Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X36

2011. január 20. 12:20 - Hódos Hajnalka

Másfél avokádó előttem a tányéron, fél rákenve az arcomra pár csepp citrommal, piros kombiné, AS Roma mez, világoskék, kissé kitérdesedett virágos pizsialsó, sízokni, a régóta, erre az alkalomra őrizgetett Leffe. Nem, nem bolondultam meg, ez a meccsnézős szerkóm, akkor most ismertetem a forgatókönyvet, te a második félidőre bemész a kistévéhez és szólsz, ha valami van, nem ekézel, nem károgsz, semleges nézőként figyelsz és közvetítesz, na, kezdődik. A Villalakók állítsanak fel hierarchiát, egytől tizenegyig pontozzák egymást aszerint, kit gondolnak legerősebbnek, fontos, hogy ne szimpátia alapján döntsenek. Ezt követően az így felállított hierarchia szerint, falkában kell élniük. Itt jut először eszembe az erősebb kutya baszik mondás. A szolganép mos, főz, takarít, a kertben étkezik, a földön alszik és szolgál. A középosztály osztja ki a melót a szolganépnek és ellenőrzi a munkájukat, az ő feladatuk továbbá a szervírozás, kiszolgálás, a hálóban végében alszanak. Az uralkodók teljhatalommal rendelkeznek, nem végezhetnek semmi munkát, egyedül, a dupla ágyon alszanak és az ebédlőasztal két végében étkeznek. A hierarchiát képviselő számot mindenkinek magán kell tartania, aki ezt vagy más előírást megszeg, annak a csapata kollektív büntetést kap.

A rangsor alapján Olivér és Béci lesznek az uralkodók, Szandika, Laci, Éva és Alekosz a középosztály, a többiek a szolganép. Anikó nincs megelégedve a hierarchiában elfoglalt helyével, hát ilyen fos vagyok? Hát kapja be mindenki, hogy higgyek magamban, ha meg vagyok bélyegezve? Énszívesen mosok, de azért mossak mert én vagyok a fekete kilences? És miért csak én hőbörgök ezen? És ezek után hogy legyen önbizalmam, ha csak szaros kilences vagyok? Az uralkodók a kertben cigiznek, Olivér nem azért mondja, és maradjon köztük, de az uccsó két hely az reális, nem? Anikó a vécében hüppög, hazaakarokmenniii. De nem fogunk ugráltatni, vigasztalja Szandika. Nem az ugráltatással van problémám! Megbélyegeznek, aludjak a földön, egyek a kertben és mindenki látja ezt. Vedd le, tör ki Zsófiból Xena, a harcos királylány, nem veszem, picsog Anikó, mert nem akarom hogy megbüntessenek benneteket. Zsófi leveszi! Anikó a riportszobában folytatja a sírást, aminek külön örülök, mert ezt a keserves hüppögést ezzel a csücsörítéssel érdemes közelről nézni, hát zabálnivaló! Ridegtartáson vagyok, mint az állatok. Tizenegyből kilencediknek tartanak?! Gyenge vagyok? Gyenge vagyok! Szarok rá, akkor hazamegyek azokhoz, akik nem tartanak kilencesnek. Olivér is vigasztalni próbálja, ez nem arról szól, ő például olyan listát állított fel, ami arról szól, ki mennyire képes manipulálni a többi lakót. Hát Anikó meg nem, és ő ezt nem bírja elviselni. Jajistenem, ez a szegény kislány. Anikám, gondolj Tizenhármasra a dr. Houseból, ő még az én bioritmusomra is fantasztikus hatással volt, nem beszélve férfiak milliójáról, neríjjál. De Anikó csak sír, ha jól számolom, úgy két és fél órája. Laci, haza akarok menni, gyengevagyokgyengevagyok.

Közben Szandika átvágja Alekoszt, aki meztelen felsőtesttel (hol a trikó?) várja a masszászt, de Laci kezdi gyúrni, Alekosz felnyög, röhögés, jézusom, azt hittem, a Tordas jött vissza! Kinn folytatódik a Kilences saga, de hát most így hívjanak engem, Kilencesnek? Béci, az uralkodó megelégeli a sírás-rívást, Anikó, próbálj már egy kicsit boldog lenni! De így láttok engem, Kilencesnek? És ezt látja ország-világ, meg a családom is? Anikó, ha poénnak veszed, azt mondják, hé, ez a nő erős, miért is kapott kilencest? Kinn is ugyanúgy megválogatják az embert! Szandi is keményen fogalmaz, itt ezer fokon kell égni, hogy életbe’ maradjál. Ha nem harcolod ki a hierarchiában a helyedet, akkor mehetsz a levesbe! Remélem, mindenki megtanulta Anikó új nevét, ha máshonnan nem, a legendás lottósorsolás sztoriból, „Hatos! Faszt, kilences!”

