Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X43

2011. január 27. 10:00 - Hódos Hajnalka

Meredten nézem Andrison az övet, amit már John Travolta is sírva tépkedett volna le magáról a Staying Alive c. film jeleneteinek felvétele előtt, aztán lemondóan legyintek, tán még sóhajtok is. Amit mond, ugyanolyan érdekes, mint az, mit keres egy negyvenes pasin egy szegecsekkel és strasszokkal kivert öv. A Villában megszorítások lesznek. A játékosok ötszáz Villa Dellát kapnak egy napra, 1 VD 10 Ft-nak felel meg. Közös a kassza, ezt kell beosztaniuk egy napra, Alekosz és Zsófi a döntőbírák, ha köztük sem jön létre megállapodás, a Kerék dönt. Az Odúlakók egyelőre csak annyit tudnak meg egy levélből, az összes élelmiszert, beleértve a rágcsát és az eldugott piákat is ki kell vinniük a raktárba. Éva akkor még gyorsan megeszi. Kedves Villalakók, ez a hét a spórolás jegyében telik. A szabályok elolvasása után nagy a nyüzsgés a tábla előtt, Éva a biztonság kedvéért rákérdez Zsófira, fejenként kapunk ötszáz dellát? Nem, összesen. Laci örül a feladatnak, gondolom, azt képzeli csórikám, hogy eljött az ő ideje, Szandi szerint végre fogynak egy kicsit. Alekosz szerint le kell mondani a minőségről, ő legszívesebben májkonzerveket venne, ami egyébként nagyon jó. Olivér meglepő kijelentéssel sokkol a riportszobában, ő egyáltalán nem tud spórolni, ki gondolta volna.

A Nagy Manipulátor Manófiúcska nagyon bölcsen rájön arra, hogy lesznek megmérettetések, játékok és versenyek, ahol plusz dellákat lehet nyerni, ha ő nyer 50 dellát, akkor abból ő sört fog venni. Anikó felháborodik az önzésen, de Olivér érvelését, mi a retkes büdös kóchengerees fasznak tegye bele a közösbe, nem tud semmi frappánsat válaszolni. És ha végül megnyerem, akkor meg a fődíjat szétosztom?! A nappaliban megy a vita a semmin, Laci szerint csapatverseny lesz és a csapatok majd külön gazdálkodhatnak, Gigi simán rámegy majd Alekosz viszkijére, ha azt fog rendelni, Jerzsi azt kérdezgeti, ki szereti a zúzát meg a csirkemájat. Senki. Honnan jöttetek ti? Laci próbálja átvenni az irányítást, ha neki csak ötszáz forintja van, az első amit eldönt, hogy mit fog enni, mi a legolcsóbb kaja? A tojásos nokedli, mi kell hozzá? Tojás, liszt meg víz, na akkor így gondolkozzunk. Össze kell húzni a nadrágszíjat, alapvető élelmiszereket kéne rendelni.

A tervezgetést Zsófi picsogása követi, ő már kinn lesz egy hétvégére anyánál. Laci csitítja, de Zsófi tovább nyöszörög, ő tudta, hogy nagyon anyás, nagyon hiányzik anya. Tudjátok hány anyapötty jött ki rajtam, mióta itt vagyok? Ez a hiányát jelenti és egyébként is, ő úgy érzi, ő nem ő már, de ezt az anyapöttyös sokktól már nem is hallom. A reklám előtt van időm azon morfondírozni, vajon akinek az apja hiányzik, azon apucsíkok jönnek ki? Mamakockák? Tesórombuszok? Az sem vigasztal, hogy Stohl szereti a zúzapörköltet. Én is. Nokedlivel.

