Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 1x07 - Michelle

2009. november 23. 11:00 - Hankasid

Michelle az iskolaudvaron elgondolkodva nézi messziről, a többi sráccal ökörködő Tonyt. Valószínűleg az Oroszországban történt események járhatnak a fejében, mert valamin nagyon fölhúzza magát, odamegy Tonyhoz és bemos neki egy nagyot. Pár jól megválogatott mondatot üvölt a srác arcába, így tudatva vele, hogy mostantól nem járnak együtt. Mondanivalójának egy tökön rúgással ad nyomatékot. Szakítás Michelle módra. Senki sem érti a történteket, Tonyn, Maxxien és rajtunk kívül. Jal a távozó Michelle után megy, hogy kifaggassa.

 
 
Nagy érzékenységről tanúbizonyságot téve megkérdezi a lánytól, hogy Tony megint félrekefélt-e. Megint?! Michaellet meglepetésként éri az infó. Tehát ezt próbálta sikertelenül elmondani az előző részben neki Jal. Michelle érdeklődik a részletes lista iránt, Jal felsorol neki vagy öt nevet, köztük az első részben megismert lapátfogat is, de a lányt csak az egyik név üti szíven: Abigail. Mérgében Jal ellen fordul, meggyanúsítja, hogy ő is volt már Tonyval. Jal vérig sértődötten elmegy. Jön Max és megkéri a lányt, hogy ne mondja el a többieknek a dolgot, hiszen tulajdonképpen nem is történt semmi vagy legalábbis tegyenek úgy, mintha nem történt volna. Chelle nincs beszédes kedvében, elküldi a srácot.
 
Angie az irodaszer raktárból beszél telefonon valakivel, valamilyen nyalakodásról van szó, aha ez Chris lesz. Határozottan közli, hogy vége van a dolognak, ekkor meglátja a polcok között piáló Michellet. Leteszi a telefont, de az szinte azonnal újra csörög. Odamegy Michellehez, aki éppen könnyít magán, sikeresen lehányva mindkettőjüket. A tanári zuhanyzóban mindketten lezuhanyoznak (külön-külön!), majd utána lelkizés. Tony hívja Michellet telefonon, aki nem akarja felvenni, de Angie elmagyarázza neki, hogy a kommunikáció milyen fontos, beszéljen Tonyval. Cseng az ő telefonja is, mivel Michelle, megfogadva tanácsát, éppen kommunikál Tonyval, vagyis igen durván küldi el a fenébe, ezt kihasználja az ő telefonját is odatartja, szegény Chris, biztosan nagyot néz a vonal másik végén!
 
 
Már éppen elmennének, amikor megjelenik a kanos Chris is, tetszik neki az amit lát: két csaj az öltözőben, mell tájékon erősen feszülő tornadresszben. Hármasban utaznak haza Angie kocsijában. Kiteszik Michellet, majd ketten folytatják az utat, de egy elhagyott helyen megállnak és rövid idő múlva a kocsi ütemesen ringani kezd, a megterhelt laprugók csikorgása hallatszik az éjszaka csendjében.
Tony az utcáról kavicsokkal dobálja Michelle ablakát. Beveti műveltségét is az ügy érdekében és a Rómeó és Júliából idézve próbálja a lány szívét meglágyítani, de mindhiába. Megjelenik Sid. Nem érti, hogy Tony miért kavar folyton. A Maxxie féle kalandról is tud, vajon ki mondta el neki? Tony hozza a szokásos lekezelő stílusát, azonban a Sidtől váratlanul kapott fülestől gyorsan a földön találja magát. Hát a tai-chi edzések hiába valóak voltak? Ő azonban nem haragszik Sidre.
 
 
 
Michelle és az anyja annak új férjével, a második részből már ismert, Malcolmmal reggelizik a konyhájukban. A lány nehezen viseli a huszonéves mostohaapuka jelenlétét. Akkor lesz csak igazán ideges, amikor meghallja, hogy az anyja pénzt ad neki valami új üzletre. Miután a mostoha apu elmegy, Michelle megpróbálja elmondani a Tony ügyet anyunak, de azt nem nagyon érdekli a dolog, egyre azt kéri a lánytól, hogy viselkedjen normálisan Malcolmmal. 
Chris ül az osztályteremben, büszkén mutatva nyakán a szívásnyomokat. Lassan megérkezik az egész osztály Angie órájára. Nagyon feszült a légkör, a vidám Chris nem is érti a dolgot, úgy érzi magát mintha a narancsvidéket nézné, bár eddig úgy tudtuk, hogy egyáltalán nem néz TV-t.
 
