Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X31

2011. január 15. 11:15 - Hódos Hajnalka

Szándékosan nem ülök kezdésre a tévé elé, így is hallom, mérhetetlen szeretettel és tisztelettel, lemondóan legyintek, úgy látszik, ez már így marad. Olivér borzalmasan kivan idegileg, soha nem találjátok ki, miért. Mert hiányzik neki a szerelme. Meg a családja, meg a kinn lévők. Ez feszültséget generál benne, huszonnégy órás letargiát eredményez, agresszív, ha belenéz a tükörbe, hányni tudna. Meg mintha négy gordonkás húzná a fülébe, egyszerűen felszívódtak az idegeim. Az Apocalyptica zenekar és rajongói nevében kikérem magamnak! Olivér idegesen járkál, aztán leül a hintára. Azon gondolkodom, hogy a picsába tudnám elérni, hogy rám tegyétek a jelet. A többiek némán néznek, én tudom a választ, legyél ezután is olyan hatalmas paraszt Olikám, mint eddig! Enikővel álmodom, érzem az illatát, és mikor felébredek, még mindig érzem, egy dolog tartja bennem a lelket, a szerelmemnek tett ígéretem. Itt vagyok 32 évesen, és nem tudom kordában tartani magam! Rettegek a tavasztól, hogy mi lesz, ha sütni fog a nap, és össze akarok bújni az asszonnyal. Hogy a többiek mit válaszolnak, nem tudom, mert felhívom a férjem és megígértetem vele, hogy sskk nem fog szerelmemnek szólítani, cserébe holnap kivasalok, még a csíkos, gyűrődős, szemét anyagú inget is, igen.

Alekosz és Éva egymás mellett fekszenek az ágyban, add a kezed. Ha te jössz vissza, ott fogunk várni az ajtóban. Hárman. Bele se gondolok, mi lenne, ha nem te jössz vissza. Nekem akkor egy hétig annyi, használhatatlan leszek. Közelebb fészkelődnek egymáshoz, Éva mosolyog, minden erőmmel azon leszek, hogy visszajöjjek. Jó. Hát ez már-már idilli, könnyek szöknek a szemembe. Olivér a jacuzziban ül, Gigivel beszélget arról, hogy bírják ki Jerzsivel, hogy nem csókolóznak? Nehéz, nagyon nehéz. Főleg, hogy állandóan látod, ahogy vetkőzik, Alekosz, hoznál nekem egy szénsavas ásványvizet? Alekosz, a szelektív süket pólóban bemászik Olivér mellé a vízbe, nem hozod? De, csak először megmártózom. De egy fasz gyerek vagy! Te hányszor kértél tőlem innivalót, fröcsköl bele Olivér Alekosz arcába. Na, pedig vigyázni akartam a sérómra! Most elmész? El, mert felidegesítettél!

Olivérnek elöntötte az agyát a trágya és elkezdett pipulni is. Elmenekültem a jacuzziból inkább. Még egy-két húzása van, nem azt mondom, hogy romlik köztünk a barátság, attól félek, tényleg van közöttük egy feszültség. Alekosz erre rá is tesz egy lapáttal, még mindig áztatja magát, odaszól Olivérnek, ha arra jársz, hozzál nekem egy neszteát! Hát ritka nagy köcsöggé váltál! Szívod a vérem. Én nem a te kelléked, a bábud vagyok, hanem a barátod, de tök egyoldalúvá kezd válni ez a barátság. Olivér, kezded elveszíteni a humorérzékedet! Tudod, mit mondok neked, amit az Éva mondott ki igazából, hogy csak azt tudjuk bántani, akit nagyon szeretünk! Ajaj, ezt kezd életfilozófiává válni, fussunk, szaladjunk, amíg nem késő! Alekosz szerint egyáltalán nem az üdítő volt az ok, hanem Olivér rossz, lehangolt állapota. De egyben tartja a barátját, ameddig tudja. Mondom, hogy darabolni fog előbb-utóbb, mondom! Míg Alekosz a riportszobában beszél a köztük feszülő ellentétről, Olivér Évának dühöng, ha elkezd kiömleni ez belőlem, a veled kapcsolatos párbeszédem egy tavaszi madárcsiripelés lesz!

Éva megijed, kiszalad Alekoszhoz, te, az Olivér olyan pipa, hallod, olyan pipa! Nem akarom, hogy összevesszetek. Puffog benn. Majd kipuffogja magát. Tudod mit mondott? Hogy a mi veszekedésünkhöz képest, ha ő kifakad, az már a túltúlcsúcs lesz! Azért ezt te sem akarod, tudod, milyen! Alekosz megnyugtatja Évát, Olivér nem fog kifakadni, mert köztük kialakult egy erős kötődés, ami megakadályozza ezt, ezt hívják barátságnak. Nem, nem ezt hívják, de itt a Villában egy összeakadó tekintet már tomboló, tébolyult szerelem, egy nem már parázsló vita és két idióta egymásra utaltsága a bezártság miatt már barátság.

