Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X77

2011. március 04. 09:30 - Hódos Hajnalka

MegLepke frappánsan összefoglalta a tegnap látottakat: „szarul kezdődött, gázul végződött, a kettő között meg erőlködés”. Nem vagyok nyugodt, ki tudja, mi vár rám ma, a francnak van kedve péntek este Jerzsi kolon-hidroterápiáját nézni, márpedig tegnap új időszámítás kezdődött, a pikáns jelenet ezentúl bármit jelenthet. Na jó, azt én sem gondoltam, hogy a Kilenc és fél hét hűtős jelenetét látom viszont, és tudom, hogy Mickey Rourke sem kiizzadja magából, amit ki kell, mégis váratlanul értek az események. Tibinek sem volt könnyebb, mint most nekem, a könnyebb utat választotta, elmenekült Junior mellől. Mintha magamat látnám, ahogy hónom alatt a kis petyerkámmal hurcolkodok az éjszaka közepén a nappaliba, csak én nyüszögök is közben, kicsit később anyázok, mert a cseléd megint elöl hagyta a vasalódeszkát, persze belerúgok, aztán rálépek a gumicsontra, rosszabb esetben a sípolós nyuszira.

A fürdőben Junior összeesett gégéje és horkolása a téma, egészen addig, míg Laci ki nem lép a klotyóról. Tibi aggódik, mert ugyanazt ette mint Laci és ezzel a vegyi fegyverrel népeket lehetne elüldözni a hazájukból. Csodálja, hogy nem kellett tatarozni. Cseppet beszélgetnek még a szarszagról így reggeli előtt, aztán Tibi megint Lacit savazza, aki a nappaliban számolgatja a széjjel-szana hagyott üvegeket. Ez egy műsorszám, ezzel felléphetne a cirkuszban. Folytatódik a slágergyártás, Anikónak egyszerűen ott nem megy fel a hangja. Már amennyiben ezt hangnak lehet nevezni. Az a jó, hogy a Béci meg mindenki segítőkész és nem azt mondják, hogy hú de szar, hanem tényleg segítenek. Szandika meg csak rázza a fenekét. Junior elégedett, ez a klikk egy nagyon erős klikk, főleg, ha azt nézzük, hogy nem is voltak klikk idáig, a zene miatt alakult ki egy különböző klikk, de az igazi Klikk, aminek a neve is Klikk, az a miénk. Érti mindenki, ugye?

Alekosz is elégedett, hatalmas lesz ez a produkció, apukám, nemzetközi színvonalú! Hát már most röhögök! A hasukat fogják fogni! Nem tudom, én eddig a fülem fogtam. Be. Ezzel az Anikóval csak a baj van, most meg nem hallja az egyet. Azért mutatom, egy-két-há-négy-szünet, akarom hogy tudd a lét a tééééééét, aztán jön az övön aluli ütés, Anikó MÁR nem jár énektanárhoz. Felsikoltok, járt? És hova, veresegyházi asszonykórushoz? Hát Jerzsi sem egy rapper, hanem Jerzsi Lengyelországból. Nem vittük túlzásba, négy sort kapott. Junior eredeti elképzelése egyékbén is az volt, hogy majd ennyit mond: aha, jeee! Ahhoz képest túlteljesítette magát a négy sorral. Kis énekelgetés, aztán zárul Tibi és Junior mókatára, elmennek zenét keverni, mi meg hallgathatjuk a balhét. Évának szorongása van, szar passzban van, be is döglött kabátostul az ágyba szipogni. Nem akarom, hogy lássák. Ezen a hülye párbajon idegeskedek már mióta. Vissza akarok jönni, csak erőt kell gyűjtenem, nem láthatnak így!

