Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X65

2011. február 18. 13:00 - Hódos Hajnalka

Ha újra kezdhetném, újra kezdeném. Meteorológus lennék. Jobban mondva időjós béka, mert őstehetség vagyok. Elég lenne egy rohadt nagy befőttesüveg meg egy létra, én meg a front előtt két nappal már ügyesen másznék fel-alá, keresnék egy csomó pénzt és röhögnék a markomba. Most meg órákat fekszem egy elsötétített szobában, nyögve és csak arra tudok koncentrálni, ki az a segg, aki a jobb szemembe szúrja ezt a bazi nagy kardot, le a tarkómig, meg arra, nem is volt arisztokrata a családban, pedig a migrén az úrinők betegsége. Na mindegy, túléltem, ahogy az előzőt is, meg a következőt is túl fogom, az összefoglalót csak hallgattam, mert a migrénnel együtt jár egy jó kis látászavar is, de úgy is elég volt. Ezek már edzenek, ébreszti Éva Alekoszt. Hála Istennek, örülök neki, legalább edzettek lesznek. Azon gondolkodom, kire rakjam a jelet. Vagy a Jerzsire, vagy a Gigire rakok, csak azon gondolkodom, hogy kiesek-e a Gigi ellen vagy nem. Nem tudom eldönteni, legszívesebben mind a kettőre raknék.

Mióta az Olivér elment, teljesen másképp viselkedik a Jerzsi. Kinyílt a csipája, a szürke ember próbálkozik, hogy megmutasson valamit magából, de úgy gondolom, hogy 83 napig volt lehetősége, miért most kezdte el? Így van, jól gondolod, helyesel Alekosz. Még valami fontos, akivel menni szeretnél, arra rakd. Azt fogom mondani, mivel csak egy emberre lehet rakni a jelet, ezért nem arra fogom tenni, akivel nagyobb volt a vitám, mert több őszinte megnyilvánulást láttam benne, mint a másiknak a szemében, és ez a személy lesz a Gigi!Milyen dolog, hogy a Jerzsivel volt vitám, aztán hívja ide a bátyját, mikor ők itt se voltak! Attól fél, hogy a szerelme nem tudja egyedül megvédeni magát? A Jerzsi nem rossz ember. Annyira. Én sajnálom, mondja Alekosz. Én is, bólogat Éva, mert meg van vezetve. Olyan, mint a gokart pályán a gokart, csapódik faltól falig, azt se tudja, merre tart, rázza a fejét Alekosz. Na mindjárt jövök, áll fel az ágyról Éva.

Mész edzeni? Ühüm, válaszol Jerzsi. Figyelj már, akartam valamit mondani, most úgysincs itt senki. Azért a köpésért elnézést kérek, bocsánat. A köpés az nagyon csúnya dolog volt. A veszekedésünk, a kiabálásunk, azért nem kérek, mert te is kiabáltál meg én is kiabáltam. Azzal bántottalak meg, ami úgy gondolom, hogy a legjobban fáj. Olyan dolgot akartam mondani, amivel meg tudlak bántani. Hát te tudod, hogy nálad mik a határok, hogy ez, hogy mondjam, belefér-e az emberségbe vagy nem. Én nem fogok ítélekezni feletted. Figyelj, én ezért a köpésért elnézést kérek. Jó, elfogadom, mondja Jerzsi. Jerzsi a nyugiban, Gigin tehénkedve elmeséli, hogy Éva bocsánatot kért. Éva tényleg be lehet szarva a közelgő párbaj miatt, a fürdőben is elemezget. Megbeszélik Alekosszal, hogy Gigi felsőbbrendűnek, érinthetetlennek érzi magát, a Szandikát meg négy éves kisgyerekként kezeli. Szép baba, szép baba, nyugodj meg. Eltelt tíz perc, semmi nem történt, a kardszúrásokon kívül.

A lakóknak véleményt kell mondani egymás külsejéről. Mindenki hozza a tőle megszokott figurát, Alekosz rébuszokban beszél, nem lehet róla eldönteni, komolyan gondolja amit mond, vagy gúnyolódik. Nézzük meg ezt a teste, ezt a nőt. Ránézésre tökéletes. Akkor most nézzük meg így. Vannak olyan esetek, mikor föl kell híznunk ahhoz, hogy vonzóbbak legyünk. Vannak lányok, akiknek fel kell szednie 3-4-5 kilót, hogy elérje azt a szót, amit úgy hívunk, vonzó. Éva szokás szerint brutális, de ezt ő őszinteségnek hívja. Szandika, szeretsz zabálni, képes vagy hajnali kettőkor tükörtojást enni kenyérrel, ezekről kéne leszoknod és akkor nem lesz semmi probléma. Most Fitt Hét van, próbálj egy olyan étrendet, segít neked mondjuk a Jerzsi vagy a Gigi és azt a három kikót simán le fogod tudni dobni, a plaszikázást felejtsd el. Jó lesz az 13 kikónak is, de hagyjuk, rajtam is van hat, és kenyeret idén még nem is láttam. Szandi szerint Anikónak fenékre kéne edzeni, mert jó az alap, de itt fölül lehetne kerekebb. Béci Alekosz urat húzta. Fújd ki az orrod, az mínusz tíz deka. Úgy érzem, te a kinti életben nem biztos, hogy ennyire jól el vagy látva. Biztos vagyok benne, hogy az összes összeget, amit keresel, pálinkára és kolbászra költöd. Szeretném azt látni, ha reggelente felállna arra a gépre és csak annyit menne, amennyit a munkahelyére gyalogol. Csajhódító, ha elkezdesz árnyékolni, kicsit szétütöd a Lacit, érted? Én nem, azt sem, mi köze mindennek Alekosz külsejéhez, Alekosz sem érti, ki is fakad a riportszobában. Béci visszajött egy olyan párbajról, amit nem ő nyert meg, hanem az Olivér adott fel. Egész egyszerűen nem jut el a kollektív tudatáig, hogy ezt felfogja. Ha jobban lennék, visítva röhögnék. Olyan beképzeltség és lenézés uralkodott el rajta, hogy az ember esze megáll. Ez már idegesítő.