Jujujujj, műveltségi vetélkedő lesz! Ha a szolganép közül valaki nyer, az a kanapén alhat. Mindenki parázik erősen, Gombiban még erősen él a tordasi tizenkilencedik század, az ciki lenne. Mindenki lázasan írja a kérdéseket, Éva olyan agresszívan körmöl, majd’ átszakad a papír, Szandika csak lovas kérdéseket teszel fel? Hogy kell írni a bádszpenszert, kérdi Alekosz, aki nem volt jó passzban a feladat közben, de figyelt és sokat tanult. Gondolom, számára ismeretlen betűket is. Mikor volt a kiegyezés? Milyen kiegyezés? És kivel egyeztünk ki? Minek a rövidítése az ÁNTSZ? Valami állami. Meg szövetség. Ki írta a Légy jó mindhalálig c. regényt? Gombi bambul, Móra Ferenc. Úristen, hát le se tudod olvasni a szájáról! Ki találta fel a telefont? Mobil Józsi. Zsófi, ki írta a Dekameront? Mit? Ki festette a Mona Lisát? Leó? Nardó? Béci szerint érdekes volt, hogy senki nem tudott semmit és örül, hogy neki meg Olivérnek nem kellett részt vennie a játékban, mert ekkora stressz alatt biztosan ők sem tudtak volna válaszolni. Ismétlem, nagy stressz. Zsófi szerint igaz, hogy tízből kettőt tudott csak, de nem voltak olyan kérdések, amire kötelezően tudni kellett volna neki a választ. Nem, cicuka, neked pontosan elég, ha tudod, melyik polcon van a drogériában az epres labello. A műveltségi verseny abszolút győztese Anikó, aki négy kérdésre is helyesen válaszolt. Vágó István meg rituális öngyilkosságot követett el a papírvágó késsel.

Újabb megmérettetés, az Uralkodók, mint fejvadászok interjúztatják a különféle állásokra pályázó Villalakókat. Éva nem akarja eljátszani a vécésnénit, ő médiasztár akar lenni, miért nem olyanokra osztjátok ki a szerepeket, akire illik is? Istenem, csak a felét, á, nem is, csak negyedannyi önbizalmat adj, mint ami ennek a kazalfejűnek van, csak negyedannyit! Gombi szereptévesztésben van, vagy én nem láttam még roma vőfélyt. Amit a kezében tart, az meg inkább egy fokos, mint bukrétával díszített vőfélybot, de hát én könnyen beszélek, nekem a nagypapám vőfély volt. Az megnyugtató, hogy Gombi sok szép nótát tud, elő is adja a jólvagyokot. Kénytelen vagyok leírni, hogy Gigi mint bohóc, nagyon tetszett. Éva bemutatkozik, ő az ország leghíresebb vécésnénije. Nem, az Ágimama egyébként, Olivér visszakérdez, körülbelül hányan szarnak Ön vécéjébe? Alekosz, a fakír felejthető, kicsit aggódom a trikó miatt, Zsófi szeretne jelentkezni a látnokmelós cuccra, vidéki presszótündérnek öltözve, tud hazudni éjjel, nappal, mennyi a fizu? A fizu, a lóvé, a kess. Anikó érkezik, mint médiasztár, gondolom, nem kell bemutatkoznom, Nádai Anikó vagyok (más néven a Kilences) és van nála toll is, ha esetleg autogramot kérnének tőle. Milyen szerep állna magába jól, kérdezi Béci. Minden szerep jól áll a számba, válaszolja Anikó. Érkezik Don Octavio de Flores, a kiégett rocksztár. Laci sörrel a kezében, bőrdzsekiben adja a figurát, mi a faszt röhögsz bazmeg belépővel érkezik. Tabán, nyolcvanhárom a Nagy Feróval bazmeg, pogóiskolám van, itt én már én is hangosan röhögök. Adjatok melót, hogy tudjak sört venni! Ezzel az alakítással meg is nyeri a versenyt, a másik nyertes Zsófi aki visít én meg azt nem értem, ha Laci ilyen, miért nem kapunk belőle kicsit többet?

