Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 6x02 - Túlélés

2010. március 25. 11:00 - Tm

Remek reggelnek indul. Susan épp nászreggeli dugásra készül Mike-kal, Gaby pasizási továbbképzést tart a Danny Bolen után epekedő Anának,  Danny maga eközben azt próbálja kimagyarázni otthon, hogy az apja mért nem találta se otthon, se sehol a múlt éjjel, Scavoéknál Lynette reggeli rókázása a téma, az iszonyúan másnapos Orsont meg Katherine ébreszti, aki szabit akar kérni Bree-től. Aztán az idillbe alaposan belerondít McCluskey, aki iszonyatosat sikít az utcán.

McCluskey Fagyasztott Gilbert után ismét bepasizott. Royjal remekül kijönnek egymással. Minden téren, és igen, ez azt jelenti, hogy nemcsak arra figyelnek, hogy a másik bevette-e a Cavintonját, hanem rendszeresen huncutkodnak többek közt a kádban is. Ezen a szép reggelen aztán az egészségügyi sétájuk alatt McCuskey szerelmet vall Roynak, aki a remélt és nem túl bonyolult  "én is" helyett egy "Mi a franc?"-cal reagál. Igaz, részben azért, mert ekkor pillantja meg az ágyásban fekvő eszméletlen Julie-t. McCluskey meg a fejhangú sikításban találja meg a csalódását és döbbenetét egyszerre kifejező adekvát reakciót.

Susanék romantikus tervébe tehát nemcsak MJ rondít bele, és a fülrepesztő hang miatt Carlosnak sem lesz elég ideje egy tisztességes kiakadásra a napvilágra kerülő aljas trükkök hallatán, melyeket Gaby alkalmazott a behálózásakor. Egyből baromi gyanússá válik Danny titokzatos éjszakai eltűnése, és Tom sem tudja számonkérni Lynette-en, hogy miért hadovál romlott kagylóról, ahelyett, hogy végre bejelentenék ötöske és hatoska érkezését a gyerekeiknek. Orson lelkiállapotához viszont tökéletesen illik a McCluskeyból előtörő zaj, a szerelmes fruska benyomását keltő Katherine ugyanis épp azt ecseteli neki, hogy Mike csak sajnálatból nősült, és tutkó, hogy hamarosan visszatér hozzá.

Mindeközben Bree és Karl még a fergeteges, egyben nagyon disznó éjszaka lecsengetésén dolgozik a hotelben. De persze ott is elromlik minden, amikor Mike telefonon jelenti Julie-apunak a történteket. Karl - akárcsak Susan, nyomában az utca nőivel - a kórházba rohan, Julie ugyanis nem halt meg, csak kómába esett. Susan teljesen kész van - kivételesen tök jogosan. Nem elég, hogy az eminens jókislányt hirtelen megfojtogatják, mint kiderül még az is lehet, hogy terhes is. Ez utóbbi Lynette szíves közlése, aki egy beígért röngenvizsgálat hallatán böki ki a dolgot.

Utóbb ugyan tisztázódik, hogy Julie nem terhes, de ez nem menti meg Lynette-et Susan vádló tekitetétől, és a homlokráncolós Aztán édes barátnőm nekem miért nem szóltál, hogy a lányomnak van egy bonyolultnak titulált titkos kapcsolata, sőt lehet, hogy terhes, he??? kérdésétől. Pedig a franc tudja még a fotelből is, hogy ilyen esetben a lányhoz vagy anyuhoz kell-e lojalisabbnak lenni. Szerencsére Susan is érzi ezt, így amikor Lynette később bocsánatot kér, kinyögi, hogy az bántja, Julie nem hozzá ment a bajaival. Lynette cserében és magyarázatként kinyögi, hogy ő viszont tényleg terhes. Meg, hogy nem tudja, akarja-e őket. Susan szerint minden gyerek áldás, ő meg csak tudja, hiszen most vesztette el majdnem a sajátját. Ez végre meggyőzi Lynette-et is, aki este a családnak is bevallja, hogy a kagylók helyett bébik miatt hányt.

Bree is befut a kórházba. Együttérzően meglapogatja Susan-hátát,és titokban felhívja Karl figyelmét, hogy mindenképp kussoljon a vad éjszakáról. A titkos paktumot egy jóízű smárolással pecsételik meg, amit talán jobb lett volna nem Julie ágya mellett megejteni, a fojtogatott lányka ugyanis épp ebben a pillanatban tér magához a kómából. Mondjuk rögvest - talán épp a látottaktól - vissza is ájul, de Bree bátran parázhat, a doki szerint ugyanis simán lesznek emlékei, ha majd egyszer magához tér.

