Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 6x07 - Árnyjáték

2009. július 27. 13:30 - the black ball

Kivételesen valóban zanzásított hogyvolttal kell szolgáljak (amúgy sem olyan hejdejó ez a rész). A jövő hétre normalizálom a dolgokat remélhetőleg. Tessenek elnézni nekem.

A Kelowna felveszi a kapcsolatot a Földdel, hogy naquadriáért cserébe fegyvereket és vadászgépeket kaphassanak. Ugyanis a másik két nagyhatalom szövetségre lépett a Kelowna ellen. Ha nem kapnak megfelelő fegyvereket, használniuk kell a naquadriabombát. A kelownai küldöttség egyik tagja Jónás korábbi tanára és munkatársa (utolsó cylonunk), aki tudatja, hogy titokban ellenállást szerveznek, és puccsot akarnak végrehajtani a nép nevében, mert elegük van a háborús helyzetből. A kelownai elnököt azzal próbáljuk meggyőzni, hogy hozza nyilvánosságra a kaput, és figyelmeztessen a goa’uldra. Akkor talán összefognak.

Jónás professzora megpróbál elintézi egy találkozót a Föld és az ellenállás között. Elárulja, hogy titokban naquadriát csempészett az ellenállásnak, szép nagy mennyiséget. Mivel nem akarunk fegyvert adni a Kelownának (már egyszer megjártuk), a professzor szerint inkább neki segítsenek a puccsban, és akkor megkapják a készletet. Azonban a kelownai kormány felfedi a prof szándékait, aki egy katonától való menekülés közben kétemeletnyit zuhan. A Földre visszük gyógyítani, ahol Fraiser kideríti, hogy a prof a naquadriától skizofrén lett: az egész ellenállást és az üldözését is csak hallucinálta.

Carter nyomon követi a rejtett naquadriakészletet, amit aztán szépen ellopunk megmenekítünk. Jónás még utoljára megpróbálja meggyőzni az elnököt, hogy ne használják a bombát, mert ide fogja csalni a goa’uldokat. Miután elmegyünk, semmi hírt nem kapunk a Kelownáról, nem tudni, hogy használták-e a bombát. Jónás nem ábrándítja ki a professzort, közli vele, hogy a prof egy hős, amiért megmentette a bolygót. Vége.

Címkék: csillagkapu
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2009.07.27. 16:35:18

Hv írás közben többször megfordult már a fejemben, hogy jobbára mindig neked jutnak a rossz részek.

Sol 2009.07.27. 19:01:44

ezt jó gyorsan végigolvastam:d

kla 2009.07.27. 22:35:40

"Carter nyomon követi a rejtett naquadriakészletet"

Ha ez nem lenne benne, akkor sikerült volna egy olyan hogyvoltot írni, amiben a CSK-1 egyik tagja sincs megemlítve. :) (Jónást hagyjuk)

kla 2009.09.06. 19:38:23

Hmmm, a legutóbbi Prométheuszos rész hogyvoltjáról jutott eszembe, hogy mégsem ebben van az utolsó cylon, lesz egy a 8. évadban is.
süti beállítások módosítása