Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Benkő feleséget keres 1x05 - Az unalmas drámázásrul

2009. november 26. 18:41 - sixx

Nu, az előző részben megismertük Barbit, aki első látásra hat fokkal értelmesebbnek tűnik a többi luvnyánál, és jóval csinosabb is, mint a többi, de ez nem faktor egy ilyen műsorban. A verhetetlen PszichóAndi-Editnéni-Fogash trióból kerül ki majd a győztes, ez ide ordít, a személye meg szerintem attól függ, ki szopja le Danit hamarabb, akár futtában, a testén a hatvanas évek úszóedzői által oly kedvelt ólombetétes melegítőjében. BögyösAndi távozása meglepő, a csaj úgy dobta le magáról a gúnyát, mint akinek ez a szakmája (lehet az is), annak viszont örülök, hogy a magyar közoktatás sikerének élő szobra, a Tünde nevű expornós (?) még bent van, mert kifogyhatatlan humorforrás, én például konkrétan betűzési versenyt rendeznék nekik olyan legendásan nehéz szavakból, mint az útelágazás.

Reggel van, a ház elé kipakolva egy rakat hangszer, úttörődob, csörgő, mittudomén, Benkő a pornófilmekből ismert klasszikus perverz nagyfater-jelmezben parádézik (kimonó, selyemgatya) és nyit ajtót egy falka kölyöknek, akik majd minden bizonnyal nekiállnak leamortizálni a hangszereket és a nők idegeit, ez legalább vicces lesz. S lőn, megkapják az ukázt, csapjatok nagy zajt, vagy sikítsatok, oszt hadd szójjík. Kiszámítható poén, de a kiskölykök nagyon lelkesek, és élvezik, hogy a nénikkel kitolhatnak, ágyraugrálás, rohangálás, takarólehúzás, aminek azért nagyon csúnya vége is lehetett volna, mint Tünde megjegyzi, hiszen ő egy szál vaginában szokott aludni, azt meg még ő sem kívánja senki gyerekének, hogy első találkozása a testiséggel egy kitaposott kozákkucsma legyen ugye.

A gyerekek is nyilatkoznak a kamerába, ezt én nem erőltetném, mert eleve elég kemény szegényeket ezek közé a nők közé beereszteni. A félkómás nők reggelit készítenek, kiderül, hogy Barbara annyira nincs képben, hogy egy lányt nem tud megkülönböztetni egy kisfiútól. Énekverseny jön, Micimackót énekelnek a libák, a gyerekek zsűriznek, a nyertes megy randizni. Tünde azzal nyit, hogy az elejét elfelejtette, majd irgalmatlan hamis hangon nyomja a nótát, aminek a szövegét bevallom férfiasan, én sem tudnom, de én legalább nem akarom, hogy a testemen Dániel lantozzon, ugye. Editnéni immáron full sminkben és az angol turkálóban csak bálabontáskor elérhető, nyomott mintás izében folytatja, a szöveg neki megy, a dallam nagyjából, a hangja olyan fás, mint a sarka lehet. Az előadást kis, szexisnek szánt, de leginkább gyermekek riogatására kitalált tánclépésekkel kíséri. Aztán a kamerába meg fényezi a majmot.

Barbi aranyosan nem tud se énekelni, se táncolni, szarik ő bele ebbe az egészbe, legszívesebben a kölykökkel bohóckodna, nem akar Dánieltől semmit. Ivettnek nem sikerült rendbeszednie magát, vagy ha igen, akkor ilyen rémálmot nem szeretnék soha, inkább jöjjön az a másik az APEH-ellenőrökkel, komolyan mndom, a hideg veríték ver ki, ha meglátom szerencsétlent. Öt gyereke van otthon, ezt a dalt már 6752 alkalommal elénekelte, rutinból lenyomja, nagyjából nem hamisan, de a mozgáskultúrája hagy némi kivánnivalót maga után. A szövegbe belesül ő is, a gyerekek elzavarják a picsába. Andreát ma reggel zombinak maszkírozta egy túl lelkes ertéleles kolléga, ami érdekes koncepció, a kisemberek is csak ülnek először, és Dánielhez húzódnak közelebb, szóval be vannak fosva tőle rendesen. Az előadás viszont nála stimmel a legjobban, nem sieti el, nem hamis, meg is nyeri a versenyt, a gyerekeket ugyanis nem lehet átvágni. Editnéni persze ezzel nem ért egyet, de nagylelkűen kijelenti, hogy hadd menjen csak a kis hazudós kurva, majd rájön Dániel.

