Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X79

2011. március 06. 11:30 - Hódos Hajnalka

Az hagyján, hogy a kezem úgy néz ki, mint Jackonak a hansaplastos korszakában, mert tegnap hagymaszeletelés közben jobban összekaszaboltam magam, mint a Menyaszony a nyolcvannyolcakat, az sokkal jobban aggaszt, hogy ma reggel beleénekeltem a fogkrémes tubusba, hogy „jó lenne elrohanni, elfutni, elszaladni”. Houston, baj van, nánánánáná, utoljára Flipper Öcsi Homokot szór a szemembe c. nótájával voltam úgy, hogy hetekig nem ment ki a fejemből, Ozzy, segííítséééég! Mondjuk Szőrös Kisfiam fél tőle, neki az ilyen angolszász nyavalygások jönnek be, na gyere ezt szereted, don’t you, forget about me! Az összefoglaló is zenével kezdődik, készülnek a koreográfiák, Béci elégedett, Junior elégedett, aztán a lányok finoman cicázgatnak az ágyban.

A finom cicázgatás abból áll, hogy Gigi megpróbálja bekapni Szandi ujját, aztán hajciróka és hajmaróka, most be vagy melegedve, nem, hihi. Sajnos Gigi agyoncsapja a cicázgatást azzal, hogy Szandi kedvéért énekelni kezd, Jerzsi meg kiakad. Egyre többször látta, hogy megy a tipitapi. Meg felsűrűsödtek az események. A fürdőszobában szóvá is teszi Giginek, pipa volt rá, mert Szandival túl sokat engednek meg maguknak. Ha szeretsz, ezt abbahagyod. Gigi nem érti, nem tud erre mit mondani, ő kint is ilyen, de jó. A riportszobában azért bevallja, hirtelen nem tudta, sírjon vagy nevessen. Én sem. A lányok ágyjelenete tovább folytatódik, de már nem cicázgatnak, hanem kibeszélik Jerzsit. Téged nem zavar, hogy vagány vagy meg izé tánc meg minden és a Jerzsinek azzal is problémája van, hogy egy mondatot elmondjon? Amikor velem és beszélgetünk, akkor kurva jól elvagyunk és semmi, nem tűnik fel meg tökre nevetek. És a beszéde nem zavar? Hát eleinte azért nagyon, vallja be Gigi. Meg azt is, hogy kinn elment volna Jerzsi mellett, egyrészt mindig idősebb palikkal lógott, másrészt van egy sztereotípiája a chippendale fiúkkal kapcsolatban. Ki milyen virágot szakít Gigi, olyat szagol. A hajnalkának például egészen kellemes illata van.

Tibi és Junior vezetésével jövőbeli televíziós showműsort rendeznek, játszásiból úgy csinálnak, mintha már hónapok teltek volna el a VV4 után. Az első vendég Gigi, a kérdés unalmas, de mi a fenét lehetne tőle mást kérdezni, hogy a Jar vagy a Pur oldja jobban a zsírt mosogatás közben? Taktika volt részedről, hogy szerelmesnek tüntetted fel magad, sokan gondolják ezt! Persze, mert ez biztos szimpatikus a nézőknek is. Túl erősek voltak az érzéseim, és ez legyőzött. Érkezik a rapperek rémálma, az üvöltő csend, Jerzsi. Mit érzel Gigi iránt, most, hogy kiestél? Ezt szavakba önteni nem lehet. Szandika öt éves szerződést kötött LL Juniorral és megcsinálta persze a topless autómosót is. A Villa Boszorkánya, Éva jó viszonyt ápol Szandikadzsível, sokszor átmegy hozzá, nyakukba veszik a vártos, tökjól elvannak. Nincs bűntudata a konfliktusai miatt, mert ő ilyen. (az ennyi lemaradt) Lászlónak Anikó nagyon tetszett a Villában, de nem kis korosztályi különbség is van köztünk (a közönség soraiból bekiabálás: súlybeli is), ezért nem is gondolkodott rajta. Az a legkeményebb benn, hogy egyedül van az ember és nincs lelki társa. Érkezik a Villa Hódítója, Nádai Anikó. Az emberek nem látnak bele abba, amiket érzek vagy gondolok és elég gyorsan ítélkeznek. Kinek volt meg Anikó? Két fiú, és egy lány jelentkezik, hahaha. Melyikünk jön be neked mint pasi és miért pont a Junior? Röhögés, Tibi picit könnyített a helyzeten. Béci, ha szingliként érkezett volna a Villába, minden csajt megcsinált volna. Van olyan, akit nem engedtél volna közel a szívedhez? Laci, Alekosz. Alekosz röviden jellemzi a Villalakó hölgyeket. Visszafogottnak, prűdnek látta őket, nem nagyon voltak bevállalósak. A három lány, aki fölső kategória, Éva, Gigi és Anikó. Évában minden megvan, ő egy összegyúrt nőszemélyzet, a Gigi dominanciális hajlamokkal rendelkezik, Anikó különleges széria, a titokzatosságában rejlik az ereje. Méltán érdemelte ki a napraforgó nevet, nem rossz értelemben kell ezt érteni, a napraforgó a szivárvány összes színében pompázott. Van Gogh elmehet a búsba.

