Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X25

2011. január 09. 12:54 - Hódos Hajnalka

Andris mérhetetlen szeretettel és tisztelettel köszönt minket. Két mondattal később kiderül, nemcsak jópofa, hanem tréfa-répát uzsonnázott, poénokat dobál, ilyeneket, hogy Ildikó most tudja, kit fog választani, most nem, most megint tudja, most nem, most igen, most nem. Egyébként meg figyeljünk, mert az összefoglaló érdekes és mulatságos lesz. Ébredezés, Anikó ásítozva kötöget, kicsit később Szandika, azok a műkarmok elég életveszélyesen le vannak nőve, Anikó nem vihette be magával a karomcsináló gépet?Levél érkezik a Villába, Gigi, tarts a kerben egy fél órás átmozgató edzést, a programon mindenkinek kötelező a részvétel. Olivér őrjöng és néhányszor belevág a falba, miattad nem tudtam aludni, Évike, csak szólok. Ha Olivér nem alszik eleget, utál mindent és mindenkit, és ez a kommunikációján is meglátszik. A többiek készülődnek, főleg Éva, aki számomra érthetetlen módon a nappaliban sminkel, az ablaknál. Nem először. Már csak rá várnak, Béci bekiabál, gyere Éva, van egy Irsai a kertben! Ne sminkelj már meg a rokka hajadat csináld! Éva levágja a szemceruzát és puffogva kivonul a kertbe, csinál három karlendítést, aztán visszamegy a haját igazgatni. Az energiátlan ugrabugra után Olivér a biztonság kedvéért még egyszer elmondja Évának, hogy nem tudott tőle aludni, Éva felháborodik, mert ő már éjjel bocsánatot kért.

A rokkahajú duzzog, Jerzsi szerint amit csinál, az az önlejáratás csúcsa és akkor még nőies is volt. Éva a szobában dühöng, hogy ez a Jerzsi mekkora idióta és egyfolytában beugat neki! És buta is, és azt hiszi hogy okos, és egy idióta! Kivonul a nappaliba, Éva, tudsz kötni? Nem. És el tudod sajátítani? Nem mert szarok rá. Fogom a bőröndjeimet és megyek innen haza. Mire Béci a maga stílusában: ennek mi örülnénk a legjobban, de mi lenne, ha megtanulnál kötni? Éva kirohan cigizni, valaki ocsmány meztelencsiga és állandóan megissza a piáját, de már nem tudom követni, kicsoda, mert Évának ma még a macska is kurva, meg a szar is keserű. Egy pillanatig úgy tűnik, béke van, Alekosz köt, Éva fekszik mellette. Alekosz szerint Évára ráférne egy kiadós szex. Hát igen. Miért nem hozzuk össze? Mert az megcsalás és van párom. Alekosz leteszi a kötést, tudod, milyen fárasztó ez? Mit csinálsz? Alekosz simogatni kezdi Éva melleit, tök jól áll neked ez a garbó. Köszi. Az idillnek egy beszólás vet véget, ti ott alszotok? Gigi félhangosan morog, na, vége a rekordkísérletnek.

Éva felpattan, ott motyog a háttérben, hát ott motyog! De most miért baszogatnak azért, mert nem tudunk kötni? Éva megint akkor kezd el ordítani, mikor Olivér két percre lefeküdt aludni, de miért kell üvölteni? Mert egy pszichopata, jegyzi meg Gigi. Éva a riportszobában őrjöng, fú, de utálom ezt a nőt, fúúúú. Olivér még mindig nem érti, hogy miért kell ordítozni. Mikor születik egy malac, olyan hangja van! Nem, Olivér, mint amikor szúrják, olyan. Mit kéne csinálni? Belebaszni a medencébe? Laci bevallja, hogy ezen már ő is elgondolkodott. Megszületik az ítélet: azt akarom, hogy azt érezze, amit én. Ez fog hajtani! Olivér biztos benne, hogy Éva egy percet sem fog többet aludni.

Nagy meglepetésre Alekosz védelmébe veszi Évát. Miért kell ráugrani? Az emberek jó dolgukban nem tudnak mit csinálni, azért baszogatják azt a szerencsétlen lányt. Olivér szerint ez nagyon férfias, de nincs igaza. Alekosz folytatja, úgy néz ki ez az egész dolog, hogy van mindenki, meg van az Éva. Az ő konfliktusaiból táplálkozik mindenki. Olivér, csúnyán beszélsz vele, fazekakkal akarod felébreszteni. Mert nem hagy aludni, mert nem partner számomra a legfontosabb dologban! Akkor költözz ki a nyugiszobába, vagy kiköltözöm én vele, te meg pár nap alatt ki tudod szűrni, tényleg miatta nincs-e nyugalom. Alekosz nem érti, miért kell sírni, mikor nevetni is lehet. Nocsak.

A Villalakók feladata, hogy alkossanak csapatokat és rapeljenek. Ildi szerint legyenek kemények, mert a többi csapat sem fogja őket kímélni. A szövegek elég nehezen születnek, ezért Alekosz segítséget ajánl fel: megihletne téged egy csók? Nem! Na menj csak arrébb egy kicsit! Ildi, ahelyett, hogy bevállalna egy nyelvest, ami jelen helyzetben akár három szavazatot is hozna neki, visítani kezd, jézusom, hát ez hülyeeee! Szerintem lldi az, de mindegy. Elkészültek a művek, Olivér rögtön az elején kijelenti, hogy nem akar sértődést, és reméli, hogy mindenki odapirított. A szövegek jók, Andrissal egyetértek, Ildikóéknál én sem fedeztem fel egyetlenegy rímet sem, a strandkorlátkék jelzőért viszont örökké hálás leszek és beépítem a mindennapi szóhasználatomba. Ritmusérzéket meg még Szíj Melindának is tanulni kell, ugyebár.