Alekosz megpróbálja a kezébe venni az irányítást, gyűlés a nyugiban. Nagyon sok sms arról szól, hogy nem szimpatizálja azt, hogy az a négyes, ami volt, eltűnt. Nagyon sok sms arról szól, hogy micsoda nagyképűség uralkodott itt el. Lehet, hogy meg kéne alakítani az Új Négyest? Három nővel, Alekosznak, hát röhögnöm kell. Ha klikkesedünk, ha van egy egy csoport, annak nagy ereje van ám! És pontosan abból táplálkozik a másik fél, hogy látja szétszéledni a csapatot és a gyengeséget! Ha rám rakjátok a jelet, én kiviszem a Gigit, ajánlja fel Szandika. A lányok elvetik az ötletet, ez az Olivéres dolog egy kirívó szituáció, egy speciális helyzet volt. Ha egyszer működött, akkor miért ne, kérdezi Alekosz. Hát jól működött! Anikó szerint bárkire teszi a másik csapat a jelet, bármelyikük visszajönne, főleg Alekosz, mert ő a legpotenciálisabb jelölt a nyereményre. Szandika szerint az Évára fogják rakni a jelet. A Béci vezette csapat közben azon elmélkedik, ha Gombi nem Alekoszt vinné, hanem olyat, aki mindkét félhez húz, jobb lenne. Dikára gondol. Alekosz szerint a másik csapat pofátlanul, szemrebbenés nélkül rakják a jeleket, taktikai megfontolásból. Utána megmagyarázzák, hogy miért, és mindezt mosolyogva teszik. Hát, jó mesterük volt, Alekinnyó, vagy mondhatnám úgy is, a fagyi visszanyal. Szandika, te meg vedd észre, hogy Gigi tegnap simogatott, egy három-négy éves gyereknek tart téged kábé. De nekem ez jólesik! Ha négy évesnek tart, négy évesnek tart, de nekem ez akkor is jólesik! Szandi, innentől kezdve nem mondok neked semmit, semmilyen véleményt, mondja Alekosz. Csak egyvalamit: néha nyisd ki a szemed és figyelj oda, ennyi. Alekosz berágott Szandira, a riportszobában bevallja, hogy szerinte Szandika egyszerűen buta, elkezdte a napraforgó hadműveletet, elég neki, ha Gigi kétszer megbabusgatta, ezért képes felrúgni haverságokat, idézőjeles barátságokat. Húsz perc eltelt, lófasz és esti fény.

Alekosz nem szereti a gyenge embereket, erős emberekre van szüksége. Azért utálom, hogy elment az Olivér, mert nincs egy erős valaki itt, akivel tudnék beszélni. Hát itt vagyok, ajánlkozik a kötélidegzetű, jellemóriás Anikó. Beszélj velem! Az Éva kiszámíthatatlan, Szandinak annyi, stabil emberekre van szükségem! Jó, akkor figyelj ide, benne vagyok, de egy dologra kérlek. Ha arról van szó és ki kell állnod mellettem, akkor állj ki. Kiállok. Tegnap nem álltál ki, úgyhogy mostantól kezdve ez legyen másképp. És ez oda-vissza működik. Ha nem érzem a részedről azt, amit én biztosítok, akkor nem fog működni. Ha viszont igen, akkor minden fasza lesz. Rendben van. Na erről a szövetségről az jutott eszembe, mintha a Kengyelfutó Gyalogkakukk békélt volna meg az idióta farkassal. Katus Attila érkezik a Testneveléstudományi Egyetem munkatársaival, egy terheléses tesztre. Felnyögök, újabb hidegvizes borogatást kérek, Pötyi félreérti és nyalja a fejem. Alekosz morog, sterilbe vágod magad, parfőm, szappan, hajlakk (!), minden és akkor állj neki izzadni. Mehetsz megint zuhanyozni, megint parfüm, megint hajlakk (!), megint testápoló… A teszt végeláthatatlanul hosszú és baromi unalmas. Szandika megint hisztizik, velem van baj, vagy a tesmozgással, kérdi Katus, nem senkivel, kivonul bőgni. Látta a Gigit, megint előjött a kisebbség. Inkább ki is ment, hogy ne fajuljon el a dolog. A teszt alapján Jerzsi szíve dolgozik a legnagyobb dinamikával, hát nagyszerű, tényleg annyira örülök, mindjárt odavagdosom a seggem a földhöz ettől az idegtépő izgalomtól. Lebilincselő a műsor, szinte magába szippant. És tudják tetézni!