 
 
Megjön Angie, sállal takarja a nyakát, amit persze mindenki észrevesz. Tony adja elő a "Szex szerepe az emberi kapcsolatokban" című dolgozatát. Michellenek azonban nem tetszik a szöveg, így mérgesen kiviharzik a teremből.
Maxxie nem bírja tovább a feszültséget feláll és bevallja, hogy izélt Tonyval Oroszországban, mindenki meglepődik, pedig Sid már előző nap is tudott róla. Max magát érzi bűnösnek a történtek miatt. Chris is el akar mondani valamit, ami úgy kezdődik, hogy "Szerelmes vagyok a...", de Angie hisztérikusan beléfojtja a szót.
Michelle sétál szomorúan az iskola előtti parkban, a távolban meglátja Abigailt egy sráccal beszélgetni. Hirtelen ötlettől hajtva feléjük veszi az irányt. Provokálni kezdi Abigailt, nem nehéz dolog. Az őrjöngő Abit a vele levő srác fogja le, aki kihasználja a találkozást, bemutatkozik Michellenek: ö Josh, Abigail bátyja.
Michelle a parkban álmodozva nézi a mobilján a Tonyval közös képeiket, közben szokás szerint a megfelelő aláfestő zene szól. Megjelenik Tony, de mivel nem sikerül meggyőzően kimondani azt, hogy szereti a lányt, az elküldi.
 
 
 
Sid otthon a számítógépén fényképeket nézeget a csapatról, megakad Cassie fényképénél, mosolyog. Hívja a lány mobilját, de csak az üzenetrögzítő felel. Csengetnek, Michelle áll az ajtóban. Tisztázza, hogy Sid tényleg szereti-e őt, a határozott igen után közli, hogy eljött a pillanat, majd bemegy a lakásba.
Az ágyon ülnek egy kis alkohollal felszerelkezve, majd Michelle hozzá kezd a dologhoz, letérdel a srác elé és azt csinálja amit a múlt részben Tony tett Maxxel. Ennek a tevékenységnek azonban van egy apró előfeltétele, ami most Sidnél valahogy nem jön össze. A lány azonban igen rutinosan egy kis felsőtesti taperolást javasol, mert az szokott segíteni ilyen helyzetekben. Sid azonban csődöt mond, mivel rájött hogy ő mást szeret. Várhatott volna kicsit a megvilágosodással! A két szerencsétlen, magányos gyerek egymást átölelve sír az ágyon. Bejön apuci a szobába, aki a látottak alapján levonja a megfelelő következtetést, amit mobilon azonnal igen vidáman közöl a volt feleségével: Sid nem buzi!
 
 
Sid és Michelle meglátogatja Cassiet a szanatóriumban, bár a beutaltakat elnézve nyílvánvaló hogy inkább egy elmegyógyintézetről van szó. Megtalálják a lányt egy padon ülve, látszólag boldog, legalábbis folyamatosan vigyorog. Michelle magukra hagyja őket. Sid próbál valami szerelmi vallomás félét kicsikarni magából, de kiderül, hogy a padon ülő másik gyerek jár most Cassievel, bár testi kapcsolat nincs köztük, mivel a lánynak abból elege van.
Michelle összetalálkozik Abiegel bátyjával, Joshal, aki ápolóként dolgozik az intézetben. Gyorsan nyélbe ütik a másnapi randit.

 
 
Michelle hazaér, ahol a lakás tele van dobozokkal, amelyekből Malcolm pakol ki mindenféle giccses kerámia figurákat. Erre költötte hát Michelle anyjának pénzét! A lány elmondja azt, ami már mindenkinek nyilvánvaló: Malcolm csak a pénzéért van az anyjával, de ő tovább gombolyítja a logikai láncot, a végkövetkeztetése: Malcolmnak biztosan hatalmas farka van, hogy az anyja eltűri maga mellett. Megjön anyuci is és döbbenten látja a káoszt a lakásban. Kis kiabálás és kidobja a srácot, Michelle a szobájában boldogan hallgatja a lentről felhallatszó veszekedés hangjait. Azonban váratlanul kibékülnek, mégis lehet ebben a nagy farok dologban valami!
Michelle Joshal randizik egy kávézó teraszán, tetszik neki a srác, aki bevallja, hogy gyógyszert szed és akárcsak az anyjával, vele sincs minden rendben. Tony lesi őket a kávézó mélyéről.
Tony találkozik Abival az iskola előtt, nem sokat teketóriázik, gyorsan lebeszél egy randit a lánnyal azzal az indokkal, hogy az emberi testről ír dolgozatot, amihez fotókat kell készítenie. A lány ért a szóból és mivel éppen ráér, azonnal elindulnak Tony lakására.
 
