Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X50

2011. február 03. 10:15 - Hódos Hajnalka

Könyv, toll, tinta, ceruza, rontom-bontom, kezdődik az iskola, csak aszondom! Meg azt, hogy jubilálunk, ez az ötvenedik poszt a VV-ről a hogyvolton! Gratulálok minden itt eszetlenkedőnek, örülök nektek, ovuláció és vastaps! Ahhoz képest, hogy Gigi azóta diétán van, mióta beköltözött a Villába, gyakorlatilag szénhidráton él, a kisiskolások reggeliznek és készülődnek. Gombi hangos és hosszú pukival örvendezteti meg a többieket, Gombár Úr! Becsüljük meg, napok óta ez az egyetlen, amit produkált. Anikó a napos, matekkal kezdünk.

Az órát feleléssel kezdjük, Anikó. Hogyan adunk össze két törtet? Közös nevezőre hozzuk. Hogy lett a háromból hat? Megszoroztuk kettővel. Egy négyszög hány háromszög? Akkor mennyi a négyszög belső szögeinek összege? Háromszázhatvan. Anikó közepes érdemjeggyel kullog vissza a padba. Éva a következő, magabiztosan sorolja a természetes számokat és tud kapcsos zárójelet is rajzolni. Törtet törttel úgy osztunk, hogy a reciprok értékkel szorzunk, ámul el Szandika saját tudásától. Olivért kifejezetten zavarja Éva törtetése. Egész életében utálta a matekot és a fizikát, most fordult a kocka és ez azért van, mert a tanár hihetetlenül jó arc. Fú, Tanár Úr, ez az óra most nehéz volt, sóhajtozik Szandika. Mert reggel van. Anikó Giginek panaszkodik, kaptam egy hármast? Hát, drága, ez van, kilences osztályzat nincs. Éva meg ötöst kapott. Hát mert egy zseni bazmeg! Nekem nem a zseni szó jutott eszembe, hanem az, hogy vakok között félszemű a király. Tanár Úr, elrántunk egy cigit?

Érkezik a szigorú töritancsi, milyen csinosnak tetszik lenni ma reggel, bókol Alekosz. Nagyon meglepődött, de a tanárnő stílusa megmaradt. Házi feladat ellenőrzéssel kezdődik az óra, Olivér, órán nem eszünk, nem iszunk. És ha kifejezetten nem fázik a feje, a sapkát is vegye le. A nemzeti ünnepeinkről lesz szó. Olivérnek a történelem nem tudja felkelteni az érdeklődését, ezért látványosan unatkozik, köpőcsövezni próbál, meglehetősen bénán. 1848 a napocska, sugarakat húzunk, mindegyikhez dobáljatok ehhez kapcsolódó dolgokat. Gigi vihogva mondja a Pilvax kávéházat, erről mindig egy vicc jut eszembe. Március 20-án Petőfi belép a Pilvaxba, Sanyikám, adhatok egy felest? Fú, nem iszom, múlt héten is mi lett belőle! Röpködnek a szabadságharccal kapcsolatos személyek, helyszínek, Bem József tábornok, Kossuth, Széchenyi. Alekosz? Vízágyú, tüntetések, heterogén társaságok. A könnygáz lemaradt. Alekosznak sajnos március 15-éről ez jut eszébe. Nekem az, vagy tényleg ennyire hülye, vagy szándékosan tetteti magát hülyének és nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb. A tanárnő úgy látja, Éva ugyanaz a típus, mint amilyen ő volt, nem bírja kivárni, míg felszólítják, ezzel sokra lehet vinni, de. Éva nagyon élvezi a tanulást, ha ez ellenszenvet vált ki a többiekből, az az ő bajuk, ő ebben jó.

A szünetben Olivér gúnyneveket talál ki, Krinolina, hahaha. Gombinak ez nem tetszik, nem szabad becsmérelni senkit a háta mögött. Alekosz be van sózva, már nagyon várja a nyelvtan tanárnőt. Érkezik is, Olivér széles mosollyal nyitja az ajtót, jó reggelt! A tanárnő a tanári asztalhoz siet, de durcik vagyunk. Ja, Olivér, biztos látta a tegnapi összefoglalót. Mindenki foglaljon helyet, kezdjünk rögtön a leckével. Nyelvtörőket olvasnak, a szőr elkezd futkosni a hátamon, a pocakon pöckölt picike pocok fájdalmas emlékeket szakít fel bennem, évekig jártam logopédushoz, ne is kérdezzétek. Alekosznak nagyon megtetszett a tanárnő, mikor a jobb kezével ír a táblára, a bal kezével is úgy csinál, mintha írna, ettől irányíthatónak tűnt, tetszett neki ez a kiszolgáltatottság. Röhögök, kínomban, pedig sírnom kéne. Vannak eldöntendő és kifejtő kérdések. Hova tetszik fodrászhoz járni? Nem tartozik ide és nem beszélünk ilyenekről az órán. Mondjuk, engem is érdekelt volna, melyik az a mesterember, aki ilyen frufrut fest a kliensének, és engedi a többi ember közé, de ha nem, nem. Következik az ige. Nézzünk egy példát. Alekosz nem bír magával. Megtermékenyítés. Mi, az nem ige? Az egy cselekvés. Ásés képzővel? És a megtermékenyít? Tanci kiakad, ezt nem írom fel a táblára, és nagyon megköszönném, ha nem próbálnál félpercenként megbotránkoztatni. Alekosz vörös fejjel kussol. Anikó örül, hogy végre valaki helyre rakta Alekoszt, aki néha túllő a célon. Béci és Gombi hibátlan felmérőt írtak, bár a tanárnő azt sejti, egymásról nézték. Olivérnek egy hibája lett. ÉnénénÉva felháborodik, és én? Jaj, bocsánat, a tiéd is hibátlan lett. Kóci megnyugszik. Alekosz csalódott. Önmagában. A tanárnőt kellett volna látnom, nem pedig a nőt.

