Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 2x01 - Tony és Maxxie

2010. március 23. 13:00 - Hankasid

Maxxie egy templomszerűségben táncol két haverjával. Sokat edzhet a srác mostanában, mert mintha az előző szezon óta kicombosodott volna kissé. A tánc végeztével érdeklődve kérdezi a nézőtéren ülő Tonyt, hogy tetszett-e neki az előadás, ő azonban nagyon zavartan viselkedik, úgy tűnik mintha nem nagyon venne tudomást a külvilágról. Később Tony és Maxxie együtt utaznak a buszon. Tony maga elé mered, majd hirtelen összerándul, mintha megijedt volna valamitől, Maxxie kezét szorítja, aki megpróbálja nyugtatgatni. Szokás szerint megszólal az ütős zene.

Tony Maxxiéknál ebédel, Maxxie édesanyja próbál vele beszélgetni, de a fiú nem emlékszik rá. Tony anyja ül elkeseredett hangulatban a fürdőszobában, Effy szeretne pisilni, így anyuka távozik. A WC-re egy szerkezet van felszerelve, valószínűleg azért, hogy Tony is tudja használni. Effy ráül a szerkezetre és sikongatva leli élvezetét a vízsugarakban, amik alulról spriccelnek fel belőle.

Egy cowboynak öltözött idősebb fazont láthatunk, amint a lakótelepen a garázsok közötti részen a kutyájával táncol. Közben fentről a korlátra támaszkodva pár srác figyeli a produkciót. Megjelenik Maxxie, akit a srácok hangos fújogással és buzizással üdvözölnek, az egyikük annyira belejön annak a tevékenységnek a részletes leírásába, amiről úgy képzeli, hogy a melegek egymással csinálják, hogy mindenki számára világos lett, hogy kicsit másként érez a melegek iránt, mint ahogy mutatja. Megfagy a levegő, de egy, "mert így csinálják a homók", mondat feloldja a hangulatot, és tovább röhögnek Maxxien.

Ő viszont ettől nem lesz ideges, csak mosolyog rájuk és lesétál a kutyás fickóhoz, akiről kiderül hogy a faterja. Engedélyt kér tőle, mert ott szeretné hagyni a sulit és elmenne Londonba táncolni. Az apja azonban hajthatatlan, az iskolát be kell fejeznie utánna pedig építkezéséken kell dolgoznia. Közben sétálnak és elérik a továbbra is bámuló fiúkat, akik közül az egyik beszól Maxxie apjának, az öreg csákó fél kézzel a falhoz nyomja és megkéri, hogy mondja el az apjának, hogy mit mondott most neki. Remélem majd tisztázódik ez a szál, mert most nem sokat értettem belőle.

Tony küzd a övcsatjának a kinyitásával, de nem sikerül neki. Sidet hívja, de csak Maxxie anyja érkezik segítségül. Michellet láthatjuk, amint töményet nyomat egy bárpultnál, majd egy sráccal smárol. Chris és Jal érkezik egy ajtóhoz, majd belesnek a kulcslukon, benn Tonyt láthatjuk, amint Maxxie anyja áll, aki a földön térdel. Mi persze tudjuk, hogy csak az övét csatolja be, de ők félreértik a helyzetet és igen meglepett arccal lépnek be. Tony azonban nem őket, hanem Sidet várta. Később megjön Max és faterja is és megkérdezi őket, hogy várják-e már az esti bulit, kiderül, hogy Tonynak senki nem szólt róla.

Egy buszmegállóban vár a csapat és Tony még mindig nagyon mérges a buli miatt, közben egyre csak Sidet hiányolja, aki azonban sajnos nem tudott eljönni mert sok dolga van. Az elfoglalt Sid otthon az ágyán fekve bagózik és a kórházi ágyon fekvő Tonyról készült fényképeket nézegeti. Az ágya felett hatalmas poszter Cassieről. Később a lánytól kapott felvételt nézi meg. Ezen Cassie az új fiú barátait mutatja be. Sajnos a bemutatás akaratlanul is tele van könnyen félreérthető szexuális utalásokkal, ami nem nagyon nyugtatja meg Sidet.

Maxxie és faterja egyre keményebben ütköztetik eltérőek álláspontjaikat a táncos vagy kőműves témában. Chris és Jal útban vannak Tonyval haza, útközben belebotlanak a rappernek öltözött, fején fülhallgatóval az utcasarkon éneklő Anwarba. Kicsit túljátssza a szerepet a srác, itt még senki meg nem mondaná róla, hogy egyszer gettó milliomos lesz belőle! Lelkesen meséli, hogy alig várja az esti bulit, bár a másik kettő próbál neki jelezni, de nem látja át a helyzetet és tovább pörög a bulival kapcsolatban. Tony nyomott hangulatán nem sokat segít a dolog. Még az a poén sem vidítja fel amit Anwar süt el, amikor megérkeznek Tonyék házához. Otthon a családi vacsora nem túl vidám hangulatú, apuci nem szereti hogy Tonyt elengedik otthonról, aztán ki tudja merre bóklászik ilyen állapotban. Később anyuci mesél egy malac viccet, amin apucin kívül mindenki nevet. Főleg Tony nevet sokáig, azonban kiderül, hogy most esett le neki az a poén, amit Anwar mesélt korábban.

