Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Benkő feleséget keres 1x01 - Az nőstényeknek bevonulásárúl

2009. október 28. 13:02 - sixx

Mivel az RTL nem ad címeket a hétfőn beindított Benkő of Love epizódjainak, én fogok, alulmúlni a jelentkezők szellemi színvonalát nem fogom, azt hiszem. A trash reality műfaj egyik koronázatlan királya a VH1, ahol a Flavor of Love című társkereséssel valami hihetetlen dolgot szabadítottak el a tévézésben. Megalkották a főállású reality-szereplő foglalkozást, kaptunk aszott mazsolára hajazó rapper után ácsingózó ostoba lotyókat, egy széjjelbotoxozott fejű, parókás rocker hímtagjára vágyó gátlástalan ribancokat valamint egy széjjelvart, leginkább egy palotapincsi és egy aranyhal keresztezésének tűnő műmellű, majdnem törpe nőre áhítozó műrocker- és faszacsávó-seregletet. Csak idő kérdése volt, hogy mikor terem hazánkban is egy spinoff, nos, eddig kellett várni.

A mi főszereplőnk egy egykori lantművész, aki szerintem túl hosszú öntömjénezésben meséli el a pilot elején, hogy mi a helyzet, közben látunk képeket a múltból, ez a Dani gyerek nem volt egy matyóhímzés serdülőként sem. Az életút legfontosabb állomásai kerülnek terítékre a pucér csajokkal való gitározástól kezdve az egy szál faszban való pózolásig, a Celeb vagyok... recskázós jelenetét kihagyni vétek volt, ejnye. Remélhetőleg ezt a bevezető hogyishívjákot, aminek a végén megtudjuk, hogy Dániel egy nagyon szép és nagy villa kéjlakká alakítása után készen áll fogadni a nőket, nem kell még egyszer végignézni, mert túl vontatott és statikus volt, amin az sem segített, hogy Benkő azért próbál vicces lenni, csak egyelőre nem jön neki össze. Ezekben a műsorokban a lényeg az önirónián van, a komolykodó narrálás ebből kizökkenti az embert, hirtelen rádöbben, hogy egy álló farkú vén kujont bámul a képernyőn, az meg senkinek nem jó.

A háromperces bevezetés után (Bret Michaelsnek vagy Flavor Flavnak elég volt ebből 43 másodperc, két klipbejátszás, oszt jónapot, képben vagyunk) jönnek a sidekickek, a segítők, mert ebben a műfajban sz mindig van. Itt menten kettő, az egyik a sofőr/testőr/jövendőbeli lyuksógór, akit a Subbán Pinainasként emlegetnek, és ez nekünk is tökéletesen megfelel. A másik Falusi Mariann, aki majd a női lélek és altest rejtelmeiben elmerülő Benkőt hivatott észhez téríteni, első blikkre reménytelen feladat lesz. A lényeg a negyedik percben jön, a luvnyák, mert ehhez a műsorhoz főleg ők kellenek ugye. Nu, az első meglepően normális, és jó vádlija van, Erika a neve, és szerintem az RTL tud valamit a múltjáról, mert kizárt, hogy önként ezt bevállalta. Tünde a következő, az expornós, akiről ez most nem derül még ki, de ki fog, na ő az ilyen műsorok sarokköve, a tévés szereplésért mindenre hajlandó fajta. Elfelejti az előre megírt, spontán bemutatkozó szöveget, gáz.

Dániel a nők bevonulása közepette odabent tollászkodik a tükör előtt, fésülheted, barátom, nem lesz belőled Kóbor János sose. Egy újabb nő jön, piros ruhás, megtermett matróna ötven környékéről, ő Judit, aki tudja, milyenek a fiatalok, akik mellesleg már ott várták a kertben, az ő bevonulásuk ezek szerint nem volt érdekes, mindegy. Judit szeretné megtudni, milyen az, ha egy ilyen idős pasi udvarol, ehhez tévéműsorba ment, mert ötvenes vén faszok nincsenek sehol másutt, érthető. Szonja egy férfihangú, kissé rendezetlen szemöldökű asszonyság, aki Dánielben férfierőt érez, és pont úgy néz ki, mint a kortárs magyar filmek lepusztult madámjai. Közben vágóképben tök ismeretlen nőket látunk, anorexiástól a skála másik végpontjáig, majd megismerjük őket, gondolom. Nem, mert Dániel kilép az ajtón, amit a nők heves sikongatással fogadnak, majd berontanak a lakásba, és jön az obligát defaszaezaház-jelenet, szobaválasztás, megjátszott műbalhék arról, hogy ki hol alszik, és közben a szegény ember Megan Hausermanja (több trash-reality szereplője), Viki is megjelenik, aki köré az RTL majd a spinoffot szervezi, ha van esze.

Az már most látszik, hogy a jelentkezők között van aki, eleve szerelmesen jött be a házba, vagy úgy tesz, és akad olyan is, aki Benkőről még csak nem is hallott, szóval nem annyira homogén a mezőny, mint az amerikai verziókban (ott mindenki él-hal a díszhímért egyből), de ez nem baj, az igazi az lenne, ha olyan nő nyerne, aki tényleg itt ismeri meg Benkőt, hátha így írták meg a forgatókönyvet. Nu, ugorgyunk, jön Anikó, a tök átlagos vörös, aki rácuppant egy gyerekkori Benkő-képpel ékesített (elcsúfított?) párnára, neki kell ez az ember, tessen megérteni, Gondolom a munkanélküli segély elfogyott. A házban zavaróan sok ilyen párna van, jut mindenkinek, még annak a két pszichopata nőnek is, aki majdnem összebalhézik egy rohadt ágyon, mert szerintük Dániel abban fog aludni. Nem abban fog, van neki egy külön szobája, ahová ti be nem tehetitek a lábatokat, csak akkor, ha az RTL dugást vezényel, majd meglátjátok. Ehhez kell majd VIP-passt szerezni, de ez majd szerintem csak a második epizódban jön elő.

