Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X55

2011. február 08. 15:30 - Hódos Hajnalka

Elnézést a késlekedésért, kimentem a vi

Szívem szerint úgy kivágnám az igazmondó hintát a villából, hogy csak úgy nyekken, arra jó, ha nem történik semmi, veszekedést lehet vele szítani, vége az iskolahétnek, új feladatnak híre-hamva sincs, jöhet a balhé. Illetve először Lilu. A pólóján befestették a fehér feliratot feketére és ráadtak egy kardigányt, mamámnak is van ilyen, bordó és a nájlonotthunka fölött hordja, a gomblyukba nyolc-tíz ziherájsztűt fűzve, sose lehet tudni. Ébredezünk, Gigi táncol és táncolva mos fogat, ez csak nekem tűnik erőltetettnek, vagy tényleg az? Lacit ketten segítik fel az ágyból, szegény, úgy megy, mint aki betojt, Gombi segít neki fürdeni, elöl meg tud egyedül is. Gombi hajat töröl neki, segít alsógatyit húzni, Laci fújtat szegény, húzd fel a slicced, még a végén valaki rákap! Anikó nem sír többet, elég volt. Hiszem, ha látom. Segíts nekem, kéri Olivér. Mindenben segítek, számíthatsz rám. Bármi legyen, melletted vagyok. Ha ma is ez a nyűglődés lesz, inkább elkísérném Lacit orvoshoz. Lacit lefektetik, ide feküdj, onnan ki kell kecmeregni. Levél érkezik, Lacit orvoshoz viszik. Riadalom, nincs tragikomédia, holnap edzünk, nyugtatja Laci Anikót. Olivér szerint ennek a fele se tréfa, szeretné, ha Don Octavio visszatérne hozzájuk. Laci is megijedt, attól, hogy műtik és emiatt kiesik a játékból.

Újabb levél érkezik, az alkoholtilalomról. Éva felcsattan, engem büntetnek! Nem elég, hogy a szülinapján nem beszélhet Ádámmal, még egy pezsgőt se kap koccintani! Olivér se örül, ha szombaton van a párbajom, nem tudunk egy utolsót bulizni! Na, jön az igazmondó hintázás. Gigi keménykedik, na én itt nem fogok senkinek semmit mondani, főleg ennyi szem között, ha valakivel valami bajom van, majd elmondom neki. Kérdés? Alekosznak van kérdése, mi motivált, hogy Anikóra tedd a jelet? Azt hiszem, ezt tegnap már kifejtettem. De én most szeretném hallani. Tegnap már elmondtam. És ezt majd Anikónak szeretném elmondani. Hát, miért nem figyeltél oda? A hintában mindig az igazat kell mondani! Nem hazudtam és nem vagyok köteles válaszolni gongszóra. Nem semmi, amit Gigi levágott, nekem kissé tenyérbemászó, de lehet, hogy az összefoglalók miatt erősen lecsökkent a tűréshatárom.

Béci hintázik. Azt vettem észre, hogy nemcsak azért raktátok az Olira a jelet, hogy kimenjen és felfrissüljön, hanem ellenem is, mert nagyon jól tudtátok, hogy engem fog kivinni és ennyi erővel rám is rakhattátok volna. Szerintem nem fog visszajönni a barátotok, mert kinn fogom hagyni. Három, amíg az Ani az Olivérrel bandázgatott mostanában, annyira jól éreztem magam veletek, tökre meg tudtunk egymás fele nyílni. És annyira látszik, hogy egy ember vezérkedik felettetek! Ti meg ide mentek, oda mentek, amoda mentek, nem lehet ebbe a burokba beférkőzni! Béci, te mondtad, hogy nem akarsz barátkozni senkivel, vág közbe Olivér, neked igmert te nyerni jöttél ide és nincs helye érzelmeknek, tesó. Ez így is van, de így is lehet játszani, meg úgy is. Amennyire nagy taktikus az Olivér, honnan veszitek, hogy engem fog kivinni? Lehet, hogy téged visz ki. Vagy téged. Azért ne nézzél már ekkora lárvának, Béci! Nem tudok neked már hinni! Mert én játszom a játékot! Nekem nem ismeretlen dolog a barátság, de látom,neked igen. Béci feláll, ennyi én nem azért ültem ide, hogy vitatéma legyen, csak én így látom a dolgokat. Nem titok, hogy veled akarok párbajozni. De most te vagy ideges, tesó! Miket nem nézel ki belőlem? A szeretteiddel viccelődsz! Itt sírtál nekem a kibaszott konyhában! Azt mondtad, hogy vissza se akarsz jönni! Ki a legnagyobb taktikus? Honnan tudod, hogy mi zajlik le bennem? Szarok rá, hogy mit érzel, megmondom őszintén, mert már nem tudok benned hinni. Hát akkor ne higgyél, nem az a dolgod! Te meg ne legyél idegbeteg, mert nem azért hoztam fel az egész dolgot. De azért! Jó, akkor azért. Remélem, Hofi Rúzsa Sándor paródiája mindenkinek beugrott. Azé? Azé! Azé? Azé! Én kimutatom, mit érzek, te meg nem! Ühüm, hidd el, én is kimutatom, csak teljesen másképp! Az óbégatás befejeződik, Olivér hintázik.