Pinainas, Mercedes, út, megérkezés - Dániel saját házába, bent valami erdőben, mindenütt fa, szép környék, ha ennyi pénzt össze lehet lantolni egyszál pöcsben, akkor pályát tévesztettem. Andrea sem kerülgeti a vibrátoros spanyolfalat és egyből a hálószobába akar menni, de Dániel tiszteletre méltó önuralmat gyakorol, és nem mutatja meg neki a kéj barlangját, sőt, még a farkát sem veszi elő, váratlan fordulat. Esznek, beszélgetnek, flörtölgetnek, annyira nem érdekes a dolog, még az sem, hogy Andrea illatos-büdös dolgokat ad Dániel szájába, és NEM a bugyijáról van szó. Ez a része kissé kidolgozatlan a műsornak, a randik unalmasak és nem vezetnek sehová, a VH-1 trashreality-sorozatában ezek is iszonyú viccesek bírnak lenni. Ugrunk is a visszaútra, Dániel narrálásából kiderül, hogy a többi nyomorult otthon főzött, kibaszásból agyonégetett cuccot külön Adreának, stb. Ivett áskálódása unalmas már, ideje lenne valami újat kitalálni. Ivett át is adja a kaját Andreának, és megjegyzi hogy vidám lesz tőle bazdmeg, attól a szartól. Úrinő, na. A Kajagate folytatódik, Andrea megeszi az égett cuccot, közben Editnéni elkezdi kavarni a szart, mert most, hogy Ivettel már haverok, neki nem tetszik, hogy Ivett marja Andreát, és ír, bazmeg, krokodilkönnyeket, eszem megáll.

Andrea este kiborítja a vödör szart a lakás padlójára, elmondja mindenki előtt, hogy ő szereti Dánielt, ha kirúgják innen, ha nem, mert szerelmes, és ezt érzi. Egy női magazin tanácsadó rovatának vezetője ebből a jelenetből egy hónapig megél szerintem, a következőkből meg méginkább, mert elkezdődik az igazi üvöltözés, Ivett leszarja Andreát, Andreát nem érdekli Ivett, zérópontok egymásnak, és így tovább. Hülye picsa, zárja le Ivett a témát, ki ez a luvnya, most lerajzol? Felveszi a kesztyűt? Feljelent a nőtanácsban? Muhaha, ez vicces. A reklém után Dániel döbbenten konstatálja, hogy ha egy házba bezárnak egy rakás nőt, akkor azok egymásnak esnek, bazmeg Dani, én két lánymacska miatt tántorgok az idegösszeroppanás szélén, mégis, mit vártál? A lelkizés érdektelen, a nők ugyanazt magyarázzák egymásnak, kezd a műsor átmenni egy Csernusba öltött Józsibarátba, Maunika meg bármelyik pillanatban előugorhat a szekrényből azzal a jól ismert szigorú nézésével. Andrea a hisztit választja és elrohan. Folytatódik a dráma, már Editnéni és Barbara is Ivett ellen fordul, Andreának váratlanul szövetségesei támadnak, höjj. Ez.Így.Unalmas.

Újabb reklám után a derekán ribancrendszámot viselő Tünde közepesen kivitelezett bicskaszaltókkal szórakoztatja a nagyérdeműt, Dániel meg úgy dönt, hogy igyanak italokat, sokat, mert az mindenkinek jót tesz, s lőn, a francia sanzonokra hangolt képeken a nők boldogan iszogatnak a színjózan Tünde azt bírja nyilatkozni, hogy ő szereti a harmoni...harmonikát, ami már majdnem Rejtő Jenő-i magasság, de nekem egy kicsit megjátszottnak tűnő baki. A béke egyelőre tartósnak tűnik, mindenki mosolyog, ilyenkor szokott jönni egy istenesebb anyázás ugye, de nem, mert kiszavazás jön. Mariann adja a tanácsokat, amiket Dániel nem fogad meg persze, és természetesen kibassza Barbarát, mert rajta látja, hogy nem tudja csak úgy megfarkalni. Már csak négyen maradtak, tippjeim szerint a következő távozó Tünde lesz, utána Ivett, a döntőben Andrea és Editnéni feszül majd egymásnak.