A nők rácsodálkoznak a kilátásra, és még mindig jönnek újabbak, nagyon sokan vannak, de az egyik új jövevény kitűnik közülük, mert egészen furcsa módszert választ a bőrönd cipelésére: tolja fel a lépcsőn, míg valaki meg nem szánja, és fel nem emeli a következő fokra. Két ostoba közben a kertben található műpatak műhídjáról nézegeti a műkacsákat, amiről első blikkre úgy gondolják, élnek, sőt, azt, hogy libák, mert “ezt a kettőt nehéz megkülönböztetni”. Az útelágazás is milyen nehéz szó már, szavunk nem lehet. Egyikük Edit, aki a kacsán kívül most lát először dzsakuzit, nem baj, majd bele tetszik jönni. Mély hangja van a néninek, kitépkedett szemöldöke és a kilencvenes években, illetve Voksán Virágéknál még ma is oly népszerű “épp most szoptam” ajakkontúrt visel. Andrea is bemutatkozik, ő nem nagyon kertel, és rögvest célozgat a baszópapucsra, ha kettesben leszek Dániellel, kihasználom. Ez a magyar trash-reality-k rákfenéje, itt mindenki azonnal dugna, nem csak végső kétségbeesésében, így nem lehet műsort csinálni és feszültséget felépíteni, kurvaélet.

Reklámszünet után Dani a mödanszé partján egy aranytrónuson várja a nőket, akik ajándékot hoztak neki, van aki vicceset (pálesz), van aki ijesztőt (vízfestékkel készült naiv művészi alkotás a művésznőről, aki Dániellel közös gyermekét ölelgeti), van aki meg csak simán prosztó, a bögyösebbik Andrea, mert ő a bugyiját veszi le menten, ott, mindenki előtt, ezzel az élre áll Dániel “nem zavarom haza sose” listáján, innentől akár a kádba is belehányhat, bérelt helye van a döntőig. A bugyi középen lyukas (válság van), Dániel megszagolja, finom, mondja, én meg diszkréten a számba öklendeztem a vajas kiflit. A többi ribanc elképedést színlel és forgatja a fejét, nohát, ilyet, büdöskurvája, hogy ez mér’ nem nekem jutott az eszembe, de tényleg. Késő bánat kommunista betegség, szokta volt mondani nagyanyám. Feltűnik a bevezetőben emlegetett anorexiás nőszemély is, ő félig franciának vallja magát, és lesmárolja Danit, aki ettől zavarba jön, és hirtelen nem tudja, ilyenkor mit kell csinálni, majd este, gondolom, feltalálja magát.

Este buli van, szénné varrt mixerfiú itatja a libákat, akik kiglancolták magukat a nagy eseményre, mint szarospista Krisztus nevenapján, nem csoda no, ritkán van ilyen alkalom, színes pálinka gyümőccsel, adjon kettőt menten, ha mán megfogta az üveget kiskedves. A nők több csoportban, az agresszív Andrea (nem a bugyis), megy halálra untatni Benkőt, aki tíz perc elteltével keres másik alanyt, mert a nő rohadtul idegesítő. Megjegyzem, Dániel az első rész teszetoszasága után kezd magára találni, a buli alatt vicceseket szól be, és tapizza a nőstényeket, a véralkohol szintjének emelkedése után össztánc is van, közben a Pinainas is rápusztul pár nőre, hátha akad valami lepattanó, de vagy a vágók voltak szemérmesek, vagy ez nem az ő napja volt. Tündére kellene rámenni, csak mondom. A buli kissé fura, a vágás miatt hol világosabb van, hol sötétebb, a kronológiára oda lehetne figyelni szerintem, de nem is ez a gáz, hanem a koktélruhának hitt borzalmas göncökbe öltöztetett nők, akik csak akkor tudnak felszabadulni, ha van bennük hat feles, addig meg csak állnak egyhelyben, rossz nézni, szóljon már rá valami asszisztens valamelyikre, hogy ugorjon be a medencébe.

A legviccesebbek azok a jelenetek a kertben, amikben a kissé ittas Benkő eltér a forgatókönyvtől, és a nők próbálnak rögtönözni, Editet kajakra letapizza, majd a kezét a farkára húzza, mire a nő kétségbeesetten néz körül, hogy heló, erről a második epizódig nem volt szó, de nem segítenek rajta, mert kérem szépen, aki kurvának áll, azt megdugják. A pornós csaj a szemkontaktusról beszél kissé galuskásan, az neki fontos, de Dani kerüli az ő szemkontaktusát. Benkő “megrögzött véleménye” szerint ne aggódjon, mert marad. Később sikerül a nagydarab emós csajjal is beszélgetni egy sort, közben a Pinainas az átöltözött pornós csajt fűti, akinek a jobb mellére oda van varrva, hogy Dániel. A nők házibulis zenékre ropják, a látvány pont olyan, mint egy Benny Hill Show-ban, csak lassítva. Lesz körtánc is, Tom Jones Sexbombja üvölt, közben egy eddig ismeretlen nőt mutatnak, akinek akkora orra van, mint egy balkezes kozákpisztoly. A kivágott jelenetek között a neten van egy, amiben a bugyit vesztő Bögyös Andi megszabadul a melltartójától, Benkő pedig “olyan a tested, mint a lantgitár” üvöltéssel nyugtázza a látványt. Alakul ez.

