Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X85

2011. március 12. 15:02 - Hódos Hajnalka

Idónak és lupacchiottának

Úgy akartam kezdeni, a tegnapi buliban jobban néztem ki, mint Lilu az öfiben, nem beszélve a sminkről, aztán rájöttem, ez nem túl nagy érdem, úgyhogy inkább azzal kezdem, fergeteges volt, egyetlenegyszer éreztem csak kínosan magam, mikor Zoltán Erika Remetelány c. számára táncoltam veszettül és még a szövegre is emlékeztem. Dévényi Tibi Bácsi tiszteletét tette az asztalunknál, a technika ördöge néha megviccelte, és minden dal közben előadott egy történetet, az 1967-es évben játszódó, kecskeméti kiskatonáról szóló sztorit a buli végéig nem tudtuk összerakni, sose fogjuk megtudni, miért zokogott az egész ország és megfogadtuk, ha beledöglünk is, elkapunk egy labdát és elhozzuk nektek ajiba, nem azért nézek én olasz focit, hogy egy labdát ne tudjak levenni, és lám. A 89. percben jártunk, mikor Tibi bácsi felemelte az utolsó előtti labdát. A tekintetem jobban elborult, mint Gattusoé. Saját térfélről indultam, hogy még véletlenül se fussak lesre, az én vezetéknevem nem Lesenszületett, mint Pippoé, ugye. Hajam jobban lobogott, mint Nedvedé anno. Ha kell, gondoltam magamban, nagyobb nagyhalált fogok eljátszani, mint Giraldino bármikor, ha kell, kiosztok egy könyököst is, mint De Rossi a Donyeck csapatkapitánya ellen, ha kell, köpök, mint Totti, azt a kétméteres lóbaszó gyereket meg, aki előttem hadonászik, fél mondattal elintézem, mint Materazzi Zizout, végül sikerült lefordulnom róla. Minden igyekezetem ellenére csak egy labda nélküli felhőfejest sikerült összehoznom, a tizenkét centis tűsarkúban ez se semmi, de a második hullámban Idó pirloi rutinnal érkezett és megszerezte a vezetést a labdát. Gólöröm, tessék, örültök?

A Villában nem ilyen eseménydús az élet, megint piac van, nem tudom, ki unja jobban, én, vagy a lakók. Laci szerint Anikó árukészlete elég hervadt, Alekosz megszerzi a napi szükségletet, kaviár, téliszalámi, kolbász, szivar. Kíváncsi vagyok, Szandikáról mikor rohad le a rózsaszínű köntös és mit szól ehhez a slampossághoz Sanyi, aztán egy Béci Alekosz vita arról, hogy Alekosz sziesztázhat-e ülve, behunyt szemmel a kanapén. Levél, következik a Nagy Villa Árverés, sírok. Béci egy üveg pezsgőt szeretne felajánlani. Mondom, árverés. Jerzsi és Laci licitálnak, Béci úgy érzi, Jerzsivel meg tudna egyezni. Alekosz is licitálna, mert neki ez egy eléggé becses fogyasztási luxuscikk lenne - egyébként egy édes BB pezsgőről beszélünk, csak hogy tudjuk hova tenni az előző mondatot - ezért én felajánlom cserébe, hogy a Béla Urat megtanítom a fair üzletelés lehetőségére. Micsoda verbális döfés, istenem. A roppant érdekfeszítő árverés másik főszereplője Jerzsi, aki nájlonzacskóba belehajigált gyümölcsteákkal járul az oltár elé. Miután a közöny kézzel tapintható, bepróbálkozik egy labdával és egy kitaposott, retkes, kutyarágta cipővel, nem is reagálok. Alekosz belerondít a játékba. Felsorolja, miket birtokol, aztán kijelenti, hogy ezek a jogok a mai nappal részéről aktualitásukat vesztették. Itt olyan szabálysértések történtek az Anikó és a Béci részéről az ágyhasználati joggal kapcsolatban, hogy! Fittyet hánytak. Anikó próbálja Alekoszt félbeszakítani, ez nem ide tartozik, kérem, üljön le, de Alekosz csak mondja a magáét, bár ne tennék, akkor nem születnének olyan mondatok, Anikó és Béci nem tisztelte a jogszabály betartó embert. Utána a riportszobában panaszkodik a tiszteletről.