Igyunk arra, hogy száz naposak vagyunk és érezzük jól magunkat. Laci az ábrából felébresztett barna medve mozgásával lejt egy táncot a habcsóknak öltözött Gigivel, közben Alekosz mélázását hallhatjuk. Ha sokáig vagy ugyanazon a helyen, akkor azzá a hellyé válsz. Kőmíves Kelemenné erről sokat tudna beszélni, tapasztalatból, nem csak úgy a habokra. Ha belegondolok abba, hogy ennek az egésznek vége, ezt az egészet lebontják, soha nem tud az ember ide visszajönni két-három év múlva nosztalgiázni…hát az egy rossz érzés. A kertben Béci és Junior alaposan kitárgyalják Anikó villabéli szerelmeit, Béci sajnálja, mert olyan kis naiv, és mégis a Rosszkislány kategóriába jött be. A műsor végéig Anikó panaszkodik a riportszobában arról, hogy még mindig téma a Béci, a Király L. Norbi meg az Olivér és tulajdonképpen ő az események áldozata és nemisúgyvolt, meg hogy milyen ítélkezősek az emberek. Aztán következik egy beszélgetés, hát nem tudom, nem tartom magam egy buta embernek, de egy kukkot sem értettem az egészből, ha valaki esetleg, megköszönném.

Na szóval csak illuminált matematikai számításokat végzel és nem érzed át a történet lényegét. (???) Anikó ezt teljesen fordítva gondolja és hármas volt matekból. Akkor ezért vagy óvatos? Ahogyan én is, jó, akkor ebben egyetértünk. Könnyen matekozol itt a Villában egyébként? Hát most már négyen túl vagyok. Nem azt kérdeztem. Ja, nem arról beszélünk? Húúú, várjál, várjál! Félreértettük egymást. Most én vagyok a hülye, akkor mi van? Akkor fogalmazzunk más szóval, mert a matekozás más. Hát bazmeg, előveszem az Obádovics könyvet, rohadjak meg! Érted amit kérdezek? Hát akkor így nem. Na mi a matekozni, kivel? Semmi. De értem, csak nem szeretném érteni. Mármint, ha arra gondolsz, amire én gondolok, hogy gondolsz. Igen? Akkor most mondd meg úgy, ahogy van. Na egészségedre. Maradjunk (ennyiben? Ezt nem értettem.) Nem, ezt én most meg akarom beszélni. Hát én ezt biztos nem fogom megbeszélni. Mert? Hát mert. Csak én izzadtam meg?

Junior és Anikó az ágyban vihorásznak, de érkezik a Rózsaszín Rettenet és véget vet a mókának. Szandika féltékeny Anikóra, mert tiplit vág. Ha nem tudom, hogy mi a bajod, nem tudok rajta változtatni, mondja Anikó. Bármikor elpártolsz! Szandi felsorolja, kivel mindenkivel volt Anikó, aztán azt, kiknek tetszik Anikó a Villában. Szégyelld magad, komolyan, kiállok melletted, bármi van, és akkor így jössz! Az éjszakai paplanharc a kedvenc jelenetem, elvetemült, veszedelmes küzdelem volt. Egyszercsak arra ébredtem, meséli Alekosz, hogy az Éva húzza le rólam a takarót. Én is belekapaszkodtam. És akkor együtt húztuk. Ő erősebb volt, nem is tudom, álmában honnan szerzett annyi energiát, én mondtam neki közben, hogy az az enyém! Jerzsi, szegény ördög ezt turbékolásnak értékelte. Hozták a formájukat, nem zavartatták magukat, hogy többen vannak a szobában.

Az összefoglaló végén Szandi nyíg Alekosznak, megint az a baja, hogy ronda. Amíg ő olyan visszajelzést kap, ami úgymond negatív, addig mire legyek én izé? Béci próbálja vigasztalni, kevés sikerrel, mert Alekosz beleköp a levesébe, te összejönnél vele, ha nem lenne barátnőd? Béci próbál diplomatikus lenni, de Alekosz megadja Szandikának a kegyelemdöfést, ő nem jönne vele össze, mert Szandi az egyetlen lány, aki nem tetszik neki a Villában. Na több se kell, Szandi a fejére húzza a kapucnit és nyüszít. Látod, a Béla is miket beszél? Milyen aranyos? Aranyos a kiskutya! Pontosan, nem aranyosnak kell lenni, hanem vonzónak, szexinek! Nekem is mindig azt mondják, hogy milyen érdekes vagyok, milyen jó barát vagyok, de mint pasi, az meg…mehetek a picsába, na ennyi. Sírva vigad a magyar. Szandi nem akarja elmondani Anikónak mi a baja, mert úgyis azzal jön, hogy gyönyörű vagy, szép vagy. És most konkrétan mi a bajod a külsőddel, és mi hozta ezt elő? Hát az egyik példa, hogy a Nagy Alekosznak én nem tetszek, pedig még a Tordas is tetszett neki. Az hozta elő, hogy itt vannak a vendégek. Mert? Mert látom, amit látok. Mit? Amit te is látsz, ha egy kicsit van szemed. Anikó nem lát semmit. Elmondhatatlan hálát érzek gyerekkori barátnőm iránt, köszi a halakat, igaz, mi nem cicázgattunk együtt finoman, de nem is téptük egymást féltékenység meg irigység miatt.

