Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

House 5x11 - Joy To The World

2009. december 14. 09:00 - candyperfumegirl

Nagy karácsonyi hangulat van a Házban, House éppen kihajítja a kukába az ajándékait, még azt is, amire az van írva, hogy „Greg, erről te jutottál eszembe” (WTF?), Cuddy meg szállítja az aktuális esetet, és cserébe kap pár keresetlen célzást arra, mit keres itt, pláne ilyen hangsúlyos dekoltázsban. Csak a munkáját végzi, mondja ő. House szerint ez persze kamu, sokkal inkább szexuálisan rá van indulva valakire a diagnosztikán, mondjuk Taubra, mire Cuddy közli, hogy ez esetben Taub dugja fel magának a gigantikus egóját, ő meg lelép. Eset is van, 16 éves gimis lány, akit a társai szanaszét szívatnak, Kutner szerint azért, mert stréber, érdekes, hogy nem is a növendék bálna alkata miatt, mondja House. A lány egy iskolai ünnepségen lett rosszul, pont miközben a többiek az aktuális alázást végezték, logikus következtetés, hogy akkor már be is adtak neki valamit ezek a kis rohadékok. Csapat majd utánajár, közben meg agyalhatnak azon, ki lehetett a titokzatos ajándékozó, aki Gregnek szólítja a mestert, és élve megússza ezt.

Chase és Kutner (dream team!) beterelte az egész osztályt a műtőbe, nézzék csak végig, milyen véres és rettenetes operáción kell átesnie az osztálytársuknak a faszságuk miatt, lehet kiköhögni, mit vetettek be vele, és felveszik mindehhez begyakorolt szigorú dokibácsi arcukat. (amin persze bárki, aki kicsit is ismeri ezt a kettőt visítva röhögne.) Fiatalokra hat a bűntudat-tréning, az egyik már énekel is, varázsgombát adnak a hetibetegnek, de hát ők is éltek vele, mégsem lett semmi bajuk. Dokik mennek megnézni a gombát, ha meg valaki bocsánatot akarna kérni az osztálytársnőjüktől, egy harmadik emeleti kórteremben megtalálja. Mert aki a műtőasztalon hever szétnyitott hassal, csak egy random páciens, ráadásul férfi. Követelem Chase és Kutner előléptetését.

13 és Foreman között az aktuális Huntington kísérleten már jóval oldottabb a hangulat, a vizsgálat végén 13 még egy „köszi”-cédulát is hagy Foremannek, a helyzet fokozódik. Eközben Taub és Kutner a gyerekek szekrényében turkál a suliban (ahol Kutner konkrétan érzi a gonosz jelenlétét), és azon elmélkednek, hogy ezúttal House milyen játékot űz velük karácsony és ajándékozás témakörben. Önmaga megajándékozását tavaly már eljátszotta, és a mester soha sem ismételné önmagát, Taub szerint ez most valódi ajándék lehet, ami egész biztosan kibillenti House-t, ez esetben pedig az ég irgalmazzon mindenkinek a közelében. Megtalálják a varázsgombát, a hetibeteg szekrényében meg egy akkora doboz fájdalomcsillapítót, mint egy kisebb hordó.

Pácienst Cuddy faggatja a gyógyszerekről, érdekes, vajon ez a munkája része? Erősen öngyilkossági kísérletnek néz ki a dolog, mert a lányt mindenki utálja, a gimis beskatulyázás tipikus áldozata. Cuddy próbál a lelkére beszélni, hogy az élet nem is olyan szar, de gyönyörű és sikeres nőként ez most nem nagyon hat, úgyhogy próbálkozik a szülőkkel, akik konkrétan semmit nem tudnak a lányukról.

