Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X16

2010. december 31. 09:52 - Hódos Hajnalka

Balázzsal már csak 2011-ben találkozunk, neki is jár a pihenés. Nekem is kijárna, de a sztájlisztok nem hagynak, amennyire a fekete ing megnyugtatott, annyira zaklatott fel a lába szárán harmonikázó nadrág. A vizuális terrort a Villalányok fokozzák, sikoltozva beszállnak egy rabszállítóba az idei tél egyenruhájában, térdig érő fekete csizma betűrt farmerral, hölgyeim, értsük meg, hogy ez a viselet 170 cm alatt tilos, persze ha a cél a tramplivá válás, akkor kötelező. Pezsgőzés, vihánc, jajdejókiszabadulni. Természetesen megérkezéskor is visítanak, mint akit nyúznak, Hajas Lászlónál szépülhetnek, juj. László, gyere láss el minket tanácsokkal, évődik Szandika, de juj, ne csináld ezt, hát egy hónapja be vagyok zárva!

Amíg a Lányoknal alakul a Tyúkól, a fiúk levelet kapnak: fogadjátok a lányokat egy mindent elsöprő Mr. Izom bemutatóval. Rágyújtok, nehéz estének nézünk elébe. A fiúk készülődni kezdenek, a feladat értelmezése nem sikerült mindenkinek, Olivér befújja a fejét aranysprayvel. Az egy bolond százat csinál elvén Laci is, Olivér kicsit elgondolkodik a tükör előtt, nem fog ettől lerohadni a bőrünk? A tiéd biztos nem Olikám, olyan vastag, főleg a kis arcocskádon. A szalonban arc- és dekoltázs masszázs, melírozás, hajtőfestés, csacsogás. Gigi és Anikó egy-egy ital mellett beszélgetnek: Szerinted mindig egymásra fogjátok tenni a jelet Alekosszal? Anikó szerint igen, ő próbál nyitni Olivér felé, nem túl sok sikerrel. Ildikó Évát kérdezgeti, ha Gigit tartja a legnagyobb színésznőnek a Villában, miért puncsol neki egyfolytában? Most, a kocsiban is. Éva közbevág és kiosztja Törtető 2.0-t. Ildi, én nem akarlak téged leoltani, de öt napja vagy a Villában, te ne szóljál ebbe bele, egyéb körmondatok, háháháháá Évikének akkora bajsza lehet, mint a jó Lacibetyárnak, legalábbis az orra alatt levő tízcentis vörös sáv bajuszgyantáról tanúskodik.

Alekosz, az egyik Mr. Izom – leírni is kín – a tükör előtt pózol, elégedetten nézegeti magát. Jerzsi betanít neki egy pózt, Alekosz gyakorolja, menni fog neki, két mozdulatból áll. A tükör előtt áll és iszonyú a látvány. Hát, mondja, így néz ki egy….egy….hát….egy átlagember. Kicsit később, még mindig pózolva hozzáteszi, úristen, mit ki nem hoz ez a spray! Meg hogy a nő azt látja benned, amit elhitetsz vele. A szalonban Gigi nyávog, juj lányok be fogják színezni a hajamat! Hát ez akkora szenzáció, hogy még Szandika sem hadjhatja (hogy kell írni azt, hogy hagyd?) szó nélkül: Gigi, Gigi már te sem vagy a régi! Egy másik sarokban Gina meséli, hogy Alekosz mit mondott Kristófnak részegen a disznóvágáson, a lányok elhűlve hallgatják, hogy Kristóf helyébe akart lépni és azt is mondta, hogy nem tudod, mi történt közöttünk! Éva a manikűrösnek puffog arról, őt miért nem szeretik a Villában meg ő bárkit kivisz és kinn is hagy, én felsóhajtok, inkább Alekosz tangában, csak ezt ne! Zsófi platináját őszibarackszínűvé szelídítették, Gigi sörénye megmaradt, csak kivasalták, ahogy jöttek, visítva, visítva is búcsúznak, a szalon előtt is visítanak, akkor is, mikor megérkeznek a Villába. A az ajtó előtt is, és a Kulipintyóban is.

