Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X66

2011. február 21. 16:45 - Hódos Hajnalka

A tegnapi összefoglaló volt az eddigiek közül a legsótlanabb, a legösszeszedetlenebb, a legtrehányabb meló, amit eddig láttam. Értem én, hogy ez az egész Gigire lett volna kiélezve, de akkor miért nem sikerült? Az nem keret, hogy az elején és végén is őt mutatjuk, meg közben egy kicsit közben is, lehetőleg minél jobban szenvedve, persze nem ugatok bele, nem az én szakmám. Gigi megkapja a büntetését, mert krisztus előtt valamikor kiszaladt Béci után az udvarra. A levélben persze hangsúlyozzák, hogy a nézők vasökle csapott le a lányra. Gigi köszöni szépen, jó lenne, ha figyelembe vennék a többi Villalakót is. Na ezzel el is leszünk tíz percig, Gigi sír a macijával a nyugiban, Gigi a riportszobában, Gigi Anikóval, a téma a büntetés. Felháborodást és dühöt érzett, megérti, hogy büntetik, csak akkor másokat is büntessenek már meg, mert szarul esik, hogy próbálok minden megcsinálni és akkor minek?

Ha még nem említettem volna elégszer, hogy a púpom tele van a beöltözős feladatokkal, mára is jut egy. Nemcsere, a fiúk lányok, a lányok fiúk lesznek, hijjj, aztahétszentségit! Gombi a levél felolvasása után rögtön sipítozni kezd azon a bizonyos eunuch hangon, amit a bohóckodásnál már hallottunk tőle, Szandika szívemből szól: kussoljál már te ribanc! Hogy a beöltözésnek mi a lényege, a boga faszáért nem derül ki, a készülődést viszont több mint három percen keresztül nézhetjük. Laci nagydarab, debella, szőke. Nahát, miért, tudott volna másmilyen is lenni? Ja, fekete, egy másik parókával. Hogy Gigi micsoda érzelmi viharokat él át, úgy akarják beletukmálni a hülye fejünkbe, hogy az eseményeket megszakítva egy-egy pillanatra a lányt mutatják, amint szót vált valakivel. Most Bécivel, a beszélgetés lényege: mi van? Semmi, minden. Béci egyébként látja a húgán, hogy kivan, a barátai miatt is, meg itt benn is a feszület. A következő gyomorszorító párbeszédre a fürdőben kerül sor, Jerzsivel: olyan nyűgös vagy. Igen, nyűgös is leszek.

Jerzsi nem tudja mit csináljon, tényleg. Évával beszéli meg a problémáit, ez önmagában tragikomikus, de ha neki ez így jó, legyen. Jerzsi annyira vágyik arra, hogy megismerje Gigit. Nem tudom, a bibliai értelemben vett megismerésről beszél-e, tegyük fel, hogy nem. Akarja látni a gondolatait, de mégis a fejében benne van az hogy mi van akkor, ha mégsem ő? Bizonytalan, ami köztük van, akármennyire jól érzi magát vele, mind a ketten tudjuk ezt. Gigi benyit, Éva utána küldi Jerzsit. Jerzsi retteg, hogy a Gigi egy olyan személy lesz számára, aki nem neki való. Próbálnak pozitívan hozzáállni és kitartani a véksőkig, de ahogy múlnak a napok, hetek, egyre jobban erősödik ez a gondolati érzés. Javaslom a stábnak, hogy Jerzsi ezentúl lengyelül riportszobázzon egy szinkrontolmács segítségével, mert nem tartom magam egy buta nőnek, mégsem értem, mit akar mondani. A nyugiszobában kínlódnak tovább, Gigi bebújik a műszőrme takaró alá, Jerzsi biztosítja, hogy mindig számíthat rá, mellette áll. Sajnos nem tudja, hogy ebben a szituban békén kell-e hagyni, vagy helyre kéne pofozni. Bár a pofont adja simán. Gigi nagyon vonzódik hozzá, jó vele lenni, szereti, hogy mindent meg tud vele beszélni (ezek szerint mégis én vagyok a hülye), és átölel és jólesik, de azt nem tudja mondani, hogy szerelmes belé, vagy az lesz. A nyugiszobában napocska túltengés, de amúgy is émelygek a mézes teától meg a csomó gyógyszertől, ezért ezt nem részletezném.