Szandival kéne beszélni. Jerzsi nem akarja rárakni a jelet. Nem akarom, hogy azért maradj kinn, mert mi taktikázunk. Szandi megsértődik, nem érti, miért ilyen birkák, Bécit győzködi. De most ő akar, a csóró, ő akar jampizni meg megmutatni hogy itt mi a fasz van, de nem lesz semmi, mert tiplit vág, érted. Ha az Éva visszajön, két hétig védett lesz és nem robbantjuk már ki innen soha! Én szeretném a legjobban, hogyha már nem lenne itt, elhiheted, válaszol Béci. De akkor miért kell egy olyan emberre rakni, akit tudtok, hogy kiesik? Nem értem ezt a logikát, erősködik Szandi. Béci megígéri, hogy beszél a többiekkel. Éva legszívesebben egyből kettőt vinne. Alekosz próbál Éva helyett gondolkodni. Szandi vagy Jerzsi, ez a kettő, nem tudom, melyik lenne a jobb, mert ha a Szandi most nem megy, akkor utána én megyek vele, mondja Alekosz. De nem akarok vele, mert egy ilyen közönséges, ordenáré. Megkönnyítenéd az én helyzetemet is, ha most kivinnéd és kinn hagynád, mondtam, Szandi csak addig van itt, amíg nem megy párbajozni, ennyi. Közben a csirkecsontokat szopogató Szandi hálát ad Istennek, mert Jerzsi vigyorogva közli vele, rárakja a jelet. Jerzsi kizárta azt, hogy kint mit gondolnak és csak azzal foglalkozik, ami bent van. Halleluja.

Benned csalódtam a legnagyobbat itt bent a Villában, mert mi barátnők voltunk, sőt az Alekosszal is barátságot ápoltál, kezdi Éva a mondókáját, a másik felének se füle se farka. Sokszor jöttök ezzel a bizalom dolog kérdéssel illetve egyéb dolgokkal, nem tudom, már nagyon sokszor megbeszéltük ezt a dolgot, ez az eltávolodással kapcsolatos dolog, hogy az Anikhoz úgymond közelebb kerültél. Úgy gondolom, hogy nagyon sokszor kiálltunk egymásért, nem azért álltam ki melletted, mert viszonzást vártam, hanem azért, mert végtelenül megszerettelek téged. De a végtelen szeretet meg a zigaz baráccság a Villában maximum két hétig tart. Úgymond. Szandi se marad adós, nem szereti, amikor kirobban a balhé, de ő nem kezd el hangosan a fürdőben beszélgetni, hogy milyen görény ez az Éva és jó lenne már, ha hazatakarodna, ő nem ilyen. Te is tudod, mi a probléma, ebből volt nem egyszer, nem kétszer vita, nagyon remélem, hogy az Isten megadja, hogy jövő hét végén ezt meg tudjuk beszélni. Képes lennél magadra tetetni a jeleket, hüledezik Éva. Figyelj, más azért magamra rakatni a jelet, mert haza akarok menni és más azért, ami igazi taktika. Ott kezdődik a taktika, hogy igen, magamra rakatom a jelet azért, hogy kivigyek azt, akik akarok. Éva szerint ez gusztustalan féreg dolog, aztán nekimegy Anikónak.

Anikó egy végtelenül kapcsolatromboló személyiség, ami abban nyilvánul meg, hogy voltál ugye a Béciékkel, utána most jött a Szandika, ott volt az Olivéres dolog. Amikor egyedül érzed magad, akkor olyan embereknek a kapcsolataiba rondítasz bele, ami nem egy szimpatikus dolog és igazából ennyi. Anikó meg úgy gondolja, hogy Éva a kameráknak és a nézőknek játssza meg magát, ezért változtatja a véleményét. Éva gyökér, nemcsak ehhez a játékhoz, de az egész élethez is. Életképtelen vagy és nem vagyok kíváncsi a reakciódra. Te beszélsz, huszonkét évesen? Anikó szerint pont ez a durva, hogy Éva meg huszonnyolc évesen ennyire gyökér. Végiggondolom, a vitáim során hányszor hivatkoztam a koromra, egyszer sem, durvus, mi? Szandika elrángatja Anikót, a fürdőben ünneplik magukat. Éva feje mindjárt szétrobban és minden hajas lesz. Már megint nekem támadnak, hát nem hiszem el! Alekosz próbálja terelgetni, de Évára kár szót pazarolni, nem figyel és csak azt hallja meg, amit meg akar hallani, azt is kétszer átszűri, beszélgessen vele, akinek hat anyja van. Az a helyzet veled, legszívesebben azt mondanám, hogy legyél okosabb, de az meg azért nem jó, mert ha nekiállsz gondolkodni, akkor pont azt veszíted el, ami vagy. Ha azt tanácsolom, hogy legyél megfontoltabb, az nem te vagy. Ha meg olyan vagy, amilyen, a jó gondolataid füstbe mennek.