Oscar díjátadó gála. Legszívesebben kihúznám a szememből a Hattori Hanzo kardot és tökön szúrnám magam. A gála kis közjátékkal indul, Alekosz méla undorral vizslatja a többi Lakót. Nem bírod őket elviselni, kérdi Éva. Nem. Kiviszem az egyiket és kinn hagyom, és akkor eggyel kevesebben lesznek! A humor abszolút eltűnt, mióta az Olivér kiment. Igen. Az zavar a legjobban, hogy én se tudok nevetni, mert nincs min. A gála unalmas, Anikó szokás szerint maníros, a Villa Sótlan és egyben Legszürkébb lakója Laci. Szandi szerint azért, mert még mozogni se tud rendesen. Mondom, ezt Szandi mondta, igen. A Bumburnyák kategóriát Jerzsi nyeri fölényesen, hát tegyük a szívünkre a kezünket, khm. Éva adja át a díjat, nem kellett sokat gondolkoznia, egyszerűen látja a dolgokat, nem sokat bonyolít. Jerzsi kis tökét két szemszögből lehet értékelni egyébként, sírok, nem a fejem miatt. A Legpökhendibb Béla, tükör a díja, meg Alekosz hülye indoklása. A Slampos Éva lesz, aki nagyon szépen köszöni és csak annyit szeretne mondatni, a takarításra visszatérve, hogy két hónapja csinálom a dolgaim, ma nem csináltam meg igaz, a fürdőt, a Szandika a három napos takarítását még nem csinálta meg, de mindegy. Köszi szépen, fú de görény vagy! De a takarítással mindig csak engem basztatnak Szandi! És akkor az a, hogy akkor másra rányomod az izét, fú, mindjárt fejbebaszom! Szandi szerint Éva megint hátba szúrta. Jó, mással gusztustalanul viselkedik, de hogy velem is? Ennyit ér neki a barátságunk? A balhé miatt kevés figyelmet kap Gigi, aki a Terézanya díj nyertese, ajándéka egy glória. Éva szerint ezt a díjat Szandinak kellett volna kapnia, de az nem hallja, mert sértődötten kivonult cigizni. Gombi szerint poénra kell venni. Mit, sipít Szandi, hogy a saját barátnőm elkezd cinkelni? Én csak jót mondtam, vágod, kezdi a mosakodást Éva a szobában. Azt hitte, hogy megint rosszat mondasz rá, bólogat Alekosz. Pedig jót mondtam, hát akkor mondd már el neki, hozzám nem fog szólni! Alekosz nem akar vele kommunikálni. Fú, de görény vagy te Éva, fogadja Szandika a kertben barátnőjét. Nagyon görény vagy! Mert hogy másra pocskondiázol, az is undorító már, de hogy még engem is kitalálsz, az mindennek a teteje! Sose vertem volna rád a balhét! Én sem vertem rád, csak megjegyeztem valamit! Egyébként a Terézanya díjat meg neked kellett volna megkapnod, azért mondtam a nevedet! De nem az a lényeg Éva, hogy rögtön mosakszol ki! Megint levizsgáztál előttem! Te meg levizsgázol folyamatosan két hete, hogy elhanyagolsz, kiabálja utána Éva. Alekosz nem érti, miért foglalkozik Szandikával. Mert sajnálom, amilyen gyerekkora volt neki. Mert a hülyeségeivel együtt meg hogy megbánt, azzal együtt szeretem.

