Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X68

2011. február 23. 15:00 - Hódos Hajnalka

Szandika úgy ébredt reggel, hogy a háta közepére nem kívánja Évát. Én úgy, hogy még mindig nem kapok levegőt és annyi erőm van, mint egy zacskó hangyának. Ha szemmel ölni lehetett volna, már rég kivégezte volna. Én azt, aki az influenzát kitalálta. Évának sincsenek szebb gondolatai, már nincs mit mondania Szandikának, kitette érte a lelkét, végtelenül csalódott benne. Én is a gyógyszerekben, ezzel az erővel nyalhatnék bölcsőzsírt is, bezzeg a reklámokban isznak egy neocitrant, utána meg széldzsekiben mennek hegymászókat menteni, sapkasálheló! Giginek panaszkodnak felváltva, Éva kezdi. Én nektek, mert egyedül vagyok itthon, nincs kinek nyígni. Állandóan a röhögésre keltem fel és mondtam Alekosznak, hogy most már rohadtul elegem van belőle. Öt perc és kijött és mondta nekem, hogy miért kell beszólni meg hogy ki alszik délig? Elkezdte nekem mondani, hogy én sem hagyok mást aludni. Én akkor nem szoktam, ha buli van és részeg vagyok. Aztán mondott olyat, hogy én vagyok a világ legundorítóbb embere, ostoba vagyok, nem tudom, egyébként, hányszor segítettem neki, tudod! Jó barátnők vagytok, mosogat tovább Gigi akit szemlátomást nem visel meg a vihar a biliben. Évának egy barátja van itt, Alekosz. Ja meg tudod miket mondott, hogy kihasználom az Alekoszt, azért vagyok vele, mert ő a legnépszerűbb! Úgyhogy engem nem érdekel ez a nő, nem is akartam vitázni tegnap. Kemény azért, hogy napról-napra hogy változnak itt a dolgok, kaparja a szmötyit a fazékról Gigi. Én már egy hónapja érzem, neki a szeretete sose volt őszinte, megmondta az Olivér is. Most már ott tart, hogy engem visz párbajra! Na elszívok egy cigit. Én péntek óta nem gyújtottam rá és nem is hiányzik, ilyen még nem volt. Mondjuk olyan se, hogy vastüdőért könyörögjek.

Érkezik Szandika. Tudod milyen ideges voltam Gigi? Nekem ne mondd, ha még akkor este odajön hozzám, én tuti telibe verem. De most az a vicces hogy még idegesebb vagyok mint este! Most szólna egy, azaz egyetlen rossz szót, nem érdekelne! A kertben Csórikám ül Éva mellett, láttad a fejét, milyen elvetemült volt? Előjött az igazi énje. Szerintem költözök át oda hozzád, de ha egyedül akarsz maradni, elalszok a földön is, de hogy én ott nem maradok, az biztos. Menj ki vele párbajozni, javasolja Alekosz. Te olyan színvonalú kommunikációs fölényt élvezhetnél a stúdióban apukám! Most is, olyan elhamarkodottan fejezte ki, hogy na majd kiviszlek párbajozni és kinn is maradsz! Ilyet kimondani, honnan tudja?

