Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X82

2011. március 09. 14:36 - Hódos Hajnalka

Mickey Mouse, Jerry, Grabowski és Stuart Little mellé VV Csengettyű Úr is bevonult a felejthetetlen egerek közé, jaj hát biztosan haláli aranyos kis jelenet volt, és én vagyok egy dög, vállalom, de agyvérzést kaptam és halálhörgést hallattam végig, hitetlenkedve ráztam a fejem és néztem az órát, 19.17 és még mindig az a kurva egér a téma, hogy ez mekkora szenzáció, tényleg, jaj belerágott egy szívet az almába, kár, hogy nem dédelgették meg puszilgatták össze! Persze, nagy a pofám, mert hát én egy tanyasi parasztpicsa vagyok, aki nemcsak az egeret tudja megkülönböztetni a patkánytól, de a menyétet is a görénytől, a búzakalászt a rozstól és tudom, mi az a tritikálé, mink itthun szármát eszünk, nem töltött káposztát, van hastok a féször alatt, és nem okoz meglepetést az sem, hogy a tehén nem lila-fehér, az a dózsa, az egérnek meg az egérfogóban van a helye, vagy Kiscica ill. Kiscica Anyukájának a szájába.

A Villában elkezdődött a kufárkodás hete, Lilu csekély lenézéssel a hangjában elárulja, a Lakóknak kellett egy rövid idő, amíg megértették a feladatot. Megint nincs kaja? Nincs. Semmi nincsen. Még csoki sincs. Mindenemet elvitték, a hajlakkomat, a hajhabomat, a haj…A ruhák megvannak? Elvitték a sminkes cuccaimat is! Hát akkor nem sminkelünk egy hétig. Na, legalább kiderül az igazság, mondja Alekosz. A jelenet leginkább arra emlékeztet, mikor a törpék hazatértek a bányából és ki evett a tányérkámból, gonosz satrafa is van, aki állandóan a tükörbe bazsalyog, csak itt Évának hívják. Ha nincs fésű, megőrülök, sipít a Kazal. Pedig nincs, mindent elvittek! Hát hogy a faszba fogok fésülködni? De a tampont is elvitték! Ne, én nem bírom ki cigi nélkül, komolyan mondom! Én anélkül nem bírom! És bőgbazmeg. Aztán toporzékol is, én nem bírom ki cigi nélkül, nekem most kell egy szál! Biztos, hogy be fogom törni az ajtót, ha nem adnak cigarettát! Azonnal adják vissza! Vigyorogva rágyújtok és a tévé felé fújom a füstöt, mmmm de jól esik! Nem bírom ki cigi nélkül, Béla, ennyire nem! Azt az egyet ne vegyék el, adják vissza! Odafordulok a férjemhez, úgy tűnik, akarsz valamit mondani. Höhö, te isteni csoda, te tökéletes, te, te szirénhangú. Igen, valami ilyesmire gondoltam, máskor menni fog magadtól is, ugye?

A nagyjelenet után szinte rögtön levél érkezik, mától a Villa javait felosztjuk közöttetek, azaz mindent, amit a Villában használtok és fogyasztotok, birtokolni fogja valaki közületek. Hogy ki mit, a szerencse dönti el, mindenki húz egy borítékot. Alekosz birtokolja az evőeszközöket, a rizst és a nyugiszoba használatát. Éva a fürdőszoba takarítását, a hajzselét és az öngyújtót. Gigi a cigarettát, a hajbaszkurálót és a háztartási segédeszközöket. Béci a húsféléket és a bort. Anikó a palackos vizet, a tusfürdőt és a hűtőszekrényt. Jerzsi a konzerveket, a meleg vizet, a csajok smink készletét és a csokit. Már most unom. A következő, mintegy negyedórás jelenet Anikó és Béci vívódása a hűtőszekrénnyel. A hűtő egyébként hűt, ha valaki nem tudta volna, úgy gondoltam, fontos citálnom ezt Anikó riportszobában elhangzott mondataiból. A nagy kérdés tehát, ki pakolta be a húsokat a hűtőmbe?

