Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X08

2010. december 22. 14:30 - Hódos Hajnalka

Sötétbarna garbós kötött ruha, csipkemintás barna ribancharisnya, bokáig retkes térdig érő csizma. Nem, ez nem Lilu, ez én vagyok, úgy estem be a tévé elé, percekig az sem tűnt fel, hogy még a sapka is rajtam van. A Villában sötéten, depressziósan indul a reggel, Zsuzsi nyüszítve ébred, jól megcsináltam a balhét tegnap, mi? Olyan hülye vagyok. Olivér a szaunában értetlenkedik, neki a deszkákon kellett aludni, a bűnös, a szabályszegő bezzeg kényelmesen alszik a meleg szobában, hát milyen dolog ez? Benn, a többieknél olyan vidám a hangulat, mint egy tömegszerencsétlenség helyszínén, Gombi Bécivel beszélget, durva ami itt van, egy-két ember nagyon komolyan veszi ezt az egészet. Béci legyint, örüljünk, amíg mi nem vesszük komolyan. GigiHamupipőke ablakot pucol és ő még nem látott ilyet, hogy egy ember így kiforduljon önmagából, Alekosz szerint a primitív ember legelső és legutolsó fegyvere az erőszak. Gigi helyesel és tovább maszatolja az ablakot. Olivér unott arccal közli a riportszobában, hogy hidegen hagyja a sztori.

Béci kardigánja megérne egy hosszabb elemzést, de legalább most nem csámcsog, hálából én se az öltözékén. Gombi az első talán, aki megkérdezi Zsuzsitól, hogy van, jó lenne, ha Gombi csinálna megint valami teljesen férfiatlant, de legalább idegtépőt, mert komolyan kezd szimpatikus lenni. Zsuzsi megköszöni neki, hogy tegnap olyan jó fej volt, Gombi biztosítja, hogy tudja, milyen ez, olyan állapotban voltál, hogy nem láttál, nem hallottál. Olivér lelki- és hálótársával, Alekosszal beszélget, Olivér szerint nem kifizetődő kimutatni az érzéseiket. Pont te, pont te mondtad az ellenkezőjét, tudod Olivér, nem az volt a kérdés, hogy ez megtörténik-e, hanem az, hogy mikor. A Zsuzsi egy közönséges és otromba nő, mire Olivér: be kell mennem, szarnom kell. Hát köszönjük az információt, megtisztelő ez az intimitás.

Jaj hát hogyne maradna idő a szerelemre, megnyugtató ez az állandóság, lássuk. Zsuzsi Leonidaszon fekszik és olyan nyugiban van, hogy az hihetetlen, Leonidasz meg szívesen alszik továbbra is vele. Olivér szerint hét-nyolc opció van arra, hogy kialakuljon benn valami testi finomság, sorolja a variációkat, Gigi az ágyon ül és hatalmas erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy úgy nézzen Dzserzire, mintha fel akarná falni a szemével, nem sikerül. Meg vannak számlálva az óráid, hihihi, úgyhogy állj le, állj le, nem is akarom megtudni, milyen az, ha teszel valamit. Gigikém, ne is akard, ránézésre baromi taknyos munkát végezhet ez a Jerzsi gyerek. Anikót régen láttuk, kever egy kicsit, te Kristóf, azt tudod, hogy Alekosz rá van állva az asszonykádra? Kristófnak nincs ezzel problémája, amíg ez poén, ezzel mintegy előre jelezték egy újabb konfliktus lehetőségét, értitek?! Szandika Olivérnek bevallja, hogy felvidítsa Alekoszt, szexelne vele de! Itt olyan megbotránkozás lenne, hogy mindenki rám rakná a jelet. Nem értem, miért is? Olivér kimondja, van pofája kimondani a bennem megbízhatsz szófordulatot, én elszédülök, Szandika nem, na oké, erre még majd visszatérünk, ezt még át kell gondolnom, bemennek, gondolom, Olivérnek megint szarnia kell. Két perc múlva már Alekosszal áll kinn a kertben: Na apám, a Szandika a legaranyosabb nő a Villában, tudod mit mondott az előbb? Hogy lefeküdne veled azért, hogy neked örömöt okozzon. Hát igen, csak nekem ő nem tetszik. Hát megértem. Alekoszt most a Georgina mozgatja meg a legjobban, gyenge pillanataiban azért gerincre vágná Anikót is, már csak azért is, csak azért is. Jó, de ha nagyon szarul vagy, hozzá fordulhatsz bizalommal, mert ez az egyetlen téma, amivel hozzám nem fordulhatsz, hahahaha. Ennyit a szerelemről.