Jerzsi nagyon össze van zavarodva és át kell gondolnia a dolgokat. Nem akarja, hogy eljöjjön az a pillanat, hogy azt érzi, unja a Gigit. Próbál valami reális megoldást találni, erről a nyűglődésről fog szólni az elkövetkező tizenöt perc, gyengébb idegzetűek nyugodtan ugorjanak egy-két bekezdést. Alekosz szerint Gigi egyszerűen unja Jerzsit, Anikó arra biztatja Jerzsit, hogy élje meg azt ami itt van. Gigiben is káosz van és helyre szeretné tenni, mert ez hosszabb távon nem működik és ez nem is ő. Nem tudja adni magát és nem tud mosolyogni sem. Lehet, hogy hagyni kéne a francba az egészet, de amit táplál Jerzsi iránt az nem kamu, az valós. Azon kattog, mi lehet a járható út idebenn. Laci szerint hülyeség abbahagyni, legyenek el így, segítsék egymást, aztán kinn majd meglátják, mi van. Jerzsi elgyengült Gigi mellett, valaha meg biztonságérzetet adott neki és nem érezte magát egyedül a világban. Az, ami van köztük, megállt, nem tudnak tovább lépni se lelkileg, se testileg. Le akarom zárni magamban ezt a Gigis dolgot. Már van bennem egy megkönnyebbülés, sóhajtozik Lacinak. Gigi tudta, hogy Jerzsi szakítani akar vele, mikor behívta a nyugiba, fel volt készülve, sőt, inkább várta, hogy ő mondja ki. Jerzsinek nehéz erről beszélni, de muszáj. Mivel a pállott száját a világ kincséért ki nem nyitná rendesen és nem artikulálna rendesen, másrészt roppantul unom ezt az egész históriát, álljon itt pusztán ennyi: hagyjuk egymást. Nem látok kristálytiszta megoldást úgy, hogy ne fájjon egyikünknek sem. Gigi belemászik az ölébe macistul és csókolóznak, Rubin Kristóf ezaz kiáltással öklöz a levegőbe és felbontja a különleges alkalmakra tartogatott dom perignont.

Megérkezik a felháborító levél a Villába. A nézők 66%-ának az a véleménye, felháborító, ha egy Lakó azért szavaztat magára a kiválasztáson, hogy kikerülhessen a Villából. Valójában érthető, szeretnek minket, hova a faszba akarunk innen elmenni, mondja Béci, tesó bólogat. Normális úton-módon legyünk kiszavazva. Na mindegy, erre mondom, hogy a Gombóc azt kérte, segítsünk neki, az ember segíteni akar és tessék, hogy viselkedik most két napja? Szarok rá, feleli Gombóc. Szarok rá, hát ennek nincs így értelme! Akkor nem rakom rád a jeet, lett volna több ember, akire tudtam volna rakni! Vagy akkor kimegy egy olyan párbajozni, aki szeretne, érted. Hádemost te is tisztába vagy vele, baszki! Gombóc sértődötten feláll, hívja Szandikát a nyugiszobába, én beletörődök, hogy a mai is ilyen szófosós-sértődős-nyervogós összefoglaló lesz. Béci úgy vette észre, ha Gombi nem akar harcolni és a töke tele van és úgymond várja, hogy kimenjen. Hogy már nem táplál semmi olyat, hogy ő nyerni akar. Gombinak ez most szarul esett, ezek a dolgok, a Bécis. Nem várta volna ezt tőle. Jön ez a levél és egyből mindenki előtt elkezdi ecsetelni, hogy hát ez nem jó a Gombikától amit csinál, ez korrekt? Igen, Gombi, lehet, hogy nem feltétlenül mindenki előtt kellett volna, de ezt csináltad, meg sírsz-rísz mint a fürdőskurva, most meg fáj az igazság, meg sérült a hiúságod és ezért picsogsz, idióta!

Ha én győztes lehetek, akkor győzhetek a legerősebb ellenféllel szemben is, így van? Gusztustalannak tartom, hogy mindenki előtt! Én mindig mindenben mellette álltam! Tényleg lehet, hogy azért mondja, mert szeret, nem akarja, hogy kiessél és félt téged, vigasztalja Szandi. Ezt nem jól látod Szandi, nagyon nagyon nagyon jó emberismerő vagyok! Megfigyeltem, hogy azok szokták ezt hangoztatni, akik a közösségi oldalakon a főiskola/egyetem rovatba azt írják csupa nagybetűvel: az élet és tesznek utána hat felkiáltójelet. Szerintem nem félt. Ezért van a párbaj, ezért lehet menni én győzni megyek oda ki! És győzni is akarok! És ezt el fogom mondani minden egyes alkalommal, a kihívásnál is! Lehet, hogy bohóckodok néha, de győzni akarok, a legerősebb ellenféllel szemben! És ha győzök, nagyon sokan át fognak engem értékelni itt bent! Szegény hülye, reméljük, ő legalább elhitte, hogy győzni akar meg van esélye, mert engem nem győzött meg. Ahogy látom, Szandikát se, de ő még elmondja, ha párbajozni megy, Évát viszi, aztán Alekoszt. Szandika észbe kap, még időben, ööö…ha még itt lesz. Na, ennyire bízik a Gombócka visszajövetelében. Gombi még nyavalyog egy sort Bécinek is, most nem az a mantra, hogy győzni akarok, hanem az, hogy hülyéskedtem Béci. A lényegét nem értem, mikor és miért hülyéskedett, nem is akarom, Béci, hagyd ott a francba, mit állsz le vele vitatkozni?