A nézők szavazata alapján Ildikó és Alekosz együtt töltik az éjszakát a nyugiszobában, kíváncsi vagyok, Alekosz hányszor fogja még a viszünk óvszert poént ellőni. Hozhatsz, de nem lesz rá szükség. Jó leszel? Hogyne lenne jó. De jó leszel? Alekosz csak úgy mondja, hogy alsógatya nélkül alszik. Az lehet, de hogy azt a kurva trikót nem veszi le, abban biztos vagyok! Összehozunk valamit? Mire gondolsz? Valami lájtos szexre. Elvonulnak együtt, a többiek azt ecsetelik, mi fog történni. Gombi szerint Ildikó menekülő ember lesz: ne Alekosz, nem érted, hogy nem? Nem érted, hogy nem? Na, ülj le, beszélgessünk. Megvan már a személy? Meg. Változhat? Minimális az esély. Ildikó nem fér a párbajtól. Alekosz meg akarja beszélni vele a részleteket, de a lány elhárítja, nem tudsz nekem ebben segíteni, még nem párbajoztál. Pffff, Alekosz visszamegy a nappaliba, kötögess csak, nekem relaxálnom kell. Ez a nő kiszívja az ember energiáját, idegesítő. Antikarakter. Megtorpedózza az itteni karaktereket. A szobában aztán újrakezdi a szokásos csábítást. Azt mondtad, egy hétnél többet nem bírsz ki szex nélkül. De látod, hogy bírom. De miért kínozod magad? Na, idejössz? Ildikónak esze ágában nincs odamenni, olyan kicsire összekuporodott a földön, mint egy téli álmot alvó mókus. (Nem Anikó mókusára gondolok.) Na, idejössz? Nem. Közben Olivér találgatja, mi történhet a nyugiszobában: Alekosz kotonba bújik, az Ildi meg elkezdi, Szabó Lőrinc…. Nem lesz semmi, csak bújj ide. Nem. Ha lenne valami, azt hiszed, csak nekem lenne jó? Ez nem egyoldalú. Na, gyere használj ki engem! Adj utasításokat! Ha ez kell, én benne vagyok. Ez annyira groteszk, hogy tetszik.

Ildikó, felkészültél? Fel. Kőkeményen el fogod mondani a véleményed a Villalakóknak? Határozott igen helyett Ildikó kialvatlan és fáradt, de megpróbálja. Ildikó, gyere ki a riportszobába. Egyre jobban alakulnak a viszonyai és hát a zárt falak. Nem a kultúrbarbár szó bántotta, hanem Szandika minősítése, hogy ő mennyivel jobb karakter, pedig neki vannak értékei, a sporthoz való hozzáállás meg az őszinteség. Azt mondta, hogy én egy szürke egyéniség vagyok. Azt is gondolja, hogy vannak emberek, akikkel már áttörte a falat. Nem, nem taktikázik, a szívére hallgat. Igen, harcos vagyok, legyen párbaj! Lesz. Nemoek helyett a Pink Floyd költözik a stúdióba, lefogadom. Indul a kihívás, megvagyunk?

A szabályok: Olivér védettséget élvez, Ildikónak először véleményt kell mondani, végül meg kell neveznie a személyt, majd ha megnéztük az unalomig látott jeleneteket. Olivér azért tette a jelet Ildikóra, mert Éva mondta neki hogy nem akar párbajozni és egyébként is előrébb van a listáján. Béci szerint nem változott Ildikó a kiválasztás óta, hát odapirít, csak eddig nem vettük őt észre, elmentünk mellette. Már ő is bánja hogy levegőnek nézte, ha odafigyelünk egyásra, teljesen más az egész. Alekosz szerint Ildikó egy definiálhatatlan karakter, azért mondta, hogy kultúrbarbár mert az valami olyat jelent, hogy valaki azt hiszi, ért valamihez, de közben megalázza azt a dolgot. Alekosz feje vörös mint a rák és zavarban van. Szandika elemezné az Ildikót, de pont most jött el a pillanat, mikor megsajnálta mert nagyon meg lett mardosva szegény. Ő akkor is őszinte, mikor jön, de akkor is, mikor bocsánatot kér. Elgondolkozott, úgyhogy ő most itt meg is ragadná az alkalmat, mi? Most ez úgy jön le, mintha beszartam volna tőle? Igen. Ildikó, van félnivalója ma este Szandikának? Benne van a pakliban. Laci szerint Ildikó egy védett világból jött, ilyen karakterekkel még nem találkozott, neki más a gondolatvilága. A nap hőse Jerzsi aki bezzeg mindig kedves volt Ildivel. Miért? Mert ő is ember és nem ártott senkinek.

