Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X63

2011. február 16. 13:15 - Hódos Hajnalka

A Valentin nappal önmagában ki lehetne kergetni a világból, a szívecskét szorongató plüss egerekkel, villogó szőrös állatkákkal meg az aranyáron kínált vörös rózsákkal együtt, biztosan bennem van a hiba, a nettó három kilónyi virágcsokrokkal sem tudok mit kezdeni, mi vagyok én, kecske? A Lakók nem ússzák meg, hatalmas piros szív jelzi ezt az igen fontos és méltán népszerű ünnepet, Gigi, Béci és Gombi meg is puszilják. Jerzsi nem ébred ilyen jól, mert az első, amit megpillant, Éva másnapos feje a másik ágyon. Tiszta idegbeteg vagy, nézzél tükörbe, kíván neki jó reggelt. Nem szólok hozzád és nem idegesítem fel magam ezen a gyönyörű napon, morog Éva. Nem gondoltam volna, hogy miattad lesz feszültség, mikor tök jó volt a hangulat, mikor az Olivér kiment. Nem baj Jerzsikém, elintézted nekem a jeleimet, de tudod mit? Ezt nem úszod meg szárazon, fiam!

A többiek a konyhában, van, aki a kajára nem bír ránézni, Béci sajnos az emberekre. Teljesen más, ha egy ember azt mondja, hogy hülye, vagy bunkó, vagy úgy viselkedik, hogy másnap meg lehessen neki bocsátani, vagy másnap a szemébe lehessen nézni. Nem volt normális a tegnapi nap, dörmögi Laci. Hát nekem ne mondjad, szólal meg Anikó. Még neked ne mondja, csattan fel Béci. Kiröhögöd bazmeg az embert, mikort azt mondják rá, hogy a kurva anyádat meg azt hogy ribanc? Mit nem mondott, magadnak is hazudsz? Ott röhögtél az Alekosszal! Most ezért vagyok lebaszva, mert röhögtem, ámélkodik ártatlanul Anikó, a ma született bárányzigóta. Igen! Oda kéne szólni, hogy ilyet nem illik mondani! Hidd el, utána megmondtam neki, védekezik Agnus Dei. Ezért vagy ott ahol vagy és ezért nem keresem a társaságodat! És ezért nem keresik azok az emberek a társaságodat, akik eddig keresték! És hidd el, kiérdemelted, hogy ezek után se fogom, hirdet ítéletet Béla. Hát röhögtem, az elején, ismeri el Anikó, de a végén már nem. Nem akartam, hogy előjöjjön ez az énem, de ha kell, elő fog jönni, mind a ketten szét lesztek oltva és kaparni fogjátok az ajtót, veszi át a szót Jerzsi.

Éva Alekosznak puffog a szobában. Most én a Villában érezzem magam feszélyezve mert elfoglalták a terepet? Olivér itt hagyott minket a fosban, érted? Nyugodj meg. Hogy nyugodnék meg? A másnaposság nem jó neked. Anikó próbálja megvédeni magát a konyhában: mit mondtam azon kívül, hogy röhögtem? Te is hullarészeg voltál, meg se tudtál szólalni, érdekes, mikor oltani kellett valakit, olyan tisztán és érthetően tudtál beszélni! Én nem oltottam! Itt kiabáltál, mutat az asztal felé Béci. Azt amit az asztalnál mondtam, azt nem bánom, mert azt komolyan is gondoltam! Az hogy én nevettem, de utána megmondtam az Évának, hogy lehet, hogy ez így egy kicsit sok volt és nem így kellett volna! Anikónak a kegyelemdöfést Gombi adja meg. Amúgy meg, nem szégyelled magad, hogy egy embernek majdnem tönkretetted a boldogságát? Gondolkodjál el rajta! Anikó kisunnyog cigizni. Jerzsi a riportszobában elmondja, hogy Anikót egy hülye picsának tartja. Ha jól vette ki, egész életében a segge alá lett tolva minden, nem tud értékelni dolgokat, egy princess, egy királykisasszonynak hiszi magát. Nagyon el van szállva magától, pont ő az, aki mindenkit lenéz itt.