Irodalom, verselemzés, Szandika, Sem rokona, sem boldog őse. Ez a vers találó, mert eddig csapongó életet éltem, de most megmutattam magam. Eddig én voltam a lidérc, de ez remélem, változott. A sok rossz után a jó következik. Petőfi, Reszket a bokor, mert Gombi. A költő a szerelméhez írta. Mikor együtt vagyok a szerelmemmel, olyan, mintha mindig sütne a nap, de Gombi most érzi a telet és a hideget. Talán mert tél van és hideg. A Tanár Úrnak őszintének tűntek ezek az önvallomások, Alekosz viszont nem tetszik neki, nem hoz lázba az irodalom? Semmi, semmi, figyelek. Alekosz a szünetben is csendes, szótlanul eszegeti a májkrémes kenyeret. Mi van veled, tök furi vagy. Mi a bajod? Semmi. Nem hiszem el, mondja Anikó. Alekosz Olivérrel osztja meg bánatát: ha megkérdeznék ettől a nőtől, hogy ki az utolsó, aki tetszik neki itt a Villában, engem mondana. Akiknek én bejövök, azok a 40-50 évesek és akikről én álmodozok, a huszonévesek. Ezt még ma reggel is emésztenem kell.

Katus Attila érkezik, tesiórát tart, a lányok borzasztó piros tornadresszben, Anikó mellei sehogy sem férnek el, Éván a fehér térdzokni szörnyű, persze megint belekotkodácsol, csak azt beszéljük meg, hogy inkább benn! Hát mit csinálunk benn, mosunk, vasalunk, hát az is mozgás, de kinn. Séta körben. Attila örül, mert úgy látja, örömmel mozognak. Bécinek nagyon tetszett az óra, igazi old school tesióra volt. A bemelegítés és a sorgyakorlatok után kötélhúzás, gondolom, Olivért ott helyben meg is kell műteni. Szandika tesióra közben rágyújt, mert ő olyan idegbeteg, Katus Attila kiborul, ki hallott még ilyet, tesiórán? Szandi nem is kap piros pontot. Alekosznak is tetszett a tesióra, pörgős, változatos, dinamikus volt!

A fárasztó nap után Olivér úgy dönt, elszabadítja a poklot. Benne vagy, kérdezi Anikótól. Benne, hihi. Olivér piros aranyat nyomkod Éva matek házijára. Laci tojást kap a tolltartójába. Béci sem rest, testápolót nyom Olivér cipőjébe. Szandikának is jut egy tojás, a köntöse zsebében talál rá, az is össze van kenve? Oli, te voltál! Neeeem. Anikó, te voltál! Oli nem fér a bőrébe, hegyes erőssel bekeni a fogkeféket, a kilincset és a cigiket is. Szandi érkezik a kertbe cigizni, mi van, nagyon csendbe’ lettetek, hogy kijöttem, zavarok? Nem, csak elmélkedünk. Menj a picsába Olivéééér! A hálóban a Csínytevő felfedezi az ágyneműjét, melyik bolondozott a párnámmal? Nem én voltam! Gondolod, hogy meg merném csinálni? Mindenkinek csak annyit mondanék, jó pihenést! Olivér sátáni vigyorral az arcán kivonul a hálóból. Na majd ma ráfagy az arcára, Éva gondoskodik róla, mikor felfedezi az összekent füzetet, hihi.  

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

S., leszek a rabszolgád! :))

Felhívás!

Nemcsak mi jubilálunk, a ValóVilág is félidőhöz érkezett, ebből az alkalomból buzdító levelet lehet küldeni a Lakóknak. Tegnap este megszületett a terv, kollektíven írunk nekik, senki ne fogja vissza magát, kommentben, üzenetben küldjétek a leveleket, ma este 19 óráig! Egy kis ízelítő:

Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.
Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is.

 

Na, összehozunk valamit?

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vörös áfonya 2011.02.04. 14:47:59

@gibson: Mert ma kérdezni és fogalmazni sem tudok:)
Szóval valamit tuti,hogy elhallgatnak és nem így volt ez az egész.

mama ottmarad 2011.02.04. 14:48:15

@gibson: vann nnémi igasság abbban, amit mondasz, én eleinte szinpadizáltam, ahogy Alek is, mert helyeske, illedelmeske (a többihez képest), szót fogad a bratyónak, és szorgoskodik a konyhán. De ez az orális fixáció, hogy állandóan van valami a szájában, és a tele szájjal beszélés, meg csoszogás, tényleg unguszta. Azért engem még a Laci idegesít jobban, és szerintem a bentieket is. Gondoljátok, hogy Olivér ki meri hívni? Vagy a főszerk. úgyis megsúgja neki, ki áll a sor végén?