Mivel semmi de semmi nem történik szokás szerint, Alekosz nagyjelenetében gyönyörködhetünk. Biztosan én vagyok a rosszmájú geci, de én azon is csodálkozom, hogy az Irigy Hónaljmirigynek sem szólt senki, nőnek beöltözködni és hülye hangon beszélni nem vicces! Alekosz kezét le kell alapozózni, mert göcsörtös. Nem látszik, mondja neki Éva, de Alekosz át akar szellemülni. De az kihozza a ráncokat a kezeden! Éva udvarolni próbál, kár hogy ő nem olyan jó a szerepében, mint Alekosz. Elviszlek egy helyre, a kedvenc törzshelyemre, mit szólsz? Ne untass a részletekkel! Az a lényeg, ha dugni akarsz kisanyám…Mit képzelsz te, én nem akarok csak dugni! Olyannak nézel? Kösz szépen, mindjárt itt hagylak! Ne sértegess, mindig utáltam az olyan pasikat, akik rögtön meg akarnak dugni. Vajon miért van ez, kérdi Éva. Mert buták, önzők és csak a farkuk vezéri őket, ezért. És nem gondolkodnak. Én szeretem azokat a férfiakat, akik gondolkodnak. És találkoztál már olyannal? Igen. És mi miatt lett vége? Magánügy. Megismerni akarj, ne használati tárgynak! Okos és bölcs barátom szavai jutnak eszembe: mindenki saját magát mondja. Szituációs feladatok, ha már mindenki beöltözködött. Béci bejelenti szüleinek, hogy szeretne elköltözni otthonról egy fiú miatt. Szerencsétlen pára eddig el sem jut, külön tetszik, ahogy a melegszívű Gombianyu még bele is rugdos a földön fekvő csemetébe. Fiú lány barátság, a fiú ráébred, hogy ez már több annál, Gigi szerelmet vall Jerzsinek. A jelenet éppen olyan forró, lüktető, olyan perzselő szenvedélyről tanúskodik mint amit eddig láthattunk tőlük. Anikónak jut a nemes feladat, hogy megkérje Alekosz kezét. Alek igent mond, természetesen a szokásos körítéssel, szeretem a bátor férfiakat, egy férfi legyen férfi és tegye meg, amit megkövetel a haza.

Kvízjáték, a lakók élvezik, én unom. Milyen hosszú lett a sál amit kötöttek, melyik kezével lökte fel Lacit Alekosz, hogy hívták a kutyusokat, kinek a bugyiját találták meg Alekosz ágyában? A három legaktívabb játékos Gombi, Béci és Éva, Béci a győztes, nyereménye egy gyümölcstorta. Fú, nem bírom elviselni, mikor valaki így zabál, Gombi ezt majszolgatásnak nevezi. A kiválasztás utáni levezetés következés, Éva nem gondolta volna, hogy ezek után egy jelet sem fog kapni! Alekosz azon lepődött meg, hogy a Szandi rárakta a jelet Gombira! És téged fog kivinni, vihog Éva és Anikó. A háttérben valószínűleg a jó Lacibetyár vezetésével középhaladó ostorcsattogtató tanfolyamot tartanak, vagy mi. Alekosz azt hitte, hogy Gombi viccel, aztán addig-addig, hogy felfogta, nem viccel, hát tessék, itt a válasz. A jelét is rád rakta, van benned félsz? Persze hogy van! Én minden párbajtól viszolygok. Hát, ha engem visz ki, megint átéljük azt a hangulatot! Akkor találkozol az Olivérrel, ujjong Éva. Na igen. Gondold el, az Olivérnek milyen érzés lehet, hogy a két jó barátja megy párbajozni! Gyanítom, vastagon tojik rá. Hát, nem könnyű olyan ellenféllel párbajozni, aki az embernek a közelállója! Gombi a szaunában erősre izzadja magát, nyerni akarok, mert ilyen a vérem! Ööö rákérdezhetek, hal? Nem szeretek tökölni, nem szeretek bizonytalanságban élni! Fú, Gombócka, nem késő már ez a mácsó duma?

Jerzsiben hatalmas bizonytalanság van, mindennel kapcsolatban, Gigivel kapcsolatban is. Gigi iránt érzett érzelmeit muszáj tudatosan leblokkolnia. Jerzsi fél, hogy kinn kiderül, nem egymáshoz valók, az csalódás, fájdalom, amitől nagyon rettegnek. Jerzsikém, nem kell ahhoz kinn meg benn, csomóan vannak úgy, hogy kinn összejönnek, kinn rájönnek, igen, van szenvedés meg fájdalom, mégsem halt ki az emberiség, úgyhogy valami tökösebb (vagy őszintébb) szöveggel kéne előrukkolni. Gigi már mindenen gondolkodott, hogy most mi van? Én azon, hogy lehet evőkanállal enni a nyuszis kakaóport. Akarsz beszélni, menjünk át a nyugiba? Alekosz, Éva és Anikó pohárral a kezükben nézegetik a táblát. A Gombár megy párbajozni, ez kétségkívül most már tény. Anikó ironizál: ez a szeretet és az intelligencia párbaja lesz. A nyugiban folytatódik a szarpasszírozás, engedtessék meg, hogy ne, köszönöm.  

Köszönöm a jókívánságokat és hogy aggódtatok, a régi és nagyon rossz poénnal szólva, úgy néz ki, megmaradok, de normális nem leszek :)

Köszönöm S-nek a képeket! 

 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trevlovics 2011.02.22. 13:57:14

@Hódos Hajnalka: engem ki kell tilts, mert továbbra is szólni fogok, ha nem tetszik valami.

