Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X69

2011. február 24. 15:30 - Hódos Hajnalka

Szegény Gombi nem is sejti, hogy házhoz ment a lófaszért, annyi esélye van Alekosszal szemben, mint Fekete Pákónak a szépkiejtési verseny döntőjébe kerülni, de aki hülye, haljon meg. Lilut mindenesetre sikerült jól meglepnie, mást aligha. Talán Alekoszt, de ő majd két-három nap alatt összeszedi magát. Csak legyen elég pálinka. Meg konyak. Balhéval indítunk, a főszerepben a beseggelt Éva aki védtelen-érzékenyre itta magát. Kis pizsijében az ágy szélén kuporog, göndör fejecskéjében kattognak a kis fogaskerekek, kibe kössön bele és hogyan, hopp, meg is van. Menjek oda hozzá most? Kihez, kérdi Alekosz. Anikóhoz. Miért? Mit képzel, hogy a helyemet elfoglalja? Elmentél, és én hívtam ide, könyököl fel Szandika az ágyban, én a helyemen vagyok, te koccoltál! Az én helyemet foglalják el amúgy! Nem a te helyed, mert elmentél innen. Persze, hogy elmentem onnan! De akkor meg mit patáliázol? Elmentél? Elmentél. Ide fektettem? Ide fektettem. Akkor mi van? Itt fog aludni. Akkor érdekelt volna, mikor elkezdtél megint szapulni! Akkor nem érdekelt semmi! Szandi, nem akarok veszekedni, nem érdekel a veszekedés. De ki veszekszik? Itt alhatok most, kérdi Anikó. Persze. Akkor holnap megbeszéljük, hogy hogy alszunk.

Ha megfogtad az ajtót, menj is ki rajta, mondja Anikó. Mert? Mert nem vagyok rád kíváncsi. De Ani, most miről beszélsz? Arról, hogy te engem most direkt meg akarsz sérteni, mikor én nem bántalak téged. Miért nem tudsz lefeküdni a helyedre és csendben maradni? Megfogtad azt az ajtót, menjél ki rajta a jó büdös picsába és majd gyere vissza, ha lenyugodtál. Miért, te ki vagy? Ő az, aki tebelőled nem lesz soha, szúr oda Szandika. Lámpaoltás után Éva tovább morog, és ott röhög a helyemen! Na gyere ide, köpjél le, hátha könnyebb lesz. A csajok éktelen röhögésben törnek ki. Éva sértődötten cigizik a kertben, Szandika is kimegy. Hát bazmeg, akkor is szeretlek. Éva beveti az adu ászt, bőgni kezd. Sajnos, ez van. Éva, ha igazán szeretnél, nem kezdenél ki engem, mindig én kapom a szart! Én is úgy érzem! Nagyon fáj Szandi, mikor bántasz, nem értem, miért mondod, hogy engem mindenki utál, pont te, akit annyira szeretek! Na gyere ide, nyomd el a cigit, öleli meg Szandika. Tudom hogy engem senki se szeret, zokog Éva. Dehogynem, Éva. Peter_Cs kommentelőnk.

Éva az éjszaka további részét azzal tölti, hogy hagyjálmárAlekoszozik, holnap szerintem úgy megy vissza a régi helyére aludni, hogy csak úgy porzik az út utána. Béci a másnaposok mantrájával indítja a napot, soha többet nem iszok. Nem kell kinyitni azt a vitrint! Leszarom, jól éreztem magam, vigyorog Gombira. Laci nem vigyorog, szarik az egészre, ő is bebaszik ma kajakra, aztán morogva eltűnik a fürdőbe. Mi volt itt már megint tegnap, kérdezi tőle Gigi, aki csak hangfoszlányokat hallott. Semmi, ordibáltak, veszekedett a Szandi meg az Éva…a piától is meg amúgy is. Lényegtelen, hogy van-e pia vagy nincsen pia, elegem van, itt nem emberek élnek, hanem valami különleges állatfaj. Később Alekosznak is panaszkodik, aki nem hallott az éjszakai eseményekből semmit, mert úgy aludt, mint a bunda. Trikóban. Éva és Gigi hajaznak a fürdőben, Éva örül, hogy megbeszélték Szandikával a dolgokat, a barátnője nem lesz, az Anikóról nem is beszélve, hagyjuk a napraforgót, sose bízott benne. Azért vagyunk ketten az Alekosszal, mert bennem bízik, meg én is benne.