Holabög Rém 2011.02.04. 14:48:21

@gibson: miért kéne könyörögni? Simán joga van eldönteni, hogy kirúghatjuk-e.

bévé 2011.02.04. 14:49:33

@gibson: ma este lesz szerintem az egész sztori, de én is kibaszottul kiakadtam. WTF ezerrel ez az egész!!!
nem csoda, h Hajninak egy fél napba telik mire feldolgozza. :)

Holabög Rém 2011.02.04. 14:50:13

@gibson: miért kéne könyörögni? Simán joga van eldönteni, hogy kirúghatjuk-e.

biró lóránt 2011.02.04. 14:50:51

szandi ma már kint lehetne és kereshetné a nagy pénzeket a rúdtánccal

és húzhatná le a férfiakat

kovácszsuzsi 2011.02.04. 14:50:54

@mama ottmarad: szerintem most laci fog kimenni. elég sokat ekézik az összefoglalókban

bévé 2011.02.04. 14:51:02

@villanat: bocsi, de a frufruja fekete.

Holabög Rém 2011.02.04. 14:51:21

@mama ottmarad: Én azt AKAROM, hogy Laci menjen párbajra. Olivér vigye ki és hagyja is ott.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2011.02.04. 14:51:51

Türelmem végtelen, de sajnos le kell vonnom a végső kozekvenciát, ami elől nem lesz menekvés Neked sem, Hajni:

Elszámoltatás

szédült nőszemély - forza 2011.02.04. 14:52:05

@tizenot: mi van, ha még a levelet írja gyöngybetűkkel?
vagy valami más lett a végén a megállapodás?

mama ottmarad 2011.02.04. 14:52:35

@gibson: szerintem vérszemet kapott, és a fodrász után elment a műkörmöshöz is. Olyat reszeltet, mint Anikónak van, és azzal kaparja ki a szemét a helytelenül kommentelőknek.

villanat- nyugiszoba 2011.02.04. 14:54:43

@bévé: És nyertél:-) Teszem hozzá ettől még nem szép az a frizura:-) Én csak a tanárnőt látom benne.

mézescsók 2011.02.04. 14:56:16

@Lanois: Most egészen biztos vagyok, hogy rád kattintottam.
Tudom, hogy némely szabály megszegve jó, de a villaszabályzat talán nem tartozik közéjük. Ugyanis mind a játékosokban, mind pedig a nézőkben bizonytalanságot eredményez. Szandi tört, zúzott, aztán többször kijelentette, hogy nem csinál meg valamit, majd miután kizárták a játékból, kijelentette, hogy meggondolta magát és ehhez képest még csak büntetést sem kap. A csatorna vesztette el azt a kevés hitelét, ami még maradhatott volna neki és segget csinált a szájából. Ehhez képest Zsuzsa vagy hogy hívták a kizárt csajt, bakfitty volt. Egy-pár narancs odavágása életet veszélyeztető, a villatárt egészségét sértő cselekmény?

Én az elején nem nagyon hittem abban, hogy a csatorna ilyen szemétségeket követhet el, de már látom, hogy mégis. Volt olyan játék, amiben Éva nem vett részt, következménye nem lett.
Semmilyen szinten nem érdekel, hogy lesz-e szex Gigi és Jerzy között, van nekem saját jól működő nemi életem, miért lennék kiváncsi másokéra. Ráadásul azt találok a neten, amire éppen gusztusom van.
Namármost, ahhoz képest, hogy azt a két nyomorultat odalökték egy luxuslakosztályba azzal, hogy tök egyedül lesztek, meg kamerák nélkül, stb. - persze, hogy szerencsétlenkedtek, Oli is a nagy szerelmének inkább csak siránkozott volna a helyükben , de mindegy - és ami már különben megalázó volt (dugtok vagy jön a bünti) - csak egy egész ország sasolhatta volna, hogy ugyan mit csinálnak. Egy kamera letakarásért jól odacsaptak nekik. Nem tudom megitélni, hogy van-e valós alapja ennek az érzelmi szálnak, mert nem lógok állandóan a Vv-n, de ahhoz képest súlyos büntetés volt.

Ha már Szandi bent maradhatott, legalább adhattak volna neki valamilyen büntetést, pl. két hétig nem szólhat senkihez, ha mégis, akkor repül.

Gigi éneklésével nincs semmi baj, azonkívül, hogy fülsértő. Gombi dalolgatása is fülsértő, tőletek tudtam meg, hogy mit is emleget folyton az Jól vagyok-kal, de arra még nem volterőm, hogy meg is hallgassam Éliás Jr-t, pedig nincs kizárva, hogy vele élvezném. Viszont Gomba úr megalapozta az előitéleteimet.
Gigi miért ne dúdolgathatna, ez miért hátrány? Hát hadd énekeljen, elszórakoztatja magát. Jobb lenne, ha üvöltözne helyette? Én is szoktam néha, ha éppen egyedül vagyok pedig hanganyagomat tekintve kies hazánkban nem vagyok bent az első 10 millióban.

biró lóránt 2011.02.04. 14:56:20

vajon minek kell történnie ahhoz, hogy megint legyen több, mint 3000 komment

talán oli-laci párbaj

szédült nőszemély - forza 2011.02.04. 14:56:31

@mama ottmarad: vagy már van olyan körme mostanára, és azzal nem tud gépelni...!

biró lóránt 2011.02.04. 14:59:21

gigi kijön a villából és LADY GIGI néven hatalmas popkarriert fut majd be

47pcc63 2011.02.04. 15:02:24

@Holabög Rém: Istenem! Nagyon szomorú! Büszke lehet magára ez az undorító sátán fajzat!De hát könyörgöm a tinédzserek szoktak lázadni, meg hülyeséget hülyeségre halmozni. Ez egy 32 éves felnőtt ember, igazán benőhetett volna már a feje lágya! Mindenesetre sterilizáltatni kéne, mert az ilyen ne szaporodjon!!!!

szédült nőszemély - forza 2011.02.04. 15:03:28

@kovácszsuzsi: de ő épp ma megfagyóban volt, az irodában. remélem lefagyott ujjakkal is tudott írni:))

pampampurim 2011.02.04. 15:04:24

Kérem a mai posztot különben unnaturálissá válik a bioritmusom.