Következik az első verseny plusz Dellákért, Andris kibírja röhögés nélkül, hogy VillaDeltát mond, a stúdióban levő kollégák és én nem. A feladat, gyertya állásban - jógásoknak Sarvangasana - a talpukra helyezett deszkán kell egy vízzel teli tálat megtartani, időre megy a játék, több idő, több Della. Megy a hiszti, Évának be nem áll a szája a háttérben, Alekosz tanácsokat osztogat, Zsófi pattog, hull a hó és hózik, hull a férgese. Jerzsi, Béci és Anikó maradnak versenyben, végül Jerzsi is elejti a tálat, minek fészkelődött annyit, mint egy sajtkukac! Anikó és Béci végig kitartanak. Bécinek tetszenek az ilyen játékok, inspirálta, hogy minél több Della legyen. A begyűjtött pénz bekerül a közösbe. Legalább öt perce nem volt balhé, ezért, ha kell, a semmiből is kell egyet produkálni. A Négyek esznek, Laci kiakad, szanaszét van a kenyér, Alekosz a recés kenyérvágóval vajaz, Szandika törvénytelenül röhög a háttérben, másfél perc múlva kezd el annyira idegesíteni, hogy belenyomnám a fejét a mosogatóba és addig tartanám ott, míg ki nem köpi a fogszabályzóját. Alekosz harminc dekás kenyere elég lenne az Augusztus 20. Mgtsz napszámosainak egy teljes hétre, tányér nélkül, úgy is van, otthon biztos a Szabad Föld van a zsíros deszka alá terítve, a hajmát meg harapjuk hozzá, keserű magába’. Olivér vállrándítással közli, ti így vágjátok, mi így! Minek tegyem el a kenyeret, ha a barátom két másodperc múlva enni fog? A háttérben Béci vesz nagy levegőt, arra biztatja saját magát, nem baj, hogy már csak fél doboz vajkrém van, te nem vagy éhes, Béla! Tudod mit, Olivér, akkor én meg az egész sajtot elkezdem egyedül megenni! Alek szerint Laci meg van őrülve! El van borulva az agya, rejtett agressziókkal rendelkezik, ezt mondtam a beszédemben is! Tartok tőle! Szandika hevesen bólogat.

Olivér megtalálja Anikót, mostanában észrevett benne gonoszságot. Anikó úgy érzi, egyre többször látja meg a rosszat. És, mit szóltál Zsófi változásához, nem tűnt fel semmi, mi? Nem. Zsófi is gonoszságot villantott. Anikó szerint ebbe most Olivér gondol bele többet, mint ami valójában. Mi lesz, ha Zsófi kinn marad? Anikó ebbe még bele sem gondolt és nem is akar, mert hisz benne, ha nem hinnék benne, akkor ott lenne már a baj. Újabb verseny vár a Lakókra. A nappaliban 500 lufi van, mindegyikben van egy cetli, azonban Della csak 69-ben van elrejtve, ebből kell egy perc alatt minél többet megtalálniuk. A lufik kilyukasztásához semmiféle segédeszközt nem vehetnek igénybe. Óra indul, ugrálás, taposás, cetliszedegetés, della számolgatás. A panem megvan, jöhet a cirkusz. Éva a hálóban Gombitól Laci paródiát kér, Gombi rá is kezd, szerintem nem annyira jó, mint ahogy Éva és Szandika röhög rajta, de hát az rtl megmondta, hogy a Négyesnek van jó humora, el is szégyellem magam. Kinn, a kanapén fáradt beszélgetés folyik arról, vajon ez normális-e? Bécit nem így nevelték. Alekosz nem akar lemaradni a Négyes többi tagjától, azt sem tudja min, de felnyerít ő is a kanapén, hát nevetnek. Béci a tenyerébe temeti az arcát, és minden nap ugyanaz a poén!