A buli után értékelés jön, Mariann segít Dánielnek eldönteni, ki legyen az a négy nő, aki megy, és miért. A javaslatok egyébként jók, de persze Dani dönt, mert ezt így kell, a nők felállnak sorba, aki kap szívet, láncon, az marad, aki nem, az húz haza. A négy távozó nem volt meglepetés, pont azok kerültek ki, akiket nem nagyon mutatott a kamera (a nagyorrú nő nem), ez a vágók hibája, így nem lehet feszültséget kelteni. Ami egyelőre döcög még, az az elbocsátó szép üzenet szövege, ami minden ilyen műsorban egységes, de Benkő túl részeg ahhoz, hogy ilyenekkel foglalkozzon, és improvizál, lesz ez még jobb is szerintem. A pilotnak meglepő módon nincs vége, meglátjuk a másnap reggeli ébredést is, és azt is, ahogy Pinainas hozza ez első feladatot: egymást kell kisminkelni, majd fürdőruhában felvonulni, de ezt majd csak a jövő héten látjuk, amikor én is folytatom a hogyvoltozást.

Címkék: benkő of love
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2009.10.28. 14:25:34

Tökéletes hogyvolt, köszönöm sixx, így legalább nézés nélkül is képben vagyok 5 perc alatt..:)

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.10.28. 14:28:33

oszt mér kell nekik kisbetűvel írni a csajok nevét?
merazúgy laza?

tompus 2009.10.28. 14:36:48

A francia csaj nem pasi?
Elégge travinak tűnik. De lehet, hogy csak szimplán ronda.

Énszóltam 2009.10.28. 14:37:40

Én végig nézem Benkő miatt.

A nők meg tényleg... eddig a faszra muslica módra menő 20as ribancok nem voltak meglepik, de éltes 40esek minek röhögtetik ki magukat?

Énszóltam 2009.10.28. 14:38:48

(A poszt amúgy fizetett RTL reklám!)

Nick Leeson 2009.10.28. 14:41:40

Lefogadom, hogy az itt fikázók is nézik vagy nézni fogják az összes részt... :)

Alja színvonal? Az, de mi nem az manapság ami a tv-ben folyik?

Mellesleg, művészfilmeket, meg a "szavanna élővilága" dolgokat még ennyien se néznének... Különben az menne állandóan a kereskedelmi adókon, mert nekik a nézettség hozza a zsetont.

Szóval kedves fikázók, csak így tovább. Otthon meg üljetek továbbra is a győzike show és egyéb lefikázott műsorok előtt...

sixx · http://comment.blog.hu 2009.10.28. 14:43:31

@Énszóltam: ó, bárcsak a CBS, az ABC, a Fox, a CW, a SyFy, az NBC és a VH-1 mellett fizetne az RTL is, de basznak adni egy huncut vasat is, TE GYÖKÉR.

eznemisénvagyok 2009.10.28. 14:48:01

@Káposztakukac: Szerintem se. Mégcsak nem is hasonlít annyira, hogy össze lehessen keverni őket.

Dulifuliokoska 2009.10.28. 14:49:35

Hála néked sixx!
Ez így pont jó.
Nem bírtam végignézni, mert szenvedtem, de a te feldolgozásodban követni fogom az eseményeket.

Thomas Dantes 2009.10.28. 14:51:04

@Dallas: Ja mert te nem vagy proli mi? Te tuti arisztokrata vagy...
Amúgy én se néztem, de nem is vagyok nagyra azzal, hogy nem néztem.

Ellenben azok akik nagyra vannak hogy nem nézték, mert ők csak magas kultúrát igénylő műsort néznek, mégis tudják mi volt az ilyen vackokban.

Na ez ,hogy lehet?

Sákif za morro? 2009.10.28. 14:51:51

Ilyeneket nem nézünk.... :-S

gabesz24 2009.10.28. 14:53:03

Ez mindennek az alja... Bár nem tudom, hogy képesek e még alulmúlni ezt is? Győzike után már semmi sem tud meglepni. Az a baj, hogy ez nem csak a tv-adót, hanem az egész társadalmat minősíti. (már ha van aki képes végignézni)

fallen 2009.10.28. 14:53:44

Egyszerűen nem voltam képes végignézni a műsort, köszi sixx, hogy megteszed és beszámolsz róla. Komolyan mondom, hogy kedvet csinálsz a folytatáshoz.
Azt meg nem értem, hogy mi a francnak olvassa el az is, akit nem érdekel, vagy felháborítja, hogy még írnak is róla.
NEM MUSZÁJ NÉZNI, NEM MUSZÁJ OLVASNI!!!

lutria 2009.10.28. 14:54:20

Hát a Tünde nem vesztegette az idejét,hosszabb a lista mint a Michelle Wild-é.

gastro vazze 2009.10.28. 14:54:54

@tompus:
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10068809

nem! szerintem a klasszikus wannabe szinésznő, akit mellékesen ki lehet bérelni fogadásra kisérőnek és utána le is pippant:)

A Viki tényleg tiszta Megan fejre, bár a váz nem stimmel..