A konyhában a fiúk folytatják a beszélgetést, Éva az ablakban sminkel. Pont ezeket a dolgokat nem bírom, másnap felkel és senki nem érti, hogy de ezt most miért mondod nekem? Annyira kedvesek voltunk egymáshoz eddig, ezt most miért? Éva beront a szobába, kimegyek, hozzájuk se szólok és nekem ugatnak, hogy én vagyok a hibás! Éva egocentrikussága elképesztő, sokadszorra is. Éva és Béci összeugatnak, Éva a fürdőszobából ordít ki, Béla az asztalnál mondja a magáét, mivel egyszerre beszélnek mind a ketten, annyit tudok kihámozni, Éva azt óbégatja, a Jerzsi kezdte meg hogy Béla megint a szavakkal jön, Bécitől annyit értek, hogy ráaaggat valamit amit aztán nem lehet róla lehúzni. A veszekedés végén Éva azt ordítja, nem te vagy itt az új bajnok, nehogy azt hidd magadról! Béci elégedett vigyorral mondja ki a végszót, az új bajnok nem vagyok, hogy a tribunus én lettem, abban biztos vagyok! Szandi magához tért, rázza a hideg, szédül. Ne ülj föl, feküdj le. Kérsz üdítőt, kérdi Alekosz. Nem hányok, sose hányok másnap Alekosz, brrrrooooááááfffff.

Gombi és Béci beszélget a nyugiszobában, Béci kezében porszívócső. Egy zárt közösségben illene egymást tiszteletben tartani. Itt nap mint nap nézni kell az arcát, érted? Az utcán azt mondják, rohadt köcsög, a kurva anyád, lehet, hogy szarul esik, de megfogod, szia, és elmész. De itt nem tudsz elmenni! Hát ez nem az a kávéház! Ha valaki összetévesztette az ajtókat, keresse meg gyorsan, érted? Nem elég Gombi eszmefuttatása, Lilu drámai hangon közli, most megláthatjuk, milyen Jerzsi, ha igazán dühös. Várom a kofalármát, ehhez képest Jerzsi és Gigi fekszenek egymás mellett a heverőn. Gigi motyog, Jerzsi suttog. Sajnos nem tudsz akkorát ráverni, hogy őt is a mentő vigye el. Nem-e? Ó, Apa, ne becsüld le Anyát. Ha ütök, akkor nagyot ütök! Szerinted nem elég, ha az orrcsontját kicsit megtöröm? Á, annyira aranyos voltál, láttam, hogy jössz utánam. Biztos volt egy agresszív fejem, azt akartam, hogy pofámba mondja, és ne meneküljön, mert ez a megoldás, hogy beszól valamit és kirohan! Ez hihetetlen, hogy hogy lehet egy ember ilyen, Jerzsi maga a dühöngő őrült, tényleg. Az összes dolgot letagadja, amit csinál, amit mond! Megrögzött hazudozó, kibeszél mindenkit a háta mögött, milyen ember ez? Szar, szemét, szar alak, bólogat Gigi. Éva a szobában Alekosznak Jerzsin pörög. Te, már úgyis egész nap a begyemben volt ez a Jerzsi gyerek! Elment az Olivér és most a háta mögött tudod, hogy nem merné a szemébe mondani, ha itt lenne az Olivér? Remélem, Alekosz érti a mondatot, én a boga faszáért se, pedig kétszer is meghallgattam. Ki a faszt érdekel? Azért mert buta! Próbálja magát olyan helyzetbe hozni ööö… el akarja érni a Villában, hogy ne egy senki legyen. Akárhogy kapálózik, ez inkább vicces. Jerzsiben most olyan ideg van, hogy mársra nem tud gondolni, mint arra, ki akarja készíteni Évát. Akkor készítsd ki, ha ez boldoggá tesz, motyogja Gombi. Az tenne legjobban boldoggá, ha kitakarodna! Ő az utolsó, aki kitakarodna innen, tényleg, bármedig elmaradnának! Ez a mindene, az otthona! Ez a tusfürdője, ez a fogkrémje! Hova megy, mit csinál, ha kimegy? Nincsenek céljai, mondja Gigi.

Egy éjszaka kellett hozzá, hogy ez a kis mitugrász seggdugó izomagy, olyan szarul néz ki egyébként, dühög Éva. Alekosz: emlékszel a gumimacikra? Persze, ő a Gyagyás Tódi, röhög Éva. Jerzsi szerint elég lenne, ha kiszórná azt a zsákot, amit összegyűjtött. Tudod miket csinál? Fogja és ha érkezik valami áru, akkor mindig elpakol és berakja egy zsákba ami a szerkrényben van. Ha megy párbajozni, megfogja és beteszi a táskájába! Komolyan, mondja Gigi Gombinak, a fogpiszkálótól kezdve a sminklemosóig, mindent! Ahogy jön alkohol, mondja Gombi, összetöröm az üveget! Kinyitom, szétlocsolom a földre, akinek kell, nyalja föl onnan! Megint Évát látjuk, kimegy a Gigivel, szexelnek, együtt lesznek másfél hónapig, a Gigit fel fogja kapni a sajtó meg a média, és olyan szinten rá fog menni valami pénzes pasira, mint a huzat! Az a lány számomra egy nyitott könyv! Voltam én valaha ilyen idegbeteg, tyű apám, dörzsölgeti a halántékát Jerzsi. Na idefigyelj Jerzsikém! Mivel rohadtul unom ezt az egész összefoglalót úgy ahogy van, elmondanám neked, hogy én voltam már ilyen idegbeteg tyűapukám, csakhogy nekem meg sem kellett szólalnom, elég volt néznem úgy, hogy az ér sem lüktetett a halántékomon, mégis kiment mindenki a szobából, pedig én voltam egyedül nő és nem azért, mert attól féltek, hogy ütök, mint a bolondóra, ez nyavalygás, nem idegeskedés.