Megint nincs vége a résznek, ez is iszonyú idegesítő, hiszen van egy íve, struktúrája ezeknek az epizódoknak, egy történetet kellene elmesélniük, de ez a vágókat nem érdekli ezek szerint. A csúcspont (kiszavazás) után folytatás jön, reggel mosogató lányokkal és asszonyokkal, illetve hárman csinálják, Tünde meg szarik a farmra, mert megteheti. Ő ugyanis otthon sem mosogat, és idegbeteg, hogy reggel máris baszlatják, erre lecseszik, higy neveletlen kurva, aki nem tiszteli a nyugdíjasokat. Generation gap, motherfuckers. Tünde azt javasolja Editnéninek, hogy ha így a fellegekben jár, akkor ugorgyík is le menten, ha lehet. A Pinainas levelet hoz, két luvnya megy majd valami útra Dániellel, ráadásul holnap reggelig - de a másik kettő sem ússza meg, mert őket is el fogja vinni valahová. Az első körben Editnéni és Tünde megy a kocsival, és egy zseniálisan vicces jelenetsorban azt látjuk, ahogy végigveszekedik az utat Budapesttől Siófokig. Innen folytatjuk.

Címkék: benkő of love
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aya_nielsen 2009.11.26. 19:05:45

Editnéni második lesz

hex.kelly 2009.11.26. 19:10:52

Engem nem érdekel, ki nyeri. Csak legyen benne balhé meg égés, mert Sixx is csak akkor tud vicceset írni, ha van miről.

Sixx, köszi a hv-ot, már várom a beszámolódat a Budapest - (hányjévelírjákhogy) Siófok túráról!

Valakinyolc 2009.11.26. 19:22:57

Az ujjazós részt kihagytad, na meg a kövi rész promójában már volt szex :D

Johnny336 2009.11.26. 19:24:15

Ribancrendszám...egy jó megfelelő a tramp-stamp-re :)

quality control (törölt) 2009.11.26. 19:31:29

ez a tünde, ez annyira döbbenetesen buta, hogy az egy tragédia. kb. annyi esze van, mint egy lefejezett tyúknak. nem lehet pornós, szerintem még a pornózásra sem lenne alkalmas. biztosan nem kell ahhoz sok ész, de azért néhány agysejt nem árt. ott is figyelni kell dolgokra, meg azt kell csinálni, amit mondanak.. olyan hülye, és olyan idegesítő, hogy egy pornó-forgatásról is kivágnák, vagy pedig valami illegális snuff-videóban egyszerűen felnégyelnék.

a Barbi volt az egyetlen az egész műsorban, aki még egy tűrhető csajszi, van agya is, jól is néz ki, leszámítva a fogait..

PszichóAndi nekem egész normálisnak tűnik, csak nem értem, hogy lehet valaki szerelmes a Benkő Dánielbe??

Edit meg nem is MILF, hanem egy GILF..

hol olvastam én azt, talán itt vagy a commenten, hogy az Ivett állítólag modell? ez igaz?

perzsmacska 2009.11.26. 20:07:17

vaz'e Tünde bent van az iwiw-en az Okos és Szép nők klubjában!

perzsmacska 2009.11.26. 20:08:08

Tünde bent van az Okos és Szép nők klubjában az iwiw-en!
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9643473

hex.kelly 2009.11.26. 20:16:22

@perzsmacska: Woody Allen mondta: "Annak a klubnak, amelyik felvesz, nem akarok a tagja lenni" :-)

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2009.11.26. 20:26:23

a randin a talpmasszázs kimaradt :) pedig esemény volt

Peter Blau 2009.11.26. 20:27:51

"a hangja olyan fás, mint a sarka lehet."