Miért, azt muszáj, a romlandót muszáj. Nem, a hűtőnek én vagyok a tulajdonosa, akkor tehetitek be a izét, hogyha elcseréljük, ha megegyeztél velem. Megegyezés alapján működik a dolog. Anikó ajánlatot tesz Bécinek, akkor tehet be kaját a hűtőbe, ha ehet belőle, Béci attól tart, betesz húsz deka párizsit, Anikó meg megzabál belőle tizennyolcat. Akkor rohadjon ránk a hús! Azért nem teszed be, mert azt mondtam, hogy eszek belőle? Tán érdekesebb lenne ez az egész, ha Béci mást tenne be és nem a hűtőbe, mindegy. Béci megenyhül, na jó, ha kérsz valamit, adok, de akkor én is kérek valamit cserébe. Most meg tusfürdő is kéne neki, akkor adjál még almát. Miért adnék, kaptál tusfürdőt. Mindjárt bemegyek a paplan alá sírni, esküszöm. Be is mentem, csak jóval később, más okból kifolyólag. Dühömben.

Amíg Béci Alekosszal üzletel – kolbászt cserél két garnitúra evőeszközért – Laci egy fiskars papírvágó ollóval eszik, először azt hittem, nem jól látok, de de. Másnál van hajzselé? Nem, csak nálam van, mondja Éva. Jó, akkor kell négy. Hát négyet nem fogok adni Alekosz. Akkor nyolc kell. Nyolc darab kis hajzselé nem ér fel egy kanállal meg egy villával! Fogadjunk, hogy záros határidőn belül úgy fogod perkálni nekem a zseléket, mint a kisangyal. Fogadhatunk! A szokásos vita után Alekosz felhívja a mosóemberek figyelmét arra, akinek mosóporra van szüksége, eszközöljenek ki neki öt darab hajzselét. Ha az Éva nem ad, nem kapnak mosóport. Kezdek ideges lenni, Alekosz csak nem szakad le a hajzselé témáról. Na, átgondoltad, ül le Éva mellé az ágyra. Éva simán odaadta volna, ha Alekosz nem ilyen hangnemet üt meg. Szükségem van a hajzselére, kész. Nekem meg szükségem van arra, hogy rendesen beszéljenek velem. Nekem nyugtatóra van szükségem. A többiekkel nem érdekel, mit csinálsz, csak velem legyél normális. Éva kap egy percet, hogy eldöntse, odaadja-e azt a rohadt hajzselét. Van még húsz másodperced. Úristen, olyan vagy, mint egy gyerek! Éva megfontolt ebben a játékban és még mindig fontol. Öt, négy, három, kettő, egy. Hogy döntöttél? Még gondolkodó állásponton vagyok. Ha lenne itthon hajzselé, már rég kivágtam volna a kukába.

Jerzsi nyugiszoba használatot kér Alekosztól meleg vízért cserébe. Alekosz kis alkudozás után belemegy, túró rudi helyett azt kéri Jerzsitől, szerezzen neki hajzselét Évától. Nyüszítve sírva fakadok. Jerzsi nem jár sikerrel, Éva átlát a szitán, inkább nem sminkel, de nem ad hajzselét. Egyébként mitől tart Alekosz, hogy kócos lesz, vagy mi? Az Algaevő (köszönöm drága kommentelőimnek az elnevezést) győzködése és jobb belátásra térítése következik, Jerzsivel kezdünk, aki csalódott. Örülhetne, mert most így kimarad egy párbajból, de mégsem örül, nem ezt beszélték meg. Az a baj, hogy tudod, milyen vagyok, pattanásig van feszítve már az idegrendszerem. Ahogy rákerült a zöld kendő, Szandi megérezte, hogy hazamegy. Nem direkt csinálja, így hozta, ígéret szép szó, be kéne tartani, csak sajnos az érzéseit meg nem tudja megerőszakolni. Én tudod hányszor erőszakoltam itt meg az érzéseimet? Én is, csak most már nem megy, törölgeti Szandika a mellére szóródott morzsákat.

A következő rábeszélőművész Béla, Szandi kiröhögi, mikor felveti, mi van akkor, ha Szandi jön vissza. Bécinek igenis gondja van az Évával, és azt szerette volna, ha kimegy. Nem gáz, nincs gáz, csak így mindig adunk neki még egy esélyt és már annyi esélyt kapott, mint égen a csillag. Szandi próbál Olivérrel, Gombival, Zsófival példálózni meg megmagyarázni a nemtommit, Laci is bekapcsolódik a ne vedd el magadtól az esélyt szöveggel, ha kimondja a harcos szót, kikapcsolom a tévét! A konyhában Jerzsi Bécit félti Szanditól, az ágyban Anikó és Éva beszélik meg, hogy Szandika mindenkit átbaszott. Éva kárörvendő egy kicsit, mert most Béciék bele fognak esni a saját csapdájukba. Belementek Szandi kis játékába és lehet, hogy közülük fog ellenfelet választani. A háborgás a jacuzziban folytatódik, Laci a leghangosabb, három másodperc alatt változik a véleménye, azt se tudjuk, mi jár a fejében! Hány név merült fel? Tudod mikor fog kiderülni, amikor a kendő rá lesz valakire kötve, akkor.

