Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X60

2011. február 13. 15:30 - Hódos Hajnalka

Simor Olivér nyolcvan napot töltött a Villában. Akopaliptikus este volt, köszönhetjük ezt rögtön Lilunak, akinek csipkedíszítéses, kétarasznyi aranyövvel összefogott konfekció tunikája maga volt a vizuális Armageddon, ha már. Ezen a vonalon haladva a plüssgombócos boszorkánycipő pedig nem más, mint a Fenevad megjelenése. Andrásnak hiányzott már az általa karibi zenének keresztelt muzsika, én ettől a tilinkózástól idegrángást kapok, de ízlések és pofonok. Enikő sápadtabb a nézőtéren, mint a Halott Menyasszony, a dráma szó többször hangzik el, mint egy gimnáziumi irodalom órán és András kétszer sírt, mialatt az összefoglalót nézte, na itt már nem lehet volna belémszuszakolni azt a bizonyos zabszemet, remegő gyomorral várom, mi következik.

Kit miért választottak a Villalakók? Laci szerint Béci nagyon jó csapatjátékos, az az embertípus fajta, aki neki nagyon bejön. Nekem meg az embertípus fajta kifejezés jön nagyon be. Gombinak sokat jelentettek az esti beszélgetések, röhögések, kár, hogy mi ebből nem láttunk egy rohadt kockát sem, érdekelt volna. Béci a konyhában is helytáll, 25 évesen kész férfi. Jerzsinek szimpatikus, ahogy a húgával bánik, tetszik ez az odaadás, ő is így van a szeretteivel. Gigi imádja, hogy ilyen céltudatos itt benn, olyan léceket ugrott meg magában, hogy le a kalappal. Béci örül, hogy bíznak benne. Éva nagyon-nagyon szereti Olivért, nagyon rapszodikus ember, valószínűleg ezért találtak egymásra. Nem akarja, hogy elmenjen. Szandi utálja az egyszerű embereket, Olivér ugyanolyan lelki-érzelmi intelligenciával rendelkezik, mint ő. Olivér bővítette a szókincsét, legalább száz új szót tanult tőle, amit kinn nem is hallott. Biztos a tiedekre gondol, azt még én sem hallottam.

Anikónak az első pillanattól szimpatikus volt, mellette biztonságban érzi magát. Akkor vagyok boldog, ha te is boldog vagy. Megfogadta, hogy nem fog sírni. Te vagy a námbörván. Kedvellek. Alekosz szerint itt kialakultak függőségi viszonyok az Olivérrel szemben, több embernek elvonási tünetei lennének, ha ő nem lenne itt. Olivér akopaliptikus hangulatot ígért. Alek azt gondolta, hogy egy olyan banda fog összejönni, akik bunkók lesznek, anyázások lesznek, mindenféle csúnya heterogén szövegek lesznek, de Olivér arról tett tanúbizonyságot, hogy a konfiktusokat olyan művészi szinten prezentálta csúnya szavak nélkül, hogy olyat ember még nem látott. Ez olyan önmérsékletről tett tanúbizonyságot, ami csodálatra méltó. Őszintén kíváncsi vagyok, melyik szóval keveri Alekosz a heterogént, de nincs idő elgondolkodni rajta, a feszültséget egy aranyos játékkal oldjuk.

Palacsintasütés, hát szét fogom magam röhögni. Olivér nem egy Jamie Oliver, az aranyos játékot úgy tudnám összefoglalni, Alek, veled is csak többen vagyunk! Mindkét csapatnak 21 palacsintát sikerült sütni, a NekedValóban a volt Villalakók megették, itt a vége fuss el véle, a Vénusz olajon kívül más nem járt jól. Olivér levelet kap, tájékoztatják, hogy a büntetését a Villa falain belül fogja megkapni. Ebbe megint belehergeli magát, az ásványvizes palackot is a földhöz vágja, az Éva másnap megkapta a büntetését, másnap! A víz spriccel, Alekosznak most mehet fürdeni, elment a frizurája is, most nézd meg! Miért kell engem szopatni? Anikó Olivér után rohan, ölelgeti és énekelget is neki. Próbáltam jó kedélyű lenni, nem megy, nem megy! Az őrületben vagyok, nem a határán, hanem benne vagyok! Tudja mindenki nagyon jól a tűrőképességem határát! Mi a fasznak kell elbaszni az utolsó napját? Laci nem érti, miért tajtékzik Olivér, miért nem húzza inkább meg magát, most jobb? Minek húzná meg magát, kérdez vissza Szandika.