A kiválasztás olyan, mint amilyen az Andrássy út 60-ban lehetett egy vallatás, Balázs nagy formában van, mondjuk, akkor elkerekedik a szemem, mikor azt mondja, a többiek közösítették ki Évát és Alekoszt, de úgy látszik, nem ugyanazt a meccset nézzük. Alekosznak rosszul esett a fogadtatás, de nem gondolkodott rajta, rosszul esett neki, igen. Éva cirkuszai. A Kazalfejű szerint erős jellemre vall, hogy helytáll. Biztos, hogy benne is van hiba, jaj dehogy. Anikó, mi a baj Évával? Hogy nem tanul a hibáiból. Nem kedveled őt? Mostanában annyira nem. Alekosz szerint Évával az elfogadás művészetét kell alkalmazni. El kell fogadni, mást nem lehet csinálni. Szandi, te azért benne vagy abban a három-négy emberben, akinek a legtöbb konfliktusa volt. Igen, de nem mindegy, hogy milyen a konfliktus stílusa. Azért távolodott el Évától, mert nem akar a segédje lenni, nem akar asszisztálni. Anikó nem szeretne igazságot tenni Szandi és Éva konfliktusában, Balázs jól le is cseszi. Ő egy Villalakó és ha Balázs kérdez valamit, akkor válaszoljon. És van köze hozzá. Laci szerint Szandinak az esett rosszul és ott kezdődött a konfliktus a két csaj között, hogy Éva folyamatosan kibeszélte Szandikát és ez barátságban nem megengedhető. Éva megmondja a frankót, vannak itt olyanok, akik lapítanak, meghúzzák magukat és így felevezhetnek akár a döntőig is. Mondj két nevet! Gigi, régebben Anikó, Jerzsi.

Kezdjünk, Balázs minél több konkrétumot akar hallani a táblánál. Alekosz olyan emberre tesz, aki még nem nagyon kapott, szeretné jelelni, hogy gondolkozzon el, ne vegye el a többiek örömét, Béci. Béci komolyan gondolja, hogy benn mások az erőviszonyok. Évára rakná a jelet a viselkedése miatt. Ha rá rakná, olyat vinne ki, akit szeret, ezért a Dikára rakom. Béci szerint Szandi erősebb és nagyon hajt erre a párbajra. Szandika osztott-szorzott, nincs ép válasza, azért Gigire rakja, mert fejszámolást tartott és Gigi most nem fog jelet kapni. Gigi az ész és a szív elve alapján ment. Évára nem rakom, mert Jerzsit vinné, Szandira sem, lelkifurdalása lenne, ha kinn maradna a taktika miatt. Anikó ma mondott egy szar poént a békákról, ezért rá teszi a jelet. Anikó arra teszi a jelet, akivel a legtöbb konfliktusa van. Nem akarja az alkoholra fogni, de a vér nem válik vízzé, Éva. Éva Jerzsire rak, mert nem akarja eldobni a Dikával együtt töltött három hónapot. Jerzsi beleegyezett egy taktikába, reméli, hogy a kis barátja fog visszajönni, Szandika, kicsim, rád teszem a jelet. Laci ekkora dilemmában még nem volt, ő is harcos alkat, meg hülye szöveg a tatamiról. Ha valaki ennyire menni akar, az menjen és győztesen térjen vissza a csatából, Szandi! Szandi hogy vagy? Nagyon jól, eljött az én időm! Nem félsz, hogy Olivér és Gombi sorsára jutsz? Ha hazamegyek, jó helyen leszek. Ha visszajövök, még jobb helyen leszek. Szandi nem nyerni jött, Balázs szerint feladta, Szandi szerint nem adta fel, de rohannom kell, mert jó ebédhez szól a nóta és Lány, igyekezzetek mert megfeszül a krumplipüré!

Köszönöm a képeket S-nek.  

Címkék: vv4
1123 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KISCSILLAG 2011.03.07. 11:14:59

@Lotyó Bridzsida:

látom, nem követted az eseményeket, hisz épp Giginek panaszolta el, hogy nagy bajban van, és hogy olyat akar kivinni, aki tutira kinn hagyja őt, mert nem akar visszajönni a villába...

KISCSILLAG 2011.03.07. 11:15:58

@Lotyó Bridzsida:

Egyébként nem alibi párbaj lenne, hanem ha azt gondolná, hogy Laci erősebb nála, és ezért vinné ki, az nem lenne alibi, de visszafele sülhetne el..

mama ottmarad 2011.03.07. 11:17:03

@Lotyó Bridzsida: vagy, ha a csatorna szeretné elkezdeni Anikót érősíteni, és elfogadjuk, hogy Szandinak lejárt a mandátuma, akkor "neked" Ani=Brizsi, szükséged van önbizalomerősítő győzelemre. Jól mondom?

Szép napot mindenkinek!

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 11:17:22

@KISCSILLAG:

Óóóóó, tényleg nem követem.
Áhh, már megint csalódnom kell benne akkor...:((
Pedig a Gigit kint is hagyná...

