Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X07

2010. december 21. 11:00 - Hódos Hajnalka

VV Zsuzsit, a Bombanőt a szabályok megsértése miatt kizárták a játékból, és hazaküldték a Villából. Igen, csak így, in medias res, úgyis tudjátok, annyit azért feltétlenül megemlítenék, hogy Balázs testre simuló selyemüngben és csípő farmernadrágban volt. Ez azért fontos, mert éppen jóízűen eszegettem friss vágásból egy kisebb szelet disznósajtot, és az ilyen és ehhez hasonló szerkók elemi erővel hatnak rám, dekoltázst férfin csak egy esetben tudok elfogadni, ha Brad Pitt hordja az Interjú a vámpírral vagy a Szenvedélyek viharában c. filmekben. Nemcsak én, a Lakók is rögtön a lovak közé csaptak, Zsuzsi hitetlenkedve kérdezi Szandikától a zuhany alatt, tényleg ezt mondta, így? Tényleg, ezt, hogy nekem nem kell. Kinn Olivér fényesre nyalja a bölcsek kövét: ha valaki összejön egy közönséges, kiégett nővel, az őt is jellemzi. Zsuzsi inkább saját magának bizonygatja, hogy ő sem érti, mert ilyen csúnya pasi neki még nem tetszett, de neki tényleg kell ez a Leonidasz gyerek, úgy látom, Szandikát nem győzte meg.

Hát nem talált túl sok támogatóra a Leonidasz-Zsuzsi páros, a helyzetet súlyosítja, hogy a nézők szavazata alapján egy nadrágban, sziámi ikrekként kell eltölteniük a napot, Leonidasz nyűgös, úgy hiányzott ez neki, mint ablakos tótnak a hanyattesés, Zsuzsinak tetszik a szitu, vihog, megpróbálja kihozni a helyzetből és Leonidaszból a lehető legtöbbet, aztán belekeverednek egy kínos beszélgetésbe, aminek körülbelül az a lényege, hogy Leonidasz megtalálta kinn élete nagy szerelmét és erre akkor jött rá, mikor Zsuzsi rányomult, és ő ezt így kerek-perec nem mondta, hogy a Zsuzsi nem kell neki, és Zsuzsi ne haragudjon. Zsuzsi haragszik, és ne beszélj rólam rondán, én olyan aranyosan közeledtem neked meg aranyosan felállt tegnap este, na és, attól még felállhat, mondja Leonidasz. Zsuzsinak megalázó ez az egész helyzet és most már cikinek is érzi, Szandika felcsattan, hát mit ugattam neked bazmeg, hogy ez egy gyerek! Egy gyerek! Hát még tejszagú az ember!

Balázs újra felhívja a figyelmünket, hogy figyeljünk, mert most következik a legméghűha jelenet és ami oda vezetett. A lakók az asztalnál ülnek, Anikót hallom, mind a ketten hülyét csináltatok magatokból. Várom, mikor mutatja a kamera Ranschburg Jenőt a Családi körből, de nem ő, Olivér szólal meg: ez egy olyan beszélgetés, amibe bele lehet szólni? Azhá. Hát akkor ő elmondja, hogy Leonidasz egy olyan pasi, aki ötvenszer többet ér, mint Zsuzsi, sőt, kibaszottul többet ér, tiszta őszinte gyerek, neked meg az egész lényed káros és mérgező. Anikó felcsattan, hogy gondolod? Megkérdeztem, hogy bele lehet-e szólni. Te most megpróbálod magad fasza csávónak mutatni, mondd a hátam mögött, azt szoktad csinálni! (Szandika narrálja a bontakozó cirkuszt: hát én már láttam, hogy a Zsuzsinál be volt indítva a gyújtás.) És mi, káros? Nem, nem káros, kártékony vagy. Leonidasz próbál lovagiasan Zsuzsi védelmére kelni és lekétszínűzi Olivért, Zsuzsi kínjában a haját tekergeti, ordítva kérdezi Olivértől, szóval van öt-hat ember, akinek futkos a hátán a szőr tőlem? Kik azok? Hát akiről biztosan tudom, az négy. Zsuzsi felpattan, valami olyat ordít, hogy azt akarom, hogy futkosson meg hogy mi van a hátadon, aztán azt, na most elintézem, hogy minél előbb kitakarodjak innen, a következő pillanatban már repülnek is a narancsok, a csaj nem viccel, erőből dobja, sajnos egy sem találja el Olivért, aki a szobába bújik. Zsuzsit négyen fogják le, a következő képen az ágyon sír, Olivér kinn cigizik és röhög, azt hiszi, hogy kidobóst játszunk? Szandika vigasztalja Zsuzsit, Leonidasz is mellette marad „a feladat miatt”. Gigi, mindenki kedvenckéje, az Üdvöske gusztustalanul, tele pofával röhög Zsuzsin a kertben, Gombin másodszor lepődöm meg, mert közli Olivérrel, hogy Zsuzsinak igaza van, ezt azért nem kellett volna, emberek vagyunk.