MiszterIzmok kivonulnak. Alekosz nem felejtette el a bonyolult mozdulatsort, Laci aranyfestése olyan kimunkált, mint Mel Gibsoné a Rettenthetetlenben. Jerzsi kockahasat villant, Gombi olyan segget, hogy elszégyellem magam. A lányok a változatosság kedvéért visítanak, még így is hálásabb közönség voltak, mint a beseggelt fijjug a mulerúzsozás közben. Balázs az utolsó munkanapján övön aluli ütést mér ránk, lehet szavazni a szilveszteri meglepetésre, meneküljön mindenki, sztárvendégek érkezése fenyeget, mibe fogadjunk, hogy Kozsó lesz az egyik?

Éva agresszív dohányzás közben Ildikóról fröcsög, ő ilyen buta nővel még nem talákozott a Villában. Ő. Elmeséli a szalonban történt beszélgetést, ilyen hülyeségeket beszél állandóan. Benn Anikó és Ildikó beszélget, Anikó nem érti, a stúdióban olyan vagány csaj volt Ildi, a beszavazáskor, most meg olyan visszahúzódó meg szerény. Ildi próbálja magyarázni a bizonyítványát, közeledne ő, de a lányok tartják vele a három lépést, a fiúk sokkal nyitottabbak és hát nehéz. Alekosz heherészve kérdi Kristófot, elmondtad, hogy mi volt köztünk? Pechjére pont kilép Gina is a kertben, pont ezt akartam veled megbeszélni, mi történt? Hehe, hát semmi, a semmit nem lehet megbeszélni. Sunyikosz próbál jól kijönni a helyzetből, mikor Kristóf rákérdez, azt válaszolja, nem nagyon emlékezik, mi történt a disznóvágáson a tűznél. Zavartan heherészik kicsit, aztán magához ragadja a szót: ez neked rosszul esett, Gina? Ott sem voltál, azt sem tudod, hogy zajlott. Hát akkor rád itt még óriási csalódások várnak. Alekosz rögtön megbeszéli Olivérrel a történteket. Ezt nem érti valaki? Mi a picsát csináltak ezek itt eddig? Ettek, ittak, aludtak meg takarítottak. Sunyikosz újra megforgatja a köpönyeget: ha nem lenne itt a Kristóf, akkor sem rontanék rá a Ginára. Ja, mondjuk a múltkor még csoportszexben gondolkodtál, röhög Olivér, majd komolyan hozzáteszi, ha Kristóftól kikapok, én elbujdosok. Én barátom, történelmet akarok itt veled írni. A szívemhez kapok, hát ez is? Annyi mindenki más mostanában!

Gina közben kijelenti, hogy ő még szilveszter előtt haza akar menni, akkor is, ha Kristóf jön vissza a párbajról, ezt ők megbeszélték és különben is, ezzel fekszik és ezzel kel. Kicsit picsog is Anikónak aki vigasztalni próbálja. Jerzsi persze tájékoztatja erről Olivért, aki csodálkozik, hát ennyire bízik a szerelmében? És ha a Kristóf jön vissza? Jerzsinek kinyílt a csipája, a felháborodástól szinte szótagolva kiáltja bele a nappaliba a súlyos kérdést: de akkor minek jött ide be? És ő nem érti. Olivér újabb csínytevést (=manipulációs geciskedés) talál ki. A célpont Ildikó. Jerzsivel, a kinyílt csipájúval osztják Ildit, nem az a baj, hogy TE bejöttél, hanem az, hogy VALAKI bejött ide egy hónap után. Ildike, kezdi Olivér, valamit muszáj villantanod, mert már ott tart a műsor, hogy az, hogy valaki bájos, az már nem elég. Muszáj valami virítanod, úgyhogy feküdjél le az Alekosszal. Sajnos a kamera nem mutatja, mit szól minderre Ildikó, őszintén remélem, hogy úgy elküldi Olivért a halál náthás faszára, hogy öröm lesz hallgatni. Én fejbe is vágnám. Az ananásszal, természetesen. Olivér elmeséli Giginek és Bécinek a csínytevést, Gigi nyerítve röhög, Béci a maga módján röhög, és persze Alekosz is részletes tájékoztatást kap. Hidd el, ez a nő hajlik rád. Rám, vagy a tevékenységre? Figyelj, ez a nő itt akar lenni és ha Évike nem viszi ki magával (a háttérből a Nyílméreg Béka szólal meg: erősen gondolkozom rajta, erősen gondolkozom rajta) nincs más választása, meg fogja tenni. Visszakeféli magát, röhög Alekosz. Szerencsétlen, aztán majd ott áll, meg is lett csinálva, kinn is marad, a karriernek annyi. És az Igaz Barátok vidám nevetgélésével zárjuk a műsort. Ezentúl odakészítem magam mellé a lavórt is.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, a tegnapi puszi visszavonva, Gombi seggéről egy kép sincs fenn!