Ildi, eljött a pillanat, három perced van az indoklásra, gegv (gong az eleje, gong a vége). Ildikó felpattan és határozottnak tűnő, valójában síkideg monológba kezd a bőgés határán. Ő örült, hogy kapott egy második lehetőséget. Örömmel jöttem, de zárt falakat találtam. Spakli meg nem volt sehol. Úgy jöttem, hogy kedvellek benneteket. Senki nem jött oda hozzám, én mindenki felé nyitottam. Hálistennek változnak a dolgok, nem tudom, miért, talán a feladatokhoz való hozzáállásom miatt, meg azért mert segítek a Gigiéknek takarítani. Én nem tehettem róla, hogy utolsónak bejöttem ide! BéciGigi, igazságtalannak éreztem, hogy rám raktátok a jelet, mert belém kapaszkodtatok, hogy én vagyok az új! Nem volt jogos! Alekosz, a kinti életben más képet kaptam rólad, még beszélgetünk! Szandika, ha minősítesz, azt normális hangnemben! Éva, én veled szemben alulmaradtam, párbajozni akarok! A kiválasztott: Éva. Éva feje betorzul, de próbálja leplezni, kiszámítható volt, Szandikától fél és két napja volt egy elszólása is. Ildi felköti a kendőt, a többiek hüledeznek, ez kemény volt, csajszi, a szőr feállt a kezemen, jól odatetted magad! És ha mindez nem lett volna elég, a BeleValóban Valkó Eszter negyvendenes harisnyában, billegős-virágos fejpánttal, na az odabaszott. HozéÁrmándó huncut kis bajszáról nem is beszélve. Táncolj, pléjboj, a tested tiszta téboly! 

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lanois 2011.01.09. 21:36:49

@MPéter: "és nincs fogalma a magyar helyesírás legelemibb szabályaival sem"
Magyarul helyesen: és nincs fogalma a magyar helyesírás legelemibb szabályairól sem.

MPéter 2011.01.09. 21:37:17

@Lanois: Most ez komoly? "Állítólag magyartanárnak tanult (nem az, remélem nem is lesz) az Anikó, és nincs fogalma a magyar helyesírás legelemibb szabályaival sem." Te tényleg nem tudtad értelmezni ezt a mondatot vagy csak kötekedsz? Szerintem az istennőséghez nem elég, ha valaki jól néz ki, erre próbáltam célozni.

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:38:08

@lutria:
Alekosz helyében biztos ami biztos alapon mindig lenne nálam.:)

Ez nem jó terv . Akkor nem születik meg soha a villa 15 . lakója .
Biztos sokan láttátok már , csak nem koncentráltok eléggé a tartalomra .
www.youtube.com/watch?v=ZALbR68DU4Y

MPéter 2011.01.09. 21:38:57

@Lanois: Igaz, be is ismertem magamtól, önkiritikát gyakoroltam:
"Hát, ma nekem se megy a ragozás :)
tisztában van valamivel
fogalma van valamiről
az előző hozzászólásban pedig: az igeidők egyeztetésével és a tárgyraggal volt gondom, ejnye... Jobban odafigyelek mostantól!"

Lanois 2011.01.09. 21:39:10

Legalább észrevette:)

Augur 2011.01.09. 21:39:18

Anikó már meg magyartanár is? whhehehe...még valamit esetleg? ez az az urban legend, amit azok a hapsik találtak ki, akik gerjednek a macára, de a műkaromépítés nem elég intellektuális számukra, vagy mi?

slara 2011.01.09. 21:39:34

most épp kit fikáztok?

Lanois 2011.01.09. 21:42:44

@MPéter: Nem tesó. Az Istennősséghez az kell, hogy valaki ne legyen halandó. Márpedig Anikó örökké fog élni. És ennek semmi köze a helyesíráshoz.

Píter 2011.01.09. 21:42:57

Az online adás 10-ből 9-szer nem működik, a meghirdetett időpontokban (sem)!!!

Az esti összefoglalók alatt való szavaztatás egy nagy csalás!!!
Egy ember (IP cím) nem csak egyszer szavazhat, hanem akárhányszor. A szerverek ezt persze nem bírják, mert vagy félpercenként kattintgat egy-kétezer elszánt ember vagy éppen azért mert x-ezren írtak hozzá egy szavazó scriptet, ami helyettük is nyomja a gombot a végtelenségig. Rendszeresen előfordul, hogy az oldal 503 service unavailable üzenettel fogad. Ma is, a műsor kezdete óta nyomkodtam az F5-öt, de az istennek nem jött be az oldal. 5-10 perc próba után láss csodát igen, és már akkor 90% volt az igen mellett. Érdemes lenne a szavazatok számát kiírni, nem csak százalékot, ha már arra képtelenek, hogy IPre szűrjenek. Mert így max egy olcsó pr fogás ez a "te döntesz".

Egy szó, mint száz, az RTL online, interaktív VV-s tevékenysége egy nagy büdös 0!

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:45:15

@slara:

Nincs szó ilyesmiről .
Arról beszélgetünk , a villalakók miért
Alekoszt
Gombit
Jerzyt és
Évát
tartják legesélytelenebbnek a győzelemre .

jörgömös 2011.01.09. 21:45:37

@Píter: talán nem véletlen hogy nem működik az oldal

slara 2011.01.09. 21:45:54

sztem anikó nagyon rendben van

slara 2011.01.09. 21:46:46

a többihez képest....

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:47:10

@Píter:

Akkor most nem kellene Ildinknek elmondani , hogy otthagyta a bikája ?