Levél érkezik a Villába, az étkezés is a hierarchiának megfelelően történik, a hűtőben levő ételekből csak az Uralkodók ehetnek. Anikó kiakad, mert a szolganép szódát, egy cipót, löncshúst és májkrém konzervet kap enni, én röhögök. Szikkkvíz bazmeg. Szódavizet igyak? Ma sem maradunk lelkizés nélkül, Alekosz és Éva boncolgatják a kapcsolatukat, Alekosz szerint ez egy leszűkítő helyzet, ami leszűkíti az agyadat és ha abban benne maradsz, az nem jó. Mire ezt feldolgozom, már csak azt hallom, hogy Éva bemegy, és ha van kedved hozzá, gyere utánam. Alekosz szerint az ilyen barátságok egy hajszálon múlnak, hogy átbillenjen a másik oldalra. Éva a fürdőben magyarázza a zuhanyozó Szandikának, hogy ő ki fogja venni ebből az állapotból Alekoszt és ő ugyanolyannak akarja ezt a kapcsolatot, mint volt. Most vagy én vagyok hülye, vagy ezek beszélnek újmagyarul, hagyjuk. Alekosz attól tart, hogy a kinyilatkoztatással az érzelem is és a barátság is elveszik, ő mást akar, hogy tudnának csak barátok lenni? Hogy tudnánk? Olivér azt sem tudja, mit gondoljon, ez egy borzasztó bonyodalom, amit ő nem tud hova tenni. Éva a maga stílusában közli Alekosszal, hogy most két napig szándékosan kerülte a közelségét, de holnap hosszadalmasan szeretne vele elbeszélgetni, na jó pancsizást. Alekosz szerint Évában fejlődnek az érzések pozitív irányba. Várnom kell az Évára, mert lassabban érik be. Szandikához fordul segítségért. Hát konkrétan nem veséztük ki az Évával a témát, de Éva a barátjába szerelmes téged meg barátjaként szeret. Szép dolog a szerelem, csak ahhoz nem egy ember kell, hanem kettő. Mindenhez két ember kell. Na, ez új, ezen elgondolkodom. De ehhez is két ember kell, ami kialakult! De Alekosz, nem alakult ki semmi! De, bennem kialakult, arról meg én nem tehetek. Ezzel az érzéssel magadat fogod gyötörni minden nap és nem fogja az érzéseidet senki viszonozni, á, nem hiszem el, hogy Adriano a pályán van, hát hihetetlen. Cseréljünk, odaadom neked helyette Grossot. Haha, de vicces. Nincs széletek. Befejezted? Jó, csak azt mondom, hogy ez a Roma játéka és hogy befejezted?

Balázs eme kései órán köszönt minket, és a Villalakók mit sem tudnak arról, hogy ma kiválasztás lesz. Hahó, hahó, Gigi, Jerzsi meséljetek, hogy vagytok? Nem hallunk. Giginek élete egyik legjobb randija és élete egyik legjobb szülinapja volt. Jerzsinek is leírhatatlan volt, ez egy körülbelül egymillió forintos randevú volt és a helikopter, oké, de Gigivel mi volt, szakítja félbe Balázs a lelkes Jerzsit. Tüzes volt? A lehető legjobb volt. Béci örült, hogy a húga boldog. Nézzük meg, mi volt az álomrandin. Mi van, történt valami? Miii? Alekosznak még lettek volna az álomrandin ötletei, maga a helyszín is adja magát. És, hogy bírjátok a távolságot? Tragikus, egyre rosszabb, már simogatom a levegőt és légpuszikat adunk egymásnak. Én meg ezt nézem a meccs helyett. Légpuszi. Balázs sokkal komolyabb dolgokról akar velük beszélgetni, pillanatokon belül kezdetét veszi a kiválasztás, nagyon kíváncsi a mai estére, tábla, táska, nevek felírása, gegv, kisfilmek. Gigi számít jelekre, de nem feszült. Zsófi szerint jó lenne, ha haladnának. Olivér nincs a helyzet magaslatán, gyengélkedik lelkileg, ugye nem kell mondanom, a szerelmem. Éva érzi, hogy más lett a hangulat, itt folyamatosan történnek a dolgok és most tudta meg, hogy Alekosz szerelmes belé, meg Olivérnek vannak ezek a lelki dolgai és egyébként is kiéleződtek a viszonyok. Alekosz, ez ennyire egyértelmű? Évának olyan oldalait ismertem meg, amikről nem tudtam, hogy vannak ilyen oldalai. Most kapom fel az avokádó héját és vágom oda a tévéhez, hülyegyerek, nekem reggel ebből posztot kell írni! Olivér és Alekosz vitái megsűrűsödtek, tizenegyes, gyere, tizenegyes, úristen, góóóóóóól góóóóóóól, Borriello! Alekosz szerint Zsófi kérdezi meg tőle ezeket a véleménykinyilatkoztatásokat. A véleményem szereti hallani elég sűrűn, gyere, tizenegyes, mivanmegin? Óbasszuskulcs, hát egyenlít a Lazio.

