Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X33

2011. január 17. 10:00 - Hódos Hajnalka

Béci ma porszívóval indítja a napot, anyázás helyett azonban unalmas képeket kapunk a reggeli cihelődésről, Zsófi fogat mos, Gigi edz, Laci szobabiciklizik. Anikó kicsit húzza Gigit a konyhában az éjszakai, nem egyértelmű zajokról, Gigi viháncolva visszautasítja, aztán jön Jerzsi és ölelgeti, mikénehavóna, te meztelenül. Gigi egyébként úgy döntött, miután megnézte Ildikó kisfilmjét, leveszi a zöld pólót és a párbajig eldönti, visszahúzza-e.Olivér a riportszobában panaszkodik arról, hogy Alekosszal már megvan köztük a távolság, de ez csak erősíti őt abban, hogy itt benn megállja a helyét mindenkk. Aztán Szandikával is kitárgyalja a történteket. Alekosz megint úgy viselkedett, ahogy megkértem, hogy sskk. Hát ez bitag, értékelhetetlen a számomra, és most, a mi négyesünk, aggódik Szandika. Ha az Alekosz kapja most a legtöbb jelet, engem visz ki párbajra! Tudod Olivér, ez fordult meg három perce ebben a kibaszott nagy tök fejembe, én nem mertem kimondani, de te most kimondtad!

A párbajozók feladatot kapnak, búcsúfilmet készítenek. Olivér Ildinek tényleg csupacsupajót kíván, próbáld meg még jobban élni az életedet! Alekosznak könnyű dolga van Évával, nekünk dolgunk van még egymással. Egy nyitott könyvet hagyok itt, amiben két lap van, az egyik te vagy, a másik én. Béci megköszöni Ildikónak ezt a felhőtlen, sok semmit, ááánem, jó volt minden, ami itt történt. Gigi útravalója Ildinek az, hogy ami a villában történik, nem az, aminek látszik és higgyen magában. Olivér a kicsi Évikének az üzeni, hogy a fináléban van a helye, aztán kilép a szaunából, gyerekek, ne üvöltsetek, mert kajakra nem tudjuk felvenni! Anikó egy lakonikus leszarommal nyugtázza a kérést. Alekosz azt tanácsolja Ildinek, hogy gondoljon mindig Tordasra! Ha meglátlak, az a szó jut eszembe, hogy Tordas! Hajrá Tordas! Szandika annyit mondana, hogy szerinte Ildi kinn fog maradni. Sürgősen keressél meg egy pszihológust és néha hagyd el Tordast, lépj ki. Gyere fel egy kicsit Budapestre, vásárolgassál, ne higgyél el mindenkinek mindent, keress egy pasit magadnak és légy önmagad. Éva gratulál Szandikának, hát ez nagy volt! Szandika vihog, hallod Alekosz, valójában azt akartam neki mondani, hogy köszönöm, hogy bebizonyítottad számomra, hogy nagy az Isten állatkertje és már ledöntötték a karámot. Igen, Szandi, ebből aztán nem túl jó műsor is született, ValóVilág a címe.

Buci nem szeretne Szandika szájára kerülni, aztán megnézhetjük, hogyan szegett szabályt Éva, amiért keményen meg fogják büntetni. Nem köszönthetik fel személyesen február elején, a szülinapján. Jerzsi Gigivel évődne a fürdőben, jó ez a ruha, de belép a Villa kápója, kész a beszéded? Jerzsi hebeg valamit, hogy majd izé és majd gondolkodik. Ildi nem érti, este nem gondolkodtál, most nem gondolkodik, hogy lesz ebből beszéd? Jerzsi gondolom, már bánja ezt az egészet, mint a kutya, aki hatot kölykezett, idegesen toporog a kertben, Oli odaszól, cigizz egyet, apám, az jót fog tenni! Hehe, jót fog tenni? Meg kell írnom a beszédemet, este leírtuk azokat a szavakat, amiknek szerepelni kell benne. Mik voltak azok, erkölcs, jószívű? Igen, igen, ezek. A kortesbeszédek főpróbáján a kéttagú zöld csapat lelkesedik, Ildi, bátorítja Jerzsit, hogy jó hangosan, Olivér benn röhög, kíváncsi vagyok, mit fog mondani, zárt falakba ütköztem, én egy jószívű, erkölcsös lány vagyok, próbáltam nyitni!