Zsuzsi a szobában őrjöng, ilyet mond, én megpróbálok aranyosan, vagy, vagy nem, ekkor megjelenik Olivér az ajtóban, Zsuzsi felpattan az ágyról, lendületből hozzávágja az ásványvizes üveget, sajnos megint nem talál, neki is ugrana Olivérnek, de megint lefogják, Kristóf és Gombi kivezetik Olivért, Zsuzsiról pszichológusok ezrei kezdenek doktori értekezést írni, a Blikk főszerkesztője pezsgőt bont. Kristóf szerint Zsuzsi egy tünemény, tűzről pattant lány, de nem bírja a konfliktusokat. Zsuzsi cigizve hátnemezik. A többiek benn beszélgetnek a történtekről, Gina kíváncsian várja, Olivér őt mivel fogja megtalálni mert ha jobb lábbal kel fel, úgy fog reagálni mint Zsuzsi, ha ballal akkor az Apokalipszis kis diznimese lesz ahhoz képest ami történni fog. Laci szerint Olivér egy jó manipulátor, pontosan tudta, Zsuzsa hogy fog reagálni. Szerintem simán csak egy görény.

Zsuzsit és Olivért elkülönítik, Zsuzsi Lacival a nyugiszobába megy, Olivér Anikóval a szaunába vonul, Olivérnek a fasza tele van a szaunaléttel és nézd meg, pihennem kéne, úgy nézek ki mint Derrick. Laciéknál folyik az elemzés, Laci szerint Zsuzsi hibázott, mikor belement a játszmába, és Olivér pontosan tudta, hol csapjon le. Alekosz és Béci összeöltöztek: szürke mackóalsó, foteldrukker trikó, hiányolom a mellkasnál csillogó pörköltszaft foltot és a távirányítót a kezükből. Alekosz szerint, ha nem fogják le Anikót megütötte volna Olivért, hogy mondjak neki ezek után kritikát? Olyan egy bunkó stílusa van ennek a nőnek, hogy az valami. A Xanax Reklámarc bólogat. Anikó valakibe kezd beleesni, de zúg a tévé és nem hallok semmit, csak azt hogy a Zsófi közéjük ágyazott és ezért nincs lehetősége még arra se, hogy.

Zsuzsi tette nem maradhat következmények nélkül, élőben kapcsolják a Kulipintyót, a Helló Villalakók köszönésre Gombi Pavlov kutyájaként szíveket formál a kezéből és mutogatja bele a tévébe. Nem a kamerába, a tévébe. Az rtl szerkesztősége visszanézte a történteket és döntöttek, a Villa szabályzatában benne van, hogy tilos egymás testi épségének veszélyeztetése, Zsuzsi, te megszegted ezt a szabályt, egy perced van arra, hogy elhagyd a Villát. Balázs sajnálja, mert Zsuzsi szerinte izgalmas karakter volt. Zsuzsi fél órát kap arra, hogy összepakolja a holmiját, csak Lacival beszélhet ezalatt, Olivérnek Alekosszal a nyugiszobába kell vonulni, mi, nézők meg szavazhatunk arról, ki volt a hibás, és ő megmondta, hogy olyan fog történni, ami még sosem!

Kezdetét veszi a kihívás, Éva jól van, ő egy magabiztos és független nő, aki meghozta a döntését, ööö nem úgy független. Értelmetlen percek következnek, Gombit követi a kamera ahogy becipeli a bőröndöt, aztán Éva Balázs utasítására kimegy a riportszobába, hogy ott olyan dolgokat mondjon amit már ezerszer hallottunk és elmondhatta volna a többiek előtt is, uncsi, gondolom a következő fél óra azzal fog eltelni hogy visszanézhetjük Éva nagyjeleneteit meg idegbajos óbégatásait. Hát egy zseni vagyok, tényleg ez jön, de előtte Éva elmondja, annak tudható be, hogy ő kapta a legtöbb jelet, mert hisztizett, sok konfliktusa volt, mert ő egy őszinte ember és úgy gondolja, ő fog visszajönni és hogy a házaspártól és Bécitől nem várt jelet, ha ezt még egyszer meghallom, én is megküldöm a tévét egy naranccsal, esküszöm. Mivel a nézők így döntöttek, levetítik az Alekosz-Anikó lökdösődést, Balázs óvóbácsi rápirít Anikóra, hogy ebből aztán lett egy igen csúnya konfliktus, ejnye-bejnye. Éva felpattan és arrogánsan felszólítja a lakókat, hogy akiket szólít, menjen oda, három perce van hogy elmondja amit akar, aranyos kis házaspár vagyok, te ilyen vagy te olyan, blablabla. Olyan embert választottam, aki könnyen befolyásolható, Leonidasz. Leonidasz számított rá, jó lesz, hogy láthatja a családja arcát és ha kinn marad akkor sincs semmi baj. De, van, most nézhetjük feszt a Gigi meg a Dzserzi tomboló szerelmét meg a masszírozást.

A képeket a valóvilág.hu oldalról dobáljuk le, naranccsal.

Címkék: vv4
219 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csé 2010.12.21. 14:24:52

@Kóczy: Én arra gondolnék, a csajszi elment vlna, de kötötte oda a gatyás játék is... Bár én tuti kiszálltam volna belőle és mentem volna ki cigizni, vagy másik szobába. Szerintem is inkább pofátlanság volt, amit Oli mondott, mint öszinte megnyilvánulás. Taktikai húzás volt, bejött, ennyi...

pástétom 2010.12.21. 14:26:30

@Kóczy: Én nem kérdőjelezem meg Zsuzsa kizárását. A szabály az szabály. De a Zsuzsát most ekézők egy kicsit gondolják át a szitut úgy, hogy szenvedő alanyként magukat képzelik belé.