Szandika nem tudja összeegyeztetni a dolgokat, mert amikor Béci alszik, mi akkor vagyunk fenn. Béci, több indulat van benned, mint amennyit kimutatsz? Igen. Ez taktika? Hát közösségben élünk. Nagyon féltek ettől a taktika szótól! Szandika, Anikó, mennyire szeretnétek visszanézni a veszekedést? Semennyire. Jó, akkor megmutatjuk. Szandi, min húztad fel magad? Hát Anikó menő volt, mert rajta volt a bőrdzseki, hihihi. Á nem, igaza is volt meg nem is. Kannibál voltam, vállalom a felelősséget. Hanyas is vagy, Anikó? Kilences. Ha többször kiállnál magadért így, előbbre lennél, tanácsolja Balázs. Kezdjünk. Éva! Éva arra az emberre rakja a jelet, akiről úgy érzi, hogy a nők között a legnagyobb riválisa, nincsenek közös témáink és úgy érzem, nem is őszinte, Gigi. Gombinak különösebb konfliktusa ezzel az emberrel nincs, de még mindig a riválisának tekinti, Jerzsi. Szegény Gombinak valaki magyarázza már el a játékszabályt. Jerzsi két ember közül akart választani, egy leányzóval volt feszültség, ő áll tőlem a legtávolabb, Anikó. Balázs rákérdez a feszültségre, Jerzsi belekezd, hát a konyhában volt egy megjegyzésem, én felvonyítok, hihetetlen baszki, ez hülye. A konyhás sztori lényege, hogy Anikó kenyeret evett meg töpörtyűt, furán és erre Jerzsi megjegyzést tett Anikóra, milyen nőiesen eszik. Hú, felidegesítettem magam, hát hogy lehet valaki ekkora idióta?! Anikó eddig mindig magabiztosan állt a tábla előtt, de most már nehéz választani. Felállított egy listát, aki a legtávolabb áll tőle, az Jerzsi. Összeomlok. Olivérnek már most nehéz választani, de képzeljétek, ma hallott egy infót, és ez segített neki, konkrétan valaki a fejvagyírásra alapozta a döntését, ezért ő Lacira teszi. Sírok. Alekosz elmondja, ez a lány kijelentette, hogy én állok tőle legtávolabb, intő jelet szeretne megfogalmazni, Gigi. Gigi sem gondolta volna, hogy nehéz lesz, fiúra teszi a voksát, sok a fiú, ideje, hogy nőuralom legyen. Vele a legtávolabbi a viszony, és mintha más dimenziókban járna, Alekosz. Zsófinak nem egy, nem két nem három, hanem számtalan konfliktusa volt vele, csoszogok, hát könyörgöm, ez dedó, nem meri rám rakni a jelét, Alekosz!

Szandika lányra rakja a jelet, nem vagyunk közös nevezőn, ő imád takarítani, éjjel alszik, nem egy a ritmusunk, Gigi. Béci olyan emberre rakja a jelet, akivel elsőként érkeztek a Villába, olyan dolgokba, amik fontosak, nem tud vele egyetérteni, és igen, taktikázom, félek, hogy kiviszi a húgomat, Alekosz. Laci beismeri, igen, pénzt dobtam fel. Ő nincs arra ráálítva, hogy keresztülgázoljanak a fején cipőstül meg hogy minden nőre rávetődjünk. Alekosz. Alekosz össze van zavarodva, és Lacitól esett neki legrosszabbul. Én szaladgálok a nappaliban, mint aki megkergült, mert a 76. percben Simplicio góljával az AS Roma újra megszerezte a vezetést, ez maradt a végeredmény is, hát imádok a Farkasokban mindent, és mindezt egy juventino közvetítette nekem a kistévé mellől!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Köszi S.! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

van-e szándék 2011.01.21. 10:42:34

@viola narvilly: az a kérdfés, hogy ölelnéd-e, amikor ő pacsizna.. :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 10:51:01

@viola narvilly: szóval akkor előbb volt durva DHSZ a hálóban, tönkre vágtátok az ágyat, aztán meg a mosogató szélén csináltátok ;) sok ez így nekem szingliként :)

@Holabög Rém: köfike, tudom épp Norbinak írok levelet, rém ciki lenne, ha ország-világ látná, hogy nem tudok helyesen írni, pedig magyar szakra akartam menni :)

lefttruth 2011.01.21. 10:53:11

@Mme Chauchat: Ez sokkal jobb. Mondjuk elfogult vagyok a kérdésben :D

www.youtube.com/watch?v=cnplzLCZS_w

Nyuladék 2011.01.21. 10:53:35

Hihetetlen népség ez itt!
Gyártanak excel táblázatot arról, hogy ki milyen nemű. Rákérdeznek, elmondom, erre nem kihagynak belőle?! :D

Szirénke 2011.01.21. 10:54:15

@Nyuladék: engem még le is szúrtál :) NŐŐŐŐŐ

viola narvilly 2011.01.21. 10:55:51

@canzone:
Mi a pömpölő az a DHSZ? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 10:58:44

@viola narvilly: Durva Hárombetűs Szó (értsd: szex, izé, sex) :) kovácszsuzsiék tanították, tegnap hallották a Belevalóban Norbitól :)

lefttruth 2011.01.21. 10:58:53

@viola narvilly: talán Durva Háztartási Szeksz???:)

Nyuladék 2011.01.21. 11:00:21

@Holabög Rém: ma reggel, mikor felébredtem és útnak indítottam az emberemet, leültem visszaolvasni a tegnapi kommenteket kb. 6 órától. Nem volt nagyon sok, olyan 1500 db :D Abban találtam meg egy felsorolást, hogy ki milyen nemű.
Nem kell aggódnod, te benne vagy :)

haruka 2011.01.21. 11:00:33

@viola narvilly: akkor nem csak csöcsörészés, smárolás, meg veretés volt mi? :D

Szirénke 2011.01.21. 11:01:05

@Holabög Rém:
neccharisnyás útonálló n
mme chauchat n
lanois f
flanker f
trevlovics f
kovácszsuzsi n
szédült nőszemély n
bévé n
hannibal f
canzone n
szirénke n
vörös áfonya n
csudri82 f
artdark f
rókatojás f
tomoceusz f
iinside f
gidabiga n
christaylor n
holabög rém f
hajni n
mama ottmarad n
sheeva n
natoth n
Pithon n
szürkefarkas f
trollszpré n
viola n
nida n
van-e szándék f
haruka n
gibson f
lófő f
Augur n
Hajni n
Jimbo75 f
dex.ion f
Rigghead f
rabia n
Lotyó Bridzsida n
redhaven f
tgrs n
King of Shadows f
Kekec1 n
zoxó n
Friedmann Juci gyaníthatóan nő
Nyuladék n

christaylor 2011.01.21. 11:01:50

@Nyuladék: te nagyon bátor vagy! 1500 komment. Fogadjunk ugranál repülőgépből, ejtőernyővel.