A véleményét mondja a kiválasztásról. Mindennél jobban örül, ezt a pillanatot várta, hogy rajta legyen a zöld kendő. Semmit nem akart még jobban, minthogy ismét itt figyeljen rajtam. Két embert tart a legerősebbnek, Alekosz az egyik, vele soha a büdös életben nem párbajozna. A másik a Béci. Meg szeretném tudni, hogy van-e itt keresnivalóm. Leírhatatlanul hiányzik a családom, én egy ilyen típus vagyok, akinek nem tetszik, bekaphatja. Megtörténik a kihívás és megyünk szépen Bécivel párbajozni. Vissza akarok jönni, nem becsülöm le a Bécit, nem teszek nagyképű megjegyzéseket, ahogy azt te teszed, Béla. Nem vagyok nagyképű, céltudatos vagyok! És magabiztos! Én meg ideges. Anikó nem gondolta volna, hogy ilyen rövid és vékony hajszál választja el a szeretetet a gyűlölettől. Nincs túl a tegnapi napon és egyszer sem fordult meg a fejében, hogy Béciékre rakja a jelet. Szerinted, ha olyan nagyon ki akar menni a szerelméhez, azt az egy hetet úgy tölti el, ahogy veled? Mindenki egy felnőtt férfi és el tudja dönteni, hogy mi fér bele a kapcsolatába. Béci, azért mert őt utálod, most engem is. Hát, ha te így érzed, akkor. Béci bárkivel szívesen bandázik, de azt nem szereti, hogy Olivér mindenkit elszed, például tőle. Olivér felcsattan, Béci az Enikős esettel is azért jön, hogy ezt is az arcába tudja dörgölni, aztán ezen még rugóznak, nyugodtan ragozd tovább, Béla, mert érdekel. Béla nem ragozza, hálistennek.

A Nagy Párbeszédek összefoglalója van, Szandika vonja felelősségre Olivért. Álljál ide, neked tetszik az Anikó, érzel valamit? Nem. És ezt ő istudja, megint jön a szöveg, hogy neki Enikő a szerelme. Olivér vágyott Anikó társaságára, jólesett az ölelése, de megmondta neki. Azt is megmondta, hogy gyönyörű. Tudtam Olivér. Mit tudtál? Hát ezt, amit mondtál. És, ez baj? Nekem nem. Nem szexeltem, nem szerelmeskedtem, nem aláztam meg Enit, értetlenkedik Olivér. Szandi azt hitte, hogy. Infarktus és agyvérzés keveréke. Egy barátságba mit számít az, hogy valaki gyönyörű? Olivér magyarázkodik, kábé az a lényege, hogy jólesett neki Anikó. Én szeretlek téged Szandika. Komolyan. Nagyon. Anikó belép a szobába, csönd, aztán Olivérnek takaríthatnékja támad. Szandi is felkel az ágyból, megyek Olivér, beszélgetek a Bélával, mert jobb pasi, mint te. Nézek hülyén, nem tudom, mikor veszítettem el a fonalat, azt végképp nem, mikor fogom felvenni, sürgősen kéne nekem egy Ariadné.

Szandi a nyugiban Bécivel beszélget. Figyelj Béla, megkérdeztem Olivértól, hogy tetszik-e neki Anikó. Azt mondta, hogy neki ott van az Enikő, amit én el is hiszek. Eddig lányok közül a problémáját velem beszélte meg, eddig lányok közül velem röhögött. Itt van az Anikó, a szép, intelligens, aki kitúr engem a helyemből. Anikó el volt foglalva eddig, ha ló nincs, jó a szamár is, a szamár vágóhídra került, és jött az arab nő. Eddig hatvan-negyven százalékban úgy látta, Olivér jön vissza, de ha behunyja a szemét, most már Bélát látja. Percekig ülök meredten, némán magam elé bambulva, mi van az arab nővel? Egyáltalán, mi van?? Szandinak keményen változnak az érzései Olivérrel kapcsolatban. Fejezd be, mert te hozol engem kellemetlen helyzetbe! Úgy érzem magam, mint egy Simson, akit sztenderre tettek, mert elmúlt a nyár. Ezen röhögök, Szandi folytatja Évának. Alig várom, hogy eltakarodjon az Olivér. Szar lesz nektek egy-két napig, majd kiheveritek. Miért, neked nem lesz szar? Nem.