Olivér többet van a képernyőn, mint a Kudlik Júlia-Antal Imre páros fénykorukban, kezdem unni, azt meg végképp nem értem, miért fontos bemutatni, ahogy mindenkit végig kérdez, kit fog kihívni Éva? Feszültségkeltésnek gyatra, nem is érdekes, időhúzásnak jó. Míg Olivér faggatózik, Éva már beöltözködött a bevonulós fodros ruhájába és olyan peckesen járkál, mint kakas a baromfiudvarban, ilyenkor szoktam belevágni a ciroksöprűvel akkorát, amekkorát nem sajnálok, hogy mindenki tudja, hol a helye, ugyebár. Gombi még mindig mérges Évára, de nem is az érdekes, Leokádisznak nevezi Leonidaszt, ha még kiderül, hogy humora is van, összeomlok tényleg. Gombi egyébként nem a buzizáson sértődött meg, hanem azon, Éva azt írta a cikkben, hogy a családjával is jó színész, ez fájt neki, vagy valami ilyesmi, anyu becsörtet, először gyereideamamáhozozik a kutyának, aztán ordítva megkérdezi, nézed a tévét? Ja, a Való Világ? Én is néztem tegnap, mondja, közben a biztonság kedvéért kétszer elmegy a tévé előtt, ne is lássak semmit, hát ez az Olivér…. ANYU!!!

Na csak eljutottunk az Olivér-Zsuzsi cirkuszhoz, Lilu megint belemondja közvetlen közelről az arcunkba, hogy ennek nem lett volna szabad megtörténnie, és hogy a többiek alig tudták visszafogni Zsuzsi dühkitöréseit. Zsuzsi öröme az egypercedvan után nem tűnik őszintének, felsikolt, jaj, mindjárt összecsókolgatom az Olivért! Ne sírjatok, én örülök ennek, mondja pakolgatás közben, nem úgy volt, hogy Lacin kívül nem beszélhet senkivel? Az elkülönített Olivér arca megfejthetetlen, hát ez kurva erős, mondja, Alekosz persze nincs meglepve. Zsófi sír, mert az Olivér mindenkit kicsinál idegileg és ezt nem veszi észre senki, meg azért is, mert a Zsuzsi hiányozni fog neki. A drámai pillanatokba kénytelen vagyok beleröhögni, Anikó vigasztalja Zsófit: de még él és fogsz vele találkozni, nem kell ilyen tragikusan felfogni. Ha ma lenne a kiválasztás, Gina Olivérre tenné a jelet. Alekosz időzítettbombázik, ki tudja hanyadszor, Zsuzsi tapsikolva csomagol, a cipőit keresi, az a barna magassarkú kéne, aztán ítéletet mond maga felett: gyerekek, én nem vagyok idevaló mert egy idegbeteg állat vagyok, és ezt nem szabad látni senkinek sem. Mondjuk én még szívesen néztem volna. Alekosz abbahagyta az időzítettbombázást, most konkrét személy elleni erőszakozik, úgy megnyomva a ká betűket, hogy beleremeg a dobhártyám. Leo a fürdőben bocsánatot kér Zsuzsitól ha bármivel, Zsuzsi is, hogy nem vette észre, mennyire különböznek, megszólal a gong, nyílik majd csukódik az ajtó, ne sírjatok, legyetek ügyesek.

Szandika sikítva belerugdos valamibe aztán az ágyon vonaglik, várom, mikor tekeredik háromszázhatvan fokot a feje és mikor kapja elő a feszületet, hogy izé, ugye mindenki emlékszik. Gombi hangosan zokog a kertben, Laci vigasztalja, Gombi nem kíváncsi ilyenekre, nem ezért jöttem, játszani jöttem nem háborúzni. Olivér előront a szaunából, mi volt ez a hang? Gombi, te sírtál, kérdi arrogánsan, na most járna ki neki az első öklös. Gombi bevallja, hogy igen, ő most akkor sírt. Egyébként is, karácsonykor ilyen hangulatot. Hát Gombi, ez van. Kemény lelkeknek való ez, tiszta Sin City, tessék, itt egy zsepike. Olivér Lacitól kér elemzést, Lacinak nem tetszik, hogy így ment ki Zsuzsi, de az a véleménye, hogy direkt felstuffoltad. Olivér is sajnálja, hogy kibaszták. Laci még azt is gondolja, hogy ők ketten az a két ember, aki itt rendet tud tenni, hogy úgy üljünk le a karácsonyi asztalhoz, hogy valahogy.

