Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X59

2011. február 12. 11:45 - Hódos Hajnalka

Már a kádban fekve tudhattam volna, hogy kemény estének nézek elébe, csendesen sírok Karda Bea, Csodálatos férfiak. Érkezik is egy a stúdióba, Balázs, orgonalila póló, szürke sál, tenyészbikák és fotózás. Szandika révedezik az ágyban. Kicsi szívem, szerelmem, kérleli Anikó. Menjél hajat mosni, megbeszéltük, megígérted! Nem akarok menni. Beszélj már vele, Béci! Kislányom, mi a baj? Én nem szeretném ezt. Ne már Bélus, tényleg nem akarom. Olyan csinos leszel mint az állat! Béla nem lehet, mert szar alapanyagból nem lehetek csinos! Ja, úgy szétretusálják, hogy rám se fogtok ismerni, hát azért… Szerintem te vagy a legszebb, kislányom. A mamám mondása jut eszembe, nem akarásnak nyögés a vége.

Érkezik a stáb, annyian vannak, mint az oroszok. Azért jöttünk, hogy a lányokat lefotózzuk egy magazinos megjelenésre. Köszönöm, hogy felkeltetek és mindenki itt van és mindenki komolyan veszi, mi is komolyan vesszük. Mind a négy lányt fotózzuk, mindenki nagyon szép és nagyon csinos és szeretnénk, ha a legjobb formáját hozná. Azt el kell döntenetek, ki az aki egy kicsit többet mutat meg, mi azt szeretnénk, ha mindenki egy kicsit többet mutatna meg. Hát Szandika mindjárt sír, esküszik. De miért? Hát ha eddig nem láttál élőben, most itt vagyok, nem tudom… Ha nem érzed magad jól, nem kell ezt erőltetni, de adjuk meg az esélyt. Jó, csak én azt szoktam mondani, hogy jó alapanyagból bármit meg tudtok csinálni, de szarból várat még ti se tudtok építeni. Csinos vagy, nagyon szép bőröd van, jól vagy sminkelhető, szépek a formáid, nem gondolom, hogy ezzel bármi gond lenne, ne aggódj. Látod kicsim, lép oda Anikó, de hiába, Szandikának megint sírnia kell. Gyere, gyere be. Látod milyen kedvesek voltak? Megcsinálnak nagyon klasszra, gyönyörű leszel, gyönyörű! Nagy a készülődés, barokkos túlzás, hogy a stáb ruhákat hozott, de vannak cipők és kiegészítők is.

Olivér feláll az asztaltól, megyek a Szandihoz. Bébike, figyelj már! Ne maradjál már le a legszenzációsabb dologról, ami érhet! Ezek az emberek még egy ocsmányságból is, mint én vagy a Laci vagy az Alekosz, még belőlünk is ki tudnának hozni egy dzsordzsklúniszerű faszit. Höhö, és kikérem magamnak a dzsordzsklúni nevében. És akkor mi értelme van Olivér, én ezt nem értem! De Olivér minek csapjam be az embereket, mikor nem úgy nézek ki élőbe? Minek? Minek? A manóugrató orromból mit csinálnak? Megcsinálják egyenesre, aztán belenézek a tükörbe és ugyanúgy felfelé áll? Hangosan röhögök, meg eszembe jut, apám azzal fenyegetőzött négyéves koromban, hogy szigszalaggal leragasztja az orrom. Nekem is felfelé állt. Később növesztettem belőle egy jó nagy dudát. Nem akarok a címlapon lenni! Nem akarok! Ott lesz Ani, gyönyörű szép, ott lesz Gigi, a teste szép, ööö Évából majd összehoznak valamit. A nappaliban lázasan folyik a munka, készül a frizura és a smink. Szandika sír, bömböl, meséli Olivér Alekosznak. Az a szöszi jó, csak mogorva. De nem baj, szeretem az ilyet. Szandi? Sajnáltatja magát megint. Na ez az a szint ami nekem már nem tetszik. Ha valaki egy címlapfotózást eldob, csak ezért. Pontosan. Ott ülnek a tévé előtt a jobbnál-jobb csajok, akik a bugyijukat odaadták volna, hogy itt lehessenek. Itt bent. És akkor itt van ez, hisztizik, nem vesz részt, föl se fogja, mi történik körülötte. Tudod hányan lennének itt a helyébe?

Éva is beáll a könyörgők közé, gyere már ki Szandi, tudod, hogy… olyan szép arcod van! Milyen szépen megcsinálta tegnap is a hajadat! Kapsz egy tök jó sminket, hoztak fehérneműket, tökjó segged van, kurva jó csöcsöd van, komolyan! Olivér sem adja fel, én már biztos felpofoztam volna, de legalábbis bevágom a zuhany alá. Ott fogsz virítani egy magazin címlapján! Örülj neki, hogy már csak négyen vagytok! Ott lesz a négy díva! Ők se akarják, hogy ne legyenek jó képek! Nem, Jerzsi? Jaja, pont azért jöttem, hogy egy kicsit beszéljek veled! Jajaj, inkább kiszállok, csak ne beszélgessetek már, tudtam, hogy ez lesz! Hála annak a magasságos, türelmes jóistenkének. Szandika az érzelmi kontrasztjai miatt vagy a mennyben van, vagy a pokolban, de a földön nem tud járni. Hát ez nem is lenne baj, ha ezt nem mi szívnánk, akik nézzük. Később még jön egy kör hiszti, az esze azt mondaná, hogy menjen, de a szíve tiltakozik ez ellen az egész ellen, de diadalmaskodik a szív meg az exhibicionizmus és vállalja a fotózást. Én kifejezetten örülök neki, mert ha nem így történt volna, nem hallhattuk volna a nap mondatát: Bécike, megnézed, hogy mosson-e hajat a Szandika fürdés közben? Közvetlenül a mondat elhangzása után a férjem felállt, fogta Pötyit is, és a műsor végéig nem láttam egyiküket sem.