A Villa Köztársaságból már most elegem van, mivel tegnap nem vették komolyan a feladatot, ma újráznak, hála istennek. Jerzsinek teljesül az álma, Anikóval és Szandikával kiegészülve megalakítják a Szerényen De Keményen Pártot. Szlogen, gondolkodjunk reálisan. Program: a takarítás három fős csoportokban történjen, úgy előbb készen vannak, önképző körök, azaz minden nap egy ember megtanítja a többieket valamire, reggeli torna. Alekosz és Éva nem bánják, hogy Anikó nincs velük, mert nem bíznak benne és ők ketten együtt jók. Övék a Nemek Egységben Párt. Szlogen: együtt élni és élni hagyni. Program: az ébresztő zene után mindenki köteles felkelni, mindennapi főtt étel bevezetése, a sör csekély népszerűségnek örvend ezért jó minőségű fehér- és vörösbor, kiemelkedő minőségű pálinka, közép- vagy felső kategóriás konyak. A Jól Vagyok Párt programja a boldogság fenntartása, szeretet átélése, kiegyensúlyozottság, jókedv növelése, egymás arcára mosolyt csalni. Közös ebéd, az alkohol jöjjön be, legyen bent mindig, mint az elején, ha valaki alkohol hatására vitát generál, vagy úgy viselkedik, az alkotmány megbünteti. Heti egy közösösszeülés. Gigiék Anikóékkal lépnek koalícióra, megalakul a kormány. Az első ülésen Gigit miniszterelnöknek választják, Laci lesz a népjóléti miniszter, az ő felelőssége a minden földi jóval megtömött vitrin tartalmának igazságos kezelése is. A vitrinben némi csoki és sok szeszes ital van egyébként. A belügyminiszter Béci, a kormány titkára Anikó lesz, a parlamenti vita ezután kizárólag az alkoholos italok kiadásáról szól. Laciminiszter a kulturált alkoholfogyasztás reményében kinyitja a vitrint, a Lakók szokás szerint be is seggelnek, meglepetésre Béci is, akinek lejárt az alkoholmegvonás büntetése, emiatt ő küldetést teljesített, hiszen megfogadta, a sárga földig leissza magát. Úgy érzi, sikerült teljesítenie a feladatot.

Köszönöm a képeket S-nek! :)

Címkék: vv4
1186 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

47pcc63 2011.02.24. 14:58:28

@Thulea: Csak esélyes volt,mint most Alkoholosz,de sajna ott volt a Miló súlyos beteg édesanyjával és Ő nyerte meg.

naezjó... 2011.02.24. 14:59:57

blogmotor 4evőr!
@Thulea: Tehát Béci elszántan, még O. csak simán akarta a korpát. Mégis ugyanabban a köz által igencsak (le)nézett műsorban szerepelnek. én ilyen különbségeket nem látok. ill. O.-nak lejött annyi, h nyomni kell a show-t, különben annyi, kb. ki is égett benne (tény, h azt hitte, h tovább bírja), míg ha Bélában van elszántság, azt kb. abban látom, h megpróbál Szabolcs módon nyerni. Neki sikerült, meglátjuk.