A fésű nélkül maradt, emiatt MégKazlabb Éva sem adja fel, de mit csinálnál, ha a Béla kiesne, mert a nézőknek elegük lenne, mi lenne a reakciód? Szandi leülne a stúdió közepére és őt nem hoznák vissza. Persze, az úgy is mén. A záró képsorokon Jerzsi és Gigi szeretik egymást a paplan alatt, a maci nagy ívben le van szarva. A maci hanyatt fekszik, Jerzsiéket nem látni, mert elbújtak. Úgymond megtört a jég. Hú, ez már úgy hiányzott, ne tudd meg, nekem is. Csoda, hogy eddig bírtuk. A maci nem mondott semmit, lehet, sokkot kapott szegény. Vagy megsértődött, mert gruppenre számított és kihagyták a buliból.

Köszönöm S-nek a képeket! :)

Szolgálati közlemény!

Bébikék, tegnaptól fogva du. háromkor lesznek új vv-hv posztok, puszi, pacsi.

Címkék: vv4
884 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2011.03.10. 12:05:09

@LadyCarambole: képzeld el azt a hisztit amit éva levágna:-D

mama ottmarad 2011.03.10. 12:16:56

@LadyCarambole: ha ez bevallottan egy szórakoztató műsor, akkor belefér akár ez is. De azt gondolnám, én laikus, hogy ha az alapműsor gyenge, feldobhatnák a szatelitekkel. Biztos fel is dobják, csak nem én vagyok célközönsége.
Hát, az biztos, hogy nem fogok popienbjutiláv termékeket venni, mert a méretemben nem kínálnak semmit, a rózsaszínű köntösök használhatatlanok (vállalhatatlan színű, fent túl meleg, lent túl hideg), és nem lesz már színes vizet folyató csapom, mert örülök, ha munkám lesz, nem új konyhám, és eszem ágában sincs egyetlen fillért is eltelefonálni előre elhatározott eldöntendő kérdések miatt.
Ha valamit akarnék mondani a lakóknak, ott kurjantgatnék a Nagytétényi úton a bunker mellett, és annyi.

Hajni stílusa miatt érdemes olvasni, nézni időpocsékolás.

mama ottmarad 2011.03.10. 12:19:47

@genevieve: Éva mától újra indul, van rá egy hete, hogy szabadon rikácsoljon. :)

Mechanikusan mosolyra húztam a számat, és úgy is maradok. Rosszkedv huss... :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 12:20:25

@perszepolisz: óvakodnék Aniküt jelentéktelennek nevezni, szerintem, ha szorosabb lesz a hurok, fog ő még nagy meglepetéseket okozni; és szvsz lényegesen nagyobb esélye van Évánál arra, hogy döntős legyen - meg úgy egyáltalán, hogy összehozza azt a típusú karriert, ami után a Hamutál ábrándozik

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 12:21:22

Borsonline-ról:

"Helyreigazítás
Lapunk március 8-i, keddi számában, a Gyógyszerrel erősítik Éva idegeit című cikkünkben tévesen állítottuk, hogy alkoholt fogyaszt a kedélyjavító gyógyszerekre. A valóság az, hogy olykor valóban szed ilyen gyógyszert, alkoholt is iszik, de a két dolog elválik egymástól. A tévedésért az érintett és olvasóink elnézését kérjük."

De a két dolog elválik egymástól. Hát persze, úgy is néz ki. :D

Az rtl helyében rég hazaküldtem volna, a végén még kárt tesz valakiben.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 12:22:10

@puspang: elválik egymástól?!? hogyan tud olyat, mikor folyton vedel a szerencsétlen? omg

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 12:23:40

azt azért olyan nehezen hiszem el, hogy az állítólagos pasija azután, hogy a fél világ láthatta, milyen magából kivetkőző idegbeteg, hisztis, roszindulatú tyúk ez a nő, még akar tőle valamit; tényleg..

genevieve 2011.03.10. 12:27:38

@nyuszómuszó: miért, peter-cs is változatlanul imádja:-)

mama ottmarad 2011.03.10. 12:28:10

@puspang: Éva önmagában egy gusztustalan nikotinreklám, kioltja a cigiellenes kampányt. Amiben a csatorna nyilván kevésbé érdekelt.
Ha Béci kintmarad, belefoghat.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 12:34:10