A fotózás meglehetősen unalmas és hosszadalmas, Alekosz jobban élvezi, mint a lányok, a Paradicsom bejáratánál érzi magát. Előkerülnek a fehérneműk, ezt követően rögtön a hiszti, juj, az a felső nem sokat takar, Éva nem akarja levenni a melltartót, Gigi Jerzsinek motyog, de nem értek belőle semmit, meg mit szól anyu. Aztán persze mindenki dög és tolja a popsit és előkerülnek a cicik is. Csodálom, hogy Alekosz nyálán még senki nem csúszott el és nem törte ki a nyakát. Ez, ez, erre azt mondom, hogy ez igen. Jézusom, ez egy elvetemült. Remélem, Gigi mellől kiretusálják a ciroksöprűt, ha már senkinek nem volt annyi esze, hogy elvegye onnan. Gigi pucsít a hajszáltangában, aztán lekerül a melltartó is, Béci kiakad. Mi a faszt csinálsz? Bikiniről volt szó baszki! Erről is volt szó! És utána, ha kimész, mit mutatsz magadból, semmit? Van értelme ennek? Biztos, Giginek legalábbis ez még belefért abba, amit képvisel, még akkor is, ha zavarban volt, mert egy csomó szituációban kicsúszik a cici. Éva fonnyadt fokhajmagerezd feneke nemcsak nekem tűnik fel, Anikónak is. Évának nincs segge. Vagy maga alá húzza. De a feje most elmegy. Szandika is kap a háta mögött, ezért volt a hiszti? A fiúk titkos küldetést kapnak, csináljanak egymásról vicces fotókat. Alekosz felháborodik. Nem akarok! Lemaradok az eseményekről, nem ér rá később? Jó, akkor bemegyek, csináljunk rólam TRIKÓBAN egy felvételt, ne tartsál föl engem!

Gombi banánokat dug az alsónadrágjába. Szám szerint hármat. Alekosztól konkrétan megijedek, alsónadrágban, kinyomott hasban, fehér trottyos fecskében, bilincsben pózol. Laci megpróbálta magából kihozni a maximumot, hát ez vagyok én, Lázár László! Olivér átnyújtja az albumot a lányoknak. Melynek hatására csodálatos fotók készültek rólunk, nektek. Ordítva röhögés, sikoltozás. Balázstól megtudjuk, hogy a lakók két táborra bomlottak. Nekem az elmém kezd megbomlani, tudom, én dógom, mert a frissen fodrászolt Olivér nyígása kitölti a hátralevő műsoridőt. Ez a játék arról szól, hogy add magad, és amit a szíved diktál kezdi Gombinak. Én most várom a szombatot, két éjszaka és vége. Tegnap magamra találtam, kezdtem feljönni, éreztem magamban az erőt. És este széttört. Nagyon komoly büntetésre számíthatok, azért, mert játszom a játékomat. Biztos vagyok benne, hogy kiesek, haver. Még csak bele sem merek gondolni, mi lesz velem akkor, ha az én nevem mondják ki? Nem az én nevemet fogják mondani, Gombi. Raszkolnyikov vergődése a Bűn és bűnhődésben kutyafasza ehhez képest, komolyan. Neked egy nagy lökést adna, ha Bécivel szemben vissza tudsz jönni. Az nem lökést adna, hanem letaszítana a pokol fenekére. A büntetés vágott végképp gallyra, hogy nem tudom, hogy mi az, és majd egyszer megtudom. De ha nem lesz ott az Eni, akkor se lesz semmi, mert tudom, hogy a kijárat onnan csak tíz percre van. Hát tévedsz Olikám, először el kell menned a Győzihez meg a Valkó Eszterhez a BeleValóba, hihihi.

Olivér legszívesebben összecsomagolna és hazamenne, de nem teheti. Laci szerint precedensértékű lesz ez az egész történet. Sok minden történhet, ásít Gigi. Ha nem a Béci jön vissza, akkor csomagolunk mi is. Laci akkor átmegy Gombiba. Na, azért nem így működnek a dolgok, akkor kell kiesni, amikor ki kell esni. A hálóban tovább folytatódik az Olivér nyűglődés. Most vissza akarsz jönni, vagy nem, kérdezi Anikó. Nem. Ez tegnap tudatosult bennem. Nem tudom, mi lesz a büntetésem, de így ez nekem halál. Aki mellé én állok, az sose akar visszajönni, szerinted ez jó? De ő vissza akar jönni, szól bele a beszélgetésbe Alekosz. Igen, akkor kérdezd meg tőle, mit hangoztat. Alek, már nem a visszajövetel. Mi a legfőbb célod, kérdez vissza Alekosz! Miért okozol csalódást, sipít Anikó. Nem visszajönni, nem is akarom ezt meghallani még egyszer! És ha megkapod azokat az információkat, amikre szükséged van Enikővel kapcsolatban és megnyugszol, akkor mi van? Nemcsak Eniről van szó, a büntetés haver, a büntetés! Nagyon komoly büntetés, mi lehet az? Nem teljesen mindegy? Akik szeretnem engem a nézők közül, aki nem hülye, az nem szavaz rám. Na ez az önzőség, na ez az önzőség, hajtogatja Anikó. Leszarod, hogy ki akar segíteni, nem Ani, nincs Ani, csak ez, hogy neked hogy jó. Itt állunk melletted, segíteni próbálunk…Köszönöm szépen, én is odaállok bárki mellé, bármikor. Fú de unom, de a kertben folytatódik, Anikó remegő kézzel cigizik.