genevieve 2011.02.24. 15:00:07

@Thulea: én 7 évvel ezelőtt beszéltem leoval:-) és még pár akkori vv-el:-)

de leot tényleg tudatosan készült a vv-re, kidolgozott taktikája volt és következetesen végig is vitte, ott nem volt két felé szakadt csapat, leo hűlyítette a csajokat:-) és a nézőket:-)

viszont nem számolt azzal, hogy az rtl-nek már elve meg volt a nyertese (miló)
ő igy csak a 2. lehetett

genevieve 2011.02.24. 15:01:08

@Nard: szerintem meg a maga módján bájos nő....a melleiről nem tudok nyilatkozni:-)

genevieve 2011.02.24. 15:02:30

@Thulea: igen, az a tipus volt, mint most a béci... becsületes magyar családból jött értelmiségi szülőkkel (tanárok)

naezjó... 2011.02.24. 15:03:46

@genevieve:
görögözünk, görögözünk? :D

Thulea 2011.02.24. 15:04:10

@genevieve: Szerintem is! Egyébként, hogy valaki mennyire jó nő vagy férfi, az nem egy fotó alapján dől el, hanem kell hozzá a kisugárzás. Sajnos Eni nagyon naiv (talán egy kicsit önbizalom hiányos) és emellett szeretetre vágyik. Nardnak valószínű tökéletes a teste! Gratuláljunk neki!

47pcc63 2011.02.24. 15:05:31

@Peter_Cs: De Éva,meg Alkoholosz tuti fából van,mivel nincsenek hatással az érzelmekre.Nézzél csak Alkoholosz szemébe.
Van egyált

Thulea 2011.02.24. 15:06:04

@naezjó?: elég nagy különbség az elszántság és a sima akarás között. :-D a szólás is megmondja (akarásnak nyögés a vége) és az élet is igazolta! :-)

Elemer 2011.02.24. 15:07:47

@Thulea: "Ráadásul, akik Alekoszt istenítik azok nagyrésze abból a társadalmi rétegből kerülne ki, mint ő, így nagy valószínűséggel nincsen olyan telefon előfizetésük, amiről lehetne szavazni."

szerintem ez egyáltalán nem így van. én például teljesen más társadalmi rétegbe tartozom (és ez azért nem hencegés, ismerve alekosz helyzetét) mégis szeretném ha benntmaradna egészen a döntőig. kíváncsi vagyok, hogy szerinted az "értelmiségiek" akkor kinek drukkolnak a való világban?

naezjó... 2011.02.24. 15:09:12

@47pcc63:
Éva és Alek nincs hatással az érzelmekre. Hát melyik blogot olvasod??? :)

Thulea 2011.02.24. 15:09:34

@naezjó?: "Oli vesztét a fekete özvegy okozta. a video a kiválasztás után volt, ezért kapta Oli és Béci."
Ezt nem értem, de az való igaz, hogy az Anikó olyan szinten mászott rá a pasira és aztán adta neki a jeleket és bátorította, hogy azt tényleg nehéz lett volna kibírni. Ha Oli elszánt, akkor elküldi a francba és leállítja, vagy egyszerűen majdnem leírtam, hogy megba...a.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 15:11:12

@47pcc63: Alekosznak tipikus üveges csirkeszeme van.

Thulea 2011.02.24. 15:11:57

@Elemer: Mindenképpen ragaszkodtam ahhoz, hogy a véleményemben szerepeljen "azok nagyrésze" vagyis, nem csak azok! Mondjuk kíváncsi lennék, hogy mit látsz benne. :-)

maghozo 2011.02.24. 15:12:29

@Nard: Oli vesztét a saját érzései okozták és nem a fekete özvegy .Nem kell mindig másba keresni a hibást . Oli volt az aki megroggyant és aki nem tudott mit kezdeni saját magával .Saját magába nem bízott . Se túlfűtöttséggel se a nem érzem jól magammal nem lehet vv nyerni .

naezjó... 2011.02.24. 15:13:43

@Thulea:
back to life, back to reality. Ha leszel este kifejtem a (szubjektív) Anikó faktort.

genevieve 2011.02.24. 15:13:51

@Elemer: ezzel egyet kell értsek:-)

a fiam alek fan, én béci:-)

mondjuk egyikünk sem küld sms-t:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 15:15:53

@maghozo: Érdekes, Éva, Béla és Gombár ki tudják bírni ...