Csé 2010.12.21. 14:26:48

@Kóczy: Lehet, igaz, de szerintem ez akkor is egy jó ok volt, hogy kiküldjék. Verbális inzultációra nagyon sokan így reagálnak, nem volt egy pohár bor-martini a kezébe amivel képen öntse, hát naranccsal és kólával kínálta meg :D

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.21. 14:28:39

"nem volt egy pohár bor-martini a kezébe amivel képen öntse, hát naranccsal és kólával kínálta meg :D "

Igen, mert lefogták. De ha nem teszik, megkínálta volna mással is (egy-két pofonnal biztos) :)

venszivar 2010.12.21. 14:29:51

@pástétom: Emberileg teljesen igazad van!
"Pofátlanságot",már sokszor többen elkövettek.Mint itt már valaki megjegyezte a cigány csaj is beszélt aljasul a görög félistennel.Ezt,így,bármelyikük megteheti,mert SAJNOS ma már ez a stílus "elfogadott".... Az viszont MÉG NEM,még jó,hogy NEM,hogy egymást megüssék,még ha nem is sikerült,de négyszer-ötször megpróbálta !Az őrjöngésig vitte a dolgot,mint aki NEM NORMÁLIS.A fajtájára jellemző jegyeket láthattunk tőle.Látható volt,hogy káromkodni ő is bőven tud,miért nem maradt meg annál,mert egy degenerált,kiből kibújt a cigó vér.Azért az is "mutat" valamit,hogy Oli megállta,akár még azt is,hogy megpróbálja lefogni,hozzá érni!!még védekezés ként se!

Csé 2010.12.21. 14:30:18

@Kóczy: Meg is érdemelte volna...

Tomato Tomi 2010.12.21. 14:44:50

Most komolyan ezen vitáztok? :D
Mutassatok már egyet a tizenötből amelyiknek az iq-ja magasabb mint egy baromfiudvar bármely lakójának.

Csé 2010.12.21. 14:46:01

@Tomato Tomi: A Laci közel jár egy nagy marhához, de lehet tévedek ;)
Mellesleg ki vitázik? Eszmecserét folytatunk, mindenkinek lehet véleménye nem?

Kivlov 2010.12.21. 14:46:30

ez a zsuzsi egy igazi büdös bunkó C volt, aki azt hiszi magáról, hogy ő sz*rja spanyolviaszt. csakmert összesz*pott már magának egy kisebb vagyont...

Tomato Tomi 2010.12.21. 14:51:31

@Csé:
Mondtam én hogy nem lehet? :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.21. 14:55:10

@Tomato Tomi: Nem vitázik senki. Beszélgetünk. Néha nem értünk egyet. Előfordul. :)

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2010.12.21. 15:11:52

Remélem ez még csak a kezdet és kinyírja egymást ez a sok gyökér. Vérfürdőt a népnek!

Én Jigsaw-t költöztetném a villába. Akkor lenne csak igazán móka! :)

Jamesboci 2010.12.21. 15:15:14

gonosz vagy, Balázsnak jól áll a csipönaci, még kisebbnek láccik.
ez a kidobott nő mitől bomba?

HúszTíz 2010.12.21. 15:16:05

Amúgy ha már a verekedésnél tartunk -->

www.youtube.com/watch?v=dLwf5r77edw

Orosz Big Brother :-P

maccoy 2010.12.21. 15:26:16

sajnálom zsuzsit..ő legalább csinált műsort, igazi temperamentumos jelenség, de nem volt/nincs bent párja. a pasik puhapöcsök, a csajok szarok/sótlanok...
Persze ha zsuzsi csak megjátszotta magát, akkor nyugodtan helyettesítheti majd tavasztól a drogos vadászt a nemzetiben. :)

YessicaHard 2010.12.21. 15:26:21

Hát Olivér nagy szarkeverő, de ez a Zsuzsi! Olyan iritáló, undorító, mocskos közönséges volt, hogy rossz volt nézni. Valahol szomorú dolog, hogy mindig a legsötétebbeknek van a legnagyobb egójuk,nem?
Nekem az is dermesztő volt, hogy az Alekosz-Anikó incidens levetítése után Anikó egyetlen értelmes mondatot nem tudott kipréselni magából,csak beszélt össze-vissza kényszeredetten, nagyon beégett.
Szomorú korrajz ez a műsor.

maccoy 2010.12.21. 15:27:06

jah..szandika még ér valamit...hülyén hangzik, de neki van józan paraszti esze :D

venszivar 2010.12.21. 15:27:10

@Jamesboci: A roma nyelvben több "értelmezése"is lehet.
1.Jó nő.(az ágyba egyszer ,kétszer aztán takarodjon,ez a magán véleményem)
2.Úgy viselkedik mint egy cső bomba,aljas s senkit nem kímél.....
Még szerencsére,hogy a cigányoknak annyi eszük sincs,hogy összerakjanak egyet.Ezért viselkedésükkel pótolják.

Italo Balbo 2010.12.21. 15:40:21

@venszivar: Mindenkinek jobb lenne, ha az agyatlan cigányozást inkább egy olyan fórumon folytatnád, ahol ez bárkit és érdekel

Kivlov 2010.12.21. 15:45:28

@YessicaHard:
anikó az olyan egyszerű, mint egy amőba.
remélem, következőnek haza is meg...