Jaj hát úgy hiányzott még egy kis kiválasztás, Éva csillogó szemekkel kérdezgeti, jó volt? Kemény voltam? Nem, te egy agresszív liba vagy és szénakazal a fejed. Mondom hogy az, Éva Leonidasz szemébe vigyorogva harcoljgörög, alázzgörögözik, a háta mögött hülyegyereknek titulálja, aki nem olyan erős egyéniség, mint ő, hanem mindig csapódik valakihez, mit csapódik, nincs egyénisége? Szandika megerősíti mindezt, először az ágyban, párnák között: nem is tudom, hányadán állok Leoval. Dehogynem tudom, mínusz kettő a köbön. Aztán a riportszobában, Leonidasz olyan kis hülyegyerek, hogy ilyen nincs a világon! Gina szerint Éva korrektül intézte a kiválasztást, Kristóf meg kimondja a ma este egyetlen épkézláb mondatát: Évának az az előnye, hogy régebben itt van, és ez a hátránya is. A műsort a csillogó szemű Évával zárjuk, aki hát igen, bevallom, azt is nagyon élvezem, hogy a középpontban vagyok. Hát aranyanyám, nekünk ez meg se fordult a fejünkben!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.22. 15:59:12

"Senki ne mondja nekem, hogy ezt az oli nevű állatot nem dirett tette oda a Raj Team for Liberty csapata, hogy fröcsögjön a fekália mindenfelé... "

Szerintem nemcsak ő, hanem mindenki direkt van bent. Szóval én úgy gondolom, hogy nem véletlen, hogy pont ez a 15 (most már csak 14) ember került be.

HúszTíz 2010.12.22. 16:02:11

Na végre már :-)) Vártam ezt az írást nagyon. Az első két mondat odabasz rendesen - jót röhögtem rajta; meg persze a többin is, külön kiemelve GombiBambiSíróPöcs elemzését.

HúszTíz 2010.12.22. 16:03:04

@kérődzőgiliszta: Egymásnak való két ember az biztos; már csak az a kérdés, hogy a csaj hogyan illeszkedne be a görög kultúrába :-P

HúszTíz 2010.12.22. 16:03:56

@csorsza: Neki kötelező, különben mi nem tudnánk nevetni ezeken a posztokon - remélem még pénzt is kap érte !!!

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.22. 16:05:30

@Kóczy: Ebben nem csak az a gaz, hogy hulyenek nezik a sajat nezoiket, hanem az is, hogy sajat magukban sem biznak a szerkesztok - hiszen felnek a spontaneitastol, mint a tuztol. Meg is latszik a musoraikon, meg azon, kik a fuzetett tapsoloik meg musorvezetoik. Pl. Vago Istvant lecsereltek erre a nyihoraszo hulyegyerekre, aki nyolcadikos szintu mondatokkal is bajban van... Nem trollkodni akarok, de elszomorit a nagy budos helyzet, hogy meg a szorakozatas is lapos, nemhogy a kulturalis musorok...

HúszTíz 2010.12.22. 16:06:14

@Peter Griffin: A tegnapi szövege már túl sok volt nekem – "Csapj bele, görög, hallod csapj bele. Alázz görög, hallod alázz..." Na, ott mondtam, hogy kábé olyan manír ez a lotyó, mint az X - Fucktorban Takács Nikolasz a folyamatos vibrátós éneklésével...

HúszTíz 2010.12.22. 16:09:10

@TemplarOmega: Na ja. BÁR most már legalább van pár ember, akikben kezdek felfedezni némi nemű értéket.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.12.22. 16:24:52

"Az erőszak az alkalmatlanok utolsó mentsvára" Remélem nem ezt idézte rosszul Alekosz!

Lanois 2010.12.22. 16:25:21

AZért keveri e cikk írója a neveket, hogy megtudja, hogy figyelünk e rendesen?

szabopal · http://szabopal.com/ 2010.12.22. 16:50:44

"Alekoszt most a Georgina mozgatja meg a legjobban, gyenge pillanataiban azért gerincre vágná EVÁT is"

Érted? Nem Anikót... Évát!!! :D
valovilag.hu/video/111743
(07:04-nél)
Ne írjá' hülyeségeket! :D

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.22. 16:56:59

Muveszno dirett irja el a neveket me dirett szinteveszto.