Éva a kertben cigizik, hű kutyája, Alekosz kíséretében. Na, akkor kire rakod? Rád. Nem, olyat nem csinálunk, nem vagyok Olivér! Az a kérdés, hogy ők is kire fognak tenni. Szerintem ők rám fognak tenni, mondja Éva. Ha meg rám tesznek….Kit viszel akkor, a Kaját? Ki kell vinned! Kaja a pia ellen, az a te asztalod! Nem tudom, válaszolja Alekosz. Én nem fogok rád tenni! Ezt a dolgot azért megbeszélem a Lacival, mert ő nem volt ott. El fogom magyarázni neki, hogy beszóltak és ugyanazt a témát vették elő és bepipultam. Látod, milyen gusztustalan a viselkedésük, szív bele a cigibe Éva és nem, nem szakad rá az ég. Jerzsiben még soha nem volt benne, hogy megütne egy nőt, pedig sok olyan szituácó volt, mikor megalázták. De most öcsém, olyan lángos basztam volna rá az arcára, kiütöttem volna legszívesebben a két füle közül, ez volt bennem. Ja, majd elfelejtem, Anikót meg lefektette szavakkal az ágyra. Történik végre valami, vagy ezt a szarpasszírozást kell nézni egész este? Ékrezik Laci, elég volt, ebből az egészből elég volt! Harcoljunk azokkal az eszközökkel, amik vannak. Ja, például az infúziós állvány. Kivisszük párbajozni az összeset, és kinn hagyjuk, ennyire egyszerű! Taktikázunk, aztán kész! Gigi szívesen megy most a Béci után párbajozni az Évával, az úgyis be van most szarva. Béci szerint nem most van itt az ő ideje, és az a fontos most már tényleg, hogy ők válasszanak, ne a Vezérürü nélkül maradt brigád. Vagy a Laci megy, vagy a Gombi. Na, a félnyomorék meg a macihajigáló hullámvölgyes, jó taktika, tényleg. Anikó megint megtalálta a hangját a kertben, amióta nincs itt az Olivér….a Gigi máshogy közlekedik, mondta az Alekosz, figyeli, vág közbe Éva. Becsapja az ajtót, úgy járkál mintha ő lenne itt a király! Kilódintja az ajtót, bólogat Alekosz, nagy mellénnyel, pökhendien beviharozik! Megváltoztak itt a dolgok! Meg, és ez a vízválasztó, és most kezdődött el a középjáték, mutogat a cigivel Anikó. Évának az esik rosszul, hogy megint neki támadtak. De ők így támadnak, falkában! Egyedül nem képesek megvédeni magukat, bólogat Anikó, aki persze igen, hogyne tudná, láttuk többször is.

A Valentin napi üzenetek felejthetőek, mindenki szeret mindenkit, egyedül Szandika ugorja meg a szintet. Sanyi, szeretném, ha ezen a napon nagyon boldog lennél, de nemcsak ezen a napon, hanem mindig. Várj rám, ja és nem azért vagyok köntösben, mert slampos vagyok, hanem azért mert tegnap nagyon berúgtam és beteg vagyok! Valentin nap alkalmából valaki egy egész éjszakát tölthet kettesben a szerelmével, valaki egy üvegfalon át beszélhet vele, valaki pedig videoüzenetet kap, ezt egy idióta szerencsejátékkal fogják eldönteni, mert Fortuna gyakran beleszól Vénusz dolgaiba. Gombi imádkozik, a miatyánk vége lemarad, nem is kell az oda. Béci kiakad, ilyen hülye játékkal elintézni, hát katasztrófa! Éva úristenezik és Ádámozik. A játék unalmas és fantáziátlan, de nem hosszú, Éva örül, sose nyertem még! Béci szomorú, lefekszik a nyugiba a piros párnájával. Szandi nem drukkolt Évának, tudta, hogy ő fogja kipörgetni, mert itt a hülyéké a szerencse! Éva kicsit kárörvendezik, Alekosz megint bölcset szól, a sors most igazságot szolgáltatott!