Kezdetét veszi a második parlamenti gyűlés, Laci lemond, mert a tegnap esti események rádöbbentették, hogy elege van az egész történetből hogy harc folyik az alkoholért, nem óhajtja megszabni, ki mit egyen és igyon, aki ezt meg szeretné oldani, vegye át tőle a feladatot. Jerzsit szavazzák meg új miniszternek. Alekoszt váratlanul érte Laci lemondása, ők igen-igen meg voltak elégedve a munkájával. Mindenki ki lett szolgálva, mindenki jól érezte magát, ez a lényeg, hogy a nép jól érezze magát. Szandika szerint túl sok lett adva és most az alkoholról beszél. Ebből szerinte vissza kéne venni. Jerzsi annyit szeretne hozzászólni, hogy ő jól érezte magát, és ő tudott viselkedni. Éva lecsap a mondatra, mint gyöngytyúk a takonyra, ezzel azt akarja mondani a képviselő úr, hogy én nem tudtam viselkedni? Én a magam nevében beszéltem, senkire nem mondtam semmit. Az, hogy maga védekezik, én arról nem tehetek. Alekosz szerint nem célszerű mindig az alkoholból bűnbakot csinálni. Anikó arra fogja és lehet mondani, hogy ezek még a múltkori sérelmek, de kijött volna tegnap este az Évából, hogy takarodjak ki az ágyból, ha nem iszik? Kezdem magam úgy érezni, mintha az anonym alkoholisták kedd esti gyűlésén lennék, ami önmagában nem zavarna, ha nem tudnám, hogy egy valóságsót nézek. Évából kijött volna, mert meg van törve, meg van rogyva! Úgy érzem, hogy itt utálnak és el is mondták többen is. Akkor is, nem esett jól, hogy befeküdtél az ágyamba! Senki ne feküdjön be abba az ágba, hiába hagytam ott a Szandit! Mit mondtam az előbb? Anonym Alkoholisták? Helyesbítek. Óvoda. Abból is a speciális.

Megpróbálják meghatározni, hol húzódik az a határvonal, amelynek átlépéséért már büntetés jár. Kezdünk átcsúszni a Legyek urába, Béci 24 órás elzárást javasol, én tovább mennék, nyilvános akasztás a kertben, talpak égetése fáklyával, kerékbe törés, szögek köröm alá beverése, ehh, nincs ezeknek semmi fantáziájuk! Gombi háborog, mi ez, étel, üdítő, víz? Mindennapos szükséglet? Kezdünk úgy beszélni róla, mintha valami függőség lenne, mintha a mindennapi ételről beszélnénk, márpedig az alkohol nem az! Éva fészkelődik, cigizni indul aztán meggondolja magát és kiáll a parlament elé. Na most elérkezett a pillanat, mikor ide ki fogok állni és el fogom mondani, hogy mi bánt! Én azért szoktam mostanában olyan szinten leinni magam, mert azt érzem, hogy itt mindenki utál, az a legfőbb célotok, hogy kitakarodjak ebből a kibaszott Villából, és el tudom felejteni azt a feszültséget ami mennem van. Tegnap senki nem jött oda hozzám, pedig eljött az a szint, mint a Gombinak vagy a Szandinak, hogy ki akarok menni és az hogy beleröhögtök a képembe, sokkal jobban fáj, mint egy kurvaanyázás. Nem mondhatnám, hogy a többieket meghatotta volna ez a kirohanás, magasról tesznek Évikére, megszavazzák Béci elzárásos büntetését, aztán a sporttörvényt. Mindenki köteles a Szabálykönyvben foglaltakat betartani, a reggeli ébresztő zene után azonnal felkelni, a környezetét rendbe tenni és saját magát riportozásra alkalmas állapotba hozni. Aki nem, arról Béci lehúzza a takarót és felébreszti. Béci előző ötlete alapján azt vártam, azt felnégyelik és kitűzik a kert négy végébe. Felvonyítok a következő napirendi pontnál, szekrények használata, de nemcsak nálam szakadt el a cérnak, Gombi és Jerzsi is unják már piszkosul, idétlenkedni kezdenek. Gigi felfüggeszti a gyűlést, Béci ideges, össze is szólalkozik Gombival. A magam részéről nagyon sajnálom, hogy félbeszakad a gyűlés, mert szívesen hallgattam volna a többi napirendi pontot is, úgymint a konyhaszekrény polcainak leghelytakarékosabb kihasználása, a milyen büntetést szabjunk ki az algákra, ha megpróbálnak elszaporodni a dzsakuban projekt, és számos mókás, szórakoztató ötlet ami eltünteti homlokomról a redőket és önfeledt kacagásra késztet.