Thulea 2011.02.22. 13:57:24

@iinside: Én is kíváncsi vagyok rá való világban és nem a valóvilágban. Remélem engem igazol majd. Ami miatt bizakodó vagyok, az az, hogy például versenyeket nyert és azt nem lehet tartás nélkül végigcsinálni. De valószínűleg, amit én látok benne, azt Te nem és amit Te látsz benne az meg nekem nem tűnik fel.

gidabiga 2011.02.22. 13:59:41

@Hódos Hajnalka:

Trevlovicsot ki ne tiltsd, mert nem lesz meg a napi vigyorgásadagom és az rosszat tesz a bioritmusomnak :D

Thulea 2011.02.22. 14:00:26

@beacska: Igen, amikor valaki nem érti meg őt, akkor én is ezt a kérdést teszem fel magamnak: biztos, hogy ugyanazt a Bécit nézzük? Például én azt sem értem, hogy miért cigányoznak egyesek velük kapcsolatban, de nem is érdekel. Az mindenképpen szűklátókörűség, ha valaki származás alapján mond véleményt.

mama ottmarad 2011.02.22. 14:00:48

@Hódos Hajnalka:
jó tudni, hogy figyelsz minket :)

Hódos Hajnalka 2011.02.22. 14:04:58

@gidabiga: majd elintézitek privátban.

@mama ottmarad: a fentiek alapján kénytelen vagyok, nem?

maghozo 2011.02.22. 14:05:01

Pont úgy mint a villában itt is mindenki csak saját magát tudja lejáratni és nem másokat.
Amit írok rólam szól ! A saját fejem és a saját gondolataim még akkor is ha másnak címezem.
Úgy hogy mindent bele ! Mivel én csak most ismerkedek veletek titeket olvasgatva .

gidabiga 2011.02.22. 14:09:00

@Thulea:

egész egyszerűen szimpátia vagy antipátia.
unalmas lenne a világ, ha mindannyian ugyanazt kedvelnénk.
attól, hogy valakivel nem ugyanazok az emberek szimpatikusak nekem, attól még azt a valakit kedvelhetem, elfogadhatom, vitatkozhatok vele, meggyőzhetem, hagyhatom magamat meggyőzni, vagy csak egyszerűen elfogadom az érveit.
elcsépelt szóval tolerancia.
szerintem ennyi.

maghozo 2011.02.22. 14:09:12

@Hódos Hajnalka: Csak azokra figyelj kik tetszenek és máris problémamentes a napod :)

iinside 2011.02.22. 14:09:53

@Thulea: nem tudom, szerintem az lesz a sorsa neki is mint rend szerint minden valóságshow szereplőnek: eltűnik a süllyesztőben, majd két év múlva egyszer egy fókuszban előveszik, hogy "..emlékeznek még? Lássuk mi történt az egykori ország kedvenceivel.." és ki van töltve a műsoridő.
Ennyi.

gidabiga 2011.02.22. 14:09:55

@Hódos Hajnalka:

most tényleg kitiltottad? :(

Thulea 2011.02.22. 14:10:51

@maghozo: Ez úgy lett volna korrekt megfogalmazás, hogy mindenki saját magából indul ki és így mutatja be saját magát. Vagy valami hasonló. Van, aki nem járatja le magát. Te viszont igen, az én szememben legalábbis, mert ezek szerint rosszindulatú vagy?

naezjó... 2011.02.22. 14:11:17

látom, Hajni óta mindenki csak keresi a szavakat :D én is, de fel akartam hívni erre a figyelmet. Hajni megoldotta erőből. Így most elszívok 1 cigit, ha eszembe jut addig valami más, leírom, ha még lehet :D

Hódos Hajnalka 2011.02.22. 14:14:05

@naezjó?: Nem, nem erőből oldottam meg. Kértem tőletek valamit. Nem egyszer, nem kétszer.
Baszik rá mindenki, én viszont legyek kedves aranyos és jófej.
A hülyék a másik oldalon laknak.

Thulea 2011.02.22. 14:14:33

@iinside: Ja, nyilván. Esetleg felmutat valami értelmeset. Remélem nem rossz társaság vagy valami hasonló hírek jelennek meg róla.

maghozo 2011.02.22. 14:17:08

@Thulea: Energetikailag helyes amit írtam és nem rosszindulat hanem tény .
Minden név itt egy karakter és ha egybeolvasod több hozzászólását akkor lejön róla egy kép .

mama ottmarad 2011.02.22. 14:18:57

@maghozo: igaz. A műsor fonákságait jöttünk ide megmosolyogni, kibeszélni, parodizálni, aztán néha egymással tesszük meg.
Mi a kedvenc színed? Szereted-e az Irsait?