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.10.28. 14:59:21

Nem tudom a RTL mit vár ettől a produkciótól, de én nem sok jót jósolok neki, főleg a fent olvasottak alapján, mert arra nem is bátorkodtam, hogy egyáltalán fél pillanat erejéig belenézzek. Mindenkinek sokkal jobb volt míg hétfő este a Miami helyszínelők és a Szökés ment!

fallen 2009.10.28. 15:01:36

@s_timcsi: speciel, ha jól tudom, nézettebb volt, mint az NCIS a másikon, szóval ezt várja.

arsenalfan29 2009.10.28. 15:02:11

Adjatok link-et lecci, hol lehet ezt a megnezni!!!! koszi. egyebkent ez a tunde lany nagyon nem rossz!!!

Sol 2009.10.28. 15:02:22

nincs olyan isten hogy én ezt nézzem, de a hogyvoltra rá fogok járni:D

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2009.10.28. 15:02:57

@Énszóltam: pénzért

tudjátok gyerekek ez egy ilyen világ

az emberek egy része pénzt kap azért amit csinál...
ezeknek a nagy része pedig csak azért csinálja azt, hogy pénzt kapjon

jó reggelt kívánok, isten hozott a való világban

vivax 2009.10.28. 15:03:25

a vén kéjenc hogy megcsináltatta a tutit magának. meg persze a tréklubnak.

dissipation 2009.10.28. 15:04:50

megint az van, mint a szomszédoknál, hogy a hogyvolt ezerszer jobb, mint maga a cucc, köszi!:D
tényleg, azzal mizu..? (halkan kérdem)

Ronald 2009.10.28. 15:05:02

Nahát, megvan a másdik Győzikénk.
Azt se nézte a franc se, soha...csak 2,5 millióan - 1 éven keresztül, minden áldott kurva hétfő este.

marvin 2009.10.28. 15:05:06

@piszy:
Nem, a legszomorúbb az egészben az, hogy ebben az országban divat belepofázni más életébe. Divat minősíteni másokat anélkül, hogy bármit is tudna róla az ember.

Na és akkor mi van, ha a fél ország nézi?
Az sokkal rosszabb, ha valaki nyomatja az "Épp odakapcsoltam amikor..." és ehhez hasonló szöveget, mikor a valóság valami teljesen más.

Igen én is néztem, és nézni is fogom, mert szórakoztatott. Egyszerű a képlet. Hétköznap munka után ez az ami ellazít, máskor meg más.

sélli_ 2009.10.28. 15:05:22

Hehe, sixx is back! Na végre, már... Nem néztem tegnap (nem is fogom) kizárólag hogyvolt formájában tudom fogyasztani ezt a, ezt a... izét!

benkoo 2009.10.28. 15:10:14

tünde és viki jöhet:D mennyi?

Santinó 2009.10.28. 15:11:29

@Dallas:
Maximálisan igazad van!
Az hogy ilyen műsor létezik,az a felvevő közönségnek köszönhető!
Akik ettől lazulnak el,azok meg menjenek inkább színházba,vagy moziba,vagy mit tudom Én.
Csak ne ezt nézzék,mert 1 idő után csak ilyen műsorok lesznek a nézettségre hivatkozva!

vivax 2009.10.28. 15:15:32

meghekkelni a műhódat, meg az onlájn mozigépet oszt discovery meg geolófasz műsor közben nyomatni a tévétagadóknak Benkőt véletlenszerű bevágásokban. He. Lenne nagy bizonytalanság, hogy akkor most miben bízzunk vajon?

quality control (törölt) 2009.10.28. 15:15:56

tegnap megnéztem az rtl website-on a műsort, kurva vicces volt. semmivel sem alávalóbb dolog megnézni egy ilyet, mint bármelyik blogon leírni azt, hogy "én ilyet soha nem nézek". eleve a blogokon való kommentelés kb. ugyanolyan szellemi színvonal, mint a fókusz, főleg, ha ráadásul ugyanarról a témáról van szó!

persze, az megint más kérdés, ha valakinek semmilyen más szellemi tápláléka nincs a ker.-tévéken kívül..

tudni kell mindent a helyén kezelni..

egyébként, amit lehet, azt kihoztak ebből a műsorból. szórakoztató, szörnyűlködésre késztető trash-TV. ehhez képest a "sittes" halatortán egy unalmas, kínos, nézhetetlen szar volt, 2 percnél tovább nem lehetett bírni. az is trash-TV akart lenni. persze még ez is elveszítheti a "színvonalat" :)

Loveor 2009.10.28. 15:17:45

Ilyet szabad? Bebaszott vén idióta egy rakás agyon olvasott ribanccal?!!?!?
Padödös kazik is kuka!

Bejgli 2009.10.28. 15:17:45

fogtam a fejemet, úgy röhögtem, Tündike "ez miben gátlásol téged" volt a legkeményebb :)

deflorator 2009.10.28. 15:18:11

A leírás nem volt rossz, de ennek az elolvasása a maximális idő, amit ebbe a műsorba fektetek. Amúgy nem minden nő kurva, de akad elég, hogy az ilyen műsorokba is jusson.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.10.28. 15:21:07

rég röhögtem ennyit, kösz:)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.10.28. 15:47:56

@Santinó: "Akik ettől lazulnak el,azok meg menjenek inkább színházba,vagy moziba,vagy mit tudom Én.
Csak ne ezt nézzék,mert 1 idő után csak ilyen műsorok lesznek a nézettségre hivatkozva!"