Thulea 2011.02.24. 15:15:58

@Elemer: "(és ez azért nem hencegés, ismerve alekosz helyzetét)" Én egyébként nem ismerem Alekosz helyzetét, azt látom, amit itt valaki nagyon jól megfogalmazott, a butaság önbizalommal párosul. Engem ez nem szórakoztat, de megértem, ha valakit igen, valószínűleg ez korosztály függő is, mert emlékeszem, hogy az ilyen kultúrbarbárokon :D, mint Alekosz baromi jókat nevettünk még .... :D régen! :D

mézescsók 2011.02.24. 15:16:12

Én ebben az Oli-sztoriban Enikőt sajnálom kicsit. Kicsit, de nem nagyon. Nyilván felmérte, hogy Olivér Vv szereplése bulvár felhajtással jár, de valószínűleg rosszul. Talán nincs gusztusa az ilyen típusú ls mértékű "közszerepléshez". Na, ezt mérhette fel rosszul, és ezért pici a részvét.

genevieve 2011.02.24. 15:16:45

@maghozo: egyetértek

szeretik az mondani azemberek, hogy nem béci nyert hanem oli akart vesziteni....
na de kérem, oli feladata, vagyis egy szánalmas lúzer:-)

genevieve 2011.02.24. 15:18:28

@mézescsók: azt hiszem inkább oli teleduruzsolta a fejét, hogy jó lesz ez kis manócskám, meglátod apa hozza majd a nagy korpát, megadok neked mindent, mert te a szerelmem vagy és megérdemled....blablabla...és mivel eni valószinűleg tényleg szerelmes, nem tudott mást tenni míg bizni/bizakodni....

Elemer 2011.02.24. 15:18:33

@Thulea: számomra ő a legszórakoztatóbb. már egy leírtam, hogy ilyen karaktereket vígjátékírók szoktak kitalálni, az rtl meg készen kapott egy igazit :)
megmosolyogtat az okoskodása, a saját kis abszurd világa, amiből nem lehet kizökkenteni, az egész megjelenése vicces szerintem nem beszélve arról, ahogyan beszél. ennyi :)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 15:18:52

Anikó csak katalizátor volt...Olivér meg gyenge. hát nem tom, de nekem jöhetne oda Gerard Butler, úgy elhajtanám a retekbe, mint a huzat, ha egyszer az uramat szeretem...nem állnék neki faggatózni a szerelemről meg a vágyakról, hanem szépen egyenesen elutasítanám.

maghozo 2011.02.24. 15:19:34

@Elemer: Én Évának drukkolok mert Alekosznak nem a nyeremény kell hanem egy jó elfoglaltság hosszútávon .
Lehet az az oka, hogy nem vagyok értelmiségi :))))
Anikó meg színésznő lesz és ahogy kilép szerződtetik .

csicserierika 2011.02.24. 15:21:12

@Peter_Cs: nem értem, miért bántod folyton Alekot, főleg ilyen szánalmasan. Egyedül ő áll már lassan csak szóba imádatod tárgyával. Légy szíves és köszönd meg neki, ha kijön a villából. Alek társasága nélkül már összeomlott volna Évike. A legutolsó párbajánál is Alek hozta fel, mert mindenki úgy utálta már kócoskát, hogy nem biztos, hogy megnyerte volna Tordas ellen. Egyébként rremélem eltávolodnak kicsit egymástől a jövőben, mert nem tesz jó Aleknak, mert megbízhatatlan és pletykás.

maghozo 2011.02.24. 15:21:26

@Peter_Cs: Mi a csudát tud Gombár kibírni ?

genevieve 2011.02.24. 15:22:15

@Peter_Cs: na basszus akkor én most egy iq negatív vagyok?:-D

Thulea 2011.02.24. 15:22:41

@Elemer: Igen, egyszer én is úgy éreztem magam, valamelyik összefoglalót olvasva, mintha egy Rejtő regényben lennék. :-D Nem tudom, ott vicces. Lehet, hogy túl komolyan veszem és beleélem magam a játékba! :-D Mert ez a pasi valóban ilyen, ahogy írod, és az meg valahol annyira szánalmas...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 15:22:59

@genevieve: Évára sokkal nagyobb nyomás nehezedik és ő még bent van. Olivér gyenge volt, bebukta. Ennyi!

mama ottmarad 2011.02.24. 15:22:59

@Peter_Cs: hogy emlékszel a nevére is? A kedvenced volt?

maghozo 2011.02.24. 15:23:45

@Peter_Cs: Éva meg Béla határozott . Gombár meg amerről a szél fúj arra tart .