Az időzített bomba miatt Bree megpróbálja óvatosan kipuhatolni, mit szólna Susan az igazsághoz. Hát mit mondjak: sokat és cifrát. A sose feküdj le a barátnőd volt férjével! aranyszabály elég egyértelmű, az meg, felér egy K.O.-val, hogy Susan szerint, aki a csaló és hazug Karllal tenne ilyet, az se nem úrinő, se nem a barátja többet. Bree úgy tűnik kifejezetten szeretne úri- és barátnő maradni, mégsem bír ellenállni a Julie-val történetek miatt megviselt és szeretethiányos Karl újabb randikérésének. Igazából hülye is lenne, ha Mike-né Susan miatt fogná vissza magát. De esetleg Orsonra azért eszébe juthatna.

Míg a női szakasz a kórházban sertepertél a pasik két perc alatt kiszöszölik, hogy a Bolen gyerek gyanús, mert 1. messziről jött 2. látták Julie-val a mozi előtt valamelyik este, 3. a családja nincs az utcán. Egyébként persze, hogy nincsenek. Benn feszkóznak, Danny ugyanis vagy hülye, vagy tényleg elhallgat valamit, mert azt még apu se veszi be, hogy nem tudja merre ivott előző este. Anyu viszont egyelőre reméli, hogy csak azért stírölik a szomszédok gyanakodva a verandájukat, mert bent kushadnak, úgyhogy összeüt egy tál kaját, és felöltve az AnnyiraRémesAmiTörtént ábrázatot apuval átvonul Mike-hoz.

Nicket útközben egy szerveződő szomszédőrség ürügyével lekapcsolja a Carlos-Orson-Tom felállású nyomozóhármas. Nem lehet nem észrevenni, hog az egész csak ürügy arra, hogy Julie és Danny kapcsolatáról kifaggassák. Így az IgenisMiIsEgyüttérzünk-körútról hazaérve már anyu is biztos abban, hogy ideje alibit kreálniuk a fiuknak. (Pedig azt még nem is tudják, hogy McCluskey azon dilemmázik: beköpje-e, hogy látta a Bolen-fiút Julie-val veszekedni.)

Az alibi Ana lesz, aki sajátos pasifogási trükként hajlandó azt állítani a Julie-ügyben nyomozó rendőröknek, hogy Dannyvel sörözött előző éjjel. Gabrielle először csak a szökés meg a sörözés miatt akad ki, de amikor próbamászást tart az Ana ablaka alatti lugason, és az simán kettétörik alatta, rájön, hogy itt komolyabb gáz van. Ana egy ideig tagad, aztán elismeri, hogy tényleg falaz Dannynek. Gaby hívja a rendőröket, plusz állítólag jófejségből, valójában elég fenyegetően tájékoztatja Angie-t is a fejleményekről. Angie neki kitart a saját verziójuk mellett, de a Danny igenis jó gyerek nyilván nem lesz elég a rendőröknek, akik este meg is érkeznek, hogy letratóztassák a fiút Julie Mayer megtámadásáért.

Egyelőre teljesen mellékszál, de a feslő rózsabimbónak öltözve közlekedő Katherine úgy tűnik teljesen megzakkant. Kaját visz Mike-nak, amit egy sejtelmes ÉnMindigIttVagyokNeked-mosoly és egy rádmászok-lesmárollak akció keretében ad át a megdöbbent pasinak. Majd ismét Orsont kipécézve magának már úgy meséli a sztorit, hogy Mike ajánlatot tett neki. Persze drágám. Ezek alapján azt hiszem bátran állíthatjuk, hogy a Julie- és a Bolen-rejtély mellett a Katherine és a józanész tematika lesz az évad harmadik fő csapása.

29 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reni0214 2010.03.25. 11:51:18

Bealudtam:((( A francért kell ilyen későn adni?? De neked köszönöm szépen a Hogyvoltot:)) Segít képben maradni:))

eperlekvár 2010.03.25. 12:08:30

Az tetszett amikor a férfiak összefogtak :) , hogy majd ők utánajárnak az új lakóknak!