Ezt a király dumát :-)))))

perzsmacska 2009.11.26. 20:31:17

@ziggy stardust: Király. Pár randi után a talpát masszíroztatja meg fokhagymát pucoltat a nőjével.

pinduri777 2009.11.26. 20:33:54

imádom sixx szövegét, pedig egy részt sem láttam és gőzöm nincs, kik ezek a lények (a leírás alapján a kaktuszom összetettebben gondolkodik náluk), de lyuk van rajtuk, ide meg az kell

pinduri777 2009.11.26. 20:35:23

,,még ő sem kívánja senki gyerekének, hogy első találkozása a testiséggel egy kitaposott kozákkucsma legyen"

ezek könnyesre röhögtem magam :)

pinduri777 2009.11.26. 20:38:19

,,.............még ő sem kívánja senki gyerekének, hogy első találkozása a testiséggel egy kitaposott kozákkucsma legyen..............."

sírva röhögtem :))))

El Argentino 2009.11.26. 21:35:05

A bálás megjegyzés nálam már könnyes.
Ezzel az írással még emeltén is a színvonaladon. ConGrat! :D

Fat Jew Biatch 2009.11.26. 21:51:19

De ha már trashtv, úgy legyen egyensúly. A tv2 végre leadott egy főzőműsort, amiben maga a nagyhírű halbiológus Karfiáth Titanilla osztotta meg velünk titkait - remekül együttműködve nőági rokonával, akivel már csak összeöltzésben is sikert sikere HALmozott. Hajrá művésznő, úgy értem MŰVÉSZNŐ.

Emanuelle 2009.11.26. 21:52:51

Kozákkucsma...vinnyogok bakker:DD

Nem tudom ki nyeri el Benkő túlkoros farkát és lantpengető turkafurka kezét, de hogy téged sixx nem hívnak meg az ösküvőre, az hótziher.
Egyébként is, nem félsz a luvnyák haragjátúúúl?:-))

Fat Jew Biatch 2009.11.26. 22:05:15

Persze hogy jön megint Orsi a képbe? Ő is nagy használója a "generation gap, motherfuckers" típusú stíluselemeknek. Pechjére ezeket az olyan nüanszok teszik igazán... ODA pl. Arni Ibsen (az "Izlandi Ibsen") drámáiban, hogy az Unnur, Gudjon, vagy ne adj isten Tryggvi nevű szereplői szájába adja. Namost mik vagyunk mi egy Gudjonhoz képest... Akárhogy is, hogy az index nagynevű mestere (vagy akár halak nagy mesternője) most szájba adná, vagy szájba venné a dolgait, nem tudni.
De olvasom, az index elvesztette szüzességét.

Emanuelle 2009.11.26. 22:07:17

@perzsmacska: Az hagyján, de a beszélt nyelvek közé beírta az angolt is, pedig magyarul is elég gyengus.
Oszt angolul ugyan mit tud?
Fákkmibéjbejeje?

Fat Jew Biatch 2009.11.26. 22:07:58

A lant nagy mesteréről legalább sejthető. Az orgona nagy mesteréről meg egyenesen tudható - noha senkit nem látszik érdekelni igazán.

Fat Jew Biatch 2009.11.26. 22:16:02

Heuréka! Ez egy áttörés. Most nem azért mert beteg vagyok, és tizenegy gyógyszert szedek (de, valószínűleg) egy olyan elképzelés pattant ki itt a céltalan írás-pótcselekvés utórezgésében/ből/től/stb, hogy legszívesebben könnyes csókokkal és forró férfiúi öleléssel borítanék mindent-mindenkit akinek-aminek együttállása elvezetett hozzá.
Köszönöm, tényleg, köszönöm.

Paranoid Android2 2009.11.26. 22:27:01

Az írások isteniek, de én nem vagyok elég bátor, hogy ebből a műsorból akár egy percet is megnézzek.

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2009.11.26. 22:38:55

@perzsmacska: Ne csodálkozz,hissz nem tud bánni a nőkkel,hiába híresztelgeti,hogy ö hogy tudd bánni a nőkkel,ezek szerint még se tud bánni

Pikk Dáma ♠ 2009.11.26. 22:49:19

ez a lantfaszú még csókolózni se tud

parttalan 2009.11.26. 22:51:16

Akkor most Andi, a legfiatalabb esett ki legutoljára?

changebug (törölt) 2009.11.26. 23:23:21

miko' lesz má' vége?
sok nőstény van még?
én egy beszari alak vagyok, nem merem megnézni ezeket az izéket, nekem ez a leírás is exhibicionizmus - nem bírnám elviselni hogy még szembesüljek is a valósággal.
miko' lesz má' vége?
mé' kínozzák a zembereket?
miko' lesz má' vége?