Címkék: vv4
251 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vörös áfonya 2010.12.31. 16:30:25

@badmintonplayer:

Gina kijöhet úgy is,ahogy Zsuzsi.Nem?

reggi64 2010.12.31. 16:30:26

és már Taszáron sincsenek hogy esetleg ott keresse meg a büntire valót az rtl-nek

reggi64 2010.12.31. 16:32:00

kijöhet,de sztem Zsuzsi sem csak úgy jött ki,tuti neki is kellett büntit fizetni

gibson 2010.12.31. 16:39:15

@vörös áfonya: a Zsuzsit elméletileg nem a narancsdobálás miatt dobták ki, hanem azért, mert egy teli, félliteres ásványvizes üveget dobott Olivérnek, ami a fejétől kb. 5 centire "suhant" el. Hogy ez veszélyes volt-e, vagy sem, már kiveséztük - szerintem az volt -, a kérdés, hogy Gina meg mer-e lépni valami hasonlót. Mert a Zsuzsi magánkívül volt éppen, amikor az ominózus eset történt, Olivér úgy felspannolta, hogy ha pisztolyt adnak a kezébe, rá is lőtt volna :)
Kérdés, hogy van-e töke valami hasonlóan drasztikus dologhoz a Ginának, ráadásul hidegvérrel kivitelezni, mert nem hinném, hogy az Olivér szándékosan felbosszantaná őt is ugyanígy, pláne a múltkori balhé után, amiért a fél villa rühelli.
Egy szónak is száz a vége, egy kis dobálózás meg ordibálás most nem lesz elég ahhoz, hogy hazaküldjék, szerintem.

badmintonplayer 2010.12.31. 16:40:29

@vörös áfonya: Köszi a választ.Persze, sokféleképpen kijöhet, de nem mindegy fizet-e utána pármilliós büntetést.Egyik szomszédom volt a mónika sóban, még neki is millió körülit kellett volna fizetni, ha végül nem megy el.Ez meg most az rtl klub zászlóshajója...De ez csak az én meglátásom!:)

vörös áfonya 2010.12.31. 16:45:42

Persze,persze,nem is mondtam,hogy a narancs miatt ment ki,meg az egy más szitu volt,értem én,hogy mit írtok,csak azt nem,hogy miért van az,hogy bementek a Villába és erőszakkal ki akarnak jönni.
Saját magukat nem ismerik elég jól,ezek szerint.
Én ezt tarom furcsának.
Egyik ilyen valóság showban sem nyüsszögtek ennyit,tudták miért mennek be,miért vannak ott.Ők ezek szerint nem.

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2010.12.31. 16:48:59

@gibson: igen, tökéletesen egyet értünk, én is arra próbáltam utalni a magam suta módján, hogy sörhas nem feltétlenül a sörtől nő. Az egyik hozzászólás ugyanis ezzel hozta összefüggésbe (most nincs időm újra végig olvasni, melyikben).

reggi64 2010.12.31. 16:49:26

@vörös áfonya: Sajnos szerintem sem ismerik magukat,nekem is ez az észrevételem

Szaffi B. 2010.12.31. 16:50:27

@badmintonplayer: Ez komoly? A Mónika só amúgy meg fizetett nekik hogy ott legyenek?

gibson 2010.12.31. 16:50:52

@vörös áfonya: ezt mi sem értjük. Valaki fölvetette, hogy először ezeket kéne hazaküldeni, szép sorban, és utána indulhatna az igazi verseny.
Sajnálom azokat, akik helyett ezek bejöttek. Ehelyett a házaspár helyett bármelyik másikat küldik be, sokkal érdekesebbek lettek volna...