 
 
A másik szálon is hasonló irányban haladnak az események, ott Michelle és Josh túl az eseményen éppen az ágyban pihegnek. Josh bevesz egy pirulát, mert már régóta szedi és ha kihagyja akkor zakkant lesz. Azt azonban nem tudjuk meg, hogy pontosan mit is jelent ez. Lentről zaj hallatszik, Michelle lemegy és Malcolmba ütközik aki éppen kiköltözik a lakásból. Nem próbálja meg visszatartani a srácot.
Tonyék is túl vannak a dolgon, épp Tonyt láthatjuk, amint az előbb készített fényképeket tölti fel a mobiljára. Később Michellet és Josht követi az utcán, majd az általa felfogadott zsebtolvajtól átveszi Josh telefonját, amit az a piac forgatagában emelt el. Egy kávézó teraszán átküldi a fényképeket a saját mobiljáról a Joshéra, majd arról a mobilról szétküldi azokat minden címzettnek, köztük Michellenek is. Az egy taxiban ülve nézi őket, először hitetlenkedve, majd zokogva. Később Jalnak panaszkodik telefonon, hogy Josh előre szólt neki, hogy gyagyás. Mikor békültek ki?
 
 
Hazaérkezve a nappaliban zokogva találja az anyját, aki önmagát hibáztatja amiatt, hogy elhagyta Malcolm. Amit legjobban bán az, hogy isteni volt vele a sex, na ezt is jónak mondja.
Jal és Michelle találkoznak Jal apjának bárjában, Michelle bocsánatot kér, kibékülnek. Átcsemegézik a mobilon levő fényképeket. Chelle elmegy piáért a bárpulthoz, ahol a letört Malcholmal találkozik, aki már megbánta hogy otthagyta Chelle anyját.
Rábeszéli a srácot, hogy menjen vissza az anyjához, mert az még mindig szereti, el is kíséri a ház elé. Malcholm bemegy a házba, ekkor megjelenik Tony és elmondja Chellnek, hogy tud a perverz Joshról és most itt az alkalom, hogy újrakezdjék. A lányt azonban nem hatja meg az sem, hogy végre kimondja, hogy szereti. Megigérteti vele, hogy többet nem gonoszkodik, gúnyolódik és manipulál, ezeket nem csak én utáltam benne? Azonban ez is kevés neki, kedvesen megsimítja a srác arcát, majd megfordul és otthagyja.
 
Címkék: skins
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hankasid 2009.11.23. 11:15:03

Egy kis kiegészítés:
Amikor Maxxie Angie óráján bevallja az egész osztály elött az Oroszországban történteket, akkor nem a megdöbbenés hangjai hallatszanak az osztályban, hanem inkább nevetés.
Ennek oka az, hogy van egy apró szinkronizálhatatlan poén az angol eredetiben:

orálisan kielégíteni valakit, angolul: fejet adni neki.

Maxxie ezt mondja, röviden: Mérges voltam Anwarra, ezért elvesztettem a fejem és aztán Tony adott nekem fejet.

(I only did it because I fell out with Anwar when he said he hated gays, so I got upset, and Tony said he'd give me head, to cheer me up, you know, and I didn't mean anything, but I lost my head and then he gave me head, and then we got deported from Russia.)

KiWiSaGe 2009.11.27. 14:32:33

Megigérteti vele, hogy többet nem gonoszkodik, gúnyolódik és manipulál, ezeket nem csak én utáltam benne?

Viccelsz nekem e miatt volt az egyik kedvenc szereplőm Tony.

Hankasid 2009.11.27. 15:15:40

@KiWiSaGe: Van akinek nem a Sid-Chris duó a kedvence? Hihetetlen! :)

Bár Tony nekem nem szimpatikus, de el kell ismernem, hogy ő a csapat lelke, azonban innentől kicsit megtörik a karrierje, sőt késöbb a Secret Party Specialt is nélküle fogják megrendezni, minden gond nélkül. (Remélem nem spoilereztem túl sokat!)
süti beállítások módosítása