A következő levéllel fény derül a titokra, Olivér büntetésének ezennel vége, a büntetése az volt, hogy nincs büntetése. Olivér arcán érzelmek garmadája, egyetlen dolgot nem látni rajta, a megkönnyebbülést. Alekosznak csak egyetlenegy kérdése van, miért nem fél a nyúl? Nekem is, miért nem vágja már szájba valaki ezt a hülyegyereket ezért a sok ökörségért, ami kiesik a száján? Kiidegelték szegényt. De most legalább megnyugszol. Ez volt a legjobb büntetés neked, a bizonytalanság. Látod, itt benn semmi nem az, aminek látszik! Hát, sikerült a fasza büntetés. Megnyugodtál? Nem tudom, hogy mit érzek. Alekosz, Gombár úr és Olivér beszélgetnek az asztalnál, Olivér megfáradt öregembernek tűnik. Gombi szerint Olivér esélyes, hiszen benne van a fantasztikus négyesbe. Olivér azt gondolja, hogy nem. Alekosz szerint most jönnek még csak a kalandok, a havi egy kimenetelek! Ha vissza szavaznak, visszajövök, más választásom nincs. Alekosz úgy véli, Olivér cserben hagyta őket. Nem ezért jelölték őt. Agyonüti az egész ittlétét azzal, amit csinál. Ne hangoztasd, hogy nem jössz vissza, ezzel csak őt erősíted! Miért nem értesz meg dolgokat, kérdi Olivér. Mert nem akarom, hogy kinn maradj. De én nem miattad vagyok itt! Alekosz aggódik, nem gondolta volna, hogy Olivér ennyire elgyengül, hogy ennyire nem fog méltósággal részt venni ebben. Valamikor pilleként repkedett, erősnek tűnt. Nem jó ezt látni.

Anikó még senkinek nem adott itt benn semmit, de most szeretne adni valamit Olinak. Vigyázz rá, és ha megfogod, akkor gondolj rám. Nagyon szeretlek. Köszönök mindent, Anikó. Este beszélünk, akkor akarok elbúcsúzkodni. Köszönöm, nagyon. A jelenet után Lilu akkorát sóhajt a mikrofonba, nemcsak a hajam, a függöny is meglebben a hátam mögött. Elhangzik az Olivér és Anikó liezonja szófordulat, nyöszörgök. Meglepetés, Bécit videot kap ajándékba. Adritól. Erővel szeretné feltölteni, minden nagyszerű, minden rendben van. Természetesen viselkedsz, így szeretünk, elégedett vagyok veled. Sok energiát szeretnék küldeni! Biztos vagyok benne, hogy te fogsz győzni! Bízhatsz bennem, sok szeretetet küldök! De miért kaptam, hitetlenkedik Béci. Hogy erősítsen! Örülj neki, ennyi! Olivér idegesen cigizik, a Béci megérdemli ezt, én nem. Nekem azért nem jön. Béci öt percre bemegy a nyugiba. Sír és fényképeket nézeget. Olivér jó éjszakát mindenkinek felkiáltással elindul a háló felé, de levelet kap. Befelé, mindenki! Mindenki behúzza fülét-farkát, Jerzsi, otthagyod ezt a kukoricát, és? Hát Olikám, ebben a stílusban talán anyáddal, meg Enikével, otthon. A videoüzenet Enitől érkezik, kitől mástól, sokat gondolkodott, hogy elmenjen-e a párbajra. A megbeszélt határokról meg Olivér tudja, átlépte-e őket. A párbajon ott lesz. Olivér pofákat vág és kimegy a kertbe.

