Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X19

2011. január 03. 10:47 - Hódos Hajnalka

43-57%-os állással kezdjük a VV4 második párbaját, tele a stúdió, Nemoék tépik a húrokat, Balázs, egy perced van, hogy levedd azt a zakót, Lilu, keress meg privátban, KELL a felsőd, most! Mi? Gigi és Jerzsi csókolózni fognak, végül is, már három napja nem hallottunk felőlük, tomboljon hát a szerelem. Egyelőre egy másik csók van napirenden az ébredező Villában, Anikó kócosan meséli, hogy Király L. Norbival álmodott, aztán hopphopp, rádöbbent, hogy nem is álom volt, ez tényleg megtörtént! Mi van, norbicsókos, jólesett, köszöntik a többiek, jajmá’ most ezzel fogtok baszogatni? Egyébként arra sem emlékszik, nyitva volt-e a szeme a csók közben, vagy csukva. Laci örül Anikó kalandjának, mert most volt egy volt neki egy hogyismondják? Szellemi orgazmusa. 

Gigi babázna Jerzsivel: elringatnálak. Viháncolva kirohannak a mosókonyhába, tegnap elterveztünk valamit. Igen, de Gigi még mindig fél ettől az egésztől. Jerzsi is. Csináljuk azt, ami jólesik. Aztán lehet, hogy seggfogdosós, puszilkodós barátok leszünk, hahaha. Juj, kihúzzuk és a házasságig nem lesz szex, hihihi. Tudom, hogy egy rosszmájú dög vagyok, de ez komoly? Tényleg van ilyen? Jerzsi nem szereti megtervezni a dolgokat, ezért amikor Gigi egy piros kötött kalapban teljesen spontánul és egyedül táncol a fürdőben, beront, és megcsókolja. Rövid heherészés után Jerzsi megszólal, na mentem, és otthagyja Gigit, aki grimaszokat vág a tükörbe, a hitetlenkedést és a meglepettséget szimbolizálandó. (van ilyen szó?) Hát hol van ehhez az Elfújt a szél csókjelenete? Hol van ehhez Leo és Kate? Hol van ehhez a lógós Pókembersmár? Hol? Sehol, ezt Gigitől tudjuk meg a riportszobában: romantikus volt, gyengéd és finom….várom a következőt. Balázs nem mulasztja el megemlíteni, hogy erre egy ország várt, Lilu ironizál, na jó, és most? Igazad van Lilu, bennem is óriási hiányérzetet fog okozni, hogy nem hánykolódok többé éjjel azon tépelődve, mikor teljesedik be a tomboló szerelem.

Laci levelet kap. Nem az anyukájától, nyugi. Egy hölgytől. Mivel megfordult a világ és a nők udvarolnak, ezért bátorkodott. A hölgynek barna haja van és rövid szemei, olvassa Laci, ezen ő is röhög, én is. Lacinak a fülecskéi is imádnivalóak. A hölgy hisz abban, hogy a férfi száz kiló alatt semmi, kérlek ne fogyj le! A te érzékeny szíved nagyobb, mint te magad, és fogadd szeretettel, nehogymár csak az Alekosznak legyen bugyija. A bugyi alig használt. Várok rád az idők végezetéig. Laci természetesen megszagolja a bugyit, a titokzatos Alekosz rajongóhoz hasonlóan ez a hölgy is Újpest drukker, vagy a lila fehérnemű a divat, úgyhogy mindenki megnyugtatására, és hogy meglegyen az egyensúly, kénytelen vagyok leírni: Ződazisten! A dermesztő képek után újra Laci a középpontban. Meg a szar és a törölköző. Laci háborús övezetté fogja nyilvánítani a Villát. Lacinak az a baja, hogy nincs tiszta törölköző (vagy szarosak voltak a törölközők, nem értettem) és hogy bosszúból most addig nem fürdik, míg nem lesz tiszta. Addig szagoljátok. Olivér kommentálja az eseményeket: Lacinak igazán jót tenne, ha az asztalra csapna, de leginkább egy nő hiányzik neki. 

A lila bugyi annyira felkorbácsolta a kedélyeket, hogy gyorsan unalomba kell fulladni, a Villalakók feladatot kapnak. Ragadjátok meg az alkalmat, és mondjátok el Ginának, miért ne menjen ki a Villából. Éva szerint ez nem lenne fair azzal a 18 ezer emberrel, aki be akart jutni. Ő nagyon megszerette Ginát és bátorság lenne tőle azok után, hogy annyiszor elmondta, ki akar menni. Oli szerint Gina a Villába való. Szandika szerint nem lenne korrekt önmagával és a többiekkel szemben. Van egy életed, ami kinn megvár, az emberek szeretnek benneteket, benneteket akartak látni! Van erről egy közmondás is, de nem jut eszembe. Béci szerint, ha Gina kimenne, nekik könnyebb lenne, mert kevesebben lennének és könnyebb lenne elvinni a fődíjat. Anikó azért marasztalja, mert ha belekezdett, csinálja is végig. Laci szerint egy életre bánná, és bátor, ha itt marad, Ildi szerint Gina érdeme, hogy nem emel falat és közel engedi magához az embereket. Zsófi anyakomplexusban tör ki, hát ki vigyázna rám? Alekosz felhergeli magát, van valami, amit itt akarsz valóra váltani! Küzd, harcolj, gyarapodj! A halálos ágyadon visszasírod ezt a percet, nincs második lehetőség, itt a lehetőség, ragadd meg! Gombinak példát mutattak, ő is ilyen párost akar a szerelmével lenni és ami nem öl meg, az megerősít.