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.22. 16:58:48

Alekosz csak engem idegesít ennyire? az hagyján, hogy egy majom, de elejétől kezdve azon vinnyog, hogy ő mindent, akármikor, akárhol, reptében is... Most itt a felajánlás, erre kétségbe van esve. Neki pont Szandika nem tetszik.... Közben saját bevallása szerint is villán kívül csak "a mázsa húsz kiló feletti rémeknél" jött be a szövege (bocsánat, csak idéztem....) erre finnyázik. csak a pofája hatalmas... undorító.

Gigi meg most már durvázhat, meg hűházhat, ha jól emlékszem ő röhögött legjobban.... ami a dzsörzivel van az meg egy óvodás vicc... az a jelenet az ágyon, borzalom:)

Amúgy egyetértek abban, hogy a házaspárocska jó fej és lassan Gombi is szerethető lesz.

van-e szándék 2010.12.22. 17:07:30

Hajnalka, ez a felütés olyan tökéletes, hogy érdemes volt érte felkelni!
:)

Hódos Hajnalka 2010.12.22. 17:16:58

@Lanois: @szpali: és elég, ha véresre korbácsolom magam? ;)

Hódos Hajnalka 2010.12.22. 17:18:23

@van-e szándék: Na akkor jöhetsz segíteni, majd mutatom, hol a porrongy meg a felmosóvödör, aztán nem olyan alibi ablakpucevát csinálni, mint Gigike!

Hódos Hajnalka 2010.12.22. 17:20:37

@szpali: milyen kegyes is vagy hozzám, Uram. :DD

van-e szándék 2010.12.22. 17:22:48

@Hódos Hajnalka: de ha nem úgy, mint Gigi, akkor mi lenne benne a való világ..? :)
(egyébként nem gúnyolódtam: az első két mondat nálam mindent visz)

gibson 2010.12.22. 17:58:14

Szeretem az ilyen semmitmondó, "azután rászoktam a kábítószerekre" típusú dumát. Én azért ennél többre is kíváncsi lennék, például, hogy mit, mennyi ideig, és milyen intenzitással fogyasztott a hölgy. Heroint nem nézek ki belőle, ránézve maximum egy enyhe kokain- vagy amfetaminfüggőséget tudnék elképzelni...

?Bud 2010.12.22. 17:59:03

@gibson: Na akkor már tudom miért ilyen felpüffedt az arca. Elöször alkeszra gondoltam, de ezek szerint porszivó lehetet! :D

Hajnalka grat az irásért! :D Tetszetööös!

átlátó 2010.12.22. 18:01:41

Mindegyik élőlény nagyon kemény egyéniség, de én ezt a peremesen pontyos szájú izét megvásárolnám. A román kamion parkolóban hamar megtérülne az ára. Egye fene a törököknek is rodáztatnám.

Flood 2010.12.22. 18:07:23

@gibson: Sztem max. technocol nylonzacskóból :)

xido 2010.12.22. 18:08:57

Az éjjeli élő adások is megérnének egy melléké-blogot,történnek ott is olyanok,amiknek csak a töredéke megy le adásban:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.22. 18:10:53

@xido:
Komolyaaan? Mikor is vannak ezek pontosan?

csillagház 2010.12.22. 18:11:19

Prosti és drogos a "házaspárból" a Ginácska p*ka! Amerikai katonák avatták prostivá Taszáron! Az egész Villa mehet a hamburgi piroslámpás negyedbe, odavalók! velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/12/22/hivatasos_kurva_volt_a_villa_asszonya/

Flood 2010.12.22. 18:15:10

Az gáz, hogy szerintem a Béci a legnormálisabb arc (nőben meg a Zsófi)? :)
Igaz, hogy konstans be van szívva, de még nem nagyon volt olyan megmozdulása, amivel kiváltotta volna az ellenszenvem. Ráadásul nekem a korábban a hip-hop-iparban elkövetett munkássága is tetszik (jó, tudom, ez engem is minősít).

Flood 2010.12.22. 18:17:40

@xido: Jaja, erre már én is felhívtam Hajni figyelmét :)
Vmelyik este belenéztem, na ott mennek aztán a kemény párbeszédek...