Mi a helyzet? A dühösség határán? Mi van, ha nem jössz vissza? Most, hogy kimondtad, hogy nem akarsz. Nyugodj meg. Olivér, nem tudok megnyugodni. Úgy fogok viselkedni a párbajon, mintha vissza akarnék jönni. Nem fogok befordult köcsögként ott lenni. Anikó nem bírja már ezt elviselni, mert akiket szeret, folyamatosan cserbenhagyják. Nem. De igen. Nézz rá a Bécire, nézz rá az Alekoszra, erősek, kitartóak. Te is az vagy, csak el kéne hinned magadról végre. És nem föladni mindent ebbe a kurva életbe. Nem adok fel mindent ebbe a kurva életbe. A céljaimat mindig elértem. Szedd össze magad még egy kicsit. Két nap maradt, Ani. A párbajig. Ani otthagyja Olivért, Olivér sír. Én is. Magamat siratom. Úgy szerettem ezt a játékot, úgy szerettem konspirálni, úgy szerettem törni a fejem, hogy tudom felforgatni magam körül az állóvizet. Elmúlt, úgyhogy ez van, nem tehetek róla.

Jön a bomlás, ki akar Olivér, ki akar Béci csapatába tartozni. Gigi felpattan és azt hiszi, hogy akkor ő Bécihez áll. Éva Olivér mellé áll, mert a barátja, nagyon szereti és nagyon szeretné, ha visszajönne. A szavazóit is megkéri, ha szeretik, szavazzanak Olivérre, hihihi. Anikó Olivér mellé áll, nincs mit ezen túlmagyarázni. Jerzsi Béci mellé, mert Béci családjelölt. Laci is Béci mellé, mert vele erősebb a baráti kapcsolat. Alekosz az Olivér mellett áll, mert a barátja, és tökéletesen kielégíti a kommunikációs, agyi, taktikai, extrém igényeimet. Itt vágtam a jegyzeteket a tévéhez és sikoltottam fel félőrülten. Gombi valamit már megbeszélt, Béci. Szandi aki mellé áll, most kicsit leverte a víz, az alapján döntött, akitől többet kapott a két hónap alatt, az Olivér. Köszönöm szépen, de ha el vagy tőle kámpicsorodva és kivagy ettől, és ezen gondolkodni kell… Olivér, menj a büdös retkes picsába, itt vagyok, na. Nem Szandi, mindegyikőtök menjen most már oda! Olivér szerette volna, ha Szandi nem hozzá áll. Mert, sóhajt Éva, eleged van belőle? Igen, meg ha valamin el kell gondolkodni, már rég rossz. Éva és Olivér bezzeg mindig tudják, hogy hova állnak! És akkor néz boci szemekkel a sírás határán. Nem érzed úgy, hogy néha elszívja az erődet? De igen, pontosan. A kamuhisztikkel, hogy nem körülötte forog a világ, két napunk van hátra, nem akarom, hogy lehúzzon. Ezt a két napot ki akarom veletek élvezni. Az eneergiavámpír kihívja Bécit az udvarra. Tudnod kell valamit! Tényleg számításba kellett venni a két hónapot. De téged foglak mondani, ha kérdezik, kit várok vissza a párbajról. De nem, nem miattad, hanem magam miatt, amit én érzek. Olivér miatt bírtam ki két hónapot. Viszont azért téged várlak vissza, mert ő az akivel már nem bírok együtt élni.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Köszi, S. :)

Címkék: vv4
3442 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaffi B. 2011.02.13. 14:47:52

@hunyuan: Nem mondod egy barcásnak? ;)

gibson 2011.02.13. 14:48:45

@hunyuan: semmi gond tesó, sok mindenben egyetértünk :)

Szaffi B. 2011.02.13. 14:50:00

@Démétér: Népszerű általában az, akivel sokan tudnak azonosulni. Értékekre (nem Ildi-féle) gondolok itt, akaraterő, őszinteség, egyenesség, bajtársiasság, stb.
Ha eleve ilyesmi karakter és megússza a nagy összeveszéseket, önmagából kifordulásokat, perifériára szorulást (példa: Éva) akkor nyerhet.

gibson 2011.02.13. 14:50:41

@Hannibal22(Tribunus): nem, rosszul mondod! Azért tart itt ez az ország (illetve OTT, AZ AZ ország, mivel kűfődbe' vagyok épp), ahol, mert a Bécit szavazták vissza tegnap a nézők :D

hunyuan 2011.02.13. 14:51:21

@Trollseprű 9: nincs bajom se a madriddal, se a madrid drukkerekkel
neked?
(most már te is beszáltál az offolásba..)

