Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X44

2011. január 28. 10:00 - Hódos Hajnalka

Ha azt írom, Balázs a kólához öltözött, azt hiszem, mindenki érti, mire gondoltam és nem is kell többet mondanom. Még a békazöld övről sem. Vitával kezdünk, ahogy közeledünk a párbajhoz, Zsófi hangja olyan felsőbb dimenziókba hasít, ahova követni sem lehet, most éppen nyafog, miért nem lehet úgy, hogy mindenki kap x dellát és ha akarunk főzni valamit, mondjuk bolognai spagettit, akkor beleadunk tízet vagy húszat? Ha ketten-hárman összeállnak, tök jól ki lehet belőle jönni. Alekosz és Olivér a szobában sustorognak, Zsófi érzi, hogy az utolsó napjai vannak itt. Nevetés és leszarod. Alekosz meg se fogja puszilni. Ne is, de úgyis fogod. Persze, te ismersz engem! A Villában megint a szénhidrát győzedelmeskedik, grízes tészta lesz az ebéd, a grízes tésztához egyébként gríz kell meg lekvár. Zsófi részletesen beszámol Alekosznak, hogyan osztották be a 810 dellát és mit rendelnek, Alekosz olyan, mint FerencJóska, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve. Neki egyébként a takarékoskodás az egyik fő asztala, bár ez eddig nem derült ki. 

Levél érkezik, megkezdődik a Tour de Villa. Kétszáz kilométert kell teljesíteni 11 óra alatt, a kilences fokozaton tekerve, valaki mindig üljön a bringán, ha teljesítik, különleges külső program lesz a jutalmuk és 250 della. Laci szerint egy óra alatt alsó hangon 20 km-t lehet tekerni, Éva nyűgösködik, már megint ez a hülye ruha! Szandika reméli, hogy kimosták a ruhát, amit összehugyozott. Anikó hármason szokott tekerni basszuk meg, azt is alig bírja. Olivér kezd, a bringára ráerősített Encivel, már most szar. Másfél perc tekerés után jobban izzad, mint Zinedine Zidane fénykorában, Alekoszt hívja segítségül, valaki váltsa le, kell papír és ceruza is, mert fel kell írni a teljesítményt. Mit kell ezen felírni, aranyhal vagy? Hatig tekerj el. Nem bírok, Alek!

A Kobratestű mozgása a hetvenes évekbeli Balatonon nyaraló ndk-s nyugdíjas turisták őrült száguldását idézi, beszélgessünk, gyere ide. Olivér nem bír megszólalni a másfél perces kimerítő szakasz után, de Alekosznak beszélgetőpartnerre van szüksége. Éva rászánja magát, Alekosz rögtön megtalálja az ideális témát, mikor fekszünk le? Semmikor, gyorsan mondj egy témát, és akkor én beszélek, kifáradsz a beszédtől! Két kilométert tekertem. Érzékeled, mennyire ura vagyok a testemnek? A szexben is azért van ez a nyolc-kilenc óra, mert annyira tudom kontrollálni.

Ajaj, a Lakók elszámolták magukat, 89 dellát vigyenek ki a riportszobába, ennyi a tartozás. Csakhogy nincs egy fityingük sem. Meg étolaj sem, hogy lesz így bundás kenyér? Alekosz tudja, mi a megoldás, ha csak egy kicsi hiányzik: akkor hitelt veszünk fel. Na, mit mondtak? Nem kapunk, máskor figyeljünk oda. Levél érkezik, ha teljesítik a távot, lovagolni vagy gokartozni mehetnek. Az önjelölt Jan Ullrichok egy emberként visítanak, Béci kiakad, hogy lehet így viselkedni? Lázár Vasember László úgy teker, mintha az élete múlna rajta, nem tudom eldönteni, sírjak vagy nevessek, 87 perc alatt 30 km-t teljesített. Eddig ez volt a legjobb feladat, egy közös célért, egy akarattal, mindenki belerakott apait-anyait. Egy a jelszónk, a béke! Anikó rosszul lesz, szédül, kis óbégatás után Béci és Gombi támogatják vissza a Villába, két percet tekertem, hogy lehetek ilyen szar?