Béci és Gombi összeugatnak, Gombi szerint már másodszor égeti le a társaság előtt. Miért nem lehet a feladatokat normálisan megoldani és utána annyit hülyéskedsz, amennyit akarsz? Hadd vegyek már úgy részt, ahogy akarok, nehogymár be legyek terrorizálva. Béci csak baráti intést akart Gombihoz intézni, mert ha a nap huszonnégy órájában hülyét játszik egy huszonnyolc éves srác, akkor ő igenis szól. Gombi magasról tesz a baráti intésre, Anikóval, Szandival és Jerzsivel székes gurulóversenyt rendeznek a nappaliban, először vigyorgok a mai összefoglaló alatt, én egyszer targoncaversenyt rendeztem a téemkásokkal, nem volt szerencsém, pont én estem le róla és pont a tárgyalásról hazatérő főnök lába előtt landoltam gyalogbéka pózban aztán hallgathattam hogy miattam őszül meg. Jerzsi bocsánatot kér Gigitől a fürdőben az idétlenkedés miatt. Meg azért is, hogy ivott ma. Nem értem, de mindegy, űdóguk. Gigi nem érti Gombit, egyik pillanatban még ő mondja, hogy példaértékű dolgokat akar mutatni, a másik pillanatban fingik meg ökörködik. Hálistennek közeledik az összefoglaló vége, nagy levegő, Gigi-Jerzsi jelenet jön, én szóltam! A szaunában összebújva évődnek, Gigi néha nőnek érzi magát, de általában kislánynak. Csók, de futás, mert levél érkezett. Éppen nekik, a kameramentes óráról. A lehetőség hetvenkét órán keresztül adott. Anikó biztos hogy elveszítené a fejét és felelőtlenül belemenne, ha a Gigi helyében lenne, de utána valószínűleg megbánná.

A levél felolvasása után Gigi Bécihez megy tanárcsért. Döntsd el, van-e értelme annak, hogy ezt megcsináld, vagy egyáltalán nincs ennek értelme. Béci biztos, hogy nem menne ebbe bele. Jerzsi valahol meg van hökkenve. Valahol jólesik, de mégsem tudja felfogni, hogy ez most komoly-e? Gigi szemmel láthatóan nem boldog, hiába kérdezgeti tőle Anikó, átgondolom még. De miért? Tegnap beszéltük meg, hogy hagyjuk egymást, most meg ez bejön ide, megint szét vagyok esve! Lacival beszélget a kétségeiről a nyugiszobában, gondold el, hogy csinálod és jön a gong, hogy vége! Felröhögök, tényleg, figyelem Gigi és Jerzsi, egy órátok van, gong az eleje, gong a vége! Alekosz el van ragadtatva. Azért ez nem akármi, kamerák nélkül, gondolj bele! Apukám, azt javaslom, hogy ezt olyan színvonalon használd ki, amilyen színvonalon csak lehet! Maximális színvonalon! Előjáték nem kell! Nem szeretném, ha a nyögésem a csengőhangja lenne bárkinek, mondja Gigi, ekkor lesz elegem és kapcsolom el a tévét. Na nem sokáig, mert jön a hihetetlenül izgalmas kihívás.