Ma újra lehetőség van arra, hogy a lila és a zöld csapat megmérkőzzön egymással, a tét az éjszakai kényelem, csak a győztes csapat és a pártatlanok tölthetik az éjszakát a Villában. Az első feladat egy sorverseny, a játékosok egymás mögé, egy lécre állnak, a léceken levő hurkokba belelépve kell végighaladni a kerten, az győz, aki gyorsabb. A zöld csapatnak nagyon megy, hangosan jobbaljobboznak, a lila csapat esik-kel, röhögnek, a zöldek hatalmas fölénnyel nyernek. A második feladatnál két seprűnyelet kell mellmagasságban tartaniuk egymással szemben állva, nyújtott kézzel úgy, hogy csak a mutatóujjukat használhatják. A zöld csapat erősen kezd, figyelik a lilákat, Szandika, nyújtsd ki a kezed! Éva utasítgat, ne is nézzünk rájuk kurvára, ne is foglalkozzunk velük! Ezt a feladatot is a zöldek nyerik. Éva szerint az ő csapata humoros, nem mindig a győzelem a fontos, hanem az, hogy jól érezzék magukat. A harmadik feladat az éjszakai beosztásról szól, egy folyadékkal megtöltött borosüveget kell a fejükön tartani. Az a két játékos, aki először kiesik, a mosókonyhában, a második kettő a szaunában, a két utolsó a nyugiszobában alszik. Zsófi és Alekosz bírja legtovább tartani, Zsófi a verseny után nagylelkűen felajánlja másnak a helyét, nem, nem lehet variálni, nem adhatod át! De ő nem szeretne, mindjárt eret vág. Hát te szerencsétlen, miért nem ejtetted le szándékosan az üveget, istenem, ennyi béna kacsa egy rakáson!

A nyertes csapat tartson pizsama partit! A tagokat elnézve, elég lájtos parti lesz ez, senkinek nem kell attól tartani, hogy összehányják a falat és veszett orgiába torkollik a buli. Éva és Alekosz a kertből nézik a készülődést, szerinted mi is kaphatunk egy üveg bort? A lilák befészkelnek a szaunába, ahol fúj, de lábszag van. Az a nagy büdös helyzet, kezdi Olivér, hogy a szerencsétlen annyit tudott villantani, hogy elszavalt két verset meg salsalépéseket tanított. Szandika bólogat, mindig azzal jön, hogy ő milyen értékes ember. Ha annyira az, menjen be egy múzeumba, és becsültesse fel magát a faszomba! Benn őrjöngő hangulat és pezsgőbontás, kinn arról beszélgetnek, milyen jó fej a Gombi, be kéne venni a klánba. Szandika bekiabál, Ildi, használd ki az utolsó napodat a villában, aztán Alekoszt próbálják rávenni, álljon a pezsgőspohárral az ablak elé és köszöntse vele a bentieket, de ő nem akarja, mert kiveri a biztosítékot. Jön Olivér, kihoztam három tulipános poharat, úgy csinálunk, mintha eldugtunk volna egy pálinkát. Vizet töltenek, vigyorogva emelik a poharat, a bentiek csodálkoznak, mi van, van dugipálinkájuk? Kinn azon röhögnek, milyen erőltetett volt Gigi mosolya. Nézd, nézd, most arról dumál, hogy eldugtuk a pálinkát!

Béci az asztalnál kiosztja a zöld Törtetőt, Ildi, hát itt is kijött az a hülye éned! Hát itt, amikor a hülyeségmondás volt! És nem azért, mert részeg voltál, hanem azért, mert azt érezted, hogy fölényben vannak! Tudta a választ, te meg nem tudtad! A saját csapatodat sosem szabad degradálni. Gombi helyesel, és a másik, hogy álljanak ki a csapattársaid melletted, ha nem látják, hogy te turbó vagy? Ha azon múlna, én egyikőtöket sem várnám vissza, esküszöm, mondja Béci. Szandika kihallgatja ezt, és a mosókonyhában árulkodik, úgy ráálltak az Ildire bazmeg, olyan keményen ócsárolják, itt családias beszélgetés folyik, ezek meg úgy marják egymást, és ők csapattagok bazmeg! A mosókonyhába vendég érkezik, Dzsörzoá, egy üveg borral. Örülnek neki (Jerzsinek is), itt maradsz egy kicsit? Itt, koccintanak. Arra? Arra.