Bogi és Burkó 2011.02.04. 15:05:32

Sanyi megszöktette Hajnit. lovon vágtatnak, Hajni haja csábosan lobog a szélben.a férje szivecskéket rajzolt a levegőbe, meg légpuszizott, de nem használt, Hajni be van folyásolva. szerencsére Pötyi már szagot fogott, hamarosan utolérik őket.

47pcc63 2011.02.04. 15:05:50

@biró lóránt: #
Sosem tudtam rájönni, hogy vajon mi alapján válogatták és kategorizálták azokat, akik bejutottak. Az ország legalja került be a műsorba. Nem jó kategóriákat szabtak a beválogatásnál. Az ostoba, szégyenteljes, elmebeteg, ebihal lábcsökevénye (ahogy kicsiny hazánk legnagyobb "sztárja" mondta), féreg, buta mint a föld, hisztispics@, bőgőmasina stb. jelzők sokkal jobbak lettek volna.
Én azt hittem Alekosz tegnap este csak viccelt, amikor Laci kérdezte tőle, hogy mennyi 30-nak a 10%-a, és Alekosz rávágta, hogy 10. Majd persze javított, mintha csak a hirtelen válasz miatt nyelvbotlás lett volna. Persze Laci közölte, hogy 3. Mire jött a következő kérdés, aminél kiderült, hogy nem viccel. Komolyan ennyire végtelenül buta. "Akkor mennyi a 20%-a? Válasz: 2!" Aztapi..a. Ez tényleg ennyire sötét? Valaki tényleg lehet ennyire mérhetetlenül buta? Jééézusom! Egy ország van oda ezért az emberért, akinél még a macskám is okosabb? Van egyáltalán a villában olyan, akinek magasabb az iq-ja, mint egy csimpánznak? (Elnézést a csimpánzoktól! :D )Vagy... Beigazolódott a gondolatom, hogy normális ember nem megy ilyen helyre?
Nagyon durván ostoba mind, aki ott bent van. Kezdve Olivérrel, aki egyébként szereti eljátszani az intelligens férfit, szeret szavakat használni, amikről úgy gondolja, hogy naggyá teszik, próbál választékosan beszélni, de süt róla, hogy ugyanolyan buta, mint a többi!
Egy dologra legalább jó a műsor (ha másra nem elrettentő példának, ahogy mondani szokták), ha túl hajtom magam a munkámban szellemileg (nekem legalább van miből :) ), akkor jó leülni este a tv elé ostobulni egy kicsit. 2 perc ebből a műsorból és én is pont olyan ostobának érzem magam, mint a résztvevők, és legalább nem kell gondolkodnom semmin, nem kell foglalkoznom semmivel, mert ugye "boldogok a lelkiszegények" :D

gibson 2011.02.04. 15:06:25

@mama ottmarad: nem tudom, ki meri-e hívni, de már többször@vörös áfonya: beszéltek arról, hogy a testvérpárnak dupla esélye van, és mivel Olivérnek úgy tűnik, határozott elképzelése van arról, kit visz ki, szerintem vagy Laci, vagy Gigi lesz az.

@bévé: @vörös áfonya: hát kurvára kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják megmagyarázni ezt az egészet szerkesztők a mai adásban...

Most el kell mennem, de mire visszaérek, olyan hat körül, remélem, már lesz új poszt, Hajni!!!

47pcc63 2011.02.04. 15:11:06

@Bogi és Burkó: Szandikáról: miért is telefonáltak a Sanyinak, miért rendelték be, hogy beszéljen a féleszűvel? Miért is mondták, hogy kizárják? Miért nem kellett távoznia fél órán belül? Hol vagyunk, az általános iskolában, hogy rossz a gyerek, behívatjuk a szülőket? Szeretném tudni, hogy ennek a csatornának, műsornak nincs felügyeleti szerve? Senki nem ellenőrzi a játék tisztaságát, hiszen hatalmas összegről van szó!? Hogy volt bátorságuk ezt meg csinálni? Eddig is mindenki gondolatában bent élt a gyanú, hogy nem hiteles a játék, ezek után nyíltan beismerték, hogy csalnak! Nem lehet ez ellen tenni sehol, semmit? A már kint lévő játékosok véleményére lennék kíváncsi! Vajon ők sem tudnak lépni? A szerkesztőségből még senki sincs előzetesben? Remélem, hogy lesznek!!!!!

villanat- nyugiszoba 2011.02.04. 15:11:43

Na nekem is indulatba kell jönnöm, úgyhogy ma biztos nem leszek elsőkommentes:-) További szép napot és jó munkát. Kinek kinek tartózkodási hely szerint:-)

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:12:30

@szédült nőszemély - forza: biztos, mert már van rózsaszín papir, lila toll, minden amire csak szükség lehet

mézescsók 2011.02.04. 15:17:26

A helyesírási hibáimat, meg elütéseimet javítgassátok nyugodtan. Én is megtehettem volna, de nem volt kedvem hozzá.
Különben az egész iskolás hetet unom. Az tény, hogy rájuk fér nem kevés tudás, de valahogy kínos, hogy általános iskolai tanárokat vezényelnek be hozzájuk. Meg különben is, mostanában nem az a trend, hogy nem a lexikális tudás a fontos? Az előző Vv-kben ilyen szemétkedés nem fordult elő, pedig az sem voltak iQ-ászok. Mintha le akarnák járatni a társaságot, pedig hozott, általuk választott anyagból dolgoznak. Nem tudom, hogy lenne-e kedvem bent lenni és bent maradni a helyükben.