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 11:21:19

@mama ottmarad:

Tulajdonképpen nekem mindegy.
Ez egy játék, a végén úgysincs olyan, hogy ki-kinek a barátja. Menni kell párbajra, azt' jóvan.:D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.07. 11:28:11

Az RTL-nek is nyűg már Szandi, elfordultak tőle a szavazok. Így Szandi megy,haza. Béci vissza,rá már úgy is régen költöttek pénzt a szavazói.
Nem biztosak abban, hogy Éváért szavaznának az Alek rajongói.

KISCSILLAG 2011.03.07. 11:28:41

@KISCSILLAG:
@csicserierika:
@beacska:
@Lotyó Bridzsida:

Útmutatás az este 22.00 órás imaszőnyeges imához Jeruzsálem, illetve a Sziklamecset felett:

www.youtube.com/watch?v=Xp24Wh3el9k

KISCSILLAG 2011.03.07. 11:30:22

@Ari11:

dehogynem szavaznának, de 10szer annyian szavaznának Szandálra, ha Lacit vinné ki, már csak poénból is...

csicserierika 2011.03.07. 11:37:31

@KISCSILLAG: Alekosz rajongóknak is jól jönne, ha Laci esne ki, mert akkor már csak Béci maradna potenciális ffi ellenfél.

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 11:37:59

Azért kíváncsi leszek ezekre a fejtegetésekre, ha leszarja a büntetést vagy bármit oszt kiviszi a kazalt:-)))
Azóta nem is mondta ki a nevet mióta rajta van a kendő. Ha jól emlékszem.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.07. 11:43:15

Szerintem is szavaznának,az Alekoszosok bőven.De szerintem nem kockáztat az RTL.
Szandi, már el mesélte, hogy rabolták ki a részeg férfiakat,+ élet veszélyesen megfenyegette Évát, hogy meg öli.
Ha bent hagynák Szandit, nagy valószínűséggel, egyenesen a rendőrség jön érte.Azt mehet a másik való világba,
dzsaku nélkül,ingyen kaja nélkül.A Tv-ben is csak addig lenne benne, míg tudósítanának a tárgyalásról.: ))

genevieve 2011.03.07. 11:43:48

@villanat- nyugiszoba:
nem azért de mivel tudnák megbüntetni szandit?:-D

ha tényleg nem akar visszamenni szarik az egészre, bármilyen büntetést betartana?:-)

egyébként én dobtam be tegnap kommentbe, hogy nem hivhatja ki évát mert megnevezte:-)

igy terjednek a pletykák:-)

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 11:44:28

Hatékonyabb lenne, ha a villánál kiabálnátok, hangosan!

A retek és a vv4 valóban mindent megtett, hogy a zemberek tisztába kerüljenek az intelligencia fogalmával és annak a mérésével! Ennek az eredménye lemérhető innen a fórumból!
:-)

maghozo 2011.03.07. 11:50:02

@kérődzőgiliszta: Gombi testvére is ott kiabált :DDD a villánál .

csicserierika 2011.03.07. 11:54:24

@genevieve: az előzetesben az ment, Hogy Szandi Gigivel agyalt, hogy kit vigyen ki.
Ott merült fel lehetőségként Laca és Béci neve.

maghozo 2011.03.07. 11:58:45

@KISCSILLAG: "dehogynem szavaznának, de 10szer annyian szavaznának Szandálra, ha Lacit vinné ki, már csak poénból is... " - ez tényleg jó poén volna .
Laci anyagcseréjére viszont ez hatna a legfelsőbb szinteken ...működne mind egy 5o l kopreszór.

genevieve 2011.03.07. 11:59:42

@csicserierika: akkor mondjon ki sorban minden nevet:-D

mama ottmarad 2011.03.07. 12:00:44

@Lotyó Bridzsida: egyetértek, nekem is édesmindegy, csak játszásiból mondom, de ha nincs kedved, békén hagylak. :)

@villanat- nyugiszoba: egyszer, de az ais riportban volt. :)

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:01:19

@kérődzőgiliszta:

www.valovilag.hu/iqteszt

szia kérdezőgiliszta...

nem bírtam tovább és megcsináltam a tesztet, ami a fenti linken van, és amit a kölkök megcsináltak a házban és 106 jött ki, ami lehangoló, ezek szerint csak egy ponttal vagyok jobb Lacinál...

nehéz elhinnem magamról, voltak olyan feladatok, amelyeket egyszerűen nem lehet 10 másodperc alatt teljesíteni, pedig ennyi idő állt rendelkezésre... és utána megy tovább a teszt.. szerintem ezt papíron kellene csinálni, ez a képernyős cucc torzít...

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 12:03:47

@maghozo: Szerintem egyszerűbb lenne egy bérhelikopáterről belógatni valakit a kupola lukán, aki bemondja a tutit!
Ha találtok rá szponzort, vállalom Szandika lementorálását!

maghozo 2011.03.07. 12:04:04

@KISCSILLAG: Szerintem is elkeserítő , hogy Laci és közted mily kevés az eltérés : DDD

lac64 2011.03.07. 12:04:52

Többen is írtátok, hogy az RTL Anit kezdené erősíteni. Ez miből jön le, mert én azt látom, hogy mindig a veszekedéseit, illetve a partnerkpacsolataira való célzásokat mutatják - s a felvezető szövegek is ezekre erősítenek rá (pl. lásd LLJ-vel belengetett kis lamour)

maghozo 2011.03.07. 12:07:27

@kérődzőgiliszta: Akarsz libegni meg lógni 4 m magasban ?

dr. gernika 2011.03.07. 12:07:50

@Bubis: Úgy hogy nem gyagyás, csak a hibbant Éva annyit mondogatta, hogy te is elhitted.

