Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X30

2011. január 14. 09:00 - Hódos Hajnalka

Lilu szürke farmerja lassan magától megállna a sarokban, esküszöm, ma szakítok időt és megnézem, mi a tavaszi-nyári divat, mert az oké, hogy én a férjem kinyúlt xxl-es kapucnis felsőjében ülök, erősítve ezzel a „legyél mindig csinos feleség otthon” mozgalmat, de hát engem nem mutogatnak a tévében hetente többször. Rémülten kapom fel a fejem, burjánzanak az érzelmek, ha megint Jerzsi és Gigi vergődését kell nézni, magamhoz nyúlok. Rosszabb, Alekosz szerelmes monológját, hogy mitől szerelmes ez a monológ, még mindig nem értem, arra viszont nagyon kíváncsi lennék, a Gyilkos elmékben milyen profilt állítanának fel Alekról ennek alapján.

Copy Con Tordas c. számára ébrednek a lakók, Ildi vigyorog, Alekosz folytatja kis csínytevéseit, ma is Éva a célpont. Hajrá Tordas, szól oda Ildinek a fürdőben, Éva leosztja emiatt, és bevágja maga mögött az ajtót. Pár perccel később Alekosz, hallod, a zenegépben nincs meg az a szám, hogy Tordas? Nem hallgatjuk meg? Mi a fasznak, csattan fel Éva, hát én olyan idegállapotban fogok párbajozni menni! Alekosz tovább feszíti a húrt, van még zöld póló? Most komolyan mondod, hogy zöld pólót akarsz felhúzni? Az Ildi, puszi a szádra kijelentésnél nem bírja tovább, kiront a szobából, és a kertben őrjöng. Cigivel a kezében, persze. Alekosz indoka a viselkedésére az, mindig azt tudjuk a legjobban bántani, akit szeretünk, ezért mikor az Évát már kellőképpen felidegesítettem, úgy gondoltam, hogy én már őt nagyon szeretem, és szerettem volna ezt kinyilatkoztatni neki.

A kinyilatkoztatás azzal kezdődik, hogy ráront az elmélyülten trónoló Lacira a vécén, van itt egy ceruza valahol. Gyere csak, te, én katona voltam, ez engem nem zavar. Alekosz kutakodik, Évának akarok levelet írni. Zölddel írjad, röhögnek fel mindketten. Alekosz már a megszólítással bajban van és olyan szeretetet érez, amit csak párszor érzett életében. Te képes vagy arra, amire csak néhányan: szeretni. Te képes vagy aktiválni engem. Látlak téged! Éva megtalálja a párnáján a levelet, sírva fakad, keresni kezdi Alekoszt, de most ő ül a retyón. Pár perc, jó, megvárlak kinn. A kertben összeborulás, jaj de jólesett, nem is kaptam ilyet senkitől! Most már úgy megyek ki innen, hogy találtam egy igaz embert! Hát olyan energiát adtál nekem, apukám! Már gazdagabb lettem, mint a főnyereménnyel! Engem az oviban sem szerettek, a suliban sem, csak páran és úgy jöttem ide, hogy akkor mi lesz itt? Mert tudom, mit váltok ki! Na, hozok magamnak egy sört, én meg rágyújtok, szent a béke.

A Törtetőkre feladat vár, harminc perc alatt főzniük kell valamit a konyhában található alapanyagokból. A teli hűtő előtt kétségbeesetten sikoltoznak, hát nincs semmi! Én izét csinálok! Én meg lecsót! Laci, segítesz? Alekosz, segítesz? Ildi ugyanazt csinálja, mint én szerintem. Nem, én lecsót csinálok. Én egy ilyen baukóévás rántottát csinálok! De akkor ne mondd azt, hogy ugyanaz! A lányok ugyanarra a főzőtanfolyamra járhattak, mert a hideg olaj most is alap, mondjuk a rántottát meg a lecsót illik szalonnazsíron indítani, de ilyen részletekbe ne is menjünk bele. Ildi a kegyelmeséktől előző este hozott egy liter űrtartalmú láboskában kezd főzni, Éva Alekosz kedvenc téiliszalámiját szeletelteti bele a rántottába. Tíz perc van hátra, megy a kóstolgatás ezerrel, biztos vagyok benne, hogy a kicsapódott tojáson kívül még minden nyers. Szegény Ildit még az ág is húzza, Laci összekeveri a sót és a cukrot, beleborít még egy evőkanál sót a felületes szemlélő által is jól láthatóan gány cuccra, nem baj, megoldom neked. Ildi heherészik, a Laci szerelmes, hát igen, kicsit sós. Kicsit. Alekosz a vizuális látvány kedvéért a tányér szélére önt másfél kiló fűszerpaprikát, középre meg belebasznak egy jó evőkanálnyi erőspistát, mer’ az köll oda, azért. Az ételeket a NekedValóVilág c. délutáni tévéműsorban zsűrizték, hehe, kicsit sós, jól néznek ki, az egyik tojásos lecsó a másik lecsós tojás, hehe. Az egyes tányér a győztes. Hát ezt is megnyertük, csap rá Alekosz Éva térdére, jól dolgoztál! Éva jutalma egy fakanál, hát nem erre számított. Gratulálok azért neked is, szól oda Ildinek, kösz, ha nem sózzuk el, akkor jók vagyunk!