A gála után Anikó és Alekosz üldögélnek a nappaliban. Anikó fejében megfordult már, hogy Jerzsi kiveri a biztosítékot és úgy fog neki visszaválaszolni, hogy abból botrány legyen. De különb ettől, Jerzsi csak hergelje magát, olyan szinten leszarja, mert nem tartja semmibe! Hülye, buta gyerek ez. Egy retardált, válaszolja Alekosz. Jobb, ha meg sem szólal, ha megszólal, akkor böszmeséget mond bazmeg! Folyamatosan azzal dobálózik, hogy ő árvaotthonból vagy honnan jött, mit sajnáltatja magát ezzel, értetlenkedik Anikó. Arra nem képes bazmeg, hogy három hónapja megdugja azt a szerencsétlen nőt! Hopp, mintegy varázsütésre a nyugiszobában találjuk magunkat, Bumburnyák és a Terézanya kínszenvednek. Na, mi van? Csak nézlek. Lesz valami? Ja, dugni szeretnél? Igen. Hát persze, gyere. Na ez volt az a pillanat, mikor a szemnyugtató maszkot odabasztam a tévéhez és elhatároztam, hogy egyetlen szót sem fogok többet leírni a két idióta szerelméről. Onnantól kezdve, hogy elveszítettük az Uralkodónkat, meggyengültünk, bölcselkedik Anikó. Fogggalmam sincs, mit kéne csinálni! Álljunk neki balhézni. Nem. Miért nem? Nem az a megoldáss. Miért? Mert az nem te vagy. És, tudok olyan lenni! Hát, én nem szeretném, ha olyan lennél. De miért? Tök jó buli, nem? Nem. De miért? Mert nem. Nem, ezt a beszélgetést nem én találtam ki, ez így hangzott! Erősek vagyunk, nem szabad meghunyászkodni, meg kéne mutatni, hogy még ebben a helyzetben is képesek vagyunk összetartani. Mi a megoldás? Hogy kiadd magadból és próbálj ezen változtatni. De hogy érteted meg egy Bécivel, egy Gigivel, hogy ne legyenek már ekkora arcok? Nem neked kell megértetni, nézd őket levegőnek. Valamit szól, válaszolj, úgy, hogy ne sértsd meg, de kellőképpen sértő legyen. Hát igen, csak akkor ez egy akkora balhét fog szülni…És akkor mi van, most mondtad, hogy balhézni akarsz, nem? De, csak az tényleg akkora ütés lesz, hogy nem lesz föllélegzés, akkor folyamatos stressz lesz, lelki terror. Én bírom, mert nekem ez nem gond, csak ezen gondolkodom, hogy jó-e ez vagy nem. Ismerem magam, ha meglépem, utána már kreálom is. Aztán a határ a csillagos ég. Ha nem lépem meg, az sem jó, mert nem tudok mihez kezdeni ezzel az állapottal. Egyet mondok, néz fel a müzlis tálból Anikó: mindig állj ki magadért és azt mondd ki, amit érzel. Egyet jegyezz meg, nem mi vagyunk vendégségbe őnáluk, hanem ők vannak nálunk és örüljenek neki hogy még itt lehetnek egy darabig. Csúnya vége lesz ennek, mondja Alekosz. Szerintem is, de nem hiszem, hogy ugyanarra gondolunk.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
3989 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiszociális taho_kismama 2011.02.21. 14:27:42

helló,
béci leállításáról megvolt már a videó? (bocs, ha igen)

www.storyonline.hu/hirek/becit_leallitottak/30957/

gangesz76 2011.02.21. 14:34:00

Halló illetékesek!Kérnénk szépen egy lájk gombot gidának, napot óta könyörög érte!!!
Ja és ha már itt tartunk kedves retek tévések! Mondjátok már be lécci az online-ba jól hallhatóan amikor nincs éppen adásszünet hogy LEPKE MIKROPORT!, hagyjátok őt itt esdekelni minden nap....Köszi

Kata Marán 2011.02.21. 14:42:40

@Peter_Cs: Nagy ölelés neki, mert nem tudja, mi a szeretet. Attól biztos meg fogja tudni, egyből feltöltődnek a hiányos cellái.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.21. 14:44:40

@genevieve:
Személyeskedünk, személyeskedünk? :))))
(A tuja)

Kata Marán 2011.02.21. 14:45:09

@-Sarq-: Szegény nem jött rá, hogy nem mondani kell. Pedig ismételgette bőszen.

gidabiga 2011.02.21. 14:49:09

@gangesz76:

ráadásul sokkal kevesebb hsz-t kéne kezelnie a blogmotornak, mert a válaszok nagy része csak szmájli :D

mufuvecske 2011.02.21. 15:04:59

Gangesz, Gida, ti tuti ufók vagytok, hogy bírjátok ezt éjjel-nappal?:)))

Meséljetek vmit az éjszakáról, egy után elmentem aludni, nem bírtam tovább az igazmondó hintát...

Hajnalka vajon jobban van?Már nagyon hiányzik vmi agyament írás...:))

gangesz76 2011.02.21. 15:11:59

@műfű-babyloveyou: ne leplezz le minket léccci:)))

Én is elmentem negyed kettőkor, értelmetlen feladatok tömkelege nem érdekel:)De a többiek közvetítettek, ott elolvashatod mi volt, elárulom, nagyjából semmi ismét...

Hajni reméljük javul, bár el tudom képzelni mi kínszenvedés lehet influenzásan öf-et nézni és még írni is róla....

K Tomoceusz 2011.02.21. 15:12:54

@gangesz76: Hogy Laca miért ment be a villába , azt egyre kevésbé értem . Napokra beül Jerzi egykori titkos helyére , csak a gongra jön elő , ami jelzi kész az ebéd . Aztán leül a kedvenc székébe és pontozza a többieket . Meg van győződve arról , hogy a végén ő hírdet győztest .

mufuvecske 2011.02.21. 15:14:38

@gangesz76: upsz bocsi...nem akartam...:)))

Hajninak sok gyógypuszi, hátha az segít...:)))

Nekem a tegnapi öf. egyébként tetszett, végre nem voltak besavanyodva, a kvíz szerintem kifejezetten jó volt...:))

Mme Chauchat 2011.02.21. 15:15:41

@K.Tomoceusz: meglehet, hogy ebédelni, pontozni meg győztest-hirdetni ment be, hm?

