Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X21

2011. január 05. 11:49 - Hódos Hajnalka

Ennyi fájdalmat, szenvedést Zsákos Frodó és hű barátja, Samu nem élt át, míg vitték az Egy Gyűrűt Mordor felé, én mondom. Keserű könnyek, búcsú, elválás, a tündék ideje lejárt. Meg Gináé is. A jó Szürke Gandalf, miket beszélek, Stohl Buci bácsi tegnap olyan szigorú és drámai volt, hogy nemcsak a kutya, de a már többszörös műtéten túlesett maci és a letépett fejű nyúl is vigyázzban álltak. Én fogadalmat tettem, ezentúl hihetetlen energiákat fogok a szókincsem fejlesztésére fordítani, mert Andris ingének színére nem találtam megfelelő jelzőt, azt, hogy az üszkösödött végtagból szivárgó genny, mégsem írhatom le. Tiszta vizet öntünk a pohárba, Gina, hogy vagy? Nem jól. Akkor gyere kérlek a riportszobába, a többiek pedig maradjanak csöndbe.

Gina, szeretnél-e maradni a ValóVilág negyedik szériájának játékosa? Nem szeretnék. Tehát lemondasz a lehetőségről, hogy elvidd a fődíjat? Igen. Gina, nem szeretnénk téged tovább kínozni. Villalakók, Gina azt a döntést hozta, hogy önként kiszáll a játékból, és még ma elhagyja a Villát. Ez egy felnőtteknek szóló játék. Nem egyszerű játék, rendkívül nehéz. Gina feladta. A döntését a ValóVilág stábja elfogadta. Gina, fél órád van arra, hogy összepakolj, Laci és Ildikó segít neki, a többi Villalakó köteles felöltözni és kimenni a kertbe, Gina, kezdd meg a felkészülést a kiköltözésre. Felállok és kizárom a férjem és Pötyit az erkélyre, a szabály az szabály. Kicsit később kiadom a sapkasálat, sajnálom fiúk, nekem is nagyon nagyon nehéz. Rövid gondolkodás után hozzáteszem:ez nem szeretettábor, ez egy koncepciós tábor.

Az utolsó reggelen Gina Laci mellett ébred a nyugiszobában, aztán félrevonul sírni a mosókonyhába. Aggódik Kristófért és nagyon hiányzik neki, alig várja, hogy vele lehessen. Itt benn, a Villában leköti ugyan magát takarítással, főzéssel, mosással, de közben folyamatosan gondolkodik, a múlton, az életén és ő ezt nem akarja. A jacuzziban Olivér és Jerzsi arról beszélget, ki marad a végén a kemény mag. Természetesen mindketten benne lesznek a kemény magban, hogyne. Olivér szerint Laci nem olyan erős, mint hitték, a párbajon is mozgósította az ő kis tisztesség meg becsület csapatát, és? Mi történt? Semmi, maximum egy százalék történt. Laci a szobában pont ennek az ellenkezőjéről beszél, mikor elmondta a beszédet, özönleni kezdtek Kristófra a szavazatok. Aztán kinéz Ginára, nem tudom, hogy tudok segíteni ennek a lánynak. Sehogy, hangzik a válasz.

Olivér visszatértét az igazmondó hintával ünnepelik meg, mindenki elmondja, miért őt várta vissza. Béci: kedvellek téged, szarok mindenkire, rád nem. Évi szerint ugyan a kapcsolatuk olyan, mint a hullámvasút, de örülök, hogy ő jöttél vissza. Gombi rövid és vicces, ilyen mókamesterre MMKK szükség van. Alekosz megint véresen komolyan veszi magát és a feladatot, barokkos körmondatokban megfogalmazza, ha nem Olivér jött volna vissza, akkor más irányba indultak volna el a viszonyok a Villában, gyökeresen megváltoztak volna a kapcsolatok. Gina szerette volna, ha a férje jön vissza, de önző volt és abban is bízott, hogy Olivér jön vissza, mert akkor ő is kimehet. Anikóból gejzírként tör ki a mondanivaló: megjátszod magad előttem! Az emberek behódolnak neked, mert félnek tőled, de én nem fogok. Csalódtam benned és most úgy érzem, hogy szeretnék veled párbajozni és hazamenni innen. Laci elmondja, hogy sok dolog van Olivérben, amit nem tud elviselni, de olyanok ők, mint a tűz és a víz, egyik sem lehet a másik nélkül. Anikó a hősi tett után remegő kézzel cigarettázik, a lányok odasereglenek hozzá, megdicsérik és büszkék rá. Ezt most miért csinálta, kérdezik Olivértől, ki akar menni? Dehogy akar kimenni, a Vígszínház miatt csinálta. Szandika, te behódolsz nekem? Dehogyis!(nem). Alekosz akkora igazságot mondott, gyerekek, ha nem Olivér lenne itt, első számú közellenségek lennénk, háborog Éva. Figyeltem az arcokat, rég nem láttam ekkora kárörömöt, mint ami Zsófi arcára kiült. Alekosz, te behódoló vagy? Hogy esett? Voltam én már utánfutó meg talpnyaló is. A beszélgetést Olivér összegzi: el van tévelyedve ez a nő.