Démétér 2011.02.13. 14:52:45

@Trollseprű 9: Igen, lehet, el tudom képzelni. Azt viszont még továbbra sem, hogy Laci nyerjen. Nem megy :) A technikát elismerem, de Laci... van itt bárki, aki azonosulni tudna vele?

Szaffi B. 2011.02.13. 14:53:06

@hunyuan: Jó, azt hittem vitázni akarsz.

Nekem nincs, Raúlt egyenesen imádtam :D.
Szoktam a Realnak szurkolni, na, nem a Barca ellen.

Hannibal22 2011.02.13. 14:53:20

@gibson: nekem mondod,Ernő?:)
Kénytelen vagyok magamat idézni: Én még sokkban vagyok a tegnapi párbaj miatt,a prolik visszaküldték bécit,amit először el sem hittem:) Ezért tart itt ez az ország:)

Szaffi B. 2011.02.13. 14:53:51

@Démétér: Szerintem Jerzy fog nyerni, Lacit én sohasem mondtam nyerőnek. Soha.

arkangyal44 2011.02.13. 14:54:32

Most komolyan a fociról kell beszélni,lehet eltévesztettem az oldalt,de eddig olyan jó vv komentek voltak:(

Démétér 2011.02.13. 14:55:15

@Trollseprű 9: Na igen, Jerzyt én is elképzelhetőbbnek tartom. Nem gondoltam, hogy te Lacit tartod nyertesnek, csak a nevével kapcsolatban merült fel a háttérből irányítós taktika, ezért kötöttem össze :) Nem akartam szavakat adni a szádba.

gibson 2011.02.13. 14:55:18

@Hannibal22(Tribunus): nem kell idézned magad, tesó, olvasok mindent, amit írsz, lelki társam vagy, plusz te elégíted ki minden beszélgetési, agyi, extrém igényemet!

christaylor 2011.02.13. 14:55:37

@Hannibal22(Tribunus): csak túl sokszor ne használd majd,mert elcsépeltnek fog tűnni.

gibson 2011.02.13. 14:56:31

@arkangyal44: tesó, a focis témájúak kommenteket egyszerűen ugord át! Hol itt a gond?

christaylor 2011.02.13. 14:56:44

@gibson: ti nagyon egymásra találtatok a locsolóemberrel az utóbbi napokban.A Béci iránti ellenszenvetek összekovácsolt titeket.

arkangyal44 2011.02.13. 14:57:44

probáltam ugrani de lassan csak azok vannak.

hunyuan 2011.02.13. 14:58:35

Béla lett a tegnapi este után a fő esélyes, sztem ő és Éva v. Anikó lesz finalista.

biró lóránt 2011.02.13. 14:59:28

köcsög reál, köcsög barsza

gibson 2011.02.13. 14:59:37

@christaylor: abszolúte egymásra vagyunk utalva, két magányos férfi itt a sok, Béci-rajongó nő között :)

Mármint, két magányos, HETEROSZEXUÁLIS férfi, nem kell félreérteni a dolgot! :DD

hunyuan 2011.02.13. 15:01:04

@biró lóránt: helómi?! ez szép volt, leülhetsz..

Hannibal22 2011.02.13. 15:02:50

@christaylor: @gibson: itt van még nida is+még valaki akinek most nem ugrik be a neve. Az akopalipszis négy lovasa,ahogy azt tegnap találóan megfogalmaztad:)

Albino Vernyul 2011.02.13. 15:03:45

@Démétér: @Peter_Cs: Elemezzuk Anikot.. A leanyzo alapvetoen erzelem vezerelt, van esze, de az erzelmei tobbnyire atveszik az iranyitast, es ebbol allandoan problemai tamadnak.. Erzelmi intelligenciaban talan O all a legmagasabban a csapatban, ide ertve az empatiat, a masikra valo odafigyelest, stb.. Az erzelmi tulfutottseg viszont parosul egy kisebbrendusegi erzessel, bellul mindig bizonytalan.. Ezert van szuksege mindig minimum 1 olyan baratra, akivel sulve-fove egyutt van, ad neki egy biztos pontot, egy kontrollt.. Ilyen volt neki Gina, Zsofi, most Szandika.. Illetve Laci is ilyen, de Lacinak van egy tavolsagtarto szemilyesege, vele korlatok kozott tud csak "baratkozni", O inkabb jelenleg olyan papapotlo statuszban van.. Ugyan erre vezetheto vissza, hogy az eros ferfiakat szereti a parkapcsolatokban, akikre felnezhet.. Ezert erzett vonzalmat Beci iranyaba, illetve Oli is hasonlo kategoria.. Soka azt mondjak, hogy rajuk maszott, en egyszer se lattam ilyet.. Mindket esetben elfolytotta az erzest, ezek olyan helyzetben tortek csak felszinre, amikor kontrollt vesztett, azaz ivott.. Raadasul Oli ki is kenyszeritette belole a dolgot (aki latta azt az estet online, tudja mirol beszelek), illetve mar Zsofi parbaja elott elkezdte manipulalni, ami aztan kicsuszot Oli kezei kozul, es a fejere not... Tehat adott egy erzelmileg tulfutott 22 eves fiatal no, aki erzelmeket var el, de kepes erzelmeket is adni a tarsas kapcsolataiban.. Viszont ezen okbol befolyasolhato, es nagyon sokszor nem logikusan dont, amibol gyakran problemai akadnak, amik aztan siros osszeomlasokhoz vezetnek.. De pl. Szandikaval ellentetben, akibol ezek a melypontok agressziv formaban tornek elo, Aniko inkabb egy infantilis, gyereki enbe vonul vissza... Ezenkivul mint a jatekokbol lattuk, tud kitarto is lenni, neha a fizikai turokepessege hataraig, es van benne kreativitas.. Erdekes egy kombinacio, szeretheto figura, de bizonyos mertekig megoszto..
Roviden ennyi...

christaylor 2011.02.13. 15:04:05

@gibson: ez a magyarázkodás az pont,ami elgondolkodtat.eddig eszembe sem jutott,hogy mi más közötök is lehetne egymáshoz.
Biztosan volt már róla szó,de mi ez a fekete lyuk az avatarodként?
És ha nem titok,akkor hol vagy most külföldön?