Gombi most távolinak érzi a győzelmet. Kell ez a párbaj, hogy megerősödjön. Miután mindenki felsorolja, ki hiányzik neki legjobban a kiesettek közül, Gombi a riportszobába megy Liluval beszélgetni. Nagy rajta a nyomás, nyerni szeretne, harcol a végsőkig. Ez egy nagyon nagy önismereti játék. Nyerni akarsz? Igen, nyerni szeretnék. Lehet, hogy kamikaze akciót folytatok, de Dávid is nyert Góliát ellen. Gombi szerint a többiek nem hisznek benne, aztán arról beszél sokat és hosszan, a bátyja mennyivel keményebb és erősebb nála, de ez engem abszolút nem érdekelt. Kisfilmek, Gombi mélyponton. Hát ebből van jócskán. Gombi bevallja, Olivértől jött neki az ötlet, hogy magára kérje a jeleket. Kit zavar, hogy Gombira taktikából raktak a többiek? Alekosz nem tudja eldönteni, hogy Gombit párbajra, vagy haza küldik-e a barátai. Évát felháborítja ez a taktikázás. Szandika véletlenül csöppent ebbe bele, sajnálta, mert szenved. Gombi konfiktusai. Csúnya viták ezek, pfujj. Az Évával való viszonya hullámvasút. Éva nem párbajozna Gombival, mert nem ő az ellenfele. Évának van egy olyan érzése, hogy őt viszi ki párbajra. Alekosznak voltak olyan napjai mostanában, ami nem Gombi világa. Gombi nagy pillanatai. Alekosz, napok óta kritizálsz a taktika miatt. A nőket tárgyként kezeled, ez nekem nem szimpatikus. Nem kell lecseszni a rajongókat a leveleik miatt. Jerzsi, nem téged tartalak a legerősebb ellenfélnek. Éva, amilyen viselkedést tanúsítasz, az kulturálatlan. A választottam a konyakos poháron kívül mást nem emel meg, de Dávid is győzött Góliát ellen. Alekosz. Alekosz először azt hitte, Gombi viccel, most kiderült, hogy nem. Egyelőre nem tudja hova tenni a dolgot, kell két-három nap. Gombi ereje teljében van és küzdeni fog a végsőkig.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
896 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.25. 08:39:45

@Bagamoyo: á, akkor majd beindul az ertéeles szavazógép is, ha kell; szerinted melyik bírja tovább? ;)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.25. 08:57:27

Gombinak Picur mellett otthon a helye!

Béci még a riportszobában is felemeli a fejét mintha le akarna nézni bennünket nézőket is!

hexensussz 2011.02.25. 09:00:37

És még azt állítják egyesek, hogy Magyarországon nyomorognak az emberek.
Vagy csak többi ország átlagához képest nálunk egy kicsivel több a hülye? :))

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/tizmillioert-szavaznak-alekoszra-2045117

Traitor General 2011.02.25. 09:30:41

@Myta: lájk a hozzászólásnak:-D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 09:54:59

izgalmas esténk volt, köszi azoknak, akik tovább is bírták a zúgós alvós jeleneteket, rájuk ezentúl felnézek, és nem nézem le őket még a riportból sem

bévé 2011.02.25. 10:15:36

@ne most: a pornósoknak basznak, szopnak.

bévé 2011.02.25. 10:18:21

@joszif: jajj, ne legyünk már ennyire álszentek, pls. :)
nem akar kamerák előtt dugni, sosem csinált olyat, és nem is fogja rávenni senki. ez még nem erkölcscsőszködés.

bévé 2011.02.25. 10:24:17

@King of Shadows: hát elég kislányos valóban, amikor Jerysi közli vele, h még életében nem találkozott nála jobb nővel stb., akkor elnéz meg elfordítja a fejét, és azt mondja, h "ne mondj ilyeneket, én nem vagyok ilyen!"
én az ilyen alkalmakkor azonnal megajándékozom a pasim. ;)
és pluszban tényleg a világ legjobb nőjének érzem magam, még ha az a világ csak az övé, akkor is. :)

sannya 2011.02.25. 10:25:53

joreggelt...
(asit)

nesteat valaki???
megkeresem az ertekeimet...
(ertsd>kv...)

genevieve 2011.02.25. 10:32:53

@bévé: ha meg dugtak volna, akkor most azt fröcsögné mindenki, hogy ők megmondták, végre kibújt a pornós a zsákból:-)

Nándusz 2011.02.25. 10:37:29

Sziasztok!
Köszi az éjszakai közvetítést!