Mivel nemcsak az eltévelyedett nő és Gina, hanem Gombi is ki van borulva, a Villalakók játszásiból telefonálhatnak a szeretteiknek. A telefon nincs bekötve, azért Alekosz erre háromszor rákérdez. Zsófi sziaanyuzik és vihog, hát én itt vagyok a Villában, hihi még nem szavaztak ki. Bécinek nagyon hiányzik, alig várja, hogy láthassa és nagyon bízom benned, tedd azt te is. Laci kedves édesanyjához beszél, Gina éjszaka felijedt és nem volt mellette Kristóf, soha többé nem akarok nélküled lenni. Olivértől Enike ugyanannyi erőt vesz el, mint amennyit ad neki, ez az energiamegmaradás törvényének új definíciója. Jerzsi jól érzi magát, köszönhetően a társaságnak és egy lánynak. Gigi jókislány marad és nem okoz csalódást. Ildi nehéz helyzetben van, de erősnek érzi magát. Gombi rájött sok dologra, arra is, hogy Picur az igazi főnyeremény meg a családja. Alekosz sétálgat a telefon előtt, majd felkapja és Tündihez beszél, emlékszel, mikor tüzet gyújtottunk? Szóval piromániás is. Ja, nem, szalonnát sütöttek. Először. Biztosra veszem, hogy utána Alekosz megsütötte Tündit. Éva annyira önzetlen, hogy most is csak magáról beszél. Sokat jelentett, hogy ott voltál a párbajomon, jó van, elmúlt, lesz másik, le kéne már szakadni erről a témáról. Szandikánál semmi baj nincsen. Anikó egészen addig a pillanatig, míg be nem költözött, azt hitte, hiányzik valami az életéből, de most rájött, hogy ő hiányzik a legjobban. Fizikai fájdalmaim vannak a nyűglődéstől meg ettől a minipszichoterápiától.

Na most meg Villaelnök választás lesz, Béci és Alekosz a jelöltek. Segédjeik Olivér és Éva. Béciék programja a rendre épül, mindenki szedje össze a hajakat maga után és frizurát csak a fürdőben lehet csinálni. Alekosz programjának mottója az interaktivitás, a cél, hogy az itt tartózkodás az örömről, a felszabadultságról szóljon, de azért a saját portáját tartsa mindenki rendben. Mindkét Villaelnök feladatot ró Lacira, övé a konyha. Izgulok, meglesz-e a kétharmad. Bécit választják elnöknek, akinek az egyik szeme sír, a másik nevet, mert úgysem lehet ezt betartani. Gombi továbbra sincs jó passzban, Évának elege van abból, hogy a bánatos kis arcocskáját kell nézni meg a nyavalygásait hallgatni. Nekem speciel mindenkiből elegem van. Olivér megkérdi Gombit, száz százalék, hogy le akar lépni? Igen, mert Gombinak ez az egész nem ér annyit, hogy begolyózzon. Anikó is nyűgös, Évának panaszkodik, akkor érezné jól magát, ha az Olivér kimenne, de egy ideig nem fog, Kristóf is kiment, Gina is ki fog, ki a faszom fog rá jelet tenni? Anikó sír, könyörög Ginának hogy maradjon, ismételgeti, hogy miatta érzem szarul magam, miatta. Éva szárazan közli, ez nem szeretettábor, megmondtam az elején. Béci is odaül az ágyra, Anikó elpanaszolja neki, hogy gyökkettő a kapcsolata Gigivel is, mióta a Jerzsivel összejöttek és tök sok mindenkivel megromlott a kapcsolata a Villában. Hogy ennek a hatására, vagy sem, Béci kihívja egy négyszemközti beszélgetésre Gigit, aminek az a lényege, hogy Gigi vegyen vissza az arcából meg nem kell neki jófejkedni takarítással, de már annyira tele van a púpom a nyavalygással, a bőgéssel meg a nyivákolással, hogy nem tudok odafigyelni, a lényeg, hogy ha a Jerzsi átveri Gigi fejét, akkor Béci letekeri a faszát.