Szaffi B. 2010.12.31. 16:51:30

@reggi64: Azért ez idekint sem ritka, hogy emberek nem ismerik, vagy rosszul mérik fel saját magukat.

reggi64 2010.12.31. 16:53:44

@Trollszpré: ebben is egyet értek,sőt magamon is észre veszem bőven a 4.x után is hogy néha nem ismerem magam,nem ismerek magamra:)))

K Tomoceusz 2010.12.31. 16:57:24

Párbaj vasárnap ? Az újévben ? A kötelező imanapon ? Egy nagy büdös lóf....akarom mondani , ne hagyjuk ezt elvtársak ! Zárják be a Villát és a bentlakók kézenfogva énekeljék a " testvéri szeretet melengeti kebkemet " kezdetű népdalt . Majd másnap kikaparhatják egymás szemét !

badmintonplayer 2010.12.31. 17:02:47

@Trollszpré: Rémlik valami húszezer körüli összeg, mondtam is neki, jó nagy fasz vagy, nincs arányban a kettő.Persze nyomós okkal gondolom onnan is ki lehetett maradni.Ami meg a ki akarok menni dolgot illeti, szerintem mindegyik zokogna, ha bemenne a szerkesztő és azt mondaná, oké, viszlát!Nem gondolják komolyan...

Szaffi B. 2010.12.31. 17:03:39

@K.Tomoceusz: Jééé, ez a Viktor!!! :DDDD

reggi64 2010.12.31. 17:06:04

@Trollszpré: jártam én is tapsizni sókba,és elég komoly kötbért kellett volna fizetni,ha nem megyek el.Ez munkahely nekik és minden munkahelyen van szankció ha nem végzik el a melót,így velük sincs kivételezés,főleg a pénzbeszél csatornánál.

Szaffi B. 2010.12.31. 17:12:28

@reggi64: Ez nagyon komoly, a tapsért is fizetnek? :OO
De pl én azt hallottam, hogy van ahová meg jegyet kell venni. Sója válogatja ezek szerint?

Scripted Reality 2010.12.31. 17:14:34

Hajni, te nagyképű parasztpicsa, hát nem tudsz helyesen írni, akkor mire fröcsögsz? Nincsen szánalmasabb annál, aki alapvető szavakat nem tud helyesen leírni, pláne ha közben épp kicseszettül jópofa akar lenni.

reggi64 2010.12.31. 17:17:59

@Trollszpré: jaja sója válogatja,de a nagyrészében fizetett a közönség

Szaffi B. 2010.12.31. 17:18:41

Yeah, megjöttek az IGAZI trollok, buli van!

JanCsi 2010.12.31. 17:19:59

@kyrakata: Egyetértek Veled. Nőként én is minden nap olvasom a HV írásokat és engem sem zavar, sőt irtó szórakoztatónak tartom őket. Magam nem beszélek így, de ettől még nem zavarnak az esetleges repkedő nemiszervek a szövegben. És tény, akinek nem tetszik olvassa Anett (ex-Villalakó) blogját, bár 2 sornál tovább nem jutsz, mert ráborulsz a klaviatúrára, olyan unalmas...

gibson 2010.12.31. 17:20:23

@Trollszpré: fizetnek a tapsért is, persze, meg a szereplőknek is. Anno, még az ezredforduló előtt valamikor, a Maunika Show hajnalán, a fodrászomat is hívták az egyik részbe, hogy szerepeljen. Adtak hozzá valami forgatókönyv-szerűséget is, tehát nem saját magáról kellett beszélnie, hanem valami szerepet eljátszania. Nem vállalta el végül.
De az mindenesetre biztos, hogyha előre megírt fogatókönyvet kapnak ezek, akkor valamiféle szerződést is aláíratnak velük tutira. Nem hülye az ertéel sem azért, hogy indítanák a forgatást, aztán nincs ott senki, csak a Balázs vagy a Mónika áll az üres stúdióban :)

Jóska Pista 2010.12.31. 17:23:21

@Scripted Reality:
@kompakt:

OFF
te setét lúzer, Hajni arra utalt, hogy néhány adással ezelőtt az Anikó nevezetű megkérdezte Olivértől a "hagyd" szó helyesírását.

ON

Eszter, aki nem ír kommentet 2010.12.31. 17:23:25

@Scripted Reality: Mert ez a komment nem volt szánalmas... ripityom!

gibson 2010.12.31. 17:25:01

@Scripted Reality: azt is írd már ide nekünk, légyszíves, hogy az Olivér a Balázs meg a stáb régi cimborája.
Ja, meg hogy együtt stohlozgatnak szabadidejükben.
Hadd röhögjünk már egy kicsit.

Scripted Reality 2010.12.31. 17:25:12

Villaseggfejek: itt nem a "hagyd" szóról van szó!