Thulea 2011.02.22. 14:19:41

@maghozo: Ezt értem, és egyet is értek veled! Viszont nem mindenki lejáratja magát. (Bár, aki lejáratja magát, az valóban lejáratja, a többi meg a nem inge ne vegye magára kategória... és róluk nem írtál.) Oks, meggyőztél. :-)

maghozo 2011.02.22. 14:20:18

@Thulea: Azért kíváncsi vagyok a véleményedre a Csórika szó kinek rossz pont . Alekosznak vagy Bécinek ?

gidabiga 2011.02.22. 14:21:36

@mama ottmarad:

én csak az indulatok egymásnak feszülését nem értem, ez egy műsor, még ha való világ is a címe, köze sincs hozzá :D

Thulea 2011.02.22. 14:25:48

@maghozo: én nem bírom az ilyen jellegű rejtvényeket... Én a csórikát ismerem, ilyen lesajnáló jelentése van, talán és mivel Alekoszt én nem bírom, így neki adnám.... :-D

kérődzőgiliszta 2011.02.22. 14:26:38

Jó lenne, ha a tolerancia (vagy tolarencija, kinek mije van) elhatalmasodna rajtunk. Ugyanúgy jeleskednénk a kapott pofonok elviselésében, mint a kiosztottakéban! Ja, és megőriznénk maradék humorérzékünket!

maghozo 2011.02.22. 14:27:20

@mama ottmarad: A mai termést olvasva azért elgondolkodtatott egy dolog .Itt sokan csak a hibákra fókuszálnak. A műsórt pont azért nézem mert elemezni lehet viselkedésmintákat embereket .Reakciókat . Kész tanulmány - de ehhez minden szereplőnek a jó oldalát is figyelembe kell venni .Mert van nekik az is .

iinside 2011.02.22. 14:32:55

@Thulea: hát igen, megélhetési celebként akár botrányokkal, akár valami számára előnyös szerződéssel a felszínen maradhat.
De ne nagyon reménykedj. Ha jól számolom ez a .... (BB1-2, VV1-VV3, Bár 1-2, Farm)...a 8(!) valóságshowból egyetlenegy embernek sikerült a felszínen maradni és ez a Majka.
Pont.

reKorrekt 2011.02.22. 14:33:11

Amit a Gigi művelt az Erzsivel az elmúlt 2 hónapban, az véleményem szerint 10x undorítóbb mint az Éva köpése, mivel utóbbi felindulásból(részegen) történt, a Gigikének viszont teljesen biztos vagyok benne hogy ez az Erzsi dolog csak a stratégiájának része: összejönni bárkivel még az elején (erősítés végett), aztán majd ha már nincs rá szükség kidobni a picsába.
Most akkor ki nem szrja le az Erzsi múltját és érzéseit?

maghozo 2011.02.22. 14:33:26

@Thulea: Béci használja ezt a szót és igen lesajnáló jelleggel. Nevetést vált ki a többiekből pillanatnyilag de hosszútávon rá nyom bélyeget és nem Alekoszra . Az ilyen szavak azok amik a barátokat tudat alatt eltávolítják .

maghozo 2011.02.22. 14:41:53

@reKorrekt: Ott egyiket se lehet elítélni .Kölcsönös volt a szeretet is meg az is ami utána következett.
Sokszor elgondolkodtat egy dolog ezzel kapcsolatba . Ha a párom simogat sokáig és többször és nincs alkalmunk szeretkezni...
Olyankor képes lennék a lakást szét verni meg hasonlok . És nem bírom az érintését elküldöm meg kiabálok is meg zsémbelek - Lehet ezen csúszót félre az Ők kapcsolatuk is . Nem ismerték fel a helyzetet .

Thulea 2011.02.22. 14:46:28

@reKorrekt: Én nem látom undorítónak Gigi viselkedését Jerzyvel, mert ez a valóságban is így van, ha sokat van együtt két ember és ráadásul izoláltan -valami oknál fogva-, akkor benne van a pakliban egy fellángolás, ami nem biztos, hogy házassággal végződik. Nem akarom bántani a Jerzyt, de tényleg nem annyira férfias... Vagyis, nem azt adja Giginek, amit ő elvár attól a férfitól, akire úgymond, rábízza magát. Évát én szóra sem méltatom.

maghozo 2011.02.22. 14:49:37

@K.Tomoceusz: :DDDD
Azért könyörögjenek ,hogy a nézők a másikra szavazzanak ilyen nem lesz mert az ők szemükbe a szavazatok az erőt mutatják . Ha kevés szavazattal esnek ki az szégyen .:)

naezjó... 2011.02.22. 14:52:34

@maghozo:
kérdés, hogy vajon (és főleg részükről) tényleg ennyire gáz takaró alatt szeretkezni? nekem para lenne, de az is ha a fél ország- és nem mellesleg a barátaim és ismerőseim - egy valóságsóban röhögnének rajtam. Náluk ez nem volt az.
@Thulea: Nem dolgom védeni, nem is kedvelem, de ha nem szexelhetsz vele, nem viheted randizni, nem kápráztathatod el, mégis hogy bizonyítsd, h férfi vagy?

