Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X83

2011. március 10. 15:00 - Hódos Hajnalka

Bekövetkezett, amitől rettegtem. Jaj, dehogy a Béci kihívására gondolok, lekéstem a kihívást. Igen, nyomós okom volt rá, pofáztam telefonon. Mivel pénteken retro buliba megyek a barátnőmmel, és már csak kerek két nap van készülődni, az olyan égető kérdéseket, mint hogy érdemes-e addig bejelentkezni egy teljes testet érintő zsírleszívásra, beleértve a lábujjakat is, és ha mégsem, hogyan lehetne nőni tíz centit és akkor eloszlanának a kilók, fog-e a Dévényi Tibi Bácsi pöttyös labdákat dobálni, az egy négyzetméterre eső exek száma meghaladja-e az idegileg kibírhatót, végül a mibe menjek. Á, a lila ruha már lerohad rólam, egyébként is konyhásnéni felkarom van benne, a türkizben megfagyok, a királykék kurvás. A feketében olyan lennék, mint a varjú, a másik kékben voltam a múltkor, a másik fekete parasztos, a szürkében úgy nézek ki, mint a falugondnok özvegye a szüreti bálon, a zöld mintás maxihoz nincs cipőm, zöld szandálban mégsem mehetek, egyébként is elszakadt, mikor elhasaltam a Babettával, az ezüstös csillogású fehér ruha szúr, nadrágot nem húzok. Így, mire eljutottam a nincs egy rohadt rongyom sem, amit felvehetnék végkövetkeztetésig, Szandika már a riportszobában ült, na tessék, be kell járatnom ezt a cipőt, felhúzok még egy frottírzoknit.

Tessék, tessék, tessenek, itt vannak a nepperek, kiabálják az alkalmi kofák a Villa kertjében, ami piaccá változott. Örömöm teljes, Alekosz kapott végre négy hajzselét Évától, cserébe a Kazal csütörtökig evőeszközzel ehet. Jerzsi vicceskedik, mondom, vicceskedik, a dzsaku jegy durva áru, nem tőlem van, dugdossa a borítékot a kabátja belső zsebébe, muhaha! Alekosznak luxuscikkek tekintetében abszolút jövedelmező volt a piacozás, üzletelni legjobban Jerzsivel szeret, mert elég jól meg lehet őt győzni, nem látja át a kérdéseket. Ha van szalonzsidózás, akkor ezt szalonidiótázásnak hívhatjuk. A piacozás unalmas, a legnagyobb port az kavarja, hogy Laci megvesz Gigitől tizenkét szál cigit, rögtön ezután el is adja Évának egy vajkrémért, egy sajtért, meg egy energiaitalért. Gigi és Béci felváltva ekézik emiatt, Laci eladta az életét egy sajtért.

A Villában is Nőnap van, Laci, Jerzsi és Béci ötletelnek az udvaron, mivel lepjék meg a lányokat, Alekosz döglik az ágyon, cipőstül. A meglepetés az lesz, hogy főznek a csajoknak egy kaját, bár a lehetőségek korlátozottak, abból kell főzni, ami van, szépen megterítenek, felbontanak egy üveg pezsgőt, aztán megbeszélik, hogy Alekoszra ebben, aki a legnagyobb nőcsábász köztük, nemigen számíthatnak. Kérdezzük meg, kíváncsi vagyok, mit reagál. Jó, tudod, hogy kéne megkérdezni? Megkapta az édes pezsgőt, én beleteszem ingyen a húsomat, ha ő beleadja a pezsgőt, akkor benne van. Dehogy dobom be! Én a nőnapról saját magam egyénileg gondoskodom a lányokkal kapcsolatban, én a közösbe nem szállok bele! Jerzsi Bécinek panaszkodik a sikertelen küldetés után, nem száll be semmivel, konkrétan hülyének nézett. Készül az étel, a papírvágó olló mint multifunkcionális eszköz most fakanálként funkcionál. Ja, várjá, nincs evőeszközünk! Hát majd Alekosz szépen odaadja, hát nehogymá’ ne adja oda, a nőnapról van szó, ennyire tiszteli a nőket?

Alekosz a riportszobában dohog, eddig terjed a kreativitás? Ez egy tolakodó dolog, senki nem kérdezte meg, hogy éhesek-e vagy nem. Hát a súlyukra való tekintet is visszatarthatta volna a férfiakat! A lányok esznek így is éppen eleget. Alekosz elképesztőnek tartja, hogy valakinél a tudomány megáll abban, hogy beülteti az asszonyt a kocsiba és elviszi megetetni. Nőnapkor. Hát ilyen nincs, hát ez elképesztő. Innen üzenem Alekosznak, én kifejezetten szeretem, ha engem etetnek. Mondjuk, a pasik, akik engem etetnek, tudnak főzni, és nem szórnak két evőkanál vegetát a pulykapörkűttbe, mint Laci, elnézik, ha a menő étteremben fejhangon visítva kapaszkodok a desszertes tányérba és az süvöltöm, arról volt szó, hogy felezünk, nem kergetnek a bogrács körül, ha megzabálom a félig megfőtt kakasherét, már nem mondják, hogy lassan ott tartunk, elásom a kaját az orgonabokrok alá, mint a kutya, és nem hajtogatják, hogy Zsuzsi, Zsuzsi, látod, milyen bugyuta vagy, mondtam, hogy ne nyomd bele az egész macskapöcse paprikát, hanem hagynak megfulladni. Alekosz tovább értetlenkedik, feleslegesen strapálják magukat, legfeljebb öt percig tudják lekötni a nőket és utána el lesz az egész felejtve. Nőknek pörköltet nőnapkor nem adunk. Nekem csak adjanak nyugodtan, egy pacalt fehér kenyérrel és ecetes uborkával simán tolnék. Vagy egy harcsapörköltet túrós csuszával.