Miután Jerzsi távozik, gyorsan ki is tárgyalják a tomboló érzelmeket, olyan ez a kapcsolat, mintha nem is lenne. Szandi szerint úgy el fog laposodni, mint a szar, mert a Gigi mindig azt mondja, hogy ő nem akar szégyent hozni a családjára, de már ez is megjátszás, ez a ValóVilág, ez a neve, de akkor a való világban is megjátszás, ott sem húzod hónapokig, érted, látszódjon, hogy ez szerelem. Gigi és Jerzsi felkelnek és kimennek a hálóból mert akarnak beszélni róla. Mi van veled? Semmi. Mi volt ez a hiszti? Te hisztiztél, mikor átmentem azzal az üveg borral. Én nem adtam volna nekik. De én azzal vagyok önmagam, hogy adtam. A lila csapat észreveszi őket és családi idill, idill felkiáltásokkal gyorsan kiülnek bagózni az asztalhoz. Jerzsi szerint a jó mindig győzedemeskedik a rossz felett, Gigi szerint a XXI. Században nem, de egyébként igen, és neki fáj az igazságtalanság, aztán megegyeznek, hogy mmkk maradjanak önmaguk. Akkor maradjunk ennyiben. (A hülye párbeszéd zanzásítva egyébként így hangzik: Jerzsi, berágtam rád mert nem azt csinálod amit mondok, milyen papucs lesz így belőled, he? Gigi, ilyen vagyok, ha köllök köllök, ha nem, nem.) Alekosz szerint a Giginek nem azok a fiúk illenek, akik a verbális kommunikáció hiányával küszködnek és megint jön a dimenziós szövegével, hogy olyan pasi kéne neki, aki fel tudja emelni olyan dimenziókba, ahol még nem járt. Ja, és majd elfelejtem, a veséjébe is lásson bele. Az összefoglaló Alekosszal zárul, Zsófihoz intézett szavak. Örülnék, ha valaki kihasználna egyszer. Hazudjon, mondjon butaságokat, ne az érzelmekre akarjon hatni. Veled szexre alapuló kapcsolatra gondoltam. Egyéjszakás kaland? Egy éjszaka, néha-néha. Mondjuk egy héten háromszor. Zsófi szerint az már egy kapcsolat, és Alekosz ne aggódjon, kap kinn ilyet. Hát pedig te lennél a megfelelő. Hogy mondtak-e még valamit, sose derül ki, mert elkeveredett a jegyzetem, holnaptól megint füzetbe írok.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk.

S. bármit kérhet tőlem. Bármit. Mindent megteszek.

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tgrs 2011.01.16. 09:37:05

@Trollszpré: Viszont: A Sztárchat vendége január 17-én, hétfőn 14 órakor a ValóVilág harmadik kiesője, Ildi lesz. Kérdezzetek!

flanker 2011.01.16. 09:38:24

@Trollszpré:
Ennek fényében sztem jobb egy nemlúzerrel nyugiszobáznod, hátha ragad rád valami a győztes génekből is. A múzeumot támogatom, azt is, hogy megérdemelsz valami jót (értsd: engem). A nyugiszoba lefoglalása érdekében pedig máris intézkedem: heves egyezkedések folynak a háttérben Alekkel, aki valami oknál fogva igencsak köti az ebet a karóhoz és magának szeretné Évával. Fene tudja miért.

flanker 2011.01.16. 09:40:04

@tgrs:

Ó, ti és a ti dimenzióitok!
Én meg értékes vagyok és mást képviselek! De ti ezt nem értitek...

Szaffi B. 2011.01.16. 09:40:23

@flanker: szeretné más dimenziókba repíteni a bioritmusát, a legfelső szinteken, hát azért! :D

flanker 2011.01.16. 09:45:51

@Trollszpré:
szeretné más dimenziókba repíteni a bioritmusát

No, ha átfutod az utolsó száz hozzászólást, akkor
1, láthatod, hogy valamicskét én is konyítok a bioritmusokhoz
2, Yessica elalvás előtt gyorsan beküldött egy weboldalcímet, amiből két fénykép linkjét ide bekopiztam. Nekem ezzel a két imidzsel kellett aludnom. Igaz, nem vakultam meg, de többbször is sírva fakadtam álmomban. Már csak ezért is belátható, milyen jó is volt (majdnem) a te 3x-es csókjaiddal ébrednem...

Szaffi B. 2011.01.16. 09:51:17

@flanker: :)))))

***
Visszatérve a mű-sörhöz. Kiváncsi leszek, hogy Éva hogyan vakarja le magáról Alekosz-poratkát, miután a nemes cél érdekében behülyítette, illetve a perpillanat elég jó státuszú Alekosz ezt mivel bosszulja meg, és az lesz-e a veszte kedvenc Lárvánknak.

viola narvilly 2011.01.16. 09:51:35

@dex.ion:
Igen, én sem örültem neki.
De legalább ma ébredés nélkül végigaludtam az éjszakát - biztos a pálinka segített :)

flanker 2011.01.16. 09:53:14

@Trollszpré:
Kifejezetten méltó cselekménybonyolítást érdemel a dolog!

flanker 2011.01.16. 09:59:01

@flanker:
Kifejezetten méltó cselekménybonyolítást érdemel a dolog!