Szaffi B. 2011.02.13. 15:04:19

@arkangyal44: Nem, én befejeztem a foci offot.

MegLepke 2011.02.13. 15:04:38

Miattatok tart itt az ország! (én ezt így ismerem a velvetről) No meg a focis kommentek miatt!:DDDD (csak vicceztem, felőlem aztán...)

gibson 2011.02.13. 15:06:05

@christaylor: éreztem, hogy nem kéne magyarázkodni, ezt elbasztam :)
Fekete lyuk: gyászolok a tegnapi párbaj okán
Külföld: Svájc, Nyon

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.13. 15:06:24

@Hannibal22(Tribunus):
jaja, itt vagyok, sőt most beszéltem anyukámmal (74 éves) és ki van borulva, hogy most mi lesz kiesett Olivér:))

Szaffi B. 2011.02.13. 15:06:57

@gibson: köcsög Maradona! :DDDDDDDDDD

Elemer 2011.02.13. 15:07:10

A bentiek ott viszik félre magukat rendszeresen, hogy azt hiszik a nézők is úgy szerveződnek, mint ők és itt is pont ugyanolyan szekértáborok vannak. Én például most Bécit vártam vissza, de egy Laci-Alekosz párbajon már Alekoszt várnám, mivel rajta szoktam sokat nevetni. Szandika pedig szerintem jóval erősebb, mint ahogyan sokan (vagy például ő maga is) gondolja. Rengetegen szeretik, beszélnek róla, röhögnek rajta, szerintem Gigit simán kinnthagyná például.

hunyuan 2011.02.13. 15:08:00

@Trollseprű 9: akkor kik szted? jó lenne már egy fiú-lány döntő(nem is volt még ilyen azt hiszem)

zoxó 2011.02.13. 15:08:29

@arkangyal44: te ugye még nem voltál itt a rántott húsnál?:)))

gibson 2011.02.13. 15:09:27

@Albino vernyul: mi az érzelmi intelligencia pontos definíciója? Meglep, hogy pont Anikóét tippeled a legmagasabbnak, amikor gyakorlatilag fűbe-fába szerelmes lesz, ráadásul képtelen irányítani a saját érzelmeit. De hozzátenném, nem értek a dologhoz, magamról pl. meg voltam győződve, hogy rendkívül magas az EQ-m, majd kitöltöttem egy tesztet - igaz, internetest, ingyeneset - és kiderült, hogy átlag alatti :)

arkangyal44 2011.02.13. 15:09:30

@Trollseprű 9: Na ha ilyen mikor befejezed,vajon mien ha elkezded :)

christaylor 2011.02.13. 15:09:55

@gibson: mondtam már,hogy bírlak? :D négy hely van,ahová el kell jutnom,ebből eddig egy teljesült. Svájc még nem.

Ha kiviszel magaddal,akkor beszélhetünk Gombi győzelméről. én,mint volt Villanővér nagyon sokat tudnék tenni ezügyben. :)

Én is erre tippeltem,hogy Béci győzelme után ekkora nagy üresség maradt benned,mint a képen

Démétér 2011.02.13. 15:10:37

@Albino vernyul: Nem vagyok biztos abban, hogy jól látom Anikót. Van egyszer az a személyisége, az érzelmes, kötődő, bizonytalan gyerek, édes-szerelmes kislány. De ezzel nehezen tudom összeegyeztetni azokat a jeleneteket, amikor Szandika kiborítása után vidáman közli, hogy na, kíváncsi volt, mennyire szoros a barátsága Évával. Vagy amikor kritikus, cinikus szemmel méregeti a többieket, hogy miért is nem elég jó nők. Vagy amikor felkészül a nagy négyes felrobbantására - szó se róla: összejött.

De nem, ezek ellenére sem tudom Fekete Özvegynek, manipulatív, okos nősténynek látni.

Olyan esendően kötődik mindig ahhoz, akihez nem kellene! Ha kicsit is okos volna: nem tenné. Persze dráma-függő, de ez mégsem elég magyarázat.

Szegényt azért féltem kicsit: Szandika mint barátnő és Laci mint papapótlék nem lesz elég sem az intellektuális, sem az érzelmi igényeinek. Félő, hogy tényleg a tuja jön.

biró lóránt 2011.02.13. 15:10:46

@Albino vernyul: a többi villalakóról is irjál még ilyet, légyszives.

