Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X54

2011. február 07. 12:30 - Hódos Hajnalka

Az összefoglaló kezdetekor Az utolsó cserkész c. film jut eszembe, „fej vagy gyomor?” Lilu pusztán a megjelenésével bevitte mindkettőt, utoljára akkor láttam ilyen női felsőt, mikor a helyi méh telepen dolgoztam kasszásnőként, mondjuk ott a toálett szerves részét képezte a húzós kézikocsi és az összegubancolódott szőrű, levakarhatatlan, az esetek döntő többségében Morzsi névre hallgató keverék kutya is, nem beszélve a kásmír kendőről. Délelőtt fél tizenkettő, ébredeznek a Lakók, Oli gyűrött fejjel siet a kertbe, Alekosz falatozik. Nagy hülyeséget csinálsz. De miért, Alekosz? El kell döntened, mit akarsz. Anikót? Menj már a büdös picsába! Olivér leveri a pillepalackot az asztalról és idegesen rágyújt. Alekosz, nem bírom, szeretetre, intimitásra, szexre vágyom! Dolgozik a férfiasság, mi? Megértelek, barátom, én is érzem. Szexelni akarok, Alek! Én meg egy nyígásmentes összefoglalót.

Olivér a szobában folytatja a panaszkodást, Anikónak. Kimerültek az elemek. Nem tudok aludni, egyedül vagyok az ágyban! Bírd ki, kérlek, a kedvemért. Én is le vagyok rohadva. Úgy nézek ki, mint egy rossz boszorka, lassan szerelmes vagyok a tujába is. Szóval, összeszedjük magunkat, klassz helyen vagyunk! Ha kell, minden nap hátba váglak! De nekem nem hátba vágásra van szükségem! Most erre majdnem mondtam valamit, de az nem hangzott volna túl jól. Még mindig nincs vége, Alekosz és Olivér elvonulnak a nyugiszobába. Neked nagyon összeszedettnek kell lenned! Sokszor nem éri meg kockára tenni az igazi dolgokat valami felszínes miatt. Ez nem az a hely, ahol bármit is el tudsz takarni. Semmit nem tudsz eltakarni! A legjobb, ha egyértelműen kinyilatkoztatod a számodra fontos dolgokat, úgy, hogy azt mindenki megértse. Min-den-ki. Ugye nem kell leírnom, hogy ezt ki mondta kinek?

A dzsaku gőzölgése gondolom a túlfűtött érzelmeket és a parázsló szenvedélyt akarja szimbolizálni, az egymás szótlan bámulása jelenet már nekem kínos. Olivér pólóban gőzölög, Anikó piros bikiniben, sminkben, nyálas zene. Olivér szerint sokan kergetik a szerelemet, és csodálkoznak, hogy nem jön össze. Ezt nem lehet megrendezni, mindig akkor jön, mikor az ember a legkevésbé várja. Neked mit jelent a szerelem? Figyelj, ebbe most ne menjünk bele, hárít Anikó és visszakérdez, neked? Forróság, bizsergés, kívánás, gondoskodás, küldetés hogy a másik boldog legyen. Tisztelet, őszinteség, hűség. Van, aki azt hiszi, szerelmes, de nem az. Neked? Valami ilyesmi. Meg hogy mindig vele akarok lenni.