Mme Chauchat 2011.02.04. 15:18:57

@mézescsók: sajna, még ennél is jobban lejáratják a tanárokat ezeknek az alakoknak (tanerők...!) a mutogatásával

Bogi és Burkó 2011.02.04. 15:19:02

@47pcc63: szerintem ezért ne vedd ilyen komolyan :)

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:19:15

@mézescsók: eleve be sem mentél volna..:)

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:19:59

@Mme Chauchat: mééér? a matek tanár cuki:)

biró lóránt 2011.02.04. 15:20:23

össze kéne ereszteni olivért és alekoszt segallal meg okival meg kismocsokékkal

megnézném, hogy velük hogy jönnének ki

való világ all-star kell

Mme Chauchat 2011.02.04. 15:21:16

@kovácszsuzsi: szégyen, szégyen, szégyen.
SZSZSZ

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:21:19

@biró lóránt: és mi mondanánk meg, ki mehet be!

Ken Adams79 2011.02.04. 15:21:50

@mézescsók:

Hogy mondhatod, hogy nem voltak okosak az előző VV-k szereplői?
szerinte olyan könnyű vezetni egy betelefonálós műsort vezetni? :-)
vagy nézd meg Majkát... bár, ő legalább (az elején) elismerte, hogy egy suttyó.
Lehet, azóta elszállt egy picit, ezt nem tudom.

mama ottmarad 2011.02.04. 15:22:32

@kovácszsuzsi: az irodalom tanár bácsi is helyes, csak ne nézne ki úgy, mint egy technika tanár.

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:23:00

@Mme Chauchat: mármint, hogy cuki, vagy hogy bementek idétlenkedni, és komolyan veszik magukat?

Holabög Rém 2011.02.04. 15:23:04

@47pcc63: na, hess vissza a kurucokhoz

bévé 2011.02.04. 15:23:40

@mézescsók: hát semmi baj vele, ha nem az a kamera van online-ba téve, amikor amúgy esetleg a szobában beszélgetnek.
képzeld 2 számot énekelt össze. az egyik a a smooth operator volt, amiből a refrént ismételgette, és közte valam imást dudorászott bele, amire nem emlékszem, mert álmos voltam. szörnyű volt.
a kommented első része lájk. :)

Ken Adams79 2011.02.04. 15:23:54

@kovácszsuzsi:

Nem...mi mondanánk meg, ki jöhet ki
(senki)

biró lóránt 2011.02.04. 15:23:58

sziszi és pandora kell és a vv4-be be nem szavazott pornós csajok

lenne nézettség

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.04. 15:24:03

Ha már iskolahét volt, akkor poénból be lehetett volna ütemezni az oroszórát is tanárként beküldve Fehér Anettkát!

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:25:29

@Ken Adams79: erre nekem is lenne pár javaslatom

rianna 2011.02.04. 15:26:47

Ez már a mai poszt? :D

gastro vazze 2011.02.04. 15:26:52

@Peter_Cs: jó ötlet, bár ezeknek a legalapról kelene mindent kezdeni, még a betűket sem ismerik szerintem, kivéve persze Lacit (életkorból kifolyólag, no meg kellhet a bevetésen is:)

biró lóránt 2011.02.04. 15:28:21

anettka már volt a vv1-ben
pár napra beköltöztették
majka nyiltan megmondta neki, hogy utálja

Maude Lebowski 2011.02.04. 15:29:01

Sziasztok!

Hol kòdorog az ùj poszt?kezd beindulni a gyùjtàs rajtam,most menjek gogozni a hull a szilvàra?

mézescsók 2011.02.04. 15:29:21

@gibson: a testvér-pár dupla esélyétől külön fejre állok. Miért, ők találták ki és írták a nevezési feltételeket? A házaspár nem így volt? Ez most miért Béci és Gigi hibája? Ha ti a testvéretekkel vagy a házastársatokkal lennétek bent, akkor ellene szavaznátok, kikészítenétek, taktikáznátok ellene? Nem az a természetes, hogy segítik egymást? Ütni, vágni, csépelni kellene? Béci a kezdetén kifejezetten a Jerzyval való kapcsolat ellen volt ("... ha hozzádér, kitekerem a f...-át"), mára megbékülni látszik. Lehet taktika is - Ő legalább egyetlenként a játékosok közül beismerte a legutóbbi kiválasztásnál, a többi nem nem, hanem holmi sorrendre hivatkozott -, meg bölcs belátás is: ellene nem tehetek semmit és még jól is eldőlhet.
A játékkíirás miért az Ő saruk? Csak azt nem értem, hogy ezz valaki még miért nem verte Éva (akinek egyébként sztem az az egyik legnagyobb baja a testvérekkel, hogy rettenetesen féltékeny a nála klassisokkal jobban mutató Gigire, akinek ráadásul egy halvány érzelmi vonalat is sikerült összehoznia), vagy Szandi orra alá (aki bárkire kiborul, ha nem veszi fel az Ő ordenáré stílusát és egy hajszálnyival is jobban néz ki, mint Ő. És sajnos mindenki jobban néz ki, még a pasik is.)