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:09:00

@maghozo:

de csak a teszt eredményét illetően.. amúgy helyzetelőnyben vagyok, mert én látom őt, de ő nem lát engem..

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:11:01

@kérődzőgiliszta:

örülök! látom megihletet a fenti sziklamecsetes videom:

www.youtube.com/watch?v=Xp24Wh3el9k

dr. gernika 2011.03.07. 12:12:11

@Nard: Nem tudod ott hónapokig megjátszani magad, hamar kiderülne, hogy mindegyiknél intelligensebb vagy.

maghozo 2011.03.07. 12:15:12

@genevieve: google találat
kompreszór 254
kompresszor 698ooo
kompresszór 679o

Nyertél :DDDDDDDD

mézescsók 2011.03.07. 12:15:36

Minden attól függ - Szandin kívül -, hogy a szerkesztők hogy értelmezik a villaszabályzatot, amelyről tudjuk, hogy képlékeny, ezért ahogy akarják.
Az a szabály, hogy nem mondhatja ki a kihívott nevét logikusan csak akkortól élhetne, amikor kiválasztott lett. Előtte mondhatott akármit - mondott is mindenki mindenfélét, hogy kit hív ki, ha párbajozni fog -, amíg nem volt rajta a kendő, addig az üres fecsegés, fenyegetőzés, erőfitogtatás, agresszió, blöff, stb.
Egyébként vigye Lacit, de nem fogja szerintem. Ha tényleg kint akar maradni, akkor Bécit sem viszi párbajra.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.07. 12:17:19

@lac64: hehe, azzal, hogy az emberek már elkezdték sajnálni, hogy őt mindig csak szivatják, és az ilyen típusú "lehajlásai" nevetségesnek hatnak a többiek szemtékedésivel összevetve

a veszekedésekből általában pozitívan jön ki - már, ha az a negatív pólus, hogy Éva, vagy Szandika pl képtelen kontrollálni magát

szóval erősítés az, igenis!
arról nem is beszélve, hogy van róla szó, míg másokról egyáltalán nincs

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.07. 12:17:50

de különben meg, léciléciléci Évát vigye kiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

the sandwich maker 2011.03.07. 12:24:01

@lac64: tegnap Buci például Anikó megpróbáltatásairól beszélt az utolsó kisfilm előtt, és azt hiszem elhangzott az is a szájából, hogy "szegény Anikó" vagy valami hasonló, a lényeg az, hogy sajnáltatni próbálta a hölgyeményt.

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:27:45

@maghozo:

csak utólag jöttem rá, hogy azokra a kérdésekre is be kellett volna választ jelölnöm, amit végigolvasni se volt időm, mert 10 vagy 15 másodperc volt rá... viszont ha ezeknél is jelöltem volna, esélyem lett volna magasabb pontszámra a véletlenekből adódóan...

Lo-Pen 2011.03.07. 12:29:48

elég nagy bajban van már most is az rtl, hogy a kiválasztás teljesen formátumidegen módon működik és nem tudnak változtatni rajta.

kizárt, hogy ezek után egy kamupárbajt megengedjenek, ahol a kihívó úgy választ, hogy a kihívott biztosan visszamenjen. ez a műsor lényegének a megcsúfolása lenne.

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:31:10

@nyuszómuszó:

látszik, hogy nem vagy járatos a szappanoperákban, akkor tudnád, hogy muszáj legyen mindegyikben egy olyan hős, akit imádnak utálni a nézők, tehát nem lőhetik ki a közutálatnak örvendő személyt, mert oda a nézettség...

szerintem különben ezt sajnos Éva annál a rémalaknál tanulta, a Havasnál, aki undorító mégis sokan nézik, én nem mondjuk, mert nekem alacsony a tűrésküszöböm...

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:32:34

@Lo-Pen:

akkor jöjjön a László a pástra! Nagyon nagyon élvezném, ha a becsület és hit harcosát megverné egy utcakölök, mint Szandál...

maghozo 2011.03.07. 12:32:41

@KISCSILLAG: Ami biztos : jobb ha többször átmész rajta .Csináld meg még legalább 3-szór ,hogy bebizonyosodjon okosabb vagy Lacinál .
No meg javítanál az össznépi átlagon az RTL számára .

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 12:33:09

@Ari11: Pedig Olivér már elkezdte az esetleges párbajra Éváért a kampányt.