Betotyog a Ruszki Válogatott, na mi van? Kapott szurit. A popijába is. Mi a megoldás? Semmi, elmúlik. Anikó olyan szinten kivan, hogy az hihetetlen, nem érti, miért gyűlöli a Béci. Szandit sem érti. Szandi féltékeny, tudod, milyen rapszodikus. Nekem is volt ilyen érzésem az Alekosszal. Jó, de ti barátok vagytok, de ő többet érez az Olival kapcsolatban. Menj a faszomba! Nem tudtad? Nem. Éva arcán döbbenettel vegyes hitetlenkedés, az enyémen kín és véres izzadság. Éva el, Laci érkezik, Anikó most neki sír. Nem gondolta volna, hogy ennyire árulónak tartják. Önzőek vagyunk érted? Átgyalogolok mások érzelmein lelkifurdalás nélkül. Meg kell tanulnom, hogy nem azért jöttem ide, hogy barátokat szerezzek. Jó reggelt kívánok Anikó! Szandika idegbeteg. Jó, ebben eddig semmi újdonság. A Bélának van igaza, ez egy kibaszott játék. Elkezdesz kötődni valakihez érzelmileg, nézd meg, képes befolyásolni, félreteszed az érdekeid, hogy az ő érdekeit nézd. Anikó szerint ezt hívják barátságnak. Olivér egy féreg és Bécit fogja visszavárni. Ne mondj butaságokat! Szandika részletesen visszamondja Anikónak, mit mondott Olivér. Anikó nagyon szeretne elmondani valamit Szandikának, de azzal sok embert megbántana. Szerelmes vagy Olivérbe? Csak bólintsál. Anikó valószínűleg bólint, én magnézium után kutatok. Ez már régóta tart. Mióta megismerte, csak nem akarta faszságokkal traktálni. Na most már végképp nem értek semmit.

A következő Nagy Párbeszéd Alekosz és Olivér között zajlik, de ezt már nincs türelmem végighallgatni. Aztán mégis. Alekosz szerint a legveszélyesebb rizikófaktor Olivér számára Anikó. Felőrli a kapcsolataidat és a leggyengébb láncszem bukott ki, Szandika. De csak beszélgetünk, Alekosz. Te csak azt hiszed! Anikó odavan érted, szerelmes beléd. Ha visszautasítod, akkor fog elindulni a lavina. Ne tudd meg, hogy a Szandi milyen pályán van! Anikó is ilyen pályán lesz, csak idő kérdése. Aki szívni fogja, az meg te vagy. Ott követted el a hibát, hogy teret adtál ennek a dolognak. Olivér szerint Béci adott neki teret, hogy itt kialakulóban van valami. Miért, nem volt? Nem. Megszólalt belőled a férfiúi hiúság. Igen. Az, hogy beszélgetek valakivel, még semmit nem jelent. Miért nézel ilyen cinikusan? Mi a baj? Egy emberre haragudhatsz, saját magadra, ennyi. Történelmi pillanat, Alekosz minden szavával egyet értek. Szandika még mindig Olivéren rugózik, hallom, ahogy csomókban hullani kezd a hajam. Ne jöjjön vissza! Ne jöjjön vissza! Ne akkor jöjjön oda, mikor kampány! Mi vagyok én, a köcsöge? A Bélának fogok kampányolni. Imádlak, szeretlek, de a Béláékkal fogok lenni. Éva jézusomozik. A nyugiban Anikó és Olivér, Anikónak tegnap kicsit elgurult a gyógyszere. Olivér örült, hogy megvigasztalhatta, aztán mond pár dolgot. Rajta leszek, hogy én jöjjek vissza. De ha nem jövök vissza, azt akarom hogy a Szandikával ilyen maradjon a kapcsolatod. De mi lesz veled? Anikó inkább szenved, de azt akarja, hogy Olivér itt legyen. Vissza szeretnék jönni, nagyon. Ani, cigizek, mindjárt jövök, nem haragszol? Nem.