A nagy szavak és nagy érzelmek után megkezdődik Gombi ekézése: láttad, megint majdnem elsírta magát! Anikó megjegyzik, ő is érzelmes típus, de kutyafasza Gombihoz képest, olyan érzékeny, hogy az hihetetlen, nincs benne semmi tartás. Ne röhögjél már rajta, nem röhögök, hahahaha. Béci szerint Gombi nincs megedződve. Gombi bevallja, nem bánta meg, hogy bejött, de nem gondolta volna, hogy ennyire szenved a szerettei hiányától. Ő a szeretettől erős és olyan mint egy autó, akiben itt, a villában csak két-három liter benzin van, ami ahhoz elég, hogy menjen két sarkot, de kinn tele tankkal száguld. Várok egy kicsit, hátha lesz lengéscsillapítós hasonlat is, nem, mégsem. A lányoknak krumpligombócot kell főzni, mindegyikben el kell rejteni valamelyik fiú nevét. A darabonként hatvan dekás gombócok láttán megkönnyebbülök, hogy Zsuzska nincs már a Villában, Laci aggódik: nem mernék beleenni. Minden lánynak azzal a fiúval kell aludnia, akinek a neve a gombócukban volt, a fiúknak meg eljegyzési gyűrűvel kell kedveskedni és meg kell kérni a lány kezét. Itt teszem le a hajam az asztalra. Féktelen és elkeseredett dühöngésemet röhögés váltja fel, mikor Zsófi és Béci párbeszédét hallom: nem akarok nagy esküvőt, csak egy gardróbot. Egész nap benne foglak tartani majd! Szívem szerint eltekintenék tőle, de akkor a lánykérések. Oli Gina kezét kéri meg, az se érdekli, hogy reggel büdös a szája, sőt az izgatja. Alekosznak Szandika jutott, ezennel bejelenti a násznépnek, hogy megtartják a lakodalmat, mert Rozinál (hallod, szivi? – ez egy ilyen belterj, de nem hagyhatom ki) különb asszonyt nem is találhatott volna. Jerzsi te vagy Barbie én vagyok Ken lánykérésénél összeroppanok idegileg. Béci Ildinek orchideákat ad, mert mikor először megláttalak, ezzel voltál befújva. Férjem röhög a konyhában, na ja, mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakít. (nagyon vicces) Gombinak Éva különleges, éreztem, hogy te vagy a föld, a víz és a levegő, Kristóf zavarban van, mert a felesége is látja a lánykérést, meg a Király L. Norbi is, mondanivalóját rímekbe szedte Anikónak. Laci lánykérés közben leesik a díványról, Giginek sem kell több, igen! A táncot nem láttam, mert kifogyott a tollam és kerestem egy másikat.

Gina lelkivilága kerül bemutatásra, Oli és Kristóf hogy a picsába ne innának már meg együtt egy sört? Szandika rákérdez: akkor most százmillió százalék, hogy te ki akarsz menni? (én már kimentem, Gina, nem egészséges tartogatni) Igen. Ahhoz kell az erőm, hogy éljek. Ha a Kristóf jön vissza, tudni fogja hogy én jól érzem magam, látom a tévében és tud érvényesülni itt. Kristóf közben rábízza a feleségét Lacira, aki megígéri, hogy mellette fog állni. Hüpp. Kezdődik a párbaj, 43-57%, változatlan az állás. Kapcsoljuk a Villát, gyertek, gyertek, te is Olivér, húzd fel a slicced! Balázs szerint ez egy nagyon-nagyon kemény este lesz! Szerintem is, hát annyi időm nincs, hogy két falatot egyek a kocsonyából. Olivér, hogy vagy? Iszonyat jól érzem magam, mert ennek a párbajnak rossz kimenetele nem lehet. Kristóf, miért téged hívott ki Olivér? Mert egy fajankónak tart, hihihi, á nem, azért mert velem szemben a legnagyobb az esélye. A rövid kis összefoglaló közben betömök a számba egy fél malacfület, aztán csendesen fuldoklom, míg Olivér búcsúzkodik, gyerekek, eljött az idő, nincs helye az egerek itatásának. Azért jöttünk ide, hogy elvigyük a korpát meg a kéglit. Szandi szeretlek, vigyázz magadra, Alekosz, te benne leszel abba a magba, akivel nagy dolgokat viszünk véghez, Dzsörzi fater, nem kell keseregni, visszajövök hozzátok. Olivér már a stúdióban, hát hárd benn, és igen, nagyon kanos vagyok. Enikőt mutatják, hagyjuk is. Kristóf is búcsúzik, újabb falat kocsonya. Ő is azt reméli, hogy visszajön, ez a játék erről szól, hogy fogyunk. Ha ennek vége lesz, úgyis találkozunk, Laca, köszönöm, hogy megismertelek, hit és becsület! Kristóf legjobb pillanatait megkönnyezem, nem az elérzékenyüléstől, véletlenül bekaptam a falattal együtt egy fél macskapöcse paprikát, nem látok semmit, ideiglenesen a hallásomat is elveszítettem. A reklám után térek csak magamhoz, 45-55 az állás. Olivér, mi Kristóf legrosszabb tulajdonsága? Hogy halovány. És kik őszinték a Villában? Alekosz és Szandika, a többiek csak azért nem, mert nem mertek még kiteljesedni. Kristóf elfelejtette, miért jött, nehogy megedd azt a darab nyelvet, mikor az a kedvencem, tedd le! Kristóf, mit nyer a néző, ha te mész vissza? Ez nem csapatépítő tréning, kellenek olyan emberek, akik nem a hisztit generálják benn, hanem a békét. Amit a párod csinál, az nem hiszti? Nem és egyébként is kiválasztotta őt a csatorna. Olivér a balhék közül Évát bánta meg, abból is csak a stílust. Zsuzsival kapcsolatban sajnálja, hogy ez lett a vége, de megtenné még egyszer. Gina nagyon értékes nő, de nem tud kiteljesedni Kristóf miatt, Alekosztól nem kell tartani, mert az nem árt a légynek sem.