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 15:23:49

@Peter_Cs: igen, én ezáltal rájöttem, h mivel pont 125nél mozog az íkúm, feljebb kéne tornázni a büntetlen alkoholfogyasztás érdekében:D és akkor jöhetnék a dumával, hogy ÉN MAGASABB SZINTEKEN ÁLLOK.:))))

genevieve 2011.02.24. 15:23:58

@Peter_Cs: milyen nyomás nehezedik évára?:-)

ne kacagtass már:-)

Thulea 2011.02.24. 15:25:32

@Peter_Cs: Az intelligens emberek tudják, hogy nem kell mindent komolyan venni, amit a brit tudósok mondanak! :-D Nem beszélve arról, hogy mást jelent az ivó ember in England and in Hungary. :-D

csicserierika 2011.02.24. 15:26:11

@Peter_Cs: köszönöm. Nem halok meg hülyén. Most jöttem rá, hogy egy alul iskolázott barom vagyok, Éva pedig Nobel-díj várományos. A szomszéd vasutas bácsit nem tudom csak hova tenni, uis. iszik is, meg buta is.

Elemer 2011.02.24. 15:26:41

@Thulea: Ok buta, persze, de hát ebben a társaságban mindenki az. Szerintem én is, te is meg a kommentelők többsége is úgy van vele, hogy se a családjából, se a baráti köréből nem tudna mondani olyan embert, aki beköltözne egy valóságsóba. Egy normális, intelligens embernél szerintem ez eleve kizárt. A másik, hogy egy épeszű ember nem ír alá egy olyan szerződést, amit a villalakóknak kell. Én nem láttam még ilyet, de azért hallani lehetett róla, gondolom úgy van megfogalamzva, hogy bármit megcsinálhatnak veled, neked pedig kussolnod kell. A harmadik pedig, hogy egy nagyon okos, művelt embert nem is engedne be a csatorna, mert nekik aztán nem érdekük, hogy egy intelligens játékos irányítsa a dolgokat, a műsort nekik kell szerkeszteniük és kész.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 15:26:58

@csicserierika: Ez csak egy megállapítás volt, amúgy Alekosz eléggé szórakoztató figura. Nem bántom, mert alapvetően jóindulatú ember.

haruka 2011.02.24. 15:27:40

www.origo.hu/teve/20110224-egy-hettel-tovabb-tart-a-valo-vilag-jotekonysagi-akcio-fut.html?

Remélem, hogy a jótékonykodásba bevonják a lakókat is, hátha csinálnak végre valami hasznosat is.

Thulea 2011.02.24. 15:28:14

@Elemer: Ezzel egyetértek, teljesen. :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 15:28:16

@maghozo: Gombár félúton van Béla és Olivér között ilyen téren.

maghozo 2011.02.24. 15:28:22

@Peter_Cs: Te statisztikát hozol ide érvként ? :))))

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 15:28:58

Ne tegyük már egy lapra Alekinnyót és az iq-t. Az a fickó csak sokat beszél és unalmasan. A legtöbb idegen szót vagy kifejezést a netről vagy a tv-ből szedte és rendszerint rosszul használja. Ez akkor látszik leginkább, amikor valaki visszakérdez. Akkor aztán jön a vörösödés, fejforgatás és hebegés. Nem mondom néha szórakoztató, de mostmár inkább unalmas.