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 10:39:14

Látom, ismét pirkad!
Szép pitymallást mindenkinek!

Nálatok mi most a valóság?

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 10:41:21

Ki aludt az ágyacskámban?
Ki evett a tányérkámból?
Ki pucolt cipőt a fogkefémmel?
Egyáltalán, hol a fogsorom?

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 10:41:34

Gyönyörű péntek reggelt kívánok nektek a legmagasabb szinteken!
*buzerálja a haját, mint Éva, ingatja a fejét, mint Alekosz, laposakat pislog mint Gombi, reggel is helyesarcú, mint Anikó:D:D:D:D

sannya 2011.02.25. 10:43:08

@Ayesha: es szereny,mint a kerti zold kutyak???

bévé 2011.02.25. 10:45:28

@vitek: jaja, azóta vannak elkönyvelve buziként meg gyilokpornós kurvaként. gratulálunk.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 10:46:00

@sannya: neeem. szerény,mint a lila elefántok.:)

sannya 2011.02.25. 10:49:23

@Ayesha: ah,delerium tremens jaccik???
:DDD

pedig az egy jo sor,allitolag...

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 10:50:42

Pedig tegnap odaraktam a Coregát a Cavinton mellé, csak azt felejtettem el, hogy hova és most egyiket sem találom!

biró lóránt 2011.02.25. 10:52:21

Van egy olyan gyanum, hogy a villalakók közül sokan csak a zord és hosszú tél elől mentek be a villába, azért olyan unalmasak és unottak sokan.

Gondolták, hogy legalább nem kell törődni a fűtésszámlával, esetleg nem kell kimenni az erdőbe idén télen fát lopni.

sannya 2011.02.25. 10:55:15

@biró lóránt:
mondjuk azert megneznem eloben(vizualis tipus vagyok)amint eva rovidnadragban,vadlikozepig huzott lila frottirzokniban es koromszandiban tipeg kifele az erdobol,hatan egy nagy adag rozsevel,masnaposan...

aaaaaa...

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 10:56:10

Akkor jácca el valaki, hogy S Olivér falopás közben találkozik az erdőben Jerseyvel, aki szintén arra settenkézik, csak épp nem tudja, hogy falopni, vagy fasszopni jött ide. (Vagy oda. Mármint az erdőbe.)

biró lóránt 2011.02.25. 10:59:41

a Szomszédok teleregényből meg az erdész koma jól megbünteti mindet

bévé 2011.02.25. 11:02:04

"A levél felolvasása után Gigi Bécihez megy tanárcsért. Döntsd el, van-e értelme annak, hogy ezt megcsináld, vagy egyáltalán nincs ennek értelme. Béci biztos, hogy nem menne ebbe bele."

lehet, h már volt, de Gigi nem büntiben van, és nem szólhatna SSKK Bécihez még vagy 3-4 napig?

sannya 2011.02.25. 11:02:57

@kérődzőgiliszta:
settenkedni nem szalamiert kell???
:DDDD

biró lóránt 2011.02.25. 11:05:26

@bévé: béci beszélhet hozzá, csak gigi nem szólhat vissza

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 11:12:22

Na tessék, az előbb leírtam az éjszaka megálmodott konteomat és ez a geci blogmotor felfalta!

Kata Marán 2011.02.25. 11:14:43

@hexensussz: Atyavilág!Ennyi debilt!A görög félisten!Hallott ez a sok sötét Gilgamesről, Akhilleuszról, Perszeuszról vagy Heraklészről?Ezekről tudjuk, mitől félistenek. Szeretném hallani az indoklást.

biró lóránt 2011.02.25. 11:17:54

Vajon mihez hasonlit Alekosz a legjobban a görög mitológiából?
Mondjuk Dionüszosz?

