Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 5x24 - Képzelődsz...

2010. március 12. 10:30 - Tm

Biztos lelkiismeretfurdalása támadt az íróknak, amiért mostanra csak aktív hányingerrel bírunk Dave-re gondolni, ezért egy flashbackkel próbálnak némi szánalmat kelteni iránta. Cukikislány cukianyuval indul fagyizni, mert cukiapunak dolgoznia kell. A többit meg tudjuk. Ez mind nagyon szomorú Dave, de ettől még ötévesek kinyiffantása egyáltalán nem oké! Autókázás közben gyerekdalok önfeledt énekelgetése a kinyiffantandó kiscsávóval meg pláne nagyon fúj! Még jó, hogy a háttérben közben történnek dolgok.

Például McClausky és Multitoxikomán Roberta betörnek Dave-hez. Roberta azonnal kiszúrja a David Dash névre felírt nyugtatókat. Az épp megérkező Fester bácsi-Whitaker-klón párosnak már nincs is különösebb dolga. David Dashtől csak egy lépés a Delfinoékhoz köthető tragikus baleset, azt meg már a nyomozódiploma nélküli Miss Marple különítmény is összerakja, hogy semmi jót nem jelent, ha egy apa azok mellé költözik, akiknek köze van a családja halálához.

Mike és Katherine eközben Vegasba készülnek. Pontosabban Katherine készül, Mike inkább azon rágódik, hogy mi lehet Susannel és MJ-vel, és mi a francért vágott olyan fura fejet Dave az induláskor. Pedig Katherine igazán rendes. Ő az, aki épp Dave kazettáját markolja fel a fiókból, majd a táskájában matatva bekapcsolja véletlenül a kamerát is, lehetővé téve ezzel, hogy - míg ő kapucsínószerző körútra megy - Mike megtekintse a Ezért ölöm meg a fiadat című homevideót. Igazán nem érdemli meg, hogy mire a kávékkal visszatér Mike helyett egy váratlan "bocs, el kellett rohannom" üzenet várja. Szegény ráadásul meg van róla győződve, hogy a vőlegénye beijedt, és a házasság elől menekült el.

Mike közben telefonon figyelmezteti Susant a veszélyre, és kocsiba pattanva utánuk ered. Susan kétségbeesik, de egész ügyesen leplezi, majd beveti a pisiürügyet. Dave-nek azonban gyanús a telefon, és a vágyott benzinkút helyett az erdőszélen áll meg velük. Kiszállnak. MJ pisilni indul. Dave telefont kap. A rendőrség az. Mindent tudnak. Dave-nek azonban nincs ideje válaszolni, mert Susan fejbevágja hátulról egy termetes kővel. Sajnos nem eléggé. Így MJ hiába veszi be, hogy a felnőttek egy klassz Bújjunk el Dave elől játékot eszeltek ki az ő szórakoztatására, Dave elkapja őket. Ismét a kocsiban vannak. MJ fülhallgatót kap, Susan meg rettegve próbál bocsánatot kérni és jobb belátásra bírni Dave-et. Mike újra telefonál. Dave randira hívja a három évvel korábbi baleset helyszínére. 

Dave ér oda előbb. A terve hidegrázós. Susant odakötözi egy fához, ő meg kikapcsolja MJ biztonsági övét azzal, hogy majd az alvó kisfiúval együtt kihajt Mike száguldó kocsija elé a kereszteződésbe. Mike jön. Susan nagy nehezen kiszabadítja magát, de már nem tudja időben figyelmeztetni aput. Dave kocsija érkezik. Csattanás. Sikítás. Susan rohan az autóhoz. MJ! MJ! MJ nincs a kocsiban! Tragédia helyett viszont kicsi, de hepiend: Dave az utolsó pillanatban kislánya szemrehányó tekintetét maga előtt látva kizavarta  a kiscsávót a kocsiból. MJ! MJ. Anyu! Anyu! Jól vagy? Jól vagy. Mike! Mike!! Susan! Apu! MJ! Ezerkezű családi ölelkezés, majd egy hirtelen csók apu és anyu között. Nocsak.

Szegény Dave is túléli, de végképp megzakkan. Talán jobb is így neki. Utolsó jelenetében egy elmegyógyintézetben fantáziál arról, hogy azon a végzetes estén nem engedi el a csajokat, hanem a munka helyett csokis sütit csinál nekik.

Két hónappal később esküvőt tartanak a széplaki templomban. A vőlegény Mike, a menyasszony egy lefüggönyözött valaki. Hogy Katherine vagy a hirtelen újra képbe került Susan az, csak a következő évadból tudjuk meg.

