Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X78

2011. március 05. 16:15 - Hódos Hajnalka

Súlyos esténk volt, sokszor azt sem tudtam, hova kapjam a fejem, Gigi picsapiros pornós szandálját csodáljam, Szandika bundáját, az ipari szemeteszsákban rappelő Jerzsit, a kényszerzubbonyba öltöztetett Éván röhögjek vagy a téliszalámival hadonászó Lacin, jókedvem határtalan volt, még az sem szegte kedvem, hogy egy órával később a digisport stúdiójában a kolléga megbotlott a tyúkbélben, kihúzta a konnektorból a dugót és hosszú perceket nem láttam a meccsből. Cserébe kaptam a kommentátortól egy mondatot, amíg nincs kép, nézzük, mi történt eddig, hát például a pályára léptek a játékosok. Nem rossz, benne van a top ötben, de az idei kedvencem mégis az, a hajszál egy olyan testrész, amivel gólt lehet szerezni. A kommentátor, akit innen cuppantok, a meccs végén még megfejelte mindezt a Lecce-Roma 1-3, viszontlátásra mondattal, a kis huncut biztosan azt hitte, nem figyeltem eléggé, pedig igen, innen tudom, hogy 1-2 lett egyébként. Az összefoglaló egy se füle se farka jelenettel kezdődik, hellóka-nyalóka, Kasza Gábor vagyok, na gyere husom, éppen rólad beszélünk, Anikó lehuppan a kanapéra Tibi mellé.

Alekosz szerint ezt a fülbevalót (a kék lepkéset) Anikó kiemelt, különleges alkalmakkor ölti fel. Magyarul ez azt jelenti, hogy… igen, nektek szól. De most Anikó féltékenyen nézett Juniorra. Na jó, áll fel Anikó, most hova mész? Tollászkodni a fürdőbe. A szakmai információt megosztom veled, hogy mi az Anikóhoz vezető út. Te pont az a típusú gyerek vagy, aki nagyon járható út az Anikó kegyei felé. Más mutat, mint amit gondol, de én tudom, hogy mit gondol. Tibi savazza Anikó nadrágját, őszintén szólva nem csodálom, borzasztó, van egy kínai pillepalack alapanyagú gatyám, amiben a tanyán a tyúkólat szoktam ganézni, annak ilyen az ülepe. Öltözzek át? Ezt én nem mondtam, a te döntésed. Tibi beszámol a történtekről Alekosznak, aki bölcsen bólogat. Ezen most morfondírozni fog, az elkövetkező órákban te leszel a fejében. Most várunk. Nem tudok nem vigyorogni, mikor a következő képen az ágyon üldögélő Anikót látom, mindjárt átöltözök. Hova? Hát másik ruhába. Minek, kérdi Szandi. Mert ööö….csak. Juventus ventus.

Béci és Jerzsi egy hónapja nem dohányoznak, őszintén gratulálok. Ahhoz is, hogy Béci elégedett magával és Jerzsi jobban veszi a levegőket, ugorgyunk és nézzük, az előbb kerítői szerepben tündöklő Alekoszt hogyan kasztrálja verbálisan lelki társa. A legeslegfontosabb, amnek meg kell lenni egy férfi és egy nő között, az a kémia. A szikra. A kémiai szikra. Nem fizikai, nem biológiai, kémiai. És nem árt egy Bunsen-égő sem. Az meg nincs, nem érzem! Hát azért mert még nem feküdtünk le egymással, lehet, hogy akkor elkezdene bizseregni, nem? De nem úgy néztem rád, mint egy férfire. Hát kösz szépen! Nem vagy az esetem, Alek! Még nagyszerűbb, hát kösz! Tibi és Junior a legjobbkor érkezik, okos tanácsokkal látják el Alekoszt. Megbeszéltük, hogy a női nem mit jelent? Igent. Egy nem női nem mit jelent? Még nagyobb igent. Akkor meg mit izgatod magad? Azért a nőknek a nagy része az első csókból tudja megmondani, hogy…de nem fogom megcsókolni, mert nem akarom, sipítozik Éva. Alekosznak az a legnagyobb hibája, hogy nem érti meg a nemet. A következő irányba megyünk el, mondja Tibi, hűvös leszel és távolságtartó, megőrül. Azt’ akkor majd lesz kémia!