@genevieve: kíváncsi vagyok, meddig imádná, ha vele viselkedne úgy, ahogy MIDENKIVEL viselkedik, face to face..

szerintem onnantól már ő sem imádná..
vagy mazochista ;)

kérdés, hogy tud-e Éva egészen máshogy viselkedni, mint amit eddig láttunk tőle; merthogy a benti, úgymond barátaival is azért elég érdekesen viselkdik, kint is mindenki utálja, ő maga mondta, hát, nem tudom

mikor anya-gyereket játszottak dzsörzével, meg kell mondjam, én nem röhögtem olyan baromi jót, inkább már előre sajnáltam azt a szerencsétlen gyereket, akit valószínűleg szintén tehernek fog érezni, és odab@sz neki egy zacskó chipset a tv elé egy rosszabb pillanatában, hogy nesze, oszt kussolj!

mama ottmarad 2011.03.10. 12:35:53

Meg tudná mondani valaki, hogy Éva miért jár kisded módjára lábujjhegyen?
Laci ollóval evése művészi. Túlélőművészi volt.

beacska 2011.03.10. 12:36:57

@mama ottmarad: mert hozzászokott a magassarkúhoz. Edzőcipőben is pipiskedik.

genevieve 2011.03.10. 12:38:08

@mama ottmarad: mert azt hiszi, igy szebb a lába:-)

genevieve 2011.03.10. 12:40:32

@nyuszómuszó: egyébként meg tényleg vannak olyan férfiak akiknek bejön ez a tipusú viselkedés...nem mennék most bele fejtegetésbe:-D

mama ottmarad 2011.03.10. 12:43:48

@beacska: @genevieve: ja, vagy úgy :)

jobb lába van, mint Anikónak, csak ami fölötte van, ugye ...
Abban igaza van Alekosznak, hogy a papucsban járás slampos.

beacska 2011.03.10. 12:45:41

Arról, hogy akkor is az Éva szapulása megy, amikor nem is párbajozik, és éppen nem is köpött le senkit egy történet jutott az eszembe:

Amikor kicsi voltam, anyuék mindig töltöttek kolbászt egy baráti házaspárral. Egyszer, az "akció" előtt, a házaspár fia félrehívott, hogy mutatni akar valamit. "Húúú, nézd, idén igazi bélbe töltjük a kolbászt. Itt van beáztatva: de gusztustalan, és még büdös is!" Kis gondolkodás után még hozzátette: "Olyan undorító, hogy folyton MEG KELL, HOGY NÉZZEM"

:DDD ilyen az ide írók nagy többsége is :DDD

genevieve 2011.03.10. 12:48:21

@beacska: ez most önjellemzés volt?:-)

genevieve 2011.03.10. 12:48:56

@mama ottmarad: jobb lába van, csak a cipőválasztásai borzalmasak....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 12:49:06

@mama ottmarad:

Gondolom Alekosz akar magassarkút hordani :)

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 12:49:11

@mama ottmarad: lehet, hogy a lúdtalpat akarja vele megelőzni / gyógyítani.
:)))

inmemancsi 2011.03.10. 12:54:30

@genevieve: ja én azt hittem, csak egy db szandálja van:))

mama ottmarad 2011.03.10. 12:54:34

@beacska: hát igen, a szőrös bibircsókot is jobban megnézik, mint a bombanőt, akinek az arcán virít.
Már csak ilyenek vagyunk.

genevieve 2011.03.10. 12:56:07

@inmemancsi: ill. szandálválasztása:-)

én is csak egyet láttam eddig a lábán, de lehet figyelmetlen voltam...

Albino Vernyul 2011.03.10. 12:56:10

@beacska: Vegulis, ha Evaba is kolbaszt toltenenek, lenne valami haszna.. De igy felejtos...

genevieve 2011.03.10. 12:57:09

@mama ottmarad: nem tudtam egyébként, hogy van olyan szabály,, hogy csak arról beszélhetünk aki éppen párbajozik és/vagy leköp valakit:-D

genevieve 2011.03.10. 12:57:40

@Albino vernyul: ezzel a véleménnyel alek is egyet értene:-D

mama ottmarad 2011.03.10. 13:00:19

@genevieve: ezt nem én állítottam, talán Beácska se, és egyet is értek vele.

genevieve 2011.03.10. 13:01:41

@mama ottmarad: akkor most mivel is értesz egyet?:-)

van szabály, vagy nincs szabály?:-)

lehet vagy nem?:-)

mama ottmarad 2011.03.10. 13:02:38

Jót is mondhatok Éváról. Például tud nagyon kedvesen nézni. Kár, hogy leginkább akkor, ha tükör felé fordul.
A mosolya is őszinte, de csakis Alekot tiszteli meg vele.