Újabb feladat, forgassanak a Villaslágerekhez videoklipet. A Kultúrcsürhe megkezdi a tanakodást, hogyan kéne megörökíteni az utókornak Jerzsi fingásait. Laci nem elégedett a helyszínnel, egy disznóvágás kellett volna. Alekosz Évát instruálja, bemész a fürdőszobába és leköpöd a tükröt. Telibe köpöd a kamerát. Úristen, de már hányszor köpök, úgyis Köpősnek hívnak! Alekosz a próba alatt úgy érezte magát, mint egy rendező. Szegény Szabó István, szegény Tarr Béla, én kérek elnézést! Gördülékenyen, viszonylag simán ment a munka. A saját jeleneténél, amikor a szexkiborgot alakította, a Terminator c. film jutott az eszébe. Nekem is, egészen pontosan az a jelenet, mikor Linda Hamilton a félautomata csúzlival szarrá lövi Svarcit. Gigi és Jerzsi nyugiszobás jelenetéről más filmek ugrottak be neki, muhaha, aztán Anikót macskáztatja a kanapén. Anikó szerint Alekosz nagyon aranyos volt, ahogy kezelte a kamerát meg próbálta beállítgatni őket. Laci szerint Alekosz nem volt nagyon aranyos, ennek hangot is ad. Felveszek egy malacképet, várjávárjávárjá. Ne csináld ezt Alek, mert mindjárt kiverem a kezedből a izét. Izé Laci morgolódik, belőle ne csináljon hülyét Alekosz, csináljon magából. És neki ne parancsolgasson. Mostanában olyan agresszív vagy, mindenen felkapod a vizet, mondja Anikó, ezzel a kezdetét veszi egy vita.

Anikó védi Alekoszt, most tényleg normális meg csinálja nekünk ezt az egészet, és nem érti, miért kell mindig a rosszat belelátni az emberbe. Laci szerint ez a klip egy önreklám Alekosznak, és nem lehet neki azt mondani, hogy légy szíves ne, mert nem érti meg. Anikó meg csak mutogassa neki a picsáját. Jerzsi is bekapcsolódik, szerinte három hónap után már nem lehet mindent elviselni és lenyelni. Nekem megy? Senkinek nem megy. Anikónak megy. Miért, kiabálok, flegmázok, de… Ennyire nem veszed észre ezt a játékot, hogy ő mit csinál? Aztán Laci kimondja a hívószót, mikor ő kiállt az Olivérrel szemben Anikó mellett, Anikó feltérdel az ágyon, ezzel ne gyere nekem, nem kértem, hogy kiállj mellettem és ezt nekem ne vesd a szememre, ásítok, fél nyolc múlt.

Jerzsi kivan a kiválasztás miatt, Laci már kezdi magát túltenni, de hiába is mondana Szandikának bármit, nem értené. Apropó Szandika, eddig egyetlenegyszer mutatták, hoppá! Gigi még mindig csalódott Szandika miatt, és nem érti, miért kellett ezt csinálnia. A szaunában beszélget a bátyjával a közelgő párbajról. Béci nem tudja, marja-e meg Szandikát. Érkezik Laci, megmondja, mi a helyzet. A helyzet az, hogy nagyon pengeél, ezt az éleslátást, fantasztikus! Gigi szerint arra kell rámenni, hogy Szandi ki akar menni, meg hogy több lehetőséget kapott és nem tud örülni semminek. A fürdőszobában ugyanez a téma, Alekosz kérdi Szandit, vissza akar-e jönni, vagy nem, mert ez kulcskérdés. Hát figyelj, ha vissza kell jönnöm, visszajövök, ha nem, akkor nem. Lesz, ami lesz, majd meglátjuk. Köszönjük, Emese. Alekosz szerint ez a párbaj minden eddigit túl fog szárnyalni izgalmakban, nagy meglepetésekre lehet számítani, ez egy speciális helyzet (Alek beleszeretett ebbe a kifejezésbe) csattanós vége lesz és az eredmény nagyon sok mindent meg fog mutatni.