Éva szaladgál, Alekosz, tudod, hogy kell kihúzni az ágyat a nyugiszobában, juj, elviszem a bizonyítványom megmutatni. Az égre emelem a tekintetem és én is Istenhez fordulok, mint Gombi, csak az én szám a miért szót formálja. Béci elégedetlen, a videoüzenetet is kedvetlenül nézi. Öt perc, továbbmegyek, két perc, egy ölelés, egy forró csók, két kérdés, két válasz kellett volna csak! Éva és Alekosz ágyaznak, a hitvesi ágyadat pont én terítem meg? Nem, Alekosz az a halotti lepel, amit teríteni szoktak, az ágyat vetni. Béci a fürdőben morog, egész nap erre várok, a szerelmem közelségére, és kapok tíz másodpercet?! Nézzél, szép vagyok, kérdi, és ásványvizet önt a kamerás ablakra. Vagymire. Picur rózsaszínű szív alakú lufival érkezik, szeretlek, te vagy az életem! Tedd ide a kezed! Ne haragudj a maciért! A következő mondatokat nem hallom a röhögéstől. Nagyon szeretlek, te kis bolond, én is téged! Mindent megteszek érted! Arra gondolj, hogy egy életet tölthetünk még együtt, figyelsz rám, az sok idő? Nemsokára nagy csatába indulok, de meg fogom nyerni, csak neked, csak miattad! Ez tényleg Spárta! De te Maximus vagy, de te egy harcos vagy! Jól vagy? Jól vagyok! Tudod mit szeretnék, ha innen kijutok? Egy kisbabát! Először elszámolunk, aztán követelhetsz! Lesz Picurbaba? Te vagy a családom, ti vagytok a családom! Tudom, tudom! Szedd össze magad! Látod az arcom, mit látsz? Hogy büszke vagy rám és szeretsz! Gong.

Megjött Ádám is, egy rohadt szál virág vagy rózsaszín nyuszika nélkül, Szandika be fog sárgulni reggelre. Anikó is. Vihogva integetnek az ajtóból, aztán ne szégyelljetek levetkőzni! Benn a szobában azt elemezgetik, ők miket csinálnának, felhívnám a figyelmet a cirmizi szóra, amit Anikó mondott ki. Éva és Ádám jelenete fájdalmas, először akkor röhögök fel, mikor Éva azt mondja, olyan jól nézel ki, most voltál fodrásznál? Éva jajdeimádja Ádámot, Ádám nem annyira, szájrapuszig sorozata szörcsögve, juj, mi a véleményed Alekoszról, szerelmes belém! Nem csodálom. Ádám olyan merev, mint a fagyott kutya lába, Bécinek már kínos, hogy ott dohányoznak kinn. Gigi ki sem engedné a szerelmét három órán keresztül. Éva szexelne, Ádám nem, jaj de imádlak! Jerzsike sír, az Éva nagyon jól tudja, hogy mibe nyúlt bele. Apa, megértelek és jogos, hogy kivagy, vigasztalja Gigi a fürdőben, aztán kiderül, hogy Gombi tényleg az Alekoszt akarja kivinni, esküszöm, inkább megnézem a Milan meccset, csak ma már ne kelljen többet Jerzsit hallgatnom!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Köszönöm S-nek, nélküle félkarú-félszemű-féltökű óriás vagyok! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Patria 2011.02.17. 12:19:48

@K.Tomoceusz: Gombi plexis jelenete azért sokkal több érzelemről árulkodott. Aranyosak voltak. Plexin keresztül is bújkáltak volna egymáshoz, bár a végén a csajt már inkább az foglalkoztatta, hogy kik ordibálnak neki a háttérből.
Viszont Éva és Ádám között 0 érzelmet sem sikerült felfedeznem. A csíkszájú csókjaiktól meg egyenesen hánytam.

K Tomoceusz 2011.02.17. 12:20:15

@nyanyanya: Nemsokára jönnek a Héfáisztoszok és a Termopűlák is.

Ezt az autista dumát már sok kollega leírta . Miért szégyelltek kérdezni ? Rengeteg pszihológus jár ide, elmagyarázzák nektek mit jelent a kifejezés.

K Tomoceusz 2011.02.17. 12:22:25

@-Sarq-: Samyi nem etette meg Szandikát a titokszobában . Ezt sose bocsátom meg neki .

nyanyanya 2011.02.17. 12:24:04

@K.Tomoceusz: Dehogy jonnek, az emberek elott nincsenek ilyen "peldakepek".

Ertsd mar a sarkositast, csak egy kicsit..

-Sarq- 2011.02.17. 12:25:41

@K.Tomoceusz: nem volt ideje rántottát sütni, lóhalálában érkezett.

K Tomoceusz 2011.02.17. 12:25:45

@Patria Trikoszosz: Szavazzuk meg!Gombit és Gombinét(elfelejtettem a nevét) a titokszobába!