És ez miért zavar, gondolom te a színházban fogsz éppen ellazulni :)

Mondjuk azt a részt is nehezen követtem, hogyha valaki ETTŐL lazul el, akkor miért csináljon/nézzen MÁST? :)

De hát nem lehet mindenki ilyen okos, mint te :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.10.28. 15:52:54

Nagyon jó hogyvolt, köszi sixx.

Amúgy a teljes műsor megnézhető itt:
www.rtlklub.hu/most/5289_benk_feleseget_keres

szosziagi 2009.10.28. 15:55:56

csak a beépített hölgyikék nevét írták kisbetűvel, vagy mindét?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.10.28. 15:56:16

akit itt mindenki linkelget mint a pornós az Zsanett nem Tünde, még csak nem is hasonlít. a balfasz subba daddy kirakta, hogy ő az és mindenki átvette...legyen már szemünk emberek. Juj.hun meg lehet nézni Zsanettkát aranyos, kedves, elbűvölő teremtés:D

gastro vazze 2009.10.28. 15:57:02

a kakósszájú nagymuter már bizsereg, mintha 9voltos elemet nyalogatott volna, szerintem ő még nagy humorforrás lesz, már, ha valaki szereti körberöhögni az ilyen prosztó ostobenkókat, mint ő például.. előzetes a jövőhétről: kampófogu-"modell?"csaj Ivett: "Ha ezt csinálod eltiporlak"
bugyitlan nagymuter: " Én nem tiporlak el téged, hanem inteligensen lekezellek" :)

Gestas 2009.10.28. 16:01:59

Nem rossz!
Fogalmam sincs, hogy miért de nekem valahogy bejön Benkő.Valahogy minden mozdulatán azt érzem, hogy leszarja, mit gondolnak róla, felveszi a nagy lóvét oszt csá!
Ja, majd elfelejtettem mondani, hogy én csak Discoveryt, Spektrumot meg Natgeot nézek:)

karolyist 2009.10.28. 16:02:00

Aki látta a műsort, az tvmajom!

Pilgram (törölt) 2009.10.28. 16:06:49

én nem is fogom nézni a műsort, csak a hogyvolton olvasom a szöveget! ha mindegyik ilyen jó lesz simán veri a műsort is :) az érdekesebb képeket meg kiguglizom. köszi!

Nick Leeson 2009.10.28. 16:07:37

@Dallas: "Röhögni tud?"
Miért lenne kötelező röhögni?
Mindenki úgy nézi ahogy akarja.

Kérd meg a reteklub-ot, hogy tegyen be neked művészfilmet. Tuti nagy sikere lesz!

Én meló után nem vágyok semmiféle nagyröptű szarságra, legyen valami laza, esetleg érdekes, szórakoztató. Semmi extra.
Ahogy a nézettségből kiderül vannak ezzel még egy pár millióan...

Ha nem tetszik nézd a Jetx-et!

Miigeii 2009.10.28. 16:08:06

Totális gyanútlansággal voltunk tanúi a bugyilevevésnek-odaadásnak, csókolózásnak, én csak pillogtam, hogy miazúristen folyik itt, emberem is csak lesett, meg röhigcsélt, aztán közfelháborodva elkapcsoltam. Mégilyet! De ez után a hogyvolt után lehet, megnézek egy részt, komolyan. :)

wrl 2009.10.28. 16:08:08

Azt miért hagytad ki a leirásból, amikor a buli alkalmával 2 csaj beszélgetett, és a dagadtabb valamit nyekergett, hogy neki mennyire kell a Dániel, meg mit tegyen, a tájszólásos meg válaszolt neki, hogy "Akko másszál bele az ágyába, aztán poshadj ott!" A legjobb beszólás volt az egész műsorban :D:D Mind megfogadhatná..
Amugy én alig várom, hogy a vén majom belendüljön, aztán hozza a formáját, és csináljon komplett hülyét magából, meg ezekből a pénzért mindenre hajlandó celeb-wannabe senkikből.
Amugy a leirás viccesebb volt, mint az egész musor, én kicsit untam. Talán innentől a fszharcos minden reggel egy két felessel kezd, és teszi amit csak ő tud :D

Pilgram (törölt) 2009.10.28. 16:10:20

ja egy két sakálképűt azért blokkolnék a csapatból :)

changebug (törölt) 2009.10.28. 16:13:26

Szerintem ez még nem a legalja a vál(ó)ságshow-nak.
Még kéne csinálni olyat, hogy homeless-ekkel összehozni a celebeket/ribancokat meg esetleg disznókkal is. Meg még van 1-2 ötletem, de abba már magam is belepirulok...
Csak pénz kérdése.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2009.10.28. 16:14:04

a cikk elején szereplő "egy palotapincsi és egy aranyhal keresztezésének tűnő műmellű, majdnem törpe nő" Tila Tequila lenne? mert azért őt sunáznám, akár kamerák előtt is!
:)