Nem is cigizik, bemegy a szaunába, ahova valami rejtélyes oknál fogva a Négyes többi tagja beágyazott. Szandika nem féltékeny Anikóra, de valamit nagyon lecserélt és az a valami ő! Bécit fogja visszavárni, Olivér meg, amit főzött meg fogja zabálni! Olivér elkapja a felét. Bementem a nyugiba, ez a baj? Dehogyis. Leraktál, mint egy Simsont! Ilyenkor közeledsz, mikor jön a párbaj? Milyen párbaj, azért mert beszélgetek az Anikóval? Ki vagy te? Unom már, hogy mindenen megsértődsz, így taszítasz el! Nem érdekel, el vagy taszítva, a Bélát fogom visszavárni! Nem érdekel, Szandika. Kíváncsi vagyok, Enikő mit fog szólni, ha kimész. Mihez? Ahhoz, hogy amikor te bejöttél, én nem nézek nőre, nem ölelgetek nőt, nem puszilgatok nőt. Miért, kit ölelgetek meg puszilgatok? Anikót! Jólesett az ölelése, mert kurva jól éreztem magam! Mit csináltam? Mit csináltam? Éva felpattan, köszönöm, hogy a szülinapomon veszekedtek. Köszönd az uraságnak. Nem, mindkettőtöknek köszönöm, kimegyek, elszívok egy cigit. Én ötöt. Egyszerre. Aki azt állítja, hogy inkább ezt nézi, mint Gombi szivecskéit, az nem a barátom többé!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Köszi, S. :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flood 2011.02.09. 01:17:52

@Pacman: Jah, ennek a perverz állatnak még a saját lánya se szent! :DD

Pacman 2011.02.09. 01:19:52

@Flood:

Egy pedofil állat. :D

joszif 2011.02.09. 01:20:19

hu de utálom ezt a kib.... sugdolózást, nah meg ezt a rohadt búgást ami alatta van...

MegLepke 2011.02.09. 01:21:27

@Pacman: :D Ez a hülye csaj SSKK nem pofozza fel...

@Flood: gusztustalan pedo!:D

Pacman 2011.02.09. 01:22:20

Azért a cicit már nem hagyta Anikó. " A gyereked vagyok!" :DDD

Flood 2011.02.09. 01:23:29

@joszif: De tényleg, ki a faszom sutyorog folyamatosan?

Pacman 2011.02.09. 01:24:20

@Flood:

Szerintem Szandika Bécivel.

Pacman 2011.02.09. 01:26:42

Alekosz legalább a faszvakarós kezével simogatta Anikót? :D

47pcc63 2011.02.09. 01:27:02

@Pacman: Nem Béci Szandikával?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 02:02:21

nos, nincs alkohol, erre tessék, kettőkor már alszik a teljes brancs. mégilyet? :O

47pcc63 2011.02.09. 02:06:10

@Kacat: Pedig ott van a Brut energiaital,ha nem is alkoholos,de azért feldob egy kicsit:

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 02:26:49

Nem is értem. Ekkora alkoholvággyal simán eszükbe juthatna, h a gyümölcsöket erjesszék. Minden megvan hozzá odabent :)

Albino Vernyul 2011.02.09. 03:55:07

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Albino Vernyul 2011.02.09. 03:56:10

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Albino Vernyul 2011.02.09. 03:57:51

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Albino Vernyul 2011.02.09. 03:59:35

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga, ellentetben Evaval, akinel latszott, hogy szokoevenkent megy be a konyhaba..

Albino Vernyul 2011.02.09. 04:00:27

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Albino Vernyul 2011.02.09. 04:01:29

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Albino Vernyul 2011.02.09. 04:04:20

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.09. 06:18:05

a házi szavazáshoz: Béci!!
Annyira hányingerem van már az Olivértől. Gusztustalan a viselkedése, dermesztően ronda, és nem tudom, ki találta ki, hogy vicces (azt az embert nem irigylem a humorérzéke miatt), de a vicc nem ott kezdődik, hogy összeken mindent mindennel. Ez alsós szint általánosban.
Érdekes, a rokonok, ismerősök nyilatkoznak erről a csúszómászóról Anikót illetően - Enikőt nem látom sehol. Épp felmossák vajon?