BÁNYAI 2010.12.22. 18:26:47

Hát, amennyire fel voltak spannolva vagy öten-hatan Zsuzsika kizavarásakor, az igazi az lett volna, ha ők meg dacból, vagy szolidaritásból Zsuzsival mennek.
Na, a ratyiklub, mit csinált volna, ha ez van?
Az lett volna igazán az érdekes.Marad 10 unalmas barom, oszt még az idén vége lett volna az egésznek. Olika meg a maga beépítettségével visszamehet műsort vezetni, bár most már a ratyiklub-hoz, mint mondják néhányan. Legföljebb, a szerződésének a dátumát hozzák előre januárra!
Csáo!

Lanois 2010.12.22. 18:27:46

@Hódos Hajnalka: bőven elég az is, ha csak a nevükön említed a példányokat:)

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2010.12.22. 18:58:37

"mire Olivér: be kell mennem, szarnom kell. Hát köszönjük az információt, megtisztelő ez az intimitás."

Eddig olvastam az írásodat, mert egy ilyen műsorban intimitás? De az látszik, hogy nagyon ráérsz:)

napilaci.blog.hu

Viktor H 2010.12.22. 19:07:27

,,, a kérdés már csak az ,hogy mikor Alkeszkosz fellökte Lacit az mennyire volt testi épséget veszélyeztető ??

gibson 2010.12.22. 19:22:52

Hogy kell azt írni, hogy 'maradj', meg hogy 'hagyd'????? Ez most komoly?

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.22. 19:52:57

nezem az osszefoglalot, vegre elkezdtek foglalkozni ezzel a gyikrazo majom oliverrel a gyikok a villaban..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.22. 20:05:17

Nem kicsit átlátszóan nyomja a retekklubb miss függetlenerősönállószénakazlat.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.22. 20:12:46

A mai musor csucspontja szamomra az volt, amikor evike a riportszobaban eloadott egy parishiltonos jujdecuki-performanszot es kozben remegtek az apro, de friss cicikek ... Egyedul itt tekertem vissza

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.22. 20:16:14

majd, hagyd, veceajto, onmegtartoztatas... Kihagytam valamit?

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.22. 20:18:56

",,, a kérdés már csak az ,hogy mikor Alkeszkosz fellökte Lacit az mennyire volt testi épséget veszélyeztető ?? "

Jó kérdés. Viszont a lényeg, hogy ott Alekosz azzal a szándékkal ment oda, hogy fellökje. (Gondolom a szabályzat is úgy van, hogy szándékosan nem lehet egymás testi épségét veszélyeztetni.)

mallpall 2010.12.22. 22:11:50

Te jó ég, fél Athén itt van... Muszakát a népnek!

Hódos Hajnalka 2010.12.22. 22:42:10

Fú, asszem telefonos segítségre szorulok, ki a f.szom az a lófejű Ildikó meg a Gyufafejű Niki?

gibson 2010.12.22. 22:47:24

@Hódos Hajnalka: :)))
Nem vágom egyébként, nem az volt, hogy eggyel többen voltak eddig bent? Merthogy a nézők a Gombit szavazták be,
de a Jerzsit is beküldték vele együtt a szerkesztők, mert valami gond volt a szavazatokkal, ezért eggyel többen voltak bent, na ez pár napja megoldódott azzal, hogy a kurvát kiküldték, de akkor ezt most miért kellett?

Lanois 2010.12.22. 22:49:57

@Hódos Hajnalka: annyit segítek, hogy xfaktor

Viktor9 2010.12.22. 22:57:49

Szandika a múltkor még bevarrta volna a pináját inkább, most meg már dugszizna Alekosszal, hogy jobban érezze magát.
Akárhogy, is azért ez kedves tőle.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.22. 23:01:59

@gibson: Ez egy nagyon jó kérdés. Én sem tudom, hogy ennek így most mi értelme van. Talán úgy gondolják, hogy így több lesz a "műsor" bent.

Flood 2010.12.22. 23:07:11

Hát ezek csak nem fogynak...

Flood 2010.12.22. 23:07:43

Ezután minden kiszavazó után lesz 1 beszavazó is? :D

mufuvecske 2010.12.22. 23:08:25

@Hódos Hajnalka: A Niki szerintem Anikóval volt egy kategóriában...rossz kislány vagy mi a szösz...a másik csaj nekem ismeretlen...