A Puffogó Vipera kivan Anikóra, Alekosznak panaszkodik egy tál leves mellett. Amint elment a Zsófi, Anikó bejött a körünkbe. Úgy viselkedsz vele, mintha országos cimborák lennétek, bókolsz neki, ez nekem rosszul esik, Meg teljesen belejött a mi kis négyes körünkbe. Egyik pillanatról a másikra. Tegnap is úgy felidegesítettem magam! Amit mondok neki, meg se hallja, válaszolja Alekosz. Két hete még országos cimbora volt a Gigivel meg a Bécivel, most meg egymáshoz sem szólnak. Változnak a viszonyok, bölcselkedik Alek. Levél érkezik a Villába, mivel Anikó lett az osztályelső, ajándéka egy kamera, amit meg is tarthat. Anikó szalad érte a nyugiszobába, Éva kiborul. Fasza! Nekem életemben nem lesz ilyen kamerám! Hát rólam ne csináljon, mert földhöz baszom a kamerát. Anikó benn veszi a többieket, Szandika mosolyogj! Jaaaj, ilyenem lesz? Nem, ez a tiéd! Lehet képet is, mosolyogj! Zsírfank a gép. Éva odalép, Anikó, gratulálok! Nem akarsz egy képet Dikával? De, csak megcsinálom a hajam. Éva berobog a fürdőbe, én egyetemet jártam az Anikó meg, meg…. Tanárnő! Akkor mit kellett neki fejlődni? Magasabb végzettsége van, mint nekem! Szandi és Anikó a szobában vihognak, Szandi látja, hogy Éva minden színt játszik, mert nem ő nyerte meg! Nem voltál elég jó! Aha, Alekosz, hagyjuk már! Neki volt négyese meg hármasa, nekem nem! Ráadásul a barátaimat is kezdi elvenni! Várom még, hogy a múltkor a dömperemet meg a kislapátomat is elvette, de ez nem hangzik el, kár, ide illene. Alekosz bemegy a lányokhoz, a győztes! A győztest illesse babérkoszorú! Anikó csitítja, de a görögbe belebújt az ördög, a kamerával Éva után ered. Én nem merném a helyében rángatni az oroszlán bajszát, Alekosz meri. Nincs kedvem Alekosz, jó? Éva kimegy, Alekosz utána. Hagyjál békén, igaza van a Lacinak, hogy nem értesz az első szóból! Légyszi ne vegyél fel, mert sminkelni szeretnék. Csak egyet! Hagyjál már békén Alekosz! Irigy kutya, bújj a lukba!

Anikó és Gigi a kanapén beszélgetnek. Egyik percben sírok, a másikban nevetek! Hát ilyen a ….. nem, ez nem az! Nem lennék képes tönkretenni. Csak az a gáz, ha a másik fél is érez valamit, mondja Gigi. Nem érez semmit, csak néz. Jaj, dehogy látják kinn, nem vagyunk feltűnőek! A Dika féltékeny, az Éva is, közben kivagyok idegileg! Mi van, ha kinn marad? Egy problémával kevesebb, legyint Anikó. Magadnak azért ne hazudj! Neked próbálok. Itt érzem azt először, hogy egy brazil szappanoperába csöppentem, fel is hívom a mamát, mire számíthatok, nagy Árva angyal rajongó, a Bűvöletet még mindig bővületnek mondja ugyan, de a cselekményben nagyon otthon van. Oli úgy látszik, addig nem jön ki a dzsakuból ma, míg úszóhártyát nem növeszt, Anikó ül előtte egy hokedlin. Milyen benn a hangulat? Feszült. Dika feszült. Szandika leskelődik utánuk, aztán megbeszélnek Alekosszal és Évával. Olivér most már minden problémáját Anikóval beszéli meg, hozzám csak akkor jön, ha a köcsög jelről van szó. Tartalékembernek használ! Igen, igen, helyesel Éva. Anikó a hokedlin könyörög, mondd már! Felöltözöm és átmegyünk a nyugiba. Jó, csak félek attól, amit mondani akarsz. Szandika szerint Olivér nem találja meg a balanszt. Ez neki nem tetszik, mert igénylem a törődést, az Olivért, igen, kimondom, hogy irigylem, ha mással van.