Rém unalmasak ezek a szembesítős feladatok, mindenki mondja el, miért Éva ill. Ildi mellett áll. Olivérről lemaradok, mert sajtot keresgélek a hűtőben, Gigi Ildit várja vissza, mert Éva megbántotta. Ha Éva ilyen marad, mint most, akkor megérdemli majd a bizalmat. Anikó Ildihez még nem került közel, Évával jó úton halad a kapcsolatuk. Szandika tele szájjal, csámcsogva Évát várja vissza, mert a lányok közül ő áll hozzá legközelebb. Zsófi ugye azért van zöld pólóban, Zsófi, az lila! Erős a gyanúm, most Zsófika szedi azt, amit eleinte Béci. Zsófi Ildit is nagyon szereti, de. Gombi semleges, mert egyikőtöket se mondanám barátomnak, ha muszáj lesz, mondok majd egy nevet. Gombi, megnyugtatlak, muszáj lesz. Lacin azért van zöld póló, mert Évivel kapcsolatban több olyan dolog történt, ami neki nem tetszik. Jerzsi szerint Ildinek példaértékű tulajdonságai vannak. Alekosz azért szavaz Éva mellett, mert nagyon megszerette, szeretne úszni ebben az érzelemben, mint hal a vízben. És a Tündi, he?

A lila és a zöld csapatnak kampányfilmet kell készíteni. Na és akkor rázummolsz és így távolodsz, na, látod? Így. Jó, Alek, akkor csináld te. Olivér, olyan sértődékeny vagy, mint egy ötéves gyerek! Mert te meg úgy viselkedsz az elmúlt napokban, mint aki nem normális! Na, nézd meg milyen jó így, csináld! Nem csinálom, csináld te. Csináld te! Jaj ne veszekedjetek már! A zöld csapat felteszi a költői kérdést, miért szavazzunk Ildire? A tanácstalan arcokat látva felröhögök, ha ti se tudjátok, akkor ki? Mert tisztaszívű, őszinte és művelt. Felnyerítek. Figyelj ide Alekosz, itt fogok én ülni, ő meg ott. Most nem tudok figyelni. Akkor bazd meg! Kezdhetünk? Már intettem. A zöld kampánystáb kibírja röhögés nélkül, mikor Ildi kijelenti, hogy ő szereti a kalandokat, Laci leinti, annyi mindent szerettünk már, elég. Béci szerint rossz módszer az ellenfelet ekézni a kampányfilmben, kitalálja a szlogent, ez a párbaj szóljon a szeretet és a szív diadaláról! Nagyon jó, ez lesz a vége! Olivérék vágóképeket készítenek és miniriportokat „járókelőkkel”. Benn Tomai Ildikó vagyok, Tordasról jöttem. Tomai Ildikó vagyok, Tordasról jöttem, nem jó? De, szuper, Pötyike vidd már innen a picsába a macikát! Jó, akkor mosogatok, mosogatok. Egykéthá, mindenem a zene! Sírok. Meg szeretném mutatni, hogy milyen vagyok, de húzd ki magad! Végül a zöld csapat kórusban: szavazz rá, mert ő egy igazi művelt és vidám nő. Erről a stábmunkáról a pokolba vezető út meg annak kikövezése jut eszembe.

Mi, riszaviadal? Mi jöhet még? A csapatok edzenek, Éva, galambbal kezdjél, galambbal, aztán a strucc! Nem értem, nem is akarom. Gigi azt magyarázza Ildinek, hogy az fogja elbukni a versenyt, aki nem jegyzi meg a koreográfiát, úgyhogy akkor duplaforgás aztán pápápá és kész. Évának a csapat azt javasolja, hogy legyen laza, mert Ildikó vérkomolyan veszi magát, meg a riszaversenyt is, mereven feszeng majd a salsában, hahaha. Éva első koreográfiája igen érdekes, lényegében egy performansz, ami az Ecc, pecc, kimehetsz kezdetű kiszámolóra épül, a látvány számomra ijesztő, de amúgy sem szoktam megérteni a modern feldolgozásokat. Ildi almaszedéssel kezd, aztán a toporog, mint a szarógalamb, na vajon ki nyerhette az első fordulót? Most mi ez? Ez nem is tánc volt! Jaj, Ildi, ne legyél már rinyagép! Az van, hogy tudja a gyengéidet, és nagyon meglovagolja. A lila csapat bagózik és hijjdejóvótÉvázik a kertben, gong, kezdődik az újabb forduló. Éva indiánszökdeléseket végez, majd hirtelen ötlettől vezérelve ledobja magáról a pólót, sőt, a melltartót is, cicit és hajat ráz egyszerre, aztán csak hajat, mert kezével eltakarja a melleit. Ildi szegénykém próbálja utánozni, olyan kényszeredetten vetkőzik, mint az egyszeri Kovácsné a házassági évforduló estéjén a kötelező éves dugás előtt, Józsi, bűzlesz a sörtől és vigyázz a hajamra, most voltam berakatni! Éva a győztesek mosolyával illegeti magát a hintában, fogadja a gratulációkat, jézusom, te nagyon meg tudsz őrülni! Éva, szerintem ez nagyon gáz volt, mondja neki Ildi a fürdőben. Hát, szerintem nem volt az, mi így oldottuk meg. Mert így tudtad. Mert így akartam. Mert így tudtad. Mert így akartam. Így tudtad! Így akartam. És ezt még szombatig kell nézni, hüpp. 