Na ha eddig nem most egyértelmű lett, hogy Éva egy idegbeteg...:)))

mufuvecske 2010.12.22. 23:11:18

Hajni ez megint jó volt, az elején sírtam, úgyhogy én is kérek egy zsepikét...:)))
Gombi nekem is egyre szimpibb lesz, remélem elhagyja a szivecskék mutogatását, mert attól mindig ideges leszek:)))

gibson 2010.12.22. 23:14:31

@Kóczy: értetlenül állok a dolog előtt teljesen. Mondanám, hogy pénzt akarnak keresni a beszavazásból, de ingyen lehet szavazni a neten.

Hódos Hajnalka 2010.12.22. 23:19:39

Attól függetlenül, hogy ma a Villában görög est volt, Győzike a Belevalóvilágban magyar betyárnak van öltözködve. Van bajsza is, igen.
Sírok.
Mit meg nem teszek értetek..

mufuvecske 2010.12.22. 23:20:59

@gibson: Hivatalos indoklás szerint erre azért van szükség, mert így nem borul a műsor, a párbajok tervezett rendje, de egy új játékos érkezése mindig új helyzetet is teremt egy valóságshow zárt közösségében.

Hurri Kán 2010.12.22. 23:21:08

@Hódos Hajnalka:
Hajni te egy hős vagy :)))

Szegény Lejókának mostantól ki fogja lemérni a farkát? :DDD

mufuvecske 2010.12.22. 23:22:36

@Hódos Hajnalka: Hajni egy hős vagy! Szobrot emeltetünk a tiszteletedre...a Villa előtt jó lesz?:))))

Hódos Hajnalka 2010.12.22. 23:25:16

@gyvy: @babyloveyou: nos, azt hiszem, a ti definíciótok szerint nem akarok hős lenni :DDD

Most megint meg kell nézni a Leo legjobb pillanatait, megőrülök.

off
egyik bejglim sem repedt ki baszki, egyikse, hijjj!
on

gibson 2010.12.22. 23:25:53

@gyvy: ő maga, esténként otthon, amikor visszagondol, hogy mit hagyott ki a villában :)

mufuvecske 2010.12.22. 23:28:23

@Hódos Hajnalka: bejglinek juppi:)))

Győző egy állat...komolyan kinek jutott eszébe...fáj amit művel...

Ha nem akarsz hős lenni legalább azt engedd meg, hogy istennőként tiszteljünk a hogyvoltok miatt...:)))

gibson 2010.12.22. 23:29:03

@babyloveyou: ok, de a párbajok tervezett rendje egyszer már felborult, amikor plusz egy embert beküldtek, úgyhogy ezt most nehezen tudom elfogadni, mint indokot.

mufuvecske 2010.12.22. 23:30:37

@gibson: origón találtam, én sem értettem...de biztos én nem vagyok ehhez elég észlény hogy felfogjam...:)))

Hódos Hajnalka 2010.12.22. 23:31:44

@babyloveyou: Na jó, tisztelhettek istenkirálynőként, megengedem. Ha lesz hogyvolt blogtalálkozó, meg is érinthettek.
Megint sírógörcsöm van, DelhuszaDzsonbaszki, kivasalt hajjal. Ha elénekeli a nikászepérimenót, tökön szúrom magam, tényleg.

mufuvecske 2010.12.22. 23:31:54

Óh anyám Dzsoni de szép ezzel a természetes színű hajával...:)))

gibson 2010.12.22. 23:32:16

Ha most eléneklik neki a pikászépérimenyót, elkapcsolok :)

mufuvecske 2010.12.22. 23:34:19

Én sem vagyok tiszta, hogy alvás helyett ezt a sz*rt nézem...

mufuvecske 2010.12.22. 23:35:20

Jajj ne már gitár van a kezében...zsamózsa...végem van...:)))

gibson 2010.12.22. 23:36:52

Hát ennél jobb lett volna még a nikásszé is. Erre innom kell valamit gyorsan.

mufuvecske 2010.12.22. 23:39:15

Hajni csókoljuk a lábad nyomát, várjuk holnap a következő adagot:)

gibson 2010.12.22. 23:47:23

@Hódos Hajnalka: most lehet, hogy ezért ki fogsz moderálni, de nekem egyébként alapvetően tetszik ez a szám... :) Csak a Delhusza fejét tudnám valahogy feledni, miközben hallgatom!

csudri82 2010.12.23. 00:46:33

A valovilag.hu-n "pillanatnyilag nincs közvetítés".