Nem láttam az arcán semmi érzelmet. Az is lehet, hogy már nem szeret. Az is lehet, hogy elköltözött már. Két éve kelünk és fekszünk egymás mellett, de úgy látszik, nem ismer. Anikó az arcát takargatja a szobában, nem akarok innen kimenni bazmeg. Leszúrnak vasvillával. A dráma a tetőfokára hág, Olivér az összeomlás szélén eszi a cigit a kertben, a nyugiban Béla kap erőre, véged van, Olivér, szétszedlek! Közben fekete-fehér képek villannak fel, mintegy Olivér gondolataiként, smár Enivel, nevetés Enivel, már csak a tengerparti lovas jelenetet hiányolom Glenn Medeiros Nothing’s gonna change my love for you klipjéből, Olivér fehér dekoltázsos selyemingben, hullámzó tenger, Eni a ló hátán, a ló Eni hátán, Olivér Enin, aztán Anikót láthatjuk a dzsaku szélén, szomorú bociszemekkel néz, Anikó sír, Anikó néz, Anikó gőzölög a dzsakuban, na itt lesz tele a tököm a drámából, Olivérből, meg az egészből úgy állesz. Közben Alekosz bevallja Évának, neki mindig kell egy ember, akit kiválaszt magának, ha Olivér nem jön vissza, két ember jöhet szóba, Éva és Béci. Nem leszünk jóba, ha Béci lesz az! Csakhogy ez Alekoszt rohadtul nem fogja érdekelni, Évikém. Béci a nyugiszobából jövet rátalál Olivérre, először azt hittem, a nagy drámától elkapta a vékony fosás, de nem, a szaunában ücsörög maga elé bámulva. Elmeséli Bécinek, mi történt. A fürdőben meg Gigi kissé kiszínezve, mit sikerült kihallgatni az ajtó mögül. Don Octavio vizet visz Olivérnek, elvonulnak a nyugiba. Fogalmam sincs, Olivér kit akar meggyőzni arról, hogy Anikó és közte semmiféle liezon nem volt, ha sokat mondogatja, talán ő maga is elhiszi. Laci bölcselkedik, egy ekkora szerelmet rossz emberek által kialakított rossz hangulat nem tehet tönkre. Ezt a párbajt nem Bécivel, hanem magaddal kell megvívni, magadért, a szerelmetekért. Várom a Rettenthetetlen zenéjét. Anikó már régen szenvedett, ezért Lacihoz siet. Ne menjek be? Ne. Én vagyok a legrosszabb, aki bemehet oda? Igen. Anikó mondjadmondjadozik, Laci elmondja, mi hangzott el a nyugiban. Utál? Engem hibáztat? Bánja? Nahálistennek, lehet tovább drámázni, Anikó újra világvége hangulatban tud ücsörögni és nézni a semmibe úgy, mint akinek világ fájdalmát kellene kinéznie magából egységnyi idő alatt. Én is hibás vagyok. Nem. De, de, én vagyok a hibás, mert hagytam. Te sem vagy fából. Nem te mentél rá, suttogja Szandika.

Nézzünk a fantomképeket! 37-63 a pillanatnyi állás. Kapcsoljuk a Villát! Olivér rézbőrűnek sminkelve, szmokingban, felröhögök. A stúdióban megint elbődül valaki, hajrá Olivér! Árpika, Árpikát hallottam, vigyorog az indiánszínű. A két párbajozó egyetért abban, hogy szétszedik a stúdiót, odazúznak. Kit motivál a fődíj? Jerzsit motiválja nagyon, mert nagyon megkönnyítené az életét. Anikó úgy gondolja, hogy ő már nagyon sokat nyert. Szandi nem is gondol rá. Lacinak óriási lehetőség, de nem mindenáron. Éva is rengeteget nyert már azzal, hogy itt van. Alekosznak több éve nincs kocsija és Budapest egy gyönyörű város. A szokásos unalmas kérdések következnek, Olivér szerint igen, eljött az idő, hogy ők ketten megmérkőzzenek egymással. Béci Alekoszt és Lacit tartja a legnagyobb ellenfelének, nem, ezzel nem becsüli le Olivért. A benti viszonyok alapján gondolja Alekoszt erősebbnek, mint Olivért. Kisfilm, Olivér és Béci viszonya. Béci szerint ők két dudás egy csárdában, valamelyiküknek mennie kell. Olivér azt kedveli Béciben, hogy kitartó, szívós, odateszi magát a játékokban, az önteltsége viszont nem pálya. Olivértesó, eljött a pillanat, búcsút kell mondani a többiektől, gegv. Na, srácok, eljött a pillanat, hogy megmérettessünk. Jó kis párbaj lesz. Szeretném megköszönni a sok kacagást. Volt sok nézeteltérés, de mindig az lett a vége, hogy közösen söröztünk. Olivér megköszöni azt is, hogy kihozták belőle a vadállatot és érzékeny kis búzakalásznak titulálja magát. Teljesen egyetértek, éretlen kalász tartja magasra a fejét. Megtapasztalta, milyen tartozni valakihez. Akik egyedül vannak, azokat karoljátok magatokhoz, ennyi voltam, nem ölelkezem. A Nagy Csínytevő egyetlen ölelés vagy puszi nélkül, szmokingban, gumitalpú makkos cipőben, százas izzók fényétől kísérve indul a stúdió felé, közben peregnek a legjobb pillanatok.