A kortesbeszédek következnek, Alekosz a szokásos csűrős-csavarós, de ezt intellektüelnek álcázott stílusában (nesze semmi fogd meg jól) előadja hogy Olivér egy tréfamester és a csínytevései meg a humora, meg bebizonyította hogy létezik igaz szerelem és ez legyen mindenkinek példa. Laci szerint az igazi szavak nem papírból, hanem szívből jönnek, álljanak ki az emberek a tisztaság mellett, tisztesség, becsület, igazság, várom, mikor kiáltja el magát, hogy utánam mindenki a barikádokra a szabadság nevében, ide lőjetek!

A Villalakók figyeljenek, mert hamarosan egy nevet kell mondaniuk, az állás még mindig 45-55. Legjobb pillanatok mámegen. Kristóf, szeretnél visszamenni? Igen, nagyon. Olivér? Nekem vissza KELL mennem, mert megígértem a kedvesemnek. A Villalakók közül Éva, Szandika, Alekosz, Gigi, Béci, Jerzsi, Gombi Olivért várják vissza. Miért akartok visszamenni? Kristóf skalpot akar vinni és innen egyenes útja lenne a győzelemre. Olivér nyerni akar. Az állás 46-54, majd Lilu kiszámolja, hogy ez hány százalék, megfordulnak a fantomképek, a párbaj győztese Olivér. Balázs átadja a kendőt, gratulál, majd leül Kristóffal beszélgetni, vesztettél, mit gondolsz? Jobb az elején dűlőre vinni a dolgot. Hogyan tovább, vannak terveid. Persze, és nem próbálja győzködni Ginát mert tudja, hogy jól fog dönteni. Olivér fogadtatása elég hűvös, persze Szandika vonyít, alap, Éva rögtön karattyolni kezd, láttuk ám a százalékot! Mennyi volt? Nem mondom meg. Miért, nem lehet? Nem erről van szó, legyen elég annyi, hogy szoros volt. Kristóf a feleségének üzen, mindennél jobban szereti, fel a fejjel, kitartás, látlak téged. Kristóf 21 napot töltött a Villában. Hajni a második párbaj alatt fél tányér kocsonyát tudott megenni.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lanois 2011.01.03. 18:43:42

@vörös áfonya: nem tudnak rendesen aludni, mert valaki mindig pörög, vagy nem oltják el a villanyt.

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 18:44:06

látta valaki az Anikó - Olivér veszekedést? Miről szólt?

vörös áfonya 2011.01.03. 18:45:17

@gibson:

Ez valami hihetetlen,komolyan,nincs is rá igényük,hogy elfoglalják magukat?
Nincs.

vörös áfonya 2011.01.03. 18:47:36

@Lanois:

Ja,akkor ez arra megy ki,hogy módszeresen kicsinálják őket meg egymást?
Értem:)

Szaffi B. 2011.01.03. 18:48:37

Manikűrolló nincs bent?

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 18:49:40

@Trollszpré: nem hiszem, hogy tudná mi az... bezzeg ilyenek nem mennek az összefoglalóban... ott csak takarít:)

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 18:50:37

Ez a Gigi mennyire el van tévedve? Hogy nem vágták be, hogy rosszul lett? ugyanmár!

Szaffi B. 2011.01.03. 18:50:52

Egy órája zabálja a körmeit, igénytelen pitsa

gibson 2011.01.03. 18:51:10

Na ez baromi érdekes most. Arról beszél a Gina, hogy mikor engedik ki, és miért kell még bent maradnia. Meg hogy kell-e fizetnie.