Kutner és Taub Jimmyt faggatják, mit tud az ajándékról, Jimmy először megtört hallgatásba burkolózik, rá van írva, hogy MINDENT, de viszonylag kevés nyaggatás után megtörik, és belekezd a nyilván tragikus véget érő történetbe. House-nak volt egy páciense, akinek az utolsó pillanatban mentette meg az életét, és beleszeretett, de a nő elhagyta, és tőle jött az ajándék, ez van, és Jimmy csak komoly küzdelem árán tudja visszatartani a könnyeit. Tényleg?- hápog a másik kettő, hát tényleg nem, ti idióták, Jimmy csak húzza az agyatokat, nem vettétek észre? A könyvet ő adta House-nak tavaly karácsonyra (most őszintén, ki más jöhetett volna még szóba?), és csak szórakozik a csapatával, mint mindig. Szerencsére hetibeteg pont most lesz rosszul, így Taubnak és Kutnernek el kell húznia, mielőtt tovább égnének, és Oscar díjat Jimmynek!

Páciensnek tüdőödémája van, ami azt jelenti, hogy bármi baja van, nem a bogyók okozták, diktálja Cuddy House-nak, aki Cuddy jelenlétét is feltünteti a fehér táblán, mint tünetet, hehe. Rövid baszakodás után megszabadul Főnöknénitől, Taub viszont ekkor kezd bele, House tudjuk ám, hogy Cuddy küldte az ajándékot, és azért, mert őrülten szeret, és te is őt, és ezt most rögtön elmondom neki is, mert az ilyen szerelemnek szabadon kell szárnyalnia. És Kutner ezen a ponton röhögi el, francba, ezt még hallgattam volna tovább. House ebből persze összerakja, hogy Jimmynek járt el a szája már megint, és igazságot szolgáltat. Kutner és 13 mennek házkutatni, Taub meg székletmintát venni a hajléktalanoktól, akik arra az ingyenkonyhára járnak, ahol a hetibeteg dolgozott.

House ezek után letámadja Jimmyt a menzán, miért nem jár inkább videótékákba elmondani mindenkinek, hogy Kevin Spacey Keyzer Soze? Könyörgöm, ne adjon neki ötleteket!!! Jimmy elmélete House idióta ajándék-cirkuszáról az, hogy az ünnepek környékén ideges, mert ilyenkor minden a szeretetről meg a kedvességről szól, és ezeket a dolgokat már kis adagban sem veszi be a gyomra, pláne ekkora dózisban, mert egyszerűen bunkónak született, és képtelen a kedvességre. Aha, szóval arra játszik, hogy House rácáfoljon erre, ebből még valami érdekes is kisülhet.

13 elbeszélget egy kicsit a Huntington-os beteggel, akitől kitörte a frász pár epizóddal ezelőtt, és aki időközben abbahagyta a kezelést. Azt mondja, azért, mert Foreman nem segített rajta, és ha már úgy is kevés idege van hátra, azt nem kísérleti nyúlként szeretné tölteni. Taub kész diagnózissal tér vissza az ingyenkonyháról, talált egy csövest, akinek tuberkulózisa van, azt simán elkaphatta a hetibeteg is, és mivel jobb ötletük nincs, meg is kezdhetik a kezelést. (miért érzem úgy, hogy ez hiba lesz?) House meg felkapja az első kezébe akadó fehér köpenyt és bemegy a klinikára, pedig nincs is szolgálatban. És Taub ezt látva nem riasztotta a pszichiátriát? Az FBI-t? A katasztrófa-elhárítást? Cuddyt?! House betege egy terhes lány, akinek a terhességre utaló számtalan tünetéből valahogy egy sem tűnt fel, csak fejfájásra panaszkodik, ráadásul állítja, hogy szűz. Lássuk be, ez túl nagy falat volt House-nak, kb. 1 percig bírta bunkózás nélkül. Az ilyen mértékű idiotizmus egy átlag doki türelmét is próbára tenné, nem hogy House-ét. Valami egyszerűbb alannyal kellett volna kezdeni a „kedves doki” műsorszámot, mondjuk egy olyannal, aki azt állítja, hogy beleszeretett egy tehénbe.

Hetibetegnél pedig máris jelentkezik egy újabb roham, kizárva a TBC-t. És még mindig itt van Cuddy, 100%-ig benne egy olyan dologban, ami nem szerepel a munkaköri leírásában, jogos a kérdés, hogy miért. House szerint felébredt benne az anyai ösztön, Cuddy állítja, hogy csak együttérző és emberi, bár feltételezem, vannak a kórháznak más betegei is, akiken az együttérzést gyakorolni lehet. Betegnek májátültetésre van szüksége, és Kutner szerint vissza kéne térni azokra a gombákra, de más megközelítésből, lehet, hogy a beteg allergiás volt rá.