Kata Marán 2011.02.25. 11:21:41

@biró lóránt: Akkor már nem is félisten, hanem isten. A bor stimmel, bár a rövid nem szerepelt a repertoárjában. Halál, és nyomor követte az útját, amerre járt.

biró lóránt 2011.02.25. 11:26:04

VV Éva lehetne a trójai Szép Heléna (inkább ne), akiért Alekosz megharcol.

sannya 2011.02.25. 11:30:20

alkoholosz maximum augeiasz istalloja lehet,mint gorog vonatkozas...

maghozo 2011.02.25. 11:30:22

@Kata Marán: Egy telefonfeltöltés összegét elnyomkodod Gombira ?

mocskosmacska 2011.02.25. 11:32:05

@biró lóránt: Ez olyan esetben lenne mondjuk szívatás, hogy Évához bárki beszélhet, de ő nem szólhat vissza.

.lll. 2011.02.25. 11:33:10

Alek egy igazi debil,a többi villalakó pedig idióta

reKorrekt 2011.02.25. 11:33:37

@canzone: 50%? Még annak is 75% esélye van hogy megdugom Pamela Andersont, mivel én akarom, ő meg vagy igen vagy nem.

biró lóránt 2011.02.25. 11:37:57

Lehetséges beszélgetés a jövő héten Magyarországon:

Néző: Jaj, Alekosz. Nem gondoltam volna, hogy Gömbi ellen kiesel.
VV Alekosz: Mér, szavaztál rám?
Néző: Nem.
VV Alekosz: Hát akkor ne rinyálj, vazze.

.lll. 2011.02.25. 11:38:20

jó nagy idióta az is aki erre a két seggfejre elküld akár egy fél esemest is

maghozo 2011.02.25. 11:45:16

@lófő: S ezekből még egy szervezett klub is van . Ott majd kiderül ki a leges legnagyobb - és bízonyíthatja is a számlájával .

biró lóránt 2011.02.25. 11:46:32

Közeleg a tavasz, mint VV Lászlónak jiu-jitsu vizsga Belgiumban március valahanyadikán.

.lll. 2011.02.25. 11:47:21

@maghozo:

fájin bizonyítvány:D

.lll. 2011.02.25. 11:48:45

@biró lóránt:
elmeorvosi vizsgálat jobban passzolna hozzá

the sandwich maker 2011.02.25. 11:52:52

@hexensussz: sose feledjük el, hogy ez Izaura szemműtétjének országa.

biró lóránt 2011.02.25. 11:55:20

VV László klasszikusai:

Te voltál? Te voltal? Oké. Te voltál?

Holnaptól edzünk. Holnaptól edzünk.

Én, Lázár László..... Mert én, Lázár László....

Pszichológiai hadviselés blablabla

Golán-fennsik blablabla

the sandwich maker 2011.02.25. 11:56:21

@biró lóránt: Nietzcshe ettől sikítófrászt kapna, maradjunk szerintem inkább Pánnál, bár neki legalább néha összejött. Lehet hogy Tündi Pan Echo-ja.

maghozo 2011.02.25. 11:57:32

@Retardált Légpisztoly: Meg a vándorló pénz meg szeretett energiáké .

hexensussz 2011.02.25. 11:57:38

@Kata Marán:
"Szeretném hallani az indoklást."

Tőlem? Én csak egy egyzserű link(elő) vagyok! :))

biró lóránt 2011.02.25. 11:57:54

Ami kéne, az egy Gömbi vs László párbaj.

A VAGÁNY BECSÜLET a HIT és BECSÜLET ellen.

biró lóránt 2011.02.25. 12:00:26

@Retardált Légpisztoly: Alekosz legyen a pufók kisfiú képében ábrázolt Ámor.

hexensussz 2011.02.25. 12:08:45

@biró lóránt: Sztem nem kell érte különösebben harcolnia! Alkesz visszajön, a következő kihíváskor a jelenlegi ki-kivel van helyzet alapján nem marad más jelölt, mint Éva.
Ő pedig a szavazatokért önként és dalolva bújik A. ágyába.
És végre a publicsexre vágyó nézők is kielégülnek! :)

Bubis 2011.02.25. 12:09:47

@biró lóránt: + még : " a vér szava jön" :D

the sandwich maker 2011.02.25. 12:11:41

@biró lóránt: Nagy Alekosz Amorett. :D nem baj, hogy az már római mitológia?