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 18:52:29

@gibson: akkor már tett lépéseket elvileg.. de jó hogy elolvasták a szerződést, fogalmuk sincs az esetleges következményekről...

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 18:54:13

@I'm a lady, can you save Me?: Balázs múltkor olyasmit mondtott, hogy nincs következménye. (mármint anyagi)

Jimbo75 2011.01.03. 18:55:04

@Lall-R:

Jah, az lehet, nem láttam minden részt. De vmikor meg azt magyarázta Gigi, hogy Ő nem elég "rosszlány". Hátja, félmeztelen csajokat tényleg csak óvodás kislányok szurkálnak rózsaszín ruhácskában és májlidlpónival a kezükben....
Ha ez nem elég rosszlányos, akkor mi az vazzz?

gibson 2011.01.03. 18:56:04

@I'm a lady, can you save Me?: megdöbbentő, ja, nem olvasták el az apró betűs rész úgy látszik :)
Gombi helyében megkérném a többieket, hogy jelöljenek a párbajra, kivinnék még egy depresszióst, mondjuk Ginát, aztán meglátnám, hogy visszakerülök-e vagy sem. Ha igen, lehet, hogy megjön az életkedvem, ha nem, akkor meg nem követtem el szerződésszegést...

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 18:59:31

@gibson: állítólag már megkérte őket.

Most meg a Gigi zt mondja a Zsófinak, hogy milyen hangosan szürcsög? Ő meg disznó módjára zabál. Pitsa!!!

Lall-R 2011.01.03. 18:59:55

Kit szidott az előbb a három kurva?Kitől nem tudott aludni a Vígszínház oszlopos tagja?

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 19:00:29

@Eszter, aki nem ír kommentet: össze is van pakolva nem? az előbb valami olyan volt, hogy rúgjátok arrébb a cuccaimat...

Gigi nagyon gáz!

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 19:06:33

@I'm a lady, can you save Me?: Gina össze van pakolva, de most azt mondta, hogy nem mehet még ki, mert valami felhajtást akarnak rendezni a kimeneteléből.

Lall-R 2011.01.03. 19:07:25

@Jimbo75: A Gigi biztos nem tud erről semmit, mert akkor nem fényezné magát, hogy milyen áldott jó lélek.
Amúgy meg egyre undorítóbbak ezek az úgymond "Visszafogottabb" villalakók.Sokkal aljasabban beszélik ki a többieket, mint Olivérék, ők legalább, ha az van a szemükbe mondják, de ezeknek úgy látszik, hogy ennyi a napi dolguk, hogy összeülnek és suttogva szidják a többit és kibeszélik őket.
Olivér legalább kifigurázza őket, amivel legalább egy kicsit engem is szórakoztat, de kösz a kurvás pletykázásból én nem kérek, akkor inkább nézem a Barátok köztöt.

Balfars 2011.01.03. 19:09:17

@nyuszómuszó:
Anikó-ról annyit tudunk, hogy műkörmös. 2 éve pedig a királynő című műsorban indult. Akkor még színi tanodába járt asszem. Fizetett kurva nem volt (azért az ország szépéről, vagy lehetséges legszebbjéről nagyobb gáz ha kiderül ez) szerintem legfeljebb szabados életet élt ilyen téren.

Viszont az engem is érdekel, hogy mi lehetett Olivérrel. Tegnap hajnali kettő körül bejött végre az adás és ott Olivér se volt biztos a dologban. Csak aztán sajnos elkezdett a VV2-s Elvisről beszélni meg arról, hogyam szívatta meg őt. Amikor Balázs, Lilu és a Viva szó is elhangzott kapcsoltak a szerkesztők és lenyomták a kamerát.

Jamesboci 2011.01.03. 19:12:05

mi az érdekes ezen a pár szerencsétlenen, de most komolyan.

Jamesboci 2011.01.03. 19:13:08

mi az érdekes ezen a pár szerencsétlenen, de most komolyan.

vörös áfonya 2011.01.03. 19:15:04

Anikó nem akar Norbinak nyálas levelet írni,de azért természetesen rózsaszín tollal írja:)

gibson 2011.01.03. 19:16:55

@vörös áfonya: ráadásul diktálják neki :D

haruka 2011.01.03. 19:16:55

@vörös áfonya: :D És miket ír, te jó ég!

bévé 2011.01.03. 19:28:44

@haruka: mit vársz tőle? 21 éves. műkörmös.

vörös áfonya 2011.01.03. 19:28:53

A "szerelmem " szó a tegnapi napon eggyel többször hangzott el,mint az indokolt lett volna.

bévé 2011.01.03. 19:29:34

@bévé: ja és idéznék az adatlapjáról:
"Amire a legbüszkébb vagyok: amit eddig elértem az életemben." :D

gibson 2011.01.03. 19:35:58

Balázs szerint az üvegezés EGYETEMI játék.

vörös áfonya 2011.01.03. 19:37:06

@gibson:

Erre én is felkaptam a fejem:)
Mi még általánosban játszottuk házibulin:)

Flood 2011.01.03. 19:39:30

Én azon gondolkodok, h Alekoszt vajon még mindig az anyja öltözteti? Mer kb. olyan stílusban nyomja :D

Flood 2011.01.03. 19:42:15

Hugecc, ez a Szandika mennyire egy közönséges ribbanc!

bévé 2011.01.03. 19:46:21

ez a Gombi a férfinép szégyene, egyre irritálóbb. picsogó kis buzeráns.

haruka 2011.01.03. 19:46:57

Nekem van egy ismerősöm, aki szinte egy az egyben Alekosz. Egyre több hasonlóságot fedezek fel.

bévé 2011.01.03. 19:50:14

Balázsban meg mérhetetlenül csalódtam.. NEM TUDJA, MI AZ A TUTAJOS?? FASZÁLLÍTÓ bameg, az!
ha holnap ezt Hajni nem említi a posztban, bekommentelem ismét. ezt nem tudni... :(

vörös áfonya 2011.01.03. 19:50:24

Milyen szag lehet ott a hálóban?!
Nem is tudnak szellőztetni.Nem?

Flood 2011.01.03. 19:51:24

Na most meghallgattam, kapnak 1 péjpassz karórát is. Gondolom az lehet az 50 misiből fennmaradó össszeg :DD

vörös áfonya 2011.01.03. 19:53:28

Na,holnap fény derül az Anikó-Olivér konfliktusról.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 19:53:57

@Flood: Azzal fizetni lehet Te! Kártya helyett használható. :)

Flood 2011.01.03. 19:58:44

Na! Anikó kezd észhez térni Olviérrel kapcsolatban. (Mondom, egyre jobb fej ez a csaj)

Olivér meg szép kis klikket alakított ki maga alatt, a 3 kis csicskája nagy szarban lenne, ha Kristóf ment volna vissza

Flood 2011.01.03. 20:00:09

@Eszter, aki nem ír kommentet: Vágom, dehát mást nem kapnak, csak így jöhet ki az 50 M, ha egy ilyen kütyü ér legalább 10-et :)

Balfars 2011.01.03. 20:00:53

@Eszter, aki nem ír kommentet:

Igen, ennek örülök. Annak meg látatlanba sem, hogy megint vágva lesz az egész annak megfelelően, hogy kinek akar kedvezni a csatorna. (Gondolom a saját emberüknek ha már az adások 1/4-ben ő szerepel.)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.03. 20:02:51

Szerintem egy darabig nem is kellene kiválasztást tartani. Annyian mondogatják, bent, hogy haza akarnak menni, hogy egy-két "párbajt" simán lehetne rendezni velük...

Lanois 2011.01.03. 20:04:17

@Flood: Így van, Anikónak kell nyerni. Ő a legerősebb, mert nyíltan szembeszállt az Olivérrel és ő tartotta legtovább a trutyit.

bévé 2011.01.03. 20:06:40

de miért nem jön ki a zsé? honnan tudjuk, a kéró mennyit ér?

K Tomoceusz 2011.01.03. 20:20:21

@gibson:

" Nem értem, miért nem találnak ki játékot... például kártyázhatnának "

Most majdnem azt írtam , már csak azt kéne , az utolsó motivációjukat is elvesztenék a pasik , hogy a lányokkal beszélgessenek . De ebben a társaságban a lányok is zsugások . Ha egy paklit adsz be nekik , kitépik egymás haját rajta , ( hmmm . lehet , hogy ez vele a célod ...nem is rossz ötlet )ha meg nyolcat , akkor azon , hogy ki kivel játszon .

slara 2011.01.03. 20:24:31

Egy üres volán busz+ rengeteg zsepi a vályogvilla lakóinak,lehet felszállni,oszt jó napot!Köszönjük RTL,ez most nem jött össze!

gibson 2011.01.03. 20:32:21

@bévé: én vetettem föl ezt a kérdést korábban, hogy hogyan jön ki az 50 misi, de ott úgy számoltam, hogy a lakást csak egy évig kapják. Azóta mondták többen is, hogy öröklakásról van szó. Mármint, hogy örökbe kapják, érted.

JanCsi 2011.01.03. 20:35:10

Idézet Tölgyessy blogjából: "Ami Olivért megkülönbözteti a játékostársaitól és egyben a showcsinálóktól, hogy ő - szerkesztői gondossággal - megtervezi, előkészíti a műsort. Ő maga showcsinálásra személyiségéből fakadóan nem is lenne képes.

Olivér ugyanis nem tud bohóckodni, de képes feltöltöztetni a bohócokat. Kinyitja számukra a cirkuszt, mentorálja őket.

Márpedig erre rajta kívül jelenleg más nem képes a villában. Olivért leginkább egy olyan szerkesztő-riporterhez lehetne hasonlítani, aki saját showműsorába meghívja a vendégét, majd a beszélgetés alatt vele együtt (illetve rajta) nevet. De mindvégig kívül marad." Érdemes elolvasni az egész posztot.