Anikó és Olivér a fürdőszobában, gyere ide. Nem. Nem, nem nem. Gyere ide, ölelj meg engem. A mikroportban egy hátsó szívizomfali infarktusos beteg ultrahangját játsszák be, persze nekünk azt kell hinnünk, ez Olivér szívverése. Hirtelen éktelen nagy csörömpölés hallatszik, ez meg Anikó szíve volt, Lilu is hallotta. A recsegő-ropogó, szakadó hangok meg az én idegeim. Mondanék pár dolgot, ilyet még sosem mondtam nőnek. Na persze. Gyönyörű vagy. Gyönyörű, imádnivaló! De az én boldogságom kinn van és majdnem hülyeséget csináltam, bevallom férfiasan. Szívdöglesztő vagy! Kérlek, ne sírj, Anikó! Persze, hogy sír, meg azt kérdezgeti, aminek semmi értelme, miért csináltad ezt velem? Miért csináltad ezt? Utállak. Utálj. Na ha ezek után egyetlen szót hallok férfi kommentelőktől arról, hogy a Titanic giccses volt, nem állok jót magamért! A kiszavazás szünetében fontos dolgok történtek, például ez is, meg Szandika kiborult Alekoszra, mert azt mondta, talán jobb lenne, ha Szandika hazament volna. Alekosz, tűnj a szemem elől! Most kimegyek, de nem azért, mert mondtad. Olivér és Éva sem érti Alekoszt. Ez ütött a Szandinak, haver. Hát ez nagyon durva volt! Benn Szandika óbégat, a barátom mondja ezt rám? Rosszul esett neki és dühös lett. Alekosz elintézi annyival, kérdeztek és a kérdésre illik válaszolni. De hogy az Alekosz engem bazmeg? Ennyire rühellsz? Ne csinálj nagyobb ügyet belőle, mint amekkora. Csapaton belül genyózol, Alekosz? Köszi, köszi, csak ennyit mondok! Hát ez gyönyörű! Értékelhetelen! Szerintem is, csak én az összefoglalóra gondolok.

Anikó hisztérikus rohamot kap a testvérpár jelei miatt. Hihetetlen számára, tényleg nagyon rossz emberismerő. Akkora pofon volt, hogy hihetetlen! A kert felé tart, sír, aztán rohamot kap, bemegy a szobába és bőg. Olivér és a többiek utána rohannak, Olivér Eni, ne felkiáltással feltépi az ajtót és ölelgeti. Anikó zokog, aztán jól van. Most ez nem hiányzott, ez a rohadt kiválasztás. A kanapén Gigi magyarázkodik, nem volt olyan dolog, ami miatt Szandira rakta volna a jelet. Béci a konyhában pattog, miért, hülyén látom? Nem változtak Anikó mindennapjai? De, bizonytalankodik Szandi. Egy teljesen más Anikót kaptunk, ami nem biztos, hogy rossz. Anikó nagyon kivan, mondja Éva. Pont egy órája beszéltem vele, vallja be Gigi. Anikó a nyugiban kézen fogva Olivérrel. Soha nem raktam volna rájuk, meg se próbáltak megérteni. Tudod, ez végtelenül gusztustalan dolog volt, mondja Olivér. Pénzt dobott fel? Nagyon sok minden fáj most. Nekem is Anikó, legfőképpen a fejem ettől a sok hülyeségtől. Éva és Szandi a szobában fekszik, Béci ugrabugrál. Éva suttog, a Béla fog visszajönni. Szandi bólogat, ő kurvára érzi. De lehet hogy nem is baj, legalább nem leszek ki idegileg. A ValóVilág4ben ez lesz a legerősebb párbaj! A nyugiban szintén ez a téma. Sokkal jobb vagy, mint a Béci, vissza kell jönnöd! Szeretnéd? Igen. Én nem tudom, ki fog visszajönni, az biztos, ha én most nekiindulnék a világnak, biztos hogy nem jönnék vissza. Májusig biztosan. A Körömkönnyek c. filmsorozat epizódját látták, köszönjük, hogy velünk tartottak!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk.

És S. küldi, én meg örülök. 

Meglepetés! Vörös áfonya megírta a levelet, gyöngy betűkkel, ma postázza, tádám! Izgultok? 