Jóska Pista 2010.12.31. 17:26:50

Egyszerűen fel nem foghatom, hogy nem rúgta tökön Ildikó ezt a faszparasztot, mikor komoly hangon kifejtette neki, le kellene feküdnie Alekosszal a bennmaradás érdekében.

Szaffi B. 2010.12.31. 17:27:20

@gibson: és a verekedéseket is beleírják?

gibson 2010.12.31. 17:30:59

@Trollszpré: nem tudom, mindenesetre neki nem kellett (volna) verekednie... :)
De simán elképzelhetőnek tartom, a Józsi barátban láttam egy ilyen "verekedést" egyszer, az tuti megrendezett volt, látszott rajta.

Jóska Pista 2010.12.31. 17:31:16

@Scripted Reality:

OFF
Nyilván előbb kellett volna jelentkezned, akkor Hajni elküldte volna neked megjelenés előtt a bejegyzéseket, te önkéntes korrektor.
ON

badmintonplayer 2010.12.31. 17:31:47

@Jóska Pista: Valamit pedig ki kéne találnia, ha nem is ezt, mert nem igazán lehet észrevenni.A házaspárral nincs bajom, de hogy Ildikó jutott be egy impulzív személyiséggel szemben az gáz szerintem...

Tomato Tomi 2010.12.31. 17:31:49

Két ismerősöm is szerepelt a Balázs-sóban, ha jól tudom 10-15e körül kaptak a produkcióért. Viszont úgy emlékszem nem volt részletes forgatókönyv, csak nagyvonalakban közölték velük mit várnak.

Szaffi B. 2010.12.31. 17:32:14

Hagyjátok a trollt, majd jön valaki és kimoderálja

Szaffi B. 2010.12.31. 17:34:11

@badmintonplayer: Egyetlen esélye felvállalni a konfliktust és veszekedést kezdeményezni. Elvégre törtető (2.0) a szerencsétlenje vagy mi...

badmintonplayer 2010.12.31. 17:34:45

@Trollszpré: Igen:)Egyszer joshi barát műsorában volt egy nagy bunyó, másnap a reggeli műsorba behívták a réz andrást, aki megkérdezte, ezért hívtatok be?Hát mindnyájan tudjuk, hogy ez benne volt a forgatókönyvben:))Szegény műsorvezető(Pici?) csak pislogott...

Szaffi B. 2010.12.31. 17:35:03

@Tomato Tomi: Azért ez pofátlanul kevés pénz azért hogy ott égesse magát vki. :S

K Tomoceusz 2010.12.31. 17:35:24

Megy az online .
A és B él , nem fagytak a cölöphöz .
Két nem várt kellemes meglepi újév hajnalán , meglátjátok emberek , 2011 tuti a megújulás éve lesz .

JanCsi 2010.12.31. 17:38:37

Egyszer találkoztam egy elég egyszerű nővel, aki takarítással sem tudta volna havonta összehozni azt a kb. 100.000 ft-nyi fizetést amit hivatásos tapsolóként keresett. Ez volt a főállása. Tapsol a Maunikában, a Balázsban, a Claudiában, meg minden hasonló szuperprodukcióban.

Lanois 2010.12.31. 17:40:59

megint énekelni akarnak a villában:(

Tomato Tomi 2010.12.31. 17:41:10

@Trollszpré:
Szerintem ingyen is mentek volna, nem szívbajosak, poénnak fogták fel :)

gibson 2010.12.31. 17:44:25

@K.Tomoceusz: úristen, nézem, büntető! Tényleg folyamatosan énekel valaki a háttérben :)
Most látszik az egyébként, ami az összefoglalókból nem feltétlenül jön le, hogy milyen kibaszott zsúfolt ez a kis "villa", egy nyugodt perce nincs az embernek napközben, maximum ha kimész a -20 fokba.

Lanois 2010.12.31. 17:45:19

és Alkesz fogja a fél fülét, hogy tisztán hallja, a hangját. teremtőm! na ez durvus.

gibson 2010.12.31. 17:46:37

@Trollszpré: sajnálhatod, Erzsi és Ildikó énekli a Holnap hajnalig c. számot. Ildikó hangja valami félelmetesen rossz. Mondjuk Erzsi sem egy George Michael.

Lanois 2010.12.31. 17:49:34

@Trollszpré: majd közvetítünk élőben.:)
most szandika fog "énekelni" Ginával.