Oli is beszáll a paródiába, ő Laci edzését parodizálja, aztán leveti magát az ágyra és elemezni kezdi az Ötöst. Hitvány, halovány, elgémberedett ebihallábcsökevény szintű poénjaik vannak. Azon gondolkodott most, hogy kimegy és ezt meg is mondja nekik, de nem szít viszályt, benn marad. A Négyes humora jó, mi meg tudjuk itt benn élni az életet! Béci kinn újra ítéletet hirdet, meg kell bontani a klánt! Gombár Úron a sor, hogy vihart szítson a biliben, a jacuzzihoz megy, ahol Szandikáék fürdenek – nem úgy volt, hogy ez száz Della? – nagyon mérges benn a társaság! Én nem mondok semmit, majd meglátjátok. És róla volt szó! Általános a felháborodás a füröszkében. Anikó kezd befordulni, besavanyodni, Laci egyetért vele. És az Olivér azt mondta, hogy gonoszságot lát mindkettőnkben, hüpp és hogy meggyőződése, hogy az Alekosz fog visszajönni! És most te felülsz erre a lóra! Olivérnek meg is mondja, hogy ezzel eléggé megbántotta. Olivér örül, hogy a többiek nincsenek benn, ezért most megkérdezi, miért nem tudnak egy jót nevetni? Béci nem tud hat hetes poénokon röhögni, két hétig oké a tá-tá meg a tribunus. Az est végén az idegileg stabil, jó humorú, a konfliktusokban megedződött Szandika óbégat Gombiról, Béci visszaóbégat, nem figyeltem, mert unom, könyörgöm, akasszuk fel, de melyiket?  

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hannibal22 2011.01.27. 23:55:00

@canzone: és mint látom,felismered őket:)

MegLepke 2011.01.27. 23:57:26

@canzone: kössz! ilyesmire gondoltam.:)

@csudri82: kikérem magamnak, nekem nem, hogy fa, hanem semmilyen tököm nincs. Még egy ilyen és kiviszlek oszt kint hagylak!:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.27. 23:59:05

@hannibal22-73: bármikor :) de tetszés szerint bármit tudok bókként értelmezni :)

Hannibal22 2011.01.28. 00:05:56

@canzone: ha nem bárkitől,nem gond:)

MegLepke 2011.01.28. 00:06:41

Én azért kukkolok ám!:)

Hannibal22 2011.01.28. 00:13:21

@MegLepke: nincs itt semmi látnivaló:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 00:27:57

nna, most hogy mindenki lelépett, nekifoghatok énekelni? :)

Hannibal22 2011.01.28. 00:31:35

@canzone: Visszaadok én mindent,
Ha visszaadni lehet.
De nem adom vissza
A szemed.

Belőlem fognak nézni
Téged és egy kék tavat
S mit e földön nézni
Még szabad.

Visszaadok én mindent,
Ha visszaadni lehet,
De nem adom vissza
A szemed.

Ez is bók,talán kicsit szokatlan:)

MegLepke 2011.01.28. 00:31:38

@canzone: tévedés! éjjeli udvarlóm lassan válaszol, így benézegetek. Viszont énekelj csak!:)

zaharah 2011.01.28. 00:33:17

Jó estét Hogyvoltlakók!
:)

mizu?

zaharah 2011.01.28. 00:35:30

mindenkit kinnhagytak!?!

MegLepke 2011.01.28. 00:38:31

@hannibal22-73: Őrizem a szemedet..., ez jutott eszembe róla.:)

@zaharah: Jó estét, dehogy, csak a villanővérrel beszélgettem, de már jól vagyok.

zaharah 2011.01.28. 00:40:51

Akkor ok!
Én meg addig learattam a lányom farmján :)

hogyhogy ilyen kevesen?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 00:41:56

@hannibal22-73: az :) volt egy olyan tippem, hogy Ady, de utána kellett néznem :) durva vagy, bébi :)

@MegLepke: majd Tordason énekelek nektek! :)
@zaharah: megnyerték a Túrdövillát, és kimentek a piszkok :) csak mi maradtunk itt, őrizni a házat

zaharah 2011.01.28. 00:47:05

a lufipukkasztást én is szívesen kipróbálnám...

keresnék sok villadeltát

valakivel beszéltük tegnap, hogy nincs kávéfőzőjük. mármint rendes. a tegnapi kipakolásnál viszont láttam "főzős" kávét, úgyhogy, tutir van.

pfffúúú! ezt a rejtélyt is megoldottuk.
már csak a yetilocsolóembert kell lefényképezni

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 00:48:28

@zaharah: milyen rejtélyek várnak még a locsolóemberen kívül megoldásra? úgy szeretném tornáztatni az agyam :D