A párbaj előtt kitör a balhé, Ildikó odaszól Szandinak, fú, én már akkor tudtam, hogy rosszba’ leszünk, mikor kinn néztelek a tévébe’! Ezzel be is indítja rajta a gyújtást. Nem nyitottál felém! Szandika felcsattan, már megint kezdi! Szandika visszasivít, neki itt 13 emberrel sikerült jóba lennie, csak vele nem. De Szandika, mindenkivel nem lehet! Mindenkivel nem lehet! Nem is ismersz, úgy ítélsz meg, hogy nem tudsz rólam semmit! Asse tudod, mi a kedvenc színem! A szürke, ordít vissza Szandika! Úgy ítélkezel, hogy nem is ismersz! De ha nem is akarlak téged! De ez meg téged minősít (a többiek húúúznak) Már megint jössz az értékeiddel, pattan fel Szandi a kanapéról. De ki jött most ezzel? Az érték szó el sem hagyta a számat! Szandi kiront a kertbe, fú, mielőtt kimegy, úgy fejbebaszom egy paradicsommal! Ildikó, menj haza, ügess haza! Hát két szót nem tud összerakni, úgy be van képzelve néha, hogy magához se szólna! Benn Ildi még értetlenkedik, hogy Anikó és Gigi egyrészt megmondják neki, hogy kurvára unják már ezt az egészet, másrészt Szandi ilyen, ez az ő stílusa, így kell elfogadni, azt’ csá. Andris is üzen Ildikónak, többet kellett volna elárulni magadból, neked jobb, hogy kívülről nézed az eseményeket, mert itt nagyon kemény feltételek vannak.

Jerzsi ideges a párbaj közben, mint a nyugdíjas bicikliőr, törekedett arra, hogy a szöveg erősítse Ildit, de nagyon izgult, ő lámpalázas típus. Lassan nyomtad bazmeg. Pont az utolsó szó jogánt nem tudta elmondani, akkor mondd el, olvasd el most. Ildi neve nem kultúrbarbár, hanem Tomai Ildikó! Hát ez sokat segített volna, tényleg. Gombi kiakad, hogy Béci Évát mondta, mikor megkérdezték, kit vár vissza, Anikó nem, gyere, gyere te lila csődör! Rafinált, mondja Lacinak. Taktikából? Gombi nem válaszol Lacinak csak jelentőségteljesen megrebbenti a szempilláit. Bécinek több oka van, hogy ezt mondta, Éva egyrészt gyökeresen megváltozott két hete, másrészt nagyon megfogta őt az apukájával való kapcsolata, ezért döntött úgy, hogy Éva nevét mondja. Az Odú Klánja az ajtó előtt toporog, most képzeld el, hogy kinyílik az ajtó és belép az Ildikó! Mit csinálnánk? Jézusom, ebbe bele se gondoljunk, rémüldözik Alekosz. Ha az Ildi jön vissza, innentől kezdve a medencében lakok, sipít Szandimandi. Meg is iszom a konyakomat, apukám. Aztán nyílik az ajtó, itt vagyok, ordít Éva, a többit tudjátok. Szandika Olivérnek bevallja, kurvára sokallja ezt a szavazatot Ildire. Te figyelj, ha az Ildi ennyi szavazatot kapott, én a Gigi ellen nem fogok visszajönni! Most ezt nem értem, de sokkal jobban lefoglal, hogy megfejtsem, milyen geometriai alakzatot ábrázol Szandika szemöldöke, ami most tűnt fel igazán, a copfjával már megbarátkoztam.