YessicaHard 2010.12.21. 15:50:42

Ja és nemsokára a vidám kommenteléseknek is vége lesz, meg a műsornak is az új médiatörvény miatt. Majd nézhetjük, ahogy a Villában Jókait elemeznek, meg a filozófiáról és a vallásól beszélgetnek... :)

venszivar 2010.12.21. 15:52:41

@Italo Balbo: Ki vagy te,hogy mások nevében is pofázol.Had maradjak......Keresztanyád-e sz. anamália?,hogy ilyen kirekesztően viselkedsz?Mi vagy te?! Ramazúrista?Rasszasztánista,mindegy,ne játszd a csendőrt,agyatlan.Keress olyan fórumot,ahol találhatsz cigány találkozókról leírást,ha az boldogít.A neved nagyon cigós!

gibson 2010.12.21. 16:19:55

Azért azok, akik ebben a Zsuzsika-Olivér vitában a kiscsaj mellé állnak, mondván, hogy "mit pattogtok, csak egy félig teli kólásüveget dobott felé, meg pár narancsot", gondolkodjanak már el egy kicsit.
Egyrészt nem kólásüveg volt, és nem félig teli, ráadásul elég nagy erővel baszta oda, ráadásul (2x) a srác fejéhez. Aki azt mondja erre, hogy ez semmiség, annak azért szívesen a fejéhez kúrnék két méterről egy félliteres teli palackot, csak, hogy lássa, milyen is az.. :)
Azonkívül nekem Zsuzsika nem úgy tűnt, mint aki a vita hevében megválogatta volna, mit vág hozzá a másikhoz , ha éppen egy teli pálinkásüveg lett volna éppen kéznél, azt is hajította volna, gondolkodás nélkül. Vagy konyhakést. Teljesen megérdemelt a kizárása.
Az már megint más kérdés, hogy az Olivér szimpatikusabb lett-e ettől. Az én szememben biztosan nem.
Szerintem egyébként ő sem számított erre a reakcióra, túltaktikázta, és lehet, hogy veszített egy riválist a villából, viszont nyert több ezer (tízezer, százezer?) ellenséget a nézők soraiból..

dozen 2010.12.21. 16:46:43

Éva egy GYÁVA féreg, ebben igaza volt az paraszt gyereknek... a leggyengébbet merte csak kihívni saját maga ellen...
Ez is lesz a veszte.
Ha egy nagypofájút hívott volna ki, még szavaztak is volna rá, hogy mennyi vér van a pucájában.. így viszont vége a csajnak.

Marge20 2010.12.21. 17:03:57

Én csak azt nem értem,hogy miért mondja egy csomó kommentelő hogy "de a villa szabályzata tiltja,stb..." Zsuzsi ezt pontosan tudta, mert úgy kezdte hogy "én most hazamegyek" és ezért kezdte el dobálni Olivért. TUDTA, hogy ki fogják zárni a játékból, még a szobában is mondta Olivérnek hogy "most te is és én is haza fogunk menni, addig csinálom ezt" szóval ez egy tudatos lépés volt, mintsem hogy elvesztette a fejét...

venszivar 2010.12.21. 17:12:22

@Marge20: Akkor ő s a többi eszetlen is ,miért törték úgy magukat,hogy bár csak bejuthatnának...Most meg 2-3-4 hét után az önként s alig várt "kánoánból",többen zokogva akarnak kimenni.Nagy pofájuk volt,fényezték magukat,most meg magukba roskadt roncs a többség.Vajon ez méééé...

rexter 2010.12.21. 17:12:48

@sahid: te milyen ostoba vagy úristen :) a posztoló azért nézi mert ír róla, és viszont. ahhoz képest h milyen botrányosan szegényes az alapanyag és silány a műsor egész jó cikkeket ír róla, és még csak nem is fikázza halálra a lakókat, pedig bőven beleférne. te vszínűleg vmi rokon lehetsz a villábúúúl. vagy, mint mondtam, nagyon ostoba.

rexter 2010.12.21. 17:14:55

ja és alekosz amilyen fejet vágott miközben Balázs óvó bácsi dorgálta őket az Anikoval valo lökdösés miatt, te joisten, Alekosz tuti h egy elmebajos csendes őrült. beteg az az ember nagyon.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.21. 17:22:20

...szerintem a Hajnineni menjen haza... Vagy terdeljen fel az asztalra es horogve nyammogjon a szivemen, mikozben az utolso ket pislogasom kozott vegignezem ahogy kivereztet. Na. Ilyet nem lehet akkosecsinalni. Igy van.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.21. 17:31:45

Ha vegeztetek egymas b@szogatasaval, es eldontottetek, ki ostoba, ki buzi es kinek utcalany az anyuja, esetleg levetkozhetnetek valamit allati mivoltotokbol, es hasznalhatnatok a billentyuzetet hasznosabb dolgokra, pl. egyetek meg egy szarazzsomles-szalamis szendvicset rajta, viz nelkul, aztan a porszivoval szaladjatok at rajta es vegul szamoljatok ki, hany gomb maradt. Ezek abeceben fellelheto helyertekeit osszedva kinek-kinek kijon az eredmeny. Nem olyan jo, mint a szappanizu banan, de legalabb nem tagit mellolem.

Doktor Kotász 2010.12.21. 17:32:11

10-ből 9 nő ugyanezt csinálná, ha éppen egy olyan "férfi" előtt alázzák, aki előtt megnyílt érzelmileg, de kiderül,, hogy a kiszemeltje is fikázta a háta mögött.

Az Olivér meg olyan veszélyben volt, mintha kiszabadultak volna a hörcsögök a ketrecből.