Nyuladék 2011.01.21. 11:02:38

@Szirénke: Belekerültem, juhéjj! :D
Meg sem merem számolni, hogy hányas számú lettem....de nem a 9-es, ezért valaki bűnhődni fog. :D

lefttruth 2011.01.21. 11:02:38

@Szirénke: azért ez egy kimerítő kutatás :)

viola narvilly 2011.01.21. 11:03:25

@canzone:
Micsoda szép betűszó ez a dugásra :DDD

@Holabög Rém:
Háztartási szeksz. Ez hülye :DDD

@haruka:
Nem, itt minden volt :D

Nyuladék 2011.01.21. 11:03:26

van benne hajni és Hajni is
Ő a mi Hajnink? Mert ő csak egy nőszemély , szerintem :D

lefttruth 2011.01.21. 11:04:14

@Nyuladék: Hát én a 20. TE MEG A 47. :)

Lehet kimenni a kertbe!

Szirénke 2011.01.21. 11:04:15

@Nyuladék: én írtalak bele most. Hogy jól érezd magad
@Holabög Rém: nem én csináltam, az én érdemem csak a ctrl C ctrl V

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:04:41

Hogyvolt adatlap (kötelező):
Avatar: valami csoda folytán elsőre sikerült
Haja: nem
Kedvenc színe nem
Magasság:170
Diplomák száma:1
Neme(k):n
Angol (geci szót tudja/nem tudja):először azt hittem tudom, de nem, majd igen...
Trágárság: csak ha anyukám nem hallja
Orgazmusok (1)igen
Hangosan szexel e? ha panelban lakunk éppen mindenképp
(Ha az előző válasz nem, akkor a szomszéd?)
Mit képvisel:már nem is tudom
Témakör (kiegyezés MMKK
A pömpölője/vaginája: FÚJJJJ
Szereti-e Ön, ha sáros csizmával átmásznak a fején?
34-es cipőméretig, még nem öltem érte
Kellesz venni szemüveget mán, mer vérszem leszek itt hv-on
Látott-e már pömpölőt? igen
Ha igen, akkor megfogta-e? csak csukott szemmel

haruka 2011.01.21. 11:04:43

@natoth: jól nyomja a gyerek a Metallicára! édes bongyori! :)

lefttruth 2011.01.21. 11:04:44

@viola narvilly: Csak a tányérokból meg a mosogatóból gondoltam :)

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:09:00

különben jó reggelt mindenkinek!
DHSZ kiesett okostojás norbi mondta tegnap, hogy gigi-jerzy csinálta a durva hárombetűs szót

Nyuladék 2011.01.21. 11:09:33

@christaylor: A HV-ért bármit, véremet is adnám értetek :D
Mellesleg utálok tájékozatlan lenni. Ha lelépek valamikor, mindig visszaolvasok, mert baromira zavar, ha nem vágom, hogy éppen ki kivel van és miről van szó. Tegnap mindenkiről sok-sok dolog kiderült, nem kockáztathatom meg, hogy lemaradjak az infókról :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 11:10:08

@Szirénke: Úrist'N Hajnit tényleg kétszer raktam bele. :)

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:11:53

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: értékelem, hogy legalább középosztály lettem

christaylor 2011.01.21. 11:12:22

@Nyuladék: igen, a tegnapi az egy fontos nap volt, meg a ma reggel. Kiderült milyen értékekkel is bírunk. :)

Én is szeretném bepótolni a lemaradásom sokszor, de mikor meglátom mennyit termelt itt banda, míg odavoltam, hát csak legyintek, hogy akkor inkább nem. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 11:12:37

@christaylor: hallodhülyevagy? kész van már a linzer?