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
737 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Straight 2011.01.14. 21:50:02

Ha ez az alekosz olivér balhé tényleg csak játék hogy kiderüljön ki melyik oldalra áll akkor minden elismerésem az övék.

Trevlovics 2011.01.14. 21:55:46

nem tudom mi baja van ildinek évával. teljesen olyan, mint a nővére

Kekec1 2011.01.14. 21:56:21

Na, csak megnéztem az összefoglalót, nem bírtam ki holnapig. Van új jelöltem, ki essen ki holnap... Elsőnek mehetne Gigi például...

Lotyó Bridzsida 2011.01.14. 21:56:22

Gútenábend!:)

Most már csak az érdekel, hogy még mivel képesek kiröhögtetni magukat ezek ottan.:D
Mondjuk szerintem az Oli megzakkanása lehet, hogy nem kamu. Másfél hónapja vannak összezárva, kb el tudom képzelni, hogy mostanra totálisan kész van mindenki. Kivéve alekoszt, aki eleve biztonsági őr, szóval rühell mindent, amiért meg kell mozdulni.:D

joszif 2011.01.14. 21:57:03

@Straight:
Alekoszból kinézem hogy játék Olivér meg nem vágja hogy vele most csak szórakozik és nézi a reakcióit.
(szerinem)

Flood 2011.01.14. 22:01:56

@Hódos Hajnalka: Csak mert próbáltunk a témánál maradni, de nyugi, párbajos napon simán hozzuk az 1000-et.
Esetleg rakd ki már reggel 6-kor, ha tutira akarsz menni :)

flanker 2011.01.14. 22:08:19

@Lotyó Bridzsida:
>totálisan kész van mindenki. Kivéve alekoszt, aki eleve biztonsági őr, szóval rühell mindent, amiért meg kell mozdulni
Kedvenc Anikóm ma elcsicseregte, hogy eddig (44-46 nap alatt) összesen nem csinált annyit, mint amennyit ma, amikor is kimosott. A Men behaving badly című sitcomban Tony lelkesen meséli a csajoknak, hogy ha kifordítja az alsógatyáját, akkor kétszer annyi ideig tudja hordani őket. Ancika hányszor forgatott vajon bugyit idáig?

Hódos Hajnalka 2011.01.14. 22:09:24

@Ancilla: köszi! :))

@viola narvilly: csakhogy én egy sárkány vagyok, és nem a házi fajtából...

@Flood: ja hogy mert nem a szándokános miről? Pénztárcáról meg az erobikosbarbiról van szó, ez nem kifogás. :D

@Athalie: :)

gibson 2011.01.14. 22:12:28

@Kekec1: ahh, akkor ez hosszú sztori lesz, javaslom, nézd meg az összefoglalót! Nagyvonalakban annyi történt, hogy két csapatnak (Éva és Ildi csapatának, plusz a semlegeseket Ildihez csapták) néhány hülye feladatban kellett megméretniük magukat, és Ildi csapata nyert összesítésben. Jutalmuk az volt, hogy a másik csapatnak kint kellett tölteni az éjszakát a kertben és a kinti helységekben, Ildi csapata pedig bent bulizhatott egyedül, kaptak egy csomó piát is. Gigi elég görény volt végig, el akarta dugni maguknak a piát későbbre, ilyenek, egyedül Gombi és Jerzsy voltak jó arcok a kintiekkel, ők ketten adtak nekik az alkoholból, Jerzsy konkrétan kiment hozzájuk egy üveg pezsgővel (vagy borral, nem emlékszem), és kint maradt velük dumálni. Szóval jófej volt, aztán később persze ezen összevesztek a Gigivel, na ezt kommentáltam úgy, ahogy.

Lotyó Bridzsida 2011.01.14. 22:25:54

@flanker:

érdekes emberi vonás, hogy ha nem KELL csinálni semmit, akkor ki csinál és mit.

egyébként szerintem mosnak nekik.

Démétér 2011.01.14. 22:34:35

@Lotyó Bridzsida: Aki volt háztartásbeli vagy munkanélküli, az talán tudja. (Bár akkor még van egy halom teendő, csak a határideje bizonytalan, így a végeredmény elég közeli a semmit sem kell csinálni állapothoz.)

Erről jut eszembe: oké, könyv nincs, net nincs, sportszer nincs, papír-ceruza nincs (khm, Alekosz levele, mindegy), de például játék? Kártya, kocka, társasjáték? Semmivel sem szabad stimulálni az agyukat? :)

flanker 2011.01.14. 22:52:13

@Lotyó Bridzsida:
>érdekes emberi vonás, hogy ha nem KELL csinálni semmit, akkor ki csinál és mit.
Az biztos! Én egy csomó időt biztos a konyhában töltenék kenyérsütéssel, főzőcskézéssel, kísérletezgetéssel, meg a többieket is tanítgatnám, akit érdekel. Az biztos, hogy nagyon hiányozna a papír és a toll (valahogy szerintem megoldanám), a számítógépről nem is beszélve, hiszen azon vannak az összes zenéim, könyveim, írásaim, filmek, stb. De fejben is lehet egy csomó játékot játszani, különböző bajnokságokat szerveznék, fizikai-szellemit egyaránt. Engem elkeserítene, ha még az mp3-amat se vihetném be, de akkor is próbálnék egy tehetetlen herénél többet mutatni a többieknek, a nézőknek, de leginkább magamnak.