Olivér kizökkenti Alekoszt abból amiben volt, te egy nőnek a lelki társa a szerelme! Mintha vele kapcsolatban lenne egy ilyen út is. Alekosz szerint Évának még nem volt olyan, mikor őt igazán szerették, látták, érezték. Olivér a riportszobában bevallja, ha ő a stúdióban ült volna, és a szerelme azt mondja xy férfira, hogy az a lelki társa, ő felállt volna és elmegy. Biztos földhöz baszta volna még az ananászt is. Éva Alekosz ölében ül és suttog a fülébe, nagyon szeretlek, nagyonnagyonnagyonnagyon. Később indulnak aludni, vonuljunk be úgy, mint a győztesek! Várjál, írjunk le egy kört! Így, így sétálnánk, így fognám a kezed. Azt mondom neked, esténként jöjjünk ide ki a fűre és sétáljunk kézen fogva, mintha a Duna-parton lennénk. Jól van, drágám. Halkan vinnyogok kínomban, Éva trottyos kis gatyijának látványa tovább fokozza szenvedéseim. Úgy is megyek, ha nem rángatsz. Tudom, tudom. Ez a lépés…mindig tudom, ha te jössz be a szobába. Én is mindig felismerlek. Hát Alekoszt nem is nehéz, az erjedt alkohol gőze-bűze miatt, Éva meg olyan nikotinszaggal van átitatva, mint egy jobb resti. A győztesek bevonulnak a hálószobába és sajnos nem lépnek rá senkire, nem esnek keresztül senkin, akkor lett volna valami jó is a mai összefoglalóban.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Mindent értetek teszek. Csak ti azt még nem tudjátok, nem tudtok semmit! Ezért mától, többek kérésére a Villalakók és a műsorvezetők szavai, párbeszédei dőlt betűvel szerepelnek a posztban. Jó lesz ez így, örültök? 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.18. 00:59:19

Láttátok ezt a mostanit? Beakadt az online!!! LOL
Négyszer egymás után adták le ugyanazt a pár másodpercet... :O

flanker 2011.01.18. 01:08:03

@King of Shadows:
Ja, érdekes kis glitch...
Aztán meg az üzenetet nem engedik felolvasni.
Baromállatok.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.18. 01:48:10

@flanker: Nekem tök úgy nézett ki, mintha előre felvett anyagot játszanának be, mert egy élő adás nem tud ilyet produkálni. Legalábbis szerintem...

flanker 2011.01.18. 02:34:19

@King of Shadows:
Egyértelmű.
Ezért is adtam a jelzőt...
Már eddig is akartam írni egy levelet nekik (tegnap a többieket is buzdítgattam egy közös, nagy, szervezett akcióra, eredménytelenül), de eztán fogok is.

Viszont utána érdekes volt az Oli-Alek beszélgetés.
Semmi világrengető, semmi új, de érdekes.

lamb79 2011.01.18. 02:37:50

most hogy láttam az éva féle féltékenységi kirohanást, biztos vagyok benne hogy ez a rész elore meg volt írva nekik. az éván lehet látni hogy már majdnem elrohogi magát. a furdoszobában pedig az alekosz "mellé" néz, szerintem ott kapta az instrukcióit vagy esetleg olvasott fel valamit.

javaslatot tennék az itt kommentelok számára: egy adás után próbáljuk meg kitalálni hogy melyik jelenet (esemény) kamu és melyik valós :P

(az alekoszból szerintem stand-up "muvész" lesz hosszútávon, de csak rovidtávon lesz igazán sikeres:)

a gigi-féle elszólást pedig tobbféle módon is lehetne értelmezni, de a gyors lekapcsolás miatt egyértelmu számomra az hogy az is egy megrendezett rész volt csak gigike kokeményen elkurta az improvizációt. esetleg említhetném még az alekosz-laci féle székborítós jelenetet is. de idáig mindennek a teteje ez a szállodázós akció volt- ennyire fake dolgot még egy rtl kaliberu fostalicska tv-adó is csak ritkán képes osszehozni :P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.18. 03:40:51

@Ancilla: Nekem nem annyira. Szerintem egyszerűen lusta és rendetlen. Ő nem is akart hazamenni, mert jól érzi magát abban a kuplerájban, ehhez viszont az kell, hogy elkerülje a többiek figyelmét a kiválasztásnál, illetve a kihívásnál (mivel itt főleg konfliktusok miatt küldik ki a párbajozókat).