genevieve 2011.03.10. 13:04:22

@mama ottmarad: merle szavaival élve: véleményed olyan mint a skorpió:)
farkában van a méreg:-D

Elemer 2011.03.10. 13:04:31

sajnálom, hogy ez a hülye szandika, nem gusztustalanul fenyegetőző, nagyképű gigit hívta ki, mert ellene tuti visszajött volna. nem is értem mit képzel magáról az a csaj, amikor azt mondja, hogy ha "te jössz vissza, akkor utána kiviszlek azt kinthagylak" sajnos béla úr mindenképpen visszajön, amitől nem lesz kisebb az arca, de legalább utána végre rápakolnak évára, aki viszont feltehetően jerzsejt viszi gigi helyett

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 13:05:27

@mama ottmarad:

Ó nem csak akkor! Amikor fosott, hogy kiviszi Szandika, hogy ment puncsolni, meg benyalni keresztcsontig! :) Akkoris tud kedvesen nézni meg mosolyogni :)

iinside 2011.03.10. 13:11:12

@beacska: "Olyan undorító, hogy folyton MEG KELL, HOGY NÉZZEM"
ez nagyon tetszik :D
@Elemer: azért erre nem vennék mérget, hátha tényleg most már a szavazóközönségnél elszakad a cérna, és azt gondolja: "Szandi bazdmeg akkor is te mész vissza, mert nincs ilyen hogy magunkra rakatjuk a jelet mert haza akarunk menni!"
meg az is aki nem szavaz!
az én párom a példa rá: még sosem szavazott, de most azt mondta: csakazértis küld egy sms-t a Szandira...
hm?

genevieve 2011.03.10. 13:12:06

@iinside: van felesleges pénze?:-)

beacska 2011.03.10. 13:13:13

@iinside: hát igen, nálunk M.o.-on így egy választást meg lehet nyerni 2/3-dal!

iinside 2011.03.10. 13:13:29

@genevieve: 315 magyar forintot rászán erre, biztos forrásból tudom mert mondta :-)

genevieve 2011.03.10. 13:16:48

@iinside: azon már vehetne neked másfél túrórudit:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 13:19:04

@genevieve:

A túrórudi meg jobb mint Szandika, vagy Béci.

iinside 2011.03.10. 13:20:23

@beacska: 53% az a 2/3 és csak a magyar választási rendszer sajátosságai miatt kétharmad
mindegy
én csak azt mondom most tényleg kiszámíthatatlan mi lesz (feltéve ha nem manipulál az RTL a szavazatokkal)

mama ottmarad 2011.03.10. 13:22:41

@genevieve: nincs és lehet.

Merle nagy kedvencem.

genevieve 2011.03.10. 13:22:52

@Nard: utóbbival nem értek egyet:-)

beacska 2011.03.10. 13:23:15

@iinside: már 53% is elég lenne a Szandinak. De tényleg mindegy. Ez csak példa volt arra, hogy milyen tud lenni a közhangulat néha.
Mondjuk én nem győzök csudálkozni, hogy van, aki pénzt áldoz erre. Meg az X-faktorra, meg a Megasztárra és stb...

genevieve 2011.03.10. 13:24:14

@mama ottmarad: akkor már rossz ember nem lehetsz:-)

Sötétmancs 2011.03.10. 13:36:36

Szandika remekül döntött. A szereplése alapján kinézett volna neki egy pofára esés Éva ellen, de Béci ellen emelt fővel távozhat. :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 13:48:21

@genevieve:

Miért? Én bármelyik villalakót elcserélném 1 db túrórudira. :)

iinside 2011.03.10. 13:49:40

@Nard: akkor legyen óriás rudi
de csak a pöttyös!

mama ottmarad 2011.03.10. 13:50:50

@Elemer: Gigi csak viccelt, ilyen a humora. Dehogy vinné ki Szandit. A testvéremért én is nagyon sok mindenre képes lennék. :)
Jól levezetted, tetszik. Frusztráló lehet a Gigi szép bőre, hosszabb lábai, és egyéb alkatrészei árnyékában létezni, 0/24-ben. Fél is tőle nagyon, mert a saját értékrendje szerint kiesne ellene. Ja, az enyém szerint is, pedig Gigi nyitott szájjal eszik, nincs humora, és csoszog a hatalmas papucsaiban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 13:55:20

@iinside:

Nyilván.