K Tomoceusz 2011.02.21. 15:18:23

@Mme Chauchat: A mamát miért nem vitte be ? Van bent testvérpár , volt házaspár , legyen mama-baba pár is .

gidabiga 2011.02.21. 15:18:24

@műfű-babyloveyou:

igazmondó hintánál kikapcsoltam az onlájnt és 3/4 1-kor aludni mentem.
amúgy máskor is akörül fekszem le :)

Mme Chauchat 2011.02.21. 15:21:53

@K.Tomoceusz: á...az csak menne, teregetne némán. Nem is szidná, nem is nézne őrá... Abból is csak konfliktus lenne.Bár, ha hagyná a dagadt ruhát másra...?

the sandwich maker 2011.02.21. 15:22:41

@gidabiga: erre az igazmondó hintára kényszerítik őket, vagy csak úgy simán szeretnek veszekedni?

gibson 2011.02.21. 15:26:21

@Retardált Légpisztoly: tegnap feladat volt, hogy beüljön mindenki, és mindenki kérdezzen mindenkitől. A végén annyira unták már, hogy Laci, a hadvezér többször elszundikált közben.

K Tomoceusz 2011.02.21. 15:29:29

@Mme Chauchat: A konfliktus rossz ? Akkor miért áll minden közért közepén 8 pletykás öregasszony ? Ha nekem kínlódás felrúgás helyett kikerülni őket , szenvedjenek bent ezek is . Most már ragaszkodok hozzá , hogy küldjenek be nekik egy vén kurvát .

maghozo 2011.02.21. 15:30:11

@műfű-babyloveyou: Mert elég nekik az ülve szundikálás pár percig meg Lacit látva eluralkodott rajtuk a kényszeres ébrenlét :)

K Tomoceusz 2011.02.21. 15:31:25

@gibson: Laca nem érdekel . Nagyobb baj , hogy én is baszottul untam

gangesz76 2011.02.21. 15:34:55

@K.Tomoceusz: Szerintem a kora miatt nem tud mit kezdeni többekkel odabent, bár többször láttam az online-ba hogy teljesen normálisan beleolvadt a társaságba, csak egy volt közülük, éppen nem akart se csatába indulni, se nem morgott hogy a többiek isznak...gondolom a lóvé meg a kecó miatt ment be...

@műfű-babyloveyou: jó volt a kvíz, csak tovább tarthatott volna...

maghozo 2011.02.21. 15:36:20

@K.Tomoceusz: Téged kellene oda közéjük zárni pár órára . Akkor te se meg ők se unatkoznának baszottul :)

Lanois 2011.02.21. 15:41:22

@mézescsók: Hallod? Hülye vagy? Teljesen igazad van. Annyira jó érveket hoztál föl a vitánkban, hogy meggyőztél. Még a mai napon beadom a felmondásom az RTL-nél.

Mme Chauchat 2011.02.21. 15:45:35

@Lanois: mé, mi vagy ott? Locsolóember?

sannya 2011.02.21. 15:46:17

@Trevlovics:
lasd uhrin benedek bacsi,vagy a fel tepsi szigetet megorjito horda gyuri bacsi a larikaval...

sannya 2011.02.21. 15:47:53

@Jimbo75:
oooo,tegnap este allitolag szoszoltek valamit egymason a tepsiszajuval...

the sandwich maker 2011.02.21. 15:48:52

@viola narvilly: bocs, hogy csak most, de muszáj elmondanom, hogy a Végítélet a kedvenc SK-m, meg majdnem a legkedvencebb könyvem evör. :D
@gibson: ja jól van, csak mert mindig úgy konferálják fel, mintha olyan rohadtul imádnának igazmondó hintásat játszani, és maguktól kezdenék el.

Lanois 2011.02.21. 15:53:06

@Mme Chauchat: Műsorvezető. Jó reggelt kívánok.

genevieve 2011.02.21. 15:55:18

@Retardált Légpisztoly: azon gondolkoztam, hogy ki tudja biztosan megmondani, hogy az igazmondó hintás válaszok tényleg igazak-e?:-9

K Tomoceusz 2011.02.21. 16:02:15

@gangesz76: Ezzel a taktikával Lacának van esélye kecóra meg lóvéra ? Akkor tényleg kilencesélyes a játék , mint Balázsunk mondotta .

K Tomoceusz 2011.02.21. 16:03:52

@maghozo: Isteni villalakó lennék . Nonstop tudok hetekig bambulni .

ős kaján 2011.02.21. 16:05:11

@sannya: vagy a Geoszabó, na asse semmi

Mme Chauchat 2011.02.21. 16:05:20

@Lanois: Sok szerettel üdvözöllek, akkor marad nekünk helyetted Lilu.

the sandwich maker 2011.02.21. 16:07:11

@genevieve: jaaahaaj, ne legyünk már ilyen kis kételkedők. :D elvégre bent mindenkinek a legfőbb értéke az őszinteség.

maghozo 2011.02.21. 16:09:57

@Lanois: Sthol napokig könnyezne ha beadnád a felmondásod .
Most még csak kétszer egy egy összefoglalón .

the sandwich maker 2011.02.21. 16:10:21

egyszer láttam az egyik hogyvolt alatt, hogy ki lehet magunkat nyilatkoztatni egy táblázatban, az a dolog még él?

maghozo 2011.02.21. 16:11:16

@genevieve: Energetikailag mindig mindenkinek igaza van :)

K Tomoceusz 2011.02.21. 16:11:29

@Retardált Légpisztoly: Azt a hintás játékot is lehetne érdekessé tenni . Nézői szavazás döntse el , melyik közülük a legőszíntébb . Csak a győztes tisztálkodhat aznap . A hatodik napon már őszínteségi rohamokat nézhetnénk .

lucc.gizi 2011.02.21. 16:15:21

Tyűha, most láttam a faszbúkon, h. Alekosznak 38.000 fánja van..a többiek meg a fasorba se...

maghozo 2011.02.21. 16:16:35

@K.Tomoceusz: Az csak jó mert ilyenkor nincsenek kellemetlen gondolatok .
Ezt még lehet fokozni azzal ha már a klotyón is lemész alfába agyilag .