@viola narvilly: @kovácszsuzsi: legalább Zsuzsi alátámasztotta a DHSZ-rövidítést, nem érzem úgy, hogy csak hallucináltam ez éjjel :)

christaylor 2011.01.21. 11:13:40

@kovácszsuzsi: vigyázzá', csúszhatsz te még lejjebb is, én is az elején voltam valahol, olyan 11. helyen kb, aztán most már hol tartok! Itt bárkiből lehet szolga! :)

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:15:48

@christaylor: hú akkor ki kell dolgoznom egy taktikát.

vörös áfonya 2011.01.21. 11:16:47

@kovácszsuzsi:

Szerintem dobjatok fel egy pénzérmét és megtudhatjátok,hogy ki áll hozzátok a legtávolabb.

christaylor 2011.01.21. 11:17:41

@canzone: nincs, és nem is lesz, míg nem hallok fejenként két szavalatot. Vagy döntsétek el művelcségi vetélkedővel, hogy ki kaphat belőle hamarabb. natothot kell legyőznöd.

btw, nemrég raktam be a hűtőbe pihenni a tésztát, délutánra lesz kész. úgyis szólok. téged hagynálak ki? igaz, hogy tegnap itt enyelegtél hannibállal, miután elmentem, de kedves ember vagyok, vannak értékeim, ezért elfelejtem, amit olvastam. :)

Nyuladék 2011.01.21. 11:18:40

Ha Hajni kétszer volt benne, akkor nem is a 47., hanem a 46. vagyok.
Arra jöttem rá, hogy itt ezer fokon kell égni, hogy ki tudjam vívni a helyem a hierarchiában. Nem is utolsónak jöttem be, próbáltam nyitni (persze zárt falak...) és értékeim is vannak, mégsem szeret senki. Mostantól másképp lesznek a dolgok, kiállok majd magamért!

christaylor 2011.01.21. 11:18:46

@kovácszsuzsi: igen, olyat lehetőleg, amivel előrébb is kerülhetsz akár. szerintem, ha többször állsz ki így magadért, akkor megoldható a dolog.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 11:19:18

@Nyuladék:
jóvanmán, itt van ni.
neccharisnyás útonálló n
mme chauchat n
lanois f
flanker f
trevlovics f
kovácszsuzsi n
szédült nőszemély n
bévé n
hannibal f
canzone n
szirénke n
vörös áfonya n
csudri82 f
artdark f
rókatojás f
tomoceusz f
iinside f
gidabiga n
christaylor n
holabög rém f
hajni n
mama ottmarad n
sheeva n
natoth n
Pithon n
szürkefarkas f
trollszpré n
viola n
nida n
van-e szándék f
haruka n
gibson f
lófő f
Augur n
Hajni n
Jimbo75 f
dex.ion f
Rigghead f
rabia n
Lotyó Bridzsida n
redhaven f
tgrs n
King of Shadows f
Kekec1 n
zoxó n
Friedmann Juci n
Lenke néni n
Flood f
Nyuladék n

A HV demográfiai/szexológiai felmérés eredménye:

haj - jellemzően jó vagy rossz
kedvenc szín: nagy a szórás
hangosan csináljuk, megfogjuk, de csak csipkekesztyűben, a szomszédaink nemi élete jellemzően jó, széles az általunk képviselt értékek spektruma. közülün páran szeretik, ha különböző cipőtípusokkal átmennek a fejünkön. itt több féle perverzióra derült fény: vannak, akik csak éjjel 3 előtt, vannak, akik csak sáros cipővel, vannak, akik csak 34-esnél kisebb cipővel tudják ezt elképzelni.
Orgazmuskészségünk jellemzően jó, bár volt,aki csak néha tud, de Pistinek akkor is majdnem jó lett.
Angolul sokan tudunk, káromkodni pedig csak a nyugiszobában szoktunk, vagy bekamerázatlan helyeken, mert akkor anyukánk nem hallja.
Avatarunk van, de nem magától, és nem animált.
Nemünket tekintve pedig többé kevésbé diplomás, hús/vér magasságú emberek vagyunk.

Tordason handoutokkal kiegészített Pávör Pojntos prezentáció formájában megtekinthetitek az anyagot, utána pedig 50 évre titkosítjuk.

natoth 2011.01.21. 11:20:27

@christaylor:
ó basszus, most ezt azért, mert tudod, hogy nem vagyok művelt :(
canzone-nal (-val?) meg nem versengek, mert ő a húgom és akár linzer, akár csikágó, nekünk dupla esélyünk van ám

Nyuladék 2011.01.21. 11:20:43

@christaylor: Köszönöm az ötletet. Egy ideje azon agyalok, hogy mit kéne sütni majd a jövőheti családi partyra. A linzer tökéletes választás lesz. .)

Szaffi B. 2011.01.21. 11:20:57

Hé, mit kell kitölteni? Az én értékeim nem számítanak, napi 8-9x sem?

lefttruth 2011.01.21. 11:20:58

@Nyuladék: Én pl kábé utolsónak jöttem be, de Csinálom, csinálom!. Ezért is lehetek a 20.

christaylor 2011.01.21. 11:23:48

@natoth: de amikor én ezt mondtam, akkor még nem tudtam, hogy nem vagy művelt.
de az nem fair, ha ketten vagytok, mert akkor dupla eséllyel faljátok fel a sütit. :)

@Nyuladék: ó, hát igazán nincs mit! ezért már megérte ma hogyvoltozni. :)

natoth 2011.01.21. 11:24:04

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
:) köszi az öf.-t, most már boldog kielégüléssel megyek napi teendőim után.
délután majd benézek, linzert hagyjatok, Hajnit csókoltatom

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:24:15

@christaylor: nekem csak az fáj, hogy flanker előttem van. szövetségeseket kell találnom, máshogy nem lesz jó

Nyuladék 2011.01.21. 11:24:26

@Holabög Rém: Óbazz, lehet, hogy tőled kéne leckéket vennem, mert mihelyt megjelent szédült nőci és beleírt a táblázatába, rögtön 2 hellyel hátrébb kerültem. Elém írta be Lenke nénit és floodot..
Nem megy ez nekem, franc ezekbe a zárt falakba.