thevoyager 2009.11.27. 02:04:07

még nem olvastam végig, de az első bekezdésen már sírtam, a "kitaposott kozákkucsma" résznél meg beszartam
zseniális bazmeg

thevoyager 2009.11.27. 02:07:27

és a "ribancrendszám" kifejezés is előjött
respect

thevoyager 2009.11.27. 02:11:36

feljebb linkelődött tünde iwiw-adatlapja

azért az a nemmindegy
"Csinálom a hangulatott,bulizok hogy minndenki bulizon! "
hangulatott minndenki bulizon

sfece 2009.11.27. 02:59:00

ez a kitaposott kozákkucsmás rész olyan szinten odab@sz, hogy arra nem találok szavakat, pedig azért nem állok rosszul szókincsügyileg... rájöttem, hogy ennek a műsornak igenis van értelme: üres időmben szakadhatok itt a röhögéstől. Köszönet a mai adagért!

há zé · http://indafoto.hu/hhzz 2009.11.27. 07:24:48

Mondjátok! Ennek a szarkupacnak (herr benkő) a reklámozásáért ti mennyi pénzt kaptok? Hátha fizetnek annyit, hogy leküzdöm a hányingerem és benkős pólóban fogok mászkálni a városban.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.11.27. 07:29:58

@há zé: ezen a héten 600 000 forintot.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.11.27. 07:33:24

ismét üdítő a beszámoló, de ez a jelző a csajra mindent visz: "a magyar közoktatás sikerének élő szobra"

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2009.11.27. 08:25:41

@há zé: Látom nem szeretnél az átlaghoz tartozni! :-)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.11.27. 08:53:53

Én Győzikét láttam régen. Abszolút nem hiányzik.
Az a baj, hogy az utálatban is lapul érzelem....

Pikk Dáma ♠ 2009.11.27. 08:56:46

@sixx: lassan ki kéne tenni egy tarifa-táblázatot ezek szerint ide is, nemcsak a cc-re

a következő lépés az lesz, hogy akinek tetszik a poszt, és ezt le is írja, az mennyit kap. kezdem: ezért a hsz-ért 5 ezer forintot kaptam

há zé · http://indafoto.hu/hhzz 2009.11.27. 09:00:47

@espadazo: hát nem... de hányni sem szeretek minden reggel. Az elmúlt pár hétben nem lehetett úgy ránézni az index címlapjára, hogy ne találjunk egy hírnek v. blogbejegyzésnek álcázott, gusztustalan reklámot. :(

há zé · http://indafoto.hu/hhzz 2009.11.27. 09:01:24

@Lakásfelújító Feri: jah... de amíg nem emlegetik, addig eszébe sem jut az embernek. ;)

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.11.27. 09:25:59

Én nem nézek ilyet. Elég baj, hogy ilyenek vannak, tv-ben.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.11.27. 09:30:03

@há zé: rendkívül egyszerű megoldást találtam a problémádra: NE OLVASD EL BAZDMEG.

hex.kelly 2009.11.27. 09:31:39

@há zé: Az lehet, DE: ez itt speciel azért van, hogy aki nem nézi, az is jót derülhessen, aki meg nézi, abban meg helyére kerüljön, hogy mi is ez a műsor és mennyit ér.

Merthogy látod, vannak - nem is kevesen - akik nem merik megnézni (maradandó agykárosodástól tartva), viszont érdekli őket, hogy Sixx mit hoz ki a trash-ből. És amit kihoz, az sokkal több, mint amennyi valójában benne van, és ezért szeressük őtet. Vagy őtetet, ezt még nem tudom biztosan, mert még nem láttam, Andi hogy írja/mondja.

Pikk Dáma ♠ 2009.11.27. 09:38:39

@hex.kelly: akinek meg nem tetszik kapjon be, mi?:)

(remélem jól idéztem, én is csak a hogyvoltokból vagyok képben)

hex.kelly 2009.11.27. 09:41:57

@sixx: Annyira köszi! Mindig is tudtam, hogy Rád lehet számítani! ;-)

@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Nem tudom, én azon gondolkodom, hogy én akarom őt eltiporni, inkább inteligensen lekezelem.

hex.kelly 2009.11.27. 09:42:43

@hex.kelly: Mármint hogy NEM akarom eltiporni....

beppe22 2009.11.27. 09:56:51

Benkő? HAHA Elmegy pisilni
már csipeszell fogja meg!
Andi lesz a befutó! A többi
csak bulvárt!

beppe22 2009.11.27. 10:00:38

@aya_nielsen: Igazad van szerintem is
Andi lesz a befutó! Edit a 2- dik!

