Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sötét angyal 1x10 - Ki vele (Out)

2010. május 23. 17:00 - bree-gee

Kezdő jelenetünkben Bling emlékezteti a számítógépébe elmerült Logant, hogy bizony ideje lenne a randijára indulni. Logan tiltakozik, hogy ez nem is randi, és egyébként is dolgoznia kell, le is mondja mindjárt a vacsoráját hősnőnkkel, aki biztos megértő lesz. Blink szerint nem lesz, hiszen nő. Hát, egyet kell, hogy értsek. Világmegváltó szépfiú ide vagy oda, ha egy nő főz valakinek, az illető egye is meg! Közben hősnőnk bőszen készülődik a „nem randira”. Mint ha az egyik csatorna főzőműsort látnánk: Kendra épp a vízforralás rejtelmeibe avatja be a lányt. Ez bizony étel tekintetében nem ígér sok jót, de ha szépen forralja, még akár 3, azaz három pontot is kaphat rá az igyekezetért, tehát nem kell izgulni.

 

Logan megérkezik, a lány sürög-forog, csak épp hiába. A férfi épp „Szempár üzemmódban” van, kap egy telefont egy üggyel kapcsolatban, aminek hatására már fújná is le a randit, hiszen dolog van: egy Bronck nevezető pacák vérkészleteket nyúl le és ad el külföldön. Ki is adja az ukázt: indulni kell most azonnal a reptérre körülnézni. Max nem épp így tervezte az estét, a tészta helyett ő lett leforrázva. Nulla lelkesedéssel tart Logannel, bemegy a reptérre, de sok az őr, és menekülés közben még egy sártócsába is beleesik. Mondani sem kell, ez az amúgy is rossz hangulatát tovább fokozza. A felderítés után ki is jelenti: le is út fel is út, ő ezennel befejezte, kiszáll. Logan szerint Max önzően viselkedik, Max szerint a férfi pedig tiszta megszállott. Ennyiben maradnak.

A futárszolgálatnál is felbolydul a megszokott élet. Normal Sketchy szerint úgy cicomázkodik, mint egy selyemfiú, biztos randija lesz. Max kijelenti Kendrának, hogy kész, ő lemond a férfiakról, a lány azt válaszolja, ő már próbálta, de úgy sem az igazi, majd előveszi a vaskos névjegyzékét, és mindenféle pasikat ajánlgat hősnőnknek.

Hiába, ugyanis ő továbbra is az orrát lógatja. Logan sincs túl jó kedvében, ő pedig Blinggel civódik. Úgy tűnik egyedül Normal érzi jól magát, épp randin van, és teljesen oda van a kiszemelt hölgyért. Kendra is randit szervez – Maxnek.

Beállít egy pasival, és mint ha csak távolról megérezné, megjelenik a tv-ben a Szempár, és elregéli Bronck milyen egy gazfickó. Max nézni se bírja, inkább elmegy. Sokat emlegetett rosszfiú is nézi az adást, és épp azt tervezgeti, hogy kaphatná el a hősünket.

Rájön, hogy a rendőrségről Matt súg a Szempárnak, így figyelik a férfit, hogy majd rajta keresztül jussanak el Szempárunkhoz. Barátnője étteremben hagyott táskáját Normal pont a kíváncsi Cindyvel kézbesítteti, aki persze, hogy belenéz. Rájön, hogy főnöke barátnője nem is nő, hanem egy férfi, akit nőnek operáltak. Max és Skatchy se unatkoznak, a bandák lakta területen kézbesítenek egy emberi ujjat. Címzettek természetesen nem túl boldogak a küldemény tartalmától, de szerencsére futárjaink gyorsan lelépnek, mielőtt túlságosan forróvá válna a helyzet.

Matt és Logan találkozóját Bronck emberei szakítják félbe, és begyűjtik mindkét férfit. Gonoszunk másik csapata sem tétlenkedik, épp fiatal lányokat rabolnak el, aminek Max is szemtanúja lesz. Riasztaná is Logant, de ugye csak Blinggel tud beszélni, aki – mivel jelen volt a férfiak elrablásánál –, beszámol a nem túl rózsás helyzetről a lánynak. Bronck szerencsére nem is feltételezi, hogy Logan lenne a Szempár, azt hiszi ő is csak az egyik embere, mint Matt.