Thulea 2011.02.22. 14:56:24

@maghozo: Látod, elfogult vagyok. :-) Szerintem nem lesz gond ezzel hosszútávon sem, mert emellett, hogy használja ezt a kifejezést, ilyen padreként, atyaként van jelen a villába, illetve én ezt látom. És tőle elfogadható, ha egyébként meg kiáll a csórikák mellett. Már ameddig ki lehet állni, hiszen előbb-utóbb mindenki "megmérettetik" a másikkal. :-) De én hangsúlyozom, elfogult vagyok.

maghozo 2011.02.22. 14:57:55

@naezjó?: Pont ez a pont az ahol elszúrták a dolgokat . Mert amúgy takaró alatt szeretkezésből nem sok látszik és azzal esélyük lett volna nyerni .Ehelyett oda jutottak ,hogy már egymás közelsége is kiidegeli őket . Ez pont a kielégülés fordítottja .

genevieve 2011.02.22. 15:01:20

@naezjó?: az ezzel a baj, hogy az emberek nagy többsége alig várja már, hogy csorgathassa a nyálát gigi és jerzsy takaró alatti szexén....
arról nem is beszélve, hogy lennének olyanok akik biztosan megmondanák a tutit, miként és hogyan kellett volna csinálni

szerintem pedig a legtöbb embert feszélyezne ha egy bekamerázott szobában kellene szerelmeskednie..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 15:02:23

@naezjó?:

Ezek ilyen teljesíthetetlen női elvárások. Leszarható. Aki már ilyeneket játszmázik, az felejthető.

Thulea 2011.02.22. 15:02:32

@naezjó?: Igen, ez jó kérdés. Nem tudom, hogy hogyan lehetne bizonyítani, hogy férfi, mert persze a szex egy fontos része, meg az elkápráztatás, ezeket nem adhatja meg, viszont stabilitást sem ad, sajnos. Azt még tanulnia kell, mert sem a kora sem a lehetőségei nem mutatták még meg neki, hogy milyen egy stabil férfi... vagy mi. :-)

mama ottmarad 2011.02.22. 15:03:00

@maghozo: de van ám :)
éppen ez benne a jó. Emberi gyarlóság, ha tetszik jellemrajz, hogy általában nem szeretjük az antipatikus figura előnyeit észrevenni. Pedig itt, név és arc nélkül, semmibe nem kerül(ne) megtenni. Vannak vehemens vitatkozók, vannak műveltebbek, vannak az érvek előtt fejet hajtani tudók - mint az igazi világban is.
Ez is csak egy hely a feszkó levezetésére, ki düdödten, ki árnyalt humorral, ki otrombán, otthonról hozott vitakultúrában.
Én a pozitivitást szeretem, mert minden vita és böszmeség ellenére, a végösszeg pozitív. (Például az éjszakai műszak abszolúte Király!)
De lá,m, egy szó értelmezése is objektív lehet, mert a csórikám szerintem, szeretetteljes, együttérző, és nem lesajnáló kifejezés. Ténylegesen sajnálatot fejez ki. Ha szeretem-figurával kapcsolatos, együttérzőnek látszik, ha nemszeretemmel, lenéző?
"Sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodáaltosabb"

Thulea 2011.02.22. 15:05:19

Most Ti tényleg várjátok, hogy meglegyen a szex közöttük? Ez miért ilyen sarkalatos kérdés? Egy társaságunkban lévő új pár esetében sem kérdés, hogy szexelnek-e és mikor, stb. Szerintem ez nem érdekli a nézőket sem. Emlékeztek, volt egy döntés Valentin napkor, hogy nem az Évát és a pasiját akartuk nézni, hanem a többieket.

iinside 2011.02.22. 15:06:09

@maghozo: pont erről beszéltem a minap a párommal: ha szerelem, légpuszi, meg tutajos így meg úgy, meg a f@szom, akkor engem nem érdekelt volna kamera meg semmi, behúztam volna mókusfészkest a takaró alá, oszt hadd szóljon.
Há nem? Há de!
Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de ez a teszetoszaság engem speciel meglehetősen idegesített. Ha meg szerepjátszást láttunk a fiataloktól mert benne volt a szerződésben, ahogy itt többen írták már, akkor meg ülj le egyes! Mert ez konkrétan x@ar volt.

genevieve 2011.02.22. 15:06:46

@Thulea: bocsásd szavazásra a kérdést:-D

maghozo 2011.02.22. 15:08:09

@Thulea: Ez inkább a Lacira mondható . Béci erőssége az mikor dicsér . Cuki pofa volt mikor a 6 oszkárt adna Alek női szerepére. Szívből kacagott . Meg akkor is tetszett mikor meglepődőt Alekosz kitörésén - az első mondatoknál még értette de tovább már nem - akkora már kívülről figyelte a jelenetet(hogy Alek begolyozott) és a szavak lemaradtak .