Jó a cikk, bár ezt a szar Benkő-izét meg nem nézem, évek óta nincs tévém. :-P De tényleg, c:c-posztokat is csak sixx stílusa miatt olvasok, a témák 90%-ában azt se tudom, miről van szó. :)
Én kérem le vagyok ragadva a BSG-Lost-Simpson család szemtháromságnál. Na jó, néha Kaliforgiát is "küld az amerikai nagybácsi", főzés és mosogatás közben meg a politikai elemzős műsorok ismétlését lövöm be a laptopon, de ennyi az életemben a tévé.
Na az utóbbit csak azért írtam, hogy lássa mindenki, tényleg van olyan c:c/hogyvolt olvasó, aki már rég kidobta a tévéjét, mégis mindig idekattint. ;)

mizrolist 2009.10.28. 16:15:18

@Flankerr: ehhez csatlakozom :D (pláne, hogy a tv-m után a tunerkártyám is megadta magát :-/ ha akarnám se tudnám nézni perpill.)

gébence · http://soraim.blog.hu 2009.10.28. 16:23:41

Ha pornószínésznő, akkor pornószínésznő, ha nem, nem, de azért respect annak aki felismeri, elég nehéz mert nagyon tucat-feje van, minden diszkóban ott egy ilyesmi csirke. Tőle a kedvencem az volt, hogy Benkőnek "sok egyénisége van". : D
Falusi Mariann szerepét én nem nagyon értem. Ő ott az ész? Amúgy vicces amikor felolvassa a titokszobában az előre megírt szövegét úgy, mintha mesélne vagy véleményt mondana. Ezt egy szimpla narrátor is megtehetné.
És a legtöbb szereplő vagy sötét, vagy primitív, vagy trampli. De Editet vagy a Veszprémilinda-fejű félfrancia tyúkot kifejezetten el tudom képzelni egy Benkőné-celebnek.

gastro vazze 2009.10.28. 16:24:29

@Hamlet: alakul ez kis kultursznobkám:)
lassan felsorolod az egész műsörújságot, és a műsorokat amiket véletlenül mégis nézel...:DDD

Marco Aurelio 2009.10.28. 16:41:15

A félfrancia csaj, Kata, nem ő az, aki a "Nyomozó" c. film első jelenetében kizuhan az ablakon?

Nomi's 2009.10.28. 16:45:02

ez egy jó cikk volt...érdekes de gratulálok, mert ilyet régen olvastam :)

rénszarvas · http://renszarvas.hu/ 2009.10.28. 17:04:12

annyira szánalmas az rtl ezen próbálkozása. Valóban ennyi a nő? Még ezt is felvetném, hogy az a sok idős nő képes-e még szülni... hamár erről szól a műsor. hányok

subabubba 2009.10.28. 18:08:18

A Tünde nevű lány nem pornós, legfejlebb kicsit hasonlít a linkelt Zsanett nevú csajra. Mellesleg Tünének asszem tetkója is van, uh meg lehet állapítani.

Szigeti Andi viszont biztos laza életet él:
iwiw.hu/pages/image/albumdata.jsp?userID=10827169

hex.kelly 2009.10.28. 18:22:13

Sixx, isten vagy!

Akkorákat röhögtem olvasás közben, hogy kénytelen voltam végül elmagyarázni a lányomnak (5 éves), hogy mitől olyan vicces a balkezes kozákpisztoly méretű orr.

A műsort továbbra SEM fogom nézni, a Hogyvoltot viszont úgy fogom várni, mint a kedvenc sorozatomat.

ANNYIRA KÖSZI!

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.10.28. 18:59:19

Következő reality sorozat témája:

....amikor katolikus kispap kiválasztja a kórista fiúk közül a neki megfelelőt....

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.10.28. 19:00:28

nincs tévém

azon is csak natgeot nézek

ezért megvan a véleményem benkőről

meg az összes kurváról

...és a hogyvolt baromarcú kommentelőiről:)

mickeyknox 2009.10.28. 19:04:15

hát ez igen jóra sikeredett, sixx :D

hex.kelly 2009.10.28. 19:27:26

Most nézem, hogy a Tünde, az Edit és a köztük lévő képen látható nő is ugyanolyan szemöldököt hord. Csak egyfélét tud tetoválni a retekklub szemöldökrajzolója?

Sol 2009.10.28. 19:32:13

az jutott eszembe hogy lehet nem is kéne fáradni a posztírással, sixx beírja hogy tv, aztán jön 100 komment a szokásosról:
- jó a post
- nem jó a post
- a postoló a hülye
- a kommentelő a hülye
- nem nézek tv-t
- ha nézek akkor is csak discoveryt/nationalt/stb

aztán kezdődik előlről:d

"Can't Stop The Signal..." 2009.10.28. 20:08:58

@hex.kelly: ááá dehogy csak a 100Ft-osban csak ez vóót :D
Nem láttam de megnézem, mennyi 1 óra? Halárra fogom röhögni magam :D

mrs. white 2009.10.28. 20:09:25

Az összes reality show tökéletes érdektelenségre talált nálam ezidáig. Viszont ez a poszt annyira jó volt, hogy ha nem felejtem el jővő héten megnézem, csak ne csalódjak mint egy jó könyv után egy szar megfilmesítésben. A kedvenc részem "olyan a tested mint a lantgitár". Vizuális tipusként elképzeltem és tíz perce röhögök rajta és lassan fogalmam lesz arról hogy milyen is egy balkezes kozákpisztoly. Grat ez szuper volt.