Jó reggelt, lányoklányok, lehet vagy délután fél kettő, nőnap alkalmából szeretnénk valamivel kedveskedni! Jajdeszéééép, deügyesekvagytooook, aztaaaa, úúúúristn! Alekosz nagy kegyesen kiosztja az evőeszközöket, mégse kézzel egyenek már a lányok, jobb is, nem hiszem, hogy bárki ismerné az Eb, aki a kanalát meg nem eszi c. mesét és feltalálná magát. Béci tósztot mond, ma nem kell a lányoknak semmit csinálni, nem értem, eddig is döglöttek az ágyban, bármi óhajuk-sóhajuk van, csak szóljanak. Alekosz megfejeli mindezt azzal, ne feledkezzenek meg arról, a nők nem élhetnek férfiak, a férfiak nők nélkül, és igenis adjanak a férfiaknak lehetőséget. Igenis, ha egy férfi (=Alekosz) odamegy bárhol, akárhol, az utcán, a diszkóban egy nőhöz, akkor a nő ne küldje el (=őt), legalább hallgassa meg (=őt), ha már a férfi (=Alekosz) vette a bátorságot és odament. Ha nem szimpatikus, el lehet küldeni, de adjuk meg a lehetőséget egymásnak (=Alekosznak). A közösen elfogyasztott vegetás pörkölt után a lányok visszadöglenek az ágyba, a fiúk készülnek a sztriptízre.

Alsógatya, nyakkendő, Alekosz majd egyet Bécinek, hát van millió. Alekosz szerint jó lett volna arcszesz, most boros szájjal kell, hogy csókolózzon, eddig itta? A lányok unottan kivánszorognak a nappaliba, akkorákat ásítanak, hogy félek, kiesnek a szájukon, a felcsendülő zenére megjelennek a hímek, jujgatás, huhuhúúúzás. Béci kezdi az egyéni produkciót, a lányok sikoltoznak, ahogy ilyenkor illik, Szandi szeme csillog, gyanítom, ha a lágy tavaszi szellő rásegítené Bécire, a a Katrina hurrikán se tépné le róla. Jerzsi csak Gigit tünteti ki a kegyeivel, jól van, nem kell zavarba hozni, vihog a lány. Alekosz úgy közelít Gigi felé, mint egy rossz szatír, a fürdőköpeny szétnyitásáról ugyanez jut eszembe, szagolgatja és simogatja Gigit, majd hirtelen mozdulattal ledobja magáról a fürdőköpenyt, feljajdulok, nem elég a trottyos, teleszart hatású nagypapi alsó, a kificcenő, mintegy fallikus szimbólumként felfelé ágaskodó anyagösszetétel cimke mogyoró a tejszínhab tetején. Alekosz végignyalja Anikót is, de lejár az ideje, Évának és Szandinak egy-egy combsimi jut. Laci aratja a legnagyobb sikert, a seggrázás csillagos ötös, a rajzfilmekből kölcsönzött mozdulatsor miatt vastaps.

A Villalakók feladatot kapnak, mivel Szandika átdobott mindenkit, mint szart a palánkon, egyesével elé kell járulni a nyugiszobába és elmondani neki, kit hívjon párbajozni. Szandika a nyugi sarkában tehénkedik, látványelemekben nem kevés átfedés van közte és Jabba között. Jerzsi megint elmondja neki, hogy csalódott és újra figyelmezteti, nem ezt beszélték meg. Évát javasolja, mert azt beszélték meg. Béci érkezik egy paródiával, Éva már visítja a tévé előtt, hogy téged viszlek, Jerzsi, Szandika röhög, Éva dühöng, ez szerinte nem vicces. Bécit egy dolog bosszantja, az, Szandi nagyon jól tudja, nem rá akart jelet rakni. Mivel arról volt szó, hogy Szandi kiviszi azt’ kinn hagyja Évát, őt javasolja. Éva feje csak azért nem dagad nagyobbra az idegtől, mert ő következik. Ha tényleg rákészültél, hogy engem viszel párbajozni, akkor vigyél engem, mert nem félek, viszont tudod, mennyire szeretnék itt maradni. Nem tudom, ki jönne vissza, de nem szeretném, hogy én ejtselek ki. Jó, akkor kit vigyek ki, kérdi Szandi. Én már mondtam a saját nevem, a másik pedig a Béci. Gigi annak örült volna, ha Évát viszi ki. Ha Bécit, és kinn hagyja, kis sem kell pakolnia a bőröndjeit. Alekosz komolyabbra szeretné venni a figurát és állva jobban tud beszélni. Szerintem sehogyse tud, de mindegy. Nem tudom, miért kell elviccelni, ez egy komoly dolog, a sorsodról van szó! Tudom, hogy voltak olyan szándékaid, hogy haza akarsz menni, de ne így. Nem látod, Béci mennyire fél? És tudod kitől fél? Tetőled. Jól mondta az Éva, ha kiviszed párbajozni Bécit, a Béci kinn marad. Én nem aláznám meg magam ennyire. Szedd össze magad, több vagy te ennél. Jabba lemondóan legyint.

A lourdes-i zarándoklat után mindenki megbeszéli az eseményeket, Laci, Gigi és Jerzsi szerint Alekosz nagy színész és olyan szinten keveri a kártyákat, amilyet Laci még nem is látott. Jellemtelen és beszari nyúl is. Éva és Alekosz kinn füstölnek. Gigi és Béci darabra mérik itt az embereket, láttad a Bécit mennyire fél? Tudja, hogy most kelepcében van. Egyék meg azt a főztöt, amit maguknak csináltak. Valaki beadhatna egy O. Nagy Gábor Magyar szólások és közmondások könyvet, kevesebbet szenvednénk. Gigi odakuporodik Szandi mellé és megmondja neki, most úgy érzi, legszívesebben kopaszra vágná a haját álmában, hogy kitakarodjon innen, a bátyjáról van szó, át akarja éreztetni ezt vele. Szandinak senki nem mondhat ilyet. Sokan különbeket is mondanának, kisanyám. Anikó a kis kígyó és gonosz napraforgó egyben árulkodik Alekosznak és Évának, most a Gigi megint nekiment, megkeserítem az életedet meg kiüldözlek innen meg ilyenek. És még azt is mondta, hogy kiviszlek és kinn hagylak! Úristen, milyen emberek vannak itt, veti hátra a kazlat Éva, várok, de nem szakadt rá az ég, kicsit csodálkozom, aztán próbálják meggyőzni Szandit. Hihihi, vidd a Gigit! Jézus, ezt ti megbeszéltétek? Eeegggen. Mikor beszéltétek meg? Ezt nem kellett megbeszélni, tudtuk egyből a megoldást. Ne vidd a Bécit, mert a barátod, a Jerzsit is szereted, a Gigi? Hadd menjen! Hadd menjen, viháncol Éva és Anikó.