A Bélában sokkal több lehetőség van. A külsejét leszámítva, - hogy szalonképesebb egy sárga fogú, szőrös orrú, vörös fejű faszkalaptól - sokkal intelligensebbek a megnyilvánulásai, a humora sem merül ki a pisikakiban, és sokkal fegyelmezettebb, mint a legtöbb. Rajta érezni az erőt, hogy ő MMKK férfi.

beacska 2011.02.09. 07:46:54

jesszus vernyul, bugos vagy??? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz?

beacska 2011.02.09. 07:48:02

árulja már el vki, minek a rövidítése az MMKK?

van-e szándék 2011.02.09. 08:16:19

@beacska: jujj.. akarsz egy jelet??? :)) Mindég Minden Körülmények Között
holnap kikérdezem :))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.09. 08:23:47

@beacska: MIN-DÍG, MIN-DEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ;)

hidewatch 2011.02.09. 08:26:29

Úgy érzem túl van dramatizálva az ügy, túlkapás van.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 08:38:24

Gútenmorgen!

Mindenről lemaradtam tegnap, mert elébb sportoltam, utóbb nem akart a netem életrekelni.

Kérdéseim:
1. Szeret-e még az Olivér?
2. Hol a vajkrémem?
3. HOl a macim?

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 08:42:42

@genevieve: Hajrá Béla! Üljél belém jó sokat :-)

Basszus ne írjatok ( dehogynem!!!) ilyen sok kommentet mert már 1 órája az irodában vagyok és csak ezt olvasom :-)
Rohadt labancok meg letiltottak itt az irodában bármilyen nemű video nézést...
tehát a tegnapi öf is lemaradt, és a mai is...
Hajniiiiiiiiiiii epekedem a posztért...
de amint olvasagtom jó sok minden történt!
Ja, és szép jó reggelt minden szereplő társamnak :-)

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 08:46:33

Kellene egy update-elt szereposztás.:)

Hol a huncunt vajkrém?

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 08:52:49

Kiválasztó jel szerepére még nem jelentkezett senki?

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 08:53:15

@mocskosmacska:
"Hu, mikor jössz ki Éva hajából, mert rettenetes a fizurája. "

egy ideig biztos nem, hiszen most még társat is kaptam, a rég vágyott hajsütővas személyében :)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 08:53:43

@beacska:
Mindiiiiiig Minden körülmények között

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 08:56:07

@antiszociális taho_kismama:
sajnos ha nem kezelném a hajam nekem is olyan kóc fejem lenne mint Évának...ezért bizton állíthatom, hogy az nem dauer...természetes.. és mivel szőkíti, attól még inkább száraz lesz a haja és szalmakazal szerű.
Valaki 1x kérdezte miért basztatja annyit a haját... SSKK nem hasonlítok évára, viszont amikor göndören hagyom a hajam akkor bennem is kényszer van hogy állandóan piszkáljam, ujjam köré tekergessem. Megoldás: vasalás. nem vagyok kényszeres hajtekergető és nincs szalmakazal fejem.

genevieve 2011.02.09. 08:56:49

@ez a név jelenik meg: huhh, hirtelen nem tudtam hova tenni ezt az ülj belém, jó sokat:-D

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 09:09:19

@genevieve:
csak teljesen beleéltem magam a szerepembe :-) (különben lány hinta vagyok..tehát....:-)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 09:13:57

@Dudálj, ha műkörmöd van!:
sajnos az a legnagyobb gááááz, hogy a mai magyar társadalom zömének Olivér igenis jó fej, vicces... ergo a zemberek többsége ugyanolyan sutyerák :-(

pl. nálam élből kizáró ok a tetováltság..nem beszélve ennyiről..olyan gyönyörűen fog kinézni minden most "menő" ribancrendszámos kurva és tetovált MÁC-SÓ öregkorában... főleg mikor a faszik a összeesett anno szteroidoktól felfújt aszott testén felismerhetetlenségik torzulnak a grafikák...
ja, az agyon szolizástól még szép mély árokszerű ráncaik is lesznek

na én akkor (is) tisztességes, méltoságteljes öregségemben olyan jókat fogok nevetni rajtuk.

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 09:14:21

@ez a név jelenik meg:
az én hintám meg nem igazmondó :)))

közben meg mit olvasok olivérről a velveten? ezt itt:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/02/09/olivert_varjak_a_hitelezoi/

genevieve 2011.02.09. 09:15:42

@ez a név jelenik meg: tudom:-) csak első olvasára:-D

Bélámnak is van két tetkója:-)
de azt szeresssük:-)

hidewatch 2011.02.09. 09:22:03

Na, a tegnapi összefoglalót látva egyébként Gombi remek lehetőség Telivérnek, hogy mégse Bécit vigye ki magával párbajozni, lehet indokolni azzal, hogy szegény Gombi. Ehhez mondjuk oda kéne mennie Gombihoz dumálni, hogy ne tűnjön köcsögnek (köcsögebbnek, mint amilyen:)), sőt, hogy esetleg kimondatlanul Gombi megkérje erre. Persze csak ha az RTL is úgy akarja :)