>egyébként szerintem mosnak nekik
Nem úgy tűnik, mert A kérdezte Zsófit is, hogy neki nincs-e szennyese (neki még akár kézzel is megcsinálta volna), de az valamék nap mosott, szóval... Bár ki tudja, ezekl lehet, hogy a mosatást is mosásnak fogják fel.

flanker 2011.01.14. 22:59:54

@Démétér:
Figyelj csak, szerintem minden rajtuk múlik. Ha valaki akarja, sok mindent meg lehet oldani. Becsempészni egy ceruzát, visszatartani egy tollat (vagy a fodrászoktól-disznóölőktől kérni-lopni egyet [én még könyvet is vittem volna vissza!]) De én tanítottam meg már lányokat vonaton dámázni papírlapra rögtönzött sakktáblával, egy-és kétforintosokkal. Vagy akár babbal-lencsével. Olyan társasjátékokat lehetne bent csinálni, amit csak akarsz! (Én még Rizikót is csinálnék!)
A cigarettásdobozok, a bennük levő papírok mind értékes dolgok, a beérkező üzeneteket is megtizedelném... Szóval már van egy csomó ötletem, de nem mondom el mind, mert még jól jöhet... :-)

Ancilla 2011.01.14. 23:09:19

Ma kis hezitálás után vettem egy bulvárlapot, mert megpillantottam a címlapon kedves közös ismerőseinket a villából.Van benne egy olyan oldal, amelyen a villalakók viszonyait ábrázolják egy szemléletes ábrán, illetve azt is leírják (nem tudom, mire alapozva), hogy melyik szereplőnek hány százalék esélye van nyerni. Megosztom veletek:
Alekosz: 70 %
Szandika: 70 b%
Olivér: 50 %
Ildikó: 10 %
Zsófi: 30 %
Anikó: 40 %
Laci: 60 %
Jerzy: 70 %
Gombi: 50 %
Gigi: 70 %
Béci: 80 %
Éva: 50 %

bévé 2011.01.14. 23:09:36

nektek se megy a facebook??

bévé 2011.01.14. 23:12:41

@Kekec1: bejött, de a játék baszik betöltődni :(

Flood 2011.01.14. 23:23:54

@Ancilla: Ajjaj, kezd beszippantani a VV-gépezet. Innen már csak 1 lépés az sms küldés, és a ha nem vigyázol, a következő párbajon már a studióban fogsz tombolni :DD

A %-ok sztem nagyjából korrektek (mivel Bécié a legnagyobb :)

Ancilla 2011.01.14. 23:29:49

@flanker: Én is azt figyelem már egy ideje, hogy ki mivel tölti az időt.

* Vannak, akik szinte állandóan tevékenykednek (főzés, takarítás, edzés). Ilyenek: Gigi, Béci, Laci és időnként Ildikó

* A másik csoport vagy cigarettázik és/vagy iszik, s amikor épp nem, akkor benn döglik az ágyon: Éva, Szandika

* Zsófi (ő külön kategória): képes órákig ugyanabban az enervált testhelyzetben elnyúlni a kanapén, miközben fémlábasból hatalmas falatokat szúr rá a villájára, és betuszkolja a szájába. Ha éppen nem eszik, akkor teát kortyolgat apró, lassú kortyokban. Lassan pislog, és csak nagyon ritka esetben reagál bármire is.

* Alekosz: lubickol a villalétben

* Olivér: időnként leenged, de ő azért próbál mindig valamilyen "cselekményt" bonyolítani

* Anikó: szerencséje, hogy bármilyen zajban és nappal is tud aludni, sokat segít az unalom átvészelésében

*Jerzy és Gombi: ???

(Persze ezeket csak az összefoglalók és két-három videó megnézése alapján szűrtem le.)

pleb 2011.01.14. 23:31:53

a belevalóban pont jókor kapcsoltak az élő adásra :D ildi: alekosz, ne hozz már ilyen kellemetlen helyzetbe! (idegesen) :D

Ancilla 2011.01.14. 23:34:18

@Flood: Őszintén szólva magam is szégyellem, rajtatok kívül nem is mondtam el senkinek, hogy megvettem ezt az újságot...

joszif 2011.01.15. 00:03:47

Ha már fentvagyok gondoltam benyomom háttérbe az online adást, hát tartott 1 kemény percig és kilőtték, de hogy milyen alapon azt egyszerűen fel fogni nem tudom. Inkább egyáltalán ne is lenne úgy nem idegesítene

kyrakata 2011.01.15. 00:12:28

@joszif: Lehet,valami balhé van készülőben.A szerkesztők meg irígyek.
Egyébként feltűnt, hogy amikor a vesztesek ki voltak lakoltatva,Oli abszolút eltűnt egy idő után?Értem én,hogy összevágták,meg minden,dehát volt olyan jelenet,ahol a 3 helyiség között közlekedtek,s sehol se láttam.

Athalie 2011.01.15. 00:34:42

ja, az egyik legnagyobb felmerülő kérdés: hol vannak a játékosok, amikor nem látjuk őket? (sehol):)

jörgömös 2011.01.15. 00:40:34

@joszif: vicc amit az online műsorral művelnek, gyakorlatilag sosem elérhető

Athalie 2011.01.15. 00:48:32

Ez a való világ? Egy zárt osztály?

flanker 2011.01.15. 01:51:13

No én lefexem.