A dupla vagy semmi játékról elejéről lemaradok, pedig gyorsabban zuhanyzom, mint ahogy Laci teker, Anikó félőrülten sikoltozik, megvadulva a lehetőségtől, hogy megduplázzák a pénzt. Mindent elveszítenek, Anikó visong Bécinek, mennyit tettetek fel? 418-at! Nem mondod, miért vagytok ilyen szenvedélybetegek? Alekosz dönthet a holnapi kiadásokról, vagyis arról, hogyan osszák be a semmit, mert egyetlen dellájuk sincs. Három kiló kenyér, kilenc májkrém, 20 tojás, egy liter tej, 1 natúr vajkrém, ez 248 della, amit a tekerésért fognak kapni. Zsófi hisztizik, ez egy nagyon vicces játék volt, de már vége lehetne, nem fog így elbúcsúzni, hogy májkrém, sziasztok. Majd anyád csinál kabátos húst hétvégén, anyapöttyös liba! Jé, Éva a biciklin! Nagyon gyorsan tekerd! De tizennyolccal megyek, Ani! Biztos lejtmenetre állította sunyin a szobabiciklit. Zsófi a szobában búcsúzkodik, úgy érzi, a csapat mindent megtett érte, majd a párbajon eldől. Addig szívtam a vérét, mint vámpír a… a…. sikoltozó hölgyeket! Alekosz úriember lesz a párbajon, de ha odateszi magát, ha megsért, ha nem tisztán játszik, hát akkor én is! De ő nem fogja kezdeményezni a tisztátalan játékot. Honnan szed ez ilyen kifejezéseket? Béci azt szeretné, és tudja is, hogy Zsófi fog visszajönni. Zsófi azt hitte, Béci azt mondja neki, azt szeretné, hogy legyen boldog, kicsit később eret akar vágni magán, hogy miért, nem hallottam, mert bevettem egy magnéziumot, hogy megnyugodjak. Zsófi felháborodik, úgy beszéltek velem, mint egy idiótával. Én a kereket is ráhúznám a fejedre, te! Alekosznak jut a megtiszteltetés, hogy a képzeletbeli célszalagot átszakítsa, mindenki örül, Béci is, de leszakad a lába, a feneke, a nyaka elgörbült, de megcsináltuk!

Gigi elhagyja a Villát, valószínűleg vakbele van, kórházba küldik kivizsgálásra. Most meg fogsz halni, hehe? Csak kérdeztem, hogy a fekete ruhát tegyem-e félre? A két méter távolság marad, kérdezi Jerzsi. Ne idegeskedj, jövök mindjárt vissza! Jerzsi nem bírja ki, odamegy, átöleli, kikíséri, megpuszilja. A megható képekbe Béci belerondít, a szemetet vidd má’ ki, ha ott vagy! Jerzsi megőrül érte. Iszonyatosan aggódik. Az űrruhában, egyedül. Laci, a párterapeuta szerint hagyják is békén. Este van, kikinyugalomba, Alekosz, ne neszezz! Nem tudok aludni, miattatok! A Hármak tovább sutyorognak, hát basszátok meg bazmeg! Elmentek mind a hárman most már a büdös picsába! Gyere vissza, Olivér, mert kimegy az álom a szemedből! Ezen jót röhögök. Olivér nem tudja, mi a picsát csináljon. Megyek le alfába és megzavarnak! Alek, persze. Beszél, beszélget a sötétben. Jerzsi felteszi az első értelmes kérdést: neked? Nem. Magában? Nem, diskurál. Alekosz nem érti Olivért, ne csinálj úgy, mintha rendszeresen téged akarna felkelteni mindenki. Senki nem zavar itt téged. Te elbagatellizálod. Most, hogy erről vitázni akarsz, elérsz bármit? Alekosz szerint, ha valaki aludni akar, lefekszik, becsukja a szemét és tíz perc múlva alszik. Olivér Szandikának panaszkodik tovább, ha igazán fontos lennék… de szartok bele a fejembe. Olikám, most mondanék valamit, ha nem te lennél. Én is mondanék valamit Olikám. Ki a frászt érdekel, hogy te nem tudsz dögleni? Ott a nyugiszoba, vagy a medence, vagy húzzál ki a mosókonyhába, ha éppen nem sír ott egyik Rácz tesó se, ott is csönd van.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatnám. 