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 09:25:24

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:

és remek lehetőség az rtl-nek, hogy olivért ne kelljen megbüntetni azért, mert idő előtt kimondta a kihívandó nevét. mert valahogy erről nagyon hallgatnak

hidewatch 2011.02.09. 09:29:51

@antiszociális taho_kismama: na igen. Meg arról is, hogy a dohányzásról való leszokás kinyilatkoztatása után egy nappal már Olivér is füstölt, mint a gyárkémény :)

van-e szándék 2011.02.09. 09:33:51

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: az alattad linkelt felvételen éppen vele beszél, Gombi győzködi, de Olivér azt mondta, nem akar vele párbajozni, mert a barátja, de négy jelet beígért neki, ha ő jön vissza

Albino Vernyul 2011.02.09. 09:37:32

Bocsiiiiiiii, ahanyszor el akartam kuldeni az uzit, server hibat jelzett, es nem jelent meg... Ezek szerint elkuldte, csak valami megakadt a rendszerbe.....

piszok alfréd 2011.02.09. 09:40:23

látom, jöttek még szavazatok.
még mindig béci vezet, de már csak szűken.
most dolgozom, majd este számlálok újra...
mindenkinek szép napot!

Mourinho már nem a király 2011.02.09. 09:41:09

@ez a név jelenik meg: hát haver, ezek baszott jó érvek :DDD
Főleg, mi biztosítja, hogy te a hab testeddel megéred az öregkort, lehet kiájulsz 50 évesen, akkor meg nem mindegy?

Meg nem mindegy, hogy mondjuk 70 évesen hogy néz ki a tested? Akkor már senkit sem igazán érdekel :D Meg nem is sokan fogják látni.

De fő az előítélet, akinek tetoválása van nem is ember..

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 09:46:33

@Albino vernyul: Floodolunk Bécikém, floodolunk?:))
ma nyúlidentitásod van, vagy leszel a bátyám?

hidewatch 2011.02.09. 09:52:44

@van-e szándék: már elkezdtem nézni, de még nem tartok ott :) úgy látszik vátesz vér csörgedezik ereimben :D

naezjó... 2011.02.09. 09:53:16

@ez a név jelenik meg:
''pl. nálam élből kizáró ok a tetováltság''
mire? akin tetkó van azzal nem állsz szóba? vagy mi?

bévé 2011.02.09. 09:54:34

@redhaven: jujj, azt is nagyon szeretem. :)
a 'Mit vétettem, hogy ezt érdemlem?' viszont nagyon vicces is, nézd meg, ha esetleg kimaradt!

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 09:55:02

@genevieve:
egen...
huszonévesen a Béla típusú srácokért rajongtam..most inkább már a matektanár :-)
Béla típus mínusz bűnözés, úgy értem :-)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 09:57:28

@naezjó?:
akin Olivér szintű tetkó van avval biztos hogy nem keveredek szerelmi viszonyba, mert taszít..
szóba azért állok tetovált emberekkel és a barátaim közt is van pár diszkrét tetkós.. szóval nem diszkriminálom őket.
Persze soha ne mond hogy soha :-) talán elkaphat akkor LOVE hogy nem veszem észre a tetkót :-)

naezjó... 2011.02.09. 09:59:06

@ez a név jelenik meg:
tehát nem örülnél, ha a szerelmed hátán gót betűkkel ez állna:
Ez a név jelenik meg :)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 10:00:40

@Anthony-Mourinho a király-:
ne mmondtam hogy az nem ember, mindenki azt tehet a testével amit szeretne.
nekem nem tetszik, ennyi.
mind fentebb is írtam egy kommentre válaszolva: ne mdiszkriminálom őket, és attól még valaki lehet szuper jó fej stb.

remélem nem halok meg 50 évesen, de sosem tudhatom.
engem személyszerint 70 évesen is érdekelni fog hogy néz ki a testem, hajam, arcom stb. persze sosem akarok majd 20 évvel fiatalabbnak kinézni.

na, hagyjuk ezt az OFF-ot.

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 10:02:23

@naezjó?:
na talán inkább a rendesen nevem a nick-em helyett :-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.09. 10:13:28

Nincs az a hinta, amiben én igazat mondanék. : ))
Béci dög unalom.
Olivér egyszerűen, csak nagy dumás csávó.
Ráadásul, megrendelésre, megy ez a szerelmi három szög. Villa, hol le, anyó megrendelésére.Oli ki is viszi Bécit, remélem kint is hagya.
Gombi,fúl zárt osztály,remélem orvos látta.

naezjó... 2011.02.09. 10:23:48

és Ildi BK szerepléséből lett valami? mert az még megérne 1 misét, de ez csak fél füllel jutott el hozzám (pedig nem is én vagyok a tordasi félfülű láma)

www.youtube.com/watch?v=rozGG-5sTd8

amúgy szép napot mindenkinek!

