engedni a karom, mert nem a hónom alá nőttek...

szilviagy 2011.03.23. 13:47:46

@SAni: szerintem is Kristóf fog előbb-utóbb menni, ha nem most, akkor a jövő héten, Niki azt mondta, lecserélné. És valszeg most Mr. Nyíregyháza 2.hely csatlakozik halálfej Tündéhez és Danihoz. Ők biztos egy másik hotelben nyaralgatnak éppen..

Savafan 2011.03.23. 13:57:59

@beacska: én Őt kifejezetten csípem, amúgy. itt tényleg nem hozza a formáját. nagyon művi.

sélli_ 2011.03.23. 14:00:12

@beacska: csini hát :))) Olyan igazi babapofis nyálfej. Igen, lány vagyok - végül is ha úgy veszem, valóban igazságod vagyon! Én már 'velük' élek jóideje, Ő meg csak ugye, mióta 'megjött az esze/agya?, azaz két éve :)))

Britte 2011.03.23. 14:00:52

Mr. Nyíregyháza 2.hely remélem hazamegy a héten. Nagyon irritáló a gyerek.

sélli_ 2011.03.23. 14:02:00

@harCI BAnyulka: Nem tartom sem prűdnek, sem rugalmatlannak magam, semmi bajom, ha két lány csókolozik - de EZ, amit produkáltak nem csókolózás volt... kb mint amikor két Alien egymásnak esik :))) Vagy lehet valamit rosszul csinálok 13 éves korom óta :)))

Kazimír 2011.03.23. 14:12:25

A nyitóképen ez a nőutánzat valami borzasztó! Megijedtem tőle..

Beko 2011.03.23. 14:28:16

én csak azt nem értem, hogy mikor és hogyan lesz ennek vége, mert már így is többen vannak, mint ahányan elkezdték...
sixx kérlek írd meg, hogy ha sikerült ezt kideríteni

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.23. 14:42:51

Niki úgy benyakalt, hogy nem emlékszik a medencés kalandra? Epic!

gastro vazze 2011.03.23. 15:08:28

@neccharisnyás útonálló: pedig a karja majd kitört a perecben, arról igazán beugorhatna neki:D

gastro vazze 2011.03.23. 15:09:06

@Savafan: én is bírom, a celebesdzsungelharcban ő volt a legszimpatikusabb...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.23. 15:23:36

@neccharisnyás útonálló: inkább nem akar emlékezni. én se akarnék a helyében. :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.23. 15:24:43

@beacska: @haruka: ti fizetett Dani fanok vagytok? :-)))

haruka 2011.03.23. 16:01:49

@Benyeszke: nem, csak szimplán hülyék! :D

Savafan 2011.03.23. 16:07:40

@gastro vazze: ott nekem is magasan Ő volt a legszimpatikusabb! és amúgy is egy normális nőnek tartom a többi hülye cölöphöz képest. de ez itt nem az Ő világa. talán ha hagyták volna, hogy csinálja magától. de a vágó is elég bénán intézi, mint azt sixx már párszor ecsetelte:)

Frank Morgan 2011.03.23. 16:52:33

Én első 4 részt kihagytam, így azóta se derült ki számomra, hogy miről szól ez a játék, mert egyszer sem említette lúzer Pinokkina, hogy 1.) mit lehet nyerni 2.) hogy ugyan mikor lesz ennek vége, ha úgyis mindig jön újabb szereplő..

Veder1 2011.03.23. 17:04:08

@Frank Morgan asszem 25 millát kap az utolsó pár, és kb. két hónapig forgattak 30-35 lakóval. Ebből eddig bent van/volt az alap 10 fő + 4 új ember, tehát még legalább ötször ennyi új játékos fog bemenni. El tudom képzelni, hogy egyik nap rájuk szabadítanak még tíz új embert, hogy nagy legyen a kavarodás :)

A kiválasztás szabályai meg elég esetlegesek, a cél, hogy mi jól szórakozzunk, a bentiek meg ne érezzék biztonságban magukat. Nekem eddig bejött ez a kaotikus struktúra.

beacska 2011.03.23. 17:07:09

@Frank Morgan: hát igen, nem nagyon lehet tudni, mi is a tét. De mivel mi úgysem tudjuk befolyásolni a menetet, engem spec nem is zavar.

Úgy tudom 48 részes, tehát a 47. rész után ami jön, az lesz a döntő...de majd ráérünk izgulni 40 körül.

...már ha érdekel és jössz ide még, elolvasni a válaszomat.

Frank Morgan 2011.03.23. 17:09:27

@Vödör: Köszi. Az nem tiszta, hogy ha épp páros állapotban vannak, akkor erőszakos benyúlás (lásd pl. vágjuk ki Danit ad hoc alapon, mert csak) nélkül ezek mitől fognak fogyni. (Bár amilyen szűzkurvák, úgy látom legalább nem is szaporodnak maguktól..).