Amíg Alekosz fényesre nyalja a bölcsek kövét, Szandika Lacit győzködi, hogy tegye rá a jelet. Anikó csitítja, te is tudod, mi az emberek véleménye. Felháborító. Te, legyenek felháborodva, de én akkor is kiviszem az Évát. És vissza fogok jönni! Hajrá, Szandál! Évának remeg a keze az idegtől, na, milyenek a megérzéseim? Mindent megérzek! Ha ilyen jók, akkor azokat tartsd kordában, kezeljed. A jó megérzéseket agyonütöd a viselkedéseddel. Akkor fog kiderülni, milyen megítélés alá esel, amikor kimész párbajozni. De ha visszajössz, megnézem az arcokat! Vannak itt, akik sokkal gyengébbek nálam, körülöttem zajlik az élet! Szandi is balhés meg én is. Balhés és balhés között is van különbség. Lehet valaki balhés úgy, hogy színes is közben, meg lehet valaki úgy is, hogy tök ciki az egész. Szandi egyáltalán nem színes. Közönséges és csúnya. Anikó meg egy két lábon járó lyuk, dühöng Éva.

Amíg a tyúkok kárálnak egymásra, Jerzsi és Gigi egymással foglalkoznak. A pikáns jelenet Jerzsi hosszú másodpercekig tartó puppolásával kezdődik. Azzal is folytatódik, vagy mélyre hajol, vagy az a piros puff túl nehéz és megemeli magát, de újra előtörnek belőle a szelek. Valami bélrendszertisztító kúra kellene. A fingásaidra? Méregtelenítened kell, az durvus. Muszáj, mert ez katasztrófa. Amikor saját magamtól beájulok, az gáz. Ciki erről beszélni, de annyit mászkálok már ki az udvarra, hogy ne legyen benn bűz. Miután kitárgyalták, hogy Jerzsit bántják a szelek, bebújnak a takaró alá, jól be is hernyózzák magukat, nekem Gigi helyében lennének fenntartásaim, de hát tudjuk, hogy az igaz szerelem hol kezdődik, ugye. Kicsit megkívánták egymást, jobbról-balról, lentről-fentről, kézzel, mindennel, de ennél többet Gigi nem árul el. Jerzsi igen, a szó szoros értelemben szexen kívül minden volt. Hát kérem, Clinton és Monica óta tudjuk, hogy ovális szex nem szex. Azon kívül, hogy lehet-e a kecskével, van valakinek kérdése? 

Köszönöm S-nek a képeket. Légszív, légpuszi, légminden.

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruzs54 2011.03.05. 10:06:39

helyesbítek:melyiknek milyen a külseje.

ruzs54 2011.03.05. 10:13:22

anikó is sok mindenre másképpen emlékezik vissza,más képpen ecseteli a saját viselkedését tibiék kérdéseire válaszolva mint azt előtte láthattuk.pl:az olivérhez való viszonyát szépen kipolírozta mára.holott gigivel való bizalmas beszélgetéséből homlok egyenest az ellenkező jött le,mint ahogy most nyilatkozik.

csicserierika 2011.03.05. 10:31:09

@Albino vernyul: arra gondoltam, hogy eléggé Ani elevenébe tapintottak a rávonatkozó versszakkal. Máskor ilyenkor már jön: soha többet nem állok szóba veled:) stb..stb..

beacska 2011.03.05. 10:36:54

@Hódos Hajnalka: kösz, Hajni! közben elmentem alunni, de ma átgondolom. Amúgy nem kaptunk faszenet, nincs szezonja, de amúgyis inkább a konyha. Asszem hústű nélkül állok neki, mert már elég késő van, lassan vacsora lesz belőle.
szóval, köszi, megpróbálom a legjobbat kihozni belőle ;)

fraulein praxa 2011.03.05. 10:41:36

@K.Tomoceusz:

nem létezik... szerintem alacsonyabb.
165 lehet maximum.