Traitor General 2011.02.09. 10:25:08

sziasztok! Csak bekukkantottam, történt valami édekes? Csak hiteles infók kellenek!

gastro vazze 2011.02.09. 10:29:36

@Lotyó Bridzsida: itt a macid Anika:)

egyébként Bécinek húzzatok be egy strigulát tőlem is:)

gastro vazze 2011.02.09. 10:31:43

@Lotyó Bridzsida: itt a macid Anika:)

egyébként Bécinek húzzatok be egy strigulát tőlem is:)

Traitor General 2011.02.09. 10:33:01

@Trollseprű 9: nekem már mindegy... Teljesen ellenem fordult a közvélemény (amit ÉN nem bánok). Egyszerre az egész villát megverem a párbajon. Nem vagyok beképzelve, csk önbizalmam van..... :-D

gastro vazze 2011.02.09. 10:33:53

@Lotyó Bridzsida: itt a macid Anika:)

egyébként Bécinek húzzatok be egy strigulát tőlem is:)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.09. 10:35:39

Ildi BK szereplése, meg volt.
"Halkabban, ha kérhetném, ez egy kórház".
Ennyi, volt az álom szerep, csak, hogy ne maradj le semmiről : ))))))))
Legközelebb, az Oszkár gálán látható, ahogy ezért a szerepért. Meg köszöni, a retek tv-nek, Tordas egész lakósságának, hogy el jutott idáig.

Patria 2011.02.09. 10:38:13

Gombi vajon mitől borult meg ennyire? Pláne a bátyjára és Pirurra... Valami infót kapott róluk, vagy mi a fene lehet?

naezjó... 2011.02.09. 10:38:26

@Ari11:
köszönöm a választ, ennek akkor utána járok :)

beacska 2011.02.09. 10:38:35

@Ari11: az egy régebbi felvétel volt. a BK időeltolásban van!

naezjó... 2011.02.09. 10:41:01

@Ari11:
1szerűbb volt mint gondoltam.
megtalálni, és a szerep egyaránt. :)

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 10:41:23

@Ari11:
ildi időközben árulja is magát,
olvastam valahol, hogy 15 perc szambázásért 120 ezret kér.
persze, ha nem ütközik közben zárt falakba :)

naezjó... 2011.02.09. 10:44:30

@Traitor General:
tudjuk, rólad még Buci is lepattanna terepjáróstul :)

Holabög Rém 2011.02.09. 10:44:44

@Lotyó Bridzsida: Mondtam már, hogy gyönyörű vagy, imádnivaló. Teccel. Jössz egy kicsit kapirgálni?

hidewatch 2011.02.09. 10:47:55

@Ari11: + a végén még volt egy szó, miután elkussoltak a fiatalok: "Leköteleznek." Na az úgy hangzott, mintha a házit mondta volna fel :))

Trevlovics 2011.02.09. 10:49:25

@antiszociális taho_kismama: ezt nem értem. még nem volt meg a kihívás. hova büntessenek? előre? :)

beacska 2011.02.09. 10:50:29

@antiszociális taho_kismama: 15 percért 30-at, egy órára jut 120. de mindegy ám...

-Sarq- 2011.02.09. 10:50:58

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:
Ez is mutatja Tordas színészi értékeit. Minden egyes szavát megjegyezte, aki látta :).

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 10:51:24

ha megvan a kihívás akkor meg miért nemondhatná ki, hiszen azért kihívás, szal ide most télleg járna abünti, mert nem szabadna kimondania a kiválasztás utántó a nevet. MMKK a kihívás lehet az első ilyen eset.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.09. 10:52:14

@antiszociális taho_kismama:
Ne haragudj, teeee hol élsz !!!
Ilyen alakításért,Oszkár gála, előtt !!!
Nem is akarta vállalni,Magyarországi fellépést.Csak Hajni kedvéért, tett kivételt. : ))
Hogy ki jöjjön Tordasról. Ez igazán majdnem ingyen van.Mikor annyi a felkérése, a focipálya szélén. Nem is értem, mi is meghívhatnánk .