Béci és Alekosz megint összekötik a bajszukat. Az ürügy, hogy Alekosz még döglik, holott már lejárt a szieszta idő, de percekig nem tudtam eldönteni, mit csinál Béci. Felmerült bennem, hogy Szandi térdel előtte és hát izé, de tapasztalatom szerint ebbe nem szoktak férfiak ennyire megizzadni, mondjuk, nem ismerhetem Szandika technikáját, aztán az jutott eszembe, lehet, hogy Évánál van a vécéhasználati jog és Béci egy hordozható árnyékszéken végzi a dolgát. A faszméregetés 2.0 jóval alacsonyabb színvonalon folytatódik, mint az előző. Látom, te se tiszteled a másikat, ahogy te mondanád. Most már mondhatnál valami olyat, amit magadtól találsz ki, válaszolja a filmidézetek királya. Aztán jön, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Ha kint lennénk, meglátnád, hogy harapok. Na de most bent vagyunk, hehehe. Ez a szerencséd. Fenyegetőzik a Rácz Úr? Ez nem fenyegetőzés, csak az értékrendedet akarom magadban tisztázni. He? Alekosz szurkálódik, Béci kolbászevőzik, Hajni kínlódik. Tisztelet, tegnap egy órán keresztül a tiszteletről beszéltél, és most ugyanúgy fekszel az ágyon. Rövid eszmecsere, öt vagy tizenöt percet mondott Béla. Párbaj előtt nem ez lenne a legnagyobb bajom! Akivel párbajozom, azzal nincs problémám. Itt kárál bele először Éva. Mégis létrejött ez a párbaj valahogy. Ilyenkor könnyen ugatsz, mikor nem téged hívtak ki. Béla ne mondjon egy nőre olyat, hogy ugat, tessen tisztelni a nőket.

Következik a ki nem tiszteli a nőket, unom, aztán az, hogy egész Magyarország Alekoszon röhög. Béla örül, hogy jól érzik magukat a világukban, ez az ő világába nem fér bele és az ő világában minden rendben van. Akkor miért jöttél be? Ki fogok menni, ha megnyertem a játékot. Magyarázat arról, nem biztos, hogy az nyer, aki nyer és Alekosz majd kinn nevessen. Éva szerint Béci fenyegetőzik. Béci sajnálja, de nem tudja elviselni a képüket, ezért amíg itt van, ezt kapják, három perc arról, kiben van rejtett agresszió, végül Béci Alekosznak pszichológust, Évának pszichiátert javasol. Gigi csitítja Bécit, Éva és Alekosz a szobában elemzik a történteket. Alekosz abban bízik, hogy a nézők példát statuálnak, mert ilyen hozzáállással, ilyen szöveggel nem lehet eljutni a fináléig. Végül Alekosz felhúzza magát, mert meghallja, hogy Jerzsi azt mondja Bécinek, a nézők tudják, hogy valami stiklije van. Az öfit a ládacsere zárja, mindenki álljon a letakart ládák mellé, az eddigi csereberék érvénytelenek. Éva visítozik, mert Gigi ládáját kapta és abban van a cigi, Laci dohog, mert Éva ládáját kapta, ha nem mondja, akkor is tudtam volna a kupiból. Béci és Anikó a saját ládájához állt, örülnek, mint majom a farkának, aztán egymás baszogatása az öngyújtó és az evőeszközök miatt, de Jerzsi ehet kanállal, megnyugodtam.

Köszönöm a képeket S-nek! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lotyó Bridzsida 2011.03.13. 09:54:19

@beebeer:

Na, ja.

Mindig elfelejtem, hogy az emberek 90%-a 5 éves szinten éli le az életét.:))

Albino Vernyul 2011.03.13. 09:57:43

A VV oldalon a Klikk klippje vezet 22k-16k-ra megtekintesben.. A kulonbseg enyhen nol..

Albino Vernyul 2011.03.13. 09:59:36

@Lotyó Bridzsida: Ne legy ennyire negativ, hullik tole a hajad...:)

genevieve 2011.03.13. 10:00:59

Jó reggelt mindenkinek:-)

Lotyó Bridzsida 2011.03.13. 10:06:30

@Kaviárzabáló felső ezer:

Különös tekintettel arra a tényre, hogy sosincs közjegyző, aki valóban igazolná a s(z)avazás tiszta voltát.
Tehát elképzelhető, hogy minden kívülről jövő "támogatás" olyan, mint halottnak a napszemüveg.:))

Bob munkatárs 2011.03.13. 10:08:19

Szexkiborg nick van már? Vagy forgó stanecli?

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.13. 10:09:31

@Lotyó Bridzsida:

Minden elképzelhető, plusz ezek ellenkezője is - de én csak egészen kivételes alkalmakkor mondok ekkora ordas közhelyeket.
Mint most például.

Szólít a dologság, további kellemetes évődést a HV-lakóknak!

Lotyó Bridzsida 2011.03.13. 10:13:44

@Bob munkatárs:

A szexkibor az a személy, aki MINDIG szexel, és pont nem az, aki sose?:D:D

Érzek itt egy kis enyhe költői túlzást.:D:D:D

Nándusz 2011.03.13. 10:16:55

@Lall-R: Erről Rubint Kristóf a VV 4 kreatív főszerkesztője a következőket mondta:

„Bécit bajba sodorták barátai: éjszaka bekiabáltak neki a villába, s ő felelt is nekik.