Ezt úgy értem, hogy az Ildirajongóknak is be kellene látniuk, hogy ez volt az egyetlen helyes végkimenetel, hiszen így Éván is bosszú állódik, mert nem lehet egy másodperc alatt ledobni az Alek-vonalata. Tegnap este már kiült az arcára a türelmetlenség és az utálat, alig tudta leplezni. Igen, büntetődjön Éva is, ez jár a nézőknek!

Gyerekkoromban nagy spanom volt Jean-Paul Sartre, őszerinte a Pokol a másik ember(ben van). Ennek fényében már egyszer felvetettem, most még egyszer: a VV végeztével (akár közben is) jól összezárnám Olit Alekkal. Bezárva, kamera és tét nélkül. Több napra. Nem kellene és nem lenne értelme színlelni. Asszem nagyon hamar kijönne Oliból a teliverő Teli-vér. Évát is megnézném, miután lehullt az álca...

(És az előző hozzászólásommal vittem a 2222-ik hszt, éjjel a 2200-at, előtte meg a 2000-et - gibson, kösd fel a gatyát, haver!)

flanker 2011.01.16. 10:04:29

Még egy utolsó elmélkedés: lehet, hogy számbelileg nagy volt a különbség, de annak fényében, hogy micsoda egy önértékelés nélküli, szerencsétlen, szánandó, megtévedt troll az Ildi, kifejezetten sok az egyharmad, amit kapott. Tényleg ennyien komolyan szerették (engem azért megdöbbentett, mennyien támogatták a stúdióban), vagy (és ebben reménykedek) volt benne egy csomó sajnálat- és Évaellenes szavazat?

flanker 2011.01.16. 10:10:14

@Trollszpré:
a perpillanat elég jó státuszú Alekosz ezt mivel bosszulja meg

Nos, Oli és Béci hajnali beszélgetéséből az derült ki, hogy Alekünk valszeg fog egy négyest kapni a következő kiszavazón. Mindketten érdeklődéssel várják, hogy kit fog kivinni. Mitagadás, én is.
(És hogy megveri-e a Párbajon Éva Ádámja. Én tuti, hogy lerendezném. Egy másodperc alatt berohannék a közönségből és az egyetlen pontra mennék, ahol BIZTOSAN nagy fájdalmat tudnék neki okozni: összetörném a tökeit.)

Szaffi B. 2011.01.16. 10:14:45

@flanker: Hmm.
Kitől kapná a 4-et Alkesz?
Oli, Béci és?

viola narvilly 2011.01.16. 10:14:57

"... a villalakók közül feltűnően a háttérbe került Szandika, meghúzódik a háttérben és csak néz maga elé. A magazin megkérdezte a lány barátnőjét, mi baja Szandikának. "Biztos vagyok benne, hogy Szandika nem azért csöndes mostanában, mert szomorú. Sokkal prózaibb oka van annak, hogy visszahúzódó lett: egyszerűen hiányzik neki a szex, ráadásul még unatkozik is" – mondta a barátnő.

Szandikának volt már egy próbálkozása Alekosszal a villában, a nézők döntöttek akkor úgy, hogy aludjanak együtt. De ahogy Alekosz a lány bugyijába nyúlt, elutasítással szembesült."

Harapott a pina?

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 10:15:21

@Trollszpré:

Gútenmorgen!:)

Már megint túl sok agyat feltételeztek az Évának. Nem hinném, hogy ilyen komolyan átgondolta volna a strategy-t a kiszavazó előtti napokban. Szerintem szimplán csak hiányzik bent mindenkinek a szeretet, az ölelés, az érintés, és magától értetődő, hogy mindenki megtalálja valakiben azt, aki ezt megadja neki. Ennyiről van szó. Alekosz olyan húrokat pendget Évában, amire É-nak nagy szüksége van a heteken át tartó negatív hangulat és utálat után. Most lubickol a népszerűségben, mert ez az egónak nagyon is jó és pozitív.
Kíváncsi leszek ki lesz a következő áldozat, akit lehet fröcsögve utálni csapatostul is és egyénileg is.

Szaffi B. 2011.01.16. 10:15:53

@flanker: Éva- és idegbetegség és hajturkálás-ellenes szavazat volt sok szerintem.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 10:18:01

@flanker:

Nocsak, ilyen kis bizonytalan vagy magadban?:))

Csak szólok, hogy nem történt köztük semmi, pusztán bartákoznak. Éva szemszögéből legalábbis. Az Alekosz szemszögéből meg nem mindegy mi van? Úgyis szociopata.:D

Szaffi B. 2011.01.16. 10:18:46

@Lotyó Bridzsida: Gondolod? Én szeretek neki agyat tulajdonítani. Pl feltűnt, hogy miUTÁN visszament rögtön Bécit kereste, aztán jól elmesélte, hogy: szabályosan lesmároltam az Ádámot. Sztem ez Alekosznak szólt. Évának van gógyija azért. szvsz.