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.02.21. 16:19:03

@ős kaján: ki az, mi az, én még sose hallottam róla?

K Tomoceusz 2011.02.21. 16:19:05

@maghozo: A klotyón mindig van ihletem . Egy maghozo kép van az ajtó belső oldalán .

gangesz76 2011.02.21. 16:19:59

@K.Tomoceusz: nulla...esélytelen mindenképpen, már csak azért is, mert a reteknek egy mindenhova hurcolható modern gondolkodású, bevállalós győztes kell, márpedig Laci nem ilyen...

locsolóember 2011.02.21. 16:22:18

@Mme Chauchat:
Szakmai titok.
(Mégis; hun lehettem vóna?)

genevieve 2011.02.21. 16:23:44

@gangesz76: és ki ilyen a bent lévők közül?:-)

.lll. 2011.02.21. 16:24:37

ejsze ezzel az öf-val be kell érjük áprilisig
mindegy,háha jő a tavasz

Mme Chauchat 2011.02.21. 16:25:08

@locsolóember: szakma, szakma...locsolni? februárba?

Mme Chauchat 2011.02.21. 16:26:20

@gangesz76: @genevieve: semmi kétség, Olivér megy vissza. Már csak a fedősztori kellene, hogy miképpen. Kérek ötleteket!

the sandwich maker 2011.02.21. 16:27:34

@locsolóember:
Tisztelt Locsolóember Úr!

Miért tetszett baszogatni a Szandibandit, kérem? Nem szenvedett még eleget ott bent ez a jány? Hát tessék megnézni a száját, megcsípte egy darázs, a mellkasát meg egyenesen egy lódarázs had támadta meg, hát kell ez még neki?

Tisztelettel,
Egy Felháborodott Néző

K Tomoceusz 2011.02.21. 16:27:48

@gangesz76: Bevállalós játékost nem látok , mindegyik szerepet játszik , még Alekosz is visszafogja magát . Az esélytelenek meg érthetetlenek . Mi a faszt csinál Gigi és Jerzy ? Győzelemre semmi esély és méghülyének is nézzük őket . Mit akar Éva elérni az agyonfésült szövegeivel ? Gutaütést lehet kapni tőle . Köpködjön , káromkodjon és üvöltözzön , akkor legalább nekem szimpatikus .

gangesz76 2011.02.21. 16:28:17

@genevieve: lássuk...megjelenésében Ani, hurcolhatóságában Béci, bevállalósságában Szandi, szövegében Alek...a többi reklámba való...

genevieve 2011.02.21. 16:29:02

@Mme Chauchat: tudod ahogy a dallasban is:-)
egyik reggel felébrednek a villalakók és oli az ágyában alszik,cuccai ott vannak az enikős fiókban:-)
az egész csak egy (rém)álom volt:-D

fraulein praxa 2011.02.21. 16:29:31

kedves rtl klub!

sírva kérlek benneteket, térden csúszva, alázkodva, hogy ADJÁTOK KI EGÉSZ HÉTRE FELADATNAK EZT A SZEREPCSERÉT!!
lehetnének olyan feladatok pl., hogy buli, egy kalapba betenni az összes nevet, mindenkiét kétszer, és húzzanak,hogy kinek kit kell felszedni azon az estén. lehetőleg legyen olyan, hogy két "fiúnak" ugyanazt a "lányt" kell megszerezni. aztán a "lányoknak" körömlakkozó versenyt rendezni, a "fiúknak" barkácsversenyt, "lányoknak" szépségverseny, "fiúknak" ugyanezt stb.
hatalmas lehetőségek rejlenek ebben szerintem, ne legyetek böszmék, használjátok ki!

köszönettel csókolom a lábatok nyomát is, ha ezt megteszitek.:-))

Mme Chauchat 2011.02.21. 16:30:43

Olivér visszakerülése a villába (hogy egy médiaképes egyén nyerjen):
@genevieve: egyik reggel felébrednek a villalakók és oli az ágyában alszik,cuccai ott vannak az enikős fiókban:-)
az egész csak egy (rém)álom volt:
Mme: visszaszavaztatják a "nézőkkel"

K Tomoceusz 2011.02.21. 16:32:20

@fraulein praxa: Perverz állat . Ezt a műsort emberek is nézik .