Ezért büntetésre számíthat, de az nem lesz komoly.
Nem taktikai megbeszélést folytatott a kint állókkal, semmi olyat nem mondott, ami befolyásolhatná a játék menetét, csak nagyon hiányzik neki a barátnője, ezért kikiabálta, hogy „szeretlek”. Fontosnak tartom elmondani, hogy ez elsősorban a kintiek felelőssége, akik pontosan tudják, hogy nem lenne szabad odamenniük és bekiabálniuk, mégis megteszik”

penelope garcia 2011.03.13. 10:21:29

Nekem bejött volna az is, ha Szandi nyer, mert aranyos kis rüfke, de azért alapvetően
HAJRÁ, BÉCIIIIIIII!!!
Már csak a szélütöttet kell kilapátolni, és szabad az út a fényes jövő felé!

viola narvilly 2011.03.13. 10:26:54

@penelope garcia:
Melyik szélütöttet? Évát, vagy Alekoszt???

Amúgy üdv mindenkinek

viola narvilly 2011.03.13. 10:32:38

@Bob munkatárs:
Egek, Jerzsi ráfingott valakire? :D

@genevieve:
Tényleg azért kérdeztem, mert szélütöttségben nem látok köztük különbséget. Habitusban annyit, hogy Alekosztól még sosem láttam, hogy valakit leköpött volna.

Bob munkatárs 2011.03.13. 10:34:58

Alekosz kapitány ellen egyik szélütöttnek sincs esélye! Hajrá szexkiborg!!! :D

genevieve 2011.03.13. 10:35:20

@viola narvilly: alek nem is fog senkit leköpni:-)
nem uriemberhez méltó dolog:-)

Bob munkatárs 2011.03.13. 10:36:11

@viola narvilly: Erre Gigiek nagyobb az esélye az átlagosnál. :)

genevieve 2011.03.13. 10:36:40

egyébként szandika tegnap a belevalóban azt mondta, hogy a bentiek azért gondolják alekot a végső nyertesnek, mert a nézők minden szavazáskor őt hozzák ki győztesnek....

én viszont úgy gondolom, hogy ez a fajta szavazást erőssssen befolyásolja az rtl

viola narvilly 2011.03.13. 10:37:06

@genevieve:
Hát úriemberhez nem is, de Alek mióta az? :D

viola narvilly 2011.03.13. 10:38:37

@Bob munkatárs:
Hogy Jerzsi lefingja? Max. ha Gigi tolná hátulról, de ez talán nem úgy működik.
Uh, asszem ma elmerozzant vagyok :D

genevieve 2011.03.13. 10:44:25

@viola narvilly: alek saját maga szemében az:-)

Bob munkatárs 2011.03.13. 10:44:39

@viola narvilly: Te nem láttad Gigi filmjeiből a képeket? :O Szerintem ez neki simán belefér! :DD

Lanois 2011.03.13. 10:48:43

@viola narvilly: Szia!

Mikor mész be a villába? Vagy már voltál? Mert szükségem lenne egy mikroportra. Nem baj, ha használt. Számítok Rád!

genevieve 2011.03.13. 10:51:09

@Lanois: persze, lopni fog egyet:-D

hexensussz 2011.03.13. 10:52:22

@Tompó: Miután a kisbetűk közé nagybötűvel írtam egy L-t, gondoltam csak feltünik, ...
Tévedtem!

viola narvilly 2011.03.13. 10:52:31

@genevieve:
A saját magam szemében én is egy kedves lány vagyok. De tudom, hogy a külvilág szemében nem vagyok az :DDD

@Bob munkatárs:
Pfujj, gusztustalan vagy :D

@Lanois:
Szia, Hajnitól függ az egész, de nem hiszem, hogy tudnék neked hozni egy mikroportot :D

Lanois 2011.03.13. 10:52:37

@genevieve: Én közjegyzőként dolgozom az RTL-nél, és biztosíthatlak, hogy nem befolyásoljuk a savazást.
Ha nem hiszed, gyere be a clubba és győződj meg róla saját szemeddel. Tamáskodtok itt komolyan.

viola narvilly 2011.03.13. 10:53:41

@Lanois:
Baszki, akkor szerezzél magadnak mikroportot :DDD

Lanois 2011.03.13. 10:55:10

@viola narvilly: Miért nem?:(

@genevieve: Hülye vagy? Adok neki cserébe egy jóni masszázst.

viola narvilly 2011.03.13. 10:56:13

@Lanois:
Mert nem hiszem, hogy lenne bátorságom ellopni egyet, adni meg biztos nem fognak. De majd megpróbálom. Mármint kérni, nem lopni :)

Lanois 2011.03.13. 10:57:35

@viola narvilly: Mégis hogyan? Te vagy itt az egyetlen, akinek szabad bejárása van a villába. Én nem a villában dolgozok.