iinside 2011.02.22. 15:08:17

@Thulea: nem nem azt várjuk, teljesen igaz amit írtál, nem érdekel senkit, a szavazás is ezt bizonyította. Sajnos ez azért téma mert az RTL belenyomta az arcomba, mert erről szóltak az összefoglalók, hogy ezt kellett néznem, hogy ezek szenvednek egymással.

naezjó... 2011.02.22. 15:09:01

@maghozo:
1etértek.
@genevieve:
Hát amikor napi 3* nyomják a képembe Sarkata pixelcicijeit, és a blikkben is több mell van, mint hír, valamint ömlik a netről a pornó,ez valóban hatalmas szenzáció lenne. Frenkiéknek is biztos tönkrement az élete. Meg ki mondaná meg kinek a tutit? nem értem... és a legtöbb embert az is feszélyezné, ha bekamerázott lakásban kellene élni fél évig. Azt már csak halkan említem meg, h szerintem ha valóban az a szenvedély lett volna köztük, amit többször is írtál, már rég egymásnak estek volna. A mai világban előbb jön a szex és utána a szerelem. mert hozzá tartozik. szerintem.

genevieve 2011.02.22. 15:13:59

@naezjó?: nem én irtam többször a köztük lévő szenvedélyről:-)

viszont feltétlenül úgy gondolom,hogy két ember között a szexualitás intim dolog, nem tartozik senki másra, pláne nem az egész "országra"...

de úgy tűnik divat lett a nyilvános szex:-)

maghozo 2011.02.22. 15:15:31

@mama ottmarad: @genevieve: Lényegtelen kívülről mit gondolunk mi a benti szexről .Az csak nekik hozott volna kielégülést és nem kellene egymást kerülgessék meg nem lennének úgy kiidegelve .
Ez már egy nagy rejtély marad örökre . Elkúrták a megfelelő pillanatot és szétválnak .

Thulea 2011.02.22. 15:16:05

@iinside: Igen, szerintem is a csatorna nyomta mindannyiunk képébe. Ezért is kérdeztem, hogy valóban ekkora lenne az érdeklődés a szex iránt?

naezjó... 2011.02.22. 15:18:39

@genevieve:
rendben másként: amíg Béci nője voltál, kitartottál amellett, h őszinték az érzelmeik. :)
Így most jobb nekik?

genevieve 2011.02.22. 15:19:23

@maghozo: egyáltalán, lényegtelen minden amit mi itt kivülről gondolunk, mert nem vagyunk ott és nem mi éljük meg és át azokat a dolgokat....

de azért mégis sokan megmondják a tutit ők mit csinálnának helyettük:-)

mama ottmarad 2011.02.22. 15:19:28

@Thulea: na, az Éváét nem is :)
Az pont olyan lehet, mint az élete a villában: nem csinál semmit, közben kétpercenként rágyújt.

Bár én senkiát se, és a Gigit is megértem, engem is feszélyezne, ha tudnám, hogy néz az anyám. (Az más kérdés, hogy még miért nem szexelt J-vel.)

gastro vazze 2011.02.22. 15:20:04

a csatornának sokkal nagyobb pénzt hoznas egy Jerzy- Gigi párbaj szerintem, mint egy maszatolós szex....arra mondjuk soha nem is lennék kiváncsi, úgysem Rocco styleban nyomnák, ha meg nem, akkor meg minek nézni?

genevieve 2011.02.22. 15:21:26

@naezjó?: mert most már nem őszinték az érzelmeik?
te ezt honnan tudod? ott vagy, velük élsz, te vagy az egyikük?

ugy látom egyáltalán nem jó ez igy nekik, és pont azért mert vannak érzelmeik egymás irányában (szerintem:-), ha nem igy lenne, szarnának egymás fejére és kész, nem szenvednének....

de persze nem tudhatom:-)

mama ottmarad 2011.02.22. 15:23:18

@maghozo: ebben tévedsz. Ez egy műsor, nekünk nézőknek, a mi gondolataink (és szavazatnyomkodó hajlamaink) felélesztése a cél.
Minket szórakoztat, merthogy szórakoztató műsor, nem tudományos kísérlet.

Thulea 2011.02.22. 15:24:34

@iinside: engem sem zavarna a kamera, ha arról lenne szó... persze csak takaró alatt.

K Tomoceusz 2011.02.22. 15:25:26

@mama ottmarad: Igazságtalan vagy mama . Direkt írtam , hogy csak az első 30 mp-t nézd . Ha önszorgalomból továbbmész , azt saját felelősségedre teszed .

A_nick_már_létezik 2011.02.22. 15:27:14

Kíváncsi vagyok, h feltünt e valainek rajtam kívül:
Béci hasán,oldalt ragtapasz.
Jerzsi hasán, oldalt ragtapasz.
Miért?