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2009.11.27. 10:13:27

@há zé: Ebből élnek szegények. Az a céljuk, hogy felháborodj ;-)
Azért nézik, hogy legyen mit fikázni este a pörkölt közben.
Politika sem érdekel, átgörgetem.
Ezen néha lebénulok, azért nem tudok elkapcsolni. Érzem, hogy butulok közben, ezért van a tévén az időzítő 15 percre állítva folyton :-)

há zé · http://indafoto.hu/hhzz 2009.11.27. 10:19:42

@sixx: nem olvasom bazdmegte! Csak a címlapon rendre a pofámba tolakszik az összes ilyen reklám.

há zé · http://indafoto.hu/hhzz 2009.11.27. 10:21:21

@hex.kelly: én direkt kerülöm ezeket a "műsorokat", a blogbejegyzéseikben is csak addig szoktam jutni, hogy leírjam, hagyják már abba ezeknek a görényeknek az állandó ingyenreklámját, vagy ismerjék be, hogy fizetett reklámmal szórakoztatják a betévedőket. Magát a bejegyzést sohasem olvasom el. (ezt se tudom, hogy miről szól, csak a címét láttam)

Női Hiszti_ 2009.11.27. 10:24:32

leborulok Sixx nagysága előtt:D
zokogva rehegek:D:D:D:D

sixx · http://comment.blog.hu 2009.11.27. 10:25:22

@há zé: és látod, a cc után pontosan ezért baszlak ki innen is, mint macskát szarni, mert bevallod, hogy egy közönséges, mezei troll vagy.

Johnny336 2009.11.27. 10:58:53

Ne etessétek a trollt. Ignore, oszt jónapot.

Lili Marleen 2009.11.27. 11:08:13

Bevallom, hogy sosem birtam Sixxet de ezek a posztok meggyoztek rola, hogy megiscsak komoly emberrol van szo..:)
Minden elismeresem..;))

beppe22 2009.11.27. 11:18:12

RTL. Benkőnek hamarosan vége lesz!/Hála/
Fojtatás: Falussy Mariann Férjet keres!
/Már sajnálom/!Ő PA-DÖ-DÖ valahogy más!
Igaz RTL Dzsungel Királynő!CELEB!!!!
De Miért! A Pénzért? nem Igaz!
Talán LANG GYÖRGYIÉRT!? Tudom Szive van!
ŐT becsülni! Látszik rajta segítene de Ő csak egy /BÁB/! Hajrá Mariann!

Vicuska 2009.11.27. 11:29:07

Mi tegnap olvasás előtt megnéztük párommal ezt a részt. Hát komolyan tisztelünk sixx, hogy miután megnézted, még képes vagy egész mondatokat, és összefüggő gondolatokat megfogalmazni. Nekünk nem igazán ment. Hogy súlyosbítsuk helyzetünk, leültettük a(z egyébként német) lakótársunkat is a gép elé, hogy nézze. Gondoltuk, majd biztos nem érti, és fordítanunk kell, vagy ilyenek... Nos nem. Tökéletesen értette szavak nélkül is, és ő is ugyanúgy iq csökkenésre panaszkodott, mint mi, most pedig csak reménykedünk mind a hárman, hogy ez nem lesz tartós, hátráltatná a karrierünket. Neked köszi, hogy ezt a kockázatot is bevállalva minden héten szállítod az "adagunkat". Ja, a postod lefordítottam neki, most írt vissza, hogy felröhögött néhányszor a munkahelyén, szóval a többit inkább hétvégén olvasná:)

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.11.27. 11:35:47

EXKLUZÍV!
Van még lejjebb!
Az RTL már tervezi a következő részt!
A címe:Emma férjet keres!
Akinek nem ugrik be kiről van szó.. :
www.youtube.com/watch?v=QkNJSdWqrd0

:-D

beppe22 2009.11.27. 12:00:49

@Pikk Dáma ♠ / bip-bip:
Pikk Dáma! OLasznak születtem, Magyar vagyok, Németül beszélü Katolikus! Ez Sicher! Beppe Olaszul Józsi ! Bene!
Nem haragszol!
Entschuldigung!