Az utolsó percek Alekoszról, a mákos disznóról szólnak, aki a nézők szavazata alapján rendelkezhet az ágyhasználat felett. Anikó közli vele visongva a hírt. Alekosz rögtön kihirdeti, hogy az összes lány az ő ágyában alszik. Az Alekoszhoz hasonló beteges, impotens faszkalapok találhatták ki anno az első éjszaka jogát is. Az Anikó és Alekosz közti évődést unom és nem találom viccesnek, Anikónak semmije nincs, amivel bérelhetné az ágyat, a banánt nem adja, mert holnapra nem marad semmije, Alekosz meg nem szereti a felajánlott kivit. Éva próbál lázadni, nem sok sikerrel, végül Szandikán kívül mindenki a földön alszik és a riportszobában háborog azon, Alekosz milyen nagy árat kért volna az ágyakért. A világ kincséért nem nézném vissza a kisfilmeket, amikről lemaradtam, remélem, nem gond, a riportszobában elhangzik, hogy van egy elképzelése és a csúcson kell abbahagyni. Andris próbálja győzködni, nem tudhatja, kinn mi a helyzet. Meg azt is mondja, hogy sokan máshogy néznek a táncosokra, hangosan felröhögök. Szandi nem fél, hogy csalódni fognak benne, mert akik szeretik, azok ilyennek szeretik, amilyen. Bridget Jonesnak ez a mondat bejött.

Béci szerint már nincs esély arra, hogy Éva menjen párbajozni. Éva persze beleszól, akkor rám kellett volna rakni a jelet! Béci megint elmondja, hogy akkor Éva Jerzsit vitte volna ki, azé’. Laci, rosszul érintene, ha ellened harcolna Szandika? Laci szerint Szandi felnőtt nő, az ő döntése, ő mindenesetre napok óta küszködik, de vállalja a döntéséért a felelősséget, pici szünet. A pici szünet után Szandi nem érzi úgy, hogy megvezette a társait, jön a szöveg a bűvös zöld kendő erejéről. Szandi a változtatás jogát fenntartja és meglátta az alagút végén a fényt. Mindenki elmondja, hogy csalódott Szandiban, Laci kivan, három-négy napja olyan feszültség van benne, hogy és legszívesebben felköpne és alá állna. Én csináltam, az én felelősségem, palimadár vagyok. Késő bánat, eb gondolat, ha már az előbb emlegettem O. Nagy Gábort. Jaj hát Éva nem azért lett kedves, mert félt, hogy a Szandi kiviszi, ki az a gonosz lelkületű, aki ilyet mer feltételezni? Szandi, te is szereted Évát? Nagyon sokszor feldühít és akkor nagyon gyűlölöm.

Az ex-villalakók baromi okos tanácsokat adnak, ha a kutya megenné, beledöglene. Segítettek a tanácsok? Nem. Alekosz szerint a konyhaforradalmárok, amit főztek, meg is eszik. Szandi, három perc, gegv. Eljött az én időm, senki ne érezze rosszul magát. Laci, rosszul érint, hogy lelkifurdalásod van miattam, enyém a felelősség. Annyit tudok mondani, hogy köszönöm. Gigi, nem tudom, miért kell ilyet mondani. Tudomásul kell venni, hogy ez egy játék, na most tekerném rá a műhaját a nyakára és húznám ki a Villából. Piszikét imádja. Alekosz, ha nem lenne rajtad a lila kendő, lehet, hogy téged vinnélek. Éva, nagyon-nagyon-nagyon nagy szerencséd van most. Méltó ellenfelet fogok kivinni, légy szíves barátom, segíts nekem és fogadd sok szeretettel a zöld kendőt. Béci mosolyára hosszú percekig próbáltam hasonlatot találni, egyszerűen meghaladta minden erőmet. Üzen a táborának és megölelgeti Szandit, na mi lesz itt szombaton, Csikágó?

Köszönöm a képeket S-nek! :)

Címkék: vv4
1119 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viola narvilly 2011.03.11. 12:17:09

@viola narvilly:
Vagy a Bilincsben-nek az újraértelmezése volt ez :D

Szerénke. 2011.03.11. 12:17:19

@viola narvilly: Bloáááááááááááá
:D Nem tudom, hogy miért kínzom magam. Lehet én is mazochista vagyok.:D

Szerénke. 2011.03.11. 12:18:36

@Ayesha: Fel tudtalak venni a telefonommal.:D Rájöttem, hogy azon van klasszikus msn.:D

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 12:18:45

@Szerénke.: én is épp mosok, pl a télit, mert el akarom már rakni:)

Én Korfun és Sartin jártam, de még annyi szép hely van ott, megnézném mindet:)

Hódos Hajnalka 2011.03.11. 12:19:24

@beacska: gyere, játsszd le, lassan tisztába jövök azzal, kinek milyen a habitusa. :)

viola narvilly 2011.03.11. 12:19:53

@Szerénke.:
Simán lehet, hogy az vagy. Miértne? :D
És egyszer majd valami hardcore szadomazo filmben láthatunk viszont ezzel a görög istennel :D
Jézusom. Eh, undorító vagyok.