Úgy tűnik, Alekosz megfogadta Tibi tanácsát, mert a szobában Éva két perc alatt úgy felhúzza magát, majd szétrobban és félő, ha köpni fog, Alekosz belefullad. Ne legyél ilyen cinikus, most erre pont nincs szükségem. De ha ez akarsz lenni, akkor legyél, majd megoldom egyedül, erős vagyok. Jó. Oldd meg. Éva gyerevisszabazmegozik, aztán Tibit okolja, jókor mondta, hogy legyen Alekosz hűvös és távolságtartó. Koslat Alek után a kertbe. Most arrébb is mész? Miért nem mondod el? Fölösleges, nem akarom megmagyarázni. Aztán mégis. Figyelj ide, én nem tetszek neked. Éva erről nem tehet és egyébként is, szerinte ez önzőség Alekosztól, mert a férfiúi hiúságát bántja ez az egész dolog. Igen. Hát rosszul esik, hogy itt vagyok egy nő társaságában már három hónapja és a férfinak való érzésemnek a legcsekélyebb szintjét sem meríti ki (sic!). Szeretem a hölgytársaságokat, és szeretem, ha az a hölgytársaság, akivel az időmet töltöm, ha nem is olyan szinten, de valamilyen szinten azért érezteti velem, hogy nem lányból vagyok. De te semmilyen szinten nem érezteted soha, éppen ezért az a legjobb, ha nem is vagyok a társaságodban. Alekosz hitt a csodában. Éva szerint a csoda az jó, de ez nála nem fog eljönni. Éva szerint azért kihívás ő Alekosz számára, mert nem tudja megkaparintani. Ez nem kihívás, inkább ostobaság, amit csinálok. Fölösleges áltatni magam. Csak nem gondoltam, hogy ilyen goromba vagy. Nekem ez nem kell, oldd meg, ha-ha-hagyj békén, az a legjobb. Na tessék, Alekosz már nemcsak törékeny lelkű magányos hős, hanem meggyötört férfiú is, maga Valmont, tovább megyek,  az összetört szerelmes szívek szobra, kellett ez?

A következő perceket Anikóval kell túlélni. Szó szerint. Itt túúúúlélni kell. Aztán Anikó akarja. Aka, a, akarom, hogy ak, akarom, hogy tudd. Akarom. Akarom. A végén már én is annyira de annyira akartam, még soha életemben nem akartam semmit, sőt, senkit, mint azt, hogy Anikó végre kiénekelje azt a kurva akaromot és akkor a nánánánánáná még csak most jön. Junior szerint Anikó folyamatosan izgalmi állapotban volt, de néha lehúzta őket. Amikor nincs jó kedved, akkor csapkodsz, unod, kivagy tőle. Akarsz énekelni? Akarok. Jó, akkor a legelejére. Akkor nem akarok. Nem kell engem meggyőzni, meg fogom csinálni, csak azt akartam, hogy most elég. Majd gyakorlom kinn. Végem van, végem van, kifingtam, befingtam, vége. Akarom, hogy akarom hogy, akarom, hogy tudd a lét a tét.

Titkos küldetést teljesítenek a fiúk, megszívatják Tibit. Junior és Béci az ötletgazdák, megdumálják a hangmérnök tesót, tüntesse el a felvett anyagot a számítógépről. Gábor fél, ha ezt megcsinálja, Tibi megszédül, aztán belemegy. Hát Tiborunk nem röhögte szénné magát, szegény, de elég gyorsan túltette magát a dolgon, jó akkor fel kell venni. A titkos küldetésen nem, Alekosz mondatán jót röhögök, két kortyot még hadd igyak, hogy még jobb legyen a fölvétel! Miután elárulták, hogy csak vicc volt és mindenki szeret mindenkit, Alekosz összefoglalja a történteket. Én megállapítom, hogy a Junior abszolút Villa kompatibilis, itt a helye, azt javaslom, hogy a hátralévő időre költöztessük ide be. Izé, az normális, hogy a kutya ebéd óta a ponty fejével alszik úgy, hogy át is karolja?  

Akartam én klikkesedni meg csuhajjázni is, de - önmagam lebecsülésének a legapróbb szándéka nélkül mondom, hogy egy technikai analfabéta vagyok és igen, nem tudom a dvd lejátszót sem programozni és igen, volt már olyan, hogy inkább kihúztam.

A képeket köszönöm a titokzatos, fanatikus Anikó rajongó (sic!) S-nek. 

Címkék: vv4
769 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 01:06:54

Nem tudom miről van szó, mert ebben a pillanatban néztem bele az online-ba, és esküszöm, hogy nem a házi szilvapálinka miatt van, de Alekosz az imént épp azt mondta, hogy ő Jerzsiben látja Tordasildikó reinkarnációját. Tehát őt (tordast) hozná vissza a vllába, ha lehetne.
Most megszakadt.

mama ottmarad 2011.03.06. 01:09:15

@Atok: na ez tényleg kiakasztja a boglyast, lesz maszatolás a hét végéig!

Trevlovics 2011.03.06. 01:09:38

@Friedmann Juci: harmadszor képtelenség, hogy igazad legyen :)

maghozo 2011.03.06. 01:10:21

@nosce: "ha vége a villa létnek szinte bármelyik csaj bevállalná már Alekot(a népszerűségét különösen) illetve bánja majd h nem jöttek össze odabent" - ez telitalálat .A végére már mind szeretni fogják a legmagasabb szinteken .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 01:10:23

@Peter_Cs: Mellesleg Év@lag volt az első, aki elárulta az egyik szövetségesét, amikor azt mondta, hogy lesz@rja Zsu kiesését, de gondolom ez "lényegtelen"...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 01:10:26

ja igen. láttátok a coolt? Olivér úgy járt-kelt ott, mint akinek valami szúrós van a seggébe dugva. mintha vmi premieren lenne, és ez nem csak a szmoking miatt volt. egyáltalán, miért kell neki szmokingot hordani, ha nem tudja viselni?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 01:13:52

@maghozo: Annyira igénytelennek egyik villalányt sem nézem, hogy erre fanyalodjon.

syfyboy 2011.03.06. 01:14:09

Zsófi 3 jel, Olivér 2...

mama ottmarad 2011.03.06. 01:14:17

@puspang: megint fehér zoknival viselte?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.06. 01:14:46

Laci: Zsófit vissza mert neki kellene még egy hét bent, h ki tudjon bontakozni, kellene neki lehetőség.