ruzs54 2011.03.05. 10:46:02

@csicserierika: szívesen:)az inda gondodhoz nem tudok érdemben válaszolni,you tube-val kapcsolatban, szintén nem,de keresgélj:)

nyanyanya 2011.03.05. 10:49:00

O Hajni latom nem te kaptad meg az Eden Hotelt..:( sajnalom, lehet ugy meg meg is neztem volna belole egy reszt:D

mama ottmarad 2011.03.05. 10:53:46

@ruzs54: jól hallottam, hogy Éva beLsőséges viszonyt mondott, kétszer is?
A belsőség a máj és az epe, hát hol tanultak ezek magyarul? Milyen egyetemen milyen Havas mellett?
Persze, biztos ő is majd a médiában akar úgymond elhelyezkedni.
Belsőséges, baszod... ez rosszabb, mint a helység-helyiség, mert még ki is nevetteti magát vele.
Hosszú a felvétel, és uncsi, remélem, nem adja le egészben a retek. Mindegyok játsza az eszét.
Kint süt a nap, kék az ég, tavaszodik, inkább kimegyek. De köszi a filmet, tanulságos lehet egyszer, tegyük el.

mama ottmarad 2011.03.05. 10:56:12

@mama ottmarad: ebből is látszik, hogy 0/24-ben nem színészkedhetnek, de a külvilágnak már az első alkalommal. Ezt az összes kieső produkálta. Fujj.

K Tomoceusz 2011.03.05. 10:59:59

@fraulein praxa: Már nézem az éjjeli felvételeket . Még nem mutatták LLJ lábát , lehet hogy tűsarkúban 170 .

K Tomoceusz 2011.03.05. 11:01:16

@mama ottmarad: Van belsőséges viszony , de azt ne a májnál keresd , hanem 20 centivel lejjebb .

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.05. 11:08:40

A Klikk olyan mint egy gyenge falusi együttes vagy mint Győzike legújabb koholmánya!

A Kultúrcsürhe produkció még rosszabb :(

K Tomoceusz 2011.03.05. 11:14:55

@Myta: Klikk együttes 102ezer megtekintés , Kultúrcsürhe 70ezer . Végre valamin nem kell vitatkozni , Anikóék verték Gigiéket .

Lanois 2011.03.05. 11:15:59

@Myta: ha nem tetszik miért nézed?

Lanois 2011.03.05. 11:17:27

@K.Tomoceusz: Nem írom azt, hogy én ezt előre tudtam, pedig előre tudtam.

Kata Marán 2011.03.05. 11:17:38

@mama ottmarad: Én is ezen röhögök, meg hogy némelyek szerint Úgymond hűde intelligens. Lehet, de mihez képest?

ruzs54 2011.03.05. 11:18:26

@mama ottmarad: szívesen:)meg kell néznem még egyszer,mert közben tettem vettem,néha oda figyeltem,de biztosan ugy van ahogy írtad.

fraulein praxa 2011.03.05. 11:22:47

@K.Tomoceusz:

szerintem buffaloo-ban volt, csak a hosszú szárú farmer eltakarta...

csicserierika 2011.03.05. 11:33:47

@K.Tomoceusz: mert többször kell meghallgatni. Ilyen mélységeket és magaslatokat , nem fogad be olyan egyszerűen a magunkfajta .

the sandwich maker 2011.03.05. 11:38:33

megírja nekem valaki kedves, hogy áll a szavazás a világslágerekre? (nem gyün be a honlap)

ruzs54 2011.03.05. 11:38:57

@mama ottmarad: eeegen,belsőséges volt az iszonyuk DDD. megnéztem még egyszer:)

KISCSILLAG 2011.03.05. 11:42:38

itt a kultúrcsürhe dal jó linkje, Alekosz nagyot alakít benne, mint házmester, csak a slagot felejtették ki a kezéből...

www.valovilag.hu/video/120419

ruzs54 2011.03.05. 11:42:42

@Retardált Légpisztoly: klikk 22,5%.kultúr csürhe 77,5%

KISCSILLAG 2011.03.05. 11:43:59

ja, és Gigi most először tetszik, mint ápolónő..

www.valovilag.hu/video/120419

ruzs54 2011.03.05. 11:45:50

@KISCSILLAG: az csak slagocska ami néha a kezében van(szandika elmondása szerint)

the sandwich maker 2011.03.05. 11:47:13

@ruzs54: köszipuszi!
Mindig a kisebbséghez tartozom, szerintem az a kultúrcsürhe egy vállalhatatlan kultúrbarbárság volt, de mindegy. :D