MPéter 2011.01.09. 21:48:05

@Ancilla: Ez igaz. Próbáltam megkeresni egy videót, de már nem emlékszem, hogy mikor volt, talán Leonidasznak kellett még valamit búcsúzóul írni, és Anikó megkérdezte Olivért, hogy a "hagyja" az két gy-vel van-e vagy nem. Azért ez más kategória, mint hogy egy kapkodva megírt hozzászólásnál elfelejtem a mondat végére, hogy a két fejemben lévő kifejezés közül (tisztában van/fogalma van) melyiket is írtam, és rosszul használom a kötelező vonzatot. Nem ez a legnagyobb bajom Anikóval, hanem, ahogy Alekosszal viselkedett, meg ahogy lejáratta magát.

Kivlov 2011.01.09. 21:48:28

hehehe, remélem ildikét hazazavarja Éva...

bévé 2011.01.09. 21:49:47

azért vágtátok, h Szandika átvette Alekosztól a ragozást... haja kész, Jerzsi fasza kontyot rittyentett, Szandika lájkol: há' nagyon komoly!!! hülye vagy? így fogok lenni ma!

slara 2011.01.09. 21:50:16

@K.Tomoceusz: és ki ad a vályoglakók véleményére? el vannak maguktól szálva,azt hiszik tömegek csüngenek rajtuk....szegények. ez olyan lesz mint az utolsó bb....hun az a pszicho doki aki ezeket összeválogatta?

MPéter 2011.01.09. 21:51:42

@Augur: Nem, soha nem írtam ilyet.
"Állítólag magyartanárnak tanult (nem az, remélem nem is lesz) az Anikó"
Én is csak reménykedni tudok benne, hogy nem igaz, de nézd meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=X4eEqXs0wCk
A villalakók mondják róla azt.

Píter 2011.01.09. 21:52:05

@K.Tomoceusz: 2 dolgot tudok elképzelni:
A, az RTL szeretné eldönteni, mi hogy lesz, ezért ők szavaznak a rendszer adta lehetőségekkel a kívánt eredmény érdekében
B, annyira sz*r az egész rendszer, mint maga a vv4 oldala, ezért pár hozzáértő kénye-kedve szerint szavazgat(hat)
=felőlem mondják meg, úgy is az lesz amit A vagy B akar. :D

slara 2011.01.09. 21:53:02

@Kivlov: én meg az ellenkezőjét kívánom,éva menjen el dolgozni!

MPéter 2011.01.09. 21:54:45

Szerintetek miért hiszi Alekosz azt, hogy az Ildi erős, és van esélye megnyernie bárki ellen (pláne Éva ellen) a párbajt? Tényleg azt hiszi, vagy ez is valami taktika?

Flood 2011.01.09. 21:54:49

Áááá megnéztem még 1x a stand-up-os részt. Az a kínos csend, ami Ildi fellépése után van és a többiek arckifejezése...na az az igazi priceless! :DD

Lanois 2011.01.09. 22:01:29

@MPéter: Alekosszal azért viselkedett úgy, mert Alekosz tapló volt vele. És nem járatta le magát, a többi stimmel.

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:01:39

@Píter:
Azért - valljuk meg - nem egetrázó kérdéseken megy az a szavazás . Nem mindegy , hogy kubai vagy japán est lesz ? Lehet , hogy a kubaira van csak jelmeze a stábnak azért csinálják .

Lanois 2011.01.09. 22:03:13

@MPéter: "Tényleg azt hiszi, vagy ez is valami taktika?"
Na ez egy jó kérdés. Passz.

bévé 2011.01.09. 22:03:16

@Flood: jajj, azt én is most, de először, mert nem láttam. hú de kínos. :D télleg priceless b+, beszartam-behúgyoztam. :D

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:03:41

@Flood:

Szerintem öszebeszéltek a görények és kibasztak a leánnyal . A Laca magától biztos tapsolt volna kettőt .

Ancilla 2011.01.09. 22:05:08

@MPéter: Igen, azt az adást én is láttam. Anikót én sem küldeném sem helyesírási versenyre, sem Kazinczy-versenyre. Azt, ahogy Alekoszt lerohanta, én sem találtam rokonszenvesnek. De az már régen volt, még az elején. Azóta nőtt a szememben. Tud küzdeni, van kitartása, sőt Olivérnek is meg merte mondani a véleményét (pedig ezt - főleg abban az időszakban - nem sokan merték). Az az igazság, hogy első látásra, első benyomások alapján ítélkezünk, s van, aki képes később árnyalni a kezdetben kialakult képet valakiről, van, aki nem.

bévé 2011.01.09. 22:05:44

@K.Tomoceusz: én mondjuk arra gondoltam, h mert ott kilehet a lányok segge és minden bizonnyal majd rázzák is azokat. nem?
de mondjuk azért, h elmondjuk-e Ildinek az igaz, h nem egetrázó, bár neki az lesz valszeg, de azért más kategória.

MPéter 2011.01.09. 22:05:51

@Lanois: Ja tudom, fellökte.
Szerintem a Bécinek és a Király L. Norbinak vallott szerelem a legalja volt. És akkor még nem beszéltem a hintás kirohanásáról Olivér ellen vagy arról, hogy milyen megjátszott volt a hisztirohama Gina távozásakor.

Ancilla 2011.01.09. 22:08:31

@K.Tomoceusz: Meg a kubaiban pl. Szandika jobban ki tud majd teljesedni. Furcsa lenne japán kimonóban, aprókat lépkedve és disztingváltan viselkedve...
S a kubai jelmez lényegesen kevésbé anyagköltséges, mint a japán. S őrjöngeni is ebben a stílusban lehet jobban.