Viszont az hülyeség, hogy már most Dannyt letartóztatták. Ez még csak a második része az évadnak, érdekes lenne ha már meg is oldották volna a fojtogatós kérdést.

Katherine milyen idióta tényleg :D !!!

Savafan 2010.03.25. 12:25:08

Gaby megint zseniális volt! Amikor a rendőrök kikérdezik az új fruskát, és Gaby fokozatosság elvét betartva kérné el a rendőröktől a fájdalomokozó szerkezeteket:)
Remélem a Katherinebekattan szálat nem húzzák sokáig. Hamar be kell csukni egy gyogyóintézetbe, azt le van a gond róla:)
A héten megnéztem az ötödik évad extra dvd-jét és van benne egy hosszú rész, amiben Teri-t magasztalják az egekig:) A szerzők és a szereplők is. Mintha valami isteni tehetség lenne és nagyon jól hozza a kicsit ügyetlen, de bombázó külsővel megáldott nőt:)

Savafan 2010.03.25. 12:26:16

@eperlekvár: ja, ennek a résznek lehett volna az alcíme: Desperate househusbands:) az a kép a három macsóról, nagyon jó. mint valami helyi Sherlock Holmes-ok:)

konyvelomo 2010.03.25. 12:59:32

Ok, jöhetnek a tippek a fojtogató személyére vonatkozóan. Délután eredményhirdetés ;)

eperlekvár 2010.03.25. 13:11:37

@Könyvelő Mo:
Túl korán lenne azt még megtippelni :D

De ha valaki már most eltalálja, annak elismerésem!!!

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.03.25. 13:39:13

Szerintem itt még Katherine nem teljesen zakkant, illetve az volt az érzésem, hogy itt még csak taktikázik, és vannak furcsa pillanatai.
Gabyt imádtam, ahogy lezúgott azon a kislétrán. Susan meg meglepően normális, és nemcsak magához képest, ez nagyon pozitív változás.
@Savafan: @eperlekvár: A férfiakon én is majdnem megszakadtam, teljesen azt csinálták, mint amit a csajok szoktak.

Alexa81 2010.03.25. 13:52:39

A nyomozóhármas iszonyatosan jó volt. Annál már csak Gabi pasifogó előadása volt a nagyobb sztori :)

konyvelomo 2010.03.25. 15:02:04

Az a hülye helyzet állt elő h a DH aktuális évada izgalmasabb és AKCIÓDÚSABB mint a 24 aktuális :DDD

Savafan 2010.03.25. 15:35:19

@Könyvelő Mo: az tuti, hogy nem Danny volt, túl gyors lenne, és ennyire az ottani zsaruk sem szuperek. nem hinném, hogy az egyik hölgyemény volt a főszereplők közül. a pasik sem. vagy Lynette egyik féltékenykedő fia, vagy Danny apja vagy volt az a lökött szemüveges srác (most nem jut eszembe a neve). aki régen elment a faterral a közből de talán ezzel visszahozzák. gondolom látta milyen viszonyban van Danny-vel és bekattant.
de lehet, hogy teljesen más valaki:)

Elloth 2010.03.25. 15:47:48

McCluskey sikolya az elején hatalmas volt.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.03.25. 16:32:44

@Savafan: Mary Alice kisfia, Zach? Wow, elég fura hozzá. Szép lenne, bár neki már egyszer volt egy Gaby-mániája is.
Lehet, hogy még nem is ismerjük a fojtogatót. Bár én valamelyik Bolenre tippelek, akármelyikre.

Ditti82 2010.03.25. 18:20:25

Szerelmes McCluskey. Komoly. :D

Ditti82 2010.03.25. 18:22:05

@Savafan: Porter(bocs, de fogalmam sincs, ez melyik a kettőből) vagy Parker? Nem hinném. Már miért lennének féltékenyek Julie-ra?

filleamant 2010.03.25. 18:32:36

Nem hiszem, hogy Bolen-ék közül kerülne ki a tettes, bár ki tudja :) 1 biztos: nem nő tette, mert a merénylő felemelte Julie-t és amint azt az előző résznél megemlítette valaki kicsit "megasszonyosodott". Terelődik majd szinte mindenkire a gyanú (remélem ez nem spoiler), én hétfőn néztem az új részt (6x18), de még mindig nem derült ki ki a tettes, sőt el is lett felejtve ez a probléma úgy látom, pedig én nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ki volt :(
Az igaz, hogy nagyon jó ez az új évad, abszolút lebilincselő, és szerencsére fény derül Bolen-ék titkára is :). Nézegetem a TV2-n is, ha nem vagyok túl fáradt és meg kell mondjam ismét csalódtam a szinkronokban :S. Szerintem Angie-nek iszonyat rossz a magyar hangja, egyáltalán nem illik az egyéniségéhez.
A 10. résztől igencsak beindulnak az események úgyhogy tessék nézni, érdemes ;)