K Tomoceusz 2011.03.05. 11:50:06

@KISCSILLAG: Lenne az a csaj többször is jó , csak azt a nyomi bátyját kéne kiszavazni mellöle . Mondjuk ezt már meg lehetett volna tenni januárban is , sokkal több Gigifan írkálna itt .

ruzs54 2011.03.05. 11:51:07

@Retardált Légpisztoly: ez kell a népnek,dínom-dánom.addig se a cukor, kenyér,üzemanyag árral foglalkozik.

maghozo 2011.03.05. 11:52:00

@Retardált Légpisztoly: Azért mert csak egyszer hallgattad végig . De 4-szere már egész más a hatása . Próbáld újból hangterápiaként .

beacska 2011.03.05. 11:52:44

nnna, aludtam egyet a tegnapi dalokra: végül is az lett belőle, ami menet közben látszott: LLJ kreált egy új trendi teamet, írt hozzá egy slágergyanúsnakvélt zenét, és tűrte, hogy a lakók kicsit belerondítsanak (végig igen komoly arcot vágva). KTibi pedig végig gitározta a hetet, megírták közösen a szöveget egy meglévő zenére (gondolom, a Christalban (abban volt???) sem volt túl aktív anno), és elbohóckodták.

A dologban az az érdekes, hogy lám, Laci és Gigi is képes volt jól érezni magát, nem görcsölt rá a feladatra. Levonnám az ebből következő konzekvenciát, de csak magamban teszem, mert még a Béci Fan Klub nekem esik, és elharapja a torkomat :DDD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.05. 11:57:07

@beacska:
pont azon gondolkodtam, hogy így ezt a négyest bírnám a végére:)
Alek Éva Gigi Laci valahogy így nem idegesített egyik sem:)
a másikok meg igen:)

the sandwich maker 2011.03.05. 11:59:26

@maghozo: most hallgatom másodjára, és még mindig szar. de meglátjuk mi lesz 4 után (akkora egy mazochista vagyok). de ezek megfogják a ritmust és addig tapossák, míg teljesen ki nem múlik.
@ruzs54: hát ennél még a szabolcsi sátras esküvőkben is különb a muzsika, még a mulatós szót se merném rá használni.

beacska 2011.03.05. 12:01:18

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ugye? szerintem is aranyosak voltak. (egy kis Éva-Alek zsörtölődés belefér-a többieket sem rázta meg)

amúgy remélem, ma este élőben fogják mutatni, amikor közlik velük az eredményt. A Klikk-ből 3-an igen nehezen viselik a vereséget. :DDD látszott rajtuk, hogy már borítékolták maguknak a győzelmet. kac-kac

beacska 2011.03.05. 12:02:49

@Retardált Légpisztoly: szerintem nem kéne ennyire rágörcsölnöd a zenei mondandóra. feladat végrehajtva, buli lefuttatva, oszt' jónapot.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.05. 12:04:29

@Retardált Légpisztoly:
de a szövege jó, Alek meg zseniális itt is:)

@beacska:
na csak óvatosan, ne kiabáld el az a győzelmet:)

beacska 2011.03.05. 12:05:55

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: óóóó, nem kell félni (nagy legyintés)
:DD

Albino Vernyul 2011.03.05. 12:06:00

@csicserierika: Ezt poennak vette.. Azert ki lehet am silabizalni mi a poen, es mik a direkt tuskek.. Mi csak pillanatfelveteleket latunk, abbol probalunk kovetkeztetni.. Ok folyamataban erzik, hogy eppen milyenek a viszonyok, es kitol mi poen, es mi tuske..

maghozo 2011.03.05. 12:07:02

@Lanois: @Retardált Légpisztoly: Azért nyomhattátok volna az éjjel a szavazást a klikkre . Mostmár nekem itt hiába dicséritek cart se ér .

K Tomoceusz 2011.03.05. 12:07:10

Évánk nem kapott egy fonogram jelölést sem , szomorkodik az ágyában kirakott csülkökkel . Már balhézni sincs kedve , aggődom érte . Gyorsan be kéne küldeni hozzá egy kémikust .

genevieve 2011.03.05. 12:10:35

@maghozo: ne aggódj, nem ez a szavazás lesz a mérvadó:-)

@K.Tomoceusz: te se aggódj estig hozni fogja a szokásos formáját:-)

the sandwich maker 2011.03.05. 12:11:24

@maghozo: mert már nem lehet szavazni? tegnap szavaztam egyszer, de mire nekem betölt az az oldal, lemegy a hold, úgyhogy engem itten csak ne vádolgassál érdektelenséggel tesó!