MPéter 2011.01.09. 22:09:40

@Ancilla: Rám nem igaz, hogy nem tudom árnyalni a képet, első benyomásra a Rácz tesók tök szimpatikusak voltak, Alekoszt meg nem csíptem, amiért az elején a műsorvezetők csak őt sztárolták, mostanra 180 fokos fordulatot vett a dolog.
Igen, a hintában megmondta a véleményét, előtte meg odament hozzá, hogy "ugye nem baj, ha nem téged várlak vissza"... 10 percre a kirohanása után pedig újra ölelkeztek.

Lanois 2011.01.09. 22:13:07

@MPéter: Nem a fellökésre gondolok, már elötte verbálisan basztatta csomószor, csak nem adták le.
És tényleg nem értem, ha egy színésznőnek készülő csaj kihasználja ezt a lehetőséget a szereplésre. Ezért ment be oda. Ráadásul ő kimondottan reflektorfénybe való.

Ancilla 2011.01.09. 22:14:16

@MPéter: Miért lett volna az a két szerelmi vallomás "legalja"?? Nem akart lefeküdni egyikkel sem, nem volt közönséges. Én inkább sajnáltam szegényt.
Ne felejtsd el, hogy ő még azért elég fiatal. És nagyon szeretethiányos.

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:15:08

@Ancilla:
Ennyire mélyen nem gondoltam bele . De a srácok vörös feje talán inkább kubai mint japán .
De ebben nem vagyok biztos . Amióta hazamentek a kubai szövőlányok , azt se tudom , hogy néz ki egy olyan . Talán kidülledt szeműek nagy vödör vörös fejjel .

MPéter 2011.01.09. 22:18:01

@Ancilla: Nekem nem volt szimpatikus, ahogy részegen szerelmet vallott egy fiúnak, akinek barátnője van, meg szerelmes levelet ír a Norbinak, aki megmondta, hogy kialakulóban lévő kapcsolata van. (Persze a csókot félreértelmezhette.)
Egyébként nálam Anikó a középmezőnyben van. Akiket igazán nem bírok, azok most a tesók!

Ancilla 2011.01.09. 22:20:57

@Flood: A kínos csöndről: Én úgy gondolom, hogy várták, mikor jön a poén. Vártak, vártak, vártak, aztán, amikor nem jött, nem akarták, hogy olyan katartikus taps legyen, mint a színházban szokott lenni egy-egy nagyon hatásos drámai befejezés után.

Démétér 2011.01.09. 22:21:46

Részemről hazamehetne bátran: Zsófi, mert gyakorlatilag most sincs ott, Ildi, mert szörnyen kínos, Erzsi, mert jelentéktelen. Még a frottírtörölközővel együtt is. Ja, Gigi is: még eszembe sem jut igazán.

A többiek majd csak összehoznak egy valamilyen játékot odabent... Akik csak téblábolnak az egész reality műfajban, sodródnak csöndben, én azokat tudnám leginkább nélkülözni.

MPéter 2011.01.09. 22:23:52

@Démétér: Egyetértek a listáddal, csak rávenném még Bécit! Túl sokat képzel magáról.

bévé 2011.01.09. 22:24:15

@Ancilla: szerintem nevezzük nyugodtan döbbent csendnek. :) az előzményekből gondolhatták, h nem lesz poén.
Alekoszt hallottátok Ildi bénázása közben, h "híí, de ronda vagy"? :D

Démétér 2011.01.09. 22:24:54

@MPéter: Az engem nem zavar, amíg pörgeti az eseményeket meg emóciókat maga körül :)

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:26:24

@MPéter:

Magad alatt vágod a fát .
Neked ezekután Anikó nem fog szerelmet vallani .
Mélységesen csalódott benned .

MPéter 2011.01.09. 22:28:29

@K.Tomoceusz: Eddig lett volna rá esélyem? :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 22:28:30

@Démétér:
Tökéletes, én még Bécit is hazaküldeném, esetleg helyette maradhat Dzsörzé:)

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:32:07

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Dzsörzé maradni fog . A kis sunyi ( tudnék mondani rá 3 példát ) nálam is esélyes , nem csak az ismert bloggernél .

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 22:32:13

@Flood:
Mert annyira rettentő rossz ripacs volt, hogy az már mindenkinek kínos volt, nekem is itthon:)

Természetesen szerintem, minden amit írok a magánvéleményem és senkit nem akarok meggyőzni a magam igazáról, a jövőben sem:)

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:33:27

@MPéter:

Már hogy a túróba ne lennél . Még két hét és az Alekosznál is .

Lanois 2011.01.09. 22:34:46

@MPéter: "Eddig lett volna rá esélyem? :)"
ezzel a nickel?:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 22:36:22

@K.Tomoceusz:
Annyira nem mozgat meg, de ha már választani lehet akkor inkább én Bécit látnám kint, meg érdekes lehetne, hogy villant-e végre már valamit, ha nincs ott Gigi.