Maxxie szülei vitatkoznak hangosan fiúk jövőjéről, amit Max, az ajtón keresztűl, hallgat szomorúan a szobájában. Csengetnek, az ajtóban áll Dale, az a srác aki tegnap beszólt valamit Max apjának vele van az apja is. Itt lehetünk tanú a színész recycling szép példájának, mivel a fater nem más mint régi kedves ismerősünk a roncstelepi jómunkás ember, aki Christ látja el drogokkal. Bocsánatot kérnek a tegnap történtekért és a srác egy tortát ad kiengesztelésül az időközben kiérkező Maxnek. Miközben az öregek dumcsiznak, Dale a "Halott vagy!" szöveget suttogja Maxxienek.

Villanásokat láthatunk hőseink életéből: Tony rajzolni próbál, de csak kusza vonalak sikerülnek neki. Maxxie táncol egy lakótelepi ház tetején. Sid nézi Cassie felvételét és Tony kórházi fényképeit. Michelle zuhanyozik ruhástól, miközben zokog. Tonynak nem sikerül a rajzolás, ettől ideges lesz, majd őrjöng. Effy dermedten nézi. Az apja jön be megnyugtatni. Maxxie a tánc végeztével érdeklődve néz körül, olyan érzése van mintha valaki figyelné, közben fényképezőgép kattanását halljuk. Tony fekszik az ágyán, a már ismert ágyneműn. Maxxie érdeklődik mobilon tőle, hogy minden rendben van-e? Nincs, az apja nem engedi el suliba és különben is, Sid miért nem megy el hozzá? Maxxie megígéri, hogy elviszi az esti buliba.

Az esti bulin Kenneth nyomja a rappet a színpadon. Hőseink a táncparketten rázzák. Főleg Anwar nyomja nagyon lelkesen. Eközben Tony és Effy lelépnek otthonról a buliba. Sid a táncoló Michellet bámulja. De aztán kábultan, Cassiet utánozva skót táncot kezd járni. Tony és Effy megérkeznek, Abigail fogadja őket nagy hanggal, de Tony nem emlékszik rá vagy legalábbis úgy tesz. A buliban Effy elhagyja a bátyát, aki bepánikol a táncoló tömeg közepén. Maxxie meglátja és a segítségére akar sietni, de a nagy tolongásban elveszti szem elöl, de annyit még lát, hogy kimegy az ajtón. Kinnt az épület előtti bokros részen keresi Tonyt, itt azonban körülveszik a rész elején látott agresszív fiúcsapat tagjai. Ő kitör közülük és elfut, azok üldözni kezdik. Már azt hiszi, hogy lerázta őket, amikor hirtelen előkerül Dale, aki leteperi, majd lesmárolja. Maxxie kicsit ellenkezik, de valójában nincsen ellenére a dolog.

Maxxie szüleihez Tony apja csönget be, a hírrel, hogy Tony eltűnt. A két apuka egy kis whiskey mellett beszélget az élet dolgairól a konyhában. Sid is távozik a buliból és leül az erősen piáló Michelle mellé. Az elmondja, hogy látni szeretné Tonyt. Sid panaszkodik, hogy csak ő volt Tonyval ott a kórházban, amikor az kómában feküdt. Michelle sír és lelkizni akar, amikor észreveszik, hogy Tony ott ül mögöttük és mindent hallott. Maxxie megy haza reggel boldogan, bár kicsit koszosan, Tonyt találja a lakásuk ajtajánál összekuporodva, eltévedt, nem talált haza. Maxxie reggelizik apucival, közben Maxxie jövője a téma, végül megállapodnak: Maxxie befejezi a sulit, aztán mehet táncolni ahova akar. Tony Maxxie-nál van, aki írni tanítja. Nehezen megy a dolog, de végül sikerül leírnia a nevét, így már újra járhat az iskolába!

Címkék: skins
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KiWiSaGe 2010.03.26. 20:48:34

Jaj, de jó hogy megint van Skins hv, annyira jó újra olvasni az előző cast részeit .
Bár most ,ég mindig a 4. évad hatása alatt állok.

naughtyL 2010.04.19. 23:39:49

Anwar nekem soha nem jött be. se a karakter se a színész srác.

Hoult nagyon jó volt ebben az évadban. itt már lehetett látni, hogy jó a srác lesz ebből karrier.Szerintem!

Maxxie-nek meg örültem, mert szerintem belőle nem kaptunk sokat az első évadban és jó volt a srác.
Chris meg mindig jó.

Hankasid 2010.04.20. 20:37:20

@KiWiSaGe: Lassan nekem is meg kellene néznem a 2. generáció évadait.

@naughtyL: Én is pont így gondolom. Milyen igazságtalan az élet, hogy pont Anwar durrantott nagyot később a Gettómilliomossal!

Berrybogyó 2010.07.23. 02:06:23

Ebből a részből nekem inkább az jön be mikor Dale letámadja =D Meg az azutáni:D
Korábban nagyon féltem a buziktól de..:D Ez megtette a hatását úgynézki..Maxxie & Tony jelenet is tetszett az első évadban..
Am elég depis ez a rész. Sajnálom Tonyt :/
süti beállítások módosítása