K Tomoceusz 2011.03.11. 12:21:01

Még van bő három óránk posztig, dokumentáljuk a legfrissebb tényeket. Alekot nem szeressük mert iszik, józanul kéne néznie a többieket. Mi tuti tudnánk. 32 éves korára egy szobában él szüleivel, öccsével és Tündivel, ellentétben Bélával, aki már 25 évesen maga az egzisztencia, nem csak kijárta az összes iskolát, de végig is dolgozta életét, ami ebben a korban bravúr kategória. A hugit is szeressük, remekül bólogat és helyesel a sarokban. Továbbá szeressük, hogy megmondják százezrek véleményét kis közvetlenül egyenesen arcba akkor is, ha épp két másik ember játszik kérdezzfeleleket.
Az rtl megint hibázott. A gecitúltengésben szenvedő alfahímeknek személyre szabott feladatot kell adni és nincs balhé. Egy Laca-Béci boxmeccs a kertben ideális lenne. A győztes, ha 8 napon túl gyógyuló sérülést tud okozni a másikban, fogadhatja anyukáját vagy élete szerelmét a nyugiban. Feladatoknál 110%-ot nyújtó harcosok küzdelme remek nézettséget produkálna.
Persze Béci így is példát mutatott emberek millióinak és mi vettük is az adást. Ha ezentúl kocsmában iszogatunk, elöször mérjük fel a közönséget, ne mi legyünk se a legkisebb, se a legnagyobb. Ha lendül a szalon ajtaja és belép a munkából hazatartó köszörűs brigád vegyünk fel görbe testtartást, különben ki leszünk hívva a hóra. Ha csak 1+1 jön, átmegyünk pulykakakasba, felfújjuk magunkat háromszorosra és életben maradunk. Szegény dülöngélő 30kilósnak a pultnál annyi.
De a legjobb túlélési stratégia, legyünk minél többet olyan helyen, ahol 48 kamera kukkol.

Szerénke. 2011.03.11. 12:21:41

@Ayesha: Ez jó, végre mennek el a téli cuccok.:D Én is eldöntöttem, hogy ma ha törik, ha szakad elrakom a téli kabátokat. Legfeljebb még megfagyok pár napig, de akkor is. Inkább több pulcsit veszek fel, csak had ne kelljen már hordani a nagykabátokat.
Azokat is szívesen megnézném. Ha lesz rá keret biztos elmegyek oda. Bár Életem párjának a hegyek a mániája.:D

Szerénke. 2011.03.11. 12:24:52

@viola narvilly:
Tényleg, asszem megyek is a szadomazo boltba.:D Kéne egy pár ostor meg bilincs.:D
A végét csak most olvastam el. Szerencséd, hogy még nem eszem a túrós csuszát. :D
@K.Tomoceusz: Ki az a Tündi???

perszepolisz 2011.03.11. 12:25:25

Egy dolgot szeetnék tisztázni, amit itt sokan félreértenek. Ez a játék arról szól, hogy geciskedni kell a másikkal, ha nincs rá más mód, hogy az hülyét csináljon magából a nézők előtt. A szabályokban is benn van az, hogy tettlegességen kívül mindent lehet. Ategnapi veszekedés tehát egy olyan veszekedés volt amit mi nézők és kommentelők mind régőta vártunk. Én pl. Béci helyében mindennap azzal támadnám Alekoszt amivel tegnap támadta, mégpedig az hogy Alekosz tényleg otthon lakik és nem önfenntartó. Az én kultúrámba ugyanis ez a legynagyobb szégyen. Alekosz helyében meg azt csinálnám, amit csinál, hogy vélt vagy valós felsőbbrendőséget árasztok magamból. Tulajdonképpen tegnap ez történt és mégegyszer mondom erre vártunk. Az más kérdés hogy ki nyert tegnap, szerintem senki, bár Béci közelebb állt hozzá. Az meg hogy ki intelligensebb, ki okosabb, ki taktikázik teljesen érdektelen, mert mi nézők és kommetelők azt akarjuk, hogy a végén legyen egy aki bármilyen eszközzel, de legyőzi a másikat, a nézői szavazatokba.
Bocsánat, ha valai itt úgy érzi a nevében beszélek és ezt ne tegyem, de én így gondolom.
Az ilyen veszekedések után arról érdekes beszélni, hogy kinek milyen módszert kéne alkalmazni.

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 12:27:50

@Szerénke.: na, azokat csak messziről. Tavaly édesapámékkal Boszniában másztam eleget:S

viola narvilly 2011.03.11. 12:28:17

@Szerénke.:
Bilincset tudok kölcsönadni, de az ostort magadnak kell beszerezd :)
Én is megyek. Ha már kaptam egy szabadnapot nőnap alkalmából, akkor most bevásárolok, aztán kirámolom a kupis-szekrényt.

naezjó... 2011.03.11. 12:29:25

@perszepolisz:
szerintem meg Zsófika új cicijéről :)

dr. gernika 2011.03.11. 12:30:51

@beacska: Én hallom, de ha tudtam volna, hogy ilyen szintű szövegértelmezési gondokkal küzdesz, nem szólok hozzád.
(jézusom, szegény gyerek...)

Szerénke. 2011.03.11. 12:31:43

@perszepolisz: Nem tudom, eddigi tapasztalatok szerint a visszahúzódó, szürke egerek nyertek. Egyszer volt kivétel, Laci személyében. De még ő is szerénynek volt mondható a mostani felhozatal mellett. Komolyan már kiborító ez az állandó 'Kiviszlek és kint is hagylak' duma. Még ha így is gondolnám akkor sem mondanám ki soha, mert ez egy öntelt gondolkodás. Azzal az emberrel sem tudatom, hogy butább nálam, akiről egyértelműen látszik, hogy az. Ez az intelligencia jele.
@Ayesha: Én is óvatos duhaj vagyok ebben a témában, remélem, hogy nem kell sokszor menni ilyen helyre. De nem akarok önző lenni, legyen neki is jó, majd fogcsikorgatva kibírom, az elhagyatott hegyi kunyhóban.:D
@viola narvilly: A fene megette. Nem baj, van a közelben valami szexbolt féle.:D
Nekünk nőknek ez jutott, a takarítás, mosás, rendrakás.:D

Elemer 2011.03.11. 12:32:04

@K.Tomoceusz: Hiába élcelődsz, Béla tényleg sokunk véleményét mondta el. A szorgos kisemberekét, a bérből és fizetésből élőkét, az értelmiségiekét. Azt gondolom, hogy az ő egész élete példa értékű lehet mindannyiunk számára. Saját tánciskolája van, ami az egész világon népszerű, de emellett építkezéseken is dolgozik pusztán társadalmi szolidaritásból és még zöldséges is volt. Vágási Feri után, új népi hős született. Mindezek mellett egyébként remek stratéga is. Majdnem sikerült kitatktikáznia Évát a villából, csak hát a sötét erők közbeavatkoztak. Nehéz manapság a rendes, tisztességes embereknek boldogulni.

beacska 2011.03.11. 12:32:10

@Hódos Hajnalka: bocs, de ma voltam utoljára.