MPéter 2011.01.09. 22:37:50

@K.Tomoceusz: Az ismert bloggerel egyébként kivan a pöpölőm. Nem engedi be a hozzászólásokat. Már több igen hosszú kommentet is írtam oda, és egyszerűen nem jelenik meg. Ha megnézitek, akkor nincsenek egyáltalán kommentek az utóbbi 10 bejegyzésénél. Egyébként Erzsi tényleg lehet sajnos nyerő, ezt olvastam az ismert bloggernél:

testo 2010.12.31. 16:10:25
Üdv...egy olyan belső infóhoz jutottam, ami egy kicsit ledöbbentett. Itt vanez a Jerzy gyerek, aki csak úgy bekerült a villába, egy botcsinálta ok által. Az igazság az, hogy a kis srác elméletileg, a fél vezetőséggel lefeküdt (tudva illik, hogy sok a meleg az RTL klub-nál) és mivel Gombi Family rákapcsolt az SMS-kel (több, mint 1 millió foritn értékben), ezért mindenki meglepődött, hogy nem a Jerzy jutott be. A Jerzy úgy volt, hogy kipakol a sajtónak, amit persze senki nem akart, igy hoztak egy ilyen döntést !

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:40:27

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Egyre jobban kell figyelnem . Nem elég , hogy nyer Jerzy , még mozgasson is meg ?
Kint villantson Béci ? Ezt a te érdekedben nem akarom félreérteni .

MPéter 2011.01.09. 22:40:27

@Lanois: Mi bajod a nickemmel?
@K.Tomoceusz: Nem felelek meg sajnos Alekosz nem túl nagy elvárásainak (40 és 120 kg közötti 16 és 60 év közötti nő ugyanis nem vagyok. :)

Lanois 2011.01.09. 22:43:39

@MPéter: Nem semmi, jó a nicked. Ne haragudj.

Démétér 2011.01.09. 22:44:29

Jerzy sajnos bőven nyerhet, de ugyanúgy jelentéktelen marad. Nemigen hiszem egyébként, hogy egy jó testért megnyeretnek valakivel egy játékot az RTL-nél - húsz (vagy kétszáz) ugyanilyen kaliberű fekszik le nekik bármikor pár órányi képernyő-jelenlétért. Persze, ez nem zárja ki, hogy Dzsörzé nyerjen :)

bévé 2011.01.09. 22:46:27

@Démétér: múltkor arról cikkeztek, h eddig az összeset szépfiú nyerte.

Démétér 2011.01.09. 22:48:52

@bévé: Lehet. Vonogatom a vállam. Az emberek szeretnek rájuk szavazni?
(Amúgy szerintem Dzsörzé teljesen úgy fest, mint egy különösen szépen megborotválkozott, fiatal gorilla. Az alkatát és az arcát tekintve is. Az agya sajnos nincs olyan szinten.)

Számolj Templár 2011.01.09. 22:51:57

Akkor ha Jersey nem nyerne, akkor az azért miatt lesz, mert a titokszobában lepúzta Kolosy csúnyáját?

bévé 2011.01.09. 22:52:14

@Démétér: hát nyilván a hülye tinilányok szavaznak. vagy a baszatlan 30-asok. esetleg a sötét öregasszonyok, mert olyan cuki.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 22:52:51

@K.Tomoceusz:
Elnézést, nekem kéne jobban figyelnem mit írok, tehát a Béci csak simán kint van, meg a Gigi, és akkor a bent maradt Jerzy mutat esetleg többet magából.

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:53:05

@Démétér:

Jerzy egyáltalán nem jelentéktelen figura . Amit tudni lehet a szexiparról , azt tudja a gyerek . Isteni történeteket mond a többieknek , állítása szerint bárkit el tud helyezni , csak sajnos ezeket mind névvel címmel telefonszámmal mondja . A stáb meg nem meri mutatni , nehogy pereskedés legyen miatta .

Démétér 2011.01.09. 22:55:57

@K.Tomoceusz: Ilyet még nekem nem mesélt miniszterelnök!
Lehet, hogy közben párhuzamosan a nem mutatott kamerákkal összefusiznak néhány pornófilmet is - minden adott hozzá. Kamera van, színészek vannak, más nem kell. utólag remek promó lesz. Ha csökken a nézettség, közben is.

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:57:59

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Ahhoz elég az egyik Ráczot kitenni . Gigi nélkül Jerzy biztos más lesz , de inkább annak szurkolok , hogy Bécink essen ki , és utána a lengyel harcos villantson egyet Gigin . Ha egy ország erre vár , akkor mától én is .

K Tomoceusz 2011.01.09. 23:03:07

@Démétér:

Nem pornóról beszélt a srác . Szépségipart kellett volna írnom nem szexipart .
Főleg vetkőzős helyekről és ezek árkategoriájairól ( ezt le se tudom írni ) . Csak sztriptíz ennyi , tejszín nyallintás csöcsről annyi , Balatonon , Mallorcán Lumumba utcs 23 b . Figyelem ezeket piszkosul , de mindig elkapják a képet .

Démétér 2011.01.09. 23:06:15

@K.Tomoceusz: Á, értem. Én legfeljebb csak az összefoglalókat látom, és azokat is csak mióta beteg vagyok. A bennfenntes infókért járok ide :) Köszi!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 23:08:04

@K.Tomoceusz:
Nem hinném, hogy lesz bármi is, Gigi a villában jó kislányt játszik:)

Flood 2011.01.09. 23:39:20

@Ancilla: Amúgy nem könnyű eset ez az Ildi, mert még ha az ember próbál is jóindulatú lenni vele, és nem röhögni rajta (=nem állít zárt falakat :)), akkor is kb. minden mondatával és tettével magát égeti szegény, és sztem a többiek kb. tanácstalanok, h mit csináljanak ezzel.
Szerencsétlen csajnak vhogy annyira nincs fogalma a világról, meg magáról, hogy rossz nézni :(

Lall-R 2011.01.09. 23:43:05

@MPéter: A videó alapján, valamiért Győzike mellett tudnám elképzelni, mint értelmes műsorvezető.