(ha időd engedi)

gibson 2011.02.13. 15:12:11

@zoxó: igen, én is ezen röhögök, ha négy foci témájú kommentre így kiakadt, akkor vajon mit szólt volna a verses, sorozatos, főzős, rövid haj/hosszú hajas (estébé-estébé), több száz kommentes offokhoz :D

Szaffi B. 2011.02.13. 15:12:22

@Albino vernyul: Anikóról nekem leginkább a "csapódó" jelző ugrik be. Nem akarnám elemezni, de valami lelki gebasz lehet nála (apukája miatt?) valamiért összekever érzelmeket, erős férfi, ill. felnézek rá=szerelem.
Azért csapódik, mert alapvetően bizonytalan. De kedves, együttérző, ugyanakkor nagyon nagy színésznő, természetes tehetsége van hozzá, ha szipogni kell, ha csábítani, angyon bele tudja élni magát. Kicsit az önsajnálósdt elripacskodja, de nagy (színészi) karrier előtt állhat. :D

hunyuan 2011.02.13. 15:13:19

@arkangyal44: üdv, ennél sokkal terjedelmesebb offos témák voltak, vannak, lesznek ennél a focisnál, még belefért sztem (én is továbbgördítettem a pogácssütésnél-miegymásnál, és nem zizegtem hogyde ez nem ide való)

arkangyal44 2011.02.13. 15:13:53

@zoxó: A rántott husnál ?? viccelsz én sütöttem :)D

zoxó 2011.02.13. 15:15:01

@gibson: inkább a foci, mint artdark pornófantáziálásai:)).

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.13. 15:15:27

Ha kifogytok a témákból lécci kerítsetek sort arra, h a banánt melyik végén szoktátok megkezdeni és miért. Köszi! :P :)

arkangyal44 2011.02.13. 15:16:40

én úgy tudom ,hogy az egyik végén :))

Démétér 2011.02.13. 15:16:42

Most nem azért, de úgy hiányzik az új poszt, mint tanyára a villany. Bár ezt megírni most nem lehet egyszerű feladat :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.13. 15:17:00

@Hannibal22(Tribunus):
:DD
átadom majd:)

most azon gondolkoztam, hogy mi volt amin igazán jót nevettem a műsor egész ideje alatt, és semmi, de az égvilágon semmi nincs Béla javára.
Volt Olivér, Alekosz, Laci, de az is Olivérnek köszönhetően, Éva, Szandi, és kész kifújt.
A tegnap esti szaunás beszélgetés az meg inkább fájt, de humorosnak nem nevezném:)

Ancilla 2011.02.13. 15:17:10

@Albino vernyul: Ez egy szuperjó jellemzés volt!!! Gratulálok!! S bizonyára ezek a személyiségvonások abból erednek, hogy apa nélkül nőtt fel, s az édesanyjához a mai napig nagyon erősen kötődik. (A szerepjáték egyébként ki is hozta belőle az apjával való ellentmondásos kapcsolatot, mert éjszaka álmában az apja nevét nyöszörögte - ha jól hallottam. S másnap mondta is, hogy rosszat álmodott. Ehhez nyilván hozzájárult Alekosz rideg apafigurája.)

Szaffi B. 2011.02.13. 15:17:19

@hunyuan: korai még szerintem a döntőt jósolgatni. Eddig is csomó olyan oldalát láttuk meg egyeseknek, amit ideig-óráig lepleztek.
Jerzyt gondolom egyedül döntő-nyerés esélyesnek - idáig.

gibson 2011.02.13. 15:20:18

@christaylor: kihozlak ide szívesen, de akkor itt is kell hagyjalak a picsába! :)

Gyönyörű, gazdag ország amúgy, ebben a faluban van pl. az UEFA és a Vöröskereszt központja is, eggyel északabbra innen lakik a súmáher, tegnap szembejött velem a tóparton Monfils (egy híres, fiatal teniszező), egy kabrió Maseratiba ült be éppen :) Az egyetlen dolog, ami zavar, hogy ez a francia rész, és tízből kilenc ember (na jó, legyen tízből hét) nem beszél se németül, se angolul, én pedig franciául nem, úgyhogy eléggé elveszett érzés az utcán sétálni, más európai országokhoz képest (nem Franciaországra gondolok :D).

Elemer 2011.02.13. 15:22:27

@Trollseprű 9: Jerzy szerintem is nagy esélyes, pedig őt bent nagyon gyengének tartják. Főleg akkor aratna, ha ő maga tartaná a saját kortesbeszédét.
Laciban viszont én látok egy agresszív, uszító vonalat, ami most szerintem megint fel fog erősödni. Legutóbb a nagy hatos megalakulásakor volt ilyen. Menjünk, harcoljunk, kicsináljuk, aztán láthatóvá vált, hogy erre annyira nem vevők a többiek, most viszont megint elő fog jönni belőle.

gibson 2011.02.13. 15:23:41

@Trollseprű 9:
"korai még szerintem a döntőt jósolgatni"
Hát ez az, tegnap estig szinte mindenki meg volt győződve arról, hogy Olivér a legjobb négyig gyalogol, ehhez képest tizenegykor már a Belevalóban nyakalta a koktélokat (megivott vagy tízet egy óra alatt :D)

christaylor 2011.02.13. 15:26:08

@gibson: á, pont francia részen vagy? az nem jó.Bennem viszont vannak bizonyos ellenérzések a franciákkal meg az országukkal meg a kultúrájukkal meg a gasztronómiájukkal szemben.úgyhogy elképzelhető,hogy nem jönne be emiatt Svájc francia része sem.
Hagyj! Onnan már csak egy köpés Írország.
De most te kiküldetésben vagy ott vagy mi?Dolgozol?