Köszönöm S. :)

Címkék: vv4
1313 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Augur 2011.01.28. 23:16:15

@Mme Chauchat: természetesen még olyanabbakat akarok, de ma nem jött össze semmi. azért lógok itt.
@MegLepke: előző jobban illik a természetemhez;) de a gumicukor hírei baromi jók. száraz samponnal kezeli zsíros haját xy. és minden 2. ladygagás:D

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:16:45

@hannibal22-73:
Ha te nem jöttél vóna,
Ma már tán panaszló szám se szólna
S gúnyolói hivő életeknek
Raknak a koporsóba.

redhaven 2011.01.28. 23:18:03

@gidabiga: cukor az én kávémba sem kell.
kicsi tejszínnel szeretem.
azért szaladok mert nem ismerek mértéket.
meg vagyok győződve róla,hogy mindennap be kell zabálnom két vödör meggyet.
aztán a szelek szárnyán lépdelek.

redhaven 2011.01.28. 23:19:08

@Mme Chauchat: jujj...harcos amazonok közé keveredtem.

viola narvilly 2011.01.28. 23:19:43

@redhaven:
Meglátom, melyik lábammal kelek fel hétfőn reggel.
Bár az ágy elhelyezéséből adódóan csak a jobb lábammal tudok felkelni. Kár, hogy ez a héten egyszer sem jött be.

@jörgömös:
Majd itt pukizok nektek :D

MegLepke 2011.01.28. 23:21:04

@viola narvilly: küttem neked egy másik mélcímet, mert úgy láccik ez szarakodik.

@Augur: én is csak offolni járok oda.:D

gidabiga 2011.01.28. 23:21:21

@redhaven:

jó, hát két vödör meggyhez régen volt szerencsém, pedig azt is nagyon szeretem :DDD
lehet, hogy bele tudnék fulladni, mert ha gyümölcsöt ehetek, semmi más étel nem kell :)
de az igazi az őszibarack :D
meg az eper. :)
meg a kajszibarack :)

én úgy vagyok a gyümölcsökkel, mint Gombóc Artúr a csokoládéval :DDD

Hannibal22 2011.01.28. 23:22:04

@Mme Chauchat: Bús kertben látlak: piros hinta-ágy
Himbálva ringat.
Lankadt virágok könnyes kelyhekkel
Siratják a csókjainkat.

@viola narvilly: Ez is harc,hogy kibírod..csak másféle.

gidabiga 2011.01.28. 23:22:22

@redhaven:

na jó, egy napfelkeltéért kapsz kávét kevés tejszínnel :D

viola narvilly 2011.01.28. 23:22:29

@MegLepke:
Megkaptam köszi, válasz ment.

Augur 2011.01.28. 23:22:41

@MegLepke: megértem:) agybomlasztó női okosságok life.hu-n? kegyetlen!

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:22:57

@hannibal22-73:
Nézz, Drágám, rám szeretve,
Téged találtalak menekedve
S ha van még kedv ez aljas világban:
Te vagy a szívem kedve.

gidabiga 2011.01.28. 23:23:09

@Mme Chauchat:

az nem macska eredetileg? :D
de így is jól hangzik :)))

viola narvilly 2011.01.28. 23:25:33

@hannibal22-73:
Ha kibírom...

Tényleg a lelki társaim vagytok ma és köszönök nektek mindent, hogy bírtátok, hogy x órája szanaszét offoltam a fikusz kis bajaimmal a posztot. És köszönöm nektek.

viola narvilly 2011.01.28. 23:26:48

@redhaven:
Meglássuk, mi lesz hétfőn.

@jörgömös:
Köszönöm, és előre is bocs, ha büdi lesz :)

Na, még a végén megvidámkodok itt tőletek...