gangesz76 2011.02.21. 16:34:54

Valójában Szandika és Oli egymássá lett átoperálva a kiszavazósó előtt, hogy Szandi kimehessen és a manólányka is elégedett lehessen...most Szandi-Oli helyettesíti otthon az igazit...ezért volt Oli annyira furcsa színű a kiszavazón és ezért volt olyan zaklatott, bent meg amikor kiesett, ezért mondta Oli-Szandi a szőnyegre borulva zokogva hogy "Olivér,Olivér,mit tettél velem".Csak akkor még senki sem tulajdonított neki jelentőséget...szóval majd amikor Oli-Szandi kiesik, visszaoperálják őket és kiderül hogy csak titkos küldetés volt...

gibson 2011.02.21. 16:35:00

@vietnámi balzsam: jaja, arra ébredne Anikó, hogy folyik a víz a tusolóban :DD

sannya 2011.02.21. 16:35:33

@Mme Chauchat:
titta dallasz feeling...
:)
no,hozok egy asvanyvizet,mert ertekeim vannak,de szomjusagom is...

genevieve 2011.02.21. 16:35:53

@vietnámi balzsam: vagy a tusolás helyett a szokásos cselekvését végzi:-D

Mme Chauchat 2011.02.21. 16:36:48

Olivér visszakerülése a villába (hogy egy médiaképes egyén nyerjen):
@genevieve: egyik reggel felébrednek a villalakók és oli az ágyában alszik,cuccai ott vannak az enikős fiókban:-)
az egész csak egy (rém)álom volt
@gangesz76: Valójában Szandika és Oli egymássá lett átoperálva a kiszavazósó előtt, hogy Szandi kimehessen és a manólányka is elégedett lehessen...most Szandi-Oli helyettesíti otthon az igazit...ezért volt Oli annyira furcsa színű a kiszavazón és ezért volt olyan zaklatott, bent meg amikor kiesett, ezért mondta Oli-Szandi a szőnyegre borulva zokogva hogy "Olivér,Olivér,mit tettél velem".Csak akkor még senki sem tulajdonított neki jelentőséget...szóval majd amikor Oli-Szandi kiesik, visszaoperálják őket és kiderül hogy csak titkos küldetés volt...
Mme: visszaszavaztatják a "nézőkkel"

gangesz76 2011.02.21. 16:37:23

@K.Tomoceusz: Ettől az új Évitől nekem is futkos a szőr a hátamon...ettől csak hányni lehet, legyen inkább önmaga, az is szar, de ennél jobb...

sannya 2011.02.21. 16:37:55

@Mme Chauchat:
vagy csak ecceruen kicserelik valamelyik hajnalban az egyik zold udvari muanyag kutyara...

Mme Chauchat 2011.02.21. 16:39:08

Olivér visszakerülése a villába (hogy egy médiaképes egyén nyerjen):
@genevieve: egyik reggel felébrednek a villalakók és oli az ágyában alszik,cuccai ott vannak az enikős fiókban:-)
az egész csak egy (rém)álom volt
@gangesz76: Valójában Szandika és Oli egymássá lett átoperálva a kiszavazósó előtt, hogy Szandi kimehessen és a manólányka is elégedett lehessen...most Szandi-Oli helyettesíti otthon az igazit...ezért volt Oli annyira furcsa színű a kiszavazón és ezért volt olyan zaklatott, bent meg amikor kiesett, ezért mondta Oli-Szandi a szőnyegre borulva zokogva hogy "Olivér,Olivér,mit tettél velem".Csak akkor még senki sem tulajdonított neki jelentőséget...szóval majd amikor Oli-Szandi kiesik, visszaoperálják őket és kiderül hogy csak titkos küldetés volt...
@sannya: vagy csak ecceruen kicserelik valamelyik hajnalban az egyik zold udvari muanyag kutyara...
Mme: visszaszavaztatják a "nézőkkel"

redhaven 2011.02.21. 16:39:49

@gangesz76: ezen igen nagyot röhögtem!!!
kösz:)))

gangesz76 2011.02.21. 16:40:10

@gidabiga: :)

@Mme Chauchat: ja igen, ez mmkk így van, csak ti ezt nem tudjátok.Semmit sem tudtok.

traff 2011.02.21. 16:40:11

@Mme Chauchat: nekem is az jutott eszembe, hogy menjen úgy vissza mint bobi a dallasba.

K Tomoceusz 2011.02.21. 16:41:23

@gangesz76: A régi Éva jó karakter . Aki villanyfénynél alszik , azt leköpi . Nincs igaza ? Majd alszik otthon a görény , itt produkájjjja magát .

gidabiga 2011.02.21. 16:41:48

@gangesz76:

ugye, hogy kell ide egy lájk gomb? :D

Mme Chauchat 2011.02.21. 16:42:09

@traff: hogyan? Két kalappal a fején, keresve a kalapját a Lucy-n?

gangesz76 2011.02.21. 16:42:37

@K.Tomoceusz: Elképzeltem...ahogy sorban mindenkit leköpköd...:DDDD

fraulein praxa 2011.02.21. 16:42:50

@K.Tomoceusz:

imádtam, laci olyan volt, mint egy kiszel tűncibe oltott falusi mariann, alekosz zseniálisan hozta a figurát, jerzsy és gombi, hát... a valaha látott legzseniálisabb travi páros, béla mint sittes madonna a vastag szemöldökével..kész voltam.:-DDD

alekosznak üzenem, ha megnyeri, komolyan gondolkozzon el egy nemváltó műtéten..:-D szerintem sok faszi gondolta úgy a tv-k előtt: alekosz for you i would be gay.:-))))

gangesz76 2011.02.21. 16:44:14

@gidabiga: de hiába nyígunk:)Csináljunk egyet, szerinted melyik legyen? Választhatsz Te, de a billentyűzetről válassz, ne a sakktábla 64 figurája közül:)

gangesz76 2011.02.21. 16:45:53

@genevieve: mindkettő megvalósítható, először visszaoperálják őket, majd a "nézők" szavazhatnak melyik kerüljön vissza...