Tudja valaki a választ?

gastro vazze 2011.02.22. 15:28:32

@Thulea: én lehet beégnék a nagy izgalomtól, takaró ide, vagy oda, mert nem tudnám teljesen elengedni magam. Érdekes, de egy részeges házibulin mindig leszartam, ha akció közben ránknyitottak, de a villa más lenne :S

Thulea 2011.02.22. 15:28:55

@mama ottmarad: Jól összefoglaltad az Éva tevékenységét! :-D

antiszociális taho_kismama 2011.02.22. 15:30:34

egyébként sziasztok,
és jövök a napi linkemmel :)

omg.nolblog.hu/archives/2011/02/21/Botrany_van_a_ValoVilagban_Elore_lefixalt_nyertesrol_es_manipulaciorol_beszelnek/

valami belső infó az előre lejátszott vv-ről (jéééé ;) )

maghozo 2011.02.22. 15:31:15

@mama ottmarad: Számomra csak tudományos kísérlet . Meg az is érdekes mi az amivel turbózni lehet az ilyen műsort . Miként lehet emberek százait kibillenteni az érzelmi egyensúlyból, hogy nyomjanak .

naezjó... 2011.02.22. 15:31:37

@csicserierika:
:)
@genevieve: Én Erzsiben látom őszintének, G. csak szabadulna, az elejétől úgy gondolom, G miatt nincs szex, Erzsó csak ebbe is belement, de nem tudhatom, mert NEM élek velük. @A_nick_már_létezik: szerintem nikotintapasz.

Thulea 2011.02.22. 15:31:49

@gastro vazze: Arról írt a kedves hozzászóló, hogy ha nagyon be van indulva az ember, akkor megtenné, nem érdekelné semmi. És belegondoltam, hogy engem sem. De ha megnézed, elég sokat buliznak, szóval a hangulat lehet, hogy meglenne. ;-)
Ráadásul azt mondják hozzáértők, hogy a kamerát nagyon hamar elfelejtik a valóságshow résztvevők. Én ehhez nem értek.

Bubis 2011.02.22. 15:32:22

aha nikotintapasz. de pár napja már e-cigizett béci.

maghozo 2011.02.22. 15:33:39

@genevieve: De ráérzel :) és helyes ! Női ösztön !

mézescsók 2011.02.22. 15:33:54

De ugye most már tényleg végleg vége ennek a "szerelmi" szálnak? Ugye nem hozható vissza valahogy?
A műsort nem láttam, Hajnalkát és titeket olvastalak és nem értek semmit.Most mi van?
Különösen Lanoisban reménykedtem, hogy majd elárul valamit, de hiába.
Nem hülyéskedek: tényleg nem értettem, hogy miről is beszélnek azok ott ketten a nyugi- és a riportszobában, na meg a hintán. Az én szerelmi életemben nyilván nem voltak ilyen mélységek és magasságok. Eddig. Ha nem fontos, akkor ne is válaszoljon senki, én belenyugszom.

mama ottmarad 2011.02.22. 15:34:05

@K.Tomoceusz: olyan hülye vagyok, hogy ha már nézem, érdekelt volna, hogy a precízen feltett, nem túl bonyolult kérdésre mit válaszol. Egyáltalán, érti-e a kérdést? :))
De rövid úton kiderült, hogy mindenki azt modja, ami őt érdekli, ami neki fontos. Végül is, ez a való világ.
Aztán hirtelen szembetaláltam magam a foggal körmötpucoló jelenséggel - így jártam.

Elemer 2011.02.22. 15:34:13

most néztem meg a tegnapi összefoglalókat és megállapítottam, hogy gombi egy pöcs. amikor egymásról kellett jókat mondani, akkor nem győzött nyalni alekosznak, hogy mennyire szereti, amikor bejött jó volt hozzá és ezt sohanemfelejti el, meg nem tenne semmi olyat, ami neki rossz lenne stb. azóta meg többször láttam, hogy gúnyolódik rajta a többiekkel, ez a hintás szerpelése pedig borzasztó volt. órákon át fejtegette, hogy ő milyen ember, amikor ez nemcsak a nézőket, hanem a többieket sem érdekelte. jó lesz, hogy kiesik végre, tényleg ő a legjelentéktelenebb

genevieve 2011.02.22. 15:36:39

@gastro vazze: főleg ha tudnád, hogy árgus szemek figyelik mit csinálsz:-)

genevieve 2011.02.22. 15:37:16

@maghozo: nem ráérzek, csak így érzek:-)

Bubis 2011.02.22. 15:38:14

de elektromos cigi az nem minősül cigizésnek?