Albino Vernyul 2011.03.13. 10:59:17

Nem ertelek titeket.. Gigivel az a bajotok, hogy fius.. Anikoval az, hogy tul csajos... Ez maaaan tarthatatlan, nektek semmi se jo, nem vagytok eleg toleransak, bezzeg ha tukorbe neztek, csak irigykedtek rajuk...;)))

Albino Vernyul 2011.03.13. 10:59:59

@Lanois: Megnezem mar mi ez a joni masszas, annyira odavagytok erte...:)

Lanois 2011.03.13. 11:00:14

@viola narvilly: Fú, naggyon hálás lennék, ha sikerül. Elem nem kell bele, így biztos odaadnak egy használtat. A lopás Genevieve ötlete volt, nem az enyém.

Albino Vernyul 2011.03.13. 11:02:35

@Albino vernyul: Aha, petting ezoterikus loszarral leontve... Megint tanultam valamit...:)

genevieve 2011.03.13. 11:04:24

@Albino vernyul: nekem semmi bajom gigivel:-)

és anikóval sincs alakra:-)

mindkettővel kiegyeznék:-)

Mály Balázs · www.uzletiangol.blog.hu 2011.03.13. 11:04:45

gááááz az egész.... mondjunk én Szandikában látom jól elrejtve azt a rafkósságot ami kell ahhoz, hogy érvényesüljön, itt is azt olvastam, hogy mennyire megviseli őket a benti élet pszichológiája:

www.onlinepszichologia.hu/hirek/a-let-a-tet

genevieve 2011.03.13. 11:07:13

@Lanois: na persze, kend rám:-DDD

viola narvilly 2011.03.13. 11:07:40

@Albino vernyul:
Én a jelenlegi mellméretemmel és Anikó deréktól lefelé testével tökéletesen elégedett lennék :DDD

Tompó 2011.03.13. 11:09:17

@hexensussz: Feltűnt!! Csak kötekedtem egy kicsit! :DDD

locsolóember 2011.03.13. 11:10:42

No, megtörtént a rendkívül szoros végeredménnyel záruló párbaj.
Bélaúr csak asszisztált Szandika harakirijéhez, betartva szavát, hogy nem fogja oltogatni.
Személy szerint sajnálom; fordított eredménnyel érdekesebb lennének a további benti történések.
A "ki az a nő Sanyi mellett?!", az "ez az alapcsomag része", és a "Győző, kussoljjál!" meg csak emelte az (egyébként halovány)est fényét.

genevieve 2011.03.13. 11:11:02

@viola narvilly: deréktől felfelé ani, lefele gigi:-DDD

Lanois 2011.03.13. 11:12:32

@Albino vernyul: Anikóval nincsen semmi baj.:)

@genevieve: Hallod? Írásos bizonyíték van ellened.

viola narvilly 2011.03.13. 11:13:07

@genevieve:
Nekem Anikó segge jobban tetszik. Bár igaz, ami igaz, Gigié is jó, de ekkora seggem kb. 6 éves koromban volt utoljára, mostmár furcsán mutatnék vele :DDD

viola narvilly 2011.03.13. 11:14:03

@Albino vernyul:
Nem, jézusom, 40-es a lába? Nemá! Tegnap kaptam egy tök jó tornacipőt anyuéktól és az 38-as :DDD

locsolóember 2011.03.13. 11:14:58

@genevieve:
Én meg úgy, hogy nem csak ezt a fajtát. ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 11:15:36

@penelope garcia: Béla kiesésével meg átrajzolódtak volna az erőviszonyok, a show meg tudott volna újulni. A következő kiesőnek mindenképpen a Rácz-brigádból valónak kell lennie!
Ki a szélütött?

Albino Vernyul 2011.03.13. 11:17:14

@viola narvilly: Jah, valamikor nyusszogott, hogy nagy a laba, 40-es (Ani a felszeerzet, Zsakos Frodo szerelme a megyebol)..;)) Es amugy is kb. 2 centit hizott hasra... Szornyu dolgok ezek....

genevieve 2011.03.13. 11:19:13

@viola narvilly: miért giginek pont jó a seggmérete:-)

viola narvilly 2011.03.13. 11:19:16

@Albino vernyul:
Fú, akkor lehet, hogy olyan szőrös is a lábfeje, mint egy hobbitnak? :D

viola narvilly 2011.03.13. 11:20:09

@genevieve:
Ahhoz a felsőtesthez, mint ami neki van, ahhoz igen, de én nem szeretnék a melleim helyére ilyen szúnyogcsípéseket.