Szerintem Alek azért (is) kezdett most kötözködni vele, hogy meg tudja majd indokolni, miért őt hívja ki párbajra. Esetleg azért is, hogy Zsófi is őt jelölje, így elkerülve azt, hogy olyan valakit hívjon ki, aki nem is tett rá jelet.

Harmadsorban meg azért, hogy biztosan megússza az esetleges párbajt Gigivel...

mama ottmarad 2011.01.18. 09:27:39

@Kekec1: ez jóó:)))
remélem, ezt olvassák retekék is.

forexfelix 2011.01.18. 09:30:10

Nem kell itt közvetlenül az SMS számokat átírkálni, elég ha bevetik a jó öreg propaganda fegyvert. A tömegpszichológia nagyon jól kiszámíthatóan működik. Pl. Itt volt Ildi kiszavazása. A csatorna úgy döntött ÉVA marad benn, valószínűleg mert nézhetőbb. Innen kezdve, megindult a propaganda. A szavazás estélyén a Fókuszban (visszanézhető valahol biztosan) például kimondottan lúzernek nevezték Ildit, na most ki az aki nem a nyertesnek körülírt csoport mellé áll?, ki azonosul egy lúzerrel?. Ha aztán nem úgy alakul a szavazás, gondolom az elején még nem volt nagy különbség a kettő között, mindjárt nem is mutatták az állást "technikai okok miatt". Stb.stb. Van eszköztáruk, ki van ezt találva hogyan csinálják.

mama ottmarad 2011.01.18. 09:32:00

Különben meg a tegnapi összefoglaló mindent alulmúlt, a kettesben eltöltött luxuséjszaka végigvideózásától az Éva szivatásának megrendezéséig. Butaildi jól elszólta magát délután, így aztán már ismerhetjük a munkamódszert. De ha már megrendezik, (az se lenne baj) miért nem tudják hitelesebben csinálni?
Egyedül Balázs röhögőgörcse volt hiteles, ha igazi volt, ha nem.

forexfelix 2011.01.18. 09:34:14

@King of Shadows:
Szerintem is Alek kitervelte hogy Zsófit viszi, és léprecsalta, az meg ahogy szeret igazodni, meglovagolja az "Utálom Alekoszt" hullámot,Ő is ráteszi a jelét, de mikor majd Alek meg Őt viszi ki, rádöbben mit tett. De akkor már valószínűleg késő. Tippem: ALEK vs Zsófi a következő párbaj.

mama ottmarad 2011.01.18. 09:44:17

@lamb79: már azt hittem, csak én képzelődöm. Az Éva először tényleg bevette, de aztán mikor visszamegy a fürdőbe, és a másik kettőt rajtakapja a röhögésen, kapcsol, és megpróbál játszani. Csak nem hiteles, mert a műbalhéban "szimpatizál". Amikor élesben raplis, eltorzul a feje, és olyan undok arckifejezést ölt, hogy simán fejbe tudnám dobni egy naranccsal.

Szirénke 2011.01.18. 09:46:29

Gigi az előbb pakolt a hűtőbe, és vki kérdezte, hogy kié ez a tál? Gigi: sztem a MIENKÉ. paraszt...

bévé 2011.01.18. 09:51:16

és jééé... Zsófi fémtálból (fazék?) zabál villával.

rianna 2011.01.18. 09:51:43

Zsófi megint eszik, lábasból. A villában vajon nincs tányér? :)

Szirénke 2011.01.18. 09:54:49

@rianna: Megdöglött a bogár? nem lehet, hogy csak téli álmot alszik? majd keresztet vet. OMG

rianna 2011.01.18. 09:57:14

@Szirénke:

:D

ez az alekosz mennyit tollászkodik

rianna 2011.01.18. 10:04:23

Én csak arra lennék kiváncsi, hogy:

1.Zsófi csak magának főz?
2. megeszi a maradékot mások után?
3. Eszik a kajából és nem bánja, hogy más is enne utána?