@beacska: a zenei mondandóról még egy szót se szóltam, csak a formát kritizáltam. de bocsánat, mindig ráizgulok a zenei kérdésekre, legyen az bármilyen szar is.

Albino Vernyul 2011.03.05. 12:12:02

@beacska: A VV-s szavazas elegge furcsanak tunik szokas szerint.. A Velvetes kiegyenlitett, es valaki emlitette a nezettsegi adatokat, az is a Velveteshez hasonlit...:

Melyik csapat dala jobb?
* 1261 A Klikké
* 1076 A Kultúrcsürhéé
* 1199 Mindkettő borzalmas

KISCSILLAG 2011.03.05. 12:12:22

@K.Tomoceusz:

te ezt hol látod? valahol mutatják az éjszakai felvételeket?

KISCSILLAG 2011.03.05. 12:14:12

ez a Kultúrcsürhe klipp linkje

www.valovilag.hu/video/120419

más a nézettség, és más a szavazás...

hol a velvet szavazás linkje?

maghozo 2011.03.05. 12:14:45

@K.Tomoceusz: Ez nem az ő hibája :) Inkább a többieket kellene 4 napos jobb agyféltekés rajzolós terápiára küldeni .
Javulna a térlátásuk és Évával való kapcsolatuk is átértékelődne .

ruzs54 2011.03.05. 12:16:50

@K.Tomoceusz: jót röhögtem most is..DDD..köszi

ruzs54 2011.03.05. 12:18:08

@K.Tomoceusz: jót röhögtem most is..DDD..KÖSZI

beacska 2011.03.05. 12:18:55

@Albino vernyul: ha szavazni akarnék, nem a Velvetesre mennék. Minek? Az RTL-esek nem azt az eredményt hirdetik ki, akkor meg mire való???

maghozo 2011.03.05. 12:21:59

@beacska: Szívatásnak ! Minden online szavazáson amint megfigyeltem a gonosz győzedelmeskedik .

Lanois 2011.03.05. 12:22:07

@maghozo: A click így is nyert nem?

beacska 2011.03.05. 12:22:29

@K.Tomoceusz: látom, Szandikáról megint nem sikerült olyan képet berakni, ahol részt vesz bármiben is. Kíváncsi lettem volna a ruhájára :(

beacska 2011.03.05. 12:23:10

@maghozo: miért, ennél ki a gonosz??? és miért is???

the sandwich maker 2011.03.05. 12:24:06

@ruzs54: kicsit alul intonál a verséknél, és így hamisnak tűnik, meg némileg túlzásnak érzem Kanye "Gay Fish" Westen a babérkoszorút, de a dobos csávóért mindent megbocsátok.

Kultúrcsürhéből 2-nél többet nem bírtam, ha hazamegyek rituálisan elégetem a Crystal kazettámat.

beacska 2011.03.05. 12:25:45

Én nem értem miért vagytok úgy oda ezért a Klikkért (fejcsóva)

maghozo 2011.03.05. 12:28:27

@beacska: A gonosz az aki majd bemondja a szavazás eredményét :)
@Lanois: Tapasztalatot !

maghozo 2011.03.05. 12:37:18

@Lanois: Az este láttam egy dilinyót amelyik itt mellettem nyomta s még mérgelődött is az eredményen 13 évesen.

maghozo 2011.03.05. 12:40:50

@K.Tomoceusz: Most ért a csülkökig :DDDDDDD ez a filmezés :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KISCSILLAG 2011.03.05. 12:49:38

A klikk dalt nyomatni fogják a rádiókban, mint sláger, mert benne van a show jelszava: a "lét a tét", és benne van a klikk szó, ami szavazásra buzdít.. ilyen szempontból nyerő..