Egyszer élünk,tegyük veszélyesen.5000ft a villantásra,10000,hogy nem fognak cuppogni.

bévé 2011.02.17. 12:25:49

@neccharisnyás útonálló: jajjmár, mindig csak 2 oldal a Blikk, a címlapból meg az sms-ekből áll. megkapták, h meghalt a 3 lány a WB.ben, h Bakács szalámit lopott, meg most, h ez a nő terhes. sokat érnek vele. :D:D:D

Kata Marán 2011.02.17. 12:30:42

@Patria Trikoszosz: Bocs, nem olvastam vissza, lehet, hogy már írták. Állítólag Telivér beszélte rá Ádámot, hogy egyáltalán bemenjen.Azért mondott csuda szépeket, hogy ne gyengítse.Mivel nem volt hajlandósága élni a szerelmesek napja kínált lehetőséggel sem, Oli azt javasolta neki, fogja a kamerák jelenlétére. Csodáltam volna, ha Kócfej viselkedése valóban tetszett volna neki.

K Tomoceusz 2011.02.17. 12:31:27

@nyanyanya: Ezt a sarkosítást még tanulom . Ha Béci véletlen mindig elütöm és Bücit írok (nem magyarázom el) az sarkos ?

tattila 2011.02.17. 12:33:54

@Patria Trikoszosz:
Kb. ez volt a párbeszédrészlet:
J: Te meg alkoholista vagy.
É: Mint az anyád.

Ez nem színtiszta "szidta az anyját" eset. Szoros értelemben ez nem is szidás volt, csak egyszerű anyázás. Ráadásul az is igaz, hogy szegény J. mamája alkoholista. Vagy igaz állítás is szidásnak számít? Az ő értelmezésében nem szidott, így jogosan tagadta a vádat és Gigi felé ezt az álláspontját következetesen, (magához képest) nagyon visszafogottan, érvelve, józanul képviselte.
Na befejezem, mert még az jön le, hogy egyetértek Évával.

iinside 2011.02.17. 12:34:27

@K.Tomoceusz: sejtettem hogy valami általam nem látott jelentre próbáltál utalni és magyarázkodásra szorultál, de nem akartalak kiidegelni tesó, bocs ha sikerült :)
fiatalka sajnos már nem vagyok, arra próbáltam utalni, hogy nem nagyon vagyok vevő a regény megfilmesítésekre, ha meg magyar akkor pláne, mert sajnos nem szokott sikerülni
peace!

iinside 2011.02.17. 12:35:20

a blogmotor meg monnyon le!

K Tomoceusz 2011.02.17. 12:35:22

@Kata Marán: Nem tehet róla . Nehéz gyerekkora volt .

K Tomoceusz 2011.02.17. 12:38:17

@iinside: Az apa-gyerek játék után még bennem van a tanítási szellem .

Kata Marán 2011.02.17. 12:39:59

@K.Tomoceusz: Nem autista, az más zavar. Egyszerű, mint a barlangrajz, mániákus, műveletlen és buta. Nincs gond, ismerünk még ilyeneket. A baj az, hogy okoskodik, és csak hülyeségeket beszél.

Patria 2011.02.17. 12:41:04

@K.Tomoceusz: :))

@Kata Marán: Nem tudom, hogy írták e, de nekem ez új infó volt.

@tattila: Persze, én is bármit megmagyarázok, nő vagyok. Azért nem hiszem, hogy ha ezt neked mondja, nem kened ez a száját..

nyanyanya 2011.02.17. 12:42:39

@tattila: Neha en is szivesen elkuldenek valakit a kurva anyjaba, megis inkabb a picsaba kuldom el, mert az anyazas sok embert erzekenyen erint es megnagyobb balhe van belole.
Sztem is fejezd be, mert tenyleg ugy tunik:D

K Tomoceusz 2011.02.17. 12:46:27

@tattila: Nem érted a lényeget . Éva beszólásai gusztustalanok . A Ráczék üvöltözésének meg fenyegetésének okai vannak , amiket feltétlen meg kell keresni . Kampányidőszakban vagyunk , nekünk politológusoknak jutott a dicsőség , hogy elemezhessünk .

K Tomoceusz 2011.02.17. 12:49:18

@Kata Marán: Nekem tetszik a srác . Még azt is elnézem neki , hogy nem ugrik 8 métert helyből .

K Tomoceusz 2011.02.17. 12:51:34

@Lanois: Tőled Anikó homevideóját várjuk . Próbálok besegíteni, de még találom .

K Tomoceusz 2011.02.17. 12:52:56

@Peter_Cs: A monománok víz alatt élnek köcsögökben .

Patria 2011.02.17. 12:53:15

@Kata Marán: Nem olyan buta, mint amilyennek előadja. Ha jobban megfigyeled, tudatosan alakította ki ezt a képet magáról.

nyanyanya 2011.02.17. 12:54:25

@K.Tomoceusz: Arra bizony sokszor szukseg van az eletben:D

nyanyanya 2011.02.17. 12:56:04

@Patria Trikoszosz: Hat igen, ha jobban megnezed az o elete egy igazi sikersztori:D

Lanois 2011.02.17. 12:58:13

@K.Tomoceusz: Van egy díszdobozos Private life of Anikó-m, de azt nem olcsón adom...