Flood 2010.12.21. 17:41:00

@sahid: Hú haver, te nagyon nem érted itt a lényeget (amellett, hogy 1 szaros kis troll vagy)

van-e szándék 2010.12.21. 17:48:34

A legjobb rész kimaradt!
Amikor a Zévit behívtaja Balázs a riportszobába, a csaj bement, leült, majd megragadta a mikroportot és azt kérdezte: "az elemet kivegyem?"
:DDD

Lasombra 2010.12.21. 17:48:37

@Marge20: Zsuzsika tudta a következményeket, ÉS elvesztette a fejét. ez a kettő szerintem nem zárja ki egymást. komolyan kiborult, látszott rajta. ezt egy ilyen kaliberű nő, nem tudja eljátszani.

amúgy:
Olivér genyó arc, de focis nyelven szólva "nekünk semleges nézőknek" kell egy ilyen karakter is. ettől érdekesebb a műsor.
szerintem simán ki lehetett volna bírni azt a cinkelést, sőt vissza is lehetett volna oltani.
ráadásul Zsuzsink sem az a szende szűz, akit ok nélkül bánt mindenki. voltak neki is tirpák pillanatai. ... izé, jobban belegondolva, csak ilyen pillanatai voltak. :)

Flood 2010.12.21. 17:57:25

Bírom ezeket az új mondásokat, amik a vita hevében kialakulnak odabenn. Pl.
Borsodzik a szőr a hátamon.
illetve:
Bort beszélsz, vizet prédikálsz (asszem így mondta)
:D

biga-matyi 2010.12.21. 17:59:18

szegény Olivér ! szinte látom lelki szemeim elött a sürgösségin !
ép 3 orvos túlórázik rajta a féktelen narancs csata miatt!
hihetetlen,micsoda életveszély és izgalom lengi át a levegőt a villában !!
még a végén egy flakon is landol a fején !

gibson 2010.12.21. 18:01:16

@biga-matyi: csak ismételni tudom magam, kérd meg egy haverodat, hogy két méterről, erővel basszon pofán egy teli félliteres ásványvizes üveggel, aztán ironizálj, hogy ez mennyire "életveszélyes".

biga-matyi 2010.12.21. 18:01:34

még jó hogy nem bor áll fől a hátán és szőrt prédikál!

gibson 2010.12.21. 18:02:50

@gibson: és az most tökmindegy, hogy nem üveg volt, hanem műanyag flakon, mert az is betöri az orrodat, ha jó szögből talál el.

biga-matyi 2010.12.21. 18:07:14

gibson,igazad van teljes mértékben. de azért szerintem az életveszélytől az még messze áll!persze az is igaz hogy ennyi erővel akár egy kést is dobhatott volna!!
amúgy meg szeretek ironizálni!

biga-matyi 2010.12.21. 18:09:22

@gibson: végül is ,bármivel lehet életveszélyt okozni! itt gondolom a szándék volt a problémás!

gibson 2010.12.21. 18:12:21

@biga-matyi: az életveszélytől valóban messze áll a dolog, de ezt a szót nem is használta senki, csak te, nem? :). Maradjunk annyiban, hogy sérülésveszélyes volt.

biga-matyi 2010.12.21. 18:15:11

@gibson: igazad van! kicsit elragadtattam magam! :):):)

Csé 2010.12.21. 18:15:58

@gibson: Elég félős ember lehetsz, most komolyan... Flakon... Nemtom csak én nem tartom ezeket halálos/veszélyes eszköznek?? Ez a kést rántás meg, ugyan hagyjuk már. Akiknél az jön elő, nem így néznek ki, és nem azért kapják elő, mert 2 napot szivatták kicsit az agyukat...
Hidd el, ha el is találja a fejét a flakon, ugyanúgy röhögött volna kint.

biga-matyi 2010.12.21. 18:19:01

azért kiváncs leszek ma min fog menni a vita!!! :)

Anonimama 2010.12.21. 18:29:01

Nem tudom, az feltűnt-e valakinek, hogy néhány napja még épp Zsuzsi alázta Alekoszt nagypofával (az Anikó nevű libával együtt), hogy undorító, stb. Akkor most miért van felháborodva, ha ezt visszakapja Olivértől?? Olivért én is vérbunkónak tartom, de a Zsuzsi meg kettős mércével mér, mert amikor ő csinálta ugyanezt Alekosszal, akkor nem voltak aggályai.

gibson 2010.12.21. 18:34:49

@Csé:
"Flakon... Nemtom csak én nem tartom ezeket halálos/veszélyes eszköznek??"
Nem veszélyes, egy félliteres palackkal közelről, erőből pofán dobni valakit? Ezt most komolyan mondod?

"Ez a kést rántás meg, ugyan hagyjuk már. Akiknél az jön elő, nem így néznek ki, és nem azért kapják elő, mert 2 napot szivatták kicsit az agyukat..."
A videót nézve nekem úgy tűnt, a csaj annyira elborult, hogy bármi keze ügyébe álló dolgot hozzábaszott volna, a kést csak, mint legrosszabb eshetőséget vetettem fel, valóban kicsit túlzás volt, elismerem.
Amit mondasz, hogy "akiknél ez jon elő, nem így néznek ki", az viszont, ne haragudj, de nettó hülyeség. Mire gondolsz, hogy nem így néznek ki? Nem fekete hajúak, vagy mi?
Vidéken dolgozom, itt a sarki kiskocsmában rendszeresen kapják elő a kést, ennél kevesebbért is. Sőt, az egyik alkalmazottunk a szemem láttára ugrott neki konyhakéssel a feleségének, azt üvöltve, hogy "LESZÚRLAK TE KURVA, BAZDMEG", csak, mert két nap kemény meló után idegileg kicsit ki volt készülve, és összevesztek valamin. Én fogtam le, egy kollégámmal egyetemben, de még akkor is hadonászott a késsel, amikor már ketten szorítottuk hátulról. Utána tíz perccel már zokogott persze, meg könyörgött a feleségének, hogy bocsásson meg neki, de ha akkor nem vagyunk ott, bizony, késelés lett volna a vége. Egy segédmunkás volt a tag, nem egy IQ bajnok, gondolhatod, de ez a Zsuzsika sem volt az.