Andris nem örül, hogy látja, mert két fantasztikus ember csap össze. Átnyújt neki egy ajándékot, ami nem más, mint egy hölgy szürke pulcsiban, úgy hívják, Enikő. Enikő szomorú mosollyal rágózik bele az arcunkba. Olivér fejében az elmúlt napokban az járt, hogy ez vagy egy öngyilkos küldetés, vagy egy előrehozott döntő. Azért akart hazamenni, hogy odabújhasson Enihez. Lehet, hogy ezt nem lehet megérteni, de neki nagyon hiányzik a szex vele. A kamera Enire pillant, elsüllyedt-e már, de még nem. Árpit viszont leüthetné már valaki, mert irritál a vígszínház tehénbőgése. Igen, Olivért az vitte le a pincébe, hogy nem tudta, mi a büntetés. Nem fél attól, hogy csalódást okozott, mert a barátok azért vannak, hogy mmkk elfogadják egymást. És a nézők? A nézők nem tudják, mit jelent benn élni. Luxuskörülmények között élünk, megvan mindenünk, de az hogy nem vagyunk szabadok, nem érhetünk a szeretteinkhez, el sem tudják képzelni!

Béci, eljött a te búcsúd ideje, két perc, gegv. Nagyon szépen köszönöm, hogy kibírtátok az énemet. Mindannyiotokat úgy szeretek, mint egy-egy családtagomat. Évával majd jókat buliznak kinn, Laci a tanít, a pótapa, a legjobb barát. Alekosszal és édesapával egy jó bográcsozást tervez, pálinkával. Dika ne foglalkozzon a külsejével, mert a belsője csodaszéppé teszi. Jerzsire bízza a húgát, vigyázzon rá, bízik benne. Gigi olyan, mintha a testvére lenne. Gombinak nagy ölelés, vigyázz rájuk. Gyertek ide mindannyian! Béci elindul, Gigi a tiltás ellenére visít utána az udvarban, mint aki beszorult, Béci legjobb pillanatai. A stúdióban lazaság, hátraszaltó, integetés. Olivér taktikázik jobban, ő önmagát adja. Olivér beszól, nem élvezed benn a létet. Béci se marad adós, Olivér meg oltogat másokat és sztereotípiákat gyárt. Olivér nem szarozik, lecsitítja a közönséget is, nekem ez bicskanyitogatóan bunkó dolog, de elkönyvelem ezt is kis csínytevésnek. Béci fenomenálisan érzi magát, Oli remekül, bár az előbb majdnem megnyílt alatta a padló. Enikő sír, mi a szent szar történik a stúidóban, amiről mi nem tudunk? Olivér viszonyai a Villában, érdekes módon egy fikarcnyi Anikós jelenetet nem látunk, biztosan véletlen. Olivér szerint a Villabéli kapcsolatai rapszodikusak, de minden percben meg lehet találni a boldogságot. Béci odaszól, csak akik kedvelnek, azok se kedvelnek! Olivérrel nehéz együtt élni. Béci a kinti életben sem szereti a taktikázást. Szandival, Anikóval mi a helyzet? Nagyon kedveli mindkettőt. Annyira, mondja Béci, hogy Anikó szájába még tejszínhabot is…. Jó, te meg a Zsófival két órán keresztül összebújva, hagyjad már a hülye dumát! Béci kapcsolatai a Villában. Úgy néz ki, nekem is vannak benn barátaim, fordul oda Olivérhez. Olivér szerint Béci kapcsolatai felszínesek, lehet, hogy ő csinálja jól, de ez nem az a hely, ahol fél évig lehet színészkedni.

Olivér folyamatosan kitekint a közönségre, néha komolyan eltorzul a feje, valamit mond is, Stohl végre rászól. Olivér olyan feszült és ideges, mindjárt szétrobban. Olivér vitái a Villában. Azokkal az emberekkel lehet nagyobb holokausztot csinálni, akiket szeretünk. Miért nem ölelted meg őket? Attól féltem, hogy elgyengülök. Ki vár a legjobban vissza? Alekinnyó. Béci, te is így gondolod? Igen, hát, vagy az Anikó. Lilu szerint ez övön aluli volt. Szerintem nem. Bécit a családjával lehet felidegesíteni. Olivér, ki az aki őszintén játszik? Ki felé nem játszol őszintén? Olivér a Villalakókat akarta megvezetni, nem a nézőket. Rendes tőled Olivér, velünk szemben a te nemes feladatod elvégzi az RTL. Zsófi a tehénkéjével Bécit várja vissza, Leonidasz szerint Olivér szemmel láthatólag nagyon kattog. Következnek a szónoklatok, Olivér kitör. Nekem miért Anikó mondja és nem Alekosz? Miért zavar, jóban vagy Anikóval? Belenyomtok egy kényelmetlen helyzetbe. Lilu felveszi a kesztyűt, Alekosz már kétszer mondott beszédet, és szeretné, ha Olivér nem gondolná túl ezt a dolgot. Olivér az idegbaj határán.