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:30:10

@biró lóránt: milyen dolgokra emlékszel te?:)

Mme Chauchat 2011.02.04. 15:32:32

@kovácszsuzsi: ...ha ilyenek tényleg a tanárok és ha ezek tényleg tanárok, az a szégyen. Oszt akko' mindegy is, hogy hova mennek.

vörös áfonya 2011.02.04. 15:32:33

@kovácszsuzsi: @szédült nőszemély - forza: Tesók,én még nem írtam le semmit,majd az új poszt elején lesz a végleges levél.Nem?

biró lóránt 2011.02.04. 15:33:39

Vajon a vv4 villalakói közül hányat fogunk viszontlátni a TV2 celebszivatós és egyéb műsoraiban évek múlva?

mézescsók 2011.02.04. 15:34:39

@bévé: ha tudnád, miket össze nem szoktam gajdolni, szerencsére nem vagyok meggyőződve róla, hogy gyönyörően éneklek. Reggelenként, ha félkómásan kitámolygok a feredőbe, akkor először is köszönök magamnak: helló, édes! Utána tusolás közben számba veszem napi dolgaimat. Hogy énekelek-e, az attól függ, hogy éppen mit hallgatok a rádióban. Ha megihlet, akkor miért ne? Mentségemre szolgáljon, hogy közönség előtt meg sem nyikkanok, pedig még énekkaros is voltam!!! A közönség alatt a családom is értendő.
Szóval ez nálam Giginél nem rossz pont.Elszórakozgatja magát, hát istenem, előfordul ez másokkal is, teljesen hétköznapi és emberi dolog.

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:36:21

@Mme Chauchat: tényleg tanárok. ezek még kismiskák ahhoz képest, milyenek vannak. saját kölykök iskolai pályafutását áttekintve mondom ezt

biró lóránt 2011.02.04. 15:37:32

TÉNYLEG A LEVÉL
amúgy Verebes, Vágó, Pa-dö-dő, Maya Gold, Anettka töltött pár napot a vv1-ben, sőt Lakat T. Károly is volt ott pár órára, de ő nem aludt ott
többre most nem emlékszem

bévé 2011.02.04. 15:38:50

@villanat: tegnap szerintem Hajni is ilyet lövetett magának a fodrásznál.

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:39:16

@vörös áfonya: igen. csak nőszemély azt hitte, hogy hajni fogja írni, és felvilágosítottam

szédült nőszemély - forza 2011.02.04. 15:39:59

én azt nem tudhatom. klikkesedek vagy 3 napja, és alig vagyok itt, és alig olvasok. csak azt a rohadt ananászt őrzöm, meg dolgozom.

K Tomoceusz 2011.02.04. 15:42:02

@mézescsók:

Az elöbb benéztem a Villába , de nem láttam semmilyen házaspárt . Most vagy ők sántítanak idekint vagy a testvérpár odabent , de ez a hasonlat gyengére sikeredett .

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.04. 15:43:03

@mézescsók: Nem hinném, hogy Éva féltékeny lenne Gigire, csak más az életstílusuk. Amúgy ők a két legjobb nő bent.

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:47:01

@Peter_Cs: hogyhogy neked nem anikó? csodálkozom nagy szemekkel

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.04. 15:47:23

@K.Tomoceusz: A házaspár férfitagja kb. egy hónapja kiesett, a feleség pedig két nappal később feladta a benti küzdelmet.

Trevlovics 2011.02.04. 15:47:26

én a lacit tegnap megértettem valahol és megsajnáltam. mármint a becsület dolog miatt. nem gondolnám se azt, hogy doktorúr, inkább böcsületes jómunkásember és azt se gondolnám, hogy ilyen műsorba való. egyébként is alapvetően konfliktusforrásnak tervezték be szerintem, az életkora, az életmódja, a szokásai, stb... révén. szerintem egyébként egyáltalán nem agresszív, pláne egy ilyen alapfelálláshoz képest. azt hiszem a bentiek közül csak olivért nem bírja annyira, hogy képtelen együtt élni vele. alekosznak teljes türelemmel ÉS jószándékkal magyarázta a matekházit. ha nem figyel oda, alapvetően mindenkihez jószándékkal közelít, olivérnél vettem észre egyedül, hogy már nem tud elvonatkoztatni.

karolinabeszarova 2011.02.04. 15:49:07

Az alkeszos vers qrva jó lett,anyámnak kinyomtattam, fél órája ezen röhög!!
Ezt a kizárásos dolgot meg mér? nem értitek, ez így működik! Melóhelyen vmit elb@szok, kirugnak de megdumálom, had maradjak mégis,sőt még fizut is emelnek.
Stólt is elítélik majd 3-4 évre, aztán a bíró majd megkérdezi: Leülni szeretné vagy inkább hazamegy? De szerintem leüli me belevaló:D

Holabög Rém 2011.02.04. 15:49:49

@kovácszsuzsi: nem figyelt oda, hülyeséget írt. van ilyen. Persze, hogy Anikó a legjobb nő