Albino Vernyul 2011.03.13. 11:23:13

@viola narvilly: Nem, azt megszemleltem, nem szoros...:) Mondjuk 169 centi, szerintem belefer... Legalabb stabilabban all, ha Alek fel akarja lokni...;))

viola narvilly 2011.03.13. 11:26:51

@locsolóember:
Deréktól lefelé testével-t írtam. Melyik szó nem érthető belőle?

@Albino vernyul:
Akkor nem is igazi hobbit :)
40-es lábért sajnálom, ha tényleg az van neki, arra már egy csinos cipőt nem lehet felvenni (nem ezekre az ocsmány platformcipőkre gondolok)

locsolóember 2011.03.13. 11:34:51

@viola narvilly:
Vedd kiegészítő-kérdésnek. (smilével megfejelve)
Aztán nyugodtan le is haraphatod a fejemet.

viola narvilly 2011.03.13. 11:36:19

@locsolóember:
Ha vicceskedsz, szmájlizz, ha nem, akkor meg ne visszakozz utólag.

Albino Vernyul 2011.03.13. 11:36:27

@viola narvilly: Hat minden nem lehet tokeletes... Amugy eddig ahogy lattam azert volt mit felvennie.. Es emlekszem mar, akkor sorolta a hibait, mikor Szandit probalta a CKM fotozas elott ejjel kicsit felporgetni lelkileg..

Lanois 2011.03.13. 11:36:29

@viola narvilly: hát igen...te vagy itt az atyaúristn amióta megnyerted azt a hülye játékot.

viola narvilly 2011.03.13. 11:42:10

@Albino vernyul:
Mondjuk mondom pont én ezt a csinos cipő dolgot, aki haldoklik, ha csinos cipőt kell felvennie :))

viola narvilly 2011.03.13. 11:45:53

@Lanois:
Nem. Nő vagyok. Atyaúristen nem lehetek.
Nem szoktam nagyon veszekedni itt, és őszintén szólva most sem értem, hogy mi volt a problémád, de rendben, nem zavarok.
sziasztok

genevieve 2011.03.13. 11:46:55

@viola narvilly: ne már!!!

ne foglalkozz senkivel, engem tuti nem zavarsz:-)

Albino Vernyul 2011.03.13. 11:49:49

@viola narvilly: Hat ok is jobban szeretik a rozsaszin mamuszt....:)

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.03.13. 11:55:21

Mér van elhomájosulva a képen a fenekük?

locsolóember 2011.03.13. 12:02:46

@viola narvilly:
Eccerű, ártatlan kérdés volt.
Ha már így kiveséztétek a testi adottságokat, kíváncsivá tett, hogy mit gondolsz(tok) Anikó elmebeli képességeiről.
Nahát.

Albino Vernyul 2011.03.13. 12:15:53

@locsolóember: Ezt ejjel mar kinyilatkoztattam.. Ime..:

"Anikoval vigyazz.. Ne csapjon be a szep arcocska, meg az erzelmi hullamzasai.. Okos a csaj, es kreativ.. Az mas kerdes, hogy erzelmileg labilis, es ez sokszor fellulirja az eszet..."

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.03.13. 12:26:52

@Bisztő Gyalla: Az ital miatt lehet. Volt a Károjnak ojan, hogy eggykét feles után már homájosan látta az Ibit, és ugyanakkor bisztos hogy a saját valaga is elhomájosult, mer amijen az aggyonisten, ugyanojan a hátsód is, fogaggyunk, és ez nem velem történt meg.

Albino Vernyul 2011.03.13. 12:26:56

@Bisztő Gyalla: Mert kod kepzodott rajtuk a furdoben tapasztalhato parabol...:)
Amugy mert pucer seggek mutatasa 18-as karikat igenyelt volna.. Igy kitakartak oket...

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.03.13. 12:30:45

@Albino vernyul: Engem nem zavar a 18-as karika, engem még az Ibi valaga se zavar, pedig ojan nagy, hogy asse tudom, hányas, és eggyáltalán nincsen karikaformája.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.13. 12:47:04

@zevilaga: @zevilaga: Tisztelt zevilaga Úr!