viola narvilly 2011.01.16. 10:21:55

@dex.ion:
He? :D
Valami marhaságot álmodtam, pisilni akartam, de túl sokan voltak a környezetemben és sehogy sem tudtam megoldani :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 10:24:14

@Trollszpré:

:))
Érdekes, hogy ugyanazt a szitut mennyire másképp látjuk.:)
Szerintem csak nagyon tetszett neki, hogy +1 fővel bővült a rajongótábora és nem is akárkivel. (mondjuk szerintem Béci csak mondott valakit, aki nem az Ildi)
A smárolást pedig azért mesélte el, mert az Alekoszra nem néz férfiként, tehát nem is vigyáz a szájára, hogy mit mond és kinek. Az ő agyában teljesen helyre van téve a dolog, hogy A=barát, Ádám=pár. Csak alek hiszi, hogy ebből még lesz valami (mármint csak szex, persze):D:D:D

mufuvecske 2011.01.16. 10:24:18

@flanker: dehogy fogja az Ádám összetörni a tökeit...tegnap este a belevalóban nem tűnt nagyon szerelmesnek, sőt mintha talán mondta is hogy nem az...bár nem figyeltem rendesen, mert arról fantáziáltam hogyan használom ki flankert...:)))

flanker 2011.01.16. 10:27:46

@Trollszpré:
Kitől kapná a 4-et Alkesz? Oli, Béci és?
Oli??? Nem, nem. Gigi, Béci, Zsófi és... nemjut eszembe a 4.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 10:28:03

@Trollszpré:

Hajturkálás: hehe, miután hosszú hajam van, viszont nem túl magas homolokom, kb fél percenként turkálom ki a szememből, ha ki van engedve.:D De cserébe nem vagyok idegbeteg.:D

Trevlovics 2011.01.16. 10:28:12

alekosz teljesen kiszámíthatatlanná vált/válik, hogy (látszólag) elérhető közelségbe került élete első dugása, ahol nem ő a lány.

flanker 2011.01.16. 10:28:40

@Trollszpré:
Éva- és idegbetegség és hajturkálás-ellenes szavazat volt sok szerintem.

A hajturkálás! Ez lesz az! Ezt jól megcsípted, asszem.

dex.ion 2011.01.16. 10:29:14

@viola narvilly: én nem szoktam ilyenkor zavartatni magam:)

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 10:29:21

Disculpe mi querido amigo, ¿En donde carajos estoy? :-))))

flanker 2011.01.16. 10:30:39

@Lotyó Bridzsida:

Nocsak, ilyen kis bizonytalan vagy magadban?:))

Szia Lotyó!
Nos, ha mindenáron tudni szeretnéd, én ölég bizyonyos vagyok magamban - legtöbbször a körülöttem szaladgáló többiek adják a bizonytalansági faktort életemben.

Szaffi B. 2011.01.16. 10:31:05

@Lotyó Bridzsida: Kérdés mennyit van kiengedve, és hogy hány percenként futkozol a tükörhöz sminkelni és magadat bámulni. Így együttesen ütős a dolog. Külön-külön nem izgi. Nekem is hosszú a hajam és göndör is, szóval van turka, de messze nem annyi, mint Évának. Meg nem bámulom folyton magamat.

Ancilla 2011.01.16. 10:31:31

@viola narvilly:
"Valami marhaságot álmodtam, pisilni akartam, de túl sokan voltak a környezetemben és sehogy sem tudtam megoldani :D "

Akkor Te nem lennél a villába való! Te másfajta értékeket képviselsz.

Trevlovics 2011.01.16. 10:31:31

állítólag vannak olyan helyek a testen/testben, ahol nagyon gyorsan és hatékonyan szívódnak fel mindenféle anyagok. ildikó egész médialéte alatt olyan arcot vágott, mintha a seggében egy fél citrom lett volna

Szaffi B. 2011.01.16. 10:32:12

@Rókatojás: You are in the real world dear. :)))

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 10:32:14

Most flash-eltem be, hogy az Olivér, ha nem játszaná a vasmacsót, akkor rég kialakíthatott volna ilyen ölelkezős bariságot valamelyik lánnyal, és akkor most nem lenne lelki toprongy, és nem az Alekoszon verné le, hogy rohadt szeretet hiányos.

Lanois 2011.01.16. 10:32:42

Jóreggelt csetlakók! Faszomnak nem közvetíttek ezek a kecsegek megint.