gibson 2011.01.18. 10:05:35

@flanker: "Már eddig is akartam írni egy levelet nekik (tegnap a többieket is buzdítgattam egy közös, nagy, szervezett akcióra, eredménytelenül), de eztán fogok is." Erre már én is gondoltam (a tegnapi buzdítós részt nem olvastam, mióta ezer felett van a kommentek száma minden nap, nem olvasom végig az összeset) - de valami nyílt fórumon kéne számon kérni őket, nyílt levélben, ahol biztosan válaszolnak, facebook-oldalon, vagy ilyesmi.

mama ottmarad 2011.01.18. 10:06:23

@Szirénke: nahát, milyen álságos! Meg nem akadályozta egy élőlény kollektív elpusztítását, de mikor az bevégezte, keresztet vet. Miközben megint lábasból kanalazgat, a konyhában, nagykabátban.

Bezzeg elkapták a képet, mikor Jerzsi fürdeni készült! Irigyek.

A nappaliból 10 óra előtt pár másodperccel, hangfoszlányokat kaptam el: "tizenhét éves... beengedik...."
hm., ezt honnan tudják?

gibson 2011.01.18. 10:06:25

@rianna: Zsófi undorító. Pont.

gibson 2011.01.18. 10:07:38

@mama ottmarad: "Butaildi jól elszólta magát délután"
Mit mondott?

prolibusz 2011.01.18. 10:08:42

Rájöttem, hogy Zsófi csámcsogásánál jelen pillanatban nem idegesít jobban semmi

jörgömös 2011.01.18. 10:09:10

@mama ottmarad: onnan hogy kamu az egész "el vagyunk zárva a külvilágtól" duma

bévé 2011.01.18. 10:11:30

@hannibal22-73:
bévé 2011.01.17. 22:56:12
gyerekek, ma nem lesz levél, mert nem vagyok egyedül - bucisan kikacsint-, ha értitek, mire gondolok.
de holnap meló közben megszülöm, vagy legyen Szabó Zsófia a nevem.

mama ottmarad 2011.01.18. 10:22:55

@gibson: buzgón hagsúlyozta, hogy ő bezzeg milyen jól állt a feladatokhoz, eközben négyszer elmondta ennek bizonyítására, hogy a lábmasszázs is titkos feladat volt. Nektek fogalmatok sincs, mennyi titkos feladatom volt, mondta fő érvként , annak a kis barnítókrémmel lekezelt hadarógépnek, aki az egyetlen behívható Éva-fan. (A faterján kívül.)

rianna 2011.01.18. 10:24:44

@gibson:

jó, ez így van, de a többieket hogyhogy nem zavarja ez a lábasból evés

gibson 2011.01.18. 10:30:18

@mama ottmarad: jaaa, gondoltam, hát az nem igazán volt "titkos" küldetés, azt már aznap elmondta, amikor a lábmasszázs-tanfolyamot csinálta.
"Nektek fogalmatok sincs, mennyi titkos feladatom volt" - hát ezen a lábmasszázs-dolgon kívül semmi más értékelhető, érzékelhető dolgot nem csinált odabent, valljuk be azért... :)
Amúgy önmagában azzal a ténnyel, hogy a szereplők "titkos" missziókat teljesítenek, amiket titokban mondanak nekik a villában, még nem lenne baj szerintem. Csak kéne mellé a non-stop online adás is.

mama ottmarad 2011.01.18. 10:32:16

@rianna: szerintem ő ildikettő. Nem is vesznek róla tudomást, csak ha valakihez ő szól hozzá, de közben leginkább rá se néznek. Tegnap rendes Béci ugyan beszélgetett vele, hogy milyen hosszú volt a haja, mielőtt rávarrtak? (Sztem erre kár volt pazarolni.)Akkor is végig csámcsogott. A lányok se keresik a társaságát, ő szokott odamenni, testi közelséget létrehozni. Olyan csecsemő, lehet, még nincsen elválasztva?