Lehet megint beálltak a villalakók, mint a gerely és a "te mekkora lárva, faszszopó, szopadék vagy" finomságokon kívül nem tudnak egymásnak mással kedveskedni? :D

baliquez 2010.12.23. 00:53:53

Leon elcseszte, meg kellett volna pengetnie azt a Zsuzsit visongvahörgésig félkézzel, mindeközben alvást tettetve. Ló is megmarad meg a pálpusztais, érted. Bár nemtom mennyitől számít szerződésszegésnek a kopulálás megtagadása.

Most megyek és beszavazom a Niki rosszkislánytot. Nagyon kemény volt a napom amiatt hogy hasadtlelkű Évát visszaszavazták a sömösözők, tiszta ideg vagyok.

verkli 2010.12.23. 01:03:43

Laci tűnik Olivér mellett beépített embernek, gondolom vigyáz a gyerekekre/félhülyékre, nehogy per legyen a vége.

höhö 3x3-as ügynök

Never ending dead 2010.12.23. 06:27:03

Nézzétek csak, nézzétek, jó étvágyat! :p

Lotyó Bridzsida 2010.12.23. 08:49:59

Bocs, biztos én vagyok gyépés, de mé vót a dzsoni tegnap vendég?
Ő nem albán?

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.23. 08:57:58

@Lotyó Bridzsida:

Ez nekem is feltűnt, de végül is a földrajz kettes is elég a média-kommunikáció diplomához..

Ellenben teljességgel nevetségesnek találtam hogy a "műsorvezető" nem tudja kimondani a "LeoDInasz" nevet ezért a reklámszünetben gondolom megszületett a kompromisszumos megoldás: "Leo".
Továbbá a "DeLUSSZa Gjoni" szavak kimondása sem sikerült valami fényesen, ebben a pillanatban döntöttem el hogy többet nem fogom nézni ezt a fosbuzgárt és átsiklok a promózott hírek felett is a jövőben.
A műsor készítőinek pedig gratulálok az újabb bizonyítványukhoz (szegénységi).

peti papagáj 2010.12.23. 08:59:55

"Lilu megint belemondja közvetlen közelről az arcunkba, hogy ennek nem lett volna szabad megtörténnie"

Lilu úgy mondta, "ennek nem szabadott volna megtörténnie", én meg felvonyítottam, hogy egy műsorvezető hogy lehet akkora tirpák, hogy múlt időbe helyez egy melléknevet

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.12.23. 09:14:14

@Lotyó Bridzsida: Hát albán, de a [kibasziméripenó] vagy kicsoda az görög.

Lotyó Bridzsida 2010.12.23. 09:24:31

@Rátóti_Béla:

Végülis asszem túl sokat várunk mink ettől az egésztől. A készítőktől ugyanúgy, mint a játékosoktól. És azé' a Zertéelnél sem rakétakutatók dolgoznak, ezt lássuk be.:D
Ez egy trash reality. Összeszárnak sok beteget, aztán nézzük, hogy hogyan csinálják ki egymást nagy-nagy csinnadrattával.
Az is jellemző, hogy a szavazásokkor már a számokat sem merik közzétenni csak a százalékokat.
Évával pl mindeösszesen annyi a bajom, hogy hiába tökös csaj és általában igazságos is, képtelen egy értelmes mondatot összerakni, így a veszekedései is élvezhetetlenek.
Pedig Olivért igencsak meg lehetne fogni kellő intelligenciával és szókinccsel.

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2010.12.23. 09:29:46

Szerencsére 20 éve nem nézek tévét, kizárólag háború és békét olvasok mozattal a háttérben. ;)

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.23. 09:32:12

Én már tényleg befejeztem a komment-elést ezzel kapcsolatban.
Olyan kevés a suszter, aki nem képes a szakmáját rendesen ellátni azt tárt karokkal várja a lábbeli-ipar..