HahóVillalakóéknál kriptahangulat van. Anikó nem akar oda kiállni, sajnálja, hogy ilyen helyzet alakult ki. Olivér dönthet, ki mondja a beszédet. Alekoszt szeretném. Hát nem ezek Alekosz legjobb pillanatai, zavarodott. Hátöööö…láthattuk, hogy Olivér kommunikációban fényévekre elöl jár Bécivel szemben. Ha ő nem jön vissza, több embernek fájdalmat okoz. Visszavárom a barátom. Lilu reméli, hogy Anikó szíve nem tört össze. Anikó a homlokához kapja a kezét, ne mondj már ilyet légyszíves, és bőgve elrohan. Béci beszédét Gombi nyögi el, Béla egy igazi férfi, példát mutat a cigarettáról való leszokással, ahogy szereti a családját. Nap mint nap harcol az igazságért, mások igazságáért. Szavazzatok Bécire, győzzön a szeretet, a szív, legyen ez a szív diadala! Kínosan feszengek, legjobb lenne, ha vége lenne ennek az egésznek. Fantomképek, 39-61. Kapcsoljuk a Villát, körkérdés. Szandika kivan idegileg, mint a kutya, ebbe a játékba fog beledögleni és most mindenki előtt picsát csinál a szájából. Olivér, ordítja, majd nekimegy a falnak, nagyot koppan akkor, de nem hallgat el, hanem a tradicionális hisztit húzza elő szegényes repertoárjából. Andris lezárja a szavazást. Olivér nagyon feszült, szerinte Béci fog visszamenni. Nem volt jó párbaj, mert egy idegroncs. Béci szerint jó párbaj volt, nehéz két erős karakternek együtt lenni.

Míg Andris ordibál, Olivér vagy Béci, Béci vagy Olivér, Olivér némán Béci nevét mondogatja. 39-61, Béci! A párbajozók összeölelkeznek, Béci örül, Andris odaszól a közönség felé rohanó Olivérnek, vissza oda! Bécit hihetetlen gyorsasággal kipaterolják a stúdióból, Andris beszélget. Még soha nem látott ilyen profi játékost, de azt gondolja, jó, hogy ő megy haza. Olivér bevallja, hogy nagyon nehéz volt a villabéli életi. Csak mi tudjuk, milyen sokat jelent az a szó, hogy szabadság. Benn ez a legtragikusabb és a legkisebb dolgoknak is óriási jelentősége van. Búcsúfilm, búcsú Alekosztól. Szandika még mindig ordít mint a szamár. Alekinnyó fater, kinn maradtam, de készenlétben tartom a sakktáblám. Mozgalmat és kampányt indítok! Örökre veled vagyok testvér, mmkk, vigyázz magadra. Utca ajtó, nyílj ki, búcsúzunk az egyik legnagyobb játékostól!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, már amikor, jelenleg akopaliptikus a helyzet.

Köszönöm a fantasztikus képeket S-nek!

Címkék: vv4
2339 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K Tomoceusz 2011.02.14. 14:15:03

@iinside: Kiteljesedni a tribunusoknak kell , nem Alekosznak . Fogsz látni rengeteg páros majomtáncot , az összefoglalóban páros majomtánc klippeket . Alekot csak hallani fogod a háttérben , mint gyöngyöző kacajt .

iinside 2011.02.14. 14:15:23

@hidewatch: jól, már ami azt illeti, hogy nem ülök a gépe előtt az adott időpontban
viszont reggel miután bekapcsoltam a gépet, itt a kommentekből próbálom összerakni az éjszaka történéseit.

christaylor 2011.02.14. 14:15:55

@vörös áfonya: @gibson: na jó, akkor már mindegy, megmondom itt, nem odaát.
az egyik nyolcas, a másik hétfeles.

beacska 2011.02.14. 14:16:31

@Szólj, ha kell: igen, én is elgondolkodtam rajta, a szerbek hogy intéznék ezt el(nem volt vicces, persze a kép)

-Sarq- 2011.02.14. 14:16:36

@Traitor General: A múltkori Sanyis esetnél láttuk, hogy igen kínosan érintené őket egy be nem tervezett létszámcsökkenés, szerintem ezt most már MMKK szeretnék elkerülni. Viszont a nő időzített bomba. Bár a legutóbbi után is azt mondtam, 1 héten belül végleg borítja a bilit, ehhez képest... A feladatoktól való elzárkózás persze azóta is eléggé megvan (ckm fotózás), a párbaj közbeni/utáni kiborulásnál meg szerintem hajszál választotta el a zertéelt egy élőben sugárzott idegösszeroppanástól. Szerintem nem vállalják be, hogy kizárják vagy saját kérésére elengedik, de nem hiszem, hogy van erre most jó forgatókönyvük.