Hannibal22 2011.01.28. 23:29:00

@Mme Chauchat: vergődnénk összefolyva
az éjszinnel befestett ágyon.
A legparáznább és a legtisztább
lennék ez éjjel e világon.

redhaven 2011.01.28. 23:29:13

@gidabiga: én is.
förtelmes tételeket tüntetek olyantájt.
mértéket nem ismerve.
nem vagyok válogatós csávó.
mindig az tűnik a legfinomabbnak amelyiket eszem.

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:30:19

@hannibal22-73:
Add kezembe e zárt világ kilincsét,
könnyü kezedet - vár kinn a szabad.
Gyülekező halottaimat intsd szét,
szólj s hízelegjen körül jószavad.

redhaven 2011.01.28. 23:30:42

@viola narvilly: ha a székelykáposzta Veled,kicsoda ellened???

gidabiga 2011.01.28. 23:31:21

@viola narvilly:

légy szíves mosolyogni :)))

@redhaven:

de a következőt is meg kell kóstolni, hátha az finomabb :D

Hannibal22 2011.01.28. 23:33:59

@Mme Chauchat: Ólmos, fekete, dobbantó lábbal
ott táncolok a szíveden.
S nehéz ütemét a mi dalunknak
búkösöntyűimmel kiverem.

viola narvilly 2011.01.28. 23:35:00

@redhaven:
Ez a tetűkurva. De holnap szerencsére csak a székelykáposztát látom majd :)

@gidabiga:
Próbálok. Nehéz. A szanaszét sírt felső szemhéjaim nehezen maradnak a helyükön.
:)

Ja, neked is és Holabög Rém-nek is üzenem, hogy átkönyveltelek titeket a táblázatban.
Aki meg még ki akarja tölteni, vagy módosítani akar, addig tegye, míg nincs hétköznap.

redhaven 2011.01.28. 23:35:32

@gidabiga: így van,ettől nézek olyan kereken,mint egyszeri jányka kit ketymetyüttyenteni visznek:))

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:35:40

@hannibal22-73:
És átkozol majd és gyűlölsz
s a csókjaidat megtetézed...
... A sárkányfejű szigonyos kályha
ropog. Várlak. És... és fütyörészek

Hannibal22 2011.01.28. 23:39:25

@Mme Chauchat: Elhal a zene s a víg teremben
Téli szél zúg s elalusznak a lángok.
Mi táncba kezdünk és sírva, dideregve
Rebbennek szét a boldog mátka-párok

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:41:53

@hannibal22-73:
Annyira szeretlek! S hogy ne legyünk teljesen off-topic:
Nézz, Drágám, kincseimre,
L á z á r o s, szomorú nincseimre
S legyenek neked sötétek, ifjak:
Őszülő tincseimre.

gidabiga 2011.01.28. 23:42:25

@redhaven:

már megint egy idegen szó :DDD
a gyümölcstől is lehet kereken kinézni? :D
én azt tudom, ha sokat eszem belőle, pisilni járok egész nap :D
( ami persze nem feltűnő, mert amúgy is :D )

Hannibal22 2011.01.28. 23:44:16

@Mme Chauchat: Ha szeretlek... Ne adja Isten,
Hogy hazug legyen ez a hit!...
De mért?... Legyen hitvány hazugság,
Elég, hogy engem boldogít.
Ha úgy érzem, hogy most szeretlek,
Haljak meg most, ez üdv alatt, -
Többet ér egy hosszu életnél
Egy álmot nyujtó pillanat!...

redhaven 2011.01.28. 23:49:51

@gidabiga: a jelek szerint Sandika a legnagyobb gyümölcsevő közöttünk:)
márha a csurranóra gondolok.

gidabiga 2011.01.28. 23:50:41

@redhaven:

de én még vissza tudom tartani, MMKK :D

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:51:43

@redhaven: a rizs gyümölcs? Lócitrom?

Hannibal22 2011.01.28. 23:54:33

@Mme Chauchat: Ne facsard a szívem,kedves!

Augur 2011.01.28. 23:56:48

@Mme Chauchat: aszenccségit, hát nem lemaradok a késalattról bazz? másikon néztem igazi plasztikai sebészeket. jó volt.