Na még egy utolsó drámázás és bőgés, Gina ideje lejárt, de Buci segíteni próbál. Ez egy bonyolult játék, bármikor bármi változhat. Mindenki esélyes a fődíjra, mindenki kivételezett helyzetben van. És hogy ez egy rendkívüli élmény. Kezdem magam úgy érezni, mint egy temetésen, ahol polgári szertartás szerint zajlanak az események. Gina, egy perced van, hogy elbúcsúzz a többiektől, gongazelejegongavége. Gina sír, imád mindenkit, kurvára fogtok hiányozni, de boldog leszek és várlak benneteket kinn. Anikó zokog, Zsófi sír. Gina mögött halkan csukódik az ajtó. Andris még mindig osztja a jónépet, az is tartson benneteket játékban, hogy rengetegen megszerettek benneteket idekinn, ne okozzatok nekik csalódást. Kriptahangulat, csend, metsző északi szél és a végső, súlyos kérdés, aminek az eldöntése a mi felelősségünk. Ki legyen, aki hazatelefonálhat? Ítibazmeg.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Köszönöm S-nek, a hogyvolt blog lelkes olvasójának, a sok-sok képet, amit küldött, hogy bővüljön a repertoár. Köszönöm, örülök. Hallod, hülyevagy, imádok benned mindent!

Címkék: vv4
346 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gibson 2011.01.05. 21:06:58

@Hódos Hajnalka: ez egy szép szám, de ettől még Gombi túlzásba vitte ma, akkor is :)
Sírhat egy férfi is, de nem mindegy, hogy hogyan. Ennél a klipnél maradva, mondok egy példát: ha ezt a számot egy férfi interpretálja, az lehet egyszerre jó is, és férfias is - feltéve, hogy megfelelő maszkulinitással kezeli a dolgot. Ha ugyanezt a számot egy férfi ugyanilyen hangszínben, ugyanilyen ruhákban próbálja előadni, az már inkább vicces, vagy buzis lesz (de leginkább mindkettő).
SZERINTEM Gombi produkciója az utóbbi kategória volt.

haruka 2011.01.05. 21:07:12

@Hódos Hajnalka: jajj... Ezt nem gondoltam volna rólad. :P De hát, ízlések és pofonok ugye. :))

Na de ki mit tippel? Szerintem Évát vagy Ildit választják majd a legtöbben.

bévé 2011.01.05. 21:07:43

@Hódos Hajnalka: jaaaa. akkor ok. mert engem ettől is a hideg ráz. :D
ez a kozmetikusom csengőhangja, havonta egyszer járok, és minden alkalommal kb. 3x hallom, mert a vőlegénye hívja. 3x. 40 perc alatt. :)
de elkorcsosult nem vagy azért. és én sem vagyok érzéketlen. az én szerelmem is érzékeny típus, múltkor a Mikvét könnyeztük meg a Pestiben együtt, közösen. (ő titokban, én meg konkrétan feltörő zokogást fojtottam el, de én mindenen bőgök, én vagyok a hatásvadászok álma.). de ilyet ő nem csinálna soha. amit gombi művel egy férfitől szánalmas. jobb szót nem tudok. és magát sajnálja, baszod. érted? magát! szörnyű dolgok ezek. :)

Flood 2011.01.05. 21:07:52

@mézescsók: Fura; nekem meg (többek közt) pont azóta szimpatikus, mióta néha sír és nem azt a paraszt énjét hozza. Sztem ezek őszinte érzések, és nekem nem gáz, ha egy csaj sír, sőt attól még nőiesebbnek tartom.
De egy ffi ne rinyáljon már ennyit! 5 éves koromban kevesebbet bőgtem, pedig akkor mindig hisztit csaptam, ha nem nézhettem meg vmit a TV-ben.
Találó, amikor Olivér aszondja neki, h "Jaj, egyem a szíved!", mert kb. azon a szinten is van

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 21:11:52

Azon kívül, hogy Gombi sír, rosszkedvű, depis ÉS férfi, mi a bajotok? (azt hagyjuk figyelmen kívül, hogy ez a vv és tán ez nem valami jó stratégia)
Komolyan kérdezem, érdekel, merthogy jelen pillanatban ott tartunk, hogy ez egy férfiatlan viselkedés.
Szerintem meg az érzelmek felvállalása, ami ivartól független, de úgy látszik, ezt máshogy látjuk, ami nem baj, sőt.

gibson 2011.01.05. 21:14:05

@Hódos Hajnalka:

www.youtube.com/watch?v=acULghgYUg0&feature=related

az előző kommentemhez, ez pl. egy jó feldolgozás, szerintem :)

bévé 2011.01.05. 21:14:25

viszont az rohadt szimpi volt, h mindenki ment körbenyalni Gombit a teló után, csak Éva ült ott ilyen tökőszinte kabbeafaszom fejjel.
aszongya: "mi ez? sírótábor?" hehe.