Thulea 2011.02.24. 15:31:28

@villanat- nyugiszoba: Igen, éppen ezt írtam egy kicsit feljebb, hogy egy darabig oké a szélsőség, vagy szórakoztató, de hosszútávon inkább azzal azonosul az ember, aki valamennyire belefér az átlagba. Ha más miatt nem, akkor a céltudatossága, vagy a toleranciája miatt.

Elemer 2011.02.24. 15:31:37

@47pcc63: én azt hiszem, hogy láttalak már más fórumon is és olyan szintű gyűlölet érződik rajtad olivér íránt, hgy azt kell gondoljam, ez inkább valami személyes ügy lehet és semmi köze a vv-hez

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.24. 15:36:55

@villanat- nyugiszoba:

De mindig ingatja a fejét beszéd közben mint Stevie Wonder. :)

47pcc63 2011.02.24. 15:40:42

@Nard: Úgy mint egy kelfeljjancsi,nem?

Thulea 2011.02.24. 15:42:34

@47pcc63: :-DDDDDDDDDDDD igen, mint egy keljfeljancsi!

genevieve 2011.02.24. 15:42:50

@Nard: Nekem inkább az furcsa alekban, ahogy bámulja magát a tükörben....
férfiaknál ez nem általános, hogy forog megnézi magát elöl-hátúl, jól áll-e rajta a nadrág, fürdés-testápoló-parfüm......

47pcc63 2011.02.24. 15:44:07

@Elemer: csak hogy a végére ne legyen olyan nagy a különbség buták és okosak között. :)
így megmarad a közepes egység. :D

genevieve 2011.02.24. 15:46:09

de mindezek ellenére, most a közönség/rtl alekot fogja visszanyomni a villába

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 15:48:38

@genevieve: bámulja meg gyönyörködik a lütyője, de eszébe nem jutna kihúzni magát:D

genevieve 2011.02.24. 15:51:11

@Ayesha: hát igen, ezért hátba vágnám olyankor:-)

genevieve 2011.02.24. 15:52:53

@Ayesha: szegény tényleg azt hiszi (bár bécinek pont az ellenkezőjét mondta), elég ha felvesz inget és nyakkendőt és felvesz hozzá egy tévében látott modort, akkor ő már uriember:-)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 15:56:47

@genevieve: ezekkel a dolgokkal tökre tisztában vagyok meg átlátom, mégis nagyon csípem Alekoszt, valami gyermeki bájt fedeztem fel benne:D:D

gastro vazze 2011.02.24. 15:57:25

@Ayesha: Csóóóóóóórikááám:)

waddysno · http://geoszabo.blog.hu 2011.02.24. 15:57:43

Anikó tökéletes munkát végzett, jól szétszedte a négyest, most meg visszament a haverokhoz

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.24. 16:04:01

@47pcc63:

Eléggé undorító.

@genevieve:

Parfümöt használok én is, meg fürdeni is szoktam! :) Testápoló az nem jellemző, a ruházatot pedig asszony ellenőrzi mindig.

genevieve 2011.02.24. 16:04:26

@Ayesha: nincs is ezzel semmi baj:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 16:05:24

@waddysno: Ehhez ért, a bomlasztáshoz, ennyi!

gastro vazze 2011.02.24. 16:10:38

@Peter_Cs: hát, ha ezt tervszerűen csinálta (amit sajnos nem hiszek el még mindig), akkor le a kalappal! Ügyes! Már csak Évikét kellene jobban kikészíteni(e) :D

genevieve 2011.02.24. 16:12:07

@Nard: akkor ez lehet a gond, neki nincs asszony aki ellenőrizze:-)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 16:16:53

Anikót sose szerettem, néha voltak jó, mondhatni nevettető megnyilvánulásai, de azon kívül, hogy dubajpozitív, mást nem nagyon látok benne...szánom a havonta/hetente váltakozó rajongásai miatt...Király L Norbi, bazmeg, azóta is fetrengek a röhögéstől:D:D:D:D
a csaj nekem simándijózsef egy napraforgó.

mama ottmarad 2011.02.24. 16:22:36

Ti tudtátok, hogy van új poszt:

bévé 2011.02.24. 16:22:57

@villanat- nyugiszoba: én is unom, de kegyetlenül. egyáltalán nem szórakoztató. eddig is max. vakok között félszemű a király alapon volt az.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 16:23:00

Nem tudom, láttátok-e már?
velvet.hu/celeb/2011/02/24/gigi_villantott/
Hááát!
Dugja meg inkább az Overdose!