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 12:33:48

@Szerénke.: Soha nem szerettem túrázni őszintén szólva. Inkább városnézős vagyok. Már a suliban rühelltem, hogy a legbénább mackónadrágban kell lenni, mert TÚRÁZUNK.
Bosznia hegyetmászós része elég durva volt, olyan izmaim fájtak estére, amiknek a létezéséről nem is tudtam. De az ország és annak a kis városkának a hangulata kárpótolt:)

Szerénke. 2011.03.11. 12:37:52

@Ayesha: Nálam néha elmegy, meg itthon is elég leprán tudok kinézni, mert rajtam van a mackónadrág, de nem vagyok rá képes, hogy itthon is puccba vágja magam. Tudom ez nem jó, meg a pasi ezt látja, oszt nem szép látvány, de őszintén szólva én fordítva is leszarom, hogy Ő miben van.:D
A túrázás is ok, néha-néha.
Sajna a városnézés sem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé, valószínű az az olasz út tette be nekem.:S
Megyek inkább pancsikálni.:D
Lehet egyszer azt is megnézem, de most halálosan NY-be vágyok. Apu volt Karácsonykor az ismerőseinél és úgy volt, hogy majdnem mentem én is. De sajna nem.:(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.11. 12:37:55

@beacska:

Don't let the door hit you on the way out.

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 12:38:45

@Szerénke.: én beléptem, látom is az új nevet a listámon:)))

Szerénke. 2011.03.11. 12:39:44

@Szerénke.: Ezzel a városnézéssel jól ellenmondtam magamnak.xD
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy Rómában a 10. rom után már kicsit behánytam.:D

locsolóember 2011.03.11. 12:45:54

@K.Tomoceusz:
:))

Plusz Alekosz egy gyáva féreg, és nem is volt Görögbe'.
Ellenben Béla a tesztoszteronbomba, akitől be vannak sz.rva.

naezjó... 2011.03.11. 12:46:01

@Elemer:
a nap kommentje. Bár ledöbbenhettem volna, leesett, és tényleg nevettem 1 jót :D

locsolóember 2011.03.11. 12:50:44

@Szerénke.:
Akivel ez a zsugori/beszari nem ment el Görögbe nyaralni se.

genevieve 2011.03.11. 12:51:59

@beacska: mi lesz az új nick-ed?:-)

genevieve 2011.03.11. 12:53:21

@Szerénke.: szerénke, bocs de éjjel elájultam és már nem tudta válaszolni:-)

de a filmkeresésnek a hétvégén nekifekszem:-)

csicserierika 2011.03.11. 12:53:26

@Elemer: ha egyenesen játszana, akkor nem a saját és huga seggét védve dobálná a jeleket olyanokra, aki állítólag közel állnak hozzá.
Egyszerűen fél a párbajtól és ez kihozta a látott énjét. Kérdésem, hogy melyik az igazi ?
Féltékeny Alekosz népszerűségére és aljas módszerekkel próbálja kigolyózni, mert másként nem megy.
És ha még egyszer kiejti a szeretteim szót, neki ugrok a tv-nek, igaz az nekem fog fájni :)

Szerénke. 2011.03.11. 12:56:26

@locsolóember: Azt hiszem így is tudatlan maradok.:D Ő a barátnője?
@genevieve: Szintén zenész.:D Jaj, köszi, nagyon aranyos vagy.:)

locsolóember 2011.03.11. 13:00:00

@csicserierika:
Érdekes, naezjó-nak egyből leesett. :))

Szerénke. 2011.03.11. 13:01:15

Na, mentem abrakolni.:D

locsolóember 2011.03.11. 13:01:17

@Szerénke.:
Csak a beszari hazudja, nem is létezik.

mézescsók 2011.03.11. 13:01:45

@KISCSILLAG: Ezt az agresszív/nem agresszív dumát és összehasonlítgatást kicsit unom. Az agresszió szerintem nem feltétlenül durva, netán fizikai jellegű, stb. tettekben nyilvánul meg. Alekosz a villa legagresszívabb személyisége csak ezt csendben csinálja és ettől dühítőbb. Ő aztán nem üt, ez biztos, csak idegileg vágja taccsra az embert. Egyfolytában ugyanazt mondja, mondja, mondja..., hajtogatja a baromságait és senkinek nem kívánom, hogy ilyen alakkal hozza össze a sors, mert ott valamelyik előbb-utóbb a sebészeti ambulancián vagy az idegosztályon köt ki. Az agresszivítása az állandó mantrázásban merül ki. Megjegyzem időnként tettleg is, pl. a nők zaklatása. Ahogy Gigit összenyálazta, szagolgatta nőnapon, az a legnagyobb sértés lehetett egy nőnek, akinek elvileg inkább kedveskedni illett volna,merthogy Ő a nő. Az nem agresszió? Esküszöm, a kankutyám nem közeledik ilyen gusztustalanul a tüzelő szukákhoz!
Tök fölösleges azért áztatni Bécit, hogy "előjött a vére", meg egyebek. Ha alaposan megnéztétek a tegnapi adást és láttátok, hogy mi volt az előzménye a kirohanásának, akkor megértitek, hogy miért robbant és ahhoz képest még finom volt. Ha nem értitek meg, akkor tulajdonképpen mindegy.
Az én értékitéletem szerint az egyik legnagyobb bunkóság oda sem figyelni arra, akit éppen én kérdezek, részegen beleböfögni a világba, miközben válaszolnak éppen nekem, a kérdezőnek, teleszájjal zabálni és holmi szalonnán vitatkozgatni, stb. Amikor Béci felállt, hogy akkor majd később folytatja, ha Alekosz befejezte a vacsorát, akkor éppen őt nem hagyták békén, hogy de mondja csak, aztán Szandival, Anikóval folytatta ugyanazt. Lehet, hogy maszatosan fejeztem ki magam, de szerintem érthetően. Ha nem, az kifejezetten az én hibám.
BÉCI NAGYON RENDBEN VOLT ÉS HAJRÁ!!!