Lotyó Bridzsida 2010.12.23. 09:33:48

@Yooha:

Óhhh, phárdóóón.:D
Van némi képzavarom, mikor egy albán születésű ember magyarul görögökről szólón nótát énekel, de egyébként a dal valóban fülbemászó.:D Különben is egy nagy család vagyunk mink itten Európában.:D

Lotyó Bridzsida 2010.12.23. 10:11:51

@HalivudEstevez:

Az én családomban még soha nem volt tévé 3 generációra visszamenőleg, és soha életemben nem voltam egy moziban sem.
A szabadidőm javarészét a hóbaglyok tanulmányozásával töltöm, a maradékot pedig szalvétagyűjtéssel.:))

rexter 2010.12.23. 10:12:51

Leo jo nagy paraszt volt a hulye Evaval, sokat tanult az Olivertol. en nem ertem, legyen barmi, de ez szerintem egyaltalan nem nromalis, hogy igy beszelnek egymasrol, ilyeneket mondanak egymasra. Meg ket ferfinal is tok ciki es erthetetlen lenne, de hogy egy 20 eves kolyok igy szembe nyiltan "szaremberezzen" egy nore az sztem nonszensz.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.23. 10:22:26

"Ez egy trash reality"

Ennyi. :)

@HalivudEstevez: De ugye nem 20 éve olvasod a Háború és békét? :) Mert oké, vastag könyv, na de azért... :D

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2010.12.23. 10:28:12

@Kóczy: mindig találók benne valami úja, időnként megállok, elgondolkozom :) Kikapcsolódásként pedig Bűn és bűnhődés...

@Lotyó Bridzsida: LOL :ö)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.23. 10:30:34

@HalivudEstevez: Ja, értem. :) A Bűn és bűnhődést én is olvastam (igaz nem mostanában), az tetszett. A Háború és békének még álltam neki (bár, ami késik, nem múlik)

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.23. 10:33:10

@rexter: valóban furcsa, hogy ennyire mocskos szájjal beszél mindenki mindenkiről... az összeset fel kéne pofozni, kivétel nélkül...

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.23. 10:36:00

@Boszi_néni: Nem tehetnek róla, így van megírva. Ők csak eljátsszák.

gastro vazze 2010.12.23. 10:48:29

@Flood: a ruszkik valahogy így csinálják, nem véletlenül megy már 4 éve folyamatosan a Dom2!:)

gastro vazze 2010.12.23. 10:50:58

@Lotyó Bridzsida: szerintem azért nincsenek számok mutatva, mert bőven 100ezer darab alatt van az összes smsszám...
Hol van már egy Lorenzo-Majka párbaj és a 865ezer a 540ezer szavazat ellen?! :D

gastro vazze 2010.12.23. 10:56:21

@Hódos Hajnalka: nekem a 4-ből egy repedt ki, de csak egy nagyon kicsit, és ott is csak egy mazsola kandikál kifele...

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.23. 11:06:16

@gastro vazze: elég megnézni, mondjuk a naplóban a heti kérdés szavazást. Régen ott is milyen számok voltak, ma már alig küldenek.

Gondolom erre is csak a család és a barátok szavaznak.. És ez így kifizetődő?

gastro vazze 2010.12.23. 11:11:22

@Boszi_néni: a reklámok miatt mindenképpen, de, ha azt számolom, hogy egy sms ára 95+áfa, akkor abból marada az rtlnél 40 forint mondjuk. 50ezer szavazatnál az is 2millió forint: kb. 6-10 perc reklám ára.. Jobb, mint a semmi, de persze nem ugyanaz, mint a régi időkben:)

Lanois 2010.12.23. 11:13:58

@gastro vazze: majd lesz helyette Erőszakból Diplomázott László és Vagány Olivér párbaj.

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.23. 11:17:07

@gastro vazze: szerintem az smsek árát simán leeszik, leisszák egy hét alatt, ezeknél folyik minden mint a kánaánban. Még anno a BB-ben milyen jó volt, hogy egy heti kaja azt csókolom, alkohol meg ünnepen. Na az való világ, ez nem. A VV-ben kezdettől fogva dorbézolás volt. Mindenki emlékszik Okiraé sálladó kisérőjére, egy láda sörre.... pedig azt nem is néztem, még is megmaradt:)

gibson 2010.12.23. 11:18:05

@gastro vazze: a VV4-ben és az X-Faktorban bruttó 310.-Ft egy sms, ráadásul.

gastro vazze 2010.12.23. 11:32:07

@gibson: beszavazásnál 95Ft+Áfa volt, nem tudom, hogy tegnap emelték-e...
@Boszi_néni: azért annyit nem isznak-esznek le, meg szerintem a Borsodiért nem is kell fizetni, ahogy a többiért sem, annyi eszük csak van, hogy leszponzoráltatták..
süti beállítások módosítása