Ettől még persze Hajni a király, csak néha oda is kikacsintok... :DDD

JanCsi 2011.01.03. 20:36:53

@gibson: A VV nyertes örökbe kapja, a zikszfaktor győztes kapja 1 évre.

JanCsi 2011.01.03. 20:38:29

@JanCsi: "A biztonságérzetéhez szükséges információcsere mellett azért kötődik szorosabban Alekoszhoz és Szandikához, mert tudja róluk, hogy kíválóan lehet őket, illetve a velük kapcsolatos történéseket szerkeszteni és tálalni a nézőknek. Ők - de különösen Alekosz - Olivér bohóca. "

gibson 2011.01.03. 20:42:56

Viszont, ha ez így van, tehát hogy tényleg kapnak egy lakást is, nem csak a havi egy millát, meg a Daewoot, akkor aztán végképp nem értem, mi a faszt rinyálnak. És pont a Gina, aki kurva volt, konkrétan, hogy el tudja tartani a családját, annyira szarul éltek, a férje meg most felmondott, emiatt a játék miatt. Pont ő akarja feladni két hét múlva. Szánalmas. (Lehet, hogy kéne küldeni neki egy kis heroint, azzal könnyebb lenne, hűdegecivagyok.)
Azért 50 millió az nem kis pénz, basszameg. Nekem jó állásom van, beszélek 3 nyelven, jó diplomám, stb-stb., de bele se gondolok, mikorra lesz kifizetve az a kibaszott lakáshitelem... Erre egy ilyen Gombika, aki fodrász valahol vidéken, azt mondja, hogy a pénz semmit nem ér, hiányoznak a szerettei... Hát könyörgöm, mikor fog ez a szerencsétlen - bár kétséégkívül jószívű - srác annyi pénzt összehajvágni, hogy vegyen belőle egy lakást a Corvin-közben?
Az egyetlen ok, amiért soha, semmilyen körülmények között nem neveznék semmi ilyen tévésóba, az az, hogy nem csinálnék magamból hülyét ország-világ előtt. De ezek az emberek ezen már rég túl vannak. Akkor meg miért adnák fel pont most? Ha meghalok, se értem.

haruka 2011.01.03. 20:48:12

@JanCsi: Magyarul más faszával veri a csanalat.

JanCsi 2011.01.03. 20:54:38

@haruka: igen. pont az előző posztban beszélgettünk erről hogy alekosz nem illik olivér autósnepper bandatagjai közé (nem jobb, csak más...) max. balekként használhatják majd fel sztem, meg utólag majd jót röhöghetnek a jóöreg Jorgosztravelen.

K Tomoceusz 2011.01.03. 20:55:34

@gibson:

vv gibson , gondold meg , szerintem jól hangzik .
a feltünően jólápolt vv gibson szépfiú kategória
még jobb

Flood 2011.01.03. 20:57:52

@gibson: Há ja, 1 ótó, 1 kecó, meg havi 1 milla azér eléggé rendbe tudja rakni az ember életét, ha nem balfasz az illető.
Más ezér egy életet gürizik, neki meg utána (pár év múlva), már csak a napi megélhetésre valót kell előteremtenie.

gibson 2011.01.03. 20:59:29

@K.Tomoceusz: ráadásul a vv úgy néz ki pont leírva, mint egy duplavé, ez pedig így kiadja a kedvenc íróm nevét (na jó, csak majdnem). Lehet, hogy tényleg jelentkeznem kéne.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 21:03:59

@Flood: Viszont nézd meg pl szerencsétlen BB Évát. Meg most ezeket a nyomorultakat bent. Én nem vállalnám.

K Tomoceusz 2011.01.03. 21:13:18

@Eszter, aki nem ír kommentet:

Nem vagyok biztos benne , hogy BB Évike élete egy nagy sikersztori lett volna , ha nem jelentkezik a játékra . Így legalább volt egy jó éve .
A mostaniak is kihasználhatják a hirtelen jött ismertséget , ha ügyesek .

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 21:22:42

@K.Tomoceusz: A jövő celebjei mi? Bllőőőőeeeeef.

csim1 2011.01.03. 21:26:49

végignéztem újra, ki mit mondott Ginának, miért maradjon bent
sok mindent lehet mondani Szandikára, de szerintem az volt az eddigi egyik legszimpibb megnyilvánulása, amit és ahogy ott mondott (felolvasott)
ő komolyan vette ezt a feladatot, mint általában azokat a szitukat, ahol a gondolataira, véleményére kíváncsiak. és nem (mindig) mond hülyeségeket.
nem ő a kedvencem, de ezért most le a kalappal

K Tomoceusz 2011.01.03. 21:29:04

@Eszter, aki nem ír kommentet:

Éva celeb lesz , az majdnem sicher , de a többi civilként juthat előrébb . Alekoszt ezentúl sokkal több lagziba hívják zenélni és sokkal többért .Jerzy és Gombi dettó csak a lagzi szót kell kicserélni másra . Anikót sokszor fogjuk címoldalon látni , legújabb ismert szerelmével stb .