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 13:04:13

A legeslegjobb, a hét poénja az volt, amikor Golan kijelentette, hogy ő az életét adta emberekért.
Két lehetőség van:

- Megváltó komplexus
- Laci csak egy szellem, hiszen már feláldozta az életét

kékdelfin 2011.03.11. 13:08:29

@Ayesha: bétaegység. Az alfa(hím) változatlanul életét adja, és védi a hitbecsülethaza háromszöget!

K Tomoceusz 2011.03.11. 13:09:21

@mézescsók: Nekem se tetszett, ahogy Alek végignyalta Gigit, tuti hogy a lány nincs ehhez szokva. Ami jár az jár. A srácnak ki kellett volna csengetnie a két evőeszköz garnitúrát vagy a 4 hajzselét.

Tolve 2011.03.11. 13:15:06

Apokaliptikus hangulat fog eluralkodni a villán, ha Szandika nyer - a rendszer egyeseknél lefagy és úgy marad. Laci kénytelen lesz aktivizálni magát (mint a kommandós, aki a döntő pillanatra vár) és "SZELLEMi vezetővé" válni, már ha képes erre. Jerzy és Gigi nem alkalmasak egy tábor vezérének, hangadójának, mivel ők lapításban, paplan alatt sumákolásban jók (?), keménykedésben nem. Legvalószínűbb, hogy felmorzsolódik és/vagy elkussol a konyhaforradalmár alakulat Béci esetleges veresége után, Alekosz-Éva-tengely abszolút dominanciája várható, Anikó is újra hozzájuk közeledhet (meglepő lenne?), az SZ(Szandika)-faktort mint bizonytalansági tényezőt egyelőre nem firtatnám.
Béci-győzelem esetén a mostani állapotok konzerválódnak még egy ideig.

kékdelfin 2011.03.11. 13:15:26

@K.Tomoceusz: És ha Alekosz tudná, hogy Giginek milyen pólói vannak otthon, nem csak a nyelvét nyújtogatta volna. Szigorúan nőnap alkalmából!

Hódos Hajnalka 2011.03.11. 13:17:20

@Ayesha: ugyanezt írtam a posztban :))

gastro vazze 2011.03.11. 13:21:12

@mézescsók: Hagyjad a picsaba ezeket az Alkesz fanokat nem fogod meggyozni semmirol, az viszont biztos, hogy Beci ezzel tutira elbukta a vegjatekot, mostmar a csatorna is lathatoan Alkeszt nyomja...

naezjó... 2011.03.11. 13:25:26

@gastro vazze:
ja, hát nehogy már a mi hibánk legyen, h a kompromisszumkészség a ti ládátokban van a sziesztával együtt, Hajni is csak manipulálni akarta a kommentelőket :D

GGG77 2011.03.11. 13:40:43

Nagyon, nagyon szeretném, ha ez a külkerületi, suttyó Béci gyerek húzna haza. Gigi és Laci fejét is nagyon, nagyon szeretném látni ebben a pillanatban.

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 13:41:46

Este karaokézni fogok:)))) már tökre várom:)

Atok 2011.03.11. 13:42:23

@gastro vazze: Miert gondolod? Ha szerinted a Belanak volt igaza es jol tette, sot szimpatikus volt mikor kiosztotta Alekot, akkor mi a gond azzal, hogy ezt leadtak? Miert gyengiti ez Belat es miert erositi Alekoszt?

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.11. 13:46:03

@mézescsók:

Tökéletes látlelet erről a sunyi, ostoba alkeszról!

És igen, én is aszondom: Hajrá Béci!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.11. 13:48:39

@Atok: mert ezt az egészet simán lehet arra használni, hogy Béci egy vérengző vadállatnak állítsák be, aki a szelíd, védtelen Alekoszkát brutális módon vegzálta. És ezt bármikor elő lehet húzni a játék folyamán. Az alekoszi stratégia is erre alapul (ahogy B. is mondta), sulykolj jó sokáig valamit a nézők agyába és a végén azt fogják látni, hinni, amit te akarsz. Az eleve Alekoszra manipulált plebs pedig zabálja az ilyesmit.

naezjó... 2011.03.11. 13:59:49

@puspang:
nem érted.''Az eleve Alekoszra manipulált plebs''-nek ez nem oszt, nem szoroz, ti meg szerencsére eddig is átláttatok az RTL mocskos manipulációin. :)

Bandecuccoli 2011.03.11. 14:01:06

@Atok: Nekem Béla elég nagyot nőtt a szemembe tegnap, úgyhogy engem sem győzött meg az RTL, sőt.

Nincs rejtett agresszióm, de Alkeszt tegnap még én is szájon vágtam volna, minimum. Ehhez képest Béci önfegyelme előtt le a kalappal.

Hát akkor én is kimondom: HAJRÁ BÉCI, ÍGY TOVÁBB!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.11. 14:05:04

@naezjó?: nem is értem, miért is tépjük itt a szánkat nap, nap után.. :)

naezjó... 2011.03.11. 14:07:23

@puspang:
hát pont ezért a mosolyjelért :)

doctorgoa 2011.03.11. 14:09:24

Sosem fogom megérteni, hogy egy piti bűnözőt mért kell hatalmas erkölcsi magaslatokba emelni. (lásd: két napja már csak Brécit mantrázzátok)

locsolóember 2011.03.11. 14:17:49

@naezjó?:
Láttam, amikor a Villanővér behívta Alekoszt, hogy közölje vele: manipulálnia kell a plebset.
De ezt a háromdiplomások átlátják.

kékdelfin 2011.03.11. 14:20:32

@doctorgoa: Bűnözőőő?! Táncstúdió-vezető!

Bandecuccoli 2011.03.11. 14:20:36

@doctorgoa: Nem ez történik. Hanem választunk a sok rosszból egy legkevésbé rosszat. Szerintem. És örülünk neki, ha végre kiosztja a számunkra oly antipatikus egyedet(egyedeket).