Címkék: vv4
2449 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:18:48

@Lotyó Bridzsida: adok tollat, írj Balázsnak egy szerelmes levelet!:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 15:19:58

@Traitor General: jójó, gondoltam akkor hátha lesz új poszt. mert múltkor is a gépe vacakolt

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:21:25

ha az én tacsijaimat is bevesszük villakutyáknak, akkor meglenne a három.:)

bévé 2011.02.08. 15:21:30

@gibson: :) jaja. azért álljon má' meg a melegfelvonulás! Picúúúr csak egy van, hé.

hidewatch 2011.02.08. 15:21:32

@Trollseprű 9: nem tetszett a kis manólányka?:D:D

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:21:44

@Trollseprű 9: persze persze. én is én vagyok a képemen:)

Szaffi B. 2011.02.08. 15:22:34

@hidewatch: nem az, hanem állandóan megijedtem tőle és levert a víz.

Traitor General 2011.02.08. 15:22:42

@Lotyó Bridzsida: nem nem a seriff de nézzé jó mélyen magadba, jó:-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:22:49

@Trollseprű 9: Ha Enikő vagy, az ő képét rakd ki :D:D:D

Szaffi B. 2011.02.08. 15:23:15

@szédült nőszemély - forza: naná, nem is feltételeztem hogy nem :PP

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:23:28

@Lotyó Bridzsida:
nekem is van tacsim de SSKK nem tenném ki ilyen stressznek szegényt... ja, és egyedül több agya és rafkója van mint az összesnek ott bent. :-) Na ő pédául tuti mindig őszinte.

Traitor General 2011.02.08. 15:23:39

@canzone: okéoké:-) lehet hogy a kutyája támadta meg a gépet:-)

Patria 2011.02.08. 15:24:19

@Trollseprű 9: Logikus. Elfogadom az indoklást, nincs is több kérdésem. :)

amire válaszoltam.

Traitor General 2011.02.08. 15:24:31

@gidabiga: én mindegyik fajtát szeretem, csak a mini műkutyákat nem:-)

Szaffi B. 2011.02.08. 15:25:13

@Möff CAT: keresek valami kurvára elmosódott képet akkor :DD

penna 2011.02.08. 15:26:53

@canzone:
"Rossz vagyok, de használhatóóóó" :)))

gibson 2011.02.08. 15:26:53

@Trollseprű 9: nem tartod be a villaszabályokat, rendszeresen kihúzod magad a feladatok alól, ráadásul dührohamaid is vannak. Cöcöcö! Nem lesz ez így jó, első figyelmeztetés!

Szaffi B. 2011.02.08. 15:26:55

DE CSAK MA LESZEK ENCI, holnap lecserélem!

van-e szándék 2011.02.08. 15:28:05

@penna: rossz vagyok, de használt autóóóó

bocs :)

Hannibal22 2011.02.08. 15:28:12

kinyilatkoztatná valaki,hogy enikővel mi a baj? hóttkomolyan

redhaven 2011.02.08. 15:29:00

@Traitor General: @gidabiga: nekünk vizsla volt.
ekkora ribancot mint édikénk még nem láttam.
élt-halt a kóbor kutyákért...
most puli van
kicsi még
okos,és nagyon szép!!!

Szaffi B. 2011.02.08. 15:29:28

ez jó lesz? Megfelel a villaszabályzatnak?

Holabög Rém 2011.02.08. 15:30:27

@Lotyó Bridzsida: rojtosra ázott a valagam, te meg nem jössz dzsakuzni...

penna 2011.02.08. 15:30:31

@Trollseprű 9:
Annak már k.vára mindegy, többet módosítjuk, mint az Alkotmányt :))

gidabiga 2011.02.08. 15:30:52

@ez a név jelenik meg:

ezen tényleg úgy néz ki, mint egy manó, csak a zöld sapka hiányzik a fejéről :D

haruka 2011.02.08. 15:31:44

Na, lecseréltem.
Figyelem, én magam vagyok a termékmegjelenítés!

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:31:55

@Hannibal22(Tribunus): rossz az ízlése :-)
Viccen kívűl: én sajnálom a leányzót

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:31:58

@ez a név jelenik meg:

hát aki bántani meri a tacsijaimat, letöröm a derekát, azt jóvan.:D
amúgy pedig úgyis ember és figylemfüggők, és így legalább a nap minden percében lóghatnának valakin, úgyis erre vágynak.:))

bévé 2011.02.08. 15:33:27

tök jó, a mai öf-ra meg is lesz a poszt.
remélem, Hajni azért jól van.