gibson 2011.01.18. 10:33:28

@rianna: szerintem őket is zavarja. Az egyik online adásban a Gigi és a Laci beszélgettek, ez a kis undormány meg odaült melléjük azzal a kib*szott nagy teásbögrével, a filter kilógatva belőle, és - két kézre fogva persze - elkezdi hangosan szürcsölni. Laci egyszer, Gigi kétszer szólt rá (utóbbi egyébként a szörcsög szót használta). Ennek ellenére szürcsölt tovább. Mintha meg se hallotta volna.

mama ottmarad 2011.01.18. 10:35:32

@gibson: és, minimum olyan jól kellene megoldani a titkos feladatokat, mint Alek. Nála is kilóg néha a lóláb, de messze a leghitelesebben alakít. Talán mert a szerep önéletrajzi elemeket tartalmaz. :)

rianna 2011.01.18. 10:36:44

@mama ottmarad:
pontosan, le is írtam tegnap vmi ilyesmit. Alkeszosz észre is vette a lehetőséget, és kipécézte, mint következő "mindenki egyet utál" célszemélyt.
Bár, ahogy mondod, az alapanyag adott volt:)

bévé 2011.01.18. 10:39:04

@hannibal22-73:
bévé 2011.01.17. 22:56:12
gyerekek, ma nem lesz levél, mert nem vagyok egyedül - bucisan kikacsint-, ha értitek, mire gondolok.
de holnap meló közben megszülöm, vagy legyen Szabó Zsófia a nevem.

bévé 2011.01.18. 10:41:40

@gibson: Lily még az Amerikai pitében.

Hannibal22 2011.01.18. 10:50:35

@bévé: Nyomjon! Egyébként most dicsekszel a tegnapi éjszakáddal?:)

gibson 2011.01.18. 10:52:29

@hannibal22-73: akkor nem csak nekem volt gyanús, hogy már harmadszor írja be, hogy tegnap nem volt egyedül? :)))

Hannibal22 2011.01.18. 10:58:34

@gibson: Mer' a bévéke mindent megkap,érted! Hát ki ő?? Pedig nem is szerelmesek,látom én! Ezek után tudod kit érdekel a szülinapom? LE-SZA-ROM!

prolibusz 2011.01.18. 11:00:42

követelem vissza a -jól sikerült- 4x34-et azonnal

Szirénke 2011.01.18. 11:03:30

@mama ottmarad: Mi ez a 17 éves, beengedik- dolog? lemaradtam...

gibson 2011.01.18. 11:04:32

@hannibal22-73: tudod, mi ez? Álszerelem! Látom én, meg is mondom a szemébe, ha kell! :)

Hannibal22 2011.01.18. 11:08:23

@gibson: Tudom,te őszinte,értékes ember vagy.Amikor ellopta a téged illető 1000.kommentet akkor is kiálltál magadért.Ezt szimpatizálom!Igazi karakter vagy,soha nem rakom rád a jelet,soha!

jörgömös 2011.01.18. 11:09:23

@gibson: pedig van :) nem te voltál az "első2 ?

Lanois 2011.01.18. 11:09:30

@gibson:

Meddig tart bévé szerelme. Szavazzunk!

1. A holnapi hv-ig
2. Az uccsó hv-ig.
3. El se kezdődött.
4. Örökké.

gibson 2011.01.18. 11:10:10

@hannibal22-73: ilyen szeretet még soha nem éreztem! Nem is kell a főnyeremény, már mindent megkaptam, amiért jöttem! Köszönöm!

gibson 2011.01.18. 11:11:00

@jörgömös: de, de azóta itt nálam random elmegy-visszajön.

gibson 2011.01.18. 11:12:57

@Lanois: a hármas! Csak villantani akart szerintem. De itt a való világban ennél több kell. Csak ő még nem tudja. Nem tud semmit!

Hódos Hajnalka 2011.01.18. 11:13:24

Nem véletlenül "tűnt" el, kérem a türelmeteket, köszönöm.

Lanois 2011.01.18. 11:19:46

@gibson: Bizony. Ezt a lányt egész életében csak kihasználták, megdugták és eldobták. Szerintem neki egy olyan valakire lenne szüksége, aki fel tudná emelni egy olyan dimenzióba, egy olyan gazdag érzelemvilágba, amiről még nem is tud.