Nem azért írok, mert ez olyan fontos lenne, de csak hogy ne maradjon 666 kommenttel az oldal éccakára.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.15. 02:14:21

@jörgömös: Most kivételesen mégis. Zolivér és Béci dumál. Az utóbbi:

"B@szdmeg, b@szdmeg, b@szdmeg, nekem csak egy qrva ház kell, b@szódj meg, hogy legyen egy kib@szott biztos pont a tetves életemben, b@szd meg, és egyébként is, b@szodj meg! Van itt egy raklap ember, aki életében nem dolgozott SEMMIT, b@szd meg! Én beledöglenék, ha nem dolgoznék valamit, a qrva életbe már!!!"

Most ezt hallgatom... :S

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.15. 02:20:47

@King of Shadows: Kieg: MOST kezd érdekes lenni! Béci: "Most akkor arról beszélgetünk, hogy ők (gondolom a nézőkről beszél) most már mindent látnak és hallanak, ami itt, bent történik, és majd b@sznunk kell, hogy ne szavazzanak ki ennyi idő után???"
"Zolivér: Én ismerem a Majkát ..."

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.15. 02:34:08

Bent van náluk egy újság, és nem az, amit a szervezők küldözgetnek be.
Erre lelőtték az onlinet...

Darcylla 2011.01.15. 07:20:22

@flanker: Mosnak nekik, mert Laci háborgott már ezen, hogy hány törölközőt adott be a mosatásba, s egy sem jött vissza, és most már a többiekébe fogja a sz.. s... törölni :-)

viola narvilly 2011.01.15. 08:16:04

@King of Shadows:
Nahát, én most életemben először benéztem.
Most megy az online, de alszanak... két ember látok a p.na mintás tapétájú helyiségben.

flanker 2011.01.15. 08:50:01

@Darcylla:

Oké, akkor még ennyit sem KELL csinálniuk (maguk után).
Akkor már értem, miért volt Anikó annyira eltelve magától a mosás okán. :_)

prolibusz 2011.01.15. 08:57:46

Lehet, hogy csak az illúzió miatt, de a budiban van 2 mosógép (működés közben is látni őket), a tegnapi felvételeken meg ruhaszárítót is lehetett látni a nappali közepén, meg Szandika is abba rúgott egyet megzanzulás után pár hete.

flanker 2011.01.15. 09:03:58

@viola narvilly: @King of Shadows:
MOST kezd érdekes lenni!
...megy az online, de alszanak...

Csak nem azt akarjátok mondani, hogy lemaradtatok az Információk Gyöngyszeméről??? Olinak annnyira, de annyira hiányzik a... ... az intim együttlét, hogy csak na! Mert hozzá van szokva a napi 5-6-hoz! De (és most kapaszkodjatok) volt olyan, hogy 8-9 is (persze naponta)! És az Enikő partner neki mindebben!

Sürgősen fel kell keresnem pár ex-barátnőt, akik szexmániával vádoltak a múltban. Szégyelljék el komolyan magukat és járják nekem a kanosszát.

Hogy én miért nem tudtam összeakadi egy ilyen lánnyal - életem lexebb utolsó hete lehetett volna...

flanker 2011.01.15. 09:06:01

@prolibusz:
Lehet, hogy csak az illúzió miatt, de a budiban van 2 mosógép (működés közben is látni őket),

Na, hát többek között erre is gondoltam én. Meg arra, hogy ha annyira ki szeretnék nyalni a seggüket, akkor mosatás helyett 2x annyi cigit és piát küldenének be nekik...

prolibusz 2011.01.15. 09:12:43

A ruhák meg valami zsákban mennek ki és jönnek be a kéróba, abból szoktak válogatni. Mondjuk Olivért és Alekoszt olcsón lehet öltöztetni, előbbinek van 3 pólója, utóbbinak egy atlétája, egy kitérdelt pizsamanadrágja meg 3 flanel inge :)

A mai nap nagy kérdése mindenesetre nem az, hogy ki marad kinn, hanem, hogy Éva otthagy-e nekik legalább egy árva szappant :)

joszif 2011.01.15. 09:19:53

Olivérnek már megint baja van, most éppen a lépe fáj. Hihetetlen mennyire egy tápos ember.

viola narvilly 2011.01.15. 09:31:28

@flanker:
De, én lemaradtam róla sajnos :)
Szerencsére arról is, hogy naponta 8-9x akarjon tőlem valaki valamit :)

Meglepődtem, és már nem először látom (egyszer tv-s adásban is mutatták), ez az Éva tényleg fullsminkben alszik?

Szaffi B. 2011.01.15. 09:34:08

@flanker: Nem akarok gonosz lenni (dehogynem!!) de ez nem égő véletlenül a "nyuszikának"? Az ember elgondolkodik rajta, hogy mennyi idő alatt használódik el így szegény lány...
:D

csudri82 2011.01.15. 09:40:27

@prolibusz: A ruháikat szerintem ők mossák, de a köntöst, törölközőt, ágyneműt leadják, hogy mossák ki.

viola narvilly 2011.01.15. 09:42:00

Óh, Éva elvonult a tornáról.

tgrs 2011.01.15. 09:42:57

Ez most reggeli torna, 3/4 10-kor?