Eközben 13 győzködi Foremant, hogy kérjen bocsánatot a Huntingtonos betegétől, és mivel erre nem hajlandó, 13 felteszi azt a lemezt, amit mér régen ki kellett volna hajítania a sorozat íróinak: „Foreman, olyan vagy, mint House.” És ez 3 évad után sem lett hihetőbb. House-hoz meg visszatér az idióta terhes betege, ezúttal a vőlegényével, aki apasági tesztet akar. Mindkét fél.

Hetibeteg allergiatesztje negatív, viszont gyanúsan jó kedve van, hamarosan ki is derül, miért. Itt járt nála az egyik osztálytársa, méghozzá az osztály Zac Efron-ja, és Kutner és Taub rögtön le is kapcsolják a srácot, mert biztos valami újabb szívatás van készülőben. Népszerű fiúka állítja, hogy semmi, csak meglátogatta a lányt, akivel régen tök jóban voltak, most már csak azért nem, mert az ciki lenne a többiek előtt, de szép is az amerikai középiskolás kasztrendszer. Kutner majdnem leválasztja a srác fejét a nyakáról (csak nem személyes emlékeket hoz felszínre ez az eset?), aki elárul egy újabb érdekességet: betegünk keményen iszik. Meg is van a diagnózis?

Hetibeteg viszont tagadja az ivást, legalábbis már leszokott, régebben is csak azért vette a piát a haverjától, mert ez volt minden kapcsolat köztük. Cuddy szerint még mindig hazudik, és hogy kihozzon belőle valami őszintét, ő maga tesz önvallomást, de olyat, amihez foghatót 4 és fél évad alatt nem hallottunk tőle. Igaz, hogy mindig sikeres volt a tanulásban és a munkájában, de a személyes kapcsolatait egytől egyig elcseszte, és nem akart még egy gyereket is belerángatni ebbe. De most már bánja. És az egyetlen, amit tanácsolhat a betegnek, hogy gondoljon a jövőre, a giminek is vége lesz egyszer, és csak utána kezdődnek azok a dolgok, amik igazán számítanak az életben, de a betegünk egyelőre nem kíváncsi semmi másra, szerinte az élet úgy szar, ahogy van.

House újabb klinikai pácienssel próbálja elhitetni, hogy ő a kedves és megértő dokik mintapéldánya, de ismét rossz vizsgálóba nyitott be, a páciens ugyanis parfümnek használja az asztmagyógyszerét. Nincs az az isten, hogy House ezt szó nélkül megállja, egy másodperc múlva beteg már viharzik is ki, fenngangon szidva House felmenőit. Megvan az apasági teszt eredménye is az idióta párocskánál. House 6 órán át váratja őket, mire hajlandó kibökni az eredményt, és láthatóan nehezére esik: szűznemzés történt (valószínűleg egy jacuzzi is érintve volt a dologban, bár erre nem tér ki) a gyereknek nincs apja, mert csak anyai DNS-e van, tehát 7 hónap múlva sor kerül az első szűz szülésre Jézus óta, micsoda tökéletes egybeesés, hogy pont karácsony van! És még a teszteredményeket is megmutatja. Mindehhez én csak ennyit tennék hozzá: WHAT. THE. FUCK?!

Hetibeteggel közben egyre rosszabb a helyzet, már nem csak a mája megy tönkre, de a szíve is, pacemakerre lenne szüksége. Csapat (és Cuddy) bújják még egy kicsit az aktáját és az eredményeit, amikből hamarosan kiderül, hogy az egyetlen magyarázat minden bajára a leukémia. Már mennek is Jimmyhez, aki egyetért ezzel a diagnózissal, akármennyire is nem tetszik Cuddynak. Főnöknéni kötődése továbbra is érthetetlen, House meg csontvelő-biopsziát javasol, legalább erősítsék meg a leukémiát, mielőtt elkezdik a fájdalmas kezeléseket.