Engedje meg hogy bemutatkozzam. Thomas Johansson vagyok a Discovery Channel műsorpolitikai igazgatója. Magyarországi kollégám küldte el nekem az ön egyik hozzászólását, mely szerint idézem: "Elmondom én mit csináltam a kiesős show ideje alatt: A kisfiammal kiszíneztünk négy traktort, beragasztottunk uszkve 20 matricát. Megnéztem egy filmet az Afganisztánban használt fegyverekről, közben egy másikat a vadászpilóták életéről egy Nimitz osztályú anyahajón. A feleségemmel jót beszélgettünk, ettem sajtos tésztát, ittam két pohár teát, és egyszer még pisiltem is.
Hát ennyi. Értékes estém volt, ellentétben a Tiéddel."

Kollégám remekül érzett rá az Önben rejlő lehetőségekre, s gyakorlatilag a teljes vezetőséget lenyűgözte az Ön kalandos, fordulatos, világunk jobbátételére irányuló hasznos élete, ezért úgy döntöttünk, ha Önt és tevékenységét hiba lenne elrejteni a világ elől. Szeretnénk tehát egy sorozatot leforgatni, melyben természetesen profi kaszkadőrökkel és színészekkel leforgatnánk izgalomban bővelkedő napjait.
Már csak egy rossz és egy jó hírem van az Ön számára.
Sajnálattal kell közölnöm, h a forgatásainkat ellenőrző biztosító társaság a fennálló veszélyre hivatkozva olyannyira megemelte a biztosítási díjat, hogy a jelenleg is futó saját gyártású műsorainkat szüneteltetnünk kell a felvételek ideje alatt. Így az elkövetkezendő két évben többek között sem a Mythbusters, sem pedig az American Choppers sorozat nem fog új epizódokkal jelentkezni, de még most is úgy érezzük, hogy megéri.
A végére hagytam a jó hírt. Az Ön kommentjét elküldtük Mr. Bear Gryllsnek, aki - jelenleg épp egy földrengés sújtotta terület megrongálódott nukleáris reaktorának szivárgó magfúziós kamrájából mutatja be, hogy miként lehet egy kaszáspók kettéharapásával és a saját vizelete segítségével megmenekülni - gondolkodás nélkül elvállalta a szerepét. Elmondása szerint eddig még nem is élt igazán, s h kell ingyen is bevállalja. Nem lesz rá szükség, Önben rengeteg pénz lehetősége rejlik.

Szeretném megkérni arra, h a mai napon a.m. 4 órakor tartott rendkívüli értekezletünkön jelenjen meg, mivel a stáb elkezdené megírni a forgatókönyvet. Amennyiben szíves jelenlétére nem számíthatunk, kérem a kezdő epizód munkálatainak megkezdése érdekében küldje el nekünk, h milyen színű traktort is színezgettek a fiával, illetőleg amikor pisil, az folyamatosan csobogós, vagy szaggatottan pulzáló hangot hallat.

Köszönöm, h megszületett, s remélem mielőbb személyesen is megszorongathatom a torkát/kezét. (sajnos a google translate ezt a két szót keveri)

Csodálattal vegyes tisztelettel üdvözli Önt,

Thomas Johansson

Rubicon 2011.03.13. 13:05:35

Az oké, hogy a Hajni seggét nyaljátok, de a kanapéjáét is??!
Már ha van egy kanapénak segge.
Vaterán kb 30 ezertől kezdődik az ár.

Albino Vernyul 2011.03.13. 13:11:52

Kiegeszites a videokhoz.. Latom valamiert lehagyta a srac.. Aniko megint mashogy fogta meg a harmadik feladatot, osszerakott egy levelet Lacinak.. Rakott bele egy formai pluszt.. Ezert mondom, tobb van benne, mint ami latszik..

Albino Vernyul 2011.03.13. 13:13:05

@Mezei ZsurLó: Mi nem csak Hajni hatsojat, illetve kanapejat nyaljuk, hanem az egesz lenyet.. Ez van, vagy megszokod, vagy radejtjuk a kanapet..;)

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.03.13. 13:19:55

@Albino vernyul: Ez de szép megfogalmazás! Csókolom a kezecskéjét hejett ezentul lehet mondani, hogy nyalom a kedves lényecskéjét, vagy komojabb esetbe meghogy megnedvesitheteme a kedves auráját vagyhogy de szép a csücske a maga lelkének, de minkettő ám, hát illetheteme.