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:35:02

Egyébként van egy FORRADALMI JAVASLATOM! kivételesen a nézők szavazhassák meg kivel menjen Szandika párbajozni!

mert ugye már sokszorosan el lett szúrva a kiválasztás elötti menet, így azt helyre lehetne hozni... én azért kampányolnék, hogy Lacit vigye ki!

na ez ellen senkinek se lehetne kifogása: a nézők kérték!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.07. 12:37:19

@KISCSILLAG: de régen így is volt, nem?

valahogy úgy, hogy két embert kellett megnevezni (vagy talán az első kihívott is kihívott valakit, már nem emlékszem), és aztán a ézők megszavazták, hogy ki legyen a tényleges párbajellenfél

Sőt, ez talán a BBben is így volt; de az tuti, hogy voplt olyan vv széria, ahol így ment és lehtett azon taktikázni, hogy nehéz, vagy erős ellenfél legyen-e

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:37:29

@maghozo:

nagyon fárasztó volt az RTL-es teszt, mert pihenő nélkül és marha gyorsan pörögtek a kérdések, úgyhogy megelégszem a 106-os pontszámommal, tudva, hogy csináltam már papíralapú tesztet is, ahol viszont 117 voltam, tehát zseni ugyan nem vagyok, és ezt el is tudom fogadni, de szégyellni se kell magam...

iinside 2011.03.07. 12:37:35

Szerintetek Március 15-e alkalmából milyen feladatot fognak kapni a villalakók?
Hm?
Esetleg egy kis beöltözés korabeli jelmezekbe?
:D

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:38:39

@Peter_Cs:

De Olivér azt is mondta a belevalóban, hogy reméli Lacit viszi ki, mert ugye ő Szandibandit és Évit is bírja és támogatja...

maghozo 2011.03.07. 12:39:08

@KISCSILLAG: Nem akarod javítani az össznépi statisztikát :o ?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 12:40:10

@nyuszómuszó: Ezt te sem gondolhatod komolyan! Évában van a műsor sava-borsa nagyja!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 12:40:55

@KISCSILLAG: Laci ellen a legtöbben visszamennének.

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:46:07

Ja, még Jerzy is!

Hit és becsület úr nagyot fog nézni mikor kiér a nagyvilágba, hogy még a barátai is rosszallják a villabeli viselkedését. Hogy többször elveszítette az önuralmát.

Laci ráadásul nem is tudja, hogy ellenfeleinek egy jelentős része rosszfiú és rosszkislány, vagyis csak Jerzyről és Szandiról tudja, de pl.. Gigiről meg Béciről nem..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.07. 12:47:36

@iinside:

Ja, pl Petőfit kiáshatnák a villaudvaron.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.07. 12:47:51

@Peter_Cs: én azt gondolom komolyan, hogy éva jelleme és egész lénye jobban taszít engem, mint amennyi eeményt generál

genevieve 2011.03.07. 12:51:17

@mézescsók: amikor kimondta éva nevét, már rajta volt a kendő

iinside 2011.03.07. 12:54:57

@Nard: a parlamenti hét után szabadon, ezúttal a Pozsonyi diéta hete lesz a villában. A Maszka jelmezkölcsönző is jól jár megint mert megint egy hétig lesznek képernyőn a termékei.
Mi is jól járunk, mert...mert...nem, mi nem járunk jól!
:)

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:55:51

@nyuszómuszó:

Mindig érdemes megvizsgálni, hogy mi az a valami a másikban, ami nagyon taszít minket, mert lehet, hogy ez tkp. hasonlít a mi rosszabbik énünkre, és a saját rossz tulajdonságainkat utáljuk a másikban...

(erre ne vegyél mérget, de a populáris pcihológia ezt így tudja).

genevieve 2011.03.07. 12:57:44

@KISCSILLAG: antialkoholista vagyok:-D
csak fogmosás közben köpködök:-)

Albino Vernyul 2011.03.07. 12:58:12

Blogmotor, blogmotor, blogmotor.. Dogozzzzaaa maaan....!!!!

K Tomoceusz 2011.03.07. 13:13:13

Lehet változtatni a már megtett tippeken? Az jó. Mama ottmarad levese úgyis hidegen érkezett, nem közösködöm vele. Szandika Gigit vigye párbajozni. Mindegy ki megy vissza, de 315ft-onként lepadlózatjuk a Rácz familiát a rokonysággal együtt.

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 13:13:25

@KISCSILLAG: Na bassza meg, a rosszabbik énem egy trágár, kazalfejű gyárkémény:-S:-))))

Albino Vernyul 2011.03.07. 13:14:00

Es lon... Nem szeretem Evat... Antialkoholista vagyok, nem irigykedek, es feltekenykedek, mit erdekel, ha masnak jo, attol nekem nem lesz rosszabb, az empatikus kepessegeim az eget verdesik, ezert jo lelki szemeteslada vagyok (marmint masnak jo, nekem nem annyira:), az egom atlagos, minek tortetni, ugyis odajutunk valahova, igaz gyorsan felkapom a vizet, de aztan vallvonas, es kesz, nem orlodok azon, hogy majd 1 het mulva jol keresztbe verem a nekem nem tetszo egyent, leszarom oszt jonapot.. Na, ennyit a popularis pszichomokus idearol..;))

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.07. 13:21:40

@Peter_Cs: Ha Évát vinné ki, agresszor Szandi, Olivérék vissza szavaztatják : ))
Szinte tuti !!!!

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 13:21:40

Kíváncsi vagyok mennyien értik:
Éva= Júdeai Nemzeti Front

Aki nem leátta a Brian életét 135X annak magyarázat után sem lesz vicces.:-)

KISCSILLAG 2011.03.07. 13:23:24

@K.Tomoceusz:

Mondom, most a kivételes helyzetre való tekintettel (merthogy Szandibandi és a többiek többszörösen felrúgták a villaszabályzatot a kijelölésnél)

A KÖZÖNSÉG SZAVAZHASSA MEG, KIVEL MENJEN A SZANDIKA PÁRBAJOZNI!