A +10 emberen egyszerre trükkre már én is gondoltam, hogy örülne a cancun gyerek, ha egyszerre 6 "bunkópista" masszírozná a seggét a szingliszobában.. szerintem önként távozna az egész mostani "kemény mag". :D

Frank Morgan 2011.03.23. 17:10:48

@beacska: eddig nem valóságsóztam, de ez annyira a legalja és olyan jó az összefoglaló blog )sőt, jobb mint maga a műsor, csalóka :D), hogy nagyon kész az egész. :P

beacska 2011.03.23. 17:22:07

@Frank Morgan: én megvédeném: nem mondanám, hogy legalja. én szeretem z ilyesmiket, anno a Bár volt a kedvencem, később a BB(1) is jó volt. És a VV4-et is néztem lelkesen. Nnna, AZ igen, AZ lett nálam a legalja. Én nem nézem végig, ahogy egy sutyerák bűnözővel megnyeretik a fődíjat, és közben úgy csinálnak, mintha a nézők szeretnék. El nem hiszem....nnna, mindegy...

itt legalább:
1. nem csinálnak úgy, mintha mi irányítanánk-nyilvánvaló, hogy irányított a dolog
2. a taktika és a gondolkodás nem szitokszó-lehet kombinálni, mégha a nézők többet is teszik, mint a játékosok.
3. szemmel láthatóan jó meleg van ott, ahol vannak. És jó elgonoszkodni a gyomorrontásokon, amit az idegen kaja okoz nekik (meggyőződésem, hogy nem mindegyik kisrókát űzte az alkohol)

Frank Morgan 2011.03.23. 17:46:49

@beacska: hát, corleonét és pár lányt leszámítva a többi olan sötét, hogy még egy ilyen pista szerű jön be, akkor elemlámpával fogok majd a műsorba belenézni. :D

VV4-et maximálisan osztom, napalmmal gazdagon előmelegített tajgetosz pozitív.

beacska 2011.03.23. 17:51:59

@Frank Morgan: mondjuk ebben most az a jó, hogy nem a csendben elücsörgők a "menők", és az "erősek". A VV4-ben is az akasztott ki, hogy olyan nyeri meg, akinek a legnagyobb teljesítménye ez, hogy takarít. közben meg bement a Rákóczi (remélem, így írja) Feri, és közölte, hogy az ő mamája, már agyvérzést kapott volna, egy ilyen retkes konyhától 8valszeg én is)

itt legalább nem az a legnagyobb bajuk, hogy ki mosogat. az ilyen szarakodásokat már nagyon unom. Itt unalmukban kombinálnak, nem törölgetnek. A punnyadók meg csak hazamennek lassan (Norbi, Pistánk, tán Levi és Jenny. Aliz csak látszólag punnyad)

rafijo 2011.03.23. 20:31:12

@beacska: azért azzal remélem tisztában vagy, hogy a kb 45 perc műsoridőt összevágják valami alapján és nem tudhatod, hogy valójában milyenek. Tegnap például csak Szöszi szerepelt folyamatosan. Ez alapján megítélni, hogy ki a punnyadós elég merész. Szerintem mindenki kombinál pár percet minden nap, csak nem vágják be. Ez vonatkozik mindkét valóságsóra.

Vackorkörte 2011.03.23. 20:36:01

Szerintem ez az eddigi egyik legjobb magyar reality, itt legalább van némi taktika.
1, Levit nem fogják kiejteni, mert rá van mozdulva Krisztára -ez még jól jöhet
2, Kristófot sem, mert ő meg rá van mozdulva Jenny-re, és ez is jó lehet később
3, szerintem Alíz sokkal rafkósabb annál, mint amit mutat, és ha nem tűnne úgy, h beleesett az új fiúba szerintem lehet, h kiszórná egy óvatlan mozdulattal.
Norbi szerintem simán dobható, de ha a mai fiú okos lesz, az beválasztja Katát, és Ádám megy haza, na az lesz mulatságos.

Szabi28 2011.03.23. 20:42:47

Szerintem Jennifer a legjobb és legszebb csaj .. HAAAJRÁÁÁ Jennifer (L)

beacska 2011.03.23. 21:15:40

ti is úgy láttátok a beharangozóba hogy legalább 3 (azaz három!) új pasi jön???

jujjjj...

haruka 2011.03.23. 21:36:41

@beacska: neked tecc? Niki szerint vele lehetne valami, magyarul tolná, mint a lopott biciklit! :D
Szöszi meg olyan édi, ahogy beszél! :D (de tényleg)

beacska 2011.03.23. 21:59:00

@haruka: ööööö, nem tudom. néha jól néz ki, de a "riportok"-ban nem. Furán áll a szemöldöke. Meg a fogai...de csak néha

meg hülye a sapija

beacska 2011.03.23. 22:16:41

ez az Pöszi, haj-rá!! Győzd meg jól az Alizt!!!

haruka 2011.03.23. 22:18:34

@beacska: hogy neked milyen problémáid vannak! :P nekem nem típusom, de nem mondanám rondának.
holnap vajon mi lesz a párválasztón? Ádám szerintem kigolyózza Norbit, bár nem tudom, mit van kiakadva azon, hogy ő a pénzért jött.

beacska 2011.03.23. 22:21:36

@haruka: hát én a Norbi-Pista duóra tippeltem már reggel is, de most úgy néz ki, tesznek is ez ügyben.