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:57:20

@hannibal22-73:
ehh, így vagyok, én is...
Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon,
Fájása édes, hadd fájjon, hagyom.
Ha balgaság, ha tévedés, legyen,
Ha szerelem, bocsásd ezt meg nekem!

redhaven 2011.01.28. 23:58:13

@Mme Chauchat: a lába közötti csodák kertjéből csordogáló patakra gondoltam.
azt a rizsest láttam...

gidabiga 2011.01.29. 00:00:46

@redhaven:

szintén jujj :D

@Mme Chauchat:

nem gyümölcs, de vízhajtó :D

redhaven 2011.01.29. 00:05:36

@gidabiga: a líra uralta el a lelkünket estére.
dobok egy hátast ágyamba,mert reggel meló.

MegLepke 2011.01.29. 00:05:40

Már hajnal van, szóval stílusosan jöhet a kedvencem:
"Szájtátva álltam,
s a boldogságtól föl-fölkiabáltam,
az égbe bál van, minden este bál van,
és most világolt föl értelme ennek
a régi, nagy titoknak, hogy a mennynek
tündérei hajnalba hazamennek
fényes körútjain a végtelennek. "

gidabiga 2011.01.29. 00:08:00

@redhaven:

én is elpályázom a nyugiszobába, holnap még vár rám az iskolában némi kézimunka és nem árt, ha közben nem alszom :D

holnap nem leszek netközelben, majd vasárnap este jövök.
jóéjt! :D

Mme Chauchat 2011.01.29. 00:09:17

@hannibal22-73:
ŁoŁ, de télleg... Ne ölj, kínzol! Loveyou

Mme Chauchat 2011.01.29. 00:10:17

@redhaven: a cseresznyéskert legyen Veled!

MegLepke 2011.01.29. 00:11:11

@redhaven: @gidabiga: akkor jóccaka nektek!

@hannibal22-73: reméltem.:)

viola narvilly 2011.01.29. 00:14:11

Akkor gidabiga már nem olvassa a mailem.
Azt írtam neki kb., amit most nektek is.
Akkorákat ásítok, hogy a laptop beférne a számon, így inkább elteszem magam, jó éjszakát nektek és köszönöm, hogy "meghallgattatok".

Augur 2011.01.29. 00:15:22

@Mme Chauchat: na megyek fekve nézni a porn...azaz a késalattot:) jóéjt nektek!

viola narvilly 2011.01.29. 00:15:46

Mer' hülye vagyok. Meg vagyok zizülve.
Lepkének írtam mailt, csak mire ideléptem, azt láttam, gidabiga elköszönt, és összekötöttem a két dolgot.

Mindegy, fos 9-es vagyok. Jójszakát.

Mme Chauchat 2011.01.29. 00:16:25

@Augur: csóxi. Jó, hogy vagy nekem

MegLepke 2011.01.29. 00:32:07

Nah, mindenki kifeküdt? Péntek este van...

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 06:25:10

Valaki átcsoszogott a kóchengeremen, és csámcsogott a paplan alatt, pedig már bétánál jártam! Nem lehet itt alunni! Na eszem egy kis májrémes pácsót!
Mindenkit üdvözöl a Simon!

zoxó 2011.01.29. 08:42:47

Jó reggelt!! Mikor lesz poszt?

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 09:52:57

@kérődzőgiliszta: én voltam, hajnal kettőkor. bocsi, bár szerintem, ha valaki aludni akar, akkor az ilyesmire nem ébred fel. szerintem te igazából nem is akartál aludni!:)

Trevlovics 2011.01.29. 10:21:57

itt tessék offolni amíg nincs új poszt, mindenki írja ki magából a személyre szabott vv-s parafrázisait, gyorsan szülessenek meg a megszületőben levő kapcsolatok, jussanak egyezségre vagy vesszenek össze végleg az emberek és az új poszt alatt már tessék koncentrálni!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 11:27:59

úgy látom mindenki a párbajra gyúr :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 11:36:48

@szédült nőszemély - forza:
:DD
a pöttyöket ne felejtsd el róla:)
én azon morfondírozok, hogy miért nem mondtam itthon, hogy ma csak vajas/májrémes kenyér lesz az ebéd:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 12:03:34

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: az előbb volt a mai párbaj beharangozója a reteken. nem tehetek róla, de mikor elhangzik a "Való világ párbajhősei" kifejezés, akkor mindig forgatom a szemeimet és röhögök. párbajhős? wtf..:)

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:10:32

Szijjatok, Hősök, Bajnokok!