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 16:29:05

Nah most meló eldob, térdelőrajt és indulás.:-)
Majd öf alatt belesek:-)

genevieve 2011.02.24. 16:31:40

@kérődzőgiliszta: tessék mondani, milyen külső vonzerővel és tulajdonságokkal teccik rendelkezni?:-)

dr. gernika 2011.02.24. 16:33:20

@Thulea: Nem tökéletes a teste, viszont nagyon erős a kisugárzása. :)))

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 16:36:09

@genevieve:
A fékezhetetlen agyvelőm mellett magaménak tudhatom K-Európa legszebb férfi felső (és alsó) testét!
Továbbá, testi és szellemi képességeim orbitális szerénységgel is párosulnak!

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 16:37:01

@gernika:
Igen, a gammasugárzása a monitorról az agyamig hatol!

bévé 2011.02.24. 16:37:13

@csicserierika: erre a mondatodra:
"Tomoceusnál éreztem, hogy nem kellett volna beavatkozni."

genevieve 2011.02.24. 16:38:13

@kérődzőgiliszta: ha igy van akkor tényleg válogathatsz:-)

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 16:40:02

@genevieve:
Valóban! Ebbéli potenciálomat népes háremem is igazolja!

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 16:45:01

@genevieve:
Felemelő érzés végignézni asszonyaimon, és látni orcájukon a kielégült derűs mosolyt!

bévé 2011.02.24. 16:49:07

@Ayesha: mi az a dubajpozitív?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.24. 17:39:12

@Thulea:

Csak klasszikussal tudok válaszolni, Phil Collins dalából egy idézet:

"A perfect body with a perfect face" :D

@kérődzőgiliszta:

Már nem CRTm van, úgyhogy már nem lehet sugárzó. :)

@bévé:

Hogy hamarosan sok homoki nigger fogja levarrni jópízért. Bár a szőkéket jobban csípik.

viola narvilly 2011.02.24. 17:47:25

'napot!
Mint az elmúlt hetekben, most is tisztességesen le vagyok maradva... volt valami érdekes?

dr. gernika 2011.02.24. 18:27:46

@genevieve: Hát meg is fojtanám a csíkos nyakkendővel, ha kockás inghez merné kötni...

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 18:41:21

@kérődzőgiliszta: ööö...tényleg? És kaptam agyat, vagy kisufot fogok szülni?

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 18:43:41

@Hódos Hajnalka:
Megvonási tünetek jelentkeztek az új poszt hiánya miatt!
Csak nincs valami baj?

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 18:52:26

Na már sikerült elővarázsolni! Eddig az volt a hibaüzenet: Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 18:52:26

@kérődzőgiliszta: beteg vagyok, nem tudok huzamosabb ideig fenn lenni, azért érkeznek mostanában későbben a posztok.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 19:06:04

@Hódos Hajnalka: Fogadd együttérzésem! Javulást!

bévé 2011.02.24. 19:32:34

@Nard: ez csodálatos volt, köszi.

Lone Starr (törölt) 2011.02.24. 20:12:55

Jobbulást a szerzőnknek!
Balázs manipulál a legügyesebben, de legellenszenvesebben. Azért csak kibukott belőle, hogy mennyire hiányzik neki Olivér (mert csak neki voltak poénjai). Laci meg vért kíván szerinte, meg háborút. Pont a Laci mondta a káromkodós rendelet kapcsán, hogy ez nem háború, és minek úgy hozzáállni eleve, hogy folyamatosan káromkodni kelljen. Mondjuk a nem háború részben tévedett.

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 20:39:30

@kérődzőgiliszta: köszi :)

@Lone Starr: köszönöm. ööö... van egy ennél frissebb poszt is, csak mondom :)
süti beállítások módosítása