@mama ottmarad:

Gigi teljesen jó csaj. Humora nincs? Szerintem van. Akinek nincs humora, az Éva. Alekosz filmekből összeollózott mondatait nem merném humorérzéknek nevezni.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.10. 13:59:35

Ha benntartjuk Szandit és ő magától kimegy, akkor az RTL új embert küld a villába :))))

mama ottmarad 2011.03.10. 14:05:06

@Nard: meglehet. Csak Gigi még nem sokat mutatott ebből, de széles mosollyal tud nevetni. Éva jókat nevetett Olivérrel. Szandi kacagása néha sátáni, de őszinte gyermeki reakció. Anikónak van a legjobb humora, kár, h sírni jobban szeret. Szandival ketten nagyon jókat mulatnak. Ők kapcsolnak legelőbb, ha valami vicces.

genevieve 2011.03.10. 14:05:18

@iinside: ennek picit áthallása van:-D

@Nard: én nem:-)

Morgo1229 2011.03.10. 14:05:32

Kihivas utani este valaki itt irta, hogy online-ban nezte es Szandit behivtak a riportba es megmondtak neki, hogy Evat nem viheti. Biztosan megfenyitettek, hogy azert, mert megnevezte es azt ugye nem szabad. Vagy tulajdonkeppen barmivel befenyithettek. TEhat nem igaz, hogy azert nem viszi ki Evat, mert ugy gondolja, hogy Evaval szemben ugyis o jonne vissza, es o mar nem akar.
Tehat, miutan behivtak riportba onnantol kezdve megvaltozott a hozzaallas. Lehet, hogy ezert kezdte el mondogatni a hazaakarokmenni dumat, mert besokkalt az RTL-es manipulaciotol.

genevieve 2011.03.10. 14:07:07

@mama ottmarad: a jó humor és az, hogy valaki más humorán kacagunk nem ugyanaz:-)

lásd komedy central:-)

Lanois 2011.03.10. 14:07:24

@Myta: Így van. Tartani kell a léGYszámot.

mama ottmarad 2011.03.10. 14:07:29

@Myta: aki szereti, nem tartja bent, hanem vár a topless mosó nyitására, itt a tavasz, indul a szezon! Mekkora ötlet! :))

Morgo1229 2011.03.10. 14:07:46

A masik pedig az, hogyha az RTL most szeleskorben kinyilvanitja, es hirdeti: ha netan Szandika nyerne meg a parbajt, es nem akar majd visszamenni, akkor uj jatekost kuldenek be helyette, akkor a parbaj tulajdonkeppen nem fog masrol szolni, mint arrol, hogy Becit akarjak-e a nezok, vagy egy uj jatekost.
Es, mint kiderult, a parbaj nem oszt nem szoroz, marmint az ott nyujtott teljesitmeny, a szavazatok nagyobb resze mar a parbaj elott megerkezik.

genevieve 2011.03.10. 14:08:11

@Morgo1229: online-ban biztosan nem mutatták azt, hogy mit mondtak szandinak:-D

ja és szandit aztán lehet fenyiteni:-D

pont leszarja:-D

mama ottmarad 2011.03.10. 14:09:31

@genevieve: ok. humorérzék, így pontosabb. Aki humortalan, az más viccét se érti.

Morgo1229 2011.03.10. 14:12:01

@genevieve: talan majd lesz itt valaki, ako megerosit, mert, ha visszamegyek keresgelni, ramegy a munkaidom.
Termeszetesen, nem mutattak, de az info az kijutott es a jatekosok megbeszeltek.
Mondjuk szerintem lehet oket iranyitani es fenyiteni. Szerintem 80 %-ban iranyitot itt minden. Te ugy gondolod az RTL nem iranyit itt semmit ??

genevieve 2011.03.10. 14:13:38

@mama ottmarad: nos nekem pl. nincs jó humorom és többnyire nem is tartom azt humorosnak amit mások:-)

genevieve 2011.03.10. 14:15:23

@Morgo1229: de, természetesen az rtl irányít...már amit tud:-)

szandit nem nagyon tudja...

egyébként a kijelölés után 2 perccel már az udvaron bagózott és mondta az évának hogy nyugi, nem lesz gond....

genevieve 2011.03.10. 14:15:56

@mama ottmarad: merle humorát pl. imádom:-)

mama ottmarad 2011.03.10. 14:17:45

@Morgo1229: valaki, szakember, írta a postr.hu-n, hogy a valóságsók esetében a véletlen 5% alatti kell, hogy legyen.
Elvégre szerkesztett műsorról van szó.