*azta* 2011.03.11. 14:25:18

:D
mondjuk a mindennapi életben is így kell a problémákat kezelni, ugye?

először csak kiszállsz az autódból (jogosan, hiszen igazad van), odahajolsz a másik ablakához, kicsit paráztatod, üvöltesz 2 centiről, kiszállásra buzdítod, aztán vagy elhajt (és te nem nyugszol meg, nincs katarzis), vagy kiszáll, kakaskodás, esetleg bunyó (és te nem nyugszol meg, nincs katarzis).
beszólsz az akármilyen ügyintézőnek, mert lassú, tohonya, nem mosolyog, többször megkérdezi ugyanazt, kioktat - majd belehajolsz az arcába, kihívod a hóra - megteheted, hiszen igazad van - aztán lecsapod.
az étteremben a kevésbé alkalmas pincért kérdőre vonod, majd felállsz, hogy érezze a fölényed, két centiről az arcába üvöltesz........

ja! így is meg lehet oldani.

a bálaúrnak elfogytak az eszközei. ennyi. mit kell ezen annyit nyűglődni?

*azta* 2011.03.11. 14:26:01

:D bélaúr lesz az! :D

kékdelfin 2011.03.11. 14:27:36

@*azta*: Nincs igazad, nem üvöltött.

doctorgoa 2011.03.11. 14:28:18

@Kékdelfin: Mióta?

Én úgy tudom csak egy tánctanár. Ettől függetlenül elismerem a szakmai értékeit, de emberileg nem látok benne semmi pozitívat.

Elemer 2011.03.11. 14:32:32

@doctorgoa: tánctanár, táncos, táncstúdió vezető, rapper, dalszerző, szövegíró, MŰVÉSZ! Valamint egy cukipofa, aki nem fél kiállni az elesettek védelmében.

viola narvilly 2011.03.11. 14:35:40

Úgy döntöttem, hogy sz.rok én a kupis-szekrény kipakolására.
Vettem pulykanyakat, levest főzök, lazulok, veletek vagyok.

*azta* 2011.03.11. 14:37:37

@Kékdelfin:
oké! túloztam egy kicsit, fél lépéssel előrébb mentem.
de azért érthető volt, nem?

kékdelfin 2011.03.11. 14:42:40

@Elemer: Én a mozgásművész titulust is megkockáztatnám. Pl. általa értettem meg a négyütemű fekvőtámasz, ill. a fekvőtámasz lényegét. Azóta úgy csinálom. Lehet, hogy a táncstúdiót is felkeresem, ha majd nyertesként kijön. Rám férne a tánctudásom fejlesztése. Remélem nem emelkednek meg ugrásszerűen az óradíjak.

naezjó... 2011.03.11. 14:47:31

@Kékdelfin:
4 ütemben fog megemelkedni az óradíj. :)

gastro vazze 2011.03.11. 14:53:40

@*azta*: najó, de akkor nézd az érme másik oldalát: a real life-.ban az ilyen Alkesz félék nem jutnak egyről a kettőre, sehogy - szerencsére. Vagy otthagyják a szarban megrohadni, vagy képentörlik, vagy szimplán kinevezik a környék hülyéjének, akit megszánnak néha egy kis alamizsnával (munka, pia, szelet kenyér, stb..)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.11. 14:53:54

@*azta*: ez legalább annyira "jó" problémakezelés, mint amikor a 30 kilós okostojás provokálni kezdi a kigyúrt állatot a bejáratnál, mert hát majd kidumálja magát, aztán csodálkozik. Vagy sír. :D

neduddki21 2011.03.11. 14:55:02

@doctorgoa: Miért lenne piti bűnöző? Remélem, nem a róla készült fotó miatt. Mit követett el?

Toszkana 2011.03.11. 14:55:05

@doctorgoa: Egyetértek veled. Tegnap ez a Béla állati undorítóan viselkedett. Miért nem a virsli szájúval szemben agresszív ? Az sodorta ebbe a helyzetbe. Megfogadtam, hogy nem cigányozok DE ez is tipikusan olyan viselkedés forma.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.11. 14:55:23

@naezjó?: azért mindenképp megéri. :)
(na meg Hajni miatt, de ezt tök halványan írom, nem szeretném, ha látná)

Toszkana 2011.03.11. 14:58:24

@puspang: Nem tudom Te hallottad-e mikor a kedvenc Bélád igencsak lenézően beszélt "rólunk" nézőkről....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.11. 15:01:55

@Toszkana: még szerencse, hogy Alekosz az ég világon semmit sem tett, hogy ráugorjon Béla, képzeld el, ha még provokálta is volna. :D

Szerinted azért viselkedett úgy Béci, mert cigány? Elég érdekesen látod a világot. Szerintem pl. Olivér ordenárébb és durvább lett volna adott helyzetben. Láttunk tőle épp elég üvöltözést.
Ha a te skatulyád szerint nézem, ő sokkal harsányabb, cigányosabb mint Béci.

Elemer 2011.03.11. 15:05:57

@Kékdelfin: Én a lemezbemutató koncertjét várom már nagyon. Több számát is meghallgattam és egyszerűen nem tudok szabadulni Béla hatása alól. A dallamvilág teljesen egyedi, változatos, merész, a szövegek pedig valós társadalmi problémákra reflektálnak, több rétegűek és persze rendkívül szórakoztatóak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.11. 15:06:20

@Toszkana: ez hogy jön ide?
sose fogok senkire egy árva sms-t se küldeni, csak rohadtul elegem van ebből az Alekosz ajnározásból és örülök, hogy Béla egy kicsit megfingatta és kimondta amit sokan gondolunk róla - még ha esetleg nagy árat is fog ezért fizetni később.