MegLepke 2011.02.21. 16:53:28

Én meg azt javaslom, hogy legyen Olivér a VV Magdi anyusa. Mikor Béla csúnyán néz Anira, megjelenik Oli elhomályosítva karba tett kézzel és rosszallóan ingatja a fejét.

Mme Chauchat 2011.02.21. 16:54:25

Olivér visszakerülése a villába (hogy egy médiaképes egyén nyerjen):
@genevieve: egyik reggel felébrednek a villalakók és oli az ágyában alszik,cuccai ott vannak az enikős fiókban:-)
az egész csak egy (rém)álom volt
@gangesz76: Valójában Szandika és Oli egymássá lett átoperálva a kiszavazósó előtt, hogy Szandi kimehessen és a manólányka is elégedett lehessen...most Szandi-Oli helyettesíti otthon az igazit...ezért volt Oli annyira furcsa színű a kiszavazón és ezért volt olyan zaklatott, bent meg amikor kiesett, ezért mondta Oli-Szandi a szőnyegre borulva zokogva hogy "Olivér,Olivér,mit tettél velem".Csak akkor még senki sem tulajdonított neki jelentőséget...szóval majd amikor Oli-Szandi kiesik, visszaoperálják őket és kiderül hogy csak titkos küldetés volt...
@sannya: vagy csak ecceruen kicserelik valamelyik hajnalban az egyik zold udvari muanyag kutyara...
@MegLepke: Én meg azt javaslom, hogy legyen Olivér a VV Magdi anyusa. Mikor Béla csúnyán néz Anira, megjelenik Oli elhomályosítva karba tett kézzel és rosszallóan ingatja a fejét.
Mme: visszaszavaztatják a "nézőkkel"

redhaven 2011.02.21. 16:54:48

@fraulein praxa: bélám finom rüsztjénazzal a csámpás magassarkúval kifeküdtem.
fehér frottírzoknival:)))

Mme Chauchat 2011.02.21. 16:56:36

@redhaven: mittom, a villalakók nem kaphatnának meggymagozási feladatot? csk, h csináljanak vmit

K Tomoceusz 2011.02.21. 16:57:00

Ezt a részt nem is hallottam .

Jerzy azért reagál lassan , mert hirtelen nem tudja eldönteni lengyelül vagy magyarul válaszoljon . Az smsküldő szintén kétnyelvű .

Mme Chauchat 2011.02.21. 16:57:55

@K.Tomoceusz: nos. Az unnaturális mindkét nyelven ugyanaz. Ahogyan a retardált is.

fraulein praxa 2011.02.21. 16:59:31

@redhaven:

:-D "outlaw"
lehetne feladatnak az is, hogy a "lányok" spice girls-nek állnak és koreográfiával betanulnak egy dalt, forgassanak klippet kis kézikamerával, "fiúk" backstreet boys-zal ugyanezt, szerintem csak a csillagos ég a határ..:-D

K Tomoceusz 2011.02.21. 16:59:54

@redhaven: Hiteles volt . Régen a Rákóczy téren pont az ilyen mozdonyszőke lányok ajánlata elöl kellett szaladni .

redhaven 2011.02.21. 17:01:52

@Mme Chauchat: adnánk nekik tavaszodtával kapazint.
ott hegyelnek szép sorban a raktárban.
dolgos kezek után sóhajtanak.
lenne becsülete a villaéletnek!!!
még szandálka sem verné a seggét olyan sűrűn a jó magyar földhöz.
mondjuk neki lehetne bevinni egy rudat.
vagy 2 részeg öreget.
de minden ötletet mi adjunk?

redhaven 2011.02.21. 17:03:31

@K.Tomoceusz: hát olyan arcokat már nem találunk.
sajnos.

Mme Chauchat 2011.02.21. 17:04:34

@redhaven: na éppen ez az. Utolsó remény az ertéellnek

genevieve 2011.02.21. 17:08:22

alekról még csak annyit,
lehet most elgondolkozott picit azon mitől megy neki annyira jól az átlényegülés nővé, és mitől nem volt sikere eddig a nőknél:-)

ha esetleg ő nyeri meg a sok pénzt, már kérheti is szanditól a plasztikai sebész számát, hogy sikeresen és véglegesen nővé változhasson át....

bévé 2011.02.22. 14:54:52

@fran7: na megvan. six degrees - a hatodik kapocs. :)

badmintonplayer 2011.02.27. 17:14:45

Meglesz-e vajon a 4000 komment?
süti beállítások módosítása