Elvenni Alekot tenné ki, s a másik Éva, akivel ha Zs visszajönne, akkor gond lenne

Végeredmény: ZSÓFI JÖNNE BE
ÉVA és JERZSY menne haza

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 01:15:07

Laci Zsófit kérné vissza, Alekért és a Kócbabáért cserébe.

Zsófit szeretnék a leginkább behozni, Éváért és Jezsyért cserébe...

Atok 2011.03.06. 01:15:40

Laci Alekra rakja a jelet, de kibujik a magyarazat elol, hogy miert ra teszi. Azzal indokol, hogy Zsofi nem szeretne vele lakni... szanalmas

Frenk a hal 2011.03.06. 01:16:05

zsófi sajnos annyira idegesítő teremtés volt, hogy még a saját haja is megritkult önmagától...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 01:16:14

én egy "megátalkodott teoretikus" vagyok, szerintetek Alekosz (ha győzne) mit kezdene a nyereményeivel?
lehet, volt már ilyen kérdés a műsor során, de én csak a Szandikáéra emlékszem...

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.06. 01:16:58

@Atok: te ugyanazt nézed amit én? egyeltalán nem bújt ki, közölte szemtől szembe Alekkal, h nem szeret vele együtt bent lenni. Ebben mi a kibújás, s főleg a szánalom???

Atok 2011.03.06. 01:18:07

@Kacat: Azt mondta, hogy Zsofika nem szertne Alekkal lenni es nem O. Ha nem igy volt, akkor elnezest, en ezt lattam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 01:18:33

@mama ottmarad: azt nem tudom, de az arca megint olyan furcsa színű volt, mint a párbajon.

Frenk a hal 2011.03.06. 01:18:35

@puspang:
egy részét párna alá tenné másik részéből venne szivart, nyakkendőt, pálinkát, kolbászt, kockás inget, cipőkrémet, hajzselét, fehér atlétát, szürke mackóalsót

syfyboy 2011.03.06. 01:19:58

Várják Lacit a riportszobába...

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.06. 01:21:33

@Atok: ezt azután mondta, miután Alek kiakadt, h nem elég h a jeleket rápakolja, meg még most is ezzel jön? Erre mondta Laci, h most mi a gond, nem szeret vele itt lenni. Ezek után közölte, h ha Zsófi visszajönne, akkor meg pláne nem lenne jó ha az általa kizavartnak választottak (Éva, Alek) itt lennének, mert nem tenne jót Zsófikának.

mama ottmarad 2011.03.06. 01:21:41

@puspang: beköltözne, és passzióból, hogy ne unatkozzon elmenne a Corvin plázába biztiőrnek - mert az közel van. Esténként ott konyakozna a teraszon, és úgy helyezkedne, hogy a térfigyelő kamerák vegyék az előnyösebbik profilját, MMKK :)

Miss Snooks 2011.03.06. 01:25:40

@puspang: nekem meg az tetszett,hogy minden második mondata az ő és Alekosz mély, kikezdhetetlen és igaz férfibarátságáról szólt. Könyörgöm, 2 hónapja ismerik egymást! Utoljára oviban volt hasonló élményem mikor istipisti odajött hozzám,hogy legyünk legjobb barátok, én mondtam jó, és akkor 2 hétig együtt hintáztunk, meg megettem az uzsiját. Hát Olivér és Alekosz barátsága is kb. ennyire hiteles.

mama ottmarad 2011.03.06. 01:27:00

Lepke, hiányoztál <3

Kidőltem, jó éjt, szép vasárnapot mindenkinek!

nosce 2011.03.06. 01:28:05

@puspang:
Itt bármennyire is úgy tünik nem a főnyeremény az igazi tét. Hanem h az ismertség lehetővé teszi h valami jó helyre katapultáljon. Bármi is lesz a végeredmény, Alek lehetősége h egy Győzike kaliberű celeb legyen, lecserélve a mezőnyből a faaszharcost (Benkő). Olivér lehetősége pedig, amit indít is, egy Majka típusú karrier. Aniból is lehet egy jó menedzsert (vastag szponzort) befűzve valami másodosztályú aligceleb. A többieknek nincs esélye. Sztem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 01:36:07

Jezsy megszólalt lengyelül, erre behívták riportra...