Cuddy még próbálkozik, kétségbeesetten dobálja House felé azokat az ötleteket, amik nem halálos betegséghez vezetnek, de House nem csapja le egyiket sem, Cuddy, ez nem így megy. Közben House köszönöm-ajándékot kapott Szűz Máriától és Józseftől, és diadalittasan hozzá is vágja Jimmyhez, bizonyítandó, hogy tud ő kedves lenni, ha akar. Igaz, hogy nála a kedvesség azt jelenti, hogy meghamisított egy apasági tetszet, és ahelyett, hogy elárulta volna a párnak, hogy a nő félrelépett, hazudott nekik egy orvosi csodát, de hát karácsony van, meg minden, ő így kíván kellemes ünnepeket. Miközben ezt kifejti, Cuddyn látszik, hogy valahol egészen máshol jár már gondolatban, és igen, az következik, amire gondolunk, Cuddy epifánia! A betegnek nem leukémiája van, ezek a tünetek valami másra is illenek, csak ahhoz a beteg éppen elhallgatott egy igen fontos részletet. Eclampsiája van, ami azt jelenti, hogy nem egy halott páciensük van, hanem kettő, állítja House. Miért is?

Azért, mert ez egy terhességgel járó betegség, de mivel a hetibeteg nem terhes, így egy magyarázat marad: hogy már szült. És ebből a szülei semmit nem vettek észre a túlsúly és a titkolózás miatt. Minden egybevág: az ivást is a terhesség miatt hagyta abba, a kis szépfiú barátja teherbe ejtette, de ezt senkinek nem mondhatták el. A gyereket az ingyenkonyhán szülte meg egy hónapja, és mivel nem lélegzett, csak bevitte egy közeli üres házba, leterítette a kabátjával, és otthagyta. És ezt a történetet végig kell hallgatnia Cuddynak, akinek többszöri próbálkozás után sem sikerült teherbe esnie, sem a mesterséges megtermékenyítés, sem az örökbefogadás nem jött össze neki, és most a legtöbb, ami tőle telik, hogy nem fojtja meg ezt az idiótát a puszta kezeivel. De azért elindul megkeresni a baba holttestét, és valami hihetetlen módon élve találja, méghozzá egy hajléktalan pár kezei között, megtalálták és gondját viselték, talán még nem késő egy igazi karácsonyi csodához?

A baba a kezdeti vizsgálatok alapján jól van, és Cuddy beviszi az anyjához, aki viszont meg fog halni, mert a transzplantációs bizottság elutasította a kérelmüket, már túl beteg a műtéthez. Bejön a szemétkedő casanova is megnézni a kislányát, majd Kutner elindul, becsönget egy sráchoz, és bocsánatot kér a sok szemétségért, amiket a gimiben művelt vele. Welcome to House, semmi sem az, aminek látszik. Cuddy pedig éppen a kisbabát nézi nagy imádattal, amikor jön House és nem kevés aggodalommal tölti el a látvány, most mi lesz? Az lesz, hogy Cuddy elindítja az örökbefogadási kérelmet, mert mind a 4 nagyszülő azt mondta, hogy túl fájdalmas lenne nekik felnevelni a gyereket. Úgy tűnik, Cuddy megkapta a tökéletes karácsonyi ajándékot, még azt sem veszi észre, hogy House boldog karácsonyt kíván és elmegy. Foremanhez pedig 13 jön, aki éppen most hallotta, hogy Foreman rábeszélte a Huntington pácienst, hogy térjen vissza a kísérletbe, és ez olyan nagy dolog nála, hogy rögtön Foreman nyakába is ugrik, és smárolnak egy igen nagyot. Azt hiszem, nekik sem lesz rossz karácsonyuk.

Címkék: house
41 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garnéla mák 2009.12.14. 09:19:58

"Valami egyszerűbb alannyal kellett volna kezdeni a „kedves doki” műsorszámot, mondjuk egy olyannal, aki azt állítja, hogy beleszeretett egy tehénbe." LOL!:)
A kedvencem a törött ujjú beteg, az mindent visz... Köszi Candy, megint nagy volt a hogy volt!