mama ottmarad 2011.03.10. 14:21:06

@genevieve: hallodhülyevagy, Tesókám :) Én se a Fábry tábláról olvasott, testnedvekkel kapcsolatos humorától dobom el magam. Nem prűdségből, csak mert egyszerű és uncsi.

lac64 2011.03.10. 14:22:36

@mama ottmarad: Giginek van humora, csak nem mutatja, mert borzasztóan - nem tudok jobb szót - fegyelmezett. Anikó és Szandál pedig tud önfeledten (gyermekien) örülni, nevetni.

genevieve 2011.03.10. 14:25:23

@mama ottmarad: mondtam én, hogy jó ember vagy:-D

genevieve 2011.03.10. 14:26:34

@lac64: vagy, mert nem mutatják az öf-ben:-)

szerintem bécivel rendesen csípkedik egymást (ahogy jó testvérekhez illik) és meg van a saját nyelvük, amit mások nem értenek, nem találnak humorosnak...

mama ottmarad 2011.03.10. 14:27:08

@lac64: igen, Giginél túl komolyra veszi a játékot/versenyt. Az Ani-Szandi párosról pont ezt írtam én is, kicsit feljebb. :)

genevieve 2011.03.10. 14:28:28

@mama ottmarad: annyit biztosan előre terveznek, hogy ki legyen az 3-as befutó és azzal variálgatnak....

(hogy megint a múltad idézzem, az előző vv-ből vannak erre hogy úgy mondjam első szájból elhangzott információi:-D )

lac64 2011.03.10. 14:32:26

@genevieve: Szoktam nézni nézni az on/offline-t - igaz csak felvételről - és ott sem nagyon látszik. Gigi nekem elég fiús, lehet hogy emiatt mutatja kevésbé ki az érzelmeit.
Anin és Szandin pedig rögtön látszik minden, a jókedv és a rosszkedv egyaránt, ők nem rejtik el az érzelmeiket.

Albino Vernyul 2011.03.10. 14:33:21

@lac64: Tegyuk hozza, Aniko tud poent is benyogni, ha nem eppen kivan.. Szandinal, Evanal inkabb a szituacion lehet rohogni, amibe belekeverik magukat.. Gigirol nem nyilatkozom, nem emlekszem semmi egetrengetore...

genevieve 2011.03.10. 14:33:47

@mama ottmarad: ha az én véleményem számit :-D

@lac64: fiúk között nőtt fel, ilyenkor fiúsítva minden lány...

Morgo1229 2011.03.10. 14:36:56

@genevieve: ertem, Te dobtad be a pletykat, hogy tortent valami a riportban, hogy Eva tiltott gyumolcs es nem viheti ki.
De en total elhiszem ezt Neked. Ertem, hogy osztonleny, meg impulziv a csaj, de valami/valaki csak segitett ehhez a hatalmas partfordulashoz.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 14:39:56

@Morgo1229: jó, csak én az ilyesmiben azért em hiszek, mert az biztos nincs benne a szerződésében, hogy ha nem hazudsz a kedvünkért és veszel részt a csalásunkban, akkor büntit fizetsz nekünk;

ez a verzió viszont már annyi esetben felmerült, hogy nem tudom elképzelni, hogy pl épp Szandika, akinek aztán a jójézus sem mondhatja meg, hogy mti csináljon, errefel nem közli mindezt élő adásban, vagy legalábbis hívja ki Évát, ahogy eredetileg tervezte

mert mit tudnak tenni vele?

max megbundázzák a szavazatokat és kiejtik, hiszen nem is titok, hogy mennek teljesen legálisan a szavazatok a csatorna saját telefonjairól;

De még az is jobb, mint így kiesni, hogy mindenki egy darab állhatatlan szarnak gondol; szóval pont az a verzió ekem nem fekszik, hogy szandál besokallt és már nem akart asszisztálni, mert rendezhetett volna akkor már jó kis élőadásos, kitálalós ámokfutást tegnap

genevieve 2011.03.10. 14:42:14

@Morgo1229: nem:-) én azt irtam, hogy szandi kimondta éva nevét és ezáltal már elvileg?! nem nevezhetné meg....
de utána sorba nevezte meg a többieket:-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 14:42:29

@genevieve: szerintem is megvolt előre a 3 befutó (és fenntartom, hogy Éva nem szerepel a terveik között - hacsak em arról akarnak két-három bőrt lehúzni, hogy zegény-szegény Éva már két sót is maaaajdnem megnyert; de Éva nem nagyon alkalmas mártírnak, szóval nem hiszem)

genevieve 2011.03.10. 14:47:24

@nyuszómuszó: végül is lesz ami lesz:-)

nem hiszem, hogy azemberk befolyásolni tudnák a döntést:-)