viola narvilly 2011.01.15. 09:44:17

@tgrs:
Visszajött...
Igen, ez amolyan villásreggeli torna :)

gibson 2011.01.15. 09:45:06

@flanker: láttad már Olivér nőjét??? Egy év alatt is sok lenne vele az az 8-9 alkalom....

prolibusz 2011.01.15. 09:46:52

Ez a "kimegyünk sétálni estig" ez mit jelent? Segítsetek!

viola narvilly 2011.01.15. 09:47:08

Egy nagyon hasas kérdőjel szexi dolog ehhez az Alekoszhoz képest.

gibson 2011.01.15. 09:48:21

Ki tartja ezt a tornát vajon?

gibson 2011.01.15. 09:50:05

Közbe rájöttem, a Béci.

viola narvilly 2011.01.15. 09:52:15

@gibson:
Olivérnek kéne, de most épp fáj valamije.

joszif 2011.01.15. 09:57:35

nehogy halljuk azt a levelet hogy b.....nák meg

reggi64 2011.01.15. 10:00:08

Szégyen a fele bandán látszik h életükben nem tornáztak.Lacin is kiakadtam nem csak görögdinnye hasa van hanem a hátán is kezd kialakulni vmi púp,azé aki küzdősportot művel annak nagyobb állóképességgel kell rendelkezni...

jörgömös 2011.01.15. 10:07:18

@prolibusz: gondolom azt hogy tényleg kimennek sétálni :)

prolibusz 2011.01.15. 10:12:33

@jörgömös: Ha ez tényleg így van, nálam alapjaiban kérdőjeleződik meg az egész balhé hitelessége. Simán el tudom nézni, hogy a műsor kedvéért különféle -szavazatokat és a műsor kimenetelét érintő- manipulációkat vetnek be a készítők, de ez a kimászkálás gyakorlatilag hiteltelenné teszi az egészet.

Ancilla 2011.01.15. 10:19:57

@flanker: "Olinak annnyira, de annyira hiányzik a... ... az intim együttlét, hogy csak na! Mert hozzá van szokva a napi 5-6-hoz! De (és most kapaszkodjatok) volt olyan, hogy 8-9 is (persze naponta)!"

Ezek szerin Olivér foglalkozás hegesztő?
Mert nem tudom másképp elképzelni, milyen lehet az élete (mondjuk mint ndolgozó állampolgárnak) ezzel a napi 8-9-cel. Mert ha egy egész napban gondolkodunk, 3 óránként kell végeznie ezt a műveletet. Tehát éjszaka is felkel emiatt, mint a csecsemők szopni, nappal meg a munkahelyén csinálja?? Bár az is lehet, hogy tömbösítve: sorban egymás után letud hármat, és már csak 6 óra múlva kell megint.

Szóval: mielőtt a magyar férfiak megrohannák a szexológusokat, nyugodjanak meg: erre még a pornószínészek is csak különböző szerek hatására képesek. Duma volt az egész.

reggi64 2011.01.15. 10:20:47

sztem Béci csak hülyitette Zsófit ezzel a séta dologgal

gibson 2011.01.15. 10:25:27

@jörgömös: @prolibusz: gyerekek, ha ez tényleg így lenne, hogy a szereplők csak így kimászkálnának a villából napközben, szerintetek nem készített volna róluk valaki egy fényképet, ahogy kint grasszálnak az utcákon? Mondjuk a rivális tévécsatorna, az ősellenség TV2, akit a zertéel évek óta bucira ver nézettségben? Semmi más nem kellene, csakhogy egy utcán parkoló kocsiból lekapják az Olivért, ahogy kimegy az ajtón, és már mehetne is a fénykép a Best magazinnak, másnapra meglenne az utóbbi évek legnagyobb médiabotránya.
Ha meg nem a Tv2, akkor valaki a villa körül épült panelrengeteg ablakaiból csak kiszúrta volna, hogy ezek ott mászkálnak.

gibson 2011.01.15. 10:27:44

@Ancilla: a napi nyolc-kilenc alkalom az egy ordas nagy kamu, még Viagrával is nehezen jönne össze neki. Hosszú távon a napi 3-4 alkalom is megerőltető. (Pláne egy ilyen bűnronda nővel mint Enikő :)

prolibusz 2011.01.15. 10:30:26

@gibson: igazad van, nekem is ezek járnak a fejemben, hogy ezt nem lehetne csak úgy, következmények nélkül kivitelezni. Elhangzott egy párbeszéd a reggeli torna előtt, ami azt az elméletet támasztja alá, hogy "estig sétálnak". Simán lehet, hogy egy zárt, az RTL-hez tartozó helyen történik mindez, vagy bármi más. Ezért tettem fel a naív kérdésemet, hátha valaki tud rá értelmes magyarázatot adni. Lehet, hogy butaság az egész, viszont azért csak kíváncsi lennék arra, miért nincs 24 órás közvetítés, a kisördög nem nyugszik itt benn.

bévé 2011.01.15. 10:31:24

@Ancilla: egyetértek. csak egy férfit lehet ezzel megvezetni. a nők pontosan tudják, h ez képtelenség. ilyen pasi nincs. ennyi. erre se idő, se kapacitás, fizikai képtelenség.
amúgy nő sem nagyon van ilyen. aki ennyiszer kívánja a szexet, forduljon orvoshoz, mert vmi nem stimmel.
aki meg kívánja is meg csinálja is ennyiszer, az hazudik.
úgyhogy mindenki nyugodjon meg!
el tudok képzelni mondjuk egy hétvégét vmi nagyon fazsa helyen, ahol az ember kvázi ki sem száll az ágyból vagy mittomén, de konstans állapotnak ez azért kicsit túlzás lenne. az 5-6 is, nemhogy a 8-9.
Oli meg simán hülyének néz minket, meg úgy mindenkit, szóval menjen a faszba.