(Amúgy meg, ki a faszom mondta, hogy "halálos"?)

flippant 2010.12.21. 18:36:31

Azt ertéel duplán hibázott. Bombanő címszó alatt beküldik ezt a III.osztályú kiégett luvnyát sexelni ami nem jön össze. Majd kizárják ami miatt parázhat, hogy rasszizmusért feljelentik.

Flood 2010.12.21. 18:42:38

Viszont a tököm tele van az állandó ismétlésekkel, az 5 perces kihívásból csinálnak 1 órát a már 20x leadott emlékeztető ismétlésekkel, semmitmondó párbeszédekkel, a napi szavazók, sms-t küldők, villalakók nyereményeivel (mintha ezek napról-napra változnának), a müsorvezetők tök fölösleges narrálásaival, plusz még a negyedórás reklámblokkal.
Ennyire nincs anyag, amiből össze lehetne ollózni 1 nromális műsort?

Flood 2010.12.21. 19:18:15

Ohh, a szerelemre mindig marad idő a villában, hát ez fantasztikus :)

instale 2010.12.21. 19:32:58

"Gigi, mindenki kedvenckéje, az Üdvöske gusztustalanul, tele pofával röhög Zsuzsin a kertben..."

Ahogy mondod, de a tesója sem volt különb. zsusza többször elszólta magát a netes közvetítésben, hogy nem beszavazták, hanem a retek betette a műsorba és ezt köszöni is az illetékeseknek, ilyenkor persze rögtön megszakadt az adás, ezért úgy látták jobbnak, ha inkább kiveszik onnan.

az rtl beküldött statisztája, munkatársa, a stáb nagy haverja, olivér harcos kapta ezt a feladatot. mert, ha már műsor nincs, akkor cirkusz legyen. aki érezhetően előre megírt szöveg alapján megint neki ment egy 50 dekás lánynak. így kell ezt.

Flood 2010.12.21. 19:49:29

Ez a görög piás tényleg milyen ratyin ül már! Csak egy nő tudja így keresztbe tenni a lábát...

Szandikát meg közben megszállta az ördög :)

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.21. 19:53:43

Gyerekek, ezt a lilut senki nem akarja pofanbaszarintani egy ordasnagy peklapattal (csak en)? Vegletesen 'zavarja a bioritmusom'. Nincs az rtlnel EGY normalis szerkeszto, rendezo sem? Hat betegek ezek teljesen??

Flood 2010.12.21. 19:55:26

Bazzeg, itt milyen puhapöcs mindenki, senki sem meri a tetkós pofájába mondani a frankót, mindenki egy sunyi kétszínű kis geci.

instale 2010.12.21. 19:56:48

@Flood: talán, mert megmondták nekik, hogy érinthetetlen, a rendező belső embere, ennyi

Dr_utcai_arcos 2010.12.21. 19:58:01

Na most ez így,hogy? Gombi mint férfiideál? Vagy mi a francért került be...Ezt a ratyimatyit. Ha tánc közben valaki nem tapsol neki,akkor is elsírja magát?Brrrrrr.Zsófi.Már nem emlékszek rá,hogy melyik kategóriában jutott be. Milyenek voltak az ellenfelei??Ha tényleg van olyan,hogy egyszerű mint a faék, ez a lány milyen?Néha azt hiszem,hogy még Szandinál is butább pedig hát, az nem könnyű (egyébként a Szandinak még nem jutott eszébe,hogy bocs, segget is csináltasson magának :S )?Olivér Alex páros zseniális, vannak olyan beszólásaik, hogy leesik a hajam.Egyébként meg amikor Éva kerülgette a fürdőt, amikor Olivér zuhanyzott,abban a kis selyem alvóizében,háááát, nem rossz cicik!

John May R 2010.12.21. 20:11:37

Best of pillanatok:

Szandika Leonidaszról:
"Hát még tejszaga van az embernek."
Arról a szituról, hogy a kinti barátnője miatt nem kezdeményezett:„Azé’ dugtam be csak a hegyét.”
Ezeken jót röhögtem:D

Figyelitek már, hogy a kezdeti "főszereplő" Alekosznak már csak társalkodó(nő)i szerep jut?

Flood 2010.12.21. 20:11:44

@utcai_arcos: Zsófikát meg kell védenem, szerintem ő a legaranyosabb csaj benn, lehet kicsit háttérbe vonul, de legalább nem balhézik, nem kavarja a szart az árnyékban, nem káromkodik non-stop és nem egy útszéli kurva. Ráadásul sztem külsőre se nagyon visszataszító.
Ha ismerném, tuti rányomulnék :)

Dr_utcai_arcos 2010.12.21. 20:22:09

@Flood: persze,aranyos meg minden,de mit csinálnál vele AZTÁN?Viszont most elhangzott a fókuszban a "tuti":Igen nem tagadom,azt akartam elérni,hogy megüssön.Na, no comment.Remélem,hogy ezek után semelyik nívós magazin nem fog vele szóbaállni.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.21. 20:46:03

Ezt a vasvilla lilu annyira segghulye: "nem szabadott volna". Es a balazs nevu futyi is igy beszel magyarul... Omlik am a kultura a tevebol, ezerrel :)

Giedi 2010.12.21. 20:55:55

Az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyen kreténségekre pazaroljuk.
Bár, ahogy látom, az itt lévők egyike sem osztja ezt a nézetet.
Nézzétek csak!!!