én bécit favorizálom magamban:-)
de ha nem így lesz akkor sem fogok bánatosan sirdogálni:-)

el tudok határolódni a dologtól:-)

mama ottmarad 2011.03.10. 14:50:54

Talán hiba a túl nagy nyeremény is, mert attól lesz izzadtság szagú a játék. Ilyen nagy csóróságban nem csoda. Ma már a kemény munka sem lehetőség a felemelkedésre, mert egyszerűen nincs. Többdiplomás, nyelveket beszélő szakemberek vannak az utcán. Ez talán off, csak érzékeltetni szeretném, mennyire reménytelen a képzetlen, átlagos IQ-s fiatalok helyzete. Értelmes emberek raktárakban pakolnak, és ablakot mosnak, és túl kevés az a raktár és kevés az az ablak. Ezért érezték kiugrási lehetőségnek a valóságsót. Jó, ha kettőnek lesz majd pozitív a mérlege, mondjuk úgy jövő ilyenkorra. Ez lassan a tehetséges énekesekre is igaz leszen.

Már csak kibírom ülve azt a negyedórát a posztig, utána más vizekre evezek.

mama ottmarad 2011.03.10. 14:54:58

@genevieve: stimmel, és örülök, hogy megismertél/telek :)

mama ottmarad 2011.03.10. 15:00:10

Mi van, mindenki elment elsőzni???
Utolsó! hahaha

the sandwich maker 2011.03.10. 15:02:42

@mama ottmarad: én próbáltam, de feladom és inkább elmegyek kaját csinálni. :( Majd egyszer, szerencsére a vévé még eltart egy darabig.

mama ottmarad 2011.03.10. 15:06:52

Hogyvolt más témában is van :)

the sandwich maker 2011.03.10. 15:09:53

de azoknál nincs ekkora konkurencia.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 15:11:28

Az megvan, milyen arcok lesznek odabenn, ha az rtl meglépi amivel riogat? Párbaj vége, izgatott várakozás, nyílik az ajtó, és belép egy vadiúj plasztikcica? :D
Egyetül Alekosz élvezné a helyzetet... hm.. most hogy leírtam, jutott az eszembe, hogy talén épp neki, miatta történne mindez? Micsoda új lehetőségek nyílnának meg előtte! Évát dobná, friss ropogós husi pedig magas szinteken lenne körbenyalva. Meg miegymás.
Persze, ha egy másik Vagányt vagy urambocsá' szépfiút küldenének be, azzal Anikónak kedveznének.

Mindenesetre sportszerűtlen lenne a dolog szerintem. Maratonba féltávnál beállítani valakit, hát...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 15:32:37

@puspang: mintha bizony volna bárkinek is esélye féltávról, tökmindegy, ideig-óráig téyleg bekavarna, ha beküldenánek egy olyan nőt, aki miatt Alek dobja Évát, de nyerni nem tudna, még sokáig bennmaradni sem

ugyanakkor az ötlet zseniális, innentől ennek szurkolok!

Frenk a hal 2011.03.10. 20:15:01

óh, hogy ezek a rácz tesók mennyire gázok. személy szerint engem roppant mód kezd idegesíteni r. ildikó személytelen lénye. erzsike szegény egyszerű mint faék, de r. ildikó olyan szinten önálló gondolat nélküli, életképtelen lény, kezdek félni, ha szombaton nem a tesója megy haza akkor behívhatnak neki egy papot az utolsó kenettel

Frenk a hal 2011.03.10. 20:17:06

@nyuszómuszó:

osztom, és bár bent mindenki kiutálná de izgi perceket hozna. csak ne egy olyan gyermeteg lelkű-testű élőlényt küldjenek be, mint a tordasi kamu aerobic-salsa tanár.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 21:08:01

@Frenk a hal: nekem mondjuk meggyőződésem, hogy Ildit túl hamar ejtette ki a csatorna (illetve, dehogy, ott is durván sugallták Erzsit, csak ugye ő volt az egyetlen ember, aki szóbaállt vele és nem vitte ki), ha tovább bennmarad, simán Balekoszhoz hasonlatos kreatúra lehetett volna belőle (tőle is kiráz a hideg, mégis ő jut eszembe, ha azt mondják vv)

Szerintem a csatorna utólag nagyon bánja, hogy ilyen hamar kiment, mert lássuk be, vele legalább történtek volna dolgok; ugyanakkor miatta örülök, hogy így történt, tönkretették volna az életét
süti beállítások módosítása