Hannibal22 2011.01.21. 11:24:28

@Trollszpré: Hogyvolt adatlap (kötelező):
Avatar: van/nincs/nem tudja beállítani az életbe se
Haja: jó/nem
Kedvenc színe szürke/nem
Magasság:
Diplomák száma:
Neme(k):
Angol (geci szót tudja/nem tudja):
Trágárság: igen/igen
Orgazmusok (1)igen (2)nem (3)én nem, de a Pista majdnem (a megfelelő rész aláhúzandó)
Hangosan szexel e? igen/nem/csak orgazmuskor
(Ha az előző válasz nem, akkor a szomszéd?)
Mit képvisel:
Témakör (kiegyezés, szavalás, cromwell, vesztfáliai)
A pömpölője/vaginája: Hús/Vér
Szereti-e Ön, ha sáros csizmával átmásznak a fején?
igen/nem/csak nem sárossal/csak ha márkás
Kellesz igen/nem
Látott-e már pömpölőt? igen/nem/filmen/graffitin/álmomban
Ha igen, akkor megfogta-e?

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 11:25:40

@kovácszsuzsi: igen:)
apropó középosztály... ha már arra jársz, hoznál nekem egy neszteát és egy pálinkát? köcce

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:26:21

Szandikánál én érettebb, kulturáltabb nő vagyok, nem beszélek trágárul-mondta ildi az origón

vörös áfonya 2011.01.21. 11:26:22

12.helyem szívesen átadom valakinek egy elnöki lakosztályért,helikopterért és 4 napos Zalakarosért.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 11:26:26

@Trollszpré: attól függ, hogy megfogod-e, és a szomszédaid nemi értéke milyen.

Nyuladék 2011.01.21. 11:27:14

Utánaszámoltam, 48...
Ha ennyire szarba se vesztek, akkor összepakolom a cuccomat, kiülök a garázs elé és hazamegyek. Hogy higgyek így magamban?!

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 11:27:28

@natoth: boldog kielégülés? hangos volt??:)

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:28:41

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: nesztea oké, de a pálinkát most főzöm a gázon. csak tudnám mitől ilyen büdös ez a sülő lekvár?!

christaylor 2011.01.21. 11:28:59

@Nyuladék: hülyevagyhallod! hát küldök át neked csomó receptet mélben, mit tudnÁk elképzelni egy partira (medencét, vastag csabát ing nélkül, koktélokat).

aggyad/agyjad/adjad (vagy hogy írják) meg a paramétereket és besegítek szívesen! :)

christaylor 2011.01.21. 11:29:43

@kovácszsuzsi: baszki, hogy ezt a nyomorult kulturáltságát mindig ki kell emelnie.

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:30:28

@Nyuladék: neked is ajánlom a kúrámat, canzone-nál bevált tegnap.
1. egyél valamit, főzök neked szívesen
2. DHSZ

Nyuladék 2011.01.21. 11:30:57

@christaylor: Háhá, úgy tűnik, hogy hasonló az ízlésünk :D
Van receptem bőven, csak ötlet nem volt, hogy melyiket süssem meg.
Viszont nagyon hálás vagyok, mert te vagy az egyetlen, aki nyitni próbál felém :D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 11:31:36

@Nyuladék:
Igen, én már arra is gondoltam, hogy akkor kiviszem magammal a ruszki válogatottat, ha ennyire nem látják, mit képviselek!

christaylor 2011.01.21. 11:32:09

@Nyuladék: hidd el meglesz ennek a böjtje, úgy kiszavaznak innen, mint a sicc!

Nyuladék 2011.01.21. 11:32:36

@kovácszsuzsi:
1.Az előbb nekiálltam ződségeket rágcsálni, de a nyulam kinézte a számból, úgyhogy tényleg kell keresnem valami más ehetőt.
2.A zuram nélkül nem az igazi :D

natoth 2011.01.21. 11:33:18

@Nyuladék:
én 24., úgyhogy sajnos azt kell mondjam, te állsz hozzám a legtávolabb. azért remélem nincs harag, én ezt csak egy intő jelnek szánom

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
nemtom, majd megkérdezem a szomszédot

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:33:22

@christaylor: "Sokan megismernek az utcán, szinte csak pozitívumokat kapok: aki intelligens, meglátja, hogy nem olyan nő vagyok, mint pár villalakó.-ezt is mondta. biztos, csak tordason mászkál az utcán

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 11:33:31

@Nyuladék: lehetne mellé egy kis pálinkát is, nem? házi főzésű, meggylekvárból, szabad tűzön? hm?