MegLepke 2011.01.28. 00:49:45

@hannibal22-73: nem:) rám a legnagyobb hatással József Attila Ódája volt. A mellékdalhoz írtam is egy glosszát, ami csak félig az - mert inkább párbeszéd, még ritmusra se egyezik, de életem egyik álmát teljesítettem ezzel. Többen nem is értették.:)

@canzone: rendben, már várom!:)

@zaharah: a lufisat én is, jó móka lehet.:)

zaharah 2011.01.28. 00:50:29

@canzone:
most így hirtelen nem fér az idegrendszerembe.

sok volt a bor.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 00:53:54

@MegLepke: lájkolom az ízlésed, J. A. forever <3

zaharah 2011.01.28. 00:55:02

@canzone:
ehhez csatlakoznék, ha nem vagyok elefánt.

zaharah 2011.01.28. 00:57:18

Tajgetosztól loptam, meg a viszkit is

MegLepke 2011.01.28. 00:58:18

@canzone: :)

@zaharah: én Lepke vagyok, van már egy állat, akármi is vagy, csatlakozz!:D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 01:00:18

@zaharah: ha nem taposod össze sáros lábaddal a lábamat, akkor csatlakozhatsz :)

zaharah 2011.01.28. 01:00:31

az én nagy kedencem, (persze az Óda mellett)A bűn.

csatlakoztam.

zaharah 2011.01.28. 01:04:09

Láttátok a holnapi beharangozóban, hogy Szandál leesik a lúrúl?

magtalálták a megoldást az eltávolítására a yetilocsolós-balhé után?

zaharah 2011.01.28. 01:05:10

@canzone:

nem taposok, nem sáros, gyengéd leszek

MegLepke 2011.01.28. 01:07:19

@zaharah: az se rossz.:)

Jah, láttam, és előtte még be is pisilt. Kéne neki intim torna.

zaharah 2011.01.28. 01:11:11

@MegLepke:
:D:D
intimtorna bázz:D

ez a tény viszont újabb dolgokra enged következtetni

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 01:11:33

@zaharah: jó, de a fejemen át, hajnali 3-kor, csizmában, az ugye nem te szoktál lenni?
@MegLepke: mindig bepisil szegénykém :D

Hannibal22 2011.01.28. 01:13:39

@MegLepke: Tőle nekem az "Iszonyat" az első számú!

zaharah 2011.01.28. 01:15:06

nem, az a szellemi kivetülése digitális valómnak :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 01:17:39

@zaharah: áruld el, hogy milyen tényre, lyukad az oldalam :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 01:18:30

@hannibal22-73: te berúgtál már? :) ha igen, küldök verset

MegLepke 2011.01.28. 01:21:09

@zaharah: nah, mikre?

@canzone: igen, pszichés gondjai is lehetnek e téren.

@hannibal22-73: nekem az fáj...

Hannibal22 2011.01.28. 01:21:16

@canzone: kortyolgatok, de berúgni nem fogok:) hallodhülyevagy,küldj!

Hannibal22 2011.01.28. 01:22:24

@MegLepke: de HOGY fáj!! Nagyon kegyetlen az a vers.

zaharah 2011.01.28. 01:22:38

gondolom az olasz kapcsolatait használta, a jövőből.

bár szeintem, mondta is hogy x millát megcsinál viszonylag rövid idő alatt.

azért pedig meg kéll ám dolgoztatnia bizonyos izomcsoportokat, melyek elhasználódnak.

zaharah 2011.01.28. 01:23:59

@hannibal22-73:
hallodhülyevagy én beálltam kicsit
hajrá Neked is!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 01:26:25

Lépek mint részeges, kit egy dallam visz és
aki köré a bor egy régi nyárt igéz,
nem állanék meg, ha tekintetemtől e
hófedte hársfasor rügyezni kezdene.

MegLepke 2011.01.28. 01:28:44

@hannibal22-73: nekem most az ilyenekre nincs berendezkedve az idegrenCerem.:)

@zaharah: és én pont ma nem iszom, mikor mindenki irsaizik. Hát szép.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 01:29:30

halljátok, mindjárt lemegyek bort venni :)

Hannibal22 2011.01.28. 01:29:47

@canzone: hallod,erre meg nekem kellett rákeresnem:) 1-1
Köszi!

zaharah 2011.01.28. 01:31:10

jól van manóbogyókáim, megyek alukálni, de nehogy neszezzetek, mert tudjátok, hogy nem tudok visszaaludni.