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.21. 21:04:54

@Giedi: pro primo: igazad van. Pro secundo: Tudod, hanyan osztottak mar itt az eszt kiralyi tobbesben rajtad kivul? Pro trio: most mar bolcs vagy es kulonb, mint mi, jol esett?

Kalmár 2010.12.21. 21:12:27

Némi aberrált kiváncsiságtól hajtva, megpróbáltam a blogot végigolvasni, hogy kissé képbe jöjjek az új show-ról.
Nem ment.
Bocsi.
Ez zanzásítva is pont olyan unalmas, mint amilyennek a műsor tűnik.
Örömmel és reménnyel tölt el viszont az a tudat, hogy rendre pocsék nézettsége van.

gibson 2010.12.21. 21:15:33

@Kalmár: az egész blogot megpróbáltad végigolvasni??? Nem csodálom, hogy nem ment! :)

Kalmár 2010.12.21. 21:24:50

@KancsiPista: Kedves Pista.
Igazán elismerésre méltó a Latin műveltséged.
Mi is ott voltunk a nyáron a gyerekekkel. (last minute persze)
Rendes népek laknak Latinban.
Ott hallottam valakitől, hogy
Pro primo: Ne beszéljünk olyan nyelven amit nem értünk.
Pro secundo:
Ne vádoljunk másokat észosztással, ha mi magunk is ebbe a hibába esünk.
Pro tertio:
Mi a fene az a pro trio?

Flood 2010.12.21. 21:28:45

Hűha, úgy látom megérkeztek az MTA professzorai :)

Doktor Kotász 2010.12.21. 21:30:55

@KancsiPista: Nehogy azt hidd. Inkább kurvázzák a csajt, hogy csak magukat ne kelljen. :-)
De a helyében ugyanazt csinálták volna.

Flood 2010.12.21. 21:40:37

@utcai_arcos: He? Fókuszt nem nézek (azért a VV elég trauma az agysejtjeimnek egy napra :).
Ezt a Zolivér mondta? Egy földre szállt angyal ez a srác

morden2 2010.12.21. 22:14:04

Jó a műsor, van a szőke csaj, ideggyenge, van ez a zsuzsi, dettó, van az a csaj aki össze-vissza hazudozott alekosz lökéséről :D tisztelem a férfiakat, hogy nem pofozták még fel őket :D

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.21. 22:21:13

@Kalmár: na, benned aztán emberemre találtam, kellett nekem okoskodnom... Mostanában nemigen fogok/merek többet kommentelni, hála neked :( Fontos volt kicsinálnod engem? Igen? Most jó?

kodabear 2010.12.21. 22:53:25

Én személy szerint döbbenetesnek találom, hogy milyen embereket válogattak össze a Való Világ negyedik részébe. Nemcsak hogy ostoba, de közönséges személyek is, akik kártékony hatással vannak a nézőkre, mind megjelenésükkel, mind megnyilatkozásaikkal" – mondta el a pszichiáter.Ez itt a lényeg!!!!!

vault_dweller 2010.12.21. 22:54:14

@kodabear: ja kártékony az összes :)

Lasombra 2010.12.21. 23:12:27

most látom, hogy a Gombi nevű búzatábla is sírt!!! melyik faszi zokog, miután mindössze KÉT HÉTIG össze van zárva egy vadidegen picsával, aki ráadásul ostobenkó, közönséges, primitív és idegbeteg is???
b+ ilyen nincs, ez photoshop...

venszivar 2010.12.21. 23:32:24

@Lasombra: Nem sírt,ZOKOGOTT!Ezek még fölkötik magukat.Azért van ott a Laci a Moszad-tól,hogy vigyázzon ezekre a agyzsugoros,degeneráltakra.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.22. 01:29:46

@venszivar: azé nem vitázom, de azé a 3x3-as szoba az még laci a moszadtól szerint se legyen má 6nm :)

venszivar 2010.12.22. 01:52:01

@KancsiPista: Ugyan miért NE? Az arabok már 50 éve elhiszik!Meg a világ is....Kiképezték rá az "ügyvéd urat":DDDD

Nemzeti Gonosz Törpe 2010.12.22. 04:35:57

Olivér a metéltfarkú rafinált zsidó gyerek---kever kavar!

pizs (törölt) 2010.12.22. 09:06:37

@Csé: A Fókusz-riportban azt is mondták, a program igazgató vagy szerkesztő, nem is tudom,melyik, hogy dobozos sört is dobott a csaj az Olivér felé és veszélyeztette a szemét, fejét evvel a dobással... Az önuralmat azt biztos nem tudja a Zsuzsika...
@Flood: "Szandikát meg közben megszállta az ördög :)" ez tetszett!!! :)

pizs (törölt) 2010.12.22. 09:08:52

@Nemzeti Gonosz Törpe: Az biztos, hogy nagy kavaró gép!!! :)

HúszTíz 2010.12.22. 09:45:27

Na még két óra és jön az új poszt :-P

mallpall 2010.12.22. 10:09:24

@Flood: Tíz perce a kommenteden röhögök. Ördögűzést a villába!