Szaffi B. 2011.01.18. 11:22:47

@basaja:
Örvény:
www.youtube.com/watch?v=gaTgFTzmt80

Köszi aki felhozta, kb tíz éve magyarázom a férjemnek, és nem tudtam a címét, és áááááááá iszonyú volt az a sorozat annyi idősen, mindig titokban néztük a tesómmal...

viola narvilly 2011.01.18. 11:30:15

Akkor ezek szerint nem hallucináltam a 34-est.

viola narvilly 2011.01.18. 11:32:59

@Trollszpré:
Tejóisten, ez valami borzongást hozott ki belőlem.
Tuti, hogy láttam belőle anno valamit, de nem emlékszem. Csak az az érzés, amit most ez a pár perc kihozott...

Lanois 2011.01.18. 11:35:47

@viola narvilly: Menj be a nyugiszobába kicsit.:)

gibson 2011.01.18. 11:36:46

@Trollszpré: you're welcome! :)
(Nekem az Időlabirintus volt hasonló fless tegnap este, tizenöt éve nem bírok rájönni, mi volt a címe, erre tegnap valaki belinkeli)

viola narvilly 2011.01.18. 11:37:34

@Lanois:
Hülyevagy? Egyedül? Félni fogok.

viola narvilly 2011.01.18. 11:43:33

Ezek a rohadt porcelánbabák. Ezer éve nem tudtam rájönni, hogy miért rémlenek nekem állandóan.

Lanois 2011.01.18. 11:44:15

@viola narvilly: Akkor szólok a villanővérnek, hogy adjanak be egy altatót. Nem. Kettőt.

bévé 2011.01.18. 11:50:06

@hannibal22-73: nem. :) csak akkor más dolgokkal foglalkozom, na. :) amúgy most meg arcüreggyulladással fekszem itthon, ha picit jobban leszek, megírom azt kurva levelet.

bévé 2011.01.18. 11:53:01

@Szirénke: gondolom, megkapták a West-Balkános hírt.

Szaffi B. 2011.01.18. 12:03:39

@viola narvilly: Undorítóak. Nekem a festmény rémlett, és már agresszíven magyaráztam a férjemnek: nem igaz hogy nem emlékszel, egy ilyen hááááz, meg festmény, meg babáááááááák, nem emlééékszel???? És nem emlékezett, majd ha ma mazajön lesokkolom ezzel a trélerszerűséggel. hehe.

viola narvilly 2011.01.18. 12:04:10

@Trollszpré:
Komolyan évek óta gondolkodom, hogy mi a franc filmben láttam ezeket a rohadt porcelánbabákat. Hát ebben.

Szaffi B. 2011.01.18. 12:04:20

Jav: már-már ildikói agresszivitással magyaráztam...

iinside 2011.01.18. 12:04:37

Sziasztok! Csak nekem tűnt végtelenül műnek a tegnap esti Gigi-Erzsi "áloméjszaka"-ról szóló összefoglaló? Az meg a legalja, hogy két részre szedve adják le...

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:05:27

Most mivan a vv4x43-es összefoggal meg a kommentekkel? No komment...

Szaffi B. 2011.01.18. 12:05:32

@viola narvilly: Egyik nagynéném gyűjti a porcelánbabákat. Mikor megláttam őket, a néma sikoly az agyamban elviselhetetlen volt.

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:06:21

@Mme Chauchat: ...vv4x34-gyel, persze, csak összezavarodtam mint Jerzy a jacuzziban.

gibson 2011.01.18. 12:06:44

@Mme Chauchat: az csak kilenc nap múlva lesz esedékes!

viola narvilly 2011.01.18. 12:08:26

@Trollszpré:
Jó, hogy időnként így a net segítségével visszajönnek dolgok.
Most, hogy kerestem ezt az örvényt, találtam egy fórumot, ahol végre valaki azt is leírta, hogy mi volt az a film, amiből csak arra emlékeztem, hogy a padlón keresztül tüntetik el, aki nemkívánatos, és hogy mintha valami németes (nácis) film lett volna. Hát a halál archívuma.