tgrs 2011.01.15. 10:43:12

@gibson: Bár nem azt mondta, hogy Enikővel napi 8, hanem, hogy Enikő benne van, hogy ő napi 8-szor. :) Amúgy meg a fele sem igaz.

gibson 2011.01.15. 10:47:51

@prolibusz: igen, a 24 órás közvetítés hiánya nekem is gyanús. Különösen, hogy az előző szériák esetében volt ilyen, állítólag.

reggi64 2011.01.15. 10:54:53

ez a napi 8 nekem is gyanús,mert ha mégis úgy van akkor az ilyen max 1-3perces lenne de akor azt bassza meg:)))ha meg télleg "normálisan"akkor meg a fél napjuk abból állna,és nem úgy néz ki mint egy tenyész csődőr,sztem bele is halna...
ez olyan télleg ffiak egymás közötti hülyítése:)))

prolibusz 2011.01.15. 11:03:18

@bévé: a napi 5-6 nem egy nagy cucc. Reggel, ébredés után 2-3, meg este 2-3 menet szerintem nem kimagasló teljesítmény. Hétvégén meg belefér még egy, mondjuk nap közben, ebéd előtt-után, vérmérséklet szerint. Nyilván nem egyszerre történik a 8-9 produkciót prezentáló aktus, de a napi 5-6 menet -ha csak nincs túl sok stressz az ember életében- simán vállalható.

Trevlovics 2011.01.15. 11:05:10

azért nem hiszitek el a napi 8-9-et, mert prekoncepcióitok vannak. csak annyit mondott, hogy hiányzik neki a szex és napi 8-9 is előfordul. ez simán jelentheti azt is, hogy ő kapja popóba, váltott partnerekkel.

dex.ion 2011.01.15. 11:09:33

@prolibusz: az attól függ. 5-6 menet úgy, h a férfinak jó legyen, valóban nem nagy cucc.

Ancilla 2011.01.15. 11:13:13

Nem hiszem, hogy ki szoktak menni. Néhány érv:
* amikor megtudták a lányok, hogy a fiúkat kivitték disznót ölni, irigykedtek (ezt meg is fogalmazták)

* amikor megtudták a lányok, hogy ők is kimennek, visítottak, mint a malacok, amikor ölik őket

* némelyikükről le nem szakad a frottírköpeny

* a konyhában mindig van esténként ételmaradék (azt szokta Zsófi a lábasból enni), tehát benn főznek

* egyáltalán hová és miért vinnék őket?

* ha igen, az ÁVH módszereivel dolgoznak (lefüggönyözött fekete autó)

* nem örülnének annyira a párbajnak, azaz a villából való kilépés lehetőségének - a vereségtől való félelem ellenére sem

Szerintem lehet egy - a reklámokban is látható épületkmplexumon beleül - másik épületrész, ahová időnként átviszik őket pl. orvoshoz, a fiúkat fodrészhoz, esetleg gyónni. Tehát behozzák nekik a szakembereket (mint a börtönbe).

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 11:14:21

@prolibusz:

Ébredés után 2-3???
Ezek az emberek nem dolgoznak? Mert akkor oké. Esetleg, ha felkelnénk 4-kor emiatt, hogy aztán 8-ra beérjek a melóba, akkor menne.:D Az ember meg már csak olyan, hogy felkel azért rendszeresen 2 órúval korábban, hogy dughasson.:D

gibson 2011.01.15. 11:20:19

@Lotyó Bridzsida: Olivér meg a csaja egész nap otthon fekszenek, tehát nagyjából nincs más dolguk, mint a szex. Beszélgetni nem hinném, hogy sokat beszélgetnek.

prolibusz 2011.01.15. 11:21:39

@Lotyó Bridzsida: jól van, nem akarok én vitatkozni :) Az itthoni helyzetből indultam ki, úgy látszik, mi valami ufók vagyunk a csajommal :)

@Ancilla: "* némelyikükről le nem szakad a frottírköpeny" - javarészt azért, mert csak ezt látjuk, továbbá, mikor nincsenek benne, nem is lehet róluk felvételt készíteni :)

"* a konyhában mindig van esténként ételmaradék , tehát benn főznek" - nem zárja ki az "estig sétálnak" teóriát

"* egyáltalán hová és miért vinnék őket?" - ez egy érdekes kérdés, lehet, valami kevésbé lakott területre, hegyre, erdőbe viszik őket :)

"* ha igen, az ÁVH módszereivel dolgoznak (lefüggönyözött fekete autó)" - álbajusz Anikónak és Zsófinak, neccharisnya és miniszoknya a srácoknak :)

"Szerintem lehet egy másik épületrész (mint a börtönbe)" - én is erre gondoltam. Kutyafuttató vagy rácsos "sétáló", mint a sitten :)

méjdéj 2011.01.15. 11:29:33

Me@dex.ion: Meg kéne kérdezni a másik felet is, nyilván ő is ugyanolyan elégedett ezzel a projekttel. Olivér egy cseppet sem tűnik egoistának. Szmájli, vagy mégsem?