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:51:01

@Peter_Cs: tudom én, csak mikor páran rosszat mondtunk anikóra, rögtön ki akartak minket vinni, és kinthagyni:)

kovácszsuzsi 2011.02.04. 15:52:00

@Peter_Cs: Holabög Rém már visz is ki mindjárt

csicserierika 2011.02.04. 15:54:16

@mézescsók: a négyes viszi a hátán a műsort. Az rtl-nek nagy érvágás lett volna Szandika kiesése, ezért ijesztettek rá és engedik tovább. Bebukna a nézettség, ha tesók takarítását és anyuci kedvencének /miért is nem ebben a kat.-ban indult Laci bá?/ hit és becsület hangoztatása mellett a kanapéra gyökeresedve kellene néznünk, na és a Gombi is idesorolható. Anikó pedig csapódik amerre a fényt véli, mint a pillék.

K Tomoceusz 2011.02.04. 15:55:11

@Trevlovics:

Jó volt Laca tanár úr és Alekosz jelenete , helyes volt mind a kettő . De ezzel a véleménnyel megint egyedül vagyok , hiszen egy szórakoztató műsorból nem tudtam meg , mennyi 30 tíz százaléka .

Trevlovics 2011.02.04. 16:00:49

@csicserierika: nem gondolnám, hogy a négyes viszi a hátán a műsort. oké, alekosz érdekes, olivért is sokan nézik, mert szeretnek megbotránkozni rajta, hogy mekkora suttyó geci tud lenni, de szandika már egy ideje csak nyavalyog, éva meg csak hiszti, ezek már szerintem elég egyhangúak és egyik se érdekesebb már, mint pl. gombi szívei.

Trevlovics 2011.02.04. 16:03:26

szandikánál is azért merült fel a kizárás szerintem, mert elég egyhangú lett, a szabályok csak ürügy, persze azért elég jó ürügy. de sanyi se azt mondta szerintem, hogy tartsd be a szabályokat, csinálj meg mindent amit kérnek, lehet hogy ezt is hozzátette, de szerintem legfőképp azt mondhatta, hogy csináld a műsort baszki, a csatorna heves bólogatása közepette.

Trevlovics 2011.02.04. 16:04:14

@vörös áfonya: fasza, akkor enyém az utolsó itt :)

Lanois 2011.02.04. 16:51:22

@bévé: Egyszer az a baj, hogy jutalmat kapnak a szürkék, máskor meg az a baj, hogy simán kizárnák őket. Ezt most tényleg nem érted, hogy ellentmondás?

Lanois 2011.02.04. 17:02:29

@gibson: Még szerencse, hogy nekem feltűnt, és tájékoztattalak róla.:)

bévé 2011.02.04. 17:03:57

@Lanois: nem. hiszen csak arról van szó, h ne legyenek szélsősegesen sem jutalmazva, sem büntetve. mindenki egyformán legyen kezelve, amennyire ez lehetséges. ezt mondja. nem értem, te meg ezt hogy nem érted. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.04. 17:24:17

@bévé: Ebbe bele lehet szólni?

Ha már az egyenlőség a téma: este, az online-on lehetett látni, hogy a Kócbaba Oli, és természetesen Szundika nem vett részt a szerenád előkészítésében, erre érkezett egy levél, amiben az állt, hogy a feladat MINDENKIRE érvényes. Ezután nagyjából egy percig oda is mentek, aztán ismét elszivárogtak valahova, tehát ismét szabályt szegtek. Viszont Stohl tegnap azt mondta, hogy a Geronazzo-klónnak megvolt az utolsó dobása. Erre ismét elszabotált egy feladatot, szóval miért nem rúgták ki?

Lanois 2011.02.04. 17:28:47

@mézescsók: Most , mint az RTL klub társtulajdonosa szólok hozzád. Elég sokan dolgozunk ezen a vv projecten, és azok a döntések, amiket meghozunk nem egy ember döntései, hanem olyan szakembereké, akik különféle szempontokat is képesek egyszerre mérlegelni. Természetesen fontos szempont a megfelelő számú nézettség elérése, de ez nem az egyetlen szempont. A villában teljesen különböző karakterű játékosok vannak, teljesen eltérő múlttal és háttérrel. Van aki könnyedén kordában tartja magát és mindíg fegyelmezetten viselkedik, van aki kevésbé. Van olyan, akinek elég ha rászólunk egyszer, hogy mit tegyen, van akinél büntetést kell alkalmaznunk. De nem teljesen mindegy, hogy milyen módon érünk el egy játékosnál eredményt? Szandikánál jobbnak tartottuk, ha a Sanyi téríti jobb belátásra. Való igaz, hogy Éva is kivonta magát párszor egy-két feladat alól, pl nem tornázott reggel, de ez össze sem hasonlítható Szandika bojkottjával. Zsuzsi kizárásáról már írtam, úgyhogy ezt nem ismétlem most meg. De, ami a legfontosabb talán, hogy vannak más műsorok is, amiket meg lehet tekinteni, és rád van bízva, hogy melyiket választod. Mert ki az az ostoba fajankó, aki olyasmit néz, ami nem tetszik neki?

bévé 2011.02.04. 17:31:30

@King of Shadows: hát ja. ezt mondom én is.