Orsóborsó 2009.12.14. 09:33:57

Hurrá, House-hogyvolt! Már nagyon hiányzott!

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.12.14. 10:08:59

Ja igen, azt kihagytam, hogy én sem értettem soha ezt a Foreman hasonlít House-ra. Most néztem újra az első évadot és már ott sem világos. House-ra senki sem hasonlít.
A hv meg megint zseniális volt, köszi.

hex.kelly 2009.12.14. 11:08:51

Köszi a hv-ot, Candy, mindig szuper olvasni!

A gimiben volt egy évfolyamtársam, 17 évesen szült, a szülei neki sem tudták, hogy terhes, meg senki más sem, egyszercsak jött a hír, hogy gyereke született. Szóval van ilyen. Bár nem tudom elképzelni, hogy ne venném észre a lányomon, hogy terhes. A fene tudja...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2009.12.14. 12:05:01

Végrevégreeee :) Üdv újra candy, már nagyon hiányoztak a Hogyvoltjaid.

candyperfumegirl 2009.12.14. 12:36:12

@hex.kelly: ez érdekes, ezt a témát már több sorozatban elővették, én meg mindig szkeptikus voltam, hogy ilyen nem létezik, hogy a környezetében SENKI ne vegye észre. De ezek szerint van ilyen, furcsa nagyon.

hex.kelly 2009.12.14. 12:42:10

@candyperfumegirl: Igen, ez tipikusan a hiszem-ha-látom dolog, aztán amikor láttam, akkor is alig hittem.15-20 évvel ezelőtt esett meg egy ismerősömmel, hogy egyik reggel betelefonált a céghez a kolléganője anyja, hogy az éjjel megszült a kolléganő. Az egész cég meg lesett, hogy: Mert? Terhes volt?
Éppenséggel anno rajtam sem látszott a 6-dik hónapig, hogy babát várok. De a 7-dikben meg már iszonyatosan. Azt mondják, a duci nők tudják "titkolni". De egy duci nőnek is jellegzetes formájú a hasa, és az nem hasonlít úszógumira. Talán csak bő pulcsi és figyelmetlen környezet kérdése.

makepeace 2009.12.14. 13:36:26

Az írás zseniális, a képek isteniek!
Köszi Candy!!!

ebilafan 2009.12.14. 18:00:54

Ez nagyon feldobta a napomat, Candy, köszönöm!
Ütős rész volt, engem csak az lepett meg akkor (és azóta folyamatosan ezen csodálkozom), hogy a négy nagyszülőből egy sem akarta az unokát. Tudom, a körülmények gyászosak és sokkolók, de a gyász és a sokk is elmúlik előbb-utóbb. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy év, két év múlva ne lennének kíváncsiak a kislányra, hogy ne akarnák magukhoz venni. Persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de nincs az a körülmény, amiért lemondanék gyerekemről/unokámról. (Mielőtt vk kérdezi: még egyik kategóriából se gyűjtöttem. :))

@hex.kelly: Én is csak hümmögtem az ilyen történeteken azelőtt, de az unokatestvérem felesége egy madárcsontú kis vékonyka, és vagy fél évig épp csak annyi látszott rajta, hogy mintha felszedett volna egy kis pluszsúlyt. Aztán az utolsó trimeszterben is csak olyan volt, mint egy harmadhónapos, erre a végén majd' négykilós fia született. Csak néztem! XD

candyperfumegirl 2009.12.14. 18:19:14

@ebilafan: Szerintem ez nem véletlen a készítők részéről, én úgy érzem, ez egy szándékosan nyitva hagyott dolog. És ez nem spoiler, mert semmit nem tudok arról, hogy lennének ilyen szándékaik a jövőben, de el tudném képzelni róluk. Végül is azt a lapot bármikor ki lehet húzni, hogy valamelyik nagyszülő (főleg esélyes a srác családja) jelentkezik a babáért.