Hódos Hajnalka 2010.12.31. 17:52:04

@gibson: www.youtube.com/watch?v=DQZHfXhbO5A

Nehogy asziggyétek, a fél szemem nincs mindig rajtatok. Ha már a helyesírásról volt szó. :D

Lanois 2010.12.31. 17:54:16

álmodj királylány. nem volt nem hamis hang.

reggi64 2010.12.31. 17:55:32

na ez az álmodj királylány Szandikának és Ginának való...

Szaffi B. 2010.12.31. 17:58:36

Szandika lekisfarkúzta Alekoszt! :DDDDD

haruka 2010.12.31. 17:59:52

Héjj, nektek megy az élő adás? Nekem csak fekete képernyő van.

gibson 2010.12.31. 17:59:54

@Trollszpré: Mii? Most? Nálam leállt pont ez a fos...

reggi64 2010.12.31. 18:00:53

@haruka: csak néha néha megy xarakodnak sajna

haruka 2010.12.31. 18:04:02

@reggi64: még mindig fekete kép. gondoltam meghallgatom már, mit énekelgetnek, de akkor mindegy.

Lanois 2010.12.31. 18:04:40

most itt is adásszünet van. nehéz ám megszervezni egy ilyen online közvetítést 2010-ben.

K Tomoceusz 2010.12.31. 18:06:50

@gibson:

Mondom , 2011 jó év lesz . Pár órája írta az egyik kollega , imádja hallgatni , ahogy ezek énekelnek és lőn non - stop nótaest . Kezdek belelkesülni , így én is kipróbálom ezt az önökkértékesdit .
Borzasztó mennyi feszültség van ezekben az emberekben . Remélem nem fajulnak odáig a dolgok , hogy letépik egymásról a ruhát és összeállnak egyetlen nagy gúlába .

vörös áfonya 2010.12.31. 18:12:28

@Lanois:

Igen,az első három Villa óta sokat fejlődtek.Visszafelé:)

avanivi 2010.12.31. 18:15:54

Hajni !
2011 ben megnézek egy adást ezt most megfogadtam.
Egy biztos! A VV résztvevőit nem fogja a tönkretenni semmi ,ezek már most -o-án vannak.Cigi, pia ,sex, ennyi.

Lanois 2010.12.31. 18:18:54

@vörös áfonya: hát ja.
viszont Alkesz most egész jól nyomja.:)

K Tomoceusz 2010.12.31. 18:19:13

@Lanois:

Mindenféle külföldi bóvlikat használnak az rtl - es rendszergazdák . Mondtam már nekik ezerszer , hogy az 599 - es cuccok a frankók , de ezek olyanok , mint lafonten a süket és a csengő meséjének főhősei .

gibson 2010.12.31. 18:20:59

Alekosz miért fogja úgy a bal fülét, mintha lenne ott valami?

Lanois 2010.12.31. 18:31:55

@gibson: ettől lesz profi énekes.

K Tomoceusz 2010.12.31. 18:35:21

@gibson:

Hajnalka holnaputáni blogjának központi kérdését feszegeted . Csúnyaság élő eseményre megjegyzést tenni , a szerző könnyen kedvét veszítheti , mi meg mehetünk a sóhivatalba .

gibson 2010.12.31. 18:39:43

@K.Tomoceusz: teljesen igazad van :) Ki is kapcsolom az élő adást akkor, mert nagyon-nagyon nehéz nem kommentálni pl. ezt a mostani Éva-Szandika duettet...

K Tomoceusz 2010.12.31. 18:42:10

@gibson:

Vedd le a hangot ! Nálam tök jól rugóznak .

Flood 2010.12.31. 19:34:11

Huhh, most így a Dzsidzsit és Anikót nézve, miközben tartották a lavór trutyit, tökre kanos lettem, egy hármast el tudnék velük képzelni :DD

Flood 2010.12.31. 19:37:33

Zsófika is elég szexi így múmiába öltözve, fókamozgással, hmm :D

Flood 2010.12.31. 19:41:02

Jujujujjj, Szandika, hogy szétoltja Alkeszoszt, nagyon kemény :DDD

Flood 2010.12.31. 19:43:29

Ez volt az igazi trash-talking, csak aztán behátrált a műanyag-cica

gibson 2010.12.31. 20:04:02

@Flood: Anikó nekem is egyre jobban tetszik, csak le kell vennem a hangot mindig, amikor ő van a képernyőn.