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:10:13

@gibson: Kilenc hónap múlva, ó...hát persze. De asse Gigi-Jerzy frigyből fog születni...

Szaffi B. 2011.01.18. 12:11:12

Majkára emlékeztek? Űrkislány volt (csehszlovák?), és tőle is sikogattam legbelül.

viola narvilly 2011.01.18. 12:11:41

@Trollszpré:
Eh. Nem akarok porcelánbabát.

Szirénke 2011.01.18. 12:12:45

@iinside: Nekem az egész annyira műanyag. Erzsi olyan sötét, hogy a negró világít a szájában, Gigike szintén, csak ő még visít is hozzá, a fennmaradó időben meg bombázóságáról meggyőződve illegeti magát. Amúgy meg nulla vonzódás van köztük, ennyi romantikát még egy svábbogárral is tudnék imitálni..

Lanois 2011.01.18. 12:19:28

@viola narvilly: Hülye vagy? Arra én is emlékszem!!!

iinside 2011.01.18. 12:20:54

@Szirénke: ennek több oka is lehet, egyrészt ott vannak a kamerák, másrészt meg ne felejtsük el, hogy - és ez tegnap esett le mikor a Zsófi benyögte, hogy ő 19 éves - ezek szinte gyerekek.
És akkor itt kérek elnézést a húszas éveik elején járó fórumozóktól, jómagam is kikértem volna magamnak ha valaki húszon egy-két évesen legyerekez, de most visszanézve látom csak, hogy mennyire zöld voltam akkor.

viola narvilly 2011.01.18. 12:24:26

@Lanois:
Valamiért abból is leginkább a félelem maradt meg.

Ma olvastam vissza a tegnapi estéteket, abban írta rianna az óvakodj a törpétől-t. Na, mikor felnőtt fejjel újra láttam, már röhögtem gyerekkori önmagamon... mikor gyerekként láttam, évekig hajnalban keltem, mert képtelen voltam sötétítőfüggönnyel aludni. Ne kérdezd, miért.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 12:36:02

@Rókatojás: Ez HA-TAL-MAAAAS!!!!!!!!!
Tüncikének ezt kellett volna tegnap felolvasni.

Lanois 2011.01.18. 12:39:52

@neccharisnyás útonálló: Sajnos a nyereményedet nem fogod megkapni. Remélem azért nincs hari.

Lanois 2011.01.18. 12:42:27

@viola narvilly: Durvus.:)
Na akkor nézd meg a Paranormális aktivitást.

Szirénke 2011.01.18. 12:43:14

@iinside: Igazad van részben, én most 31 évesen azt mondom, hogy 20 évesen gyerek voltam. De az 11 éve volt! A mai 20 évesek már mások. Gigike ahhoz nem volt gyerek, hogy alig 18-19 évesen az Erotika Parádén henteregjen, a leszbikus horror viseóját nem is említve?

rianna 2011.01.18. 13:36:05

@viola narvilly:
ezzel én is így voltam, felnőttként már vicces volt, de gyerekkoromban az thittem, vmi komoly thriller (bár a szó jelentését nem tudtam). Rettegve vártam haza a szüleimet :)

viola narvilly 2011.01.18. 14:19:31

@Lanois:
Jóvanna, bocs, nem tudtam.
A trailer óriási :)
Eszembe juttatja, mikor a hatodik érzékben mutatják a kisfiút, ahogy pisil, s mögötte a folyosón valaki elsuhan. Na, akkor ordítottam fel, hogy "bazdmeeeg". A mellettem ülő majdnem kiesett a székből, úgy megijesztettem :D

@rianna:
:))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.18. 14:22:45

@forexfelix: Szerintem is. Azután meg Szandál versus Gigi menet lesz.

Lanois 2011.01.18. 14:57:40

@viola narvilly: Különben átgondoltam, és lehet, hogy mégse kéne megnézned. Még a végén maradandó és végzetes változások állnának elő a pszihédben.:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.19. 20:29:48

Most nézem...
" Azok a költők hogy vannak? Ilyen Petőfi..."
Uh, gyerekek, hogy holnap mi lesz itt! :)))))
süti beállítások módosítása