ebilafan 2009.12.14. 23:16:13

@candyperfumegirl: Egyetértek, én is régóta azt a gondolatot dédelgetem (talán nem is így kellene megfogalmaznom, hiszen bírom Cuddyt, és őt hazavágná egy ilyen fordulat), hogy ha a baba-szálat tovább akarják még egyáltalán csavarni, akkor ez lenne a leghatásosabb lépés.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.12.15. 08:42:32

Candy, a TV2 gondoskodott róla, hogy legyen időd utolérni őket :-)

Duerre 2009.12.15. 19:01:26

Végre House hogyvolt! Köszi, köszi!
(Remélem, sikerül utolérni a TV2-t, mert csak minden 2. részt tudok megézni. Úgyhogy néha csak lesek, hogy mivan. És hogyan. És miért.)

Póniló 2009.12.15. 19:26:46

@candyperfumegirl: @ebilafan:
ez mar bennem is felmerult, de nagyon remelem, hogy nem szedik elo a nagyszuloket. Mert egy ilyen szalat MINDEN orokbefogadasnal eloszednek, annyira elcsepelt mar. Raadasul ebbe a sorozatba nagyon nem illene, csomo siras lenne a kovetkezmenye, amit nem szivesen neznek.
Amugy candy, a hogyvolt remek, mint mindig koszi.

mösi · http://emesetoth.blogspot.com 2009.12.16. 23:03:03

jóféle rész volt, sokat röhögtem. a végét meg imádtam!! benne van a "csodássorozatpillanatok 10"-ben, az tuti ((:

mösi · http://emesetoth.blogspot.com 2009.12.16. 23:03:56

ja és Headley szerelmi száláért pirospont, de hogy Foremannel, az feketepont :PPP

mösi · http://emesetoth.blogspot.com 2009.12.16. 23:05:13

az utsó képért meg neked pirospont Candy, reméltem, hogy pontezt rakod be ;))))

beckett 2009.12.16. 23:29:06

Kutner és Taub jó fejek, de nem nagy sherlockholmesok :) Wilson Irene Adler-es története zseniális volt :D

mösi · http://emesetoth.blogspot.com 2009.12.17. 00:11:55

@beckett: téényleg, úristen!! :DDD ezmekkoraaa!!!

aribeth 2010.01.05. 14:23:27

"(valószínűleg egy jacuzzi is érintve volt a dologban, bár erre nem tér ki)"

LOL

loretta941 2010.02.08. 19:18:23

azt lehet esetleg tudni, hogy a hiányzó részekről lesz-e hogyvolt? (1-2évad)
megunhatatlan:-) már többször olvastam mindet, jobb, mintha tv-ben nézném, egyszerűen imádom!!!

impressivestick 2010.03.10. 09:11:50

Ma indul a hatodik évad, joy to the world! :D
Olyan kérés nem tudom lehet-e, hogy mostantól legyenmostmártényleg hogyvolt.
Igazából szerintem a lelkesedés/ihlet a lényeg, majdnem minden helyzetben lehet szakítani heti két-három órát, amikor az ember kiírja magából az élményeit valamiről, amit imád, úgyhogy kifogásokat csak ha muszáj fogadunk el.
Persze tőlem a hiányzó részekről is lehet hogyvolt, ha az nem megy az új részek rovására. :D

fects 2010.03.10. 09:52:36

Előző héten volt house rész a tv2-n és ha igen: melyik?

eperlekvár 2010.03.10. 10:44:19

@fects:
Ha jól tudom (mert én neten követem) múlt héten volt az előző évad utolsó része: 5/24 Both Sides Now - Mindkét oldal, ma pedig jön az új évad!

Vagy ha nem akkor valaki majd helyesbít :)

Llew 2010.03.10. 10:59:49

@impressivestick: "majdnem minden helyzetben lehet szakítani heti két-három órát" akkor hajrá, előtted a lehetőség.
A hv írás egyfajta hobbi - még ha jórészt a nyilvánosság számára is készül, és kívülállókat is érdekel -, így elég furcsa számon kérni, követelni valakin. Mert a reagálásod már túlmutat az érdeklődésen, hiába van benne két smile is.