A másikat legfeljebb kabarékban fogják nyomatni.., vizuálisan a Kultúrcsürhe a jobb persze, mert működik benne az irónia, az egész félproli, szétcsúszott, lecsúszott élet ott van benne, amint csillogásra vágyik, és ehhez bevonul egy diliház-bortön-laktányába jakuzzival és szalámival...

szóval a mondanivaló igazsága a kultúrcsürhében van, a klikk-dal az lét a tét alapillúziót építi tovább giccsmennybe mártva..

mindenesetre Anikó üstökösként emelkedik a magosba, eddig is lehetett tudni, hogy ő fog legtöbbet profitálni a showból a csajok közül...

MegLepke 2011.03.05. 12:52:59

@beacska: helloka! Láttam, várom a fejleményeket.

K.Tomoceusz meg hűtheti be a pezsgőjét, mert ma nem nagyon leszek.:)

KISCSILLAG 2011.03.05. 13:01:43

@K.Tomoceusz:

Hát én sohase tenném a cipőmet az lepedőre, vagy egyáltalán az ágyra, igaz az asztalra se... még a vonaton is előbb leveszem a cipőm, ha az ülésre akarom tenni a lábam...

Igaz nem járok magassarkúban, abban piszkosul elfáradhat a láb...

de nem ez volt az érdekes a részletben, hanem hogy az Éva és a Szandál szóba álltak egymással... na nem volt az egy csevegés, inkább távolságtartó, és hideg, de mégis, csodálkoztam..

Mindenesetre Szandál már tegnap éjjel panaszkodott Anikónak, hogy nem igazság, hogy minden pasinak csak ő kell, mármint Anikó, úgyhogy megint felágaskodott Szandálban féltékenység,

majd ma este kiderül megvilágosodik e reggelre, hogy még sincs nincs értelme kivinni Évát, aki valójában nem vetélytárs, és a barátja volt, aki sokat támogatta őt, mármint Szandikát.. és inkább visszamondja a jelrakást, vagy már annyira szüksége van a seggrázásra és bevonulásra a kiszavazó shown, hogy már nem tántorodik el a saját hülyeségétől.

Én örülnék, ha hazamenne, nagyon lehúzza az egész házat az állatiasságával..

Lanois 2011.03.05. 13:49:00

@maghozo: bunda. nyilvánvaló. szandika nem véletlenül utalt rá a fellépő jelmezével...

Kata Marán 2011.03.05. 14:18:48

@beacska: Szia, szép napot!Egyiktől sem estem transzba, a kettőt hasonlítottam össze. Az első vitathatatlanul jobb volt, összetettebb, a második kocsmai mulatós. Arról nem is beszélve, hogy a dallam koppintás.

Desperatefan14 2011.03.05. 14:18:56

A VV4 történetében először, a tegnapi dalpremier alatt nekem is tetszett Gigi, sőt még Laci sem idegesített. Lehet hogy rossz csapatban vannak?... Át kéne állniuk Alekoszhoz és Évához..

Albino Vernyul 2011.03.05. 14:19:28

Hajnit ugytunik kiutotte a hetvege...:)

beacska 2011.03.05. 14:26:02

@Kata Marán: nekem a dolog helyi viszonylatával van problémám. Egész egyszerűen az elsőnek nincs köze a benne lévő játékosokhoz. Nem a zenéről, nem a szövegről beszélek, hanem az aktualitásától. Itt vki már emlegette az IHM-et. Volt nekik egy ilyen műsoruk, de ott a Győzike volt, aki összeállított egy "menő csapatot" . Valahogy ez a paródia jutott az eszembe róluk.

csicserierika 2011.03.05. 14:31:00

@Kata Marán: nem egy műfaj a kettő. A kultúrcsühe jóval poénosabbra vette.
Csak az én vájt fülemet csapta meg, hogy a Klikk is kb. három helyről ollózta össze a dallamot?

bévé 2011.03.05. 14:31:45

@KISCSILLAG: nem kellett volna szétbaszatnia fejét meg a testét, talán ő is bejönne még valakinek. mire számított amúgy ezzel a fejjel?? érdekes.

maghozo 2011.03.05. 14:54:10

@bévé: Falun ez ritkaságnak számít és megcsodálják .

maghozo 2011.03.05. 15:10:06

@KISCSILLAG: Az érzések belül bennünk vannak és nem a külső körülmények az ok .
Ezért is ez egy kész tanulmány ki mit lát egy műsorban .
Képernyőn keresztüli hatások Uri Geller után szabadon...

maghozo 2011.03.05. 15:14:47

@Lanois: Ha a jelmez a saját választása volt. Szerintem azt a bundát a szerkesztők választották és ő csak elfogadta.