(és azt is szavazzák meg hogy a kivel, az miért pont laci)

mama ottmarad 2011.03.07. 13:24:13

@KISCSILLAG: bocsáss meg, hogy beleszólok. Aki kevesebbet ér el, annak se szégyen, szerencse kérdése, ki mit kapott odafentről. Az IQ nem szerzett érdem, csak egy mérhető arányszám.
Szégyellni csak annak kellene magát, ha van hozzá kedve, akinek magas, de mégse használja fel maga és családja boldogulására.

KISCSILLAG 2011.03.07. 13:25:18

@villanat- nyugiszoba:

Hát hiába próbáltam a JNF-t Évának ejteni nem ment, de ugye remélhetem, hogy most nem politizálni akartál?

Inkább adjuk meg a Hit és Becsületnek a lehetőséget, hogy megmutathassa magát, Lacit vigye ki Szandika.

KISCSILLAG 2011.03.07. 13:29:21

@mama ottmarad:

nem gondolom hogy a 106-os pont, amit ezen a nagyon idegesítően pörgős online teszten elértem végzetesen rossz lenne, de papíralapú teszten már értem el egyszer korábban 117-et, és meg voltam elégedve vele. Tisztában vagyok azzal, hogy emberek állítják össze ezeket a teszteket bizonyos megegyezések szerint, tehát valamit mér, de nem biztos, hogy pont azt, amire neked esetleg szükséged van a mindennapi túlélésedhez vagy a kreativitásodhoz..

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 13:29:42

@KISCSILLAG: Szó nincs róla:-) Én itt nem politizálok, nem bőrszínezek és nem vallásozok. Van mindenről privát véleményem, de nem gyalogolok bele senkinek a lelkébe. Ez a közösség nem erről szól.

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 13:32:07

@KISCSILLAG: A személyeskedésről nem is beszélve. Más kérdés, h nem értem miként alakul ki a szimpátia Évával szemben. Vele szemben negatívan vagyok elfogult.:-)

mama ottmarad 2011.03.07. 13:44:18

@K.Tomoceusz: "nem közösködöm vele" két betűt elírtál apukám, helyesen: nem kötözködöm vele :)))

De amit kérdezel, se igaz, az éjjel megtapasztalhattam. :)
Písz-láv-világbéka. (Nem csak Anikó tud rossz poént a békáról.)

A tegnapi játék eleve a pillanatnyi ismeretekre vonatkozott, de az egész hamvába hótt. Elveszett a játékkedv.
Lehet előlről kezdeni, ha szeretnéd.

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó

Önkiszolgálás van, copy plíz, ha beszállsz a játékba!

2011.03.07. 13:46:33

@villanat- nyugiszoba: :)))
Mi a Júdea Népe Front vagyunk.
És mi van a Júdeai Nemzeti Fronttal?
- Ott ül.

mama ottmarad 2011.03.07. 13:48:08

@KISCSILLAG: nagyon igaz, van, akinek jobb, ha nem tudja...

pl. Évának kifejezetten ártott, Jerzynek még hasznára lehet :)

KISCSILLAG 2011.03.07. 13:50:52

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó
KISCSILLAG: Laci, Laci, Laci, háromszor is Laci

Önkiszolgálás van, copy plíz, ha beszállsz a játékba!

mama ottmarad 2011.03.07. 13:51:45

@K.Tomoceusz: "nem közösködöm vele" két betűt elírtál apukám, helyesen: nem kötözködöm vele :)))

De amit kérdezel, se igaz, az éjjel megtapasztalhattam. :)
Písz-láv-világbéka. (Nem csak Anikó tud rossz poént a békáról.)

A tegnapi játék eleve a pillanatnyi ismeretekre vonatkozott, de az egész hamvába hótt. Elveszett a játékkedv.
Lehet előlről kezdeni, ha szeretnéd.

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó
KISCSILLAG: Laci

Önkiszolgálás van, copy plíz, ha beszállsz a játékba!

mama ottmarad 2011.03.07. 13:54:30

azta...blogmotor, ennyire nem vagyok vehemens.

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 13:57:34

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó
KISCSILLAG: Laci
villanat: Éva (jó tudom, de akkor is)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 13:57:35

@Nard: A Nagy Petőfi Villabizottság! :):):):):):):)

mama ottmarad 2011.03.07. 13:58:47

@KISCSILLAG: egy szóval se mondtam, hogy rossz, nem fogalmaztam érthetően. Én inkább gratulálok.

mama ottmarad 2011.03.07. 14:00:50

@villanat- nyugiszoba: ezzel kapcsolatban le vagyok maradva. Mikor, kinek mondta ki Éva nevét?