Flood 2011.01.10. 00:36:56

Alekosz csöppet bekarmolt :DDD

Caprica99 2011.01.10. 09:29:50

Nem emlékszem pontosan, hogy a legutolsó vagy az azelőtti összefoglalóban volt...
Eldobtam az agyamat, amikor Ildi ment Alekoszhoz beszélgetni, az meg elhajtotta azzal, hogy neki milyen rettentő sok dolga van!
Aaaaaaaaaaaaaaa.....
Mi a szentszar dolga van ennek?
Folyamatosan vedel meg kibeszél mindenkit!

az újdonság garázsa 2011.01.10. 10:12:13

@Hódos Hajnalka:
Magyarul beismered, hogy hülyeséget írtál, a rokkán ugyanis kenderkóc van.

De remek, hogy ennyire ostoba ember ír ide cikket...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 10:33:32

@Lanois:
Mennyémár! Volt olyanom, hogy annyira felháborodtam, kivágtam egy "Hát akkor csesződjön meg az egész világ, bírok én nélkületek is!!!" c. gondolatot. Ismerős mesélte, úgy villogott a szemem, jó ideig nem mert a közelembe jönni.

Hoppázó Beléndek 2011.01.10. 10:35:04

@az újdonság garázsa: kurvára beszóltál, bizonyára gecibüszke vagy magadra. jogosan!

az mondjuk ne zavarjon, hogy a rokkahaj idézet a műsorból, nem az "ostoba szerző" találta ki.

tudsz még okosat? várjuk!

==T== 2011.01.10. 10:35:19

Remélem Éva alaposan elveri Ildit a párbajon, aztán Alekosz kiejti az egyik Ráczot, majd Éva a másikat.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 10:38:40

@az újdonság garázsa: szerintem a Te felfogóképességeddel van gond; de azért elmondom, huszadikként, hogy ez egy játékostól vett kifejezés, és ettől függetlenül, még mindenki tudja(remélem;)), hogy mi az a rokka és szerintem az is világos, hogy Béci sem úgy gondolta, hogy Éva fején egy faszerkezet van, hanem valószínűleg a kócra asszociált...

De azért köszönjük a felvilágosítást, tényleg!

A zindexre meg valóban elég sok ostoba ember írkál cikkeket, de ez van, javaslom az író alapján való szűrést, nekem azóta, hogy például nem vagyok kénytelen egyes magukat újságírónak képzelő egyének szarvas helyesírási hibáit nézni, sokkal jobban indul a napom; neked is jobb lesz akkor Hajni nélkül, neki meg, úgy hiszem, nélküled! ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 10:58:28

Ma tündérnapot tartok, úgyhogy változatosság kedvéért ma a retekklubosokat fogom csesztetni.

Apuskáim, anyuskáim, hát gratulálok. 1 hétvége alatt sikerült olyan csömört kapnom a műsorotoktól, hogy nincs is kedvem belenézni egész a végéig.
Ami elég nagy szó, tekintve, hogy Benkőt végignéztem. Sőt, mivel kb. a 4. résznél kapcsolódtam be, képes voltam bepótolni az előtte levőket!!! Úgy, hogy Benkő-Edit franciázásnál rendre félrenéztem -fiatal még az idegrendszerem, hogy fel tudja dolgozni a 60 év felettiek&sex témát-, illetve, hogy benne volt ez a Pinainas (by Sixx). Valahogy ösztönösen megérzem a személyiségzavaros, pszichológiai devianciával terhelt egyedeket. Na nála bejelzett az antennám. Annyira, hogy lapátnyéllel vertem volna. Mert full pedofil vagy mittomén.
Visszatérve a VVhez, tessék már megérteni, hogy Mo.-on ez a "beköltözik sok ember egy házba, a kint lévők meg lesik őket" totál lejárt lemez. A konkurens csatorna utolsó szériája is full érdektelenségbe fulladt. Próbáljátok ezt a "utólagos szerkesztéssel kreálunk történetet" húzást, de akkor az istenre kérlek, legyen már annyi eszetek, hogy NE LEGYEN LIVE STREAM!! Mert a kedves néző látva, mennyire nem fűlik a foguk a bentieknek azokhoz a dolgokhoz, amiket ti rájuk erőltettek, mondván, hogy jaj, ezt micsoda jó konfliktusnak lehet bemutatni adásban, illetve mivel ők is beismerik, hogy pontosan ez folyik, elgondolkodik, hogy mindig is ez volt, és ti vagytok a hunyók. /kíváncsi vagyok, hogyan is állítjátok be a tegnapi Zsófi-Béci "eksön"-t/
És akkor a kollektív b@ctatásról. Mint már a legelején mondtam, teljesen, mint az amerikai pszichológiai emberkísérletek az 50-es években. Csak azóta hoztak már jópár törvényt ezek megakadályozására. Amire tojtok rá magas ívben. Így aztán a bentiek fele konstans részeg, vagy tüdőrákra gyúr, illetve van egy adag, aki tornázással próbálja levezetni a feszültséget, hogy valamilyen mértékben megmaradjon az ép esze. Járul még ehhez koxos Buci csesztetése, aki már maga kitenne egy komplett fejezetet, mit is csinál ott, és honnan nőtt az a vastag bőr a képire.