Flood 2011.01.05. 21:15:25

Bétzi viszont kurvajó arc, minden jelenetén szakadok a röhögéstől :D
(kivéve amikor komoly, mert akkor egész értelmes dolgokat tud mondani)

slara 2011.01.05. 21:17:10

nekem a béreltnek tűnt gombinéval van némi kételyem.....a tesó sem volt túl szívélyes....túl sok agathe könyvet olvastam,ez lehet a baj :)

gibson 2011.01.05. 21:18:01

@Hódos Hajnalka: nekem ahogy Olivér, vagy Laci sír, az oké (most hogy ki mennyire őszinte, azt hagyjuk).
Gombi már sok. Az elején azt hittem, látens buzi, de most már nem vagyok benne annyira biztos. Az a furcsa, hogy amióta elhiszem, hogy heteró, azóta még jobban zavar ez a viselkedés.
És nem csak a sírása gyerekes. Az a cirkusz ott a disznóvágáson is az volt szerintem.

2011.01.05. 21:20:38

@Hódos Hajnalka: talán az, hogy az egész pali megjátszott. Csak még nem mondta meg neki senki, mennyire gáz.
Hozzátenném ez az én véleményem, biztos vannak eltérő vélemények is, sőt olyat is olvastam már, hogy valaki jóképűnek tartja. Ó, Istenem!
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogyan lehet valakinek ilyen vékonyka nyaka, ha kidolgozott hasizmai vannak. A hasizomgyakorlatok látszanak a nyakon is, jó, nem annyira, mint egy F1-es pilótának, de azért mégis. Gombikánál annak a finom kis izomzatnak a nyomát sem látom.

2011.01.05. 21:24:55

@slara: nekem is komoly fake érzéseim vannak a csajjal kapcsolatban, nem vagy egyedül.
Gombika bejutása is érdekes volt, miért ne építhettek volna fel egy "férfias" személyiséget is? Igaz, értelme semmi, de hát nem egy lumen familia. Annyi ész szorulhatott beléjük, mint amennyi a tesztoszteron Gombi vérében.

mézescsók 2011.01.05. 21:25:18

@Flood: Azzal nincs baj, ha egy pasi sír. Egyáltalán nem gondolom, hogy mindent le kell nyelni és nem fejezhetik ki az érzelmeiket, sőt!
De Gombi ritka kivételtől eltekintve szinte mindig rinyál. Az nem gond, ha érzékeny valaki, de ez már idegesítő. Mi van, Ő sem tudta, hogy hova jön? Menjen a francba, de perceken belül megtudjuk. Az én komfortérzetemnek az tenne jót, ha kevesebb bőgés, hisztizés lenne. Persze nyilván vannak jobb pillanatok is, amit nem közvetítenek. Pedig amúgy szimpatikus lett volna a fazon.

bévé 2011.01.05. 21:26:24

@Hódos Hajnalka: de Hajni, már miért kéne ivartól függetlennek lennie? erre van az ivar!! nekem egy férfi legyen a támaszom, akinek tudok a vállán sírni, akinek lehet panaszkodni, aki mellettem van, érzem az erős karját, és átkarol és vigasztal és lelket önt belém, feltölt, megerősít, és az összes többi nyálas közhely. és persze vice versa. de az meg akkor ne úgy nézzen már ki, mintha az ötévesemet ringatnám télleg. és jön a macijával meg hangosan sír meg mittomén. majd ha meghalt az apja/anyja. én akkor láttam férfiban utoljára ilyet. ráugrott a koporsóra és ölelgette, ott zokogott fekve.. indokolt. nem?
és most akkor nézzük gombit, akiből ezt váltja ki 8KB.), h nem látta 1 hónapig picuuuuuuurt, mert valljuk be őszintén: Jenőre (Ernő?) nagy ívben szart, amíg az beszélt hozzá. hát ennyi. de hozzáteszem, h ilyet még nőben sem ismerek. de vonatkoztassunk el a villától picit tényleg. az ilyen mértékű gyengeség és önsajnálat engem egy férfiban rettenetmód taszít. ennyi.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.05. 21:26:26

"ez nem szeretettábor, ez egy koncepciós tábor"
WTF??