Alekot amúgy amiatt irigylem, hogy félig görög, bár igazából nem érzem rajta a nagy ősök szellemét. Mondjuk én a helyében biztos megtanultam volna újgörögül.

biró lóránt 2011.02.25. 12:12:38

@hexensussz:
Éva: Alek, hagyjál, hagyjál mán. Mit fog szólni az Ádám?
Alekosz: Békén vagy hagyva, na.

hexensussz 2011.02.25. 12:12:45

@Retardált Légpisztoly:
Húúú, de rég volt! Látod, erre már nem is emlékszem, csak holmi "kiváltás a rabszolgasorsból"-szerű mozgalomról dereng valami halvány kép a buksimban.

hexensussz 2011.02.25. 12:15:34

@biró lóránt: Lehet tippelni, vajon kit fog választani?
Ádámot, vagy a kiesés meglehetősen nagy esélyét? :))

biró lóránt 2011.02.25. 12:16:40

@Retardált Légpisztoly: nem lehet mindenki Jerzy, aki megtanult magyarul, lengyelül, angolul és tud egy kicsit szlovákul is.

biró lóránt 2011.02.25. 12:18:48

Alekosz végül is nem más, mint a dalai láma tizenötödik reinkarnációja.

Kata Marán 2011.02.25. 12:19:51

@hexensussz: Nem tőled, a sok agyatlantól, aki így hívja.

the sandwich maker 2011.02.25. 12:22:03

@biró lóránt: mindig elfelejtem micsoda multikulti van odabenn. Bár én az Erzsi angoljában csak akkor fogok hinni, ha produkál is valamit.
@Kata Marán: naaaaa... tegnap is tanult egy új szót, fejleszti ő magát.

Kata Marán 2011.02.25. 12:23:21

@biró lóránt: Hát, annak sem jó. Sok dolgot kell a gyerekeknek tudniuk, mire bebizonyosodik, hogy ők születtek újjá. Aztán sok sok tanulás, gyakorlat, semmi hedonizmus.

Kata Marán 2011.02.25. 12:24:41

@Retardált Légpisztoly: Így van, egy szót sem szólok. Mi volt, az offenzíva?

biró lóránt 2011.02.25. 12:28:26

Utosó próbálkozásom: VV Alekosz csakis Xenu (gonosz nagyúr egy másik galaxisból) lehet, aki a szcientológusok réme.

Elemer 2011.02.25. 12:33:56

szerintetek kit küldött el megint éva a k. anyjába? gombit?

biró lóránt 2011.02.25. 12:36:05

@Elemer: szerintem mindenkit egytől egyig.

the sandwich maker 2011.02.25. 12:38:48

@Kata Marán: jaja, kíváncsi vagyok el tudta-e neki magyarázni valaki, hogy mit jelent.
@biró lóránt: egy nagy kultúrbarbár vagyok, de róla csak a south parkból hallottam, az alapján... hát lehet. :D

Tóthi 2011.02.25. 12:40:57

@biró lóránt: Á, sajtóhiba csúszott be, félembert vagy előembert akart írni a szerző, de a szedő elnézte. ;-)

ruzs54 2011.02.25. 12:49:29

Mindössze egy Facebookos bejegyzés elég ahhoz, hogy egy celeb segget csináljon a szájából - derült ki mindenki számára VV Olivér szakítós sztorijából. :))

ruzs54 2011.02.25. 12:50:42

sziasztok!ezt a velvet oldalán olvashatjátok el.

Kata Marán 2011.02.25. 12:51:42

@Tóthi: Nem jelent semmit. Akkor is használni fogja, őt egy percig nem zavarja, hogy hülyeségeket beszél.

biró lóránt 2011.02.25. 12:51:53

@ruzs54: olivérnek akkor sem hiszek már, ha meg sem szólal

the sandwich maker 2011.02.25. 12:53:24

@ruzs54: így múlik el a világ dicsősége...

Elemer 2011.02.25. 12:54:09

@hexensussz: kiváncsi leszek, hogy kit fog éva kihívni. valamiért nagyon tart gigitől, úgyhogy esélyes, hogy jerzsit viszi.