Friedmann Juci 2011.02.17. 12:58:47

@Lanois: van egy erre megfelelő hely szívem. ha jó leszel, elárulom. de nem itt, mert kurvatitkos.

Patria 2011.02.17. 12:58:57

@nyanyanya: Na igen, meg is lepődtem volna, ha nem te lennél az élet mindentudója.

Friedmann Juci 2011.02.17. 13:00:35

@Patria Trikoszosz: tudatosan is lehet valaki mérhetetlenül primitív.

nyanyanya 2011.02.17. 13:01:50

@Patria Trikoszosz: Kerlek cafolj meg ha nem igy van:D Mar Alekosszal kapcsolatban, a szemelyeskedest meg hagyjuk, sosem kedveltuk egymast es ez igy van jol:))

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.17. 13:02:11

@Kata Marán: Lájk.
A még nagyobb baj az, hogy Olivér alá adta a lovat, teret adott neki, hogy Alekosz kibontakozzon. Ezért - mint a hülye okoskodók általában - irtó lángelmének hiszi magát.

Lanois 2011.02.17. 13:03:37

@Friedmann Juci: Tetszett a dal, amit rólad írtak?:)
Ja jó. Arcon?

nyanyanya 2011.02.17. 13:04:45

@Patria Trikoszosz: De vegulis tudjuk, hogy nincsenek tul nagy elvarasaid az elettol:D

Friedmann Juci 2011.02.17. 13:05:01

@Lanois: nem arcon. küldtem neked levél. olvasd.
nem hallgattam meg, mert mást hallgatok.

gibson 2011.02.17. 13:05:23

@Lanois: elcserélem veled szívesen egy extra DVD lemezes 'Anikó loves Rocco'-ra, ha gondolod!

Elemer 2011.02.17. 13:06:40

Sokan gáznak tartják, hogy az RTL szűri, vágja, manipulálja a benti dolgokat az összefoglalókkal én őszintén megmondom, hogy most miután megnéztem ezt a jerzsys videót és bepillantást nyerhettem a nagyon primitív, nagyon közönséges emberek titkos életébe, talán már nem is bánom ezt annyira.

tattila 2011.02.17. 13:07:31

@K.Tomoceusz:
Elég szenny nő, épp ezért nem értem, h. miért ezen a jelzőtlen beszólását említi mindenki. A naponta belőle áradó ezer további gusztustalan vonása között bőven lehetne találni másikat is.
Az össznépi megvetéssel azonban teljes mértékben egyetértek.

Lanois 2011.02.17. 13:07:55

@gibson: Hülye vagy? Az nekem is megvan.

Patria 2011.02.17. 13:11:30

@nyanyanya: Tudjátok? Igen, ezt már megbeszéltük, hogy "nem kedveljük egymást", nem is értem minek reflektálsz..

nyanyanya 2011.02.17. 13:12:51

@Patria Trikoszosz: mert szorakoztat, tudod apro oromok...:))

K Tomoceusz 2011.02.17. 13:13:20

@tattila: Azért,hogy Évánk idegesítő,a stáb a felelős. Tudják jól,hogy két dolog hozza ki a sodrából.Ha részeg és ha szomjas.Köztes állapotában a nő egy tündér.

Lanois 2011.02.17. 13:16:57

@Friedmann Juci: nem kaptam még meg. freemailre küldted?

Patria 2011.02.17. 13:18:34

@nyanyanya: szívesen szórakoztatlak, ha gondolod, csak akkor ne hozz ilyen szabályokat, hogy én nem személyeskedhetek...

Friedmann Juci 2011.02.17. 13:18:37

@Lanois: tündérke. mivel nem tudom a mélcímed, így itt, a bloghun keresztül küldtem. elvileg arra a címedre kapod meg, amivel itt regisztrálva vagy. ha freemailes, akkor várj még.... /ugyanis a freemail egy használhatatlan kaki/

Szentpeter 2011.02.17. 13:19:14

Ezt a játékot Alekosznak találták ki...

Nem lehet a nyugalmából kizökkenteni, ütődöttsége ellenére esetenként egész jó gondolatai vannak, nem sirja el magát, nem bizza el magát, és alig van aki utálná..

Mekkora különbség van a kinti és a benti világ között... hatalmas..

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.17. 13:19:37

@Sin' Dorei: Bár... belegondolva, mikor az alk. mentes hét volt és a CKM fotózás, ültek a dzsakuban négyen és teljesen jó passzban volt Éva. Gondolom feldobta a ckm. Lehet, hogy csak ingerszegény környezetben fordul ki magából.
Mondjuk, ha így van, akkor megértem teljes mértékben.