Lanois 2011.03.13. 13:24:21

@viola narvilly: félreértettél. egyáltalán nem zavarsz. hülye vagy? mindent imádok benned. és mindent érted teszek. nem tudsz te semmit.

the sandwich maker 2011.03.13. 13:25:39

@Kacat: Dear Mr T. Johansson,
Can I gratulálni first, for your brilliant éleslátás? Én lenni very happy, that is legalább one TV channel, which can see the igazán értékelhető things.

Ps.: Can you send to Mr. Medve Grilles a message? My sweetmother is totálbrutál fall in love with him, and she wants to see his meztelen body more többször.

gibson 2011.03.13. 13:25:54

@Kacat: zseniális vagy, kár, hogy ez az idióta, degenerált fasz köcsög troll geci soha az életbe nem fog ide visszajönni tobbet, hogy elolvashassa... :(

Én jót röhögtem mindenesetre :DD

Hihhhetetlen bazmeg, hogy mennyire szánalmas emberek vannak.

"A fiammal kiszíneztem egy traktort, megnéztem egy dokumentumfilmet"

Pfffff..... hova szarjak?

the sandwich maker 2011.03.13. 13:28:33

@gibson: hagy pontosítsak: NÉGY traktort, nem mindegy ám!

Albino Vernyul 2011.03.13. 13:30:38

A 3. feladat osszefoglalojaban ahogy latom kimaradt Gigi.. Ez van..
Meg 2 video.. A rendezo szerelmes Alekba, a'la klippnezes...

www.youtube.com/watch?v=TdSocagAIF4&feature=feedu

www.youtube.com/watch?v=F6JX370TqOs&feature=feedu

gibson 2011.03.13. 13:32:27

@the sandwich maker: te is elrontottál ám valamit, annak, hogy "more többször", nincs értelme! :DDD

the sandwich maker 2011.03.13. 13:36:58

@gibson: OMG!!! Right! That was just unfigyelem, I speak english very good! Akik said no are hülyes!
Korrektour: "more many alkalom!"

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 14:01:04

@Mezei ZsurLó: Nos, az nem kanapé, hanem egy egyedi tervezésű handméd bőr ülőgarnitúra, ami a férjem különvagyonaként érkezett a nappaliba, mert megboldogult legénykorában a fejébe vette, hogy neki kell egy ilyen és másfél évgi verte érte a fogához a garast. Én magam bevallottan az első perctől kezdve rühellem, mert batár, négerbarna, emiatt túlságosan uralja a nappalit, ennek ellenére nyalom én is, kéthetente egy speciális spanyol tisztítóval, amit a helyi cipészkellék boltban vásárolok.

És most, hogy ilyen jót beszélgettünk és a magánéletem picinyke szeletkéjét is megosztottam veled, és mert nem vagyok én semmi jónak elrontója, nyugodtan kinyalhatod a seggem, csak félő, sorszámot kell, hogy tépj, mert rajtad kívül sok a jelentkező.

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 14:01:38

hendméd természetesen, pardon

K Tomoceusz 2011.03.13. 14:41:22

@Hódos Hajnalka: Na végre egy jó ajánlat. Kérhetek egy igazolványképet a hátsódról mielött beállok a sorba? Csak hogy felmérjem a feladat nagyságát.

zevilaga 2011.03.13. 21:39:26

@Kacat: Kedves Johansson úr,
Na eeez k*rvajó volt! :D

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 09:02:10

@Hódos Hajnalka:

Hajni, Drága!

A férfiaknak köztudottan csak akkor van izlésük a lakberendezéshez, ha a saját nemükhöz vonzódnak.:D

Kitartást és jó suvickot életed végéig!:D:D:D

tornapipő 2011.03.14. 18:26:46

@Lanois: én ráharapnék egy kiadós jóni masszázsra ha nincs ellene kifogásod.

Lanois 2011.03.15. 10:10:51

@Lotyó Bridzsida: Nagy igazság. Pl. Norman Fostert, aki heteró, fiatalabb korában megbízták egy szálloda tervezésével, és miután elkészítette a szálloda éttermének a vázlatait, utána olyan homoerotikus álmai voltak, hogy maga sem gondolta volna. Ezért azóta nem is foglalkozik belsőépítészettel.

@tornapipő: Semmi kifogásom ellene.:)

tornapipő 2011.03.15. 21:07:58

@Lanois: homoerotikus álmok??? nem tudom ki az a norman foster de jó nagy marha ha pár tervrajz miatt ilyesmi kijött rajta. :)

tornapipő 2011.03.15. 22:01:22

@Lanois: ;)eeegen. alkesz szövege. ja meg szandikáé sajnálom hogy kiesett én sírtam is.szerettem a dikát.
süti beállítások módosítása