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 10:32:59

szerintem Éva szimplán exhibicionista...
persze azért egy kis nárcizmus sem áll tőle messze...

viola narvilly 2011.01.16. 10:33:38

@dex.ion:
eltűnt a válaszom.
Azt írtam, hogy de elvileg nem is ugyanolyan szervvel végezzük a dolgot :)

@Ancilla:
De napi 5-6, de akár 8-9 órát is tudok aludni :)

Szaffi B. 2011.01.16. 10:34:38

@Lotyó Bridzsida: De megígérte a szerelmének, az asszonykájának hogy nem. Ha megszegi, retteghet a nyártól is, napi minimum 8-9-szer.

flanker 2011.01.16. 10:35:07

@Lotyó Bridzsida:
A smárolást pedig azért mesélte el, mert az Alekoszra nem néz férfiként, tehát nem is vigyáz a szájára,

Az biztos, hogy nem néz rá férfiként és az 1 dolog, hogy mi megy műsorban, de nőként tudnia kell, hogy NINCS olyan, hogy barátság férfi és nő között! Főleg nem ilyen szinten! Az a baj, hogy szerinte (és bocsika, de szerintetek, nők szerint) a rettentően logikus és magától értetődő dolgok érintőleges megemlítése gyengéd és halovány célzás formájában nagyon működő taktika. Az emberiség többezer éves történelme azt igazolja, hogy tévedtek. Minket fejbe köll verni a ténydurunggal, méghozzá (esetenként) többször is. Alekosz meg egész más katgória (bocsánat, dimenzió), szóval az ő vakarásához valszeg egy John Deere dömper kell majd...

Szaffi B. 2011.01.16. 10:35:14

@Rókatojás: de nada, amigo. :))

(visca Barca) :DDDD

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 10:35:31

@Lotyó Bridzsida: Olivér egy papírkutya... ennyit rovázni, mint egy vérbő fürdőskurva...

Számolj Templár 2011.01.16. 10:35:43

:-)
Szvsz mind Alekox, mind Évi jól taktikáznak, legfőképp Oli rovására. Mivel Oli egy baromállat, hamar elgurul nála a gyogyó, (ezt láthattuk is már, nem egyszer). Ha netán a jövő héten Kiszavazzák Olit és ő nagy bátran kihívná Alekoxt, le lenne rendezve mind Béci, mind Évi, mind Alekox számára a legkellemetlenebb ellenfél.
Momentán Évi és Alekox a "legerősebb" a bandából. A többiek talán az Oli-ellenességben bízhatnak, ha kihívja őket.
De szvsz néhány hét nyugira van/lesz szüksége a bandának, és éppen ezért valami puhapöcsöt/csöcsöt választanak ki, pl. Zsófit, vagy Jerseyt. Nekik csak egymás ellen lenne esélyük!
Arra, hogy a retekklub is hasonlóan értékelheti a helyzetet az is utal, hogy épp Jerseyt és Gigit akarják helyzetbe hozni a kint eltölthető nappal (nomeg éjszakával)! Ha ekkor nem alakít valamit a homokbánya, akkor szerintem megy a levesbe. Utána nem sokkal a Gigi is!

dex.ion 2011.01.16. 10:35:48

@viola narvilly: és? puncival nem lehet bepisilni?:D

flanker 2011.01.16. 10:37:05

@babyloveyou:
bár nem figyeltem rendesen, mert arról fantáziáltam hogyan használom ki flankert...:)))

Figyelmed és odaadásod rendkívül hízelgő. Azt azért tudod, hogy egyet aludhattál a döntéshozatal előtt, szóval... Összehozunk valamit? :-)

viola narvilly 2011.01.16. 10:38:08

@dex.ion:
De hülye vagy :D

Na, megyek mosogatni.

Ancilla 2011.01.16. 10:39:16

Íme egy újabb Alekosz-paródia (bocsi, ha már láttátok):
www.youtube.com/watch?v=-QODwm-_Tl4&feature=related

dex.ion 2011.01.16. 10:40:06

@viola narvilly: nálam is van mit, gyere át utána:)

bévé 2011.01.16. 10:41:53

@gibson: :( jajjmá'.
kaptam amúgy Hajnitól levelet, de még nemtom mi a nyeremény, csak küldenem kell nevet, címet, azt' majd meglátom, ha megkapom, gondolom. de mindenképpen be fogok számolni. :)

flanker 2011.01.16. 10:42:02

@babyloveyou:
Gumit vigyek?:)))

MicsodaaaaaaAAAA?
Te zokniban akarsz lábat mosni?
Ne haragudj meg, de ebben a dimenzióban én nem ezt képviselem...

Lanois 2011.01.16. 10:42:31

@viola narvilly: Nekem hozhatnál egy szénsavmentest.