Elemer 2011.02.22. 15:46:27

szandikától egyébként már nem először hallom ezt a: "hogy mersz a szádra venni bárkit is" dumát. éva se kérdezte meg tőle, hogy ugyan már, miért ne mondatná el a véleményét bárkiről. ez valószínűleg az ordenáré stílusa miatt lehet, szerintem kicsit megijednek tőle, amikor elkezd rikácsolni

csicserierika 2011.02.22. 15:49:55

@antiszociális taho_kismama: ez már volt napokkal ezelőtt. Nyilván van manipuláció, csak nem direktben, hnem finoman terelik az eseményeket. A cikk már ott megbukott, hogy Balázs nem vállal azóta vv vezetést. Többször volt a párbaj óta is.

mama ottmarad 2011.02.22. 15:50:25

nem, mert nincs benne semmi ártalmas, csak az illúziót adja meg.
Én elég régen szoktam le, akkor nem volt semmi segédeszköz, és magam is néha, ha már nem volt körmöm a falkaparástól, fogtam, és beleszívtam egy meg nem gyújtott cigibe párszor.
Ott volt az illúzió, a mozdulat, levezette a feszkót. Akkor hagytam el, amikor elkezdett zavarni a bűze. Amit addig illatként definiáltam. Ezen a ponton már biztos voltam benne, hogy sikerült, mert erősebb volt az undor, mint a végy.
A tapasz segít a nikotin elvonási tünetek kezelésében, de az is ehet, hogy ezzel elhúzza a folyamatot.
Nálam kb fél év volt, amíg már nem érdekelt, és naphosszat nem is jutott eszembe. Nehéz volt, de megérte.

naezjó... 2011.02.22. 15:50:41

@Elemer:
Éva: itt sírnak, h ki akarnak menni + Szandál: téged meg mennyien utálnak = Éva miatt akarnak kimenni, a többi kamu! :D

csicserierika 2011.02.22. 15:50:58

@Elemer: Buci sem szeretne a szájára kerülni (ő mondta)

mama ottmarad 2011.02.22. 15:58:51

Sziasztok. Sajnos mennem kell. Estére vajon lesz új poszt?
Vagy kénytelen leszek megnézni az öf-t?

antiszociális taho_kismama 2011.02.22. 16:05:11

@csicserierika:
köszi. pedig én hogy imádom az összeesküvés elméleteket :)

Soror Formoza 2011.02.22. 16:11:39

@Trevlovics: Ki lettel tiltva??? Ezt nem hiszem el! Mar ide sem erdemes tobbe benezni.

maghozo 2011.02.22. 16:14:23

Ma látni fogjuk mit ígértek a kasztingon és mit teljesítettek belőle . :)))

reKorrekt 2011.02.22. 16:18:19

@jahuu: Szerintem csak egy időre...

.lll. 2011.02.22. 16:21:23

kár ezen lovagolni,napnál is világosabb,hogy Gigi leszbikus,vér leszbikus:D

-Sarq- 2011.02.22. 16:21:33

@maghozo: Még Béci is megmondta, hogy feküdjenek le egymással, ha meg nem, akkor hagyják az egészet. Pedig nem hiszem, hogy Béci nagyon lelkesedne azért, hogy a fél ország a húgi dugásán csámcsogjon. Pedig húginak is jót tenne és a teljesen torz értékrendű RTL és bulvársajtó is kielégült volna, nekünk meg nem kellene tovább nézni ezt a béna agonizálást,lapozhatnánk.

Soror Formoza 2011.02.22. 16:22:40

@K.Tomoceusz: Koszi, hogy probalsz vigasztalni.

.lll. 2011.02.22. 16:26:19

fektessék össze Anit Gigivel,annak mindenki örülne,talán még Semjén bá is:D

Soror Formoza 2011.02.22. 16:26:42

@reKorrekt: Nem vagyok hive a kollektiv buntetesnek, foleg ha en is benne vagyok (indirekte) :(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.22. 16:32:27

@naezjó?: Éva legalább idejében rájött, hogy milyen ez a Szandika: a saját nyomorába a társait is magával rántó negatív személyiség.

maghozo 2011.02.22. 16:40:09

@Peter_Cs: S kik most a társai Szandikának csak hogy képbe legyek kiket kell majd kihúzni a nyomorból ? :)

maghozo 2011.02.22. 16:42:19

Laci fogja megnyerni ezt a versenyt mert annyira mellékvágányon van hogy senki nem tesz rá jelet .

maghozo 2011.02.22. 16:48:44

@-Sarq-: Csak Jerzsit kellene azzal büntetni ,hogy ahányszor a Gigi iránti érzelmeiről beszél annyiszor üljön egy órát a jakuzziba .

mazon - kóchenger 2011.02.22. 17:07:38

Gigi tényleg győzikével pörgött? Mert, ha igen, akkor nem értem, hogy miért mondta azt, hogy erzsit észre sem venné kint. Bár győzi is szép ember,de akkor is:)

Thulea 2011.02.22. 18:19:16

@maghozo: Ezt én is így láttam. Örülök, hogy te is, mert van, amikor úgy érzem nem ugyanazt a műsort nézem, mint mások. :-D "Béci erőssége az mikor dicsér . Cuki pofa volt mikor a 6 oszkárt adna Alek női szerepére. Szívből kacagott . Meg akkor is tetszett mikor meglepődőt Alekosz kitörésén - az első mondatoknál még értette de tovább már nem - akkora már kívülről figyelte a jelenetet(hogy Alek begolyozott) és a szavak lemaradtak . "
süti beállítások módosítása