Flood 2011.01.03. 21:46:44

Nem tudom ki írja a vv honlapon megjelenő cikkeket, de vmi röhejes mind, amit eddig elolvastam. Egyszerre nézik hülyének és próbálják manipulálni a nézőt.

Flood 2011.01.03. 21:49:32

Ez a "Műsorszámban termékelhelyezés látható", ez mi a genny má?? Mindig várom, hogy milyen terméket helyeztek el, de sose veszek észre semmit :)

gibson 2011.01.03. 21:52:52

@Flood: az új médiatörvény, gondolom, és nyilván a Coca-Cola termékek miatt írják ki, láthatóan csak azt fogyasztanak a bent lakók.

slara 2011.01.03. 22:08:30

és mérgezést is kaptak....szabadulni akarnak,na ennyit ér a coca termék:)

flanker 2011.01.03. 22:08:48

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus
Milyen jó lehet a nem beszavazott házaspároknak nézni ezt a cirkuszt amit Gina csinál. Másoktól vette el a lehetõséget, még az is lehet berakják valamelyik vesztes házaspárt helyettük, és sosem lesz a mûsornak vége, hisz volt 18000 jelentkezõ )

Az utóbbi két napban nem láttam - most akkor megy vagy nem megy?
De semmi gond, mert én szívesen beköltözök helyette!

flanker 2011.01.03. 22:10:11

@Lanois 2011.01.02. 19:55:15
(Anikó csupaszon)
>jó, ez megvan nekem is, de ez 1 alkalom volt, ráadásul olyan régen, hogy rajtad kívül mindenki elfelejtette.

Nana, én is emlékszem, csodálkoztam is rajta! De milyen alkalomból történt, miért volt az annyira más, hogy se
elõtte, se azóta, sose többet...?

fran7 2011.01.03. 22:10:49

@Flood: Nagyon hozzászokhattál már a Coca-Colához otthon meg a Cappyhez, ha nem vetted észre.;)

flanker 2011.01.03. 22:11:11

@K.Tomoceusz:

>Éva anyánk is csak egyszer pucérkodott , véletelnül pont a párbaja elött .

Hm, errõl viszont nagyon lemaradtam! Hogyhogy nincs (mozgó)képes bizonyíték?

flanker 2011.01.03. 22:15:35

@Lanois:

Hát azért ha belegondol az ember, hogy bedobnak téged egy összeszokott társaságba, ahol megvannak már a klikkek, mindenki tudja a másik alsógatyaméretét... szal kell
bizonyos mértékben antiszocnak, rémesen nagy mértékben önbizalommal telinek lenni, hogy te ott kibontakozz. És
még a tévé is veszi. Lehet kezeket feltenni annak, aki ezt kiválóra abszolválja.

Hm, én még soha nem néztem ilyesmit, reality-szûz vagyok (voltam, ez az elsőm... most is csak a neten nézem, mert nincs tévém), de én azt mondom, hogy vállalnám most is a beköltözést. Egy jó fedõsztorival (már ki is találtam egyet) be kellene-lehetne segíteni, ezt kb. 2 napig fenntartanám, utána meg én magam mondanám el,
hogy miért is vagyok ott. Priceless lenne az arckifejezéseket bámulni, mikor kiderül, hogy egy újabb beköltözõ vagyok. De addigra már nem számítana, mert mindegyikükrõl többet tudnék
meg 2 nap alatt, mint Ildi 10 alatt az összesrõl. Arról nem is beszélve, hogy van bennem egy adag vagányság és keménység (elég kemény sportot ûztem sokáig), van bennem egy adag líraiság
is (van egy verseskötetem), nem vetem meg a humort és a csínyeket, de mindeközben nem vagyok bunkó. Rengeteg ötletem van, amit meg lehetne bent valósítani, hogy a lakók is jobban is érezzék magukat, hasznosabban töltsék az idõt és a nézõk is jobban
szórakozzanak. Még akár tanulni is lehetne egymástól.
Arról nem is beszélve, hogy kulturáltabban, humánusabban is
lehet szart kavarni. Az érdekesnek nem feltétlenül kell tahónak lennie.
Vagy igen?

Hogy kiválóra abszolválnám-e azt nemtom, de félelem nélkül megpróbálnám (és nem, nem vagyok antiszoci. Sem szocipati, skizi, degeni, stb. Sztem az agyam, jellemem és életem is mindössze hétköznapi és közönséges módon van elcseszve.)

[Mondjuk az biztos, hogy teljesen inhumán és szociáltalan módon azzal kezdeném, hogy SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem tûröm el semelyik villalakó férfiembertõl, hogy megöleljen! A villában zajló ölelgetések, puszilgatások száma (férfiak közöttire gondolok) félelmetesen magas egy nem kifejezetten buzipropaganda mûsorhoz képest...]