Szaffi B. 2011.02.13. 15:26:11

@Elemer: de most nincs "ellenség". Ezért gondolnám, hogy nem fog az uszítós énje (ami kétségkívül van neki, nem is szimpatikus benne) előjönni.
Jerzynél még nagy kérdés, hogy milyen lesz ha Gigi kiesett (előbb-utóbb ki fog)
Ha akkor szimpatikus marad, egyenes az útja.

Szaffi B. 2011.02.13. 15:27:44

@Elemer: "Jerzy szerintem is nagy esélyes, pedig őt bent nagyon gyengének tartják"

Ez az egyik ereje.

biró lóránt 2011.02.13. 15:28:15

csak olyan ne nyerje meg, akinek a szájából akár egyszer is elhangzott:

KI AKAROM MENNI vagy HAZA AKAROK MENNI

Szaffi B. 2011.02.13. 15:28:58

@Elemer: "Menjünk, harcoljunk, kicsináljuk, aztán láthatóvá vált, hogy erre annyira nem vevők a többiek, most viszont megint elő fog jönni belőle."

Azt abbafejezte, mert Szandika ámokfutásba kezdett. :)

MegLepke 2011.02.13. 15:29:56

Nekem Erzsi az éjjeli onlányban nagyon szimpatikus lett. Viszont Gombóc meg hogy egy mondatot nem hagyott neki végig mondani és folyton belebeszélt... Minden félmondatra reagálni akart. Bár kétségtelenül jobban tetszett még ez is, mint a sírós oldala.

Démétér 2011.02.13. 15:30:37

@Trollseprű 9: Valahogy engem Jerzy megítélésében nem befolyásol Gigi. (Aki inkább ellenszenves, mint rokon, Jerzy meg nagyon kedves lény.) Bízom benne, hogy Gigi távozása után is szimpatikus lesz, illetve: nem változik :)

hunyuan 2011.02.13. 15:32:20

Jerzsi már Ildikóval kapcsolatban is figyelemre méltó emberi tulajdonságokról tett tanúbizonyságot(többiekkel ellentétben)
nem olyan elveszett sztem se, Oli kiesésével sztem jobban ki fog nyílni
néha egész összeszedetten tud beszélni

gibson 2011.02.13. 15:32:50

@christaylor: nem, a tesóm dolgozik itt, én meg meglátogattam. Én se csípem a franciákat, bár Franciaország - különösen a Svácjhoz közel eső része - gyönyörű hely.

Szaffi B. 2011.02.13. 15:34:12

@Démétér: Na, úgy értem, hogy Gigi (aki szerintem kiesik hamarosan 2-3 hét max) távozásával sok minden kiderül a személyiségéről. Méltósággal éli-e meg, megzakkan, kiakarokmennizik-e, vagy csendben hiszti nélkül viseli majd. Érted hogy gondolom?

Démétér 2011.02.13. 15:35:32

@Trollseprű 9: Értem. Továbbra is: nem féltem. (Elfogult vagyok? :)) Úgy érzem: normális, kedves, érzelmes lény, nem őrjöngős, nem depressziós, nem neurotikus - üdítő kivétel a többiek között.

lobster thermidor 2011.02.13. 15:36:43

@gibson:
@Trollseprű 9:

Tényleg...!
Az is lehet, hogy összeomlott az idegrendszere a néhány napja tartó alkoholtilalomtól, és megette a barnító krémet, mint a "Légy jó mindhaláligban" a Nyilas Misi csizmakenőcsét a debreceni konviktusban, amit a pakkban kapott.

Tompó 2011.02.13. 15:36:48

@hunyuan: Mikor beszélt összeszedett módon??? Még egy értelmes mondatot sem hallottam tőle....

AUEROLUS 2011.02.13. 15:37:48

Sziasztok!

Olvasom Hajni beszámolóit az eleje óta és az adások nagyrészét is láttam, de eddig nem éreztem rá késztetést, hogy írjak:) Röviden annyi, hogy szerintem tegnap sokat romlott a műsor, szégyen, hogy ez az idióta Béci gyerek került vissza. Nem szavaztam, sosem teszem, de szomorú, hogy akik igen, azokat jobban érdekel egy beképzelt bunkó majom, mint az, aki tett is valamit azért, hogy történjen vmi a villában...

Tompó 2011.02.13. 15:40:58

@AUEROLUS: Igen tett, megmutatta hogyan kell kavarni a szart, másokat vérig sérteni, kibaszni az emberekkel. Ezek mind tök szimpatikus dolgok voltak, példaértékűek!!!!!!!

christaylor 2011.02.13. 15:41:43

@AUEROLUS: komolyan imádom azokat,akik idejönnek és engem (és sokan másokat is) minősítenek azzal,hogy én kire szavaztam meg ki tetszik és ki nem.

Baszki, ha szükségem van rá, hogy valaki ennyire "okosakat" mondjon,majd szólok.

gibson 2011.02.13. 15:42:12

@Trollseprű 9: sztem Jerzsy meg fog könyebbülni, ha nem lesz már a Gigi, végre nem kell heterót szimulálnia 0-24h :)

biró lóránt 2011.02.13. 15:42:23

@Tompó: amikor lengyelül üzent haza karácsonykor, az összeszedettnek tűnt

Szaffi B. 2011.02.13. 15:42:23

@Démétér: Én egyiket sem féltem, nem rokonaim vagy ilyesmi. :)))
Nyerjen akármelyik tőlem. Annyi, hogy vannak akiket szimpatizálok,vannak akiket nem.