Trevlovics 2011.02.17. 13:21:15

nem tudjátok, gombiról még nem terjed valami ügyfélszolgálatos hangfelvétel?
addapicúrt, szeretsz? harcoljak?, az utálom a nyávogást meg a kussoltatás, ez mind hangtechnikai bravúrfelvételért kiált.

nyanyanya 2011.02.17. 13:22:49

@Sin' Dorei: Ha nekem olyan testem lenne mint az Evanak, biztosan elbujdokoltam volna es nem egy nulla bugyiban mutogattam volna magam. Meg nekem volt kellemetlen.

K Tomoceusz 2011.02.17. 13:23:01

@Sin' Dorei: Persze hogy van . Egyik nap hét percig is elnyúlt . Csak a felületes szemlélő látja Évánkat rossznak , az értékeit nem veszi észre . Te például láttad , hogy kedden nála volt a híres kétszázas ? Láttad a faszt . Itt koncentrálni kell , csak utána mondani a tutit .

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.17. 13:23:25

@Sin' Dorei: Olivér azt nyilatkozta, hogy bent egynapi pszichikai terhelés felér kint kéthetivel.

Patria 2011.02.17. 13:24:06

@nyanyanya: Egyszerű az életed, mint a fakarika. De az ember ott segít, ahol tud. Örülök neki. :)

nyanyanya 2011.02.17. 13:25:05

@Patria Trikoszosz: Borzasztoan. De neked ennek is szimpinek kell lenni, ha Alekosz 0 teljesitmenye az eletben is bejon..:) Cuki vagy:)

nyanyanya 2011.02.17. 13:26:58

@Peter_Cs: Igen, az en szeperzekem mar csak ilyen elcseszett:D

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.17. 13:27:41

@nyanyanya: Mondjuk szerencsére nem láttam pont az ő képeit. Majd elküldik a fotoboltba a nyers képeket, aszt szép lesz Évike.

Lanois 2011.02.17. 13:28:40

@Friedmann Juci: hihetetlen milyen lassan küldesz elektromos levelet.

Patria 2011.02.17. 13:29:23

@nyanyanya: azért ez magas labda... :D De nem akarom, hogy Hajni kivágjon ebből a blogból.

nyanyanya 2011.02.17. 13:30:06

@Patria Trikoszosz: jolvanakkor, maradjunk ennyiben:)

-Sarq- 2011.02.17. 13:31:25

@Peter_Cs: Amit Olivér mond, azt el kell osztani kettővel, köbgyököt vonni belőle és még akkor is túlzás.

K Tomoceusz 2011.02.17. 13:34:59

@-Sarq-: Amit Olivér mond, azt el kell osztani kettővel,

Ez nem fog tetszeni a hitelezőknek .

Friedmann Juci 2011.02.17. 13:35:27

@Lanois: hihetetlen, hogy annyira gyökér vagy, hogy képes vagy ilyen ócska levelezőt használni.

ma már szeretném, ha valami csudálatos dolog történne a kupolában.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.17. 13:36:14

@K.Tomoceusz: Tulajdonképp igazad van, ha már nézi az ember nézze rendesen. A társamnak tök hasonló a véleménye amúgy, mint neked. Sőt dettó. Ráczokat rühelli, mint a szart, ma reggel frankón összevesztünk ezen :D

Szerinte (mármint a fiúm szerint) sokkal szimpibbek bárki emberi megnyilvánulásai ebben a közegben, mint a karóbaült álszent tesóké. Béla egy gátlástalan, képmutató yo-madafaka köcsög, gigi egy (muhaha) példamutató kurva.

Szal kurva nagy viharokat kavar ez a műsor : )

Patria 2011.02.17. 13:36:19

Gombi az ágyon állva, kiabálva olyan volt, mint unokaöcsém kiskorában. Persze ő nem ezeket a szavakat kiabálta.

Lanois 2011.02.17. 13:37:46

@Friedmann Juci: csírákkal csak ezen keresztül tartom a kapcsolatot.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.17. 13:39:11

@Peter_Cs: Elhiszem én, pláne, hogy valami 80 nm a ház területe, vagy hogy (?).

Szeritnem sokkal több és értelmesebb feladat kellene. Persze ez meg nem a rtl érdeke. Pedig csak annyiba keürlne, hogy szakembert szerződtetnek és olyan feladatokat találnak ki, amiben szintén teljesen meg tud mutatkozni a személyiségük.