Lanois 2011.01.16. 10:43:42

@bévé: Olvasd föl a levelet. Már mindenki itt van.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 10:45:59

@flanker:

Szerintem szimplán arról van szó, hogy nem veszitek a jeleket. Vagy nem akarjátok.:D Éva 5000 jelét adta, hogy nem akar az Alektól semmit. Csak az alek nem tudja ezeket értelmezni. Persze a rövidebbik út már megint az őszinte beszéd lenne, de Alektól ilyet nem lehet várni, mert alkalmatlan.
Ennyi lenne, mutatom:
Éva! Van nálad esélyem férfiként?
Alek, nincs.
Ennyi.:D
Ehelyett napokig álomvilágban ringtaja magát, mert ő szereti ezt csinálni, már többször mondta is. Szeret reménykedni. Csak nem tanul belőle, miután MINDIG pofára esik.

dex.ion 2011.01.16. 10:46:49

@bévé: vigyázz hajnival, gyanúsan jól értesült, pl fejből tudja az összes való világ rész történéseit. lehet h kgb-s, ne adj ki neki nevet, címet!:)

gibson 2011.01.16. 10:48:07

@bévé: nekem mindegy, mentegetőzz csak, én innentől kezdve mindig rád rakom a jelet, megvan bennem a betyárság! :)

tgrs 2011.01.16. 10:49:58

@Lotyó Bridzsida: Persze, hogy nem mondja, mert jólesik neki az udvarlás. Ingerszegény környezetben még Alekosz udvarlása is enyhítheti a szeretetéhségét.

bévé 2011.01.16. 10:50:07

@Lanois: levéééél! pszt, csitt, gyertek, levéél:
Szia bévé,

mérhetetlen szeretettel és tisztelettel tudatom veled, hogy a hogyvolt blog ValóVilág4 mai posztján te voltál az ezredik kommentelő!
Gratulálunk!

Nem szeretnénk zárt falakba ütközni, mi nyitunk feléd és csináljuk, ezért szeretnénk megkérni, írd meg nekünk neved és címed, hogy az ajándékot el tudjuk küldeni!

Természetesen sskk nem fogunk ezekkel az adatokkal visszaélni, mmkk megbízhatsz bennünk, mert a javadat akarjuk.

Úristn, hát mindent imádunk benned!

Köszönjük és még egyszer gratulálunk!

Hódos Hajnalka és sixx

mufuvecske 2011.01.16. 10:50:26

@flanker: két lehetőség van
1. kultúrbarbár vagyok
2. antikarakter vagyok

de egy ilyen dimenzióban én mindííííg minden körülmények között viszek magammal gumit...:)))

tgrs 2011.01.16. 10:50:36

@tgrs: Végre látszik az ávátárom. Jeeee! :)

tgrs 2011.01.16. 10:52:06

@bévé: Duzzogva kivonultam cigizni, lakkcsizmában. Gratulálok, persze. (Persze...)

gibson 2011.01.16. 10:52:29

@flanker: te meg miért viselkedsz úgy, mint az a sunyi Olivér? Kitalálom, hogy elviszem Trollszprét a nyugiszobába, hogy villantsak végre valamit (miután tegnap értésemre adtátok, hogy itt csak így van esélyem nyerni), erre még föl sem ébredek, és te már itt fűzöd nekem, mármint magadnak...

flanker 2011.01.16. 10:52:47

@Lotyó Bridzsida:
...álomvilágban ringatja magát... nem tanul belőle, miután MINDIG pofára esik.

Csak a hecc kedvéért, Lotyó és a többi hölgyek!
Vigasztaljatok már meg és mondjátok meg az igazat, hogy egy ilyen kaliberű férfinek lenne-e esélye nálatok! És nem akarok nyomást gyakorolni rátok, de itt tartok a bökőt a nyakamhoz és az első Igenre elvágom a vena jugularis externámat. (Még szánalomszexre is, akár.)
Szeretnék benne bízni, hogy máxemnyi önbecsléssel rendelkező nőknél ez SSKK nem következhet be...

viola narvilly 2011.01.16. 10:53:27

@dex.ion:
Kösz, egyelőre ennyi elég volt :))

@Lanois:
Sajnálom, csak félbubis van, az is félig használt.
Light colaval, mentes és nem mentes sörrel tudok még szolgálni.

flanker 2011.01.16. 10:55:17

@bévé:
levéééél! pszt, csitt, gyertek, levéél:

Hééé? És az enyim hol van?
A 2000., 2200., 2222. hozzászólás semmit sem számít?????????????????

dex.ion 2011.01.16. 10:55:31

@tgrs: hát nagy kár lett volna, ha ezt nem látjuk, valóban...
:)

viola narvilly 2011.01.16. 10:56:53

@dex.ion:
Ma mennem kell egy cimborámhoz, megkóstolni élete első főztjét. Félek.
:D

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 10:57:11

apropó... mivel nem követem elejétől a dolgokat, meg tudná nekem valaki mondani, hogy Alekosz miért okostojásként került a villába?

flanker 2011.01.16. 10:57:20

@babyloveyou:
két lehetőség van...

Nos, miután arról van szó, hogy te használhass (ki) engem ÉS miután én ilyen rendes csávó vagyok, akivel lehet beszélni, hát hozd azt a gumit (8-9-et...)