Szaffi B. 2011.02.13. 15:43:31

@gibson: sztem nem búza. Gombi inkább, de engem meg EZ nem izgat, ki homo ki nem. Magánügy.

Tompó 2011.02.13. 15:44:15

@biró lóránt: :)))))))) kolléga az két hónapja volt... azóta nem sikerült neki...???:)))))))))))

Démétér 2011.02.13. 15:45:25

@Trollseprű 9: Megpróbáltam erre végiggondolni, hogy én kiket szimpatizálok, de nem ment, mert én olyan érdeklődős antropológus vagyok, aztán majdnem mindegyik létforma szimpatikus :) Na jó, nem igaz: Alekosz nem. De talán ő az egyetlen. Gigi is inkább kevésbé, mint igen, de ha megerőltetném magam: őt is tudnám kedvelni. Aztán holnapra képes vagyok elfelejteni valamennyiüket.

Tompó 2011.02.13. 15:46:14

@Trollseprű 9: emmán azé durvus nem....?:))))))))))))))))))))))))))9

Tompó 2011.02.13. 15:48:47

@Démétér: háá szégyeed el mán magad, poros kis országunk médija szarjait elfelejteni.....:)))))))

lobster thermidor 2011.02.13. 15:50:54

@Albino vernyul:

Néhány pohár után Olivérnek egyre megy, hogy ANIKÓ, vagy ENIKŐ.
Amint látod, A vagy E,- Ó vagy Ő, csak két betűcskényi a különbség, egyébként ahogy a faszagyerekek mondani szokták: lyuk, lyuk.

Albino Vernyul 2011.02.13. 15:56:56

@gibson: Persze, bizonyos elemek gyengebbek nala, masok erosebbek.. A tobbi villalakonal mas elemek erosebbek, illetve gyengebbek.. Ebben a mezonyben szerintem O ebben az eleje.. Mondjuk nalam hangsulyosabban esik latba az empatia, hogy beleerez mas helyzetebe, es baj eseten probal rajta segiteni, mint az az elem, hogy tudja befolyasolni a masikat, vagy nem.. Pl. Oli egy darabig nagyszeruen manipulalta a tobbieket, kihasznalta az erzelmeiket, de Anikonal, es Szandinal megbukott egy szint utan.. Beci a sajat erzelmeit tudja uralni, masoket nem igazan, illetve nagyon sokszok keptelen belekepzelni magat mas helyebe, Anikot ezert is sikerult visszalokni Olihoz.. A kulcs esemenyeknel nem jol reagalt Aniko erzelemkitoreseire (Zsofi utolso napjai), mikozben Oli akkor meg jol erezte meg, mikor kell neki tamogatas nyujtania.. Evit hagyjuk, O egy sivatag, Alekosz meg rejtely.. Neha ugytunik nagyon jol manipulal, amihez elvileg empatia is kene, viszont a noknel abszolut nem erzi a hatarokat.. Rajta nem igazodom ki...:)

Albino Vernyul 2011.02.13. 16:11:23

@lobster thermidor: Hehe, az a tudat alatti elszolas, Aniko sirogorcsenel erdekes volt... Mintha kezdett volna neki osszemosodni a 2 no.. Ami feltetelezhet egy kezdodo kotodest, es okot arra, hogy mitol vesztette el az iranyitoszerepet.. De ezt csak O tudja, lehetet nyelvbotlas is.. Bar krizis helyzetben csokken az onkontroll, es erdeks dolgok johetnek ki emberekbol..

AUEROLUS 2011.02.13. 16:18:07

@christaylor: Oh, csak a véleményemet akartam leírni, arra nem is gondoltam, hogy valakit ezzel megsérthetek. Nem ez volt a célom. Bocs! Mki arra szavaz, akire akar.

hunyuan 2011.02.13. 16:32:53

@Tompó: a többiek és önmagához képest

christaylor 2011.02.13. 16:36:51

@AUEROLUS: semmi gond,amíg normálisan megbeszéljük ezeket a dolgokat. :)
Igazából, az a baj, hogy nem te vagy az első, aki ilyen szöveggel állít be ide, hogy "aki Bécire szavazott/szavaz, az....."
Hagyjuk már ezt!Én nem Oli büdös paraszt viselkedését szeretném nézni a későbbiekben, Bécit meg normális gyereknek tartom, ennyi! :)

AUEROLUS 2011.02.13. 16:40:46

@christaylor: Értem, persze, csak igazából a két játékost és nem a szavazókat szerettem volna minősíteni. A megfogalmazás sikerült nagyon rosszul. Persze Olit és Bécit teljesen másként látjuk, de ez legyen a legnagyobb baj:)

christaylor 2011.02.13. 16:46:27

@AUEROLUS: hallod,semmi baj sincs! :)
inkább gyere át a másik posztba,ott beszélgess, szívesen látunk arrafelé! :)

Flood 2011.02.13. 18:37:06

@Peter_Cs: Nézz utána egy kicsit Tupac Shakur életének és zenei munkásságának!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 15:11:09

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Azon kevesek egyike volt, aki ki akart törni a mocsokból, a bandaháborúkból.

Flood 2011.02.15. 22:40:19

@Peter_Cs: ...és Béci egyik példaképe
Mellesleg ugyanilyen tetkója volt
süti beállítások módosítása