Szirénke 2011.01.15. 11:32:23

@gibson: Na végre, hogy másnak is gyanús! Én akárhányszor felvetettem, hogy tutira van valami simli, mindig le lettem hurrogva! Ha nem lenne semmi takargatni valójuk, lehetne nézni 0-24-ben!

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 11:34:10

@gibson:
Mondjuk lehet, hogy tévéjük sincs.
Hazaérkezés 18.00: Szia, kicsim! csók. Eszel? Á, nem kösz, inkább vetkőzz. Vágókép:18.30 ágyban pihegés. Na, eszel? Na, jó.
Vágókép: 19.30. Drágám, megnézzük a hiradót? Á, nem, inkább rádfordulok.
20.00: ágyban pihegés. Esti film? Nene, inkább még egy menet!
20.30: ágyban pihegés. Na, most tévé?
Na, jó.
21.00: drágám, megkívántalak!
21.30 ágyban pihegés. el kellene mosogatni, meg mosni is kellene egy adagot.
21.45: konyha Enci mosogat, Olika hátulról tolja.
22.00: kidőlés.
valahogy így tudom elképzelni az életet, napi 8 szexel.:D

Kopasz Szuzukis 2011.01.15. 11:38:08

@Hódos Hajnalka:
sixxnek üzenik a debreceni rockerek, hogy Lemmyvel és Mötley-vel foglalkozzon, ha már macskáról van szó :D

Szaffi B. 2011.01.15. 11:40:07

@Zelefánt: Annál csak a BÉCE durvább, Gigi rendszeresen így hívja. Fúúúj

Szaffi B. 2011.01.15. 11:41:51

@flanker: "Csak nem azt akarjátok mondani, hogy lemaradtatok az Információk Gyöngyszeméről??? Olinak annnyira, de annyira hiányzik a... ... az intim együttlét, hogy csak na! Mert hozzá van szokva a napi 5-6-hoz! De (és most kapaszkodjatok) volt olyan, hogy 8-9 is (persze naponta)! És az Enikő partner neki mindebben!"

Legalább könnyen szül majd gyereket :DDDD

Szaffi B. 2011.01.15. 11:44:32

@Ancilla: Húzzon dolgozni, vegyen lakást hitelre, majd törlessze, akkor majd nem baszik napi 9szer, de egyszer is csak ha nem hullafáradt!

gibson 2011.01.15. 11:45:37

@Lotyó Bridzsida: szerintem a fél órás menetek, amiket írsz, erősen túl vannak becsülve! :)
Én amolyan Al Bundy-féle, kétperces "gyönyörszerző" menetekre tippelnék.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 11:56:14

@gibson:

Egyébként azon a szinten, ahol Oliék vannak (ahogy én látom), az van, hogy a szex gyakorlatilag ilyen pótlék. Nincs szellemi/lelki egymásra hangolódás (nicns rá igény, vagy képesség), és ebben lubickolás, csak fizikai élvezethajhászás van.
Hát egészségükre, én aszondom.:) Mondjuk komolyan kinézem belőlük még ezt is akár, akármilyen hihetetlenül hangziki nekünk.:)

Szaffi B. 2011.01.15. 12:00:16

@Lotyó Bridzsida: de mi lehet az ananász? :DDDD ???????

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 12:10:26

@Trollszpré:

:D:D:D
Én nem akarom tudni. Jobb így nekem.:D

reggi64 2011.01.15. 12:16:12

@Trevlovics: vagy csak gondol rá napi 8X9
mert az sem mindegy ám,viszont az meg nem elég ha csak ennyiszer gondol rá:XD

Szaffi B. 2011.01.15. 13:39:07

@Lotyó Bridzsida: LOL
@reggi64: a ffiak átlagosan 10 mp-enként gondolnak rá ;)

flanker 2011.01.15. 17:29:22

@viola narvilly:
De, én lemaradtam róla sajnos :)
Szerencsére arról is, hogy naponta 8-9x akarjon tőlem valaki valamit :)

Nahát, egy jó szót sem? Vagy tüzet?
Pontos időt? :-)

flanker 2011.01.15. 17:33:22

@Trollszpré:
Nem akarok gonosz lenni (dehogynem!!)

Kár, hogy bevallottad, pedig hihetetlen élvezettel csaptam volna le erre a magas labdára...

flanker 2011.01.15. 17:39:25

@Lotyó Bridzsida:
Hazaérkezés 18.00: .................
22.00: kidőlés.

Hm, elég zsufis a menetrended.
Azt az egyet sajnálom, hogy nincs benne helye a romantikának... :-O

flanker 2011.01.15. 17:44:29

@Trollszpré:
a ffiak átlagosan 10 mp-enként gondolnak rá ;)

Forrást, referenciát kérek!
Mert vagy hazudnak, vagy én vagyok valami génmutáns szotyvadék a magam 5-6 percével... (Sőt, néha egy egész negyedóra is eltelik.)

Athalie 2011.01.15. 18:39:11

Közeledünk...MMKK

Athalie 2011.01.15. 18:43:06

Alekosz, a poratka MMKK ott fogja várni Évát az ajtóban.

Szaffi B. 2011.01.16. 10:25:51

@flanker: Forrás: fogalmam sincs, valami gagyi műsorban mondták. Gondoltam igaz, mert a férjem igen vigyorgott ekkor. :DDD
süti beállítások módosítása