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 10:52:30

@Kacat: Trevlovicsnak ment én meg majd ha felébredtem, talán az íráskészségem is visszatér :)

BioritmuS 2011.02.09. 10:53:51

@antiszociális taho_kismama: 120-ért egy egész órát kapsz nem csak 15 percet. Azért ő is tudja mennyi az a pénz amit még kifizet érte a piac!:)

genevieve 2011.02.09. 10:56:49

@Traitor General: kitartás szerelmem:-)

Te vezetsz:-)

Trevlovics 2011.02.09. 10:57:00

@Kacat: és akkor hogy, ha kiválasztott vagy egyáltalán nem mondhatsz ki nevet? te gombi, jjaaa, nem úgy értem ám!... :) arra akartam utalni, hogy mondhat ő bárhogyan bármit amíg nincs kihívás, minden csak feltételezés, arra meg nem lehet büntetni. akkor válik tehát csak biztossá, amikor megtörténik. akkor lehet megállapítani, hogy igen, előtte kimondta. mer mi van ha most olivért megbüntetik, mert kimondta bécinek, hogy őt viszi ki, erre nyugodtan mondhatja hogy hova büntettek barmok, én lacit fogom mondani, bécit csak basztattam.
olyan, mintha azt mondanám, hogy én ezt a bankot holnap kirabolom, és erre bevinnének és úgy kezelnének, mintha elkövettem volna

hidewatch 2011.02.09. 10:57:12

@-Sarq-: rám nagy hatással volt, el is gondolkodtam, hogy példaképemnek kezdem tekinteni őt, már megvettem a nővérruhát is, de aztán zárt falakba ütköztem.

Traitor General 2011.02.09. 11:01:20

@genevieve: köszönöm Te adsz erőt, pedig már csak én nem láttam, skypoltam, beszéltem a kedvesemmel, bezzeg egyesek, nagyon unom ezt már bazzmeg:-)

Albino Vernyul 2011.02.09. 11:06:50

@szédült nőszemély - forza:
Nyussz, nyussz, ugrandozni yooo,
nyul lanyokkal enyelegni yooo...
De, ha jon a vadasz es kes, ne kess,
huzz nyulcipot, es semmi vesz...
Baszod vadasz baszod,
hurokba log a ****od...

Beci vagyok a nyulfiu, kedvem yooo,
a szerszamom elsorangu, odaadom yooo..?!
Oliban mar nem hiszek, a nyelve porog,
de lelke halott, csak az agya kattog..
Baszod vadasz baszod,
hurokba log a ****od...

Kamu duma, kamu teso, ez igy nem yooo...
Ma hivj ki faszom, ez igy lesz yooo..
Szombaton kiviszel, Eninek pitizel,
de bebuksz, es csak hisztizel..
Baszod vadasz baszod,
hurokba log a ****od...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.09. 11:09:17

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: Jár mááááán végig a rang létrát. Tááán először, nyiss láb masszázs szalont.
Maszirozd le Buci, és Lilu retek lábát. Aztán taláááááán, fel veheted azt a nővér köpenyt.
Jaaa, és eszedbe ne jusson, bár milyen tananyag, ami az iskolában bár mikor elhangzott : ))

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.09. 11:44:43

@ez a név jelenik meg: válaszolva még a reggeli bejegyzésedre: a tetoválásos részt én sem értettem. Nem azért nem bírom a veresfejűt, hanem a viselkedése miatt. A tetoválás nem bír befolyással az ember viselkedésére. Általában fordítva szok történni. :)
Off: nálam egy pasi ott kezdődik ,hogy tetovált, és a férjemben végződik. :))

Hódos Hajnalka 2011.02.09. 11:58:59

@Szólj, ha kell: köszönöm, nagyon tetszett, mondhatni fellettébb jól veszi ki nálam magát az efféle muzsika.

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 12:16:56

@beacska:
"5 percért 30-at, egy órára jut 120. de mindegy ám... "

tényleg mindegy. :)) zéró a hír. vagy kamu. mert nem hiszem, hogy bárki egy fillért is fizetne ildikóért, ildikónak.

kérődzőgiliszta 2011.02.09. 12:53:08

Drága addictológiai betegtársaim!
Napok óta nem voltam net és tv közelben. Nem látom az összefoglalóban sem a hozzászólások közt Jersey említését. Csak nem felszippantotta Gigi szűz vulvája? Lécci, világosítsátok meg elboruló elmémet, mi van a kiskötsöggel!

Lone Starr (törölt) 2011.02.09. 13:21:13

@genevieve: "Ich schwöre Dir, Hajni Hódos..."

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.09. 22:10:31

Fú, b+, milyen avatárokat szereztetek be! 1-2től rendesen ráz a hideg! :DDD
süti beállítások módosítása