Én csak a riportszobait láttam, az meg, nem számít, vagy igen?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 14:02:05

@villanat- nyugiszoba:

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó
KISCSILLAG: Laci
villanat: Éva (jó tudom, de akkor is)
Peter_Cs: Laci

2011.03.07. 14:03:26

@villanat- nyugiszoba: OFF: zseniális a film, láttam kb 483.528-szor és még mindig halálra röhögöm magam a poénokon.
Másfelől meg megnyugtat, a film szerint nem magyar nemzeti sajátosság az összeférhetetlenség. :)
Na meg persze, minden nemzetnek szüksége van külső ellenségre: na de mit adtak nekünk a rómaiak? :DDDDD

Jó ötletet adtál, szerintem délután be is lököm a lejátszóba. Kösz!!!!

syfyboy 2011.03.07. 14:04:07

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó
KISCSILLAG: Laci
villanat: Éva (jó tudom, de akkor is)
Peter_Cs: Laci
syfyboy: Laci

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 14:12:45

@beebeer: :-DDDDD Jó neked, h délutánod ilyan röhögős lesz:-) Én már vagy 3 éve nem láttam, de ma is bármikor idézem fejből, akármelyik jelenetet:-)

zoxó 2011.03.07. 14:29:19

Brian: Ti vagytok a Júdeai Népfront?
Reg: A jó édes anyád!
Brian: Mi?
Reg: Méghogy Júdeai Népfront! Mi a Júdea Népe Front vagyunk! Méghogy Júdeai Népfront! (nevet)
Brian: Én is... csatlakozhatnék?
Reg: Nem, kopj le!
Brian: Nem akarok ilyet árulni, ez csak egy meló. Ugyanúgy utálom a rómaiakat, mint bárki más!
Judith: Ez biztos?
Brian: Ó, holtbiztos! Régóta utálom a rómaiakat.
Reg: Figyelj! Ha csatlakozni akarsz a mozgalomhoz, tényleg utálnod kell a rómaiakat.
Brian: Utálom!
Reg: Igen, és mennyire?
Brian: Nagyon!
Reg: Fel vagy véve. Figyelj! Egy valamit utálunk jobban a rómaiaknál, azt a büdös Júdeai Népfrontot!
Francis: És a Júdeai Nemzeti Frontot is!
Stan: És a Júdea Népe Frontot. A Júdea Népe Frontot. Köpködők!
Reg: Mi vagyunk a Júdea Népe Front!
Stan: Ó. Azt hittem, mi a Nemzeti Front vagyunk.
Reg: Népe Front!
Francis: És mi van most a Nemzeti Fronttal, Reg?
Reg: Ott ücsörög.

2011.03.07. 14:34:12

@villanat- nyugiszoba: Majd gondolok rád. :)
Gyakran töltök le, ha arról van szó, de ami igazán megtetszik, beszerzem DVD-én is. Úgy döntöttem angol-angolban nézem, majd megírom, mi Fikusz Kukisz és Fortisszima Fingusz angol megfelelője. Eltér a magyar fordítás az angoltól, de nagyon jó!

osgood 2011.03.07. 14:36:18

@beebeer: lelőjem a poént? Biggus Dickus és Incontinentia Buttus :)

mama ottmarad 2011.03.07. 14:36:29

villanat, beebeer, ZOXO:
:DDD - nagyon találó analógia

hexensussz 2011.03.07. 14:37:16

Ez volt már a Startlap címoldaláról?

www.hir24.hu/szines/227034/torgyan-tanacsai-alekosznak.html

A mama alábbi véleménye különösen tetszik:

A Villában a politikusi pálya egy kis részébe is belekóstolhatott már Alekosz, ám édesanyja szerint nem kizárt, hogy a valóságshow vége után is hasznát veszi majd szónoki képességeinek – írja a STOP.hu.

Az asszony el tudná képzelni a görög fiút egy miniszteri bársonyszékben, vagy a parlamentben, ahogy éppen szónokol, mert mint mondja, fia – annak ellenére, hogy csak nyolc osztályt végzett - „egyáltalán nem hülye gyerek”.

zoxó 2011.03.07. 14:40:01

91-es IQ-val tényleg nem hülye. Csak közel áll hozzá.

bélabú 2011.03.07. 14:41:18

Nem tudom volt-e már erről szó... Nem lepődnék meg, sőt, kifejezetten jónak tartanám, ha az RTL átírná a szabályokat, és nem kihívás lenne, hanem a KÉT legtöbb jelet kapó menne párbajozni. Így elejét lehetne venni a mostani tatktikázásnak, és jó eséllyel valóban azok párbajoznának, akikkel a legkevésbé akarnak a többiek együtt élni.

mama ottmarad 2011.03.07. 14:45:56

Hahóóó, van új poszt! Köszi Hajni.

hexensussz 2011.03.07. 14:48:01

@mama ottmarad: Valami hasonlót akartam írni saját véleményként, de aztán meggondoltam magam. :D

KISCSILLAG 2011.03.07. 14:49:24

@bélabú:

Neeeeem! A különleges helyzetre való tekintettel (az összes nevet kibeszélte Szandi) a közönség szavazhassa meg kivel megy Szandi párbajozni, az pedig nem más mint Laci!

Szeretném látni azt az árnyékot elsuhanni Laci arcán, mikor rájön, hogy hiába tolt másokat eddig maga előtt a harctérre, most neki kell menni, és van esély arra, hogy egy utcagyerek veri meg: a Szandokán!

2011.03.07. 14:56:20

@osgood: Teeeee! Majomkutya, teeeee!

:DDDDDDD
És tényleg! Igazad van! :)
süti beállítások módosítása