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:33:27

@Trollseprű 9:
befejeztem :-)
manófiú & manólány kép keretben elfogadva avatarnak :-)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:33:35

@Holabög Rém:

jaaaajjj!!! *kétségbeesett nézés* megyeeeeeeek!!!:D
nagyon dögös vörös fürdőruciban vagyok!

Patria 2011.02.08. 15:33:37

@Trollseprű 9: most mit röhögsz? nem vagy valami segítőkész. inkább mondd meg a választ. :)

Szaffi B. 2011.02.08. 15:33:42

@ez a név jelenik meg: Én nem sajnálom magamat, én téptem, szagolom.

Holabög Rém 2011.02.08. 15:34:05

@Trollseprű 9: figyeljé manólányka! kapcsold ki a telód és most ne figyelj ide, jó? :) ha kimegyek elveszlek feleségül.

gidabiga 2011.02.08. 15:34:29

@redhaven:

nekem egy fél bobtail-em volt, a másik fele a húgomé, de ő nevelte ( már amennyire lehetett :D )
nagyon érző egy kutya volt, mindig tudta, kinek van rossz kedve és próbálta vigasztalni :D

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:34:36

@Lotyó Bridzsida:
mondjuk a 24 órás csak alszom és zabálok játék menne az én szálkás tacsimnak is :-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:34:40

trollkodhatnékom van.:))))

nem unjátok még ezt a témát? szerintem már ezer bőrt lehúztatok róla.:( én meg már unom...
nem beszélnétek inkább nemi szervekről? az magasabb szintű kultúra.
szétoffoljátok az egész topicot. és akit tényleg ez a műsor érdekel? ami amúgy szar, és nem is értem, hogy hogy tudtok vazz erről 2000 kommentet írni.

na jó, csak vicc volt. :)

most elkocogok dolgozni, mert lelkiismeretfurdalásom van, hogy ennyit lógok itt veletek a villában.

Holabög Rém 2011.02.08. 15:34:51

@Lotyó Bridzsida: bazdmeg a fürdőrucid. Mutogasd a Balázsnak, jó?

Holabög Rém 2011.02.08. 15:35:41

*ki is megy cigizni (meee leszokott kurvára)*

Traitor General 2011.02.08. 15:35:51

@szédült nőszemély - forza: ne legyen tesó. Egyébként jó hogy mész dolgozni végre, és nem nekem kell támasztékul szolgálni az egész familiának

gidabiga 2011.02.08. 15:36:03

@Traitor General:

már megint új kép?
ennyiszer fordulsz pálfordulást, vagy keresed önmagad? :D
és hogy áll a zárt falam? :)))

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:36:47

@gidabiga:
Ani múltkori kiválasztás utáni "sírását" viszont az én kutyám már nem torelálta volna....

VISZONT!!! lenne valaki végre a villában aki rámászna Alekinnyóra...:-) bármikor....

Traitor General 2011.02.08. 15:37:25

@gidabiga: keresem a legjobb arcomat a párbajra:-) a zárt falat bontom:-) az biztos:-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:37:50

@Traitor General: Béla, fogd már be bazmeg a szádat, mert leverem a fejedet.

(bocs, de Gigi néha tényleg leordítja. muszáj hoznom a szerepet:))

bátyó, beszélj lassabban, úgy hitelesebb lesz a figura:)

van-e szándék 2011.02.08. 15:37:57

tiszta idegállapotba vagyok, hogy hol van Hajni és hol a poszt...

Szaffi B. 2011.02.08. 15:38:14

@Holabög Rém: Idefigyelj a retkes büdös 'szomat! Neked semmi nem elég? Ott van az a kurva ananász amibe beépítettünk egy műpinát, mégis ez után a kis fekete lotyó után kajtatsz? Napi 8-9szer, te kis kurafi! Gyere csak ki, meglátod mi lesz!

