Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 6x10 - Kő-kövön

2010. szeptember 13. 14:31 - Tm

Advent van. A lakók izzófüzéreket meg angyalhajakat cibálva nagyban készülnek a Mikulás-kuckóval és ünnepi kórussal felturbózott utcakarácsonyra. Minden szuper, egy bibi van, a hangulat inkább paprikás, mint az áhitatos. Gaby és Lynette immár nyilvánosan nyírja egymást (mondjuk így egy veszekedésből cakumpakk értesülhet a közösség a terhesség, a kirúgás és a per tényéről), Katherine meg szemrebbenés nélkül hazudja a rendőröknek, hogy Mike döfte hasba a bökővel. Mike megya börtönbe, Susan meg a kórházba meglátogatni Katherine-t. Utóbbi maradandó károsodásokat okoz egy plüssmackóba.

Szegény Katherine-nél már teljesen elmentek otthonról: szerinte Mike egy vadállat (aha, kezd a játékmedve fojtogatásába Susan), aki azért szúrta le őt, (hörrrr) mert megmondta neki, hogy mást szeret (grrrrr), ez egyrészt rémes, másrészt viszont aaaanyira cuki, ugye? (ezt_nem_hiszm_el). Susan eddigre leteszi a meggyötört medvét, és azon agyal, hogy tudná bolondokházába csukatni a csajt. Mivel ezt csak családtag teheti meg, Susan Dr.X álnéven azonnal hazarendeli Katherine lányát, Dylan-t, aki hazaérkezve mindennek elhordja Susant Katherine életének C-verziója alapján (Mike Katherin férje, és Susan szúrta le, mert ezt nem bírja elviselni). Szegényke persze hamar szembesül a valósággal. Másnap megpróbálja rávenni bolond anyut a vád visszavonására, amitől az végképp bekattan, így a psziciátriára kerül. Mike-ot viszont kiengedik.

Scavoék készülnek a pénztelenségre. Tom otthagyja az iskolát, Penny akciós kuponokat vagdos a helyi lapokból, Lynette meg iszonyú, többfrontos lelkiismeret-furdalástól szenved. Tom rábeszéli egy bocsánatkérésre, de arra egyikük se számít, hogy Gaby egyszerűen bevágja Lynette orra előtt az ajtót. Nekünk érhető, ugyanis pont fél perccel korábban tudta meg, hogy Carlos valószínűleg el fogja veszteni az állását a kirúgott terhes nő sztori miatt. A két csaj acsarkodása a karácsonyi kórus fellépésén kulminál egy ribancozással és sapkarángatással fűszerezett kottáskönyves verekedésben. A helyzet teljesen kilátástalan, egyben tarthatatlan immár.

Mona, az ápolónő fejébe szöget üt, hogy Danny félkómásan Tylernak nevezteti magát. Ezt meg néhány más apróságot összevetve kiokkumulálja, hogy nyilván tanúvédelmi-programosok, majd a felfedezését - úgy tűnik egyelőre csak az izgi sztori kedvéért - megosztja Nickkel és Angie-vel. Ügyes kislány, de most aztán kussolj erről, különben ki kell, hogy nyírjunk! Bolenék egyelőre viccelnek, de hamarosan gáz lesz. Mona ugyanis elújságolja Dannynek, hogy mindent tud, mire a kis hülye: Anyukám tényleg elmesélte magának, hogy terrorista volt és azért bújkálunk évek óta, mert ha megtalálnák, jól börtönbe csuknák egy életre? Hát nem egészen ezt mondta kisfiam, de egy ötszámjegyű összegért végül is maradhatunk ebben - látja meg Mona a dologban élete esélyét.