Gondolkodtam, és ha ilyen szituban lennék, egy ideig biztos frankón májnagyobbodásra gyúrnék. Csak aztán a sok cseszegetéstől önjáró lennék és magánakcióba fognék. Mondjuk, benn fognám a csatorna egyik munkatársát, had tapasztaljon ő is. WC-be vagy a szekrényembe zárnám - el lenne a csipkés tangák meg a nejlonharisnyák között- kínzásként meg bedobnám a WC-be, pont miután Olit megszeretgette az ötujjú asszony. És magasról tennék a genfi egyezményre. >D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 11:07:15

Szerintem hogy fog kinézni a DÖNTŐ:
Final Four - Béci, Oli, Ananász, Zöld állatka a jacuzzi mellől
Az állatka lekaratézza Olit, az ananász édesebb lesz, mint Béci, így marad a zöldség meg a déligyümölcs. Már éppen az állatka győzne, hisz van keze-lába, feje, node Ananász egy cseles mozdulattal átgurul a stúdió parkettjén. Aki látja, úgy elámul a trükköket tudó ananásztól, hogy rögtön neki szavazza meg a 15 millát.

Jah, és innentől nem nézem semmilyen formában ezt a vackot*. Győzikébe meg valaki sürgősen nyomjon 3 doboz Teperint. Az epileptikus roham olykor a vérzéses agydaganat előjele.

*Hajnalka, imádlak! Tarts ki! Olyan akaraterő van benned, mint Sixx-ben. Őszintén csodállak titeket! :)

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 11:07:33

@neccharisnyás útonálló: nyugi, nehogymá' egy oszlopos tag bedobja a törölközőt :)

Patria 2011.01.10. 11:13:00

Valaki megmutatná nekem Valkó Eszter megkomponált valóját? Baromira izgatottá tett a felvezetése.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 11:13:11

@Hódos Hajnalka:
Oszlopos? Hát az tény, hogy a Természet magasra pakolta a fejemet... :D
De sikítozik bennem az ember ettől a műsortól. Komolyan.

gibson 2011.01.10. 11:13:56

@az újdonság garázsa: ez nem egy CIKK, te szerencsétlen barom, ezt úgy hívják, hogy POSZT....

Lanois 2011.01.10. 11:21:09

@neccharisnyás útonálló: Na, legalább most kijött.:) És akkor folytathatod a vv nézést kisimult arccal, lassú, egyenletes, mély légzéssel.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 11:28:29

@Lanois: Látod. Csak generálnám odabent a balhét, hogy mindííg kiereszteném magamból a feszkót. Vágott-torkú malac sipítozás vagy székrúgdalás közepette.

Mellesleg, ha még 2 napig nem kapnak zsetonokat a zenegéphez, én a helyükben fognék egy bárszéket, megtörném a cucc burkolatát pont annyira, hogy meg tudjam manuálisan szerelni, hogy zseton nélkül is működjön. ;D

Lanois 2011.01.10. 11:39:16

@neccharisnyás útonálló: Hallod tesó! Mindnyájan tudtuk, hogy nagyon-nagyon nehéz lesz. Cáfolhatatlan tény, hogy embert - és ananásztpróbáló kihívás a vvnézés, de mi tudtuk ezt és bevállaltuk. Most már végig kell csinálni. Gondold el milyen felemelő eufórikus érzés lesz, amikor pl Éva kiesik majd. De addig néznünk kell, érted? Legalább ennyi szolidaritással tartozunk a villanyomiknak. Ki kell tartanunk mmkk.

Lanois 2011.01.10. 11:46:53

@neccharisnyás útonálló: A wurlitzerkínzás kiötlője pedig ott fog majd ülni a médiában elkövetett bűntettek Nürnbergi perében az első padban lehorgaszott fejjel. Már rajta vagyunk az ügyön.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 11:59:02

@Lanois:
Közülük 1 nyerni fog 15 misit a nyilvános szopatásért.
És akkor nekem meg az egyik borpusztító kirúgásával akarjátok kiszúrni a szemem a végtelen kínzásért, az érdektelen balhékért, hogy ott van előttem, mégse verhetem bucira bucit, Győzike + Valkó éjfeli ámokfutásáért, nomeg az a szőke liba, aki nem is tudom ki, mert nem nézem csak egyszer láttam reklámban. EZZEL???!
Hát akkor muszáj lesz mellette diszkóba mászkálnom, dizsipicsákat felrúgdalni. Nincs más út. mmkk

Flood 2011.01.10. 12:30:12

@neccharisnyás útonálló: Huhh, jó sok stressz felgyülemlett benned :)

az újdonság garázsa 2011.01.10. 14:43:24

@gibson:
Nálatok lehet.
Felénk meg még beszélnek magyarul, és a poszt szó ugyan létezik magyarul ism, csak mást jelent.

Talán próbálkozz még kicsit az anyanyelveddel.

Szerencsétlen barom meg az anyád, aki világra hozott.

gibson 2011.01.10. 15:02:13

@az újdonság garázsa:
"magyarul ism?"
Ez meg mit jelent? :)
Takarodj a gecibe innen trollkodni máshová, te hülye , szánalmas, idióta segg!

Dr Betty Boop 2011.01.10. 17:35:03

@slara: ...hát nem pénzért vehette a diplomáját, az már szentigaz. Nemes célokra használja, grat!

flanker 2011.02.17. 21:19:40

Arról nem is beszélve
süti beállítások módosítása