Kata Marán 2011.02.25. 12:54:21

@Tóthi: Vagy egy féleszű istenadta volt az eredeti.

biró lóránt 2011.02.25. 12:58:56

@Elemer: modta is, hogy a gyógyegeret viszi ki, hogy gigike sirjon utána, és egye a féltékenység, hiszen gigike sose volt még féltékeny.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:01:50

nemsokára kezdődik a fél2 című műsor, állítólag Olivér lesz benne:)

Elemer 2011.02.25. 13:02:38

@biró lóránt: már a kezdetek óta kerülgetik egymást, éva kétszer is kihívhatta volna, de nem merte, de gigi sem rakta rá a jelet legutóbb, inkább anikót választotta. szerintem egyébként jerzsej erősebb, mint gigi

Kata Marán 2011.02.25. 13:04:12

@ruzs54: Hú, mát Olimanó is celeb lett?Gyorsan leminősítették.

the sandwich maker 2011.02.25. 13:04:55

@Elemer: pedig szerintem nem kéne tartania Gigitől. kedveli őt egyáltalán valaki? (azt tudjuk, hogy Évának min. 1 rajongója van :D ) már az ertéelnek se érdeke, hogy bent legyen (ebből már úgysem lesz szex), de Éva nagyon bent akar maradni, úgyhogy biztos a mi kis erzsónkat viszi.

biró lóránt 2011.02.25. 13:11:56

Jó lenne, ha Alekosz és Olivér inditana majd egy saját valóságshowt jövőre, ahol Szandika meg Anikó féle idétlen kiscsajokat szednek fel és dobnak ki. Innának, celebeskednének, meg verekednének meg kitudja még mit tennének. A Cool TV-n mehetne, vagy az RTL-en késő este.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:17:13

@biró lóránt: ez lenne az Ostobenkó Kurva Videósó.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:25:51

hjaj. hétfőn megint interjú...vajon mit érek el vele...:(

Elemer 2011.02.25. 13:27:55

@Retardált Légpisztoly: szerintem sem. jerzsi kiesése ráadásul kicsit sem gyengítené a klánt, sőt béci még örülne is neki, de lehet, hogy gigi is megkönnyebbülne. ha viszont kiejtené gigit, az elég nagy érvágás lenne, mert a testvérpár összetartó ereje erős. olyan mint alek és olivéré volt. ráadásul utána lenne egy kis nyugalma is, mert tartanának tőle a csajok.

Elemer 2011.02.25. 13:32:16

@Ayesha: arra mindenképpen figyelj, hogy ne beszélj úgy, mint alekosz. ezt komolyan mondom, kurvára ragadós, én már többször észrevettem magamon

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:36:52

@Elemer: ez aranyos.:D hivatalos körben nem hangoztatom, hogy én a legmagasabb szinteken végzem a munkámat és mindig minden körülmények között pontos vagyok.:D:D:D:D
én is kezdem észrevenni, de csak ha lazább környezetben vagyok, interjún még nem kezdtem el rángatni a fejem:D

genevieve 2011.02.25. 13:39:27

@Ayesha: pedig lehet ennek örülnének:-)

Elemer 2011.02.25. 13:40:42

@Ayesha: nem is a szóhasználatra gondoltam, hanem a hangsúlyozásra, tényleg átveszi az ember észrevétlenül.
bár még mindig jobban jársz, mintha éva stílusában válaszolsz a kérdésekre.
- én úgy látom, hogy az eddigi tapasztalatai alapján nem feltétlenül tudná ellátni ezt a munkakört
- igen? miért ki vagy te?

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:40:43

@genevieve: ejj te kis huncut:P:D:D
áhh, fullra fásult vagyok emiatt. már nem tudok örülni az úgymond új esélynek:(

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:43:18

@Elemer: :D:D:D

természetesen nem vasalom ki a hajam, hanem vizes hajjal fekszem le aludni, akkor tiszta évás lesz. és akkor nyomatékosan lehet közben buzerálni:D

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 14:15:43

Na, Olink nem jelent meg a műsorban. Lemondta az interjút:):)
Tordasból meg capoeira aerobik oktató lesz:D:D:D:D

tris 2011.02.26. 16:53:52

de jó, hogy van még aki ismeri a Legyek Urát. Nekem egy másik fórumon meg kellett magyaráznom (rég) a legyek urára való utalásomat, mert senki nem tudta mi az.

szomorú, mert alapkönyv.
süti beállítások módosítása