(Vastag Tamás, mint sztárvendég, ez valami vicc???)

Szaffi B. 2010.12.31. 20:12:18

Anikó! Anikó! This is Spartaaaa! Vuááááááááááááááá!!

K Tomoceusz 2010.12.31. 20:16:01

Végre megtudtuk a cölöp rangadó végeredményét :
A : B 6 : 7 ( 3 : 2 ) hu.
2011 lehet , hogy mégse lesz olyan sikeres , fix 1 - re vettem a derbyt .

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.31. 20:21:26

Azért az, hogy Anikó és Gigi tovább tartotta azt az edény, mint a fiúk, az nem volt gyenge.

Az pedig hihetetlen, hogy micsoda apróságokon meg tudnak sértődni. (Pl. Szandika azon, hogy Kristóf csapatába került.)

Lanois 2010.12.31. 20:21:30

@Trollszpré: "Anikó! Anikó! This is Spartaaaa! Vuááááááááááááááá!!"
ehhe:DD

K Tomoceusz 2010.12.31. 20:22:51

@gibson:

Méééé ? Az én javaslatommal jobban jártak volna ? Azt írtam a stábnak , küldjék be hozzájuk celebnek Leonidászt és Zsuzsit , akik romantikus nótákkal szórakoztatják a társaságot hajnalig . Az óhaj nem teljesült , így a büdös életben nem fogom megtudni milyen az , amikor 14 ember egyszerre és őszintén örül valaminek .

Lanois 2010.12.31. 20:24:14

@Kóczy: Ott rontották el a legtöbben, hogy izomból próbálták kitartani a trutyit.

K Tomoceusz 2010.12.31. 20:25:38

@Kóczy:

Csak apróságon vesznek össze . Pl Alekincho @ - án .

K Tomoceusz 2010.12.31. 20:27:58

@K.Tomoceusz:

Bocs.....Alekinho....tárgyeset

Seyman 2010.12.31. 20:40:01

Váá, Szandika mekkora egy tapló ribizli volt!
Zsófikát ideje lenne hazaindítani,mert az ég világon semmi értelme,h ott van.

Seyman 2010.12.31. 20:42:16

"Ezentúl odakészítem magam mellé a lavórt is."

Mosakodás avagy rókakomázás céljából? :D

kyrakata 2010.12.31. 21:24:26

Nem tudom feltűnt-e,hogy Bucika nyomatékosan kinyilatkoztatta,aki el akarja hagyni a villát,megteheti ingyen és bérmentve.
Ez nálam a következőket jelenti:
1.Mindenkinek igaza van,aki szerint fizetniük kell,mert szerződésük van.
2.Hajnalka EZEK OLVASNAK TÉGED!
3.Remélem elég nyakatekert a gondolkodásom.

kyrakata 2010.12.31. 21:51:39

@JanCsi: Kerestem,esküszöm nem találtam,pedig úúúúgy akartam.
De amit találtam róla az is bőven elég volt.
Köszönöm Neked ezt a pihentető alvást,csak ne lennének betűkockák a fejemen.

Szaffi B. 2010.12.31. 21:55:09

Gyerekek, BUÉK, jövőre is kifikázzuk a villanyomikat! :DDDD

K Tomoceusz 2010.12.31. 22:28:25

Tom1976 - nak köszönhetően írásos bizonyíték , hogy a lyányok tudnak helyesen , lelkesen énekelni , ha kedvükre való nótát kapnak .
indavideo.hu/video/vv123118501905
Figyelem ! A videó lejátszása csak 4 . 15 - ig ajánlott , utána csak a ifejezetten erős idegzetűeknek , min . 35 - ös piros karikával .

***BÚÉKZoxó*** 2011.01.01. 09:43:16

Buék mindenkinek!!!

Réz András a TV2-ben, ha már valaki emlegette:))
www.youtube.com/watch?v=KW2x5A6zr7w

kyrakata 2011.01.01. 10:38:57

@JanCsi: Hát kiszenvedtem.Becsülettel elkezdtem olvasni,de sokáig nem jutottam vele.Majd farsangkor elolvasom,de csak akkor,ha számitógépnek öltözöm.(jól fog mutatni a klaviatura-lenyomat a fejemen)
Neked is BÚÉK!!!!!!

phúú 2011.01.05. 15:01:27

Cirkusz kell a népnek, de "mindenáron"
süti beállítások módosítása