orica 2009.10.28. 20:25:49

@Thomas Dantes: Úgy, hogy elolvasod ezt:))) Én is Tóta W. Turulfarhát-jából ismertem meg jövendő politikusunk nagyívű ünnepi beszédét:) Egyébként annyira elmebetegnek találom Benkőt, hogy semmit nem bírok vele megnézni, vagy a lanton kívül tőle meghallgatni.Már a látványától is viszketek.Maga a műfaj minősíthetetlen, de hát nem vagyunk egyformák:)Nem kötelező nézni,bár igaz, hogy a kertévékben lassan semmi nézhető nincs az időjárás-jelentésen kívül.Azt meg hallgatni szörnyű:))

mrs. white 2009.10.28. 20:27:28

Bennem is érlelődik az elhatározás egy műsortervre. Ami az embereket érdekli sex és erőszak. A szereplők gazdag és hires celebekkel szexelhetnének. Viszont minél többet sexelnének annál inkább közeledne az idő amikor a lightos verzióban felkellene akasztani magukat a hard verzióban szepukut kellene elkövetni. A drámai feszültséget az egymással versengő öngyilkosjelöltek akik szeretnek szexelni és hírnévre vágynak. A győztes aki leghamarabb eléri a kivánt szexuáli együttlét számot a celebeket meghódítva. A fődíj mondjuk egy daewoo matiz, na jó legyen valami középkategóriás. Közben be lehetne vinni egy valóság szálat Istvánról aki azért szexel meg lesz öngyilkos hogy, megmentse a családját akik nem bírják már a megemelkedett törlesztőrészleteket. Dokumentarista módon párhuzamosan lehetne követni a család szenvedését amig István sexel és készül a halálra. Közben a szomszédok sajnálkoznának. A csúcsponton István H1N1 szövődményében meghalna mielőtt öngyilkos lesz mert megfertőződőtt egy celebtől. Ez már költői jelkép igy adtunk a kulturának is a pofájára. Reklám blogok között lehetne népszerűsíteni a vakcinát. Kellő nézetség esetén István fia apja nyomdokaiba lép hogy beteljesítse a végzetét. Az aktuálisan reklámozni kívánt Bank feszültség növelése érdekében haladékot adna kiköltöztetéssel. Igy pár perc alatt ennyi de majd részletesen kidolgozom, ahogy fejlődik a világ nem sok időm van rá mert ez is túl könnyed esti program lesz.

I.puntschu 2009.10.28. 21:20:46

A cikk irtó jó! Tisztára kedvet csinált a vén aszalt uborkához meg a ribancaihoz.

I.puntschu 2009.10.28. 21:22:28

@mrs. white:
Pénzem nincs, de erkölcsi támogatást maximálisan adok a művészi vállalkozáshoz.

Timcsike78 2009.10.28. 21:23:53

Editet érdemes megnéznetek hogy ki is valójában,googleba üssétek be a köv tel.számot:+36302159875 Betty néven fogjátok látni.
kiváncsi vagyok a véleményetekre

kzolika 2009.10.28. 22:13:24

Most letöltöttem a megadott linkről, geci, vennem kell TV-t, halálra röhögtem magam.
Ami biztos, hogy a vágás össze-vissza, amikor tündét csupa kisbetűvel a végén kihívja, látszik valamelyik képen, hogy Edit nénin már ott a lánc, majd közvetlenül ezután szólítja Edit nénit, hogy rátegye a láncot.
Amúgy szerintem Edit néni nem Betty.

kzolika 2009.10.28. 22:17:33

Ja, és Edit néninek milyen fogai vannak már. Majdnem fekete és mintha a jobb alsó hármas vagy négyes hiányozna.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.10.28. 22:26:52

nem zsidózunk, nem cigányoszunk, nem magyarozunk, románozunk, albánozunk. utolsó figyelmeztetés volt, ban még nem járt érte, de fog. ha valaki nem fogadja el a játékszabályokat, húzzon innen a kurucra, vastagbőrre, faszomba.

Timcsike78 2009.10.28. 22:30:36

Láttam róla egy cikket,ugyanis a kedevsem egy barátja szereti hivogatni a kurvákat és egyszer vele is felvette a kapcsolatot ott láttam róla egy bemutatkozást,ő is 47 éves stb csak azt hagyta le a benkő bemutatkozásbol hogy a pinájával ill. a szájával keresi a kenyerét,de igazad van a vonásai tényleg nem betty.

Colour of silence (törölt) 2009.10.28. 22:47:07

TV-t továbbra sem nézek, de majdnem összeszartam magam a röhögéstől, mert a cikk annyira ott van. :D. Kétszer mertem fel magam a monitor mellől, egy csomag tízes PZS-t elfújtam a könnyeimre. Köszi. Így már jobban elviselem, hogy majd 100 ezret rá kell fizetnem a villanyra.:D.