Szóval már bőg, meg vinnyog az összes! ***sátáni kacaj a monitor mögül***
Nézni azért nem bírnám. Lekaparnám az arcom, hogy nem csaphatom egyenként tarkón a sok életuntat egy deszkával.

bévé 2011.01.05. 21:27:34

@gibson: mondjuk fodrász. nem ismerek olyanból heterot. :)

Tomato Tomi 2011.01.05. 21:28:19

@Hódos Hajnalka:
Nem az a gond hogy néha megzuhan és eltörik a mécses, ez bárkivel előfordul. Na de én még nőt nem láttam ennyit bőgni, nemhogy férfit.

haruka 2011.01.05. 21:28:41

@Hódos Hajnalka: Laci sírt, amikor elolvasta az anyukája levelét, de nem volt idegesítő. Gombi az állandó szivecskézésével, ordítva bömbölésével az. Nagyon mű az egész, nem hihető. Lehet, hogy ő ilyen, mindent eltúloz, hát ez van.

Tomato Tomi 2011.01.05. 21:30:19

@haruka:
Na meg a szivecskék, azaz.

fran7 2011.01.05. 21:34:57

Szerintem Gombinál az a kérdés, hogy ez a sírás egy tudatalatt tanult túlélési stratégia, amit a családja egy tagjától lesett el vagy esetleg egy tényleges gyengeség, amit gy trauma okoz vagy tényleg annyira képtelen feldolgozni szerettei hiányát és fél a veszteségtől, hogy nem bírja elviselni ezt.

rmr 2011.01.05. 21:36:28

ez az Anikó micsoda egy hülye picsa, vagy dugják meg istenesen, vagy verje meg valaki, mert különben folytatja ezt a hisztériát

slara 2011.01.05. 21:37:28

@haruka: sztem gombinak bizonyítási kényszere van.....lehet belőle élnek..

bévé 2011.01.05. 21:39:21

jaajj gombirinyaösszeállítás is vaaaaan! :D

bévé 2011.01.05. 21:41:19

@bévé: vagy az a Béci? összezavarodtam.

slara 2011.01.05. 21:45:34

@haruka: idáig egy szolis céget reklámozott,plakát fiú is volt.....hadba küldték, amit nehezen visel és egyértelmű volt h bizonytalan a "bérelt" gombinéval szemben....az állítólagos családja meg elég tárgyilagos volt vele...úgy beszéltek vele,mintha gombi egy bárhol bevethető gyilkos fegyver lenne:)

2011.01.05. 21:48:50

@slara: "bárhol bevethető gyilkos fegyver" Uramatyám! :DDDDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.05. 21:51:30

@beebeer:
Naná. Nem hallottad még az "alamuszi nyuszi nagyot ugrik" mondást? Bőg, mint egy kislány, az ellenfél ártalmatlannak véli, majd mikor hátat fordít neki, hogy ellent keressen magának, Gombikánk belévágja a nagykést. Gombinátor!

fran7 2011.01.05. 21:52:14

Hajni remélem megemlékezel a Belevalóvilág női műsorvezetőjének a ruhájáról a reklámban. Most az én szókincsem vált hihetetlenül szegényessé ennek a látványnak a leírására.

bévé 2011.01.05. 21:52:44

@slara: szerintem meg pont nem ez. ő a legkisebb a 3 tesóból, elkényeztetett kis hülyegyereknek tűnik inkább. én úgy éreztem, azért hűvösek vele, mert ők sem értik miafaszbaja van má', szedje össze magát stb. nem akarták abajgatni, mert ők is érzékenykedni ott, h még rátegyenek egy lapáttal. amúgy meg Picurt így női szemmel kiábrándultnak láttam kissé. szerintem ő sem számított rá, h Gombi így fog viselkedni odabe'.
de persze lehet, h neked van igazad ettől még.

slara 2011.01.05. 21:53:32

az a baj h titoktartási szerződést kell kötniük több évre,az összevágott anyagok sztem manipuláltak.....titkosítva van itt már minden, nem csak a parlamenti jegyzőkönyvek :)

haruka 2011.01.05. 21:53:51

@slara: gyilkos fegyver :D végülis, ha folytatja a rinyálást, a többiek lassan besokallnak és eret pattintanak! :)

Trevlovics 2011.01.05. 21:55:08

Gombi nagyon nagy. a hazatelefonálásos riportszobás alatt valamit a blervics projekt jelenete ugrott be mikor valami sátorlap alatt telefonnal kamerázzák magukat, sírnak és folyik a taknyuk.
viszont gombi kint maradt fele nagyon fura számomra. két dolgot tudok elképzelni. azért ilyen hűvösek, mert picúr okos és tudja, hogy ha ő is elkezd egy kicsit is érzelemkedni, akkor gombinál kiürül a tank, 3 percen belül elviszi az infarktus. mondjuk ennek a lehetőségnek premisszája, hogy picúr okos, ezért kevésbé tartom reálisnak. a másik lehetőség, és ezt több dolog is alátámasztja, hogy nem nagyon tudja már gombit elviselni és inkább összejött a viselkedésre mindenképpen maszkulinabb típusú batyival. talán nem véletlen az, hogy a beszavazásnál 2 telefonszám adta a szavazatok nagyját. piszúr és nagygombi nagyon akarták, hogy az öcsi bekerüljön és végre távol legyen :)

slara 2011.01.05. 21:56:12

@bévé: picurt én nem kiábrándultnak láttam...de tévedhetek.....szegény mennyi baja volt az 5 centis műszempilláival...azokat megfelelően rebegtetni:)