Bree zaklatottan számol be Karlnak arról, mekkora genyó ez az Orson. Karl szerint még nincs lefutva a dolog, majd ő elintézi. Arról hallgat, hogy egy nyakszorongatással kommunikáló verőlegény segítségével. Orson veszi az üzenetet, kisbörönddel felszerelkezve várja haza nejét. Bree döbbenten hallgatja a sztorit, megesküszik, hogy  nem tudott róla. Hú, de jó, akkor maradok! - indul Orson kicsomagolni kaján vigyorral a fején. Bree visszarohan Karlhoz, és leordítja a fejét a fojtogatós módszer miatt. Karl nem veszi a lelkére, hogy ügyfele morális pöcegödörhöz hasonlítja kirohanása második felében. Sőt, képes azt állítani, hogy Bree maga is élvezte a sok galád, de izgi dolgot, amit együtt műveltek. Bree tiltakozik, de hirtelen a genyó ügyvédből előbújik egy új vadra hajtó sármos nőcsábász, aki - el kell ismerni, egészen lehengerlő módon - betámadja az úriasszonyt. Bree egy ideig még próbál kapaszkodni a megvetés szóba, de végül szenvedélyes csókban kulminál az attak.

Carlos utolsó emlékei Anaról hintákhoz meg fagyikhoz kötődnek, így elég váratlan az egész családnak a taxiból eléjük penderülő ultradögös csajszi. Pláne, hogy kiderül, bőröndjében Versacek sorakoznak, melyekkel milliomos szülők kanos fiacskái próbáltak eggyel közelebb kerülni egy reménybeli dugáshoz. Ezen a gátlástalanságon még a sokatlátott Gaby is megdöbben. Ana viszont semmi kivetnivalót nem talál benne, és a szempillarebegtetéses módszerrel új lakhelyén is hamar eléri, hogy a bevadult Scavo-fiúk pucolják helyette a wc-t. Teljesítményével egy perc alatt lesz a legnagyobb példakép Juanita szemében. Gabrielle ezen a ponton tiltja el Anát kihajítás terhe mellett a további szempillahasználattól. Persze a kiscsajt sem kell félteni. LeFéltékenyÖregRibanocozza Gabyt, majd bepanaszolja Carlosnál. Carlos az ő pártját fogja, így Ana:Gaby - 1:0.

 

Tomot tequilahányás ide, tesztközbeni elalvás oda, felveszik a fősulira. Lynette megkönnyebbül, hogy mégse szúrta el férje kínai kapcsolatokra építő karrierjének első lépését, és, hogy ne rondítson bele az eufóriába, mélyen kussol arról, hogy másnap orvoshoz megy, mert az utóbbi időben furán érzi magát. Szerinte megint rákos. A doki szerint viszont terhes. Lynette egy őszintén megrettent LegyenInkábbMégisRák - pillantással mered a jó hírt közlő orvosra, majd hazabattyog az új mandarinszótárátl és szagos tollait az asztal körül ugrabugrálva ünneplő férjéhez. Terhes vagy? Egy gyerekkel?? buggyan ki az értelmesnek nem nagyon nevezhető kérdés a hír hallatán Tomból. Egész pontosan kettővel - adja meg a kegyelemdöfést Lynette. A páros az epizód további részét a kanapéba süllyedve tölti teljesen összeomolva.

19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

~Moi~ 2010.03.12. 12:51:07

Fuu, a Lynettes vonal nagyon bejött, főleg Tom.. "Mond h cserkészesküt készülsz tenni"!! :D:D
Meg az új csaj Gabyéknál, az nemsemmi. Az egyik Scavo gyerek hogy kente már neki..Engem úgy szólítassz ahogy akarsz..:DD
Nagyon tetszett ez a rész !:)) és a HV is jó, mint mindig ^^

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.12. 14:33:58

@8kelvin8: Na az ilyenekért jár az én blogomon örökös kitiltás...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.12. 14:34:33

@Fedor: Na, mire reagáltam, addigra már Tm is :-)

tora 2010.03.12. 14:43:26

Imádtam ezt a részt..

Pjotr Fjodorovics 2010.03.12. 14:50:14

A rész szerintem is jó volt, de az egész évad "nagy rejtélyének", vagyis a Dave-es szálnak az elvarrása nekem gyengécskére és elég nyálasra sikeredett. Ezért kár volt ennyit gyúrni erre a vonalra.:-) Ettől függetlenül a rész tetszett, Lynette-ék döbbenete pedig mindent vitt!!!:-)))

Mákvirág 2010.03.12. 15:08:07

Nem bírom ki, kit csókolt Mike?