syfyboy 2011.03.06. 01:37:38

Laci és csapata borzasztó...
Éva te vagy a legjobb..
Alekosz a király...
Jerzyinek is lengyel-magyar jóbarat
(Jerzsi mikroport!)
Gigi gyönyörű vagy
...dalok dícsértee..
Éva a gyűlölet gyűlöletet gyűjt be...
Alek MMKK te vagy a király..Pintyusz
Aggódó nagymama szorít a szerelmespároknak
Éve te vagy a kedvencem
Évát küldjétek ki..Ani nem áll jó a sírás

syfyboy 2011.03.06. 01:39:07

Blikkesedés vége...

syfyboy 2011.03.06. 01:39:53

Alek szerint Tadzsikisztán hegy...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 01:40:02

Ani szerint Tádzsikisztán egy város, egy ... GULYA!

kaffa 2011.03.06. 01:41:48

:D "Tádzsikisztán az mi?" ajjajajj

Atok 2011.03.06. 01:45:28

Alek nem ker hagymat, mert meg csokolozni szeretne :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 01:54:54

@mama ottmarad: "beköltözne, és passzióból, hogy ne unatkozzon elmenne a Corvin plázába biztiőrnek - mert az közel van" :))) hüje.

Belegondoltál már, hogy milyen trauma fogja érni őt, ha ki kell költöznie a villából? Szerintem vagy kommandósok (esetleg Laci cége befigyelhet) tudják kimenekíteni őt onnan - akarata ellenére. Ott fog kapaszkodni az igazmondó hintába kétségbeesve üvöltve, hogy én innen ki nem megyek, SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!!!!!
Vagy megdumálja az rtl-t hogy maradhasson, cserébe ugyanúgy maradhat bekamerázva minden. A csatorna később eredeti, szellemes és vicces feladatokat fog neki adni pl. öltözzön be nőnek, ABBÁ-nak, vagy süssön palacsintát egy gyermekotthonnak. Saját pénzén hozathat majd nőket akik természetesen görög istenállatként fogják őt imádni, ő pedig elégedetten sedergeti a Lánchíd brandyt a poharában, mi pedig itt fogunk kommentelni róla, miközben Hajnink haja deresbe fordul, a Serie A-t pedig felvásárolja a Borsodi.

syfyboy 2011.03.06. 01:55:22

Egyelőre nem sokminden történik...Laci Blikket olvas, Alek ül a kanapén, elmélkedik ma hányadika van...közben nagy csend a villában...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 02:00:50

Más: szerintem ma Éva úgy nézett ki azzal a szokásosnál is kifésültebb, kazlasabb hajával, mint Faludy Gyuri bácsi.

Atok 2011.03.06. 02:01:02

Alek es Laci a kanapen ulve a nokrol elmelkednek.

Atok 2011.03.06. 02:02:29

Az inteligencia hianya is tud vonzo lenni egy noben Alek szerint.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 02:02:30

"az intelligencia hiányának is van egy nagyon erős vonzereje - tud ám az is vonzó lenni! " - Alekosz. Ő már csak tudja. :D

Na jóéjt.

syfyboy 2011.03.06. 02:02:39

Alek: Az IQ teszt alapján az átlagban benne vannak...kép el...

Atok 2011.03.06. 02:03:14

Nem sikerult valoszinuleg tul fenyesre a mai IQ teszt, mivel Alek azzal nyugtatja Lacit, hogy "nem baj az atlagban azert benne vagyunk" *kep el*

syfyboy 2011.03.06. 02:09:11

Na jóéjt mindenkinek, átadom a közvetítés jogát valaki másnak... ha bírja ;-) jelenleg nincs adás se...

Albino Vernyul 2011.03.06. 02:09:54

Aniko-Beci problema kibeszeles... Azt nem ertem, hogy sokan tulkombinaljak Aniko dolgait, pedig annyira egyszeruen olvashato a leanyzo.. Amit most megprobalt megertetni Becivel, azt mar hetekkel ezelott vazoltam.. A legjobban azon rohogtem, hogy magyarazta neki, hogy a Zsofis vegjatek idejen, a 6-ok megalakulasakor, mikor valami baja volt, a masikak mentek oda megvigasztalni, ez volt az egyik oka az eltavolodasanak.. A masikakon Olit ertette, aki mint anno kifejtettem latvanyosan patyolgatta, mikor megzuhant.. Beci ott cseszte el, nem erezte meg, hogy Anikonak kell valaki, aki hatteret ad neki, mert egymagaban bizonytalan.. Oli meg ugyesen rajatszott erre, ami akkor mukodott is, hogy megbontsa a 6-okat, de aztan a veszte is lett, mert Aniko ezaltal kototni kezdett hozza, amibol aztan a bonyodalmak kepzodtek..
Most viszont Beci meglepett, hogy utanna ment.. Vagy leesett neki valami Aniko mondanivalojabol, vagy tan Szandika mondott neki valamit kint, amit nem lattunk.. Minden esetre erdekes fejlemeny..

dr. gernika 2011.03.06. 02:23:48

@mama ottmarad: "Ez a baráti hátbatámadás indította el a bizalomvesztést."
És teljesen jogosan. Én jó körökből származom, de belőlem is ugyanezt a reakciót váltotta volna ki.