Gonosztevő kioszt pár pofont, de így se tud meg semmit. Logan „kevés vagy fiam, mint Győzike showban a Shakespeare idézet” tekintettel reagálja le a pár lagymatag arccsapkodást, ami nem teszi boldoggá a bűnözőt, és új módszerhez folyamodik: Matt testét sokkolja árammal. Ez már Logannek is sok(k), és bevallja, hogy ő a Szempár. Hogy ezt a drámai bejelentést kicsit meg tudjuk emészteni, Normal újabb randijára látogatunk, ahol is épp Louise akar nagy bejelentést tenni, de Normal megelőzi, hogy ő mindent tud, de nem érdekli: „2020-at írunk, és én egy modern ember vagyok, te pedig egy újjá született nő”.

Itt kellene, hogy következzen a nagy összeborulás, és az örökkön-örökké tartó boldogság ígérete, de ugye ez a sorozat nem a Zone Romantica csatornán ment...A nővé operált férfi közli Normallal, hogy leszbikus, mire szegény velem együtt erre már nem tud mit mondani. Bling épp törölné az összes adatot Logan gépéről, mert megegyeztek, hogy ha ilyen helyzet adódna, akkor nem engedik illetéktelen kezekbe a sok adatot.. Max viszont nem engedi megnyomni a Del gombot, jobb ötlete van.

Közben rosszfiúnk a nagy bejelentés hatására visszatér pofozó üzemmódba, de végül elhiszi, hogy Logan a Szempár, és rögtön már azon gondolkozik, hogy a Szempár adatait hogyan tudná saját hasznára fordítani, ha meg tudná szerezni. Épp Matt testét szeretné olmosítani, mikor mindenki meglepetésére a tv-ben feltűnik a "Szempár". Éljen a modern technika! Természetesen Max vette át a szerepet, hangtorzító segítségével, eme tette aztán egy ártatlan tv halálát is okozza, lévén Bronck nem kicsit dühödik be, hogy átvágták. Ezután „Szempár” Logan telefonján cseverészik a bűnözővel, lehetőséget adva neki, hogy bemérhesse a helyzetét. Legalább is gonoszunk azt hiszi, hogy sikerült bemérni, de Max se most jött le a falvédőről, én nem aggódnék érte.

Bronck a bandáját küldi, hogy csinálják ki a „Szempárt”, de a lány arra a címre küldi el őket, ahová a levágott ujjat kézbesítették, és ahol nem várják őket szeretettel. A két csoport szépen szét is lövöldözi egymást. Azalatt Max megmenti Logant és a rendőrt, leszedi a gépről az éppen nyúlcipőt húzó gonoszt, és megmenti a lányokat, akiket külföldön akart eladni bordélyházaknak. A futárszolgálatnál Normal lógatja az orrát, még Cindy is megsajnálja, és vigasztalja.

Hősnőnk bocsánatot kér Logantől, bűntudata van, mert félre akarta söpörni az egész Bronck ügyet. Logan is bocsánatot kér, hogy túl megszállottan viselkedett, és nem tud lazítani soha. Most, hogy meg volt a kibékülés, újra nekiugranak a vacsorafőzésnek. Logan kap egy telefont egy ügyről, amire most csak ennyit mond, tanulva a hibájából: „A világ várhat holnapig.” Jutalma egy széles mosoly hősnőnktől.

Címkék: sötét angyal
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekhalal21 2010.05.23. 22:38:54

MÁR FEN IS KERÜLT AZ ÚJ RÉSZ NAGYON KÖCE.

vkhir · http://darkangelhungary.hu 2010.05.24. 08:53:04

Hát ez nagyon jól sikerült! Tele van poénnal, nagyon jókat nevettem az olvasása közben. Örülök, hogy újult erővel visszatértél, látom, neked is meghozta a kedved a sorozat magyar adóra érkezése:) Remélem jön majd a többi rész is.

bree-gee 2010.05.25. 19:26:07

@vkhir:

Igen, jön hamarosan a többi is :)!

A következő résztől lesz egy írótársam, akivel felváltva fogjuk tovább csinálni a hogyvoltokat, így ha minden jól megy, heti 1 hv-t meg tudok ígérni.Valószínűleg vasárnaponként.
A következő rész már kész van.

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2010.05.26. 11:07:44

Nagyon jó lett :) Én már kezdtem lemondani arról, hogy lesz folytatás. Csak így tovább.
süti beállítások módosítása