@eperlekvár: jól mondtad, ma lesz a 6x01

candyperfumegirl 2010.03.10. 18:44:36

Véleményeket kérek!
Mivel sok a kimaradás, azon gondolkozom, mi lenne, ha az aktuális rész hogyvoltjával folytatnám, ami ugye ma este lesz a TV2-n, a 6. évad dupla premierje (Broken), a kiamaradt részeket pedig fokozatosan pótolnám. Ennek a hátránya ugye az, hogy bekavarodhatnak az olvasók, hogy most mi van, melyik részről is írok éppen, ezért kérdezem, hogy ehhez a megoldáshoz mit szólnátok?

impressivestick 2010.03.10. 21:13:55

Szerintem jó ötlet.
Llew, pedig csak érdeklődő vagyok.

Póniló 2010.03.10. 21:40:07

candy, én mindenképp arra szavaznék, hogy inkább arról legyen hv, ami megy éppen. Gondolom 10-11 résznél többet úgysem ad le a tv2, mert jön a nyár. Úgy nem lenne nagy kavarodás, ha esetleg eztután térnél vissza a kimaradt részekre.
Esetleg lehetne az axn-t követni, ott holnap lesz asszem az 5x7, viszont ott heti 2 rész megy, ami azért sok meló. Szerintem nemsokára belelőz az Axn, legalábbis jó lenne, mert a tv2 nem túl baráti dolgokat művel...

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2010.03.10. 23:36:59

Candy, én nagyon kíváncsi vagyok, hogy írod le a ma tv2-es részt, úgyhogy szerintem is jó ötlet! Egyébként is te vagy az utolsó reményem, mert nem értem, hogy lett a "Broken"-ből "Romlás"...lehet, kicsi vagyok még, hogy fölfogjam.:)

Lacóka 2010.03.11. 01:02:09

@candyperfumegirl: +1 az aktualizálás mellé, már csak azért is, mert régebben a house hogyvoltok voltak a legkommenteltebbek, az elmúlt pár rész alatt is vhova kiborultam volna, de offolni nem akartam.

Desperatefan14 2010.03.11. 01:05:44

Szerintem is a hatodik évadot kéne írnod, mert a TV2 úgyis csak 10-11, max 12 részt adle nyár előtt. Aztán nyáron ha van időd tudnád pótolni az 5x12-től. Pont végeznél azzal is őszre. Mert lehet hogy most az jobban bekavarna ha az ötödik évaddal folytatnád, és sokan írnának hogy nem is ez megy a TVben. Tudod sokan nem értik hogy régi részekről is lehet hogyvoltozni:) Egyébként örülök hogy visszatérsz.

eperlekvár 2010.03.11. 09:29:48

Én is a frissekre szavazok!
Úgyis ott a cím és az évad + a rész jelölése, aki ebből nem tudja mi a helyzet, annak úgyis mindegy :)

candyperfumegirl 2010.03.11. 18:29:53

Akkor egyértelmű. :)
Rendben, így lesz, köszi, hogy megerősítettetek, a 6. évad első részéről lesz a következő hogyvolt. Én is úgy érzem, hogy van igény az aktuális részek kitárgyalására, jobb lesz így. Egyébként felezve adta le a Brokent a tv2, igaz?

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2010.03.11. 19:33:29

Igen, ott lett vége, hogy House-t el akarták küldeni egy másik intézetbe, mert a szuperhős lezuhant. De House nem akar máshova menni, segítséget kér...innen folytatják szerdán.

Sólyomszem 2010.03.18. 16:51:16

Húbazz, a tegnapi rész nagyon ütős volt. Ha sikerül a HV-ot összehozni, pár jó képet is kérünk, candy!!
(A régiekre amúgy sem emlékszünk már annyira, azok ráérnek amikor vége az évadnak. A frisseket légyszi!!)

Mi a neved lator?? 2010.03.24. 13:23:37

nagyon nagyon várnám a hv-ot. nagyon hiányérzetem van. Ha kérhetném a frisseket lécci! üdv.

netiltsálle 2014.07.31. 07:10:00

Hello! Hol az 5. évad többi része?
süti beállítások módosítása