Amúgy a Bécitől zárja már el valaki a kaját. Vagy kapcsolják ki a mikroportot, míg eszik.

mufuvecske 2010.12.22. 11:01:01

Hajni néni epedve várjuk a legújabbat...:)

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.22. 13:06:09

@venszivar: :DD (de bevallom, kb. felét értettem annak, amit írt, de az tecccett)

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.22. 13:10:37

Hajnal, Hajnalka drága, fene se kérte, hogy bújjon ágyba.... mikóleszmá 4x08 wazzeg!?!?! Ne karácsonyi vásárolgasson, amikor itt epekedünk, tee! Hát szedje má össze magát!

mrmojorisin 2010.12.22. 13:11:09

@mallpall:" Amúgy a Bécitől zárja már el valaki a kaját. Vagy kapcsolják ki a mikroportot, míg eszik."
Én meg a te kommenteden röhögnék hangosan, ha nem melóhelyen lennék:)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.22. 14:14:58

"Én személy szerint döbbenetesnek találom, hogy milyen embereket válogattak össze a Való Világ negyedik részébe. Nemcsak hogy ostoba, de közönséges személyek is, akik kártékony hatással vannak a nézőkre, mind megjelenésükkel, mind megnyilatkozásaikkal" – mondta el a pszichiáter.Ez itt a lényeg!!!!! "

Ennek minden szavával egyetértek. Szerintem úgy gondolták, hogy ettől jobb lesz a nézettség. Hát...tévedtek (eddig legalábbis úgy tűnik.)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.22. 14:16:22

@Giedi: "Az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyen kreténségekre pazaroljuk."

Szerintem meg mindenki arra "pazarolja" az életét, amire akarja...

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.22. 14:18:23

@Flood: "Ezt a Zolivér mondta? Egy földre szállt angyal ez a srác "

Az Olivér még bent van a villában, szóval ő nem nagyon szerepelhet addig a Fókuszban.

venszivar 2010.12.22. 14:55:14

@KancsiPista: Van némi igazad,de én éjjel kettőkor még itt kepesztettem,így már vagy a Vodka v.a Volga féle kód bezavart.Nem szabad nyíltan pofázni 2011.01.01.-e után jön a fekete Skoda Octávia !!Az már itt van....

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.22. 14:59:25

@venszivar: hát hallod, nem térek magamhoz. télleg jön a fekete ottávia és viszen szibériába, hogy fulladjon meg az is, aki rájuk szavazott... ész megáll(t)!

venszivar 2010.12.22. 15:21:25

@KancsiPista: Nőne köröm a pöcsük végére.A nőknek meg hegedne be p....juk.Itt van Matyi II.Nem a Ludas!Nincs jóba a Putyinnal,tegnap este mondta az m1-en,de "dolgozik" rajta....Életébe nem dolgozott 5 percet se.Az anyja lökte volna bele a jeges Dunába!,mikor megellett vele....

CSÖNGETTEK!

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.22. 15:27:15

@venszivar: ja csöngettek, akkor te má ezeket a sorokat nem olvasod, osztakkor én se írok már politikásat, mert hátha kitörik egyébként is a nyaka...a viktória konyakos üvegnek

2010.12.23. 11:26:45

@Kóczy: "1 óra totális agyatlanság belefér"

Az a baj, hogy sok ilyen 1 órás agyatlanság van. Az egész kereskedelmi televíziózás megrekedt a sztárok, celebek, celebjelöltek posványos életében való folyamatos túrkálásban, és arról való kényszeres közvetítésében. Néha néha fűszerezi az egészet egyegy negyedórás reklámblokk, de alapvetően kijelenthetjük korunk televíziója igazi monoton agyzsibbasztó szar, speciálisan debil emberekre szabva. Sajnos nemcsak nézik, de igény is van rá. Mint a drogosnak az anyagra.

Persze, abban igazatok van, hogy nem kötelező nézni, én sem teszem. Ennek ellenére mégis értesülök innen onnan, pl; most az index főlapjáról.

2010.12.23. 11:38:07

@Kóczy: "Szerintem meg mindenki arra "pazarolja" az életét, amire akarja..."

A tévénézés, mamár családi programmá silányult, függőséggé vált. Hógolyózás, kirándulás, és egyebek helyett az emberek ezeken az ócska műsorokon lógnak egész nap, és más emberek sztorijain keresztül élik az életüket... Amikor egyik családtagod azzal jön mondjuk karácsony este, hogy ünnepelés helyett kapcsoljuk be a tévét, és nézzük valamelyik idióta műsort, akkor rájössz, hogy ez már személyes ügy. (én hagytam már ott ezért ünnepi asztalt szenteste)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.23. 17:15:50

@Jankove: Értem, mit mondasz, de ez nem változtat semmit azon, amit mondtam.

Amúgy a TV olyan, te is jól mondtad, hogy nem kötelező nézni, vagy nem kötelező mindent megnézni, amit adnak benne.
Én pl. nagyrészt filmeket meg TV-sorozatokat szoktam nézni, mert azok érdekelnek. A celebejelöltek élete nem érdekel. (A reklámok szintén nem.)

Ja, az Index-et sem kötelező olvasni. :) (Én pl. nem nagyon szoktam.)

Amúgy én még mindig azt mondom, hogy inkább nézzen TV-t az ember, mint igyon, drogozzon...stb..stb...

Ha pedig egy családtagom azzal jönne karácsonykor, hogy ő inkább TV-t nézne, hát tegye, nem szoktam beleszólni mások életébe, én sem nagyon szeretem, ha beleszólnak az enyémbe.
süti beállítások módosítása