Úgyhogy az RTL egyszerre borzolgathatná a nézõk, a lakók
idegeit az újabb szabályváltoztatással (1, egyébként meg amúgy sem ismeri senki a szabályokat, szóval másként is el lehet adni; 2, Ha mindenki ismerné is a szabályokat, az RTL akkor is fenntartja a szabályváltoztatás lehetõségét, szal...), meg tehetnének velem is jót, úgyhogy denki csak nyerne vele! :-)

slara 2011.01.03. 22:16:38

idézek :-"szerkesztői gondossággal" idézet
JanCsi szösszenetéből míííndig minden körülmények között.... a műsor fut és csak így fut...üdv egy sminkes:) aki csak pepecselt szöszmötölt,mismásolt és forogtak a szemei:)

flanker 2011.01.03. 22:17:21

@Eszter, aki nem ír kommentet:

Vagy Alekosszal politikai vitamûsort indíthatnának!

Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Alekosszal csakis és kizárólag
szexuális, lelki és házassági tanácsadást lehetne végeztetni.
Az õ feneketlen õsiségû bölcsessége, mely 4000 éve forr-pezseg-erjed
és érlelõdik az olümposzi hágók között s valamily módon átmigrált a
mi kis Kárpáti medencénkbe, csakis az õ méltó és megérdemelt helyén
vihetné elõre az emberiséget. Kiforratlan egyéniségû, torz jellemû
tinik vehetnék nagy hasznát elsõsorban a valótlanul nagy belsõ
világú Filantróp tanácsainak.

Flood 2011.01.03. 22:22:57

@fran7: :D
A sok Cappyt láttam, de aszittem vmi komolyabbra kell számítani.
Egy vicc ez a médiatörvény is, kabaré ez az ország :(

slara 2011.01.03. 22:26:04

ha oli egyszer kinyitná a száját....na az a rötölnek sem kell....van az a pénz

K Tomoceusz 2011.01.03. 22:33:46

@flanker:

>Éva anyánk is csak egyszer pucérkodott , véletelnül pont a párbaja elött .

Hm, errõl viszont nagyon lemaradtam! Hogyhogy nincs (mozgó)képes bizonyíték? "

Már hogy a túróba ne lenne . Többször ajánlottam már mások figyelmébe tom1976 gyüjteményét , a 147 rész egyikében megtalálod Éva anyánk puncogóját , ezt garantálom . Sajna elfelejtettem elmenteni , nem tudtam , hogy igény lesz rá .

fran7 2011.01.03. 22:34:07

@Flood: Épp az volt a poén, hogy eddig nem tehetett bele a BK egy Borsodit Vili bácsi kezébe, hanem csak Sör feliratú üveget. Ez így szerintem korrektebb, lehet betenni bújtatott reklámot, de fel van erre hívva a figyelem,hogy nem azért isznak burn-t a vályogvillalakók, mert nem innák szívesebben a Red Bullt, hanem mert a szponzor ezt adja.

K Tomoceusz 2011.01.03. 22:36:33

@K.Tomoceusz:
jobb kétszer mint egyszer sem

Lanois 2011.01.03. 22:44:19

@flanker: (Anikó csupaszon)
">jó, ez megvan nekem is, de ez 1 alkalom volt, ráadásul olyan régen, hogy rajtad kívül mindenki elfelejtette.

Nana, én is emlékszem, csodálkoztam is rajta! De milyen alkalomból történt, miért volt az annyira más, hogy se
elõtte, se azóta, sose többet...?"

Anikó csaj, és mint ilyen teljesen irracionálisan és kiszámíthatatlanul hozza a meg a döntéseit, ezért fogalmam sincs, hogy akkor miért zuhanyzott normálisan, és azt sem tudom, hogy fog e még a közeljövőben. Egyet tehetünk csak: bizakodjunk.

Lanois 2011.01.03. 22:49:21

@flanker: "Hát azért ha belegondol az ember, hogy bedobnak téged egy összeszokott társaságba, ahol megvannak már a klikkek, mindenki tudja a másik alsógatyaméretét... szal kell
bizonyos mértékben antiszocnak, rémesen nagy mértékben önbizalommal telinek lenni, hogy te ott kibontakozz. És
még a tévé is veszi. Lehet kezeket feltenni annak, aki ezt kiválóra abszolválja. "
Ezt nem én írtam, hanem egy másik vv zakkant.

K Tomoceusz 2011.01.03. 22:56:58

Szandika szavaival élve : Az a nagy szívem fog egyszer a sírba vinni . Flanker kollegának utólagos karácsonyi ajándékként a kért felvétel :
indavideo.hu/video/vv122200200030

K Tomoceusz 2011.01.03. 23:35:22

Flankeréknál január 3.-a pirosbetűs ünnep lesz .
Éva Éva hátán .

YessicaHard 2011.01.04. 00:03:25

Jesszum Pepi! A Belevalóban épp most mutatták, ahogy Évi és Szandi egymással valami furát csinál. Mellmasszázs vagy valami ilyesmi. Muszáj töményet innom erre!

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2011.01.04. 12:53:15

Alekosz a király:)

új év új dizájn a

napilaci.blog.hu

-nnn!!!:)
süti beállítások módosítása