Szaffi B. 2011.01.21. 11:33:51

@hannibal22-73:
Hogyvolt adatlap (kötelező):
Avatar: van
Haja: nem
Kedvenc színe nem
Magasság: 174
Diplomák száma: 2
Neme(k): nem
Angol (geci szót tudja/nem tudja): az attól függ ki kérdezi, ha gibson, akkor igen
Trágárság: igen/igen
Orgazmusok: napi 8-9
Hangosan szexel e? csak ha a szomszéd itthon van
(Ha az előző válasz nem, akkor a szomszéd?) igen
Mit képvisel:
Témakör cromwell, de csak mert OliVÉR
A pömpölője/vaginája: Hús/Vér és húsvér
Szereti-e Ön, ha sáros csizmával átmásznak a fején?
csak ha márkás vagy tűsarkú
Kellesz igen/nem
Látott-e már pömpölőt? filmen
Ha igen, akkor megfogta-e? megpróbáltam, de megbaszott az áram

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 11:34:11

@christaylor: mondok én verset szívesen, nade pont a tesómmal akarsz megmérettetni? háthülyevagy? az oké, hogy lelkitársam vagy, de a vér nem válik vízzé, még a fos linzered miatt se lesz itt csikágó, vágod?

Nyuladék 2011.01.21. 11:34:15

@LadyCarambole: Neked is hálás vagyok, hogy nyitni próbálsz. Igyekeznem kell, mert ha így haladok, akkor még 21 napot se leszek a villába'
Te vigyed Lacit, haljon éhen a lusta banda! :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 11:35:00

@kovácszsuzsi: tegyél bele egy kis Naturaqoaát (valahogy így ejtette Dzsörzé)

Nyuladék 2011.01.21. 11:35:21

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: van itthon vagy 6-7 ízű gyümölcslekvárom, ha mindet összeöntöm, abból jó kis vegyigyümi jönne ki.... mármit akkor, ha teszek alá lábast vízzel, hogy majd legyen gőz

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 11:35:38

@kovácszsuzsi: baszki, csak ajánlottad a receptet, de elfelejtetted felírni, azóta is tiszta ideg vagyok, még magnézium sincs, faszomba

christaylor 2011.01.21. 11:35:47

@kovácszsuzsi: jaj, fogom a fejem!Tényleg legyen tordason a hv-s találkozó, legyen ő a díszvendég, má' komolyan kíváncsi vagyok rá.

Nyuladék 2011.01.21. 11:36:03

@christaylor: Emiatt parázok, pedig higgyétek el, hogy sokkal többet beszélek, mint Zsófi és nem is vagyok olyan kis hülye, mint ő (nagy hülye vagyok)

christaylor 2011.01.21. 11:36:44

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: de utána kitalálta, hogy inkább desztillált víz kellene bele. Én azt ajánlanám.

Szaffi B. 2011.01.21. 11:36:52

Ki kért receptet? Nekem van egy: pacccsssóó

Nyuladék 2011.01.21. 11:37:02

@natoth: nabazz, nem gondoltam, hogy így hirtelen rámkerül a jel! miért nem szóltatok, hogy már ma van a kiválasztás????

Nyuladék 2011.01.21. 11:38:14

irány az új poszthoz :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 11:38:17

@Nyuladék: addig én sütök egy kis rántott húst. valaki el tudja mondani az arányokat?
amúgy nekem ne főzzön senki, ki kérte rá?? tudok főzni, és szeretek is, mert az nekem szent! és akartam is, csak nem engedtek oda a többiek, így kimentem cigizni pár hétre.

christaylor 2011.01.21. 11:39:48

@canzone: tesó, nem tesó, itt szavalás lesz!! Megmutathatjátok, hogy milyen értékeket képviseltek!

Nyuladék 2011.01.21. 11:40:36

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: klopfolás és mosás nélküli hússzelet közepére egy kanál só, liszt nélküli panírozás és hideg olajban sütés, ilyen egyszerű

Holabög Rém 2011.01.21. 11:42:19

@Nyuladék: Ez nagyon undorító így! Kihagytad az ánkölbensz szószt, ujjal kotorgatva.

Nyuladék 2011.01.21. 11:55:00

@viola narvilly: megnéztem, nem semmi vagy :D

viola narvilly 2011.01.21. 11:57:57

@hannibal22-73: @Nyuladék:
Majdnem kiesett a szemem, mire végeztem :D
Na, folytassuk az újban :)

viola narvilly 2011.01.21. 12:06:38

@christaylor:
Sohatöbbé ekkora ökörségre nem vállalkozom :D

flanker 2011.01.22. 09:06:08

@haruka:
jaj, most kaptál ezért legalább +10 pontot nálam!
Hát persze, mert eddig biztos azt hitted, a Szondin lakom! :-) Most meg már érzed rajtam a farkas- és a medveszagot, a tigrisről nem is beszélve.
Na és mondd csak, miben fog ez a 10 pont nekem jelentkezni? Esetleg megunt és kidobandó Survivoraidat átadod nekem jótékonyságból? :-)
süti beállítások módosítása