Gestas 2010.03.12. 18:29:34

Változatlanul állítom, hogy lassan egy kicsit sok lesz a közlekedési baleset a sorozatban.Kitalálhatnának valami más konfliktus megoldási lehetőséget is!
A Tom-Lynette szálhoz kapcsolódó kérdés:
Amerikában nem ismerik az abortuszt?
Asszem 6-hetes terhességről volt szó.

Tm 2010.03.12. 18:32:08

@Gestas: hát azér az nem egy olyan döntés, amit könnyedén, fél perc alatt hoz meg az ember

Acron 2010.03.12. 19:38:23

A Dave-s vonal tényleg elsilányosodott a végére, sajnos. Lynette feje mindent vitt, Tommal együtt:)

perzsmacska 2010.03.12. 21:32:25

@Tm: Örülök, hogy így gondolkodsz. Utálom, amikor az abortuszt egy rutinműtétnek fogják fel.

perzsmacska 2010.03.12. 21:35:37

Gabynak jól fel van adva a lecke Anaval. Nem sokan örülnek neki, ha a kislányuk sexel hitegetünk Versace ruháért példa mellett nő fel, de egy problémás kamaszlány megneveléséhez sem a "azt teszed, amit mondok vagy kidoblak" módszer a legcélravezetőbb.
De Ana, legalább azt hintse el Juanitába, hogyha ő is szeretne hatni a fiúkra, akkor fogyjon le. Tudom, hogy bunkóság gyerekre ilyet mondani, de kiráz a hideg tőle, akárhányszor megjelenik a képernyőn.

Llew 2010.03.13. 23:48:06

Hát ez elég gyenge évadzáró volt. Lynette és Tom kanapés jelenet miatt azonban mindent megbocsátok az íróknak. Az valami kolosszális volt. A "Terhes vagy? Egy gyerekkel?" meg a "Mond hogy cserkész esküt készülsz tenni" szövegek, azokkal a fejekkel.xD
"MJ! MJ. Anyu! Anyu! Jól vagy? Jól vagy. Mike! Mike!! Susan! Apu! MJ!" - ezt nem nagyon lehetett volna jobban tömöríteni.:D
"LegyenInkábbMégisRák - pillantással" az ilyen megjegyzésekért szeretlek olvasni Tm.
"Fester bácsi-Whitaker-klón" már a múltkor is akartam írni, hogy szerintem ez a kettő inkább együtt igaza a fekete zsarura

Savafan 2010.03.16. 13:20:42

@perzsmacska: attól a kis dagadéktól nekem is feláll a hátamon a szőr:(( de Gaby megint nagyon jópofa volt. meg fog szenvedni ezzel a leányzóval az tuti:)
Lynette-ket az utóbbi időben nagyon nem kedveltem. de ebben a mostaniban nagyon produkáltak:)) a végső kanapés rész nekem nagyon hasonlított amikor House doki és hű társa is így űlt a kanapén, kb. hasonló ábrázattal:)
lassan ez a Lilaakás köz is olyan lesz mint a Melrose plce volt anno. szinte mindenki mindenkivel:)

Gestas 2010.03.18. 09:45:31

@Tm: @perzsmacska:
Tudom, hogy nem egyszerű döntés és nem lehet rutinműtétként felfogni de az, hogy négy gyerek után még csak lehetőségként sem merül fel nekem fura.

Tm 2010.03.18. 10:09:58

@Gestas: dehat itt epphogycsak megtudtak,elso reakcionak a bakkermileszmost szerintem realis.

Gestas 2010.03.18. 12:17:27

@Tm:
Szerintem meg pont, első reakcióként tűnne valósnak az abortusz opció.
De mindegy, valószínűleg igazatok van és csak nekem tűnt különösnek, hogy az alkotók kihagyták a "megtartjuk-nem tartjuk meg"Konfliktus lehetőséget Tom és Lynette között.

Tm 2010.03.18. 15:39:57

@Gestas: az tenyleg fura h ez a kesobbiekben sem merul fel, ha jol emlekszem

eperlekvár 2010.03.18. 16:40:09

@Gestas: Valószínűleg az lehet a háttérben, hogy Amerika annyira keresztény és prűd ország, hogy sorozatban nem akarták "reklámozni" a kérdést. Túl kényes lett volna...
Biztos Tom és Lynette is elég vallásosak ahhoz, h. ez az opció ne merüljön fel...
süti beállítások módosítása