álmodjatok Balázsosat!

Hannibal22 2011.01.28. 01:36:33

@canzone: bébike,te voltál az ezredik:)

MegLepke 2011.01.28. 01:38:27

@canzone: kerek lett a szád! Elvitted az ezrest!:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 01:39:15

@hannibal22-73: igeeeeeeeeen! átszakítottam a célszalagot :)

jár jutalom? bármi,bárkitől? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 01:43:32

@MegLepke: :)
@hannibal22-73: zahara az előbb még Balázst kínálgatta, nem hívhatna ő? :D végülis ugyanaz a banda

Hannibal22 2011.01.28. 01:45:17

@canzone: balázs egy köcsögláda,olival jobban járnál

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 01:46:38

akkor már inkább legyen vicces köcsögláda, mint tapló cicamicázós vagy bömbölős :D

Hannibal22 2011.01.28. 01:48:17

@hannibal22-73: mióta youtubeon láttam a patkányságait,azóta arra a féregre nem tudok emberként nézni. Inkább nézek egy kupac szart órákig,érted

MegLepke 2011.01.28. 01:48:43

Most egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy csinálok egy VV Gombi nicket, és beírok, hogy: Picúúúúr, úgy hiányzol, Picúúúúúr! De nem vagyok nickszédelgő.:)

MegLepke 2011.01.28. 01:50:55

@hannibal22-73: Ugyan, mindenki hibázik, és változik. Én szoktam adni esélyt az embereknek, de te tudod. Én kedvelem Balázst azért, amilyen most.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 01:51:30

@hannibal22-73: bohó volt és fiatal. azt az énjét én sem szerettem. mióta láttam vele egy portréinterjút, azóta pozitívan nézek rá, sőt jó hatással van a bioritmusomra

Hannibal22 2011.01.28. 01:54:59

@MegLepke: @canzone: Szuvenír jogotok!
Azért a bohóságot ne keverd össze az aljassággal.

Hannibal22 2011.01.28. 01:58:57

@canzone: hát hogy a retkes,büdös,kóchengeres faszba ne szeretnélek?:) Csak ne basszátok fel az agyamat,érted:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 02:01:31

@hannibal22-73: nnnna, olivér egy fokkal se különb, szóval kvittek vagyunk :) bébibogyó, ne baszd fel magad miattunk, igyál az egészségemre :D

MegLepke 2011.01.28. 02:05:17

@canzone: ezt is lájkolnom kell.:)

Hannibal22 2011.01.28. 02:07:05

@canzone: hát nem tudom..egyrészt oliról nem láttam még semmi olyat ami alapján megvethetném, másrészt meg fele annyi sunyi,geciség sem látszik az arcán mint az "érett,megváltozott" balázsnak.
Ezt viszont tényleg hagyjuk mert semmi értelme két szuvenír jog ütköztetésének:)
Egészségedre,manólányka!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 02:14:49

@hannibal22-73: köszi

Mint fáradt, nehéz kő a parton,
arcom a Napnak odatartom.

Magamra csukom szempillámat,
kerüljön el a kóbor bánat.

Ne kisértsen szerelem, isten,
üldögéljek kicsit a nincsben.

Szokjam, akár vackát az eb,
közeledő, nagy csendemet.

MegLepke 2011.01.28. 02:31:02

Nah, akkor nekem is van kedvencem ám. Ezt úgy nektek:

"Nem tudom neked adni a napot,
de tudok adni egy pillanatot,
mikor megállíthatod a rohanó időt
kiszakítva belőle minden erőt.

Nem tudom a napot neked adni,
sugarával meleget árasztani,
de elküldöm neked szívem melegét,
áldásként küldöm, legyen a tiéd.

Nem tudom a napot adni neked,
de adom a szeretetemet.
Ha fontos neked, kezedbe veheted,
ha megérintett, magaddal viheted.