hidewatch 2011.02.14. 14:17:11

@gidabiga: lemaradtam valamiről, vagy történt valami a Szandival, amiből ezt gondoljátok? Én még ott tartok, hogy Gombóc Artúr lesz a kövi kiválasztott :o

Szólj, ha kell 2011.02.14. 14:17:38

@beacska:
nem véletlenül tartják magukat az oroszok kistestvérének )

gibson 2011.02.14. 14:17:39

@vörös áfonya: feles :DDD
Az olyan, mintha nem is lenne! Nekem, amikor először elmentem szemészhez, már kettes volt, ott kezdett el tényleg zavaró lenni a dolog.
Szerintem a "túl sokat használom a gépet" kijelentésed minden ide kommentelő kollégára, engem is beleértve, egyaránt vonatkozik :)

Traitor General 2011.02.14. 14:18:32

@-Sarq-: meglátjuk..... a nézettség a legfontosabbb

gibson 2011.02.14. 14:19:04

@christaylor: az viszont már tényleg erős kicsit. Nem akarod megműttetni? Egy barátnőmnek 11-es volt, megcsináltatta, a műtét óta nem hord szemüveget.

hidewatch 2011.02.14. 14:19:18

@iinside: az Alekoszos kommentből gondoltam, mert azért Alekosz elég szórakoztató Olivér nélkül is, mondjuk a lányokkal szerintem még pszichopatább lesz, de én pl. szeretem nézni, mikor kergeti az Évát, az pedig jajgatva, röhögve menekül, elnézném napokig :D:D:D

vörös áfonya 2011.02.14. 14:21:22

@gibson: Akkor minden itt kommentelő kolléga(magadat most ne vedd bele)tuti,hogy már feles szemüveget hord:)

Van új poszt ám,de már nem vagy első:)

gidabiga 2011.02.14. 14:23:20

@hidewatch:

nagyon meg van zuhanva, amikor Oli kiesett, először a falba verte a fejét, aztán a padlón hisztizett, és nagyon nincs egyben látszólag.

christaylor 2011.02.14. 14:26:24

@gibson: nem. nincs rá píz. de amúgyse piszkáljanak a szemembe tűkkel.

vörös áfonya 2011.02.14. 14:28:34

@christaylor: Mennyibe kerül egy ilyen amúgy?Azt tudod?De lehet,hogy utána tényleg nem kell szemüveg.

gibson 2011.02.14. 14:29:54

@christaylor: nem nyúlnak a szemedhez tűvel, az tíz évvel ezelőtt volt :)
Meg nincs már sötét szobában üldögélés hetekig sem, meg semmi ilyesmi. 30 mp-ig kell egy pontra nézni, lézersugarak villognak, alig érzel valamit, és már kész is. Annyi hogy utána fél évig napszemüveget kell hordani ha süt a nap.
Nem olcsó, de nem is fél milla már, mint régen, két kilóból megvan állítólag.

christaylor 2011.02.14. 14:32:49

@vörös áfonya: @gibson: annyi kb. 200ezer a két szem.
tudom, hogyan megy ez, nekem is műtötték már barátnőmet vele.
akkor se basztassák a szemem. a kontaktlencsés nő is mindig belepiszkált volna a szemembe.

gibson 2011.02.14. 14:37:24

@christaylor: oké, te tudod! :)
Én is évek óta halogatom, de mostanában egyre inkább arra hajlok, hogy megműttetem a faszba, túlleszek rajta, aztán legfeljebb veszek magamnak ilyen nulldioptriás kereteket, és néha felveszem őket, ha szemüveghez támad kedvem :)))

christaylor 2011.02.14. 14:39:15

@vörös áfonya: marad. de már megszoktam az elmúlt 25 év alatt. meg jól is áll.olyan intellektuális fejem lesz tőle.

@gibson: mert tényleg ennyire jól áll?

vörös áfonya 2011.02.14. 14:40:42

@christaylor: Biztos az avar miatt,de hajlamos vagyok beképzelni,hogy Gibson olyan,mint a képen:)

christaylor 2011.02.14. 14:42:06

@vörös áfonya: én Hannival vagyok ugyanígy. :)

christaylor 2011.02.14. 14:42:42

@christaylor: holott tudom,hogy ő nem úgy néz ki,mert már láttam,onnan.

vörös áfonya 2011.02.14. 14:42:44

@christaylor: De gondolom nem a locsolóemberes képével:)

gibson 2011.02.14. 14:43:48

@christaylor: tényleg :) A szemüveg is meg a napszemüveg is. Szerencsés arcom van ilyen szempontból. Nyilván nem MINDEN szemüveg áll jól azért, persze.