2011.01.05. 21:56:46

@neccharisnyás útonálló: Gombinátor! LOL!
Most, hogy van már végre titkos fegyverünk, elővehetjük régóta dédelgetett világuralmi terveinket. Gombinátorunk stresszhelyzetben fokozott könnyelválasztásával nem lelövi, könnyáradatba fullasztja a kiszemelt célpontot.

gibson 2011.01.05. 21:56:49

@Trevlovics: te egy zseni vagy baszki, erre még én sem gondoltam! :D

bévé 2011.01.05. 22:07:42

@slara: :) bizony, súlyos terhek azok.

Flood 2011.01.05. 22:10:10

Mit mondott Éva szentestekor?

haruka 2011.01.05. 22:12:55

@Flood: erre én is kíváncsi vagyok.

gibson 2011.01.05. 22:14:15

@Flood: @haruka: én is ezen gondolkodom. Cigányozott talán?

slara 2011.01.05. 22:14:24

no: ildi.....hát.....kiviszi a hintát magával:)

pytho 2011.01.05. 22:15:22

@haruka: Engem is érdekelne, bár van egy sanda gyanúm, hogy valami rasszista megjegyzést tett, a "diszkriminatív" szó használatából, és az egész család megsértéséből erre tudok következtetni.

haruka 2011.01.05. 22:15:25

@gibson: én is erre gondolok, de azért csak nem...

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 22:15:30

A nők nem jó stratégák, ezért nem tudnak sakkozni sem.
Most akkor röhögök egy sort.
Éljen Gombi.

Trevlovics 2011.01.05. 22:16:49

gibson, ott lett már extra gyanús a dolog, hogy miért tartja piszúr a kezét a telefon jelenet közben nagygombi térdén :)
illetve, ha hiányzik neki, csak belekiabál a telefonba, hogy szia vagy puszi és utána dumálhat a batyi. nekem olyan volt, mintha lelkifurdalása lenne

Emanuelle 2011.01.05. 22:17:23

@slara: Barbi és Ken. Rózsaszín felhők, angyalkák, fanfárok. Basszus, ezek megérdemlik egymást. Igaz a mondás, minden zsák megtalálja a foltját.
De jó, hogy az én ismerőseim között nincsenek ilyen műanyagemberek.

lemonkeyface (törölt) 2011.01.05. 22:19:21

Éva tuti h cigányozott.. Egyébként érdekes volt hogy az összefoglaló után az élő bejelentkezésnél elkapták a képet mert elkezdtek a kínaiakról beszélni, és jöttek már a megjegyzések...

gibson 2011.01.05. 22:23:36

@Trevlovics: nem figyeltem a csaj kezére, ez hiba volt! A lelkiismeret-furdalás nekem is eszembe jutott viszont. Meg látszott, hogy mindketten a Corvin-közt látják maguk előtt a lelki szemeikkel, amikor biztatják a Gombit.
Csak nem raktam össze a mozaik darabkáit... :D

Trevlovics 2011.01.05. 22:27:37

egyébként nem vészes, most utánanéztem. valovilag.hu/video/113049, 1:41-nél, csak egy pillanat, de úgy látszik pont ezt kaptam el a tévében :)

YessicaHard 2011.01.05. 22:27:50

Éva bunkóskodott Szenteste a Rácz testvérekkel? Vajon miért nem vagyok meglepve? Ezt vajon miért nem láthattuk? Mellesleg valakinek a származását, családját szidni megagyökérség (az én értékrendem szerint),ezt az Évikét ha kijön nagyon meg fogják verni.