Traitor General 2011.02.08. 15:38:25

@ez a név jelenik meg: alekoszra ne legyen gondod! Kinnmarad!

redhaven 2011.02.08. 15:38:57

@gidabiga: a vizslához hangosan sem lehetett szólni,mer olyan sértődést levágott,hogy na.
hiszed,nem mikor békítettemmég a fejét is elfordította:)))
a kurva.

Traitor General 2011.02.08. 15:39:28

@szédült nőszemély - forza: jóóó okéé már "beszélni" se szabad, Te meg csukd be a szád ha eszel:-)

hidewatch 2011.02.08. 15:39:50

@penna: Andris, csak óvatosan :) és legyen jobb kedved az összefoglalókban :)

gidabiga 2011.02.08. 15:40:06

@ez a név jelenik meg:

az én bőgésemet tolerálta, de én azért nem bőgtem annyit, mint Ani :DDD

két dolgot nem bírt, a tűsarkú cipőt és a görkorcsolyát. :)
addig nem is görkoriztam, amíg élt

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:41:11

J.Erzsi-t kérem az ölembe!
Lökjed tesó, csak az őszintét a szerelmi 3szögről!

Holabög Rém 2011.02.08. 15:41:32

@Trollseprű 9: hehe. nem megyek. A Béla megy :)Te meg maradhatsz eltűnve.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:42:25

@Möff CAT:

most azé' mer' vajkrém vagy, nem foglak mindenhova kenni!:)))

mégha vazelin vóná...:D

invalidfrequency 2011.02.08. 15:42:47

Kezd végre beindulni a történet, ennek már a diletáns szerkesztők sem szabhatnak gátat :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:42:59

Reméljük, nemsokára megjelenik az új poszt...:S
IstN óvja a Királynőt!

gidabiga 2011.02.08. 15:43:43

@ez a név jelenik meg:

Jerzsi volt ma már?
vagy beült Gombi mellé befőttnek? :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:43:56

@Lotyó Bridzsida: Dededededeeeeeee!!!
Nem kell mindenhova, pl a térdedre vagy a hátadra se, csak a bikinidre! :D

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:44:36

Kinek az igazmondását idézem:

,,Zsivány kis diák voltam egész életemben. Mindig tudtam, hogy amit akarok azt valóra is, váltom! Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendorségre járkáltam! Hehe... Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bunözo gyerekek voltak a tagok! Az Ltb. (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen Gangeztünk! Húúú milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!”

gastro vazze 2011.02.08. 15:44:54

Hol a pia? (a mai poszt)

Holabög Rém 2011.02.08. 15:44:56

*elmegy dolgozni, aztán haza, holnap lesz megint *

gidabiga 2011.02.08. 15:45:14

@Möff CAT:

szegény Hajni, nem lehet könnyű ütős dolgokat írni erről a fos 9-es műsorról minden nap :D
gondolom, kell némi ihlet is, az meg jön, amikor jön :D

penna 2011.02.08. 15:46:30

@hidewatch:
A mérhetetlen szeretet és tisztelet már nem is elééég???

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:47:57

@gidabiga: Jaja, és közben a tudat, hogy ezren zsezsegnek az előző napi poszt kommentrészében, várva a mai koncot...:D:D:D

gibson 2011.02.08. 15:50:48

Gyerekek, most már TÉNYLEG van új poszt!

Flood 2011.02.08. 15:51:02

@ez a név jelenik meg: Köpjetek le, de sztem nem olyan randa csaj ez az Enikő.
Nem azt mondom, hogy tetszik, de nagyságrendekkel elviselhetőbb a külseje, mint prOlivérnek.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:52:51

@Flood:

Teljesen átlagos kinézetű, pont Olinak való.

gidabiga 2011.02.08. 15:56:10

@gibson:

persze, a zöld állatkának nem hittetek, brühühü :(

hidewatch 2011.02.08. 16:00:23

@penna: ki iránt érzett tisztelet és szeretet? :)
süti beállítások módosítása