Bree lángost süt Orsonnak, majd a zsaroló fotókkal és a válási papírokkal körítve feltálalja neki reggelire. Orson szomorú. Főleg, amiért Bree annyira elhitte róla, hogy nem engedi el, hogy még ezt az aljas zsarolós projektet is leszervezte. De, ha így, akkor így, és bánatos kutyaszemekkel bejelenti, hogy reggeli után elköltözik. Bree vihorászva közli az örömhírt Karllal - Orsonnak meg ebből a telefonbeszélgetésből sikerül megtudnia, hogy a nejének szeretője van. Ismerem? - csúszik ki a száján, de szerencsére aztán inkább mégsem akarja tudni. Annyit viszont kér, hogy Bree ne flangáljon az új csávóval, amíg ő el nem tűnik, hogy ne őt sajnálja az egész utca. Hát persze drágám, ez a minimum, úrinő tudja, hogy illik az ilyet csinálni. Ami oké is, csakhogy Bree nem számol az épp  romantikus vademberben utazó Karllal.

Karl ugyanis amint meghallja a válás hírét, felbérel egy pilótát, hogy a karácsonyi ünnepség idején húzzon el az utca fölött egy nem kifejezetten diszkrét "Hozzám jössz Breee? Szeretlek: Karl" feliratú molinóval. Ez eléggé alátenne mind a válás után jöttünk össze verziónak, mind Orson méltóságának, így Bree kétségbeesesetten követeli Karltól, hogy azonnal állítsa le a dolgot. De a felbérelt pilóta már rég a levegőben van (sőt már infarktust is kapott a mellette ülő sárkánytípusú nejével folytatott különösen heves veszekedés során, de ennek csak később lesz jelentősége.) Karl felmérve a helyzet súlyosságát berángatja Orsont a Mikulás-műhelybe, és bevallja, hogy ő Bree ügyvédje ÉS szeretője egyszemélyben, SŐT el is akarja venni, amiről félórán belül egész Széplak is értesül, szóval jobb, ha Orson gyorsan megemészti.

Orson bepöccen, és egy jobbossal csókoltatja Karlt, aki viszont csak egyet tart jogosnak, így a második után visszaüt. Hamarosan irtózatos puffogás hallatszik a Mikulás házából, úgyhogy Bree is berohan, hogy rendet tegyen. Ekkorra azonban az utca fölé ér - már molinó nélkül ugyan - Karl repülője a halott pilótával és a sikitozó, de repülni nem tudó feleségével, és ez alapjában változtat meg jópár dolgot. Földetéréskor például a gép lekaszabolja az Angie-éket pofátlanul zsaroló Monát, aztán célba veszi a tömeget, mindenki pánikol, menekül, ahogy tud, a repülő meg csak csúszik, csúszik, Gaby kisebbik lányát Lynette épphogy félre tudja lökni előle, de mielőtt ennek örülhetnénk a gép letarolja az útjába kerülő Mikulás-kuckót. Jövő héten azt is megtudjuk, hogy ki az, aki nem is jön ki alóla.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bejgli 2010.09.13. 15:40:22

áááá, basszus.... a Lila Akác köznek kijut a jóból... :/

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.09.13. 18:31:02

Kicsit emlékeztetett ez a befejezés a "ki élte túl a hurrikánt" befejezésre, de hát ami hatásos, az hatásos :-)

perzsmacska 2010.09.13. 18:45:30

Carlos lehetne megértőbb. Tényleg nem szép dolog, ha valaki az előléptetése érdekében nem mondja el a főnökének, hogy várandós, de az még rondább, ha valaki a leendő házasság érdekében letagadja a leendő nejének, hogy ő végleg megvakult.

~Moi~ 2010.09.13. 19:21:09

Susan a macival...hatalmas. Jó kis rész volt. csak folytassák már :D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.09.14. 10:27:56

Ha jól láttam az előzetest, akkor ma nem ott folytatják, ahol abbahagyták, hanem beraknak valami "mi lett volna" fillerepizódot, csak hogy még jobban húzzák az idegeinket :-(

Tm 2010.09.14. 20:29:07

@Fedor: ez a rendes folytatas, csak epp a tragedia kapcsan midnkei magaba nez meg abba a jovobe, ami akkor lenne, ha midenn maskepp lenne.
süti beállítások módosítása