christaylor 2011.02.14. 14:44:08

@vörös áfonya: nem,nem azzal. az eredetivel,ami a filmből van.

christaylor 2011.02.14. 14:45:00

@gibson: kezdem összerakni a képet a fejemben rólad! :) már tudok egy csomó mindent.

gibson 2011.02.14. 14:46:24

@vörös áfonya: úristen, dehogy! Küldjek képet? :)

vörös áfonya 2011.02.14. 14:48:27

@gibson: De most miért,nekem tetszik ez a fiatalkori képe:)
Hallodhülyevagy?Persze,hogy küldj:)

christaylor 2011.02.14. 14:49:26

@gibson: most tényleg felajánlottad Áfinak,hogy küldesz képet? nekem meg nem.

gidabiga 2011.02.14. 14:54:58

már megint offoltok :DDD
nem vagyok szemüveges, de beszállhatok?
ebben a posztban már úgyis túlreleváltam magamat :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 14:56:09

@iinside: Mert a nőket nem tudja magával egyenrangúnak tekinteni.

Lanois 2011.02.14. 14:57:08

@vörös áfonya: jó. nekem csak napszemcsim van.

gibson 2011.02.14. 14:57:42

@vörös áfonya: @christaylor: én küldök, de akkor küldjetek ti is valamit nekem cserébe! :)

gibson 2011.02.14. 14:58:19

@gidabiga: kűggyé képet magadról, aztán meglátjuk :)))

christaylor 2011.02.14. 14:59:29

@gibson: lila bugyi jó lesz? :)
vagy mit szeretnél?

genevieve 2011.02.14. 15:00:05

nem tudom jelezte-e már valaki, de van új poszt!:-)

gidabiga 2011.02.14. 15:00:25

@gibson:

nem vagyok fotogén, minden képen úgy nézek ki, mint akit megijesztettek :D
még magamnak sem küldök szívesen :)

Lanois 2011.02.14. 15:04:45

@christaylor: neked is jó, mert szép kék ruhát kaptál kintről.

christaylor 2011.02.14. 15:05:50

@Lanois: igen, de ezt egy cég kölcsönözte nekem, majd vissza kell adnom idővel.

gidabiga 2011.02.14. 15:25:50

@gibson:

ha te küldesz képet, lehet, hogy én is :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 15:30:57

gyerekeeeeek, mi van itt? :) képcsere, megosztás, liezon, gruppen? :)

MegLepke 2011.02.14. 15:37:13

Ti meg itten szemeztek titokban és nekem nem is szóltok? Én is szemüveges vagyok és nagyon jól áll. Még a napszemcsim is dioptriás.

van-e szándék 2011.02.14. 15:37:19

"A párbajon aztán jött a feketeleves, amit az angolban character assassinationnek, magyarul szépen karaktergyilkosságnak szokás emlegetni: a csatorna megmutatta mindenkinek, hogy milyen az, ha valaki kegyvesztett lesz náluk."

sixx: comment.blog.hu/2011/02/14/ovakodj_az_rtl_haragjatol

van-e szándék 2011.02.14. 15:38:04

na, ez nem volt szándékos, bocs

gibson 2011.02.14. 15:40:57

Kéne rendezni egy olyan napot is, amikor mindenki felrak magáról egy igazi képet avatárnak. Igény lenne rá úgy látom :)

gibson 2011.02.14. 15:42:20

@gidabiga: nemtok semmit küldeni neked, mert nem tudom megnyitni az indás lapodat. Behalt a blogmotor pár elküldött képtől úgy látszik.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 15:43:05

@gidabiga: hallodhülyevagy, persze hogy be :)
szemüvegem is van :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 15:44:06

@gibson: háááát nem biztos, hogy egy ország előtt is szeretnénk vállalni az arcunkat, nemde?

christaylor 2011.02.14. 15:45:35

Azért lányok ez érdekes, hogy PONT MI nem láttuk még egymást, bezzeg Gibsonnak mindenki küldene magáról képet.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 15:47:32

@christaylor: ne hülyéskedj, te meg én már láttuk egymást :)

Tanita§ 2011.02.14. 15:49:04

Gibson itt az alfahím?

christaylor 2011.02.14. 15:52:34

@canzone: jó, magunkat leszámítva. :)

gibson 2011.02.14. 15:53:05

@christaylor: mindenki küldeNE, a hangsúly az utolsó részen van, még egy darab képet nem kaptam egyelőre :)))

christaylor 2011.02.14. 15:53:19

@Tanita§: nem ő az,itt mindenki egyenlő.