Pistánk hogy mondta, hogy nem simogatja Aliz kezét azért, hogy bent maradjon...kac-kac...dehogynem! csak nem hagyja :DDD

haruka 2011.03.23. 22:25:40

@beacska: :D hát valahogy úgy! szegény nem veszi észre magát. különösen vicces volt a Kristófnak előadott szövege, hogy ő lát mindent, ő nem hülye gyerek! hát persze...

Savafan 2011.03.23. 22:26:32

nem gondoltam volna, hogy az alamuszi nyuszi mozdul elsőként:)

énszóltam 2011.03.23. 22:44:39

egy kicsit bealudtam a mai adást, így a végére elvesztettem a fonalat.
nem értem corleoneÁdám tervét, miért kell az Aliznak a mi Pistánkat szédíteni, hiszen szerencsétlen gyerek akárhova áll kiesik, akkor minek turnéznak még rajta

de a tálán a játék gyenge pontja is ez hogy esélyük sincs az újonnan jövőknek, vért is izzadnak a szerkesztők, hogy megbontsák a régi kapcsolatokat

GL-581 g 2011.03.23. 22:55:36

@énszóltam: Van benne valami, de azért a kedvenc Pockom alaposan rárabolt Szöszire. :D Sztem jó ideig marad, hiába új...

Bár a mait még nem láttam, így nem tudom, mit kavartak be a készítők. Remélem az Aliz-Szöszi duó még megvan! :)

Veder1 2011.03.24. 00:19:39

Szerintem a Pandóra kérdéseket a szerkesztők írják :)

Ja, és kudos Szöszinek az "antipatikusért"! Én nem szeretem a "unszimpatikus" szóhasználatot, germanizmus.

Veder1 2011.03.24. 00:24:13

Jut eszembe, Szöszi tegnap itt megjelent a hogyvolt kommentek között (már ha ő volt), és azóta semmi hír. Remélem nem pirítottak rá a Viasatos corporate hiénák...

Veder1 2011.03.24. 00:43:31

@énszóltam

Max annyi előnye lehet a kavarásnak, ha nem az új srácot hagyják először választani, hanem az Istvánt, aki beáll Alíz mögé, és őt már nem választhatja a bartender gyerek. De erre igen kicsi esélyt látok, hogy így lenne. Ez a kavarás inkább amolyan pótcselekvés kedvenc keresztapánk részéről, mert most eléggé meg van lőve.

ő-szinte 2011.03.24. 01:28:43

Nekem ez tetszik! Gondoljon vagy mondjon bárki bármit, engem ez kúrós hotel( bár eddig még nem történt szex, azért a bizalmi körön belül vagyok) kifejezetten szórakoztat. Igaz ugyan , hogy az első hét elég lagymatagra sikeredett és a második hétnek is csak a vége felé volt egy kis izgalom, azért szerencsére mostanra felpezsdültek az események. És igazából nem is a fúrás-faragás okoz nagy élményt( ami néha enyhén szólva is illogikus), hanem a karakterek. Kristófon például nap mint nap sírva vonyítok! Ehhez képest a valóvilág egy Csehov dráma. Azért Sixx-nek is gratula!

ő-szinte 2011.03.24. 01:32:23

@SAni: Legközelebb kicsit kevesebb infót a jövőről, szeretnénk izgulni. Köszi.

Vackorkörte 2011.03.24. 06:14:15

@énszóltam: Azért kell Alíznak elérnie h Pestánk mögé álljon, hogy az új gyerek által ejtessék ki Norbit. Ha esetleg István Jenny mögé állna, ahogy mondta, akkor az új gyerek parkolópályára tehet akárkit (nem fog 3.nak odaállni - mondjuk jó kérdés, h akkor mivan?)

énszóltam 2011.03.24. 07:31:29

@Vackorkörte: akkor ezt nem vágom, miért ne állhatna oda harmadiknak, az új gyerek akár hova áll az övé a csaj:)

beacska 2011.03.24. 07:51:25

@énszóltam: csak mert ők a Norbit és Pistánkat akarják hazaküldeni, és igyekeznek biztosra menni. A 3.-nak beállás meg nem biztos, nem lehet tudni, mit lépnek rá a szerkesztők. szerintem.

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.03.24. 10:14:58

@ő-szinte: Én sem látok a jövőbe, és én is csak kombinálok, ahogy ti. :-) Úgy tűnik nekem máshogy jár a kerekem, de tegnap ráerősítettek a megérzéseimre. :-)

Robi86 2011.04.08. 09:18:52

Annyira idegesítő ez a Gábor ő ugat Jennifernek mikor hazaküldte a párját mert 1 csicska volt .Jennifert lehet bántani hogy nyafogós de szerintem mindenkinek van rossz tulajdonsága de amellett nagyon szép és okos lány ! Kristóf meg végre megtalálta a párját .Szandra mikor megy már haza?? Szétoltanám azt a lányt fúúúj rontja a szinvonalát a műsornak HAJRÁÁ Ádám,Niki,Kristóf,Jennifer,Kriszta :D legjobbak
süti beállítások módosítása