Timcsike78 2009.10.28. 22:47:20

szép estét mindenkinek

hex.kelly 2009.10.28. 22:48:56

@kzolika: Betty második vagy harmadik képén is látszik, hogy van egy sötét szünet az alsó fogsorában. Én úgy nézem, hogy az orra és a (rajzolt) szemöldöke viszont stimmel.
Egy fórumon beleszaladtam pár élménybeszámolóba, zavarbaejtő élmény, majd meglátjuk, tényleg úgy pörög-e a lantolón, és akkor kiderül, hogy Edit ?=? Betty

kzolika 2009.10.28. 22:49:39

@Timcsike78: Holnap felhívom. Ha felveszi, akkor Betty nem Edit és fordítva. Vagy akkor a Benkő-villa nem bentlakásos. Majd referálok.

kzolika 2009.10.28. 22:53:18

@hex.kelly: Amúgy ez egy olyan kicsi ország, az ilyen dolgoknak seperc alatt ki kellene derülnie.

kzolika 2009.10.28. 22:56:02

@Timcsike78: Ja, és ez az Edit néni 47 éves? Nem úgy kezdődött a műsor, hogy ennek majd gyereknemzés lesz a vége? Hát, Edit néninek erősen csökkentek az esélyei a nyerésre.

Timcsike78 2009.10.28. 22:59:16

kzolika !kiváncsi vagyok,egyébként nem élő adás,szerintem ezt már leforgatták.De az is biztos hogy az ilyen gyorsan kiderül.holnap ird meg hogy felvette e a telcsit.
szép estét
Timcsi

Timcsike78 2009.10.28. 23:00:12

47 évesen mutatkozott be,na ez is bukta

Timcsike78 2009.10.28. 23:00:49

ja és a 47 év is egyezik bettyvel

Kis Hableány 2009.10.28. 23:23:11

Írtó nagyot hánytam ettől a műsortól.

Viktus 2009.10.28. 23:54:37

Ez hatalmas írás :D

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2009.10.29. 00:13:36

Frankó hogyvolt. Kíváncsi lettem, hogy miről beszél mindenki, de annyira azért nem, hogy meg is nézzem, olvasni pont jó.

A tévét én is csak DVD lejátszásra használom, esetleg hírek, időjárás és Lost beficcen, ha nincs a közelben net. Vagyunk így páran. Meddőnek érzem ezt a 'biztosan ti is nézitek a gagyit, mint mindenki, csak letagadjátok' vs. 'aki ilyet néz, és véletlenül szórakoztatja, az ilyen meg olyan' vitát. Ízlések és pofonok, nem kötelező, de nem is bűn nézni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2009.10.29. 00:58:28

Én néztem, mert a feleségem váltig állította, hogy a bemutatókat látva valószínüleg ismeri az egyik csajt. És tényleg. Pont a "Bögyös Andit". *facepalm*

Gastroger 2009.10.29. 09:03:51

Index címlap, Subba, Comment.com száz fölötti hozzászólóval, ezenkívül Bors, Blikk, Story, Gyöngy, Kincs, Képes Fallosz, stb., begyüttez a Milfhunter8._hundub.dvdrip_axxo_reloadedfilm, részletesebben a címlapos cikkben, alább nem adjuk (nem is lehet)

köszönettel: RTL Klub
:)

Szolgálati közlemény:
Mindenki szíves figyelmét felhívnám, az egyik ismeretterjesztő adón levő "A Kelempájszmadár fészekrakási szokásai, és a globalizáció hatásai a vándorutakra" című filmre, ami bizonyára ugyanilyen népszerű lesz itt is, meg a címlapon. :)

NGA 2009.10.29. 09:17:12

@kzolika: Az téged nem zavar, hogy most október van, és ezek meg ott fürdenek a medencébe? Basszus te mindent beszopsz? Ez már rég lezajlott, ezek felvételek :-)

Bar Kochba 2009.10.29. 10:10:40

A műsort nem néztem és valszeg nem is fogom. Azt meghagyom sixx-nek. :) A Hogyvolt viszont fergeteges! Gratula!

wilburwalsh 2009.10.29. 12:25:11

Hát ez nem semmi volt, grat a posthoz! Beszartam rajta, meg azokon is, akik fröcsögő dühvel méltatlankodnak rajta, hogy ilyen szar egyáltalán műsoron lehet. Hát ja, elég elkeserítő, de amíg jókat tudunk röhögni rajta, addig semmi baj nincs ezzel.

queenga 2009.10.29. 16:32:14

Na igen!

Grat a cikkhez!:) Itt nékem is kinyíla a bicska a zsebembe, s ez már tényleg mindennek a teteje!

kzolika 2009.10.29. 22:22:02

@NGA: Nem emlékszem, hogy az első részben fürödtek volna a medencében.
Két-három hete még lehetett volna fürdeni is akár.

Felhívtam Bettyt. Szerinte nem ő Edit. A hangja is elég érdekes volt. El azért nem mentem hozzá ellenőrizni. Amúgy képek alapján Edit néninek mellei vannak, Betty néninek pedig átmenet a csöcs és a tőgy között.

Gabba 2009.10.29. 22:37:06

Nagyon jó a hv, Bruti biztos sajnálja, hogy nem ő csapott le rá a "szarfosmoslék" tag alatt.

Shaddam 2009.11.02. 21:40:33

Szerintem akit ez a förmedvény érdekel nem fog idejönni elolvasni miről szól.Megkockáztatom olvasni sem tud.

Nitus013 2009.11.07. 20:41:59

Hát nem tudom!!!Ez elég érdekes, hogy mindenki itt mocskolódik és lszól mindent!Ha nem érdekel akkor miért ez a felhajtás??,Amúgy meg kiváncsi lennék ha az orrotok alá nyomnának annyi pénzt ki mire lenne képes?!Itt mindenki kurva prűd lett hirtelen!

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2009.11.09. 01:10:47

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
csak tudnám, h én minek nézem :S
süti beállítások módosítása