Vicuska 2009.11.27. 12:08:15

@Jack/rendetteremt/: ez az emmás dolog annyira szánalmas, hogy én a helyedben viccelni sem viccelnék vele.

pinduri777 2009.11.27. 12:14:09

@há zé: inkább gyújts rá, megnyugtat

hajrá sixx! igggggggggen jó vagy :)

beppe22 2009.11.27. 12:39:40

@Pikk Dáma ♠ / bip-bip:
Pikk Dáma! Vegyük ketté a gatyit És a jót! Javasoljuk az RTL-nek Új epizód
/tömeg verekedés a lakatlan szigeten/
100% nézetség! Apropó nálad hogy jött elő A PIKK DÁMA! Nem tromfolok
csak vakon kérdezem!

tjunior 2009.11.27. 13:03:28

sixx vald be hogy tetszett Barbi :), mondjuk tény hogy olyan kis helyes kategória, és még normálisan is viselkedett. Tünde viszont már olyan magasságokban van intelligencia téren hogy azt mi nem láthatjuk át. Hozzá képest mi együgyü hülyék vagyunk szánalmas kis gondokkal, ő már túllépett a mindennapaok valóságán.
ja amúgy Fogash rtllkubhun bemutatkozó lapja, úgy kezdődik hogy modellkedik??? mivan? ez csak nekem új, vagy meglepő?
jesszus

missparker · http://hogyvolt.blog.hu/tags/a_kam%C3%A9leon 2009.11.27. 13:57:25

Tegnap együtt utaztam Edittel a vonaton (szomszédos falukban lakunk). A kisebbik lányával hatalmas pakkokkal felszerelkezve utazott, jól bevásároltak (volt miből). Egyébként régebben sokat beszélgettem vele, egy teljesen átlagos, felvilágosult nőnek tartom. A Benkő-sztori csak annyit változtatott ezen a véleményemen, hogy a pénz sajna nagy úr...

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.11.27. 15:07:34

@há zé: kár így felhúznod magad.
Én sem néztem a műsort (cikinek tartottam), majd ahogy írod "a pofámba nyomakodott ez a szar", konkretén sixx írása, és jókat röhögtem.
Majd ezen felbuzdulva megnéztem a retekklubb honlapján az aktualice műsort, és azon kaptam magam, hogy a felháborodásaim után jókat röhögök az idióta picsákon.

És Editnek szurkolok... :-D

sweeney todd 2009.11.27. 16:39:46

"Andreát, és ír, bazmeg, krokodilkönnyeket, eszem megáll."

ez gondolom rí akar éenni

zseniális!!!

Pivoblog · http://pivo.blog.hu/ 2009.11.29. 17:40:47

jáááájjj de szánalmas mindegyik nő, a fő lantművésszel az élen és mégis nézettséget produkál, bár igaz ami igaz röhögni azt lehet rajt:D

SaveMyShoes 2009.11.30. 09:25:20

@sixx: A jól megszellőztetett titkos hírek alapján ma dugás lesz... sixx, léci, ezt biztos nem bííírná a gyomrom, de már rákattantam a leírásaidra, ne várass minket sokáig! :) Ha kell bébisittelem a csajmacsekokat!!! :DDD
Köszönetelőreis! :)

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2009.11.30. 15:11:19

@thevoyager: Kicsit lüke a csaj,viszont egész jó teste van,a feje se ronda

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2009.11.30. 15:13:26

@Dave985: Az egész műsorban Barbi volt a legkiemelkedőbb személyiség,ez tény és való

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2009.11.30. 15:18:26

@Lakásfelújító Feri: A Cool Tv azóta is elég erősen ismétli,ráadásul napjában 3x is

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2009.11.30. 15:21:33

@H1N1virus: Elméletileg 20rész van,de ezek szerint,ha az RTL Klub úgy írja,hogy ez még csak az 5.rész volt,akkor igen.Kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a többi 15be :D

solution (törölt) 2009.12.01. 01:12:51

@sixx: szerintem ne rakd ki Ha Ze-t, mert ez is egy velemeny...joga van mindenkinek trollnak lenni...es a jofejek meghallgatjak a trollokat is...DE

Ha Ze: azee menj ma' a francba, mi itt szorakoznank te meg ontod a muertest a nyakunkba...raadasul egy BENKOvel forgatott musort elemzel...jo hogy nem a KENO-t

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.12.05. 11:18:25

Erre a szánalmas adásra és még két mondatot is sajnálnék.
süti beállítások módosítása