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 22:28:48

Meg nem láttátok Gombi tesóját a BeleValóban, de mindegy.
Jóccaka :)

gibson 2011.01.05. 22:30:27

@Hódos Hajnalka: mert, mi volt vele? El ne menj most aludni, hallod?!? :)

bévé 2011.01.05. 22:31:34

@Trevlovics: jujj ez így másodjára még égőbb volt. :(

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 22:37:59

@gibson: na, akkor majd bévé elmeséli és akkor lesz poén is.
én meg elmék aludni, merhanem, akkor holnap nem lesz vévéhogyvót. :)

őszintén remélem, hogy bévé kitér Ritusra, az asztrológusra is, és hogy Jennynek jelent meg lemeze és énekelt is róla.
És Jenny hajára feltétlenül ki kéne hogy térjen baszki, de már így is sokat mondtam.

bévé 2011.01.05. 22:40:26

@Hódos Hajnalka: inkább belinkeltem. :D bár én leginkább Győzire szeretnék kitérni, de az má' lerágott csont.
enjoy, everybody! :)

gibson 2011.01.05. 22:41:20

Oké, akkor bévé, hogy is volt ez? :)

Trevlovics 2011.01.05. 22:44:03

jennyt vörösre sminkelték vagy túlszolizta magát. csak azt láttam, mikor előadott egy dalt (előadott idézőjel, dal dupla idézőjel). tipikusan olyan énekesnő, akiről elterjedt a pletyka, hogy isteni torka van és a potenciális impresszáriók ezt bizony mind szó szerint ellenőrzik.

Flood 2011.01.05. 22:51:56

Uhh, itt valakinek mennyi szabadideje van!
kattrin.blog.hu/

gibson 2011.01.05. 22:54:31

@bévé: Gombár Ernő... Akkor Gombi teljes neve Gombár Gábor??? Nem csoda, hogy nehéz gyerekkora volt. :)

bévé 2011.01.05. 22:58:34

@gibson: :D:D:D bizony. de Ernőnek lenni szerintem sokkal rosszabb. :(

Seyman 2011.01.05. 23:03:20

Olivér mekkora ász, Évát simán talonba rakta. :) Nagy király, Éva meg királynő.
Alekosz meg miniszterelnök. :)

Vordahid 2011.01.05. 23:44:29

Ide jöhetnek az igazi belső infók :)

bennfentes.blog.hu/

piettro 2011.01.06. 00:02:37

Az ertéel sírni fog, ha meglátja a kattintások számát itt a blogon :)
"Ítibazmeg" ki más, de tényleg ufók mind.
Ha ez a VV továbbra is csak itt a Hogyvolton lesz élvezhető akkor szegény Hajni, Te hova akarsz majd kimenni sírva, hogy nem akarsz már ebben a világegyetemben lenni? :D:D

prof. Perselus Piton 2011.01.06. 00:14:21

A Szaloncukor is ír érdekeseket, de a karácsonyi balhét még nem találom...

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.06. 00:43:29

Ettol a Tolgyessytol meg az eroltetett postjaitol falnak megyek.

Mas: Picurt szerintem Gombi-batyo szurdogalja. En nem simogatom a sogornom terdet, tesom sem a paromet, plane nem kamerak elott.

Oliver kieshetne ma a verbe, poenostul, husegstul, faterostul, tesostul...
Hajnika, irjad ki otet, lecci-lecci!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.01.06. 07:22:18

Hahó! Tegnapi ígéretemhez híven, megnéztem a műsort. Nagyon fááááááájjjj!!!
PICÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRMEGVÁRSZ????????
Én arra emlékszem, amikor Pom-Pom ül a faágon, és leszól a hordozójának:
PICÚÚÚR MEGVÁRHATLAK?? Tehát egyértelműen plágium:))))A műsor dögunalom, ennyi rinyálást még életemben nem láttam. Viszont, ha ránézek arra a csajszira, aki valami förmedvényt hord a szája helyén, és a műmellei legalább hatkilósak, félelem fog el, hogy ez lesz a trendi. Őszintén srácok...kinek van kedve megcsókolni azt a micsodát, ami a szája helyén van????????????

E28 524TD 2011.01.06. 08:26:08

@batgirl:
"Őszintén srácok...kinek van kedve megcsókolni azt a micsodát, ami a szája helyén van???????????? "
hát a zévának

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.01.06. 09:54:14

@E28 524TD: Ja, és sokáig azt hittem, hogy Picur az egy kis gyerek:) Amúgy meg az a csaj mindennek nézett ki, csak nem picurnak, inkább egy jó nagynak:P
és..igen, én csak annak a srácnak szoktam tapogatni a térdét, akivel, igencsak szoros kapcsolatban vagyok..csak úgy mondom.

Szaffi B. 2011.01.06. 10:20:44

Megnéztem felvételről...
Ezentúl csak így fogom, 1. végigpörgethetem a prosztatareklámokat
2.csipkebokorvessző
3. Balázst is utálom hallgatni és belepörgettem, hát VISÍTVA röhögtem ahogy dölöngélt felgyorsítva.

Gombinátor már nekem sem annyira szimpi, főleg hogy rinyál, ígéretét megszegve nem Évára rakta a jelet, éééééés kibékült OliVÉRrel és puszi pajtik lettek.