Atok 2011.03.06. 02:29:02

Erzsi ugy erzi, hogy Gigi megorrolt ra a multkori beszolasa miatt - hogy hagyjon fel a Dikaval valo bazsalygassal(?)

Büszke_troll 2011.03.06. 02:30:47

@KISCSILLAG:
"Az átlag nő alapjáraton intelligensebb mint az átlag férfi, bár a férfiak között több kiemelkedő intelligenciájú egyed van, de ezek közül most egy sincs ott a villában..."

Bocsi, de ki kell javítsalak.

Korábban az volt álláspont, hogy átlagosan egyik nem sem okosabb, csak a nők között kevesebben képviselik a szélső értékeket. Kevesebb a kiemelkedően intelligens, és kevesebb a szellemi fogyatékos is. Ma viszont úgy tűnik, hogy az átlag is különbözik, a férfiaké valamivel magasabb.

Albino Vernyul 2011.03.06. 02:36:44

@Atok: Kicsit leszbiztek Dikaval.. Gigi szerint kint is szokta, es csak poenkodtak.. Jerzy meg zokon vette... Ha ennek szolt a kerdojel..

Atok 2011.03.06. 02:40:34

@Albino vernyul: A bazsalygasnak :) Meg nem hallottam ezt a szot es nem tudtam jol ertettem-e amit mond

Albino Vernyul 2011.03.06. 02:43:31

Komolyan unalmas, hogy allandoan elveszik a kepet...

Büszke_troll 2011.03.06. 02:57:06

Még annyit, szerintem ezt a félórás tesztet oldották meg a villalakók:

www.mensa.hu/az-iq-rol/online-iq-probateszt#

Nosza, lehet próbálkozni, mennyivel vagy okosabb egy villalakónál. :)

dr. gernika 2011.03.06. 03:07:32

@genevieve: Ezt még láthatjuk, ha Alek megnyeri a játékot.

dr. gernika 2011.03.06. 03:18:01

@Gn: DE, én már hallottam tőle értelmes mondatokat.

Albino Vernyul 2011.03.06. 07:53:05

Tegnap a kit kuldenenek ki, es kit hivnanak vissza jatekban ez lett az eredmeny:

Kit kuldenenek ki:

Eva 5
Jerzy 4
Alek 3
Gigi 2
Beci 1
Szandi 1
Laci 0
Aniko 0

Kit hivnanak vissza:

Zsofi 3
Oli 2
A tobbi bizonytalan kicsit:
Kristof 1
Zsuzsi 1
Ildi 1

Kivlov 2011.03.06. 08:35:34

jaj, de beégnek béluék, ha Éva nyer. Márpedig ő fog!
utána meg védett lesz, Alekra nem mernek tenni és ennyi.

Kivlov 2011.03.06. 08:38:22

na, akkor majd a béla-bagázs kamubarátságai azonnal eltűnnek, mikor egymásra pakolásszák a jelet. :)))

Kata Marán 2011.03.06. 09:01:26

@Kivlov: Ez nem a Barátokat szeretnék show!Csupán arról szól, kivel tudsz haverkodni, és ki nem fér bele az értékrendedbe. Ennyi.

Eznemsemmi 2011.03.06. 09:26:29

@Büszke_troll: Ahhh, ezen a teszten én csak egy fos 117-es vagyok... viszont azt írja, hogy "Ez az átlagon felüli érték magasabb, mint az emberek 87%-áé."

Akkor én most villakompatibilis vagyok, vagy nem?

avanivi 2011.03.06. 09:27:05

@Albino vernyul: Nagyon intelligensek a nők a villában. Egyik sem mondja meg az Alek gyereknek, hogy irtózom tőled,mint a hámozott gilisztától.

KISCSILLAG 2011.03.06. 09:30:15

@Büszke_troll:

kedves büszke troll, csak magadat javíthatod ki ha akarod, engem felesleges, és MEGISMÉTLEM:

az átlag nő intelligensebb, mint az átlag férfi, de a férfiak között valóban van kis létszámban kiugró intelligenciájú egyed, de csak abban az ételemben, hogy közöttük több az olyan, aki egyetlen problémára fókuszálva minden egyéb problémáról le tud válni (mint a céllövészetnél ugye csak a célra figyel, ez fontos volt a vadászatoknál az ősember számára), és így a tudományos kutatásokban ez előny is tud lenni a női aggyal szemben, mely sokfele is tud figyelni egyszerre, és jobbak a szinkronicitási képességei..

Tehát megismétlem, és kérlek ne javíts ki, bár mennyire is fáj ez neked, mert felesleges (egyrészt felesleges, hogy fájjon, mert ez ténykérdés, másrészt ez nem változtat a dolog végeredményén:

READ MY LIPS:

az átlag nő intelligensebb, mint az átlag férfi.

Hogy vág ez a témánkba?

A villában jelenleg nincs kiemelkedő intelligenciájú férfi, viszont van pár nő, aki jobban fog teljesíteni a fiúknál, mert hozzák majd a férfiaknál magasabb intelligenciájukat, Éva és Anikó biztosan...