KISCSILLAG 2011.03.05. 15:23:50

@maghozo:

ha most mondok egy csúnyát neked és te ezért megharagszol, akkor azt nem én okoztam, hanem te?

maghozo 2011.03.05. 15:27:59

@KISCSILLAG: Ha érzékenyen érint az én hibám mert a saját lelki békém nem stabil .Ha nem érint akkor az csak a te rossz hangulatod ami itt kifejezésre jutott .

KISCSILLAG 2011.03.05. 15:28:41

@maghozo:

akkor ezek szerint, csak Te létezel és én nem, pontosabban szerinted én is Te vagyok, és Te tkp most magaddal beszélgetsz (csak te vagy), csak magaddal érzés-pingpongozol, ami érdekes, mert én másképp érzem, sőt egyenesen úgy látom, hogy rajtad kívül álló jelenség vagyok...

genevieve 2011.03.05. 15:30:58

huhha,hol a fonal vége?:-)

maghozo 2011.03.05. 15:33:57

Energetikailag így igaz .Egy egység részei vagyunk :)))))Fizikailag teljesen különálló személyiség vagy életed folyamán beépült karakterrel viselkedésmintával ami bármikor szimpla fizikai gyakorlatokkal újraírható .

KISCSILLAG 2011.03.05. 15:39:21

@maghozo:

Kár hogy ez még mindig nem magyarázza meg az "Ént", de isten ments, hogy erről elkezdj magyarázni nekem valamit! tudod, én erről magam szeretek gondolkozni. Köszi!

locsolóember 2011.03.05. 15:49:20

@maghozo:
Szandika outfitjét csak Béci és a Légpisztoly kukazsákstyle-öltözéke űberelte.
De az nagyon.

maghozo 2011.03.05. 15:52:44

@locsolóember: Ahogy néztem őket fénylett is a homlokuk tőle . Elégé izzasztó lehetett így repelni .

locsolóember 2011.03.05. 15:58:04

@Desperatefan14:
Szívesen lennél az ő ápolására szorulva?
A Hit és Becsület ereje meg eltörte azt a rúd szalámit. :)

locsolóember 2011.03.05. 16:04:57

@genevieve:
Persze.
Viszont kinyilatkoztatásnak elsőrangú.

locsolóember 2011.03.05. 16:14:20

@genevieve:
A "vitathatatlanul"-al szemben nem lehetnek. ;)

KISCSILLAG 2011.03.05. 16:27:00

@KISCSILLAG:

Na, felrakták a linket, amelyben Szandál féltékenykedik Anikóra, és kezd rájönni, hogy esetleg nem ő fog visszajönni, ha kiviszi Évát, és talán nem is Évát kellene kivinnie, hanem Anikót?

De talán pont ekkor ébredt rá, hogy Anikó erősebb nála, jobban bejön a férfiaknak...

Persze még visszafordulhatna az úton, ha megmondaná a többieknek, hogy mégse tegyék rá a jelet, nem szállítja nekik Éva fejét levágva ezüst tálon, de lehet, hogy már amúgy se lát magának jövőt a villában,hogy elárult egy barátságot, meg már cikinek érezné visszaszívni az adott szavát, persze meg fogja bánni marhára, ha kiviszi Évát így is úgy is,

ha maradt volna Éva barátnője, és van türelme kitartani a saját jobbik énje mellett, akkor...

na de hagyjuk is, itt a link:

www.valovilag.hu/video/120461

avanivi 2011.03.05. 16:31:09

Most az van, hogy van ídőm, van gépem, van kedvem és mi van ?
Nincs poszt.
Hogy egy klasszikust idézzek " lófasz lesz itt nem poszt"/ pusz-pusz Hajnika/

maghozo 2011.03.05. 16:41:03

@avanivi: Az még semmi .Ezen kívül kihunyt az összes ide írogató a tegnap elfogyasztott irsaitól .

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.05. 19:21:35

@K.Tomoceusz: de csak Anikó hangja miatt :)) Szexi ez az Orbános Mosoly, beleszerettem!
süti beállítások módosítása