Lanois 2011.02.04. 17:40:41

@bévé: Ha tíz db vasárúról lenne szó, akkor azt mondom megértem, de talán a te figyelmedet sem kerülte el, hogy odabenn teljesen eltérő karakterek téblábolnak. Ha a Gombinak nem adunk jutalmat, hogy telefonos segítséget vegyen igénybe, akkor még most is az akasztott hullájának a lengését nézhetnénk csak, ráadásul ha egyáltalán nem lenne jutalom, akkor nem lenne motiváció sem. Ha meg büntetés nem lenne, akkor nézz online forradalmakat inkább a tv-ben. Ha gigi erzsin kívül lenne más szerelmespár, akkor őket is elhelikoptereznénk. A Zsuzsit pedig ki kellett zárni, de erről már írtam régen, szal nem fogok megint belemenni. És miért baj, hogy Erzsit is beengedték? Az lett volna a fair, ha annak ellenére, hogy egyedül picur keze kapott görcsöt az sms-ek miatt, csak 1db szépfiút engedünk be? Neked egyáltán nincs semmiféle igazságérzeted?:) Vagy ezért ki kellett volna küldeni Gombit? Az ugyanúgy felháborodást keltett volna.

Lanois 2011.02.04. 17:42:48

@King of Shadows: Azért, mert utána visszament és csinálta a többiekkel a szerenádot. Ezt épp láttam.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.04. 18:33:41

@Lanois: Most kiszámoltam a gépen, hogy 1 500 000-ből 4762 darab SMS-t lehet összehozni, ha darabja 315Ft. Ismétlem: NÉGY-EZER-HÉTSZÁZ-HATVAN-KETTŐT! Ezek szerint "Hombár úr" nagyjából 6000 szavazattal kerülhetett be? És lehet, hogy még jóindulatú voltam. Elég baj, hogy nem emlékszem a százalékos arányokra, mert ebből kiindulva a párbajokon még a győztes sem kap 10 000 szavazatnál többet...

Azt nem láttam, hogy Szundika visszament. Év@lag és Zolivér is?

Lanois 2011.02.04. 19:33:16

@King of Shadows: Azok nem is tudom...háttérben ment, meg közben mást is csináltam, és csak a szandálra emlékszem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.04. 20:49:22

@Lanois: Az 51-es alatt most derítettük ki, hogy tulajdonképpen mindegy is. Ha egy tét nélküli, netes szavazást is úgy elcsaltak, miért ne kavarnának más ügyekben is?

bévé 2011.02.05. 10:16:09

@Lanois: szerintem nekem van igazságérzetem. :) épp ezért nem értem az egyes emberekkel való kivételezést. bármelyik irányba. lelki roncsokat meg minek hoztak ide be? ez nem az a játék. :/

Lanois 2011.02.05. 11:16:51

@bévé: Arról van szó, hogy ha mutatok neked egy fehér színt, aztán mutatok egy tört fehéret, és utána mutatok egy elefántcsont színt és utána mutatok egy világos vajkrém színt, arra te mind azt fogod mondani, hogy fehér. Pedig az igazság az, hogy mindegyik más volt. Lehet, hogy kicsit más csak, de akkor sem ugyanaz. Erre mondtam neked, hogy nincs igazságérzeted, mert nem érzed a különbséget a villatettek súlya között.

bévé 2011.02.07. 10:03:32

@Lanois: nem, vmiért tényleg nem értem, miért húzhatja ki magát a feladatok alól Alekosz és Éva is büntetlenül, míg más ezért büntit kap.

bévé 2011.02.07. 10:13:11

@Lanois: már ne haragudj, de ha ez egy játék szabályokkal, akkor legyen az. a szabályok egyformán vonatkozzanak mindenkire, aki ideggyenge, az meg menjen haza, és ne is remélje, h csak úgy, a nagy semmire hozzávágnak 50 millát, ha képtelen egy ilyen ingerszegény környezeteben, ilyen irritáló társaságban eltölteni fél évet megőrülés nélkül. hiszen ez a játék ilyen és erről szól, ez maga a játék.. ez nem sátortábor, és nem nyaralás. még jó, h a legyen ön is milliomosban nem azt várjuk, h a fehér összes árnyalatát más bánásmódban részesítsük, azt a végén a leghülyébb vigye el a fődíjat.
de ez nem a játékosok hibája. ide nem ilyen embereket kell beküldeni. nem értem, hol voltak a pszichológusok, de a fele ember nem ide való, mert nem erre van beépítve az idegrendszere. és azt nem babusgatni kell, hanem hazaküldeni a picsába, és bevallani, h ezt elkúrtuk, gyerekek. nem kicsit, nagyom.

Lanois 2011.02.07. 12:55:15

@bévé: Akkor most nem szeretsz?

bévé 2011.02.07. 13:08:35

@Lanois: hallodhülyevagy? csak ne idegesíts, mer' bebaszlak egy szatyorba! :D

koc · http://tablasjatek.blogspot.com 2011.02.07. 15:25:47

"Kóci megnyugszik."

Hajni drága. Megállapodtunk valamiben. Félig. Én benne voltam. Legyél te is benne.

Köszi,
Kóc

Lanois 2011.02.07. 17:28:47

@bévé: YO:)) Nem akartalak ám idegállapota hozni tesó. De tudnod kell, hogy ez itt nem egy szeretettábor.

bévé 2011.02.08. 00:05:08

@Lanois: :) akkor ne feszítsd tovább a hurkot, tesó. mongol a hozzállásod kissé.

Lanois 2011.02.09. 00:08:01

@bévé: Azért kintről nekünk kicsit másképp jönnek le a dolgok ugye.
süti beállítások módosítása