Traitor General 2011.01.29. 12:16:38

@Mme Chauchat: semmi...odaégettem a gombát:-) a porraloltó fontos felszerelés:-9 Nálad?

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:20:07

@Traitor General: pfff... Nélkülözhetetlen!De a gombás dolgot kezeltetni kell!

Traitor General 2011.01.29. 12:21:35

@Mme Chauchat: oké. elviszem a gombapörkölt maradékát dokihoz:-)
Vajh mikor lesz újabb beszámoló?

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:23:37

Lesz új Pszichiátriai és Neurológiai Intézet. Mire kijönnek a villalakók, lesz hova menniük.

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:31:24

@Traitor General: A jó ég tuggya...Télleg mindenki a vérbajra izé..párbajra gyúr...Trevlovics figyelmeztetett, h még most, itt éljük ki magunkat off és ma legyünk szigorúan on-topicok...Nehéz lesz!

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 12:33:24

@Mme Chauchat: ne hívj minket így! elegünk van már az egész párbajosdiból és nem akarunk ezzel kelni és feküdni. egy rakás anyapötty jött ki rajtam már emiatt. :( csak haza akarunk menni ma a családunkhoz bundás húst enni

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 12:33:43

@szédült nőszemély - forza:
milyen helyesek lesznek együtt majd meglátod:))

@Traitor General:
múltkor az enyém is szénné égett, először csak a hagyma , újra kezdtem, utána az egész, abból semmi menthető nem maradt:)

@Mme Chauchat:
remek, lesz majd hova menni, ha netán..:)

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:35:01

@szédült nőszemély - forza: Ma már otthon leszel, kis csoszogi Csillámpóni

Traitor General 2011.01.29. 12:36:57

@Mme Chauchat: erősnek kell lennünk csakis a két gigász brutális a világmindenséget megrengető küzdelmére koncentrálhetunk:-)
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: én is így játram most szellőztetés, illetve az ebéd B variánsa: vajas kenyér:-)

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:38:56

@Traitor General: a világmindenség felén! Mit felén, nyolcadán! tizenhatodán!

Albino Vernyul 2011.01.29. 12:39:29

Tanuljatok meg fozni.. Nem lehet megrekedni Eviken szintjen, az nem meno..:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 12:40:02

@Mme Chauchat: csámcsoghatok a rózsaszín Barbie szobámban?:))

Traitor General 2011.01.29. 12:40:44

ellépek romokat takarítani majd jövök:-)

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 12:40:55

@Albino vernyul: pontosan. nézzük meg, hogy Traitor tud-e rendesen rántott húst készíteni.
@Traitor: na hogy készítenéd? meséld csak el nekünk!:)

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:46:42

@szédült nőszemély - forza: csak akkor, ha könnyek nélkül sírsz közben

MegLepke 2011.01.29. 12:47:17

Hello! Hajni még alszik? Biztos neki is más a bioritmusa.

Albino Vernyul 2011.01.29. 12:50:16

@MegLepke: Biztos egyutt aludt Alekosszal a nyugi szobaban.. 8-10 ora sex, foleg ha Alek csak fekszik kozben, kimerito...:)

MegLepke 2011.01.29. 13:06:18

@Mme Chauchat: Köszike!:)

@Albino vernyul: pedig Alekosz uralja ám a testét!:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 13:10:09

@Traitor General:
na, az a szag az tud még tartós lenni, azt hiszem nekem is ma a B variánssal kellett volna kezdeni:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 14:49:56

@Mme Chauchat: analízisben voltam, most meg rohanok a lovardába
süti beállítások módosítása