gibson 2011.02.14. 15:54:20

@Tanita§: itt mindenki alfahím és alfanőstény, kivéve, aki béta.

vörös áfonya 2011.02.14. 15:54:21

@gibson: Majd csak várd a postát,küldöm a bugyit:)

MegLepke 2011.02.14. 15:58:19

@gibson: kivéve még Kóbor Jánost, aki Omega.

gibson 2011.02.14. 15:58:49

@vörös áfonya: csak vigyázz mert apámmal ugyanarra a címre vagyunk bejelentve, és őt is úgy hívják, mint engem, nehogy ő kapja meg véletlenül! :)

gibson 2011.02.14. 16:06:21

@MegLepke: igaz, őt kifelejtettem :)

gidabiga 2011.02.14. 16:09:27

@gibson:

ha a nickemre klikkelsz, akkor megkapom a reges mélcímemre.

Lanois 2011.02.14. 16:25:46

@MegLepke: ezen annyira elfáradtam, hogy most bemegyek a nyugiba 2órát aludni.

MegLepke 2011.02.14. 16:36:09

@Lanois: bocsánat. Büntiből letekerek 6 métert a szobabiciklin.

Lanois 2011.02.14. 16:42:49

@MegLepke: Jó, de csak hármason. A végén még úgy kell letámogatnunk a bicóról a kanapéra.

MegLepke 2011.02.14. 16:46:32

@Tanita§: kössz!:)

@Lanois: akkor legyél olyan jó, és állítsd be nekem, mert én nem értek hozzá.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 16:47:36

most meg már sportfoglalkozás is van. ahhoz is csatlakozhatok? hátha kisebb lesz a fenekem :) bevállalom a Balatont körbe :)

MegLepke 2011.02.14. 16:51:37

@canzone: rendi, én úgyis csak két percig tudok tekerni.:)

Lanois 2011.02.14. 16:56:42

@MegLepke: 2 percig tekersz 6 métert? Durvus.:)
@canzone: Na tekerjetek akkor. Beállítottam a cuccot.

MegLepke 2011.02.14. 17:03:10

@Lanois: a tájat is nézni kell közben.:)

Lanois 2011.02.14. 17:08:06

@MegLepke: az igaz is.:) na csapassátok!

gidabiga 2011.02.14. 17:12:18

@canzone:

én már tekertem a Balatont körbe, igaz, nem egy nap alatt, mert még kisebbek voltak a gyerekek. :)

bévé 2011.02.14. 17:14:59

@gibson: Ráday u., Párizs, Texas nevű hely. 1 long island, és nekem annyi, kiváltképp, ha nem vacsizom előtte. 1 után gyors pizza a Pink Cadillacből, akkor még egy fél talán lecsúszik. mindenkinek ajánlom, gazdaságos megoldás. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 17:19:01

@gidabiga: akkor még van hova fejlődnöm. na tekerek is, mert Lanois egy hajcsár :)
@Lanois: közben lehet palacsintát enni fél kézzel?
@bévé: hallodhülyevagy, én tanyasi vagyok :)

gibson 2011.02.14. 17:20:13

@bévé: szerepelsz a tévében, de jól nézel ki! :)

gibson 2011.02.14. 17:26:14

@bévé: Long Islandtől én is ájultam már el, igaz, nem egytől, hanem asszem hattól :)

Lanois 2011.02.14. 17:27:11

@canzone: Nem lehet. Ez nem a tv2.

gidabiga 2011.02.14. 17:32:32

@canzone:

az.
engem is el szokott küldeni aludni, mert onlájnt akar nézni és nélkülem jobb, szerinte :D

Lanois 2011.02.14. 17:35:30

@canzone: szeretnéd, mi?:)

@gidabiga: te is akartál menni, én csak megadtam az utolsó lökést.:))

gidabiga 2011.02.14. 17:36:36

@Lanois:

csak hogy nektek jobb legyen, azért :D

( no meg hajnalban ki kell nyitnom legalább résnyire a szemeimet )

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 17:45:15

@Lanois: jujjj, milyen vaaaagy, nem olyan büntire gondoltam :)

Lanois 2011.02.14. 17:57:50

@gidabiga: oh. és miért kell kinyitnod?

@canzone: ja, én se.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 18:05:56

@Lanois: gondolom :)ezzel az avatarral meg pláne :)

gidabiga 2011.02.14. 18:35:13

@Lanois:

hogy a nagyobbik gyerekem is ki tudja nyitni a saját szemeit :D
mire a Kicsit ébresztem, addigra már félig nyitva van :)
süti beállítások módosítása