Kata Marán 2011.02.17. 13:41:25

@Szentpeter: Egyetértek. Nem hiányzik neki senki, habzsi dőzsi van, és pihi. Anikó azt vetette a szemére, hogy nem állt ki mellette. Nem is fog.Képtelen szópárbajt vívni, csípőből reagálni, ahhoz olyan lassú az agya, mint a csiga. Kettesben kontrázni, előre kigondolt szövegeket benyögni, nyihogni, bólogatni az megy. Egy embernek mondta el eddig a véleményét, azt is négyszemközt, Zsófit osztotta egy éjszaka. Szívesen ekézett Oliverrel, most Évával,de itt sem kifejt, odaböfög pár idétlenséget.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.17. 13:44:51

értesítettek a békéscsabai illetékesek, hogy hétvégén náluk lép fel a méltán világhírű VVOlivér :DDDD

Kata Marán 2011.02.17. 13:48:18

@K.Tomoceusz: Évánkat minden kihozza a sodrából. Ha nem ő a legkiválóbb 6-os anyagból, ha nem találja a pöttyeit a táblán, ha nem alhat délig, ha mással is jól érzi magát a barátnője, ha Alkesz mást is dícsérni mer, ha..stb

Kata Marán 2011.02.17. 13:50:06

@Sin' Dorei: Az, egyszerű fejlesztés. Tökéletesítésre vár, most tesztelik, bevesszük-e, hogy ember.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.17. 13:50:52

@Sin' Dorei: egy clubban fog fellépni, önmagát fogja alakítani :)

Kata Marán 2011.02.17. 13:53:23

@canzone: Remélem,telt ház lesz!Egy ilyen híres celeb megérdemli!

Szentpeter 2011.02.17. 13:57:19

@Kata Marán:

Persze többféle igazság létezhet, de a társaság nagy része előbb utóbb idegroncs lesz, Olivér is az lett...

Alekoszon nem látszik semmi.. még karácsonykor sem gördült le a szeméről egy könnycsepp

Kaviárevő felsőezer 2011.02.17. 13:59:03

@Kata Marán: Békéscsabán, Évike városában? nanáhogy :))))
@Patria Trikoszosz: bemegy, pózol, lehet vele fényképezkedni, beszélget bárkivel, iszik (még az is lehet, hogy ingyen), és ezért kap korpát. hogy mennyit, azt nem kötötte az orromra a rendezvényszervező ismerős

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.17. 13:59:47

@canzone: Hát akkor bejött neki az élet :)

@Kata Marán: Hm, én még nem.

reccs 2011.02.17. 14:01:25

@Patria Trikoszosz: Hát hogy fellép. Lesz ott biztosan egy dobogó, esetleg egy létra, aztán fellép.

Patria 2011.02.17. 14:05:57

@canzone: ezek után az új életcélom, hogy Olivér legyek.

-Sarq- 2011.02.17. 14:07:40

@canzone: Hát ha Tordas 120 ezret kap egy táncóráért (höhö), akkor Olivérnek legalább hétszámjegyű gázsi dukál egy estére :).

-Sarq- 2011.02.17. 14:10:55

@Friedmann Juci: Csudálatos dolog? Mire gondolsz? Megjelenik Olivér könnyező arcképe a falon?

sannya 2011.02.17. 14:11:10

azert eva lila frottir zoknija(egyik terdig hozva,masik bokanal)igencsak lajkert kiallt...
:)

sannya 2011.02.17. 14:11:52

hozva=huzva...
termeszetesen...
vagom itt magam alatt a fejszet...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.17. 14:17:12

@Sin' Dorei: @-Sarq-: fenn kell tartani valahogy azt az életszínvonalat, amit Eni megérdemel :D
@Patria Trikoszosz: ugyanerre gondoltam :)

Trevlovics 2011.02.17. 14:27:27

@Sin' Dorei: hát erre mondják kérem, hogy prekoncepció. ha látsz egy embert minősíthetetlenül viselkedni, meg látsz egy másikat kevésbé minősíthetetlenül, viszont hallottál ilyen-olyan információkat róla, akkor ugye arról van szó, hogy az egyik tényszerűen így viselkedik, a másikról meg feltételezzük, hogy csak megjátszás van. ilyenkor lehet dönteni a prekoncepciók alapján, azzal lehet a tényekkel egy szintre, vagy afölé emelni egy feltételezést.

reKorrekt 2011.02.17. 14:34:15

Na tehát:
Klub Babylon Békéscsaba - február 19. szombat
Special guest: VV Olivér
"Bulizz, szórakozz a való világ sztárjával!"

Szóval csak ott kell lenni fognia és vedelni meg arcoskodni. Most kicsit azért irígylem :)

-Sarq- 2011.02.17. 14:39:11

@Friedmann Juci: Online lehetnénk tanúi egy új egyház születésének. Mondjuk sanszos, hogy Éva meginná a misebort is.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.17. 16:16:41

@Elemer: Ezzel mi a baj? Szerintem vagy be akart illeszkeni, vagy avató, vagy be volt baszva.
süti beállítások módosítása