A napot neked adni nem tudom,
hiszen nincs is saját napom,
de van egy kis lángom, csak neked,
amely szeretetedért tőlem egy köszönet."

van-e szándék 2011.01.28. 06:50:10

jó reggelt!
ha valaki a fejemre lép, megütöm lelkileg..

forexfelix 2011.01.28. 07:35:19

Na beindult a propaganda háború, érzi a RTL hogy kicsit irányítani kell az össze vissza szavazókat. Balázs küldetése, hogy a reggeli műsorban már kikezdje Zsófit, "meglehetősen szürke személyiség", és Alekoszt sztárolja. Na ki fog visszamenni? Erőlködhetnek ott Laciék, de jobban teszik ha csak a vécé ülőkén teszik,így kevesebbet kell majd maguk után takarítani :)

Mourinho már nem a király 2011.01.28. 07:46:41

@forexfelix: esélye nincs Zsófikának, ez látszott a szavazáson, hogy ki döntse el mire költik a villadellát is.

gidabiga 2011.01.28. 07:57:45

jóreggelt!

csoszogást, szürcsölést kéretik abbahagyni, mert nem erre van berendezkedve az idegrendszerem :)

gidabiga 2011.01.28. 08:00:13

@forexfelix:

a múltkor voltam valahol, ahol az a rádió szólt, ahol Balázs kínozza az embereket reggel, ott is az ötöket ekézték.
nem mintha nem lenne mindegy, csak nem fair.
de hát olyat ne várjunk tőlük :)

natoth 2011.01.28. 09:03:02

@forexfelix:
"Alekosz egy megosztó személyiség nekem személy szerint az egyik kedvencem, biztos tud majd még újat mutatni, na de ha a szőke Zsófit akarják viszontlátni küldjék a 2-es kódot a ..."

egyébiránt jó reggelt mindenkinek, köszi, hogy tisztelettel voltatok rám és viszonylag kevésszer rúgtatok fejbe éjszaka

Mme Chauchat 2011.01.28. 09:18:47

@hannibal22-73:
Meg akarlak tartani téged,
Ezért választom őrödül
A megszépítő messzeséget.

Lanois 2011.01.28. 09:55:06

@gidabiga: "a múltkor voltam valahol, ahol az a rádió szólt, ahol Balázs kínozza az embereket reggel, ott is az ötöket ekézték.
nem mintha nem lenne mindegy, csak nem fair.
de hát olyat ne várjunk tőlük :)
Válasz erre
"
Pedig a nyertes, aki mindent visz nem a négyesben van.

gidabiga 2011.01.28. 10:01:48

@Lanois:

lehet.
sőt! :D
amúgy tökmindegy, én nem drukkolok egyiknek sem, mivel egy sem szimpatikus közülük :)

vörös áfonya 2011.01.28. 10:06:10

@laspalmas: Hogy áll Szandika szája,durvus:)

Ken Adams79 2011.01.28. 10:15:28

Sziasztok!

2 héttel a Jerzsi - Gigi románc után, kórházba került Gigi "vakbéllel"...lehet, hogy kovász került a cipóba és Jerzsi mégiscsak odatette magát?

forexfelix 2011.01.28. 10:23:44

@Ken Adams79:

Lehet bekapta Gigi a legyet, a piros betűs napok sem védték. Állítólag van valami dél amerikai vagy afrikai törzs, aki kizárólag a piros betűs napokra tartogatja az együttlétet, és a lám-lám a szaporulat semmiben sem marad el a többi törzsétől :) Ha tényleg Gigiben jönne egy új villalakó, akkor nagyon erőssé tenné a testvéreket, mert már 3 rakosgatnák valakire a jelet :)

Ken Adams79 2011.01.28. 10:29:37

@forexfelix:

1. viccből irtam
2. hogy akkor épp piros betűs napok voltak, egyébként csak a TV-ből tudjuk...ergo...nem is biztos...
3. lehet, hogy már hamarabb volt valami, amit nem mutatott az RTL
4. lehet Béci az apa...

Lanois 2011.01.28. 10:31:25

@gidabiga: Gyere be a riportszobába!
süti beállítások módosítása