[Ilyen könnyen nem úszod meg! :D ]

dex.ion 2011.01.16. 11:00:33

@viola narvilly: én meg ma egy havercsajjal megyek ebédelni. nem félek:)

flanker 2011.01.16. 11:01:31

@gibson:
te meg miért viselkedsz úgy, mint az a sunyi Olivér?

Mosmér mondod? Én nem recskázom a vécében, ananászom sincs...

Kitalálom, hogy elviszem Trollszprét a nyugiszobába

Hát ez az, de tudomásom szerint megmérettettél és könnyűnek találtattál... Akkor miről beszélünk?

...még föl sem ébredek, és te már itt fűzöd nekem, mármint magadnak...

Most micsinájjak, SZERETETÉHES vagyok!
Különben is, te csak megdugnád és eldobnád. SOha nem számítana neked annyit, mert nem törődsz vele, hogy a jellemfejlődésére figyelj, hogy építsd, hogy felemeld, meg a dimenziók...! Neki egy ilyen férfira van szüksége, aki MINDENT tudna neki adni. Miért is? MErt az lenne a legnagyobb dolog!!!!

Lanois 2011.01.16. 11:01:38

@viola narvilly: Köszi, sör jó lesz. Te nem a barátom vagy. A lelki társam vagy, A lelki társam.

dex.ion 2011.01.16. 11:01:38

@flanker: ja te vagy a csávó? én aszittem, babyloveyou...bár még ő is lehet az, és akkor télleg nem árt a gumi:))

viola narvilly 2011.01.16. 11:01:50

@dex.ion:
Nekem még mindig van csülkös bableves :)
Na, folytköv a másikban.

viola narvilly 2011.01.16. 11:03:42

@Lanois:
Asszem most csak citromos gösser van :)

Szaffi B. 2011.01.16. 11:07:13

@Rókatojás: Mert pszichopata kategória nem volt...

mufuvecske 2011.01.16. 11:07:34

@flanker:

menjünk a nyugiszobába most...:)))

gibson 2011.01.16. 11:10:29

Miért van az egyébként, hogy akármikor megemlítik bent a nyugiszobát, én mindig gumiszobát értek? :)

bévé 2011.01.16. 11:10:53

@dex.ion: vállalom a kockázatot. :)

gibson 2011.01.16. 11:12:19

@flanker: nem akartam eldobni! Úgy terveztem, dugnánk heti háromszor-négyszer, és annyi. Ő lenne erre a legmegfelelőbb. Úgy szeretném, ha valaki végre úgy igazán kihasználna testileg.

bévé 2011.01.16. 11:13:29

@gibson: akkor kihívom flankert, mert diszkriminatívat mondott anyámra. :)

flanker 2011.01.16. 11:15:08

@dex.ion:
ja te vagy a csávó? én aszittem, babyloveyou...bár még ő is lehet az, és akkor télleg nem árt a gumi:))

Szent ég! Lehet, hogy ezt előtte kellett volna tisztázni?

bévé 2011.01.16. 11:16:50

@flanker: 1000-től már csak görcsös erőlködés volt az, mint Ildikó lábmasszázsszalonja.

flanker 2011.01.16. 11:17:04

@gibson:
Miért van az egyébként, hogy akármikor megemlítik bent a nyugiszobát, én mindig gumiszobát értek? :)

Ennek fényyében én Trollszpré helyében NAGGGYOn meggondolnám, hogy a nyugiszoba közelébe menjek veled...

flanker 2011.01.16. 11:18:56

@bévé:
akkor kihívom flankert, mert diszkriminatívat mondott anyámra. :)

De hát nem ismersz?
Tudhatnád, hogy ebben a légtérben, ebben az életvilágban én nem ezt képviselem!!!

flanker 2011.01.16. 11:26:40

@bévé:
1000-től már csak görcsös erőlködés volt az, mint Ildikó lábmasszázsszalonja.

No, mindjárt mondok RÁD valami diszkriminatívat!
Persze, miután te már kegkaptad, utánad az özönvíz?

mufuvecske 2011.01.16. 11:28:13

Flanker basszus vártam rád a nyugiszobában de nem jöttél, innentől ne akard hogy kihasználjalak...:))))

bévé 2011.01.16. 11:29:20

@flanker: hülye vagy?? csak vicceltem, ügyik voltatok tényleg. én is nyomtam volna tovább, csak a műsor végétől már lefoglaltak.

flanker 2011.01.16. 11:47:45

@bévé:
hülye vagy?? csak vicceltem

Jaj, tudom én... Azért, mert nincs kint mindig a szmájli...

slara 2011.01.16. 17:04:26

Sziasztok,ma hánytól van online adás?

Edecker Bürger 2011.01.16. 22:13:30

@flanker: Hajnalban azért halványan sejtettem, nem én leszek az utolsó. Akkor végeztem a kommentek elolvasásával. És jól esett, hogy írtam valamit, ami műveltségemről és értékeimről árulkodik!
süti beállítások módosítása