Nálam még mindig Anikó és Laci :)

Szaffi B. 2011.01.06. 10:21:20

@batgirl: Nálunk Picur a macsek :PPP

Szaffi B. 2011.01.06. 10:24:49

TOP 3 legirritálóbb szó a Földön (vagy az Univerzumban :P)
papikám, korpa, nyuszika

gibson 2011.01.06. 10:30:18

@Trollszpré: + még: szerelmem, kedvesem, papinnyó, alekinnyó

gibson 2011.01.06. 11:17:02

@prof. Perselus Piton: na, azzal is ki lehet kergetni a világból, de azt eddig nem nagyon hallottam, hogy a villában használná valaki, csak azé nem említettem.

prof. Perselus Piton 2011.01.06. 11:24:03

kutyáról, macskáról jut eszembe...nem kapnak újabb jószágot? csak hogy legyen bent egy-két értelmes lény is...

Szaffi B. 2011.01.06. 11:39:16

@prof. Perselus Piton: Az kéne még csak, kutya-macska, max egy fikuszt adnék nekik élőlény gyanánt

Szaffi B. 2011.01.06. 11:40:48

Amúgy meg vannak halaik, a múltkor azon filozofáltak meddig húzzák még (a halak) :SSSS

==T== 2011.01.06. 14:48:15

@YessicaHard: Ha láttad volna a műsort, tudnod kéne, hogy a testvérpár és még páran ultragáz módon álltak hozzá a bepiált Anikóhoz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 17:58:41

@bévé:
Szüzanyám! Díszpingvinbe speedet tömtek, hogy így pattog?
Nadeugye, hogy Erzsit dzsörzé-nek mondják! Tudtam én hogy az a lókupec narancsszín feje abba a másik "zseniképző", Jersey Shore-ba képzeli magát.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 18:02:55

@batgirl:
"hordozója" LOL
És télleg pompomban volt Picur. MegaLOL

Alekosz lehet Gombóc Artúr? Az is tudott olyan delejesen nézni, mikor csokira ment.

bévé 2011.01.06. 18:17:23

@gibson: én múltkor használtam itt a "szerelmem"-et. :( de most mit mondjak? pasim? az olyan picsás fos. barátom? barátom a gugli, bazeg. párom? - hányok tőle, ez nem én vagyok, hanem a nős IT-s kollégáim. kedvesem? - jujj, keresztbe hányok tőle, nem én vagyok, hanem a harmonikus párkapcsolatban élő IT-s kollégáim . Peti? - az ki?, kérdeznétek, joggal. :)
viszont szerelmes vagyok belé. :) marad ez.

bévé 2011.01.06. 18:18:28

@neccharisnyás útonálló: azt a csávót nemtom hallgatni egy percet se. mute-on megy a belevaló, amikor ő van. :/

gibson 2011.01.06. 18:35:44

@bévé: én barátom/férjem, barátnőm/feleségem opciókat preferálom. Szerintem a "szerelmem" túl sok információt hordoz magában, mindenkinek a magánügye, hogy szerelmes-e valakibe vagy sem.
Kicsit mindig az az érzésem, amikor ezt hallom, hogy az illető kérkedni szeretne azzal, hogy ő egy boldog, töokéletes párkapcsolatban él.
Persze ez az én szubjektív véleményem csak, nóoffensz :)

bévé 2011.01.06. 19:18:24

@gibson: nooffensz, persze. :) de nekem vannak barátaim, azokra nem mondom, h a haverom amiatt, mert a (fiú)barátom az vki más már. a barátomat 15 éves koromban kérdezték, h van barátod? igen, van barátom, bibiibiiiii. :)
nem egyszerű kérdés ez azért, mondjuk ritkán is beszélgetek róla idegenekkel, melóhelyen sem, mert ugyanott dolgozunk. de akkor most már megmondtam a nevét, innentől majd azt használom, én is azt szeretem a legjobban. :)
de amúgy nyilván 10 év múlva már a férjem lesz, vagy ha nem vesz el, a faszim, nem pedig szerelmem. :D
még az emberem tetszik, de az mostanában olyan modoros, neeeem? :)))

bévé 2011.01.06. 19:32:23

@gibson: na ok, most szoktam le a szerelmemről, meghallottam Bömbi szájából.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 19:36:15

A "kedvesem" szót használták már? És az "uram"-at?

gibson 2011.01.06. 19:37:14

@bévé: mondom én, hogy nagyon gáz! :)

@neccharisnyás útonálló: a kedvesem Olivér használja rendszeresen, igen.

bévé 2011.01.06. 19:41:09

@gibson: de égő vagyok baszki :(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 19:45:33

@gibson:
Ő nem számít. FÉRFI nincs a villában, így max. a nőneműek járathatnák le.
süti beállítások módosítása