~Moi~ 2010.03.25. 18:44:54

Ezt a Khatrine-t nagyon nem birom! -.-'
Viszont Gabi megint hozta a formáját: "tudják miért ilyen neveletlen? Mert nem hagyják, hogy verjem" :D:D

Savafan 2010.03.25. 19:44:03

@Ditti82: arra gondoltam, hogy anno talán jóban voltak. és most, hogy visszajött, barátnő nélkül esélyt láttak rá. de látták Danny-vel haverkodni és elborult az agyuk. de lehet, hogy nem:)

Savafan 2010.03.25. 19:52:24

@Savafan: a másik, hogy kieséses alapon. nő szerintem sem lehetett. a jelenlegi pasikról sem feltételezem. így maradt az új család, a fiatal srácok vagy egy eddig ismeretlen vadidegen ember:)

perzsmacska 2010.03.25. 21:00:53

Azon gondolkoztam, hogy ki lehet Julie feltételezett gyerekének az apja. Mivel titkolózni kell, valszeg valamilyen tabu pasi. A legdurvább Mike lenne.

perzsmacska 2010.03.25. 21:03:53

@lunanyuszi: Zachékat én is hiányolom. Meg a háromujjú Felitiát. (Vagy hogy írják a nevét)
De kíváncsi vagyok, hogy meg fog-e jelenni valamikor pl. Porter (vagy Preston?) gyereke, akinek az az idősebb mrs. FEhér ló az anyja. Tudom, azt mondta a nő Lynettnek, amikor elhagyta a város, hogy hazudott, nem is terhes, de annyi váratlan fordulta volt már ebben a sorozatban, hogy az is lehet, hogy akkor hazudott, amikor azt mondta, hogy nem állapotos.

Tm 2010.03.25. 21:08:28

@perzsmacska: Series creator Marc Cherry has hinted that Felicia may return during season six although it is unknown as to why she would return. - csak mondom:)

perzsmacska 2010.03.25. 21:45:15

@Tm: De hát a 6. évad most megy, nem? Akkor már tudni lehet, hogy visszatért-e benne. Gondolom, Amerikában már a 7. megy.
Igazán visszajöhetne. Mindenki hullának hiszi, okozzon már egy kis felfordulást.

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2010.03.25. 22:38:13

@perzsmacska: Amerikában is a 6. évad megy. 18. ep. volt az utolsó.

Ditti82 2010.03.25. 22:59:04

@Savafan: De Julie sokkal idősebb. Nem mintha ez számítana a Scavo-ikreknél. :D

Alexa81 2010.03.25. 23:36:06

@perzsmacska: Ki az a Felitia? Én nem emlékszem rá...

Tm 2010.03.26. 10:03:46

@Alexa81: desperatehousewives.wikia.com/wiki/Felicia_Tilman
annak a nonek a tesoja, aki zsarolta a Mary-Alice-t, nyomozgatott meg kevert-kavart az utcaban, aztan bortonbe juttatta Zach apjat

KiWiSaGe 2010.03.26. 20:55:04

Már egy ideje nem nézek szülfül-et csak hv-ot szoktam olvasni

Elmondaná nekem valaki, hogy az új srác és July közötti balhéról lehet tudni valamit vagy csak annyit, hogy veszekedtek?

Llew 2010.03.26. 22:18:08

@KiWiSaGe: gondolod, hogyha valami más is kiderült volna, akkor Tm nem írta volna le?

KiWiSaGe 2010.04.01. 16:11:02

@Llew: Nem állt szándékomban hanyagsággal vádolni senkit csak tényleg jó ideje nem néztem már meg egy részt sem és csak arra voltam kíváncsi, hogy volt-e bármi utalás arra a korábbi évadokban, hogy pl ki Julie pasija.
Amúgy az előzetesben láttam, hogy veszekednek és arra gondoltam nem lehet-e hallani belőle v.mi foszlányokat
és tényleg nem akartam megbántani senkit sem
süti beállítások módosítása