*azta* 2011.03.11. 15:08:47

@puspang: @gastro vazze:
na! itt a kérdés nem az, hogy az általában szintén nem túl művelt, kidobóember, meg az erős gyerek hogy viselkedik, hanem, hogy te!
egyre több az ilyen frusztrált farok a valóságban is, ha a dühét mindenki így vagy hasonlóan vezeti le, hát az egy szép világ lesz!
de az alap mégiscsak az - bélaúrnak kicsúszott a kezéből a gyeplő, emiatt ideges.
(az meg, hogy doktorlaci hogy hagyhatja, hogy az orrába karikát dugjanak és úgy vezessék... mondanám, hogy nem értem, pedig de ;) )

Elemer 2011.03.11. 15:10:26

@*azta*: tényleg, valai írja már le, hogy laci kire volt annyira kiakadva, mert pont lemaradtam róla. azt láttam, hogy anikóéknak puffogott, de alapvetően nem rájuk volt mérges, nem?

Morgo1229 2011.03.11. 15:12:07

Ezt a szemelyeszonaba belemegyek, belehajolok az arcodba dolgot a Beci pontosan ugy tette, mint amikor egy gang all mellette. Ott is azert lehet ilyen kihivoat csinalni, mert az aldozat nincs abban a pozicioban, hogy usson, mert ott a gang tobbi tagja.
Alekosznal detto ez volt a helyzet. Alekosz nem uthette meg, es nem tolhatta el magatol, mert a szabalyok szerint nem erhet hozza.

Es igen Alekosz valoszinuleg alkesz, de reszeg embert igy provokalni... A Beci elszantan kuzdott erte, es varta, hogy Alek megtorik, es ut.
Reszeg emberrel leallni veszekedni...

Atok 2011.03.11. 15:12:28

@Elemer: Gondolom elegge savaztak az smsezok a kivalasztas miatt, aztan Aniko beszolt neki es ez lett a vege

kékdelfin 2011.03.11. 15:13:24

@Elemer: No, eme munkásságát csak érintőlegesen ismerem. De ezek után megtekintem, meghallgatom, kielemzem.
Azt hiszem, egy-két ilyen higgadt problémakezelés a részéről, és biztos egy lemezszerződés, no meg egy európai koncertturné.

kékdelfin 2011.03.11. 15:15:12

@Elemer: puffogott? Mejdnem leharapta saját nyelvét, olyan dühös volt. Szerintem a nézőkre. Bár nem tudom az előzményeket.

Elemer 2011.03.11. 15:16:41

@Kékdelfin: itt tudod meghallgatni a slágereit: young-g.hu/media
Ha lesz Outlaw koncert Bécsben, akkor előtte majd beszéljünk, mert mehetnénk egy kocsival.

gastro vazze 2011.03.11. 15:16:51

@neduddki21: hagyjad ezek a pribékek folyamatosan ezt hajtogatják, azt az egy kurva fotót, meg @Atok: ezt a sztorit. NINCS MÁS UGYANIS!
A büdös életben nem fogod meggyőzni őket, hogy az ember változásra képes. Igen , van olyan, hogy belátod, hogy eddig nem jól csináltál valamit és meg akarsz változni.
ÉS itt jön a csavar: ugyanis, ha ez a fazon (esetünkben nevezzük Bélának) azt látja, hogy ő hiába akar megváltozni és rendes lenni, ha folyamatosan előitéletekkel találkozik és semmi értelme, mert így is fújnak rá, akkor felteszi magában a kérdést: megéri ez nekem? és nem kell jönni a hőbörgőknek a hülye dumával, hogy mindenki maga miatt változzon jó irányba, mert általában a döntés is külső behatásokra történik. Ahogy a rossz útra térés is.
Teljesen fölösleges Bélának (és bárkinek, aki rossz úton jár, legyen az görög, cigány, fehérgeci bárki)jó irányba változni, mert leszarják és az előitéletek dolgoznak erősen úgyis ellene. Ezért van sok visszaeső is.

Persze ez Alkeszra nem áll, mert az az ember teljesen elmebeteg és teljesen más dimenzióban él, érzelmei nincsenek, egyáltalán egy teljesen üres ember, akiben max egy két filmidézet lakozik, de azonkívűl meg max az 50%-os pia és kész. Aki a tegnapi vitátnem látta az elejétől kezdve, vagy csak Béci arcbamászásától érdekes neki, annak teljesen felesleges bármit is magyarázni. Mondom, a kinti világban 10-ből 7x szétcsapják Alkesz fejét ilyen helyzetben. Persze ezt kint nem merte volna bevállalni, ezt tudják az Alkesz fanok is..

gastro vazze 2011.03.11. 15:18:36

@Elemer: az sms-ezők "véleménye" nem tetszett neki, hogy minden sms-e szinte arról szólt (amit az rtl előre eldönt ugye), hogy maga helyett másokat küld előre a harcba

gastro vazze 2011.03.11. 15:22:51

@*azta*: intelligens ember dob Alekosznak egy kis aprót, hogy jól van te kis görög genetikai selejt (mert az..), tessék itt van még piára... de a Villában se apró, sem egy hely, ahova el lehet takarítani az ilyen kellemetlen embereket, mint a Kazal, meg az Alkesz.

kékdelfin 2011.03.11. 15:22:56

@Elemer: Szerintem adjuk meg a módját, tiszteljük meg, és kipihenten menjünk a koncertre, hogy figyelmünk teljes horizontjával felé tudjuk fordulni, és be tudjuk fogadni művészetének minden szegmensét. Tehát repülővel menjünk.

kékdelfin 2011.03.11. 15:24:51

@gastro vazze: szerintem 10-ből minimum 9-szer.

kékdelfin 2011.03.11. 15:28:46

@Elemer: Blehallgattam! Már dúdolgatom is!

naezjó... 2011.03.11. 15:37:25

@Elemer:
beférek? dobok a benzinbe, lassan 400, de min. 1 vv béci sms :)

karolinabeszarova 2011.03.11. 16:12:45

Helló!

Nekem az tetszett legjobban a vitában, amikor a csiga azt mondta ÉÉÉÉvvaa seegííts! Vagy valami ilyesmi, csak én hallottam? na az vicces volt!
Amúgy HAJRÁ BÉCI!Szerintem jó volt, kellett már ennek a csúszómászó féregnek! :D

KISCSILLAG 2011.03.11. 18:19:17

@mézescsók:

Szerintem ezt nem nekem akartad írni, ha mégis igen, akkor írj ide egy időpontot, hogy melyik hozzászólásomra válaszoltál...
süti beállítások módosítása