Szentpeter 2011.03.06. 09:50:42

Az éjszaka Béci és Anikó barátságot kötött... kár hogy ez a barátság 50 millióról szól... Béci szavajárása Anikó felé...
" leszarom " " szinésznő " ...szép barátság lesz ebből is...

rexter 2011.03.06. 09:52:53

légyszi lájkoljatok, fontos!
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Szandik%C3%A1t-fejbenyomni-p%C3%A9klap%C3%A1ttal/116108295130084

Szentpeter 2011.03.06. 09:53:14

Kiscsillag... Egy pár megjegyzés a nők intelligenciájáról..

Ha a nőket bezárod egy villába, képesek állat módjára viselkedni.. ez intelligens viselkedés ?

Kivlov 2011.03.06. 09:54:03

@Kata Marán:
persze, h nem. ezért nem kell felháborodni, ha kétszínűnek nevezik szandált vagy napraforgónak anikót.
hajrá Éva!!!

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 09:54:40

Ajjajjajj, éhgyomorra ennyi butusságot intelligencia kérdésben még nem olvastam.
Érzek némi prekoncepciót a véleményekben!

KISCSILLAG 2011.03.06. 10:00:13

@Szentpeter:

Én csak azt állítom, hogy az átlag nő intelligensebb, mint az átlag férfi...

de tovább lépve drága Szent Péterem, Olivér szerinted hogy viselkedett? Ő volt a fő brutál állat, aztán nem állok jót Jerzyért se, aki megmondta, hogy a vérbe fogja kihajtani Anikót, aki egy "HÜJE P" mostmár az édibédi Gombiról is tudjuk, hogy majomkutyának tartja Olit, és elég primitív-brutál módon hajtotta ki Alekot és Évát a nyugiszobából, mikor ők békülni jöttek... és még a főkedvenc Bécinek is volt pár meglehetősen agresszív megnyilvánulása...

ha már az állatias viselkedésnél tartunk, és persze egy szóval se mondtam, hogy a nők között nincsenek állatias viselkedésű egyedek...

KISCSILLAG 2011.03.06. 10:02:26

@kérődzőgiliszta:

a prekoncepció az, hogy elolvastam pár vonatkozó cikket és könyvet az intelligenciáról, illetve az agyműködésről, és érvelésüket, tényfeltárásukat elfogadtam, ennyiben igazad van, ezek alapján mondtam véleményt...

Szentpeter 2011.03.06. 10:06:29

@KISCSILLAG:

Én meg azt állítom hogy a nők a pletykalapokat szeretik, és szarul vezetnek...

Olivér szerintem nagyon jó srác, nekem biztos barátom lett volna.. Jerzy azért nem idegbeteg.. Gombi nagyrészt udvarias, szerette is mindenki.. Alekoszon semmi érzelem nem látszik.. Béci a legfegyelmezettebb villalakó..

Szerintem ugy általában a nőket nem szabad összeengedni, hihetetlen pletykásak, és bármilyen kapcsolatot szét tudnak verni..

KISCSILLAG 2011.03.06. 10:20:33

@Szentpeter:

oké, látom nem vagy elfogult a férfiak irányába, és a háborúkat is biztos, hogy nem a férfiak csinálják, hanem a nők. Gratulálok.

Egyébként a legnagyobb pletykafészkek mindig is a férfiak voltak, igaz ők azt tudományos beszélgetésnek könyvelik el.

KISCSILLAG 2011.03.06. 10:22:23

@Szentpeter:

Egyébként Olivért én is bírom, csakhát terrort tartott a házban, magyarul mindenkit terrorizált, de ettől még szórakoztató is volt, csak ne kelljen egy fedél alatt lakni vele. A tévéképernyőn keresztül egész elviselhető.

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 10:25:18

@avanivi:

De, a Zsuzsi megmondta neki.

A többi meg csak nyavalyog, halálfaszára küldés helyett.:))

Nem baj, biztos jó játék napjában 15-ször nemet mondani ugyanannak a nyominak.

Szentpeter 2011.03.06. 10:35:11

@KISCSILLAG:

Nem ezt mondtam.. egyik sem tökéletes, sem a férfi sem a nő..

De a kapcsolatok tekintetében a férfiak sokkal összetartóbbak.. és finomabban kezelik a barátságot..

Desperatefan14 2011.03.06. 10:54:36

@Sólámpa: Ja nem akar Olivérhez hasonló "celeb" lenni, de tiszteletdíjat azt kér.. aha.. Tegnap a Belevalóban sztem úgy érezhette megint a villában van, Oli beszólt neki hogy Ildikém tudom hogy szereted az alkoholt, erre Ildi csak vihogott...

sannya 2011.03.06. 11:01:33

szerintem joreggelt???

sannya 2011.03.06. 11:05:06

@KISCSILLAG:
"Én csak azt állítom, hogy az átlag nő intelligensebb, mint az átlag férfi..."

ja,es annyira inteLigens vagy,hogy egybol ennel kezded a mondatot...
aaaaaaa...
gyermekeim az Urban...
:(

azt hiszem tobbet nem jovok erre...
nem eleg,hogy ket-harom egybites troll verig vedi a vedhetetlent(petercs,kiscsillag es tobbi alkesz es eva fan,mind a harom,ha mindenki szembe jon az autopalyan,akkor valoszinu nem ok a hulyek...es itt nagyon ez megy)mar olyan szinten megy a derogalas,hogy az faj...
no,eg veletek...
van nekem ennel jobb dolgom is...

==T== 2011.03.06. 11:06:36

@mézescsók: Szandi egy primitív és gonosz véglény, akit a csatornából húztak elő, és a villaléte után oda is fog visszacsúszni.

2011.03.06. 11:12:18

@sannya: ne csináld már Sannya!!!!! És mi van a csendes többséggel?
Kivel dumálom meg a hétvégi meccseket? :)))))))

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 11:13:48

@sannya: Na ne má' tesó! Átesel a lótető másik oldalára! Én pl. annak ellenére élvezem petercs Éva-fanságát, hogy feláll a szőr a hátamon, ha meglátom a borzit!
Ez itt ugyanolyan műsor, mint az összefoglaló, csak ezt mi csináljuk, akik ugyanolyan tökéletlenek vagyunk, mint a putrisok!

Eznemsemmi 2011.03.06. 11:16:38

@sannya: Nabazmeg... :)
Én egyformán kedvelem Alekoszt és Bécit is (abc sorrendben írtam), Éva pedig antipatikus számomra. A te értékrendedben én hova tartozom?

Albino Vernyul 2011.03.06. 11:20:46

@kérődzőgiliszta: Tokeletlenek vagytok..?! Nahat, tessek osszeszedni magatokat, ez tarthatatlan...:)

KISCSILLAG 2011.03.06. 11:22:55

@Szentpeter:

Felteszem, hogy férfi vagy és férfi barátságokat istápolsz, én nő vagyok és női barátságokat istápolok, de nem jutna eszembe, hogy kisebbítsem a férfibarátságokat, fel sem merül, bár ha jobban belegondolok, tanúja voltam nagyon nagy férfi barátságok szétesésének, viszont ehhez képest nekem még az általános és gimis kapcsolataim is megvannak, de még ebből sem akarok levonni olyan következtetéseket, hogy a férfiak kevésbé képesek tartós barátságokra, vagy hogy durvábban kezelnék egymást.

A villalét egy különleges helyzet, szerintem alapjáraton nem természetes, illetve egészségre káros, hogy a cél nem a közösség egyben tartása, és mindenki integrálása, hanem, hogy a tagokat egyenként kiszavazzák maguk közül! állandóan ellenséget kell keresniük, állandóan azon kell agyalniuk kitől és hogyan, milyen sorrendben szabaduljanak meg, és nem azon, hogy kit hogyan tartsanak meg a közösség számára.

Ez egy kegyetlen játék, csak már hozzászoktatták a közönséget, és ezért nem tűnik fel már senkinek, hogy mennyire gáz, hogy ezt természetesnek vesszük, hogy ebben a játékban egymás kifikázása, kinyírása az eszköz a célhoz, szemben azokkal a típusú versenyekkel, ahol a főnyereményhez való úton nem kell azok ellen fordulnod, akikkel együtt élsz..

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 11:27:39

@sannya:

Aszitted csak úgy lelépsz isten hírével, Öreg???:D

Hűűűűjeeee!:)))))

Tessék, egy kis lelki gyakorlat neked: hagyd figyelmen kívül a trollokat.
Tudom, nehéz, de kis gyakorlással menni fog, meglátod.:D

Szentpeter 2011.03.06. 11:31:08

@KISCSILLAG:

Ez a játék a barátságról, és az alkalmazkodásról szól.. persze attól hogy sziveket dobálsz a nézőknek még nem nyered meg a játékot..

De a benti életben az marad erős akinek barátai vannak, ha barátod van vagy szerelmed jobban elviseled a bentlétet..

Ez a jelőlések alkalmával is sokat jelenthet..

A játékban mindenki taktikázik, mert az is taktika ha egész nap kolbászt zabálsz..

Ha mindennap dührohamot kapsz, rosszul játszol, persze ettől még nyerhetsz, mert a nézők fognak birálni..

vitek 2011.03.06. 11:38:39

@KISCSILLAG: mi a címe, ki az írója ezeknek a könyveknek és cikkeknek?

2011.03.06. 11:41:47

@sannya: tipikus női bosszút terveztem ellened, ha tényleg itt hagysz bennünket, gondoltam bosszúból a Juvénak fogok szorítani ellenetek, de látom erről lekéstem, a Milán nyert Torinóban. :)
Az inkriminált véleményt, amit tényleg erőszakosan próbálnak lenyomni a torkunkon, hogy ezt mennyire utálom!!!! szóval az inkriminált vélemény, talán azokra a kutatásokra alapozódik, hogy az IQ-szint felmérések során a nők átlagban egyenletesen teljesítenek, a férfiaknál nagyobb ingadozások vannak, tehát több a kiugró teljesítmény lefelé de felfelé is. Ettől az eredmény ugyanaz, de nem vagyok a téma szakértője.
Nézz rá az avataromra! (van női párja is).
Én abban a kitűnő helyzetben vagyok, hogy egyik munkahelyemen én vagyok az egyetlen nő. Nagy ajándék a sorstól, főleg, hogy befogadott állapotban létezhetek ott.
Nagyon bírom a nagy ötletelések idején, hogy képviselhetem azt az empátiát, ösztönösséget, amit egy nő hozhat, és odavagyok attól, mennyire másként közelítenek meg a srácok egy problémát.

Albino Vernyul 2011.03.06. 11:53:49

Ha nem a nezok szavaznanak, Eva az elsok kozott selejtezodott volna ki.. Ezt azert szogezzuk le.. Nem azert, mert a tobbiek gonoszak lennenek, hanem egy dolog nezokent rohogni a dolgain, mas dolog osszezarva lenni vele, es elviselni a lenyet.. Alek is bajban lett volna, ha igy kezd be a noknel, mint ahogy itt bekezdett... Oli se engedhettte volna meg maganak azt a manipulativ stilust, amit vitt... A tegnapi jatek ebbol a szempontbol volt erdekes, megmutatta, hogy kik azok, akikkel egyutt lehet elni, es kik azok, akik a csoporton bellul folyamatos problema forrasok, illetve esetleg a csoport egy reszenek nincs hozzajuk semmilyen kotodese.. Erdemes megnezni a lista ket veget, erdekes dolgokra lehet jutni...:)

dr. gernika 2011.03.06. 12:05:54

@sannya: Ne hagyj már itt minket velük. :S

genevieve 2011.03.06. 12:11:31

@Albino vernyul:
tényleg hihetetlen ez a pasi......

genevieve 2011.03.06. 12:12:07

@sannya: szia:-)

ne már ez a hülyeség:-(

2011.03.06. 12:17:56

@genevieve: én küldtem neki külön üzenetet, de félek nem jut el hozzá. :(

genevieve 2011.03.06. 12:19:17

@beebeer: szerintem müködik az üzenetküldés, az enyém is eljutott hozzád:-)

2011.03.06. 12:37:47

@genevieve: igen, de csak akkor, ha bejelölöd az e-mail értesítést, nem?
Na, mindegy, én sajnálnám, ha Sannya itt hagyna minket, remélem még átgondolja.
Kitől tájékozódhatnék egyébként a Zöld-foki szigetek klímájáról, egyébként?

Büszke_troll 2011.03.06. 19:45:14

@KISCSILLAG:
De kijavítalak, mert butaságot írsz.

Azt soha nem gondolta senki, hogy az átlag nő intelligensebb, mint a férfi.
Azt valóban jól írod, hogy a férfiak esetében szélsőségesebbek az értékek, vagyis több az idióta és a zseni is a férfiak között (mint a nők között).

Ettől az átlag lehetne egyenlő.

De az újabb kutatások azt mutatják, kis mértékben ugyan, de a férfiak átlaga az iq tesztek alapján, magasabb mint a nőké.

Természetesen ha linkelsz a te álláspontodat bizonyító kutatási eredményt, megváltoztathatom a véleményemet, hisz ez az én IQ-mat nem változtatja.

Tessék, egy engem igazoló cikk:
www.geographic.hu/Tudomany/2005/08/A_ferfiak_okosabbak_mint_a_nok

KISCSILLAG 2011.03.07. 08:35:27

@Büszke_troll:

A neved és érvelésed önmagáért beszél, egy kisebbrendűségi komplexusban szenvedő szexista troll vagy.

Tehát nyugodtan nyeld le és próbáld meg megemészteni, lassan mondom: (mark my word): az átlag nő intelligensebb mint az átlag férfi.

Jól rágd meg, hátha most eljut az agyadig.

KISCSILLAG 2011.03.07. 08:42:56

@KISCSILLAG:

elfelejtetted elolvasni az ajánlott cikked végét te büszke troll:

"Ismeretes azonban, hogy az IQ-teszteken jellemzően az a csoport teljesít a legjobban, amelyik a leginkább hasonlít a tesztet összeállító személyek csoportjára. Vagyis ha a tesztet fehérek állítják össze, magasabb értékeket fognak mérni a fehér lakosok körében, mint a színesbőrűeknél. Így könnyen elképzelhető, hogy ha nők által összeállított IQ-tesztet alkalmaznának, bizony az erősebb nem tagjai maradnának alul"

mondjuk az utolsó mondatot átírnám, és lecserélném az "erősebb" nemet a "büszke trollok" nemére...

az átlagnő magasabb intelligencia értéke úgy jön ki, hogy a kiemelkedő intelligenciájú férfiak sajnos nem tudják kompenzálni a túlságosan alacsony intelligiánciájú férfiak tömegét... kapis? Még a saját